Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

2016!

Nadat de ‘beste wensen’ tijdens de vorige jaarwisseling door de bank genomen (enig idee waar deze idiote –of misschien juist heel logische- uitdrukking vandaan komt?) een behoorlijk (*^&(^$!!* jaar opleverden, durf ik over 2016 even niets te zeggen. Ik zou zeggen: leef u (in de commentaren) uit en zeg waarom u denkt dat het komende jaar helemaal geweldig, of juist verschrikkelijk k*ot* gaat worden (nee nee, niet dàt woord! ik bedoel natuurlijk ‘knots’!).

Xander (geen idee of dit namens het hele team is, dat rukte –voor zover ik heb begrepen- namelijk nog vóór 9 uur vanavond op 48e verdieping (hieronder dus) de eerste flessen open en weet al een poosje niet meer welk jaar we nu eigenlijk ingaan)

We weten het weer het gaat om  2014..toch ? ;-)

 

Desalniettemin voor u allen een goed, gezond en gezegend 2016 

Team Xandernieuws

Update: 1-1-2016 15:30

Al onze gasten, zo enorm bedankt voor uw mooie wensen, waardering en bemoediging maar ook uw kritiek. 2016 zal weer  als Vrije Pers een jaar van onderzoek worden waarin we met elkaar - want u levert ook een bijdrage - gaan uitzien wat de echte ontwikkelingen zijn in deze wereld en wat daarvan de betekenis is in bijbels perspectief.

En dat dwars door alles heen uw hoop en geloof versterkt mag worden. Maranatha Hij komt.

 


Reacties

ramon op 01-01-2016 00:46

Laten we ieder jaar opnieuw de komst van de messias met vreugde tegemoet zien, en nee dan bedoel ik niet de antichrist die zich voordoet als de Messias :p veel geluk, en Gods zegen in het nieuwe jaar!

Iglo op 01-01-2016 00:46

2015 zal het jaar zijn, dat het laatste jaar was dat wij een normale kerst/ jaarwisseling hebben kunnen vieren. 

Lies op 01-01-2016 00:55

Xander en het team bedankt voor jullie input van het afgelopen jaar en bebenieuwd wat voor leugens we dit jaar weer overons heen krijgen van de media. maar slaap eerst jullie drankroes maar ens lekker uit.

John1 op 01-01-2016 01:04

In ieder geval dank voor jullie tomeloze inzet het afgelopen jaar Xander. De beste wensen en een gezegend 2016. Blijf ons op de hoogte houden omtrent de harde waarheid. Laten we hopen dat de mosliminvasie een halt toe geroepen wordt en diegene die hier met verkeerde bedoelingen gekomen zijn het land uit gebonjourd worden. 

positivo op 01-01-2016 01:28

Het word voor de Nederlanders die in nederland blijven dus weer een ellendig jaar,ikzelf ben na februari gelukkig weg uit europa.

En eigenlijk wil ik in europa nog niet begraven worden,bah wat een ellende.

FightForFreedom op 01-01-2016 01:36

haha zalig 😅

gelukkig nieuwjaar,  moge jullie jullie zelf beschermen----. En verder goede feesten 😊

timber!!! op 01-01-2016 02:59

Door de  bank  genomen =gewoonlijk,doorgaans, gemiddeld. Of het komende jaar goed of slecht gaat worden weet ik niet,ik ben ook maar een profeet die brood eet... Verder hoop ik dat jullie niet van de 48e verdieping zijn af gevallen en wens allen die dit lezen Gods rijke zegen toe in het komende jaar

Rom op 01-01-2016 03:23

Poeh:Wat een nitraat vervuiling.Niet leuk voor mensen met ademhalings problemen.

Hoeveel is er dit jaar in de lucht ge(ver)knalt?+/- 70.000.000 euro?

Allen een volhardend 2016 gewenst!!

annette op 01-01-2016 03:29

Vind jullie nieuws fantastisch hoewel het allemaal negatief is. Ik woon niet meer in Europa maar kom nog maar 1 x per jaar in Ned en zie het verloederen. Jullie houden me goed op de hoogte.  jullie schrijven wat msm verzaken. Wat erg zon'n NOS of de kranten. Dank voor alles.

John Fisherman op 01-01-2016 04:32

Beste Xander,

heel veel dank voor al jullie werk daar op de 49e verdieping! Deze nieuws-website is werkelijk uniek. Nergens op het hele web, zelfs niet in het Engels, kan ik een vergelijkbare nieuws-website vinden die het kaf van het koren scheidt, en toch al het werkelijke belangrijke nieuws naar voren brengt. Werkelijk heel veel dank voor al jullie inzet! Er zijn wel websites waar belangrijke artikelen te vinden zijn, maar daar vind je ook zeer veel onbelangrijks tussen, en je mist heel veel belangrijk nieuws. Bij Xandernieuws vind je alles netjes bij elkaar!

En dat het meeste negatief nieuws is, doet er niet aan af, integendeel: des te belangrijker is het op de hoogte te zijn. Ga zo door!! En vooral in 2016 en daarna!!

Kraftavilqa op 01-01-2016 07:52

Ik wens U allen de kracht om 2016 te verdragen.

Willem de Zwijger op 01-01-2016 08:30

Voor allen hier en Xander en zijn team het allerbeste voor het nieuwe jaar. Xander, dat je gezondheid je niet in de steek mag laten en we dus nog goed op de hoogte kunnen blijven wat er in werkelijkheid op deze aardkloot gaande is.

Sterkte allen en houd de moed er in!

willy op 01-01-2016 10:12

Het zal in 2016 niet beter zijn dan 2015 dat al een heftig jaar was. En de toepraak van isis leider laat niet veel goeds zien! En de moraal en respect tussen mensen is ook reeds zoek. het beste medicijn is niet alleen Yeshua maar ook humor,in moeilijk tijden is humor de sterkte van de mens zijn relativeringsvermogen want in feite zijn we allen overlevers ! We kennen de doodscultuur niet van de islamjihadisten met hun zeventig maagden. Veel nieuws en een goed jaar toegewenst.

Wakker Worden op 01-01-2016 10:17

Gelukkig nieuwjaar in de EUSSR !!

De propagandakanalen van de overheid in ons land worden gedomineerd door verhalen over verboden plastic tasjes en mogelijke moslimaanslagen met bakfietsen. Over een echt belangrijke verandering per 1 januari aangaande het gemakkelijk kwijtraken van je geld op de bank, wordt niet gerept. 

Er is een reden dat men in Europa een ongewone haast heeft gemaakt met het er doorheen rammen van de nieuwe bail-in regels voor banken. Normaal gesproken duurt alles bij de Europese zakkenvullers altijd jaren, maar nu opeens hadden ze haast, hele grote haast. Het gebeurt weer recht in ons gezicht en iedereen lijkt wederom stekeblind te zijn of met opzet de andere kant op te kijken. Niemand in mainstream-land heeft in de gaten dat overheden als een gek bezig zijn om alle contante geld uit te bannen en alle liquide middelen die beschikbaar zijn via het banksysteem te laten lopen. Natuurlijk is een heel belangrijk aspect dat ze iedere financiële scheet die een burger laat, willen kunnen volgen, maar ook is het belangrijk dat alle geld in de bank terechtkomt zodat het kan worden gestolen. 

Ook bijna niemand beseft dat er per 1 januari nieuwe regels gelden binnen Europa voor banken die in zwaar weer terecht zijn gekomen. Dit soort nieuws komt in tegenstelling tot de plastic tasjes niet prominent op de voorpagina’s. Vanaf 1 januari gelden regels die zijn gebaseerd op de diefstal die enkele jaren geleden in Cyprus plaatsvond. Vanaf dat moment is de bail-in geboren, precies zoals we al voorspelden, en is het vanaf 1 januari binnen Europa de norm. Zoals velen zich nog kunnen herinneren was iedere rekeninghouder bij banken in Cyprus met een bedrag hoger dan 100.000 Euro een deel van zijn of haar geld kwijt. 

Dat heet nog altijd diefstal en deze criminele daad is vanaf 1 januari de norm binnen Europa. Dat betekent met een steeds instabieler wordende wereld die op de rand van een financiële chaos staat dat dit geen goed nieuws is voor mensen met (aanzienlijke) bedragen in Europese banken. Volgens de website van het Europese Parlement worden de rekeninghouders van de bank als laatste aangepakt. Wat dit betekent in de praktijk is dat ze eerst aandeel- en obligatiehouders aanspreken en als die financiëel zijn uitgekleed dan komen de rekeninghouders aan de beurt. Als je dus op dit moment meer dan 100.000 Euro op een bankrekening ergens in Europa hebt staan dan ben je in theorie vanaf 1 januari de sjaak. Ze verkopen op de website van het Europese Parlement de aanstaande diefstal van rekeninghouders als een mooi gebaar naar de belastingbetaler omdat ze die op deze manier sparen. De idioterie in onze huidige maatschappij kent geen grenzen.

Een privé-onderneming, meestal toebehorend aan de rijke elite die zich ongestraft al jarenlang bezighouden met criminele activiteiten, dreigt door het nemen van idiote gokrisico’s en oneigenlijke manipulatie van markten in de problemen te komen. De normale actie zou zijn om een dergelijke onderneming failliet te laten gaan en het bestuur van die onderneming wegens wanbeleid en andere misdaden achter slot en grendel te zetten. Maar, nee, een dergelijk casino dient gered te worden door de belastingbetaler. Heb je het ooit zo zout gegeten? Misdaden blijven onbestraft en de domme burger draait op voor de schade. Nu wordt vervolgens gedaan alsof er een prachtige oplossing is gevonden door die belastingbetaler te sparen en te gaan stelen van de rekeninghouder zodat de boeven alsnog weer ongestraft met hun misdaden wegkomen.

Overigens zijn rekeninghouders ook gewoon belastingbetalers.Dit systeem van pure diefstal zal per 1 januari aanstaande in werking treden en klaarblijkelijk is iedereen in dit land het daarmee eens. Iemand werkt hard voor zijn geld, wordt onevenredig zwaar geplukt door de overheid en wat hij na lang werken en zwoegen overhoudt, moet hij op de bank parkeren omdat hij anders wordt aangemerkt als een crimineel. Zij die geen enkele bemoeienis hebben met een bank, behalve dat hij of zij gebruikmaakt van hun diensten, loopt nu groot risisco zijn/haar nog resterende geld of althans een deel daarvan, kwijt te raken door gelegaliseerde diefstal. 

Er worden uiteraard allerlei sussende geluiden gemaakt omdat mensen met weinig geld op de bank worden ontzien. Uit de geschiedenis blijkt dat bedragen van de ene op de andere dag worden aangepast. Zo is het heel goed mogelijk dat je op een ochtend wakker wordt en dat blijkt dat het minimale bedrag van 100.000 Euro “wegens uitzonderlijke omstandigheden” naar beneden is bijgesteld tot 1.000 Euro. 

Zoals we enige tijd geleden al schreven was er hele grote haast om deze wetgeving ook op nationaal niveau erdoor te krijgen. Landen die hiermee achterliepen zoals Nederland werden op de vingers getikt. Nu is bekend geworden dat de Europese Commissie deze landen voor het Europese Hof van Justitie daagt omdat ze de bail-in in hun landen nog steeds niet wettelijk hebben vastgelegd. Nogmaals, de haast waarmee dit gebeurt is uitzonderlijk. 

Voor iedereen geldt waarschijnlijk in het nieuwe jaar dat het geen kwaad kan om ook eens te kijken naar andere manierenom wat met je geld te doen, anders dan het in handen te geven van de bankiers.

Vanwege de drempelwaarde van 100.000 Euro voelt het merendeel van de bevolking zich uiteraard niet aangesproken. Sommigen vinden het misschien zelfs wel een goed idee dat mensen die beschikken over wat meer geld worden aangepakt als er iets misgaat. Dat is zoals gewoonlijk weer het geniepige in deze hele zaak. Omdat die grens nu op 100.000 Euro ligt, zal de bulk van de bevolking zich niet drukmaken over deze voorgenomen diefstal want het treft hen niet. Wanneer echter ineens die bedragen worden verlaagd, wordt het plots een ander verhaal, maar dan zijn ze te laat. Net zoals dat bleek in de Tweede Wereldoorlog en wat mooi is verwoord door de Duitse pastor Martin Niemöller

Uw links onwerkzaam gemaakt i.v.m. auteursrechten. Plaats de gehele url. Mod.

Appie op 01-01-2016 11:22

Xander en team: Gods zegen gebeden over 2016!

De Terugkeer op 01-01-2016 11:26

Burpppppppppppp!

En zo is het: Let's celebrate en ruck de curks from de bottels...we hebben recht op een mooi en zorgeloos leven!

Freedom op 01-01-2016 13:14

@Annette 01-01-2016 03.39

Annette je schrijft je woont nu buiten Europa. Mag ik vragen waar je momenteel woont en is het daar veilig.

Ik overweeg zelf nog steeds om uit Europa te vertrekken, want dat het hier heftige tijden gaan worden is mij inmiddels wel duidelijk, van de media wordt je ook niet veel wijzer.

ster op 01-01-2016 13:52

Ik wenst iedereen een gelukkig en een gezond nieuwjaar

Reinier op 01-01-2016 14:16

Xander bedankt voor alle goede artikelen van het afgelopen jaar. En ik hoop dat ik deze site ook in 2016 weer regelmatig mag bezoeken en weer mag lezen van den Haag dan weer verzwijgd voor het Nederlandse volk.

greywolf op 01-01-2016 15:59

Happy New Year 2016, Geniet van de kleine dingen . De grote zaken kan je toch niet meer veranderen. 

jt op 01-01-2016 16:44

Ja, Xander en de gehele Vrije Pers bedankt. Van nu af aan gebruik ik ook de woorden "vrije pers" ipv "alternatieve pers" gewoon omdat het zo lekker steekt in de msm. En natuurlijk iedereen het goede gewenst. Niet "het beste" want dat klinkt dan weer zo .... westers of hebberig.

 

Vrije Pers. Uitstekend verwoord. Mvg. Mod.

Gorghel op 01-01-2016 16:45
Er is niets speciaals aan 2016, behalve dat het leven duurder zal zijn dan in 2015 en dat we weer een jaar de kans krijgen om te leven als een mens ipv als een dier (indien we dat deden).
Robin op 01-01-2016 16:52

Xander, ook een gelukkig en gezegend nieuw jaar.

cefas op 01-01-2016 17:18

Shalom alechem. Alechem shalom.De Heere is met jou, xander, ook dit jaar. In Hem verbonden.

bob2 op 01-01-2016 18:32

Eintijd ,jezus komt terug ik hoor het al jaren en het zal ook nooit gebeuren en hierbij neem ik dan ook afscheid van deze site ge gaat jullie goed .

atina op 01-01-2016 19:24

Xander dank en voor jou en allen een liefdevol 2016 no matter what 

frits op 01-01-2016 20:50

Xander en team, alle goeds en een zegen van JHWH en Jezus voor 2016. Dank voor de boordevolle artikelen. Blijf allert.

Disciplus Simplex op 02-01-2016 02:22

Ik wens jullie allemaal van harte Gods rijke zegen toe in het nieuwe kalenderjaar. En dat de Waarheid nog lang verkondigd mag worden!

Deel verwijderd vanwege uw kritiek op hoe andere gasten hun goede nieuwjaarswensen verwoorden. Mod.

vijgenboom op 02-01-2016 07:37

Ik wens iedereen veel wijsheid toe en dat we ook aan anderen over het goede nieuws mogen gaan spreken, we zijn weer een jaartje dichter bij het koninkrijk gekomen en dat is mooi.

Qromwel op 02-01-2016 11:39

positivo op 01-01-2016 01:28: Helpt niet, de opstanding zal wereldwijd zijn.
D. G. Neree op 02-01-2016 16:01

666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6 = 2016

frits op 02-01-2016 18:31

Twee keer 1000 + 16 = 2016

Alexandros des Børgus op 03-01-2016 09:12

Ondanks dat jouw nieuws niet altijd klopte (omtrent het vergaan van de wereld en de tekenen ervan) heb je toch een andere kijk op het nieuws die toch noodzakelijk is. Bedankt voor je inzet Xander en nog een voorspoedig 2016 toegewenst.

T.Dl op 03-01-2016 12:17

Xander en team: Ook ik wens jullie een gezegend, gezond en veilig 2016 toe. Jammer dat Bob2 niet meer wil geloven dat de Here Jezus terugkomt. Het is nog genadetijd en zolang er velen tot bekering komen stelt onze Heer Zijn komst nog uit. Kijk maar even op de link en je weet waarom. Ga zo door Xander met het brengen van nieuws, dat de reguliere media niet wensen be melden.l Je bent een echte wachter. God bless en ik blijf zeggen: "Maranatha" Here Jezus en kom toch maar spoedig.

https://youtu.be/LQV_cMRy-n0 Dit gaat over Massa's moslims die zich bekeren tot het christendom.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl