Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ziekenhuis waarschuwt: 10% migranten heeft TBC, besmettingsgevaar is groot

Alleen al medicijnkosten voor 10.000 patiënten bedragen € 2 miljard


Geen ‘complottheorie’, zoals sommigen beweerden die weigerden deze berichten te geloven, maar nu ook te zien in een reportage van Spiegel.TV.

De directeur van een gespecialiseerd ziekenhuis bij de Duitse stad Regensburg waarschuwt dat 10% van alle migranten een TBC-infectie met zich meedraagt. Eén op de 5 wordt daadwerkelijk ziek. Dat betekent dat er in oktober alleen al in Duitsland zo’n 8000 tot 10.000 migranten waren toegelaten met open TBC, die nog even los van het grote besmettingsgevaar voor de autochtone bevolking het land ook nog eens opzadelen met astronomisch hoge kosten.

 


Miljarden euro’s nodig voor alleen al medicijnen

Zodra de ziekte is uitgebroken bedragen de kosten van medicijnen voor iedere patiënt 10.000 tot 12.000 euro – per maand. Aangezien de behandeling gemiddeld 18 maanden duurt, kost de genezing van één enkele migrant ongeveer € 200.000. Nemen we het geschatte aantal patiënten van 10.000, dan komen we op een enorm bedrag van € 2 miljard voor alleen al de medicijnen.

Aangezien de asielzoekersstroom na oktober verder is toegenomen, zijn er niet alleen nog eens 10.000 tot 20.000 patiënten bijgekomen, maar is er ook enorm veel geld nodig voor politiebescherming van de artsen en verplegers en voor het verplegen en behandelen van de vele aangevallen, verwonde en besmette personeelsleden en andere ziekenhuisbezoekers. Bedenk daarnaast wat er kan gebeuren als slechts één migrant met open TBC een supermarkt, winkelcentrum of school bezoekt, of in de trein of bus stapt.

Speciale ‘time out’ kamer voor spugende, agressieve migranten

De kliniek in Parsberg moest bovendien een speciale ‘time out’ kamer inrichten om agressieve migranten –vrijwel uitsluitend moslims- tot rust te laten komen. Deze kamer werd van tralies en plexiglas voorzien om het personeel te beschermen tegen gespuug, waardoor ze besmet zouden kunnen worden.

In een schokkende reportage van Spiegel.TV was te zien hoe respectloos en schaamteloos migranten zich zelfs voor de camera’s gedragen. En dat terwijl hun behandelingen en medicijnen volledig gratis zijn, terwijl Duitse burgers maandelijks hoge premies moeten betalen. En als je als migrant beweert helemaal geen geld te hebben, dan krijg je van het ziekenhuis ook nog eens wat zakgeld mee.

Ook andere besmettelijke ziektes geïmporteerd

In oktober plaatsten we een artikel over een Tsjechische arts die werkzaam is in een ziekenhuis in München, die een algemene brandbrief opstelde waarin ze waarschuwde voor de vele ernstige besmettelijke ziektes die moslimmigranten met zich meedragen, en tevens voor hun vaak extreem smerige en schandalige gedrag (zie link onderaan). Zo gooide een asielzoeker in het ziekenhuis bijvoorbeeld zijn met syfilis besmette urine in het gezicht van een verpleger.

Artsen en verplegers gedwongen te behandelen

In november berichtten we over Duitse artsen, specialisten en verplegers die in het hele land op straffe van schorsing of zelfs ontslag gedwongen worden om deze migranten te behandelen, ook als ze zich zeer agressief opstellen en hen met hun ziektes dreigen te besmetten.

De Poolse president Andrzej Duda eiste in oktober op TV dat de regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. ‘Ze brachten cholera op de Griekse eilanden, dysenterie naar Wenen, en andere soorten parasieten.’


Xander

Zie ook o.a.:

06-11: ‘Veel TBC-gevallen onder migranten, artsen worden gedwongen hen te behandelen’
19-10: Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa
09-10: Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Bambi op 01-01-2016 00:17

Dank u beste xander,Dank zij u blijven wij de waarheid  lezen!

Wij geloven u beste xander,wij hebben,veel respect voor.

Wij wensen u een gezond jaar 2016 met alle respect!

Mvg bambi

Qromwel op 01-01-2016 10:22

Te allen tijde dient er ontrole op wie en wat er ons land binnenkomt uitgevoerd te worden, ongeacht aantallen of hoeveelheden. Hoe doet men z'n werk eigenlijk? Bekijk eens hoe border security uitgevoerd wordt in bijv. Australië. Anders worden alle gezondheidswensen een lachertje.

Sven030 op 01-01-2016 23:26

 

@ Rolf 31-12  22:14 uur

Dan moet ik u helaas teleurstellen. Elke infectieziekte (d.w.z. besmettelijke/overdraagbare ziekte door bacteriën, virussen, parasieten) heeft z'n eigen specifieke behandeling. In het geval van bacteriële infecties zoals TBC meestal langdurig antibiotica; echter heeft de steenrijke farmaceutische industrie daar weinig interesse voor, omdat de meeste antibiotica meestal na een korte(re) tijd al helpen.

Liever produceert men de zeer verslavende antidepressiva en benzo's (valium, oxazepam, seresta etc. etc.), want als je die langer dan een week of 4 gebruikt ben je eraan verslaafd en kom je er zeeeeeeer moeilijk vanaf. Kortom, dat is een beter verdienmodel (voor de farmaceuten) dan antibiotica.

Welkom in de walgelijk commerciële wereld van nu en later.

BTW: In Duitsland is het 10% TBC onder de ‘vluchtelingen’, en ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat dat hier bij migranten in NL beter zal zijn. Fijn idee als je in Nijmegen woont, met om de hoek in Heumensoord dat grootste opvangkamp van NL met 3000 (m.i. overwegend) eco-migranten: Dat zou dan (conform Duitsland) neerkomen op 300 TBC-positieven in die omgeving! En dan juist de zogeheten 'open' oftewel erg besmettelijke vorm.

Onlangs is in Heumensoord al uitgebreid schurft (scabiës) geconstateerd (en wellicht meer, wat men onder de pet wil houden). Wie zal het zeggen?

Ik vrees met u mee dat dit nog maar het begin is van onverwachte ziekteverschijnselen/ziekten die nu ook hier in NL hun weg kunnen/zullen vinden. Sorry dat ik geen betere boodschap op deze 1e dag van 2016. Maar: beter goed ingelicht, dan níet ingelicht.

Pino op 02-01-2016 10:34

@Sven,

Uw berichten bezorgen mij de rillingen. Letterlijk. Als ik het zo geschreven zie staan nog veel erger terwijl ik het allemaal wel weet. Ik ben nu op een punt gekomen dat mij doet beseffen dat iedere dag, waarin wij worden belogen, er één teveel is. 

Sven030 op 02-01-2016 12:19

@Pino en @Rolf,

Ik vertel puur objectief wat ik zie gebeuren m.b.t. mijn vakgebied (infectieziekten). Om nog een voorbeeld te geven:

In Nederlandse ziekenhuizen (en de laatste 10 jaar ook steeds meer in de open populatie) is men erg bang voor het binnenhalen van de soms bijna niet meer te behandelen MRSA-bacterie, die m.n. via huid-huidcontact wordt overgedragen. Zo moet men, volgens de daarvoor geldende landelijke richtlijnen (Werkgroep Infectie Preventie: www.wip.nl), direct bij een ziekenhuisopname melden of men (1) Onlangs in een buitenlands ziekenhuis heeft verbleven (waar MRSA bijna altijd vaker voorkomt dan in NL ziekenhuizen), (2) Of er een adoptiekind in het spel is (vanuit vaak verre oorden, zoals MO, Azië en Afrika), en (3) Zelfs of men op of in de nabijheid van o.a. een varkensboerderij werkt/woont (m.n. varkens in megastallen zijn vaak besmet met MRSA; is makkelijk door te geven aan de andere varkens zo op een kluitje alsook aan medewerkers + families).

Maar horen wij onze(!) overheid iets melden over testen op tenminste MRSA bij de vele tienduizenden (en meer straks) migranten? En als ze dat dan toch zouden doen, is dat dan bij iedereen (wat je het liefst zou willen), of uitsluitend steekproefsgewijs bij kleine groepjes? En: wat is het % MRSA-positieven onder deze almaar groter wordende groep, uit oorden waar de hygiëne niet zo nauw wordt genomen?

Ik wil zeker geen paniek zaaien (dat is m.i. ook nog niet nodig), maar hoe zit het met de eigen NL'ers wanneer deze migranten (met voorrang) overal tussen ons komen te wonen? Heeft de overheid (m.n. VWS) geen verplichting de eigen bevolking hiertegen te beschermen, zowel preventief als reactief?!

Mijn wetenschappelijke angst is dat er wel enigszins/steekproefsgewijs getest wordt, althans dat mag ik (wij!) toch hopen, maar dat niet naar buiten mag worden gebracht wat de daaruit voortkomende bevindingen zijn. Net als in Zweden en Duitsland, en wie weet waar nog meer in NW-Europa.

We gaan rare tijden tegemoet, enerzijds door het steeds verder laten vernietigen van onze(!) cultuur door extreme moslims, en anderzijds door het letterlijk en figuurlijk importeren van een scala aan ziekten waar we voorheen nauwelijks last van hadden, en die ook nog eens in de nodige gevallen moeilijk te behandelen zijn.

Rolf op 02-01-2016 15:33

@Sven030 op 02-01-2016 12:19

Dank u voor deze waardevolle informatie.

Ook ik vind dat de regering een beschermende taak heet naar de bevolking.

Een taak die de regering momenteel flink verzaakt naar mijn indruk.

Pino op 02-01-2016 18:24

Sven,

Het is allemaal wat! Als ik zo uw verslag lees. U de medicus, ik de ex bankier en nu verzekerings leugenaar. Boordevol kennis lopen wij, althans ik, gefrustreerd rond. Surrealisme ten top. Ik zou haast willen voorstellen voorstellen om eens samen creatief van gedachten te wisselen. Geen woord van het RIVM. En ja, deze mensen worden zomaar tussen ons geplaatst in woonwijken van Maastricht tot Groningen. Zomaar. Alsof wij niets in gaten hebben. Ten hemel schreiend. Ik kan het niet loslaten. Heeft u kinderen? Vreet dit niet aan u? Vanmiddag in de auto dacht ik aan het 'geleidelijke' proces van migratie/migranten. Iedere dag een beetje meer proppen. Beetje bij beetje...dan valt het niet op. Dag in dag uit, week in, week uit. Als lam geslagen honden rennen wij naar het werk. Boodschappen doen. Sporten. Koken. Snel, vlug, en ondertussen speelt / voltrekt zich een ramp af.  Niet te geloven.....

wolfpack op 05-01-2016 09:25

Die linkse zelfhaatdhimmies hebben ons Europa goed verkloot en naar de rand van de afgrond gebracht. De geschiedenis zal zich helaas weer herhalen. 

only you op 03-02-2016 14:57

Mijn schoonzus werkte ermee, maar wel met een afzuigkapje Om? 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl