Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt


Koerdische burgers, hier in de miljoenenstad Diyarbakir, staan vrijwel machteloos tegen het geweld van de Turkse troepen.

10.000 Turkse soldaten, gesteund door tanks en raketten, zijn in het zuidoosten van het land een regionale burgeroorlog tegen de Koerden begonnen. De regering in Ankara beweert dat hierbij meer dan 130 PKK-terroristen zouden zijn gedood, maar de mensenrechtenorganisatie IHD in Diyarbakir zegt dat ‘in de getroffen huizen geen terroristen, maar burgers wonen. Ze (de Turken) houden totaal geen rekening met vrouwen, kinderen en ouderen. De aanval is gericht tegen het Koerdische volk.’ Europa en de NAVO doen er zoals gebruikelijk het zwijgen toe, waarmee eens te meer wordt aangetoond dat de Turkse islamistische president Erdogan feitelijk nu al de politieke scepter zwaait over het Westen.

 

Onder veel Koerden groeit de haat, niet alleen tegen de Turken, maar ook tegen de EU, dat Erdogan feitelijk een vrijbrief heeft gegeven om met grote militaire macht de Koerden te verpletteren. Volgens sommige onafhankelijke analisten gebruikt Ankara de € 3 miljard die het van Brussel kreeg om de migrantenstroom naar Europa in te dammen in werkelijkheid om de uitroeiingsoorlog tegen de Koerden te financieren.

Sinds 2 december geldt in grote delen van de stad Diyarbakir, dat circa 1 miljoen inwoners heeft, een permanent uitgaansverbod. Bij controleposten van de politie stijgt traangas op; helikopters cirkelen boven de stad, en regelmatig zijn er in de afgegrendelde wijken schoten te horen. In het voorjaar onderhandelde de PKK nog met de regering Erdogan over vrede, maar ondertussen vertoont zuidoost Turkije alle kenmerken van een burgeroorlog.

‘Turkse raketten raken vrouwen en kinderen, EU zegt niets’

De Turkse premier Davutoglu bezwoer de PKK ‘van wijk tot wijk, huis tot huis en straat tot straat’ te zullen bevechten. De plaatselijke IHD-vertegenwoordiger Abdusselam Inceören zegt echter dat de Turkse tanks en raketten geen terroristen, maar vooral burgers, waaronder vrouwen, kinderen en ouderen, raken. ‘Maar geen enkele reactie van de EU. Europa veroordeelt het geweld niet eens.’

De Koerdische winkels blijven gesloten. Bijna niemand durft iets tegen de journalist Can Merey, die persoonlijk polshoogte ging nemen, te zeggen, uit angst voor de Turkse staat. ‘Mijn zaak zal me een zorg zijn,’ zegt een handelaar. ‘Daarbinnen sterft de menselijkheid.’ Anderen bevestigen dat de Turken ‘een bloedbad’ aanrichten onder de Koerdische bevolking, die als beesten zouden worden behandeld.

Koerdische wijken veranderd in ‘ware oorlogszone’

Een dag na de dood van een 21 jarige Koerdische student, die bij een vreedzame demonstratie door een politiekogel om het leven kwam, nam de PKK wraak door met een bom drie agenten op te blazen. De explosie was zo krachtig dat een deel van de weg naar de stad Silvan werd verwoest. Het Turkse leger stuurde soldaten om naar eventuele andere bommen te zoeken.

Ook in Silvan heerst sinds augustus een uitgaansverbod. De straten in de wijk Tekel lijken in een ware oorlogszone te liggen; werkelijk ieder huis bevat wel een paar kogelgaten. Ook zijn er tal van inslagen van zware wapens te vinden. Mensen die er (nog) wonen hebben geen stroom en water meer, en zijn bang voor Turkse scherpschutters, die doelbewust op burgers die de lijken van de straten proberen te halen zouden schieten. Zelfs koeien en honden worden gewoon neergeschoten. Special forces hebben op de muren teksten achtergelaten zoals ‘Als u Turk bent, wees dan trots. Zo niet, gehoorzaam dan.’

‘Waarom zegt en doet de EU niets?’

800 huizen zijn bij de laatste gevechten beschadigd, waarvan er 100 onbewoonbaar zijn geworden. De afgelopen 13 dagen hebben Turkse troepen 8 burgers doodgeschoten. ‘Weet de EU niet dat de regering de mensen met tanks aanvalt? Waarom komen ze niet tussenbeide?’ vraagt een wanhopige inwoner zich af. Zelfs Koerdische kinderen zouden inmiddels deelnemen aan het verzet.

Hamdiye Bilgic, lid van de gemeenteraad van Silvan, zegt niet te geloven dat president Erdogan vrede wil. ‘Dat beweert hij maar. Stelt u zich een land voor dat tanks inzet tegen zijn eigen burgers.’ De Koerden vertrouwen de EU daarom niet meer. ‘Ik ben bang dat dit het begin van een burgeroorlog is,’ aldus Bilgic. (1)

Dubbele moraal

Eens te meer wordt aangetoond dat de EU er een dubbele moraal op nahoudt. De Turken mogen zo ongeveer alles van Brussel, van al tientallen jaren een deel van Cyprus bezet houden, door ISIS gestolen olie kopen en verkopen, moslimterreurgroepen beschermen en bewapenen, de persvrijheid opheffen, de verkiezingen manipuleren, illegaal een ander land bombarderen (Syrië), een Russische vliegtuig neerschieten, tot het keihard onderdrukken en uitmoorden van de Koerden. Het maakt allemaal niet uit; Turkije zal en moet lid worden van de Europese Unie.

Maar als bijvoorbeeld Israël zich weer eens moet verdedigen tegen de zoveelste Palestijnse raketaanval of terreuraanslag, dan staat het politiek-correcte Europa wel op zijn achterste benen. Dan wordt er schande van gesproken dat de Joodse staat zich teweer stelt tegen islamitische terroristen. Dan worden Israëlische exportproducten uit Joodse dorpen van een virtuele gele Jodenster voorzien. Ook hier maakt het allemaal niet uit; alles wat Israël doet is fout en verkeerd.

EU en islam bondgenoten

Ook al weigeren velen het nog steeds te aanvaarden, herhalen we daarom dat de EU de islam als bondgenoot heeft gekozen. De miljoenen moslimmigranten die nu tegen alle bestaande VN-vluchtelingenregels en EU-grensafspraken in met behulp van Turkije naar onze landen worden gehaald, doelbewust om ons continent volledig te islamiseren, zouden inmiddels de grootste sceptici moeten overtuigen.

Maar we vrezen dat de meesten pas wakker worden als het al veel te laat is, als door ‘links’ en ‘progressief’ gesteunde moslimextremisten ook hier straten, complete stadswijken en uiteindelijk ons complete politieke en maatschappelijke systeem van binnenuit zullen overnemen.


Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

René van Zalk op 20-12-2015 16:40

Waarom moet er een gematigde islam zijn als de islam zo liefdevol is ?

 

Greetzzzz uut Nunspeet.

 

Kort, krachtig en waar. Mvg. Mod.

 

 

cefas op 20-12-2015 17:08

Stop moorden op koerdische burgers door turkije. Wat een schande en zo n land moet in de EG. Never nooit.

Gorghel op 20-12-2015 17:09
Grootste ramp van de vorige eeuw: de VN die in handen is gekomen van de 5 permanente leden van de Veiligheidsraad. Deze 5 landen blokkeren alle oplossingen en besluiten alleen maar tot bombarderen. Met hun Vetorecht kunnen ze elke goede voorstel elimineren. Ze chanteren andere landen erop los en helpt zelfs dit niet dan volgt een bedereiging van vernietiging. De as van het kwaad zetelt hier.
cefas op 20-12-2015 17:12

Er is mondiaal een links-islamitische samenzwering aan de gang.

heirweg willy op 20-12-2015 17:12

Turkije is Navo-bondgenoot en het heeft Europa in zijn macht als sleutel voor de vluchtelingencrisis waar ze ook nog geld voor eisen. Daarom hun aanvallen tegen de koerden en Europa vol schijnheiligheid zoals de paus kijkt weer de andere kant op. Men wil de koerden geen eigen land geven terwijl juist deze mensen succesvol strijden tegen Isis men zou ze dankbaar moeten zijn!!! Maar neen het schijnheilig islamitisch land mag zijn gang gaan.

heirweg willy op 20-12-2015 17:18

Ik wil nog even aanstippen hoe Europa antisemitisch aan het worden is en nu ook al producten uit Israel boycot!! Welnu ik zal producten uit Israel blijven kopen al moet ik naar de Joodse winkels in Antwerpen dat kan me niet schelen!!! Het is de wereld op zijn kop zetten .Europa kan de pot op!!!

cefas op 20-12-2015 17:26

Gaan de Koerden de genocide van anderhalf miljoen Armenieers door de Turken,in 1915, na?

goof op 20-12-2015 17:32

Erdogan heeft met de EU landen , met de navolanden , met de VS en met allah een deal gesloten . 

Hij krijgt 3 miljard per jaar om de vluchtelingen in Turkije te houden .Hij heeft een vrijkaartje om nu voor eens en voor altijd de Koerden te vernietigen en wij kijken de andere kant op.Hij heeft ervoor gezorgd dat alle flapdrollen en klaplopers uit Turkije zelf zonder visum naar de EU mogen afreizen.Hij heeft ervoor gezorgd dat alle media in Turkije de mond is gesnoerd op straffe van opsluiting .Hij zorgt ervoor dat de EU sneller islamiseert als ooit tevoren .

Je kunt natuurlijk lullen wat je wilt maar het is in tussen  al 5-0 voor Erdogan .En dan wil Putin dit stoppen en vind het westen Putin een dictator .Wie is er nu gek vind u .Wordt het niet eens tijd dat er een andere wind gaat waaien in Brussel voordat het te laat is .Als ik zoals vandaag Frans Timmermans hoor praten bij Buitrenhof dan gaan mij de haren overeind staan als hij zegt dat we even moeten wennen aan die asielzoekers en er best mee te leven valt .Ben je dan een eerste klas struisvogel of niet en dat vertegenwoordigd ons in de EU en moet deals sluiten met gestoorde figuren als Erdogan.

Mensen we zijn reddeloos verloren met dit soort figuren aan het roer in de EU  en figuren als Rutte en Samsom in ons eigen land . Van mij mag morgen de hele zaak uit elkaar klappen want als we zo klootzakken zijn we over een tijdje allemaal naar de kloten en is de sharia eerder ingevoerd als dat we denken.

Verder gaat gelukkig alles goed en gaan we door met , ieder voor zich en god voor ons allen.

 

IsThisYou op 20-12-2015 17:48

En dan hebben we ´t lands grootste demagoog met zijn hoofd zo ver in de reet van Erdogan dat we gewoon geen ene poot meer hebben om uit te steken. De EU en Timmermans maakt ons continent helemaal kapot en vanonchtend durft hij op Buitenhof nog ons af te persen en dreigen met oorlog, moraliteit, Europese schuld door het verleden, discriminaitie en al die andere dingen. Wij worden geregeerd door de slechtste en domste groep mensen ooit in de geschiedenis van dit continent. Deze mensen horen thuis in de gevangenis, of anders het gekkenhuis, maar op een of andere manier zijn de baas. Om misselijk van te worden.

Tabris op 20-12-2015 17:52

Door het aggressieve em corrupte gedrag van Turkije begint het land zo'n beetje het schuim van de aarde te worden.

Hoe kan je als Turk nog trots op zo'n land zijn?

Lone Fighter op 20-12-2015 18:05

Breaking News

Waarschuwing!

ISIS bereidt aanvallen voor

Een verontrustend bericht is recent onder mijn aandacht gekomen.

De terreurgroep ISIS/Daesh is van plan op grote schaal aanvallen uit te voeren in verschillende landen van Europa,inclusief ons eigen Nederland.

De logische verwachting is dat wellicht al rondom de feestdagen (Kerstfeest en de jaarwisseling) mogelijk al terroristische aanslagen zouden kunnen gaan plaatsvinden.

Het is echt vervelend om zulk bericht zo vlak voor de feestdagen,die toch in het teken van Vrede,Licht en Gezelligheid zouden moeten staan,mee te moeten delen.

Waakzaamheid is geboden

Helaas dienen wij allen zo waakzaam mogelijk te zijn en te blijven,echter zónder onze leefwijze eraan op te offeren.

Zelf ga ik niet naar drukke winkelcentra of met het openbaar vervoer.

Rond de Feestdagen probeer ik deze zo veel mogelijk te vermijden en ik raad iedereen dan ook aan dit ook te doen.

Het gezegde luidt niet voor niets: "Een gewaarschuwd man telt voor twee"...

Maar tegelijkertijd wil ik iedereen hier die het hart op de juiste plaats draagt alvast heel fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling toewensen met de beste wensen -voor zover mogelijk is- voor 2016.

Moeilijke tijden in 't verschiet voor de komende maanden en jaren

Jammer genoeg moet de conclusie,na dit nieuws,luiden dat ons -de autochtone Nederlanders en bij uitbreiding de autochtone Europeanen- een zeer moeilijke tijd te wachten staat.

Bereidt jullie er dan ook zo goed als mogelijk is op voor.

Ik doe dat i.i.g. wel en ik raad jullie met klem aan hetzelfde te doen.

De betreffende link aangaande dit nieuws:

http://uk.businessinsider.com/isis-germany-attacks-recruiting-2015-12?r=US&IR=T

Bastiar op 20-12-2015 18:12

Wat er op dit moment in de wereld, en in Europa in het bijzonder, gebeurt is van een ranzigheid die z'n gelijke in de geschiedenis niet kent. Het klinkt misschien gechargeerd, maar ik krijg steeds meer het gevoel dat het nationaal socialisme een wandeling in het park zal blijken te zijn in vergelijking tot waar we nu tegenover staan. Er vindt een genocide plaats op de oorspronkelijke Europese bevoling, over het hele continent met uitzindering van Zwitserland. We vechten niet tegen een ideologie maar tegen een agenda die globaal wordt gedragen.

Als liberaal, schurkend tegen het anarchisme, zie ik dat individuele vrijheden van iedereen behalve de molsims met voeten worden getreden. Dit gaat niet meer goed komen met vreedzaam protest, ben ik bang. We zijn al minstens vier stations gepasseerd, de noodrem is de enige optie om nog uit te komen in de buurt van de plaats van bestemming.

PeKa8 op 20-12-2015 18:33

Xander,dit alles moet gebeuren...de weg voor de anti-christ is men aan het voorbereiden,zodat hij dalijk zijn verbond met de valse profeet (de islam) kan aangaan!

Ik zeg...laat maar komen..des te eerder is het ook weer weg! Het Koninkrijk van deze wereld wordt het Koninkrijk van onze Here Jezus Christus! Amen!!!!

Anna op 20-12-2015 19:49

Dit is vreselijk wat hier gebeurt...... En de Europessche leiders zijn nergens te bekennen niemand die iets zegt Wat raar toch.... Hoe zou dat nu komen...... Inderdaad als israel iets doet staat de hele wereld op zijn kop en nu dit w.s. Nog wel met ons geld gebeurt houd ieder een zich stil. De satan is hersenspoelend bezig met onze leiders Ze worden verblind door de machten en geesten in de lucht....... Ze vechten er al niet meer tegen...... Ze laten zich als een onverschilligen mee voeren...... Het lijkt wel alsof ze van hun buik hun God maken......

Maar ook wij zullen hier ( dit oordeel)  niet aan ontkomen.......  Ook wij leven midden in een wereld die naar God niet luisteren wil........ En dan schrik  ik van de  ( bijna enthousiaste) reaktie's. PeKa8 ik begrijp dat u uitziet naar de  2e komst van Jezus maar weet dat er grote bevolkingsgroepen uitgeroeid zullen worden voordat het zover is.......En ook wij  hier In West Europa zullen aan deze oordelen met grote verliezen aan mensen levens,  zeker niet aan ontkomen."  En de vier  engelen werden los gemaakt. Zij waren in gereedheid gehouden tegen het uur en de dag en de maand en het jaar dat zij het derde deel van de mensen zouden doden...."  Op 9:15 ..........Heb geen illusie daar horen wij ook bij........ Vers 18 het derde deel van de mensen werd gedood door het vuur...... Dit alles heeft tot doel dat de mensheid zich bekeerd tot de levende God.....  Maar zij bekeerden zich niet staat er...... Heb acht op de tekenen van de tijd...... maar weet......" dat de duivel naar beneden is gekomen ( op 12; 12 ) naar u toe in grote woede omdat hij weet dat hij nog maar een kleine tijd heeft......"  PeKa ook ik zie uit naar de komst van de Messias....... Maar er zijn nog zo ontzettend veel profetieën die nog vervuld moeten worden....... Dus moeten we voorzichtig zijn......En wij zijn allen van dezelfde lap gescheurt.... ook de Koerden die nu zomaar door hun regeringsleider worden doodgeschoten en nooit kennis hebben kunnen nemen van de Verlosser Jezus de Messias.... die voor de mensen in deze wereld gekomen is........ ook zij hebben een ziel..... En de satan lacht in zijn vuistje....... weer zoveel honderden in het verderf...... Dat is waar de satan mee bezig is....... Mensen vernietigen.....

rjab op 20-12-2015 20:29

Leuke documentaire om de mentaliteit een beetje in te zien. Behandelt de Armeense genocide die door Turkije is gepleegd is in 1915. Deze begint trouwens, aan het begin in de huidige tijd met de moord op een journalist (klinkt dat niet bekent in de oren??). Mocht je nog een uurtje kerstvakantje hebben, en een sterke maag, is dit een echte aanrader gezien de huidige (Turkse) situatie. Veel kijkplezier:-(

http://youtu.be/ybSP04ajCDg

marnix op 20-12-2015 21:11

Voor wie nog zou twijfelen...

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151220_02030230

ISIS is met vele getrainde psychopaten onder ons. Wees voorbereid er komen een goed georganiseerde aanvalen, uit alle windstreken..Een stevige zodiac kan je familie redden, luchthavens, openbaar transport, communicatie gaan ze waarschijnlijk snel uitschakelen.

Voor de Saoedi's die leven met 24/24u airco bij 40° - 45° buitentemp. Zijn de Lage Landen in Europa van onschatbare waarde, voor de volgende generatie. (opwarming)

Hoogstwaarschijnlijk komt de VS plots in een conflict, om op het juiste moment hun vloot ver van Europa weg te sturen.

Kwamvanrechts op 20-12-2015 21:22

Ik denk dat Timmermans nu thuis achter zijn bureautje zit met de deur van zijn kamertje dicht en de telefoon uit en driftig met het puntje van zijn tong uit zijn mond aan het pennen is om een wetsvoorstel te maken waarin Turkije wordt geboycot, investeerders ertoe gedwongen worden niet meer in dat land te investeren en dat er sancties komen, een soort BDS dus. Ik denk dat hij dit morgenochtend al in spoedberaad aan de zelfbenoemde EU-regering zal voorleggen en dat er volgende week ook al etiketten geplakt gaan worden op artikelen uit besmette Turkse gebieden.

ottoman op 20-12-2015 21:40

Laatste stukje is interesant, we vrezen dat we wakker worden als t te laat is en moslim extremisten wijken in nemen, de pkk doet dit daar dus! Ze sluiten belangerijke straten en stegen af met zakken zand en puin, er8ter staan gewapende kindsoldaten teroristen, of is het dan wel goed als het jullie uitkomt?

Dat ze hier niks aan doen wil niet zeggen dat turkije na zoveel jaar en paar jaar onderhandelingen wel t gebied uitkamt, nauwkeurig, niet massaal op onschuldige burgers, de pkk wil netals isis hele lege gebieden creeren. Wrm is nog de vraag van die wereld order, mischien plaats maken voor n ziyonistishe staat denk ik soms.

Maar ik vind het eenzijdige nieuws eigenlijk! Wereld order projecten tegen westen of christenen tonen jullie wel, maar die tegen ons niet, dan zouden wij inneens zelf alles oprichten en doen. Als t aan jullie ligt is turkije nu de wereld macht met de satan, pfff hou op aub, wrm tonen jullie niet t nieuws dat turkije en israel er nu samen aan werken de relatie te verbeteren??

Nee de moslim turkije/turken moeten altijd duivels voorstellen.

Gelukkig beginnen mensen wel in te zien dat xander wel heel erg 1 weg kiest ipv neutraal onderzoek.

Zouden jullie ook betaald worden hier? Netzoals ze nu joodse jongeren gaan opleiden voor t publieke debat. Niemand heeft t door maar in nl word verdeeldheid gecreerd maar zijn graag bezig met anderen.

Het lijkt erg vals hier, en tog nog de goede christenen uithangen?

ottoman op 20-12-2015 21:42

Waar die 3 miljard heen gaan maakt niks uit ook, turkije hebben er al 9 aan uitgegeven, dus dat is ingedekt, en is die 3 miljard wel per jaar? Of eenmalig, weet niet hoeveel kanpen ze nog moeten maken dan of mag t daar wel met miljoenen vol stromen en hoer niet enkele honderden of duizenden kennen ze al niet aan.

Luisteren naar jezus. Die was ook op de vlucht.

sosua1 op 20-12-2015 21:52

Erdogan zwaaid helemaal niet de scepter over europa. Dat is grote onzin. Er worden wel smerige politieke spelletjes gespeeld

Lone Fighter op 20-12-2015 21:58

@goof op 20-12-2015 17:32:

Je merkt hier -terecht- het volgende op:

....en gaan we door met , ieder voor zich en god voor ons allen.

Dát is nu juist hét grote probleem met Nederland en geheel Europa.

Iedereen leeft louter en alleen maar voor zichzelf.

De individualisering van onze samenleving is zo enorm groot,dat de tegenwoordige mentaliteit er één is van:

"ikke,ikke en de rest kan stikke...".

Dat weet ikzelf al jaren lang.

Het lukt gewoonweg niet om mensen in beweging te brengen voor een goede (en nu zelfs levensbelangrijke) zaak,zélfs niet als het om ons aller toekomst gaat: onze vrijheid,vreedzame samenleving,onze rechten,onze welvaart,onze normen en waarden,onze culturele en historische erfenis,ja,zelfs onze levens en die van ons nageslacht....

Niemand is bereid om zich met anderen massaal aanéén te sluiten.

Dáárom ben en blijf ikzelf de Lone Fighter....

Een gebruikersnaam alhier die ik dan ook bewust heb gekozen.

Zomer op 20-12-2015 23:35

ottoman op 20-12-2015 21:40

Dus als ik je goed begrijp zeg je, als we niet voor Turkije zijn, zijn we valse Christenen?

Valt nog mee dat je ons niet voor Zyonisten uitmaakt, aangezien je dat woord te pas en te onpas gebruikt.

Bundy op 21-12-2015 01:59

@Lone Fighter 20-12-2015  21:58

Bundy heeft tenminste nog met +- 100 andere personen op het Maliveld in DenHaag gestaan ,om te protesteren tegen de moslimvernietiging van Nederland en  Europa .  Ik heb mij dus "massaal " aangesloten , Brussel zal onder de indruk zijn .

turkmen op 21-12-2015 02:45

Ottoman heeft gelijk! Xander werkt zich steeds meer naar beneden met dit soort onzin stukjes. Jullie weten helemaal niks over turkse staat en pkk terrors.pkk wil maar 1 ding. Stukje land. Denk je dat turkije dit ooit zal toelaten. Kom op zeg. Welk land wel. Jullie weten niks wat pkk allemaal heeft uitgeflikt bij burgers. Wat voor gruwel daden. Wat voor aanslagen. Weet altijd iets nuttigs te beoordelen voordat men gelijk iets beoordeelt

vijgenboom op 21-12-2015 10:02

@ Ottoman. Het zijn Jezus woorden dat de troon van Satan in Pergamum staat. Dat zal Jezus wel niet voor niks hebben gezegd. Openbaring 2 vers 13. En dat Turkije nu weer wil aanpappen met Israel zit gewoon een spelletje achter zoals wel vaker.

En de bijbel heeft altijd gelijk, en de Koran heeft op geniepige wijze dingen overgenomen vanuit de bijbel onder inspiratie van de duivel. En de bijbel is onder inspiratie van God geschreven. De bijbel neerzetten als een legenschtig boek is God uitmaken voor een leugenaar. Wat ziet het er slecht uit voor Islmaitsche landen in de toekomst, ook voor Syrie dat Jodenvrij is gemaakt, Jesaja 17 zal vervuld worden en Damascus zal compleet vernietigd worden en daar werken we nu naar toe. En als Turkije de echte bijbel niet erkent zal ook Turkije veel last gaan krijgen met de Toorn van God het zij met oorlogen en natuurrampen.

De Joden zullen op den duur Christus gaan erkennen zoas beschreven staat in Romeijnen 11 vers 11 geschreven door Paulus. Maar ze zijn nog blind zoals voorlopig op enkelen na. God heeft de Joden tijdelijk aan de kant gezet waardoor wij ook het volk van God mogen en kunnen ziin. Het gaat dus puur om het accepteren van de zoon van God en niet 1 of andere barbaar zien als belangrijkste profeet want Mohammed was een jaloers mens met zijn beperkingen etc.

En iemand met een beetje verstand kan het verschil zien tussen Jezus en Mohammed. Verschil tussen liefde en haat Gelukkig kunnen de vluchtelingen die hier nu komen ook de ware bijbel leren kennen zonder onderukt te worden in hun eigen thuisland of gedood te worden want de duivel doet er alles aan om mensen van de bijbel af te houden of mensen te laten geloven dat de God van Abraham, Izak en Jacob niet bestaat.

Israel is het land van God waarmee God een plan heeft en dat staat allemaal geschreven in de bijbel. Dat houdt niet in dat de inwoners allemaal zo liefdevol zijn naar God toe of naar mensen toe Maar dat stuk land is van God en vanuit Jezruzalem zal Jezus ook regeren straks in het koninkrijk op aarde.

Kraftavilqa op 21-12-2015 15:14

Genocide is een Turkse traditie eerst de Armeniërs thans deKoerden weldra de blanke Europeanen als deze weigeren zich te bekeren of te onderwerpen.

Ike op 21-12-2015 15:21

Hoe de Koerden maar pionnen zijn voor de Neo Con's en Erdogan op hun globalistisch schaakspel;

http://journal-neo.org/2015/12/20/kurds-are-mere-pawns-of-washington-and-ankara/

In Syrië is het niet gelukt om een NATO bezettingsmacht te installeren. Bedenk goed dat Sarcozy de candidaat was van de Neo Cpn's. Sarcozy wil Noord Afrika bij de EU laten aansluiten. 

De volgende youtube clips van Paul Graig Roberts zijn eigenlijk radiouitzendingen die je kan bekijken terwijl je ander nieuws leest. Hierin geeft hij het goed weer wat er allemaal aan de hand is en hoe dom de Neo Con's zijn;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-20/paul-craig-roberts-warns-everything-disintegrating

Hoe Hitlairy Clinton liegt over Syrië en voorbij gaat aan het feit dat het Britse MI5, de CIA en de Mossad de acties van ISIS en AL Qaida vooraf plandenl

http://www.infowars.com/clinton-lies-about-syria-during-democrat-debate/

http://www.globalresearch.ca/terrorists-or-freedom-fighters-recruited-by-the-cia/5429766

http://vigilantcitizen.com/latestnews/proof-u-s-government-wanted-isis-to-emerge-in-syria-video/

Als je het voorstaande leest, weet je ook dat de hele oversteek van de illegalen naar Europa was geplanned door de EU en de VS om daarna actie te ondernemen tegen Libië en Libië te bezetten om de olie, precies zoals generaal Westley Clark het al eens heeft omschreven hoe de Neo Con's in de VS 7 landen willen bezetten vanwege de afhandeling van de olie in USD's;

Libië gaat de NATO uitnodigen (waarschijnlijk met een geweer in de rug) om NATO troepen naar Libië te sturen;

http://www.globalresearch.ca/rival-regimes-in-libya-sign-agreement-in-morocco-paving-the-way-for-western-troop-deployments/5497078

Hoe Turkije de olie verhandelde uit Syrië die door ISIS word gesmokkeld;

http://www.strategic-culture.org/news/2015/12/20/turkish-isil-oil-trade-us-and-nato-culpability-iv.html

Zomer op 21-12-2015 18:38

@Turkmen en Ottoman

Weten Jullie wat nou zo raar is, als het over de Koerden gaat staan jullie meteen op de achterste poten... terwijl de Koerden recht hebben op het stuk van Turkije wat destijds door het Ottomaanserijk is ingelijfd. Maar zover willen jullie niet denken.

Maar aan de andere kant als het om de zogenaamde Palestijnen gaat, dan hebben jullie daar alle respect voor dat ze aanslagen plegen en raketten afschieten want ze vechten volgens jullie om hun land.

Terwijl er vanuit de oudheid tot ongeveer 1965/1967 nooit geen Palestijns volk heeft bestaan, een volk zogenaamd Palestijnen is in het leven geroepen door de Egyptische terrorist Arrafat.  

Is wel een beetje krom vinden jullie dat zelf ook niet, een bestaand volk de Koerden wat volgens jullie geen recht heeft op een deel van Turkije wat eerder van hun was.

Een niet bestaand volk zogenaamde Palestijnen,wat volgens jullie wel recht heeft op een deel van Israel.

Zomer op 21-12-2015 18:44

Door Turkije toe te laten tot de NAVO heeft de NAVO een pact gesloten met de duivel.

ottoman op 21-12-2015 20:07

Zomer:

Natuurlijk hoef je niet voor turkije te zijn, maar wees voor God, ik weet dat teveel die anti propaganda die het geloof te buiten gaan nooit goed ken zijn, als je op t pad van God blijft en positief/liefdadig, nederig, zachtmoedig, niet laat afglijden met rechts dan zit je aardig goed.

We maken allen fouten, maar laten we onszelf willen redden ipv andere continue bekritiseren.

Turkmen heeft gelijk, moge Allah hem ook zegenen.

Pannenkoek op 21-12-2015 21:46

ouden de Turken onder ons dit vanaf 8:30 willen beluisteren, en hun mening geven? https://www.youtube.com/watch?v=G9iobBnULDg

rebas op 21-12-2015 22:35

Zomer op 21-12-2015 18:38

https://nl.wikipedia.org/wiki/Vroegmoderne_Tijd

Geef mij eens de oplossing voor de teruggave van grote delen land aan de oorspronkele eigenaars. Bekijk de kaarten eens goed......

ottoman op 21-12-2015 23:09

Rene van zalk:

Wrm moet er n gematigde islam zijn, zoiets bestaat niet het is of islam of geen islam! 

Bepaalde nieuwsgeving berichten over gematigde islam omdat de elite-het westen liever geen islam wil, hierdoor is er nu ook nergens 100% sharia nergens omdat ze bepaalde dingen naar westerse maatstaven of democratishe maatstaven doen zodat er geen grote druk komt en vervolgens n inval waarbij totaal alles verwoest wordt, maar de turken gaan er ooit verandering in brengen! Hierdoor werkt ook drm alles tegen turkije en ik moet zeggen turkije blijft goed doorgaan, maar nogmaals ook met zichzag wegen omdat direct niet word toegelaten door de duivelse wereld heersers van nu.

ottoman op 21-12-2015 23:18

Zomer, 

Dat stuk turkije was voor het ottomaans rijk ook niet van koerden! En wrm zijn volgens jullie de vrijheids strijders die de minderheid van de koerden vertegenwoordigd? 

En wrm in dit geval wel iets steunen dat word opgericht door de duivelse elite vannuit west? Bij kwestie rusland zijn dat wel jullie vijanden die van west! 

Wat wij doen zullen de nederlanders precies hetzelfde doen als hier groepen eigen grond toeeigenen waar n bepaalde groep veel woond.

In turkije is geen onderscheid iedereen is turks staatsburger. In israel is joods en moslim verschil. In turkije is het n kleiner groep die nationalistish koerdish af wil van turkije, de leider van koerden uit noord irak begint in te zien dat de echte vrienden tog wel de turken moeten zijn, en weten de vijanden nu, hij veroordeeld de pkk hard!

Ceguevara heeft ooit ook hard uitgehaald naar de duivelse financierders van de pkk.

Ike op 22-12-2015 01:04

@turkmen op 21-12-2015 02:45

Kan je ook even uitweiden hoe Turkije de Koerden aanslagen verweet die gepleegd wreden door bijvoorbeeld ISIS of geheime dienst gerelateerde groepen?

Het is grappig als je het regeringskrantje napraat en anti minderheid bent wat betreft Turkije, maar zelf de zielige minderheid uithangt in Nederland.

Ik zeg niet dat Nederland zich in het verleden altijd goed heeft gedragen. Sterker nog, ik ben mij er zelfs van bewust dat ze vaak aan de verkeerde kant heeft gestaan en staat. Maar de Turkse regering heeft ook een historie wat betreft genocide betreffende de Grieken, Armenen en Koerden en ze steunt nu de ISIS slachters en stuurt nu allle Afghanen, Irakezen, Iraniers, Pakistanen en Afrikanen door naar Europa en probeert er zoveel mogelijk geld voor uit Europa te kloppen, terwijl Erdiogan en zijn mafiafamilie zelf medeverantwoordelijk zijn voor de instabiliteit en de oorlog in Syrië.

Het probleem is dat onze Europese leiders zaken doen met leiders als Erdogan. Met deze man en zijn beleid, kan Turkije nooit toegelaten worden. Maar ik ben er zeker van dat dit wel gaat gebeuren. Dat zal ook niet goed aflopen.

Ik ben voor een een goed samenleven van alle bevolkingsgroepen in Europa en Nederland. Maar een kind kan zien dat dit fout gaat aflopen en een burgeroorlog gaat worden op den duur.

Ik geef ronduit toe dat ik tegen een ongebreidelde import ben van intollerante moslims die orthodoxe ideeën aanhangen en luisteren naar extremisten betaald door de Saudi's.

Maar veel van de aanslagen in Europa en de VS zijn niks anders dan valse vlag acties waarbij de echte daders gezocht moeten worden bij de 'inlichtingen' diensten en een paar moslims omgebracht worden en de vrijheden van alle burgers verder worden beperkt.

Zonder goede intergratie gaat dit gewoon fout aflopen. Er is geen goed intergratiebeleid. Omdat we ook in het Westen verslaafd zijn aan het oliebeleid van de Saudi's.

Het zijn de Saudi's die ons allemaal willen bekeren tot de meest extreme islamversie en de EU en Turkije knikken alleen maar ja, omdat ze verslaafd zijn aan de Saudi olie.

Het word tijd dat de koninklijke Saudi's afgezet en berecht worden. Als dit niet gebeurd is het een kwestie van tijd voordat er ook een genocide plaats vind in Europa.

Ik blijf het met Lavrov eens hoe hij de Saudi's in de VN omschreef toen hij dahct dat de microfoon uitstond.

Hoe de CIA ook een soort Al Qaida of ISIS plande voor Rusland;

http://www.infowars.com/did-you-know-the-cia-planned-a-muslim-invasion-of-russia-2/

Zomer op 22-12-2015 07:06

rebas op 21-12-2015 22:35

We hebben het hier over Koerden die zich inzetten voor hun Koerdistan zoek zelf de kaart van Koerdistan erbij om te zien delen van welke landen erbij horen.

Zomer op 22-12-2015 07:46

ottoman op 21-12-2015 23:18

Zoek de oude kaart van Koerdistan erbij zou ik zeggen, want jij doet overkomen net of er nooit een Koerdistan heeft bestaan.

En dat een minderheid van de Koerden volgens jouw mening voor de PKK is En de Pesh Merga, is lariekoek. Ik zou zeggen ga eens op onderzoek uit en niet direct uitgaan van de woorden van de Turkse regering.  

Jij doet nu overkomen dat de Koerden die in Turkije wonen zomaar in eens een stuk van Turkije willen hebben, ze willen gewoon het deel hebben wat van hun is.

En dat is de schuld van Turkije zelf, als hun de Koerden in het verleden niet als 2e rangs burgers hadden behandeld  was het waarschijnlijk niet ze ver gekomen, dus dit heeft Turkije aan zichzelf te danken!

In Turkije is Iedereen Turks staatsburger zeg jij maar wel met verschillende behandeling, want owee als je tegen Erdogan in gaat dan ben je zo van de aardbodem verdwenen, zo vrij is het in Turkije!!!

In Israel Zijn de Arabieren die daar wonen ook Israelisch staatsburger dus ik snap jou vergelijking niet.

Jij zegt dat de leider van de Koerden in Irak Turkije als vriend ziet, De Turken bombarderen de Koerden en volgens jou ziet de leider van de Koerden in Irak, Turkije als vriend. laat me aub niet lachen. klinkklare onzin.   

sonja op 22-12-2015 12:47

@Ottoman, Je zegt dat 'ze' verdeeldheid willen zaaien maar praat zelf vaak over 'ons' en 'zij' waarmee jezelf al aangeeft dat je ook niet in eenheid gelooft. Dat is jammer. Ik geloof niet dat de kritiek hier een aanval op jou persoonlijk is, ook al voelt dat soms misschien zo. Je mag -en dat doen mensen op deze site- wel de wereldpolitiek en de gebeurtenissen van nu bekritiseren. Ook als dat over Turkije gaat. Ook de Turkse premier is een mens en kan fouten maken, toch? Mijn familie komt uit Suriname, maar je denkt toch (hopelijk) niet dat ik nu hier Desi Bouterse ga verdedigen of zijn regime? Of dat ik niet zou kunnen accepteren dat er in mijn moederland verschrikkelijke dingen zijn gedaan door de huidige president. Iedereen die dat wil bekritiseren zal ik de kritiek van accepteren. Het is helaas zo namelijk en de mensen die daar kritiek op hebben, hebben gelijk. 

Dan geef je als advies aan Zomer dat zij niet teveel naar rechts moet afglijden; met iemand zijn of haar politieke voorkeur heb je niets te maken! Dat heet democratie.

Dan zeg je 'luister naar Jezus. Die was ook op de vlucht." Wat wil je daarmee zeggen? Je legt verder niets uit. Wanneer je bedoelt te zeggen dat christenen medemensen moeten helpen dan heb je daar gelijk in. Volgens mij neemt Nederland ook vluchtelingen op, zijn er Nederlanders die daar veel vrijwilligerswerk verrichten, vluchtelingen les geven (zoals ik in het verleden ook jaren lang heb gedaan) en geld inzamelen. Wat doe jij voor je medemensen? Dit bedoel ik niet als aanval of uit arrogantie!! Maar laten we samen kijken wat we constructief kunnen bijdragen i.p.v. elkaar in de haren vliegen steeds over wie van ons theologisch gezien 'gelijk' heeft! 

Tenslotte, geen land, geen ras, geen religie ter wereld heeft een schoon geschiedenisboek. We hebben allemaal fouten gemaakt, slechte dingen gedaan. Niemand is enkel slachtoffer, niemand is enkel dader. De mens, en de mensheid, is in staat tot het goede maar dwaalt vaak en soms maar al te gemakkelijk af naar het kwaad. Daarom is de kritiek van anderen ook zo welkom, zodat we mens blijven en niet teveel over onszelf opscheppen. Dat is de boodschap van ons beider geloof!

Gods'zegen

Sonja

ottoman op 22-12-2015 13:53

Ike:

Maar wrm zou de westerse regeringen/landen zomaar recht hebben in andere landen de leiders omver te werpen? Wie geeft dit recht, heschiedenis wijst uit dat het na westers ingrijpen totaal mis gaat, saudi arabie is t land met de minste criminaliteit. Na ingrijpen zal t netals syrie of libie worden, laat t gwn met rust, God heeft t zo gewild voor nu.

oneworld op 22-12-2015 13:56

De mens snakt naar vrede men kan de problemen niet meer aan we worden vermoord in onze eigen straten.

Rom op 22-12-2015 16:01

Van Nedrlandse regering moet je niets verwachten.Het zou mij niet verbazen als ze weer dezelfde houding aan namen als 40-45!!

Ike op 22-12-2015 17:43

@ottoman op 22-12-2015 13:53

Als ik alles legaal verklaar heb ik ook de minste criminaliteit in mijn land.

Ik ben het er wel mee eens dat de Neo Con's nooit hadden moeten ingrijpen en regimes omver hadden mieten werpen. Ik vind ook niet dat zij daar meer recht ophebben. op dat gebied ben ik het eens met je.

Maar de Saudi's hebben geen fatsoenlijke normen en waarden. Het regime is uiterst verwerpelijk en probeert de rest van de wereld te evangeliseren naar hun extreem salafistisch model.

Het moment dat ze de Russen met aanslagen door Tjetjenen in Sochi bedreigde had ik ze als ik Putin was gezegd dat het moment dat dat gebeurde ik hun jachten had getorpedeerd.

Prins Bandhar waarschuwde de Russen dat de Saudi's de Tjetjenen controleerden en als de Russen de NATO coalitie tegenwerkte over Syrië, zij de Tjetjenen niet zouden stoppen.

Er scijnen harde woorden gevallen te wezen. Ik zou echt alle woorden graag gehoord hebben.

ottoman op 22-12-2015 17:56

Ja want tjetjenen hangen ook die vorm van de islam aan als de saudish, wahabie en salafisten, turken zijn hanefie netals egyptenaren en pakistanen, noord afrikanen vaan maliki: allemaal wel binnen t soenisme ze accepteren elkaar gwn.

De saudishe fam is ook gevaarlijk.

rebas op 22-12-2015 18:27

Zomer op 22-12-2015 07:06

Zo kan je eindeloos verder gaan.

Gans Noord- en Zuid-Amerika behoord toe aan de inheemse bevolking,doch  in werkelijkheid hebben ze niets meer.

Alles is in beslag genomen door indringers en de indianen zijn in reservaten tercht gekomen,hoe gaat ge dit oplossen?

Zomer op 22-12-2015 22:02

rebas op 22-12-2015 18:27

De enige oplossing is in opstand komen en door blijven gaan tot er een oplossing komt.

Ik weet ook wel dat er meer bevolkingsgroepen onderdrukt worden, kijk eens naar de papoea's worden tot op de dag van vandaag nog steeds onderdrukt door Indonesie, de mensen worden gewoon afgeslacht door de Indonesiers en geen land die er wat van zegt.

Indonesie wil het land niet loslaten omdat het vol zit met bodemschatten en Indonesie rooft het leeg. Maar gelukkig komt de bevolking zo langzamerhand in opstand en de OPM word door Indonesie ook gezien als terroristen terwijl ze alleen maar opkomen voor hun eigen land.

Amnesty en de hele wereld zwijgt.

Maar het gaat over de Koerden die hun eigendom terug willen hebben en terecht, in deze wereld moet ieder volk voor zichzelf opkomen want op steun van andere landen hoef je niet te rekenen.   

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl