Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Topman Oostenrijkse bank: ECB onteigent burgers; EU voert in Griekenland meldplicht cash in

DWN: Griekenland blauwdruk voor komende financiële onderdrukking in heel Europa – Analisten: Eerste stap naar totale inbeslagname bezittingen en rijkdom Europese burgers


De armoede onder de wanhopige Grieken is dankzij Brussel dermate groot geworden, dat tal van Griekse meisjes van 17 tot 20 jaar oud hun lichamen al voor € 2,- per half uur verkopen (4). Om zelfs daarvan te profiteren legaliseert de regering bepaalde prostitutie en ook drugshandel, zodat er belasting over kan worden geheven (5).

Andreas Trechel, topman van de Oostenrijke Erste-Bank, zegt dat het gecontinueerde lage-rentebeleid van de Europese Centrale Bank (ECB) niets anders ‘dan een onteigening van de spaarders in heel Europa is’. In Griekenland is de EU begonnen met wat straks vermoedelijk heel Europa te wachten staat: een meldplicht voor burgers voor het bezit van cash geld en sierraden. Aangezien de EU tevens de Europeanen totaal wil ontwapenen lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat Brussel hiermee de volgende stappen zet naar wurgende totalitaire controle over zijn straks volledig machteloos en rechteloos gemaakte verarmde onderdanen.

 


‘Onder de radar’ van de migrantencrisis en spanningen rond Syrië voeren de eurocraten allerlei maatregelen in die in almaar sneller tempo een einde zullen maken aan onze welvaart en vrijheid. Trechel noemt het ‘extreem problematisch’ dat het zelfs goed verdienende Europeanen onmogelijk wordt gemaakt om een klein eigen vermogen op te bouwen. De ECB helpt wel de schuldenlanden, maar private banken, kleine bedrijven en hun klanten ‘worden door de ECB beschadigd. Alleen als je rijk bent kun je tegenwoordig nog rijker worden.’

Open geldsluizen goed voor rijken, slecht voor burgers

De ECB gaat vrijwel onopgemerkt door met het massaal aankopen van staatsobligaties van de zuidelijke schuldenlanden, wat vooral op kosten van de welvaart van noordelijke staten zoals Duitsland en Nederland gaat. Alleen al vorige week kocht de bank voor € 13,75 miljard op; de week ervoor was het nog € 12,57 miljard. Sinds begin maart is het totaalbedrag opgelopen tot maar liefst € 445,45 miljard. Inclusief hypotheekpapieren zal het programma eind september 2016 een duizelingwekkende € 1,14 biljoen hebben gekost.

Verwacht wordt dat ECB-chef Mario Draghi aanstaande donderdag de geldsluizen nog verder openzet. In Frankfurt beweert men dat dit beleid nodig is om de zeer lage inflatie aan te wakkeren en de banken te stimuleren meer kredieten aan bedrijven en huishoudens te verlenen. (1)

Feit is echter dat de inflatie via allerlei rekenkundige kunstgrepen op papier kunstmatig laag wordt gehouden. Terwijl de meeste gewone burgers hun belangrijkste lasten al jaren fors zien stijgen en steeds minder te besteden hebben, worden de grote banken, multinationals, beurzen en schuldenstaten die weigeren te hervormen overeind gehouden en permanent gefinancierd met onbeperkte ‘quantitative easing’.

Meldplicht cash en sierraden begint in Griekenland

De EU heeft Griekenland gedwongen een meldplicht voor cash geld en sierraden in te voeren, ook als deze in bankkluisjes in het buitenland liggen. Voorlopig liggen de minimumbedragen bij € 15.000 voor cash en € 30.000 voor sierraden, maar na eenmaal te zijn ingevoerd kunnen –en zullen- die bedragen waarschijnlijk stapsgewijs gaan dalen.

Met deze maatregel –die overduidelijk aantoont dat het in Griekenland helemaal niet beter gaat, zoals de media en politiek ons willen doen laten geloven- wil de Troika Griekse burgers dwingen hun geld weer op de failliete banken te zetten. De Grieken haalden honderden miljarden van hun rekeningen af om zich te beschermen tegen bankeninstortingen, -sluitingen en een eventuele uittreding van het land uit de eurozone.

‘Blauwdruk voor financiële onderdrukking hele EU’

‘Men kan er vanuit gaan dat het om een blauwdruk voor financiële repressie gaat, die bij een crisis ook in de andere Europese landen zal worden toegepast,’ waarschuwt de financieel-economische site DWN. ‘De EU volgt in de regel dit model. Zo werd na de ‘bail-in’ van schuldeisers op Cyprus beweerd dat zoiets nooit in de andere EU-staten zou worden ingevoerd. Enkele maanden later werd zo’n ‘bail-in’ echter tot EU-recht gemaakt.’ (2)

De Amerikaanse collega’s van het onafhankelijke Zero Hedge constateren dan ook dat ‘dit de eerste stap is naar een totale inbeslagname’ van alle bezittingen en rijkdom van de Europese burgers. Bankroete regeringen hebben dit historisch al zo vaak gedaan. Van iemand die een ‘fout’ maakt bij het opgeven, of die dit gewoon weigert, kan zo alles worden afgepakt.’ (3)


Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Zero Hedge
(4) EJ Bron
(5) World News Daily

Zie ook o.a.:

26-11: Frankrijk heft deel mensenrechten op en schakelt alternatieve nieuwssites uit (/ Einde vrijheid van meningsuiting EU steeds dichterbij)
21-11: Beperking en verbod wapenbezit burgers leidt historisch tot tirannie

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

René van Zalk op 02-12-2015 15:23

De vluchtelingen die nu in Turkije zijn en door de recente deal niet naar de EU kunnen kunnen dat per 01012017 wel. 

Shalom uut Nunspeet.

Agenda21 op 02-12-2015 16:20

Nederlsnd kent allang de meldplicht voor contant geld, via de aangifte inkomstenbelasting.

Opnieuw lijkt Nederland een proefgebied voor de EU.

wakker op 02-12-2015 16:24

Wie oh wie heeft dit ooit allemaal bedacht? Is dat nog steeds een voortvloeisel uit de Bilderbergroep? Nogmaals, we hebben nooit voor of tegen de EU kunnen stemmen. Het werd iedereen gewoon opgedrongen. Engeland begint nu (nu de EU opname van zg. vluchtelingen afdwingt) zich steeds meer af te vragen of een politieke unie wel zo verstandig is. Nigel Farage krijgt dan ook steeds meer aanhang met zijn anti-EU standpunt. Mogen we allemaal hopen dat in ons land Wilders het Nederlandse volk wakkerschudt en ons uit deze vreselijke nachtmerrie bevrijd. Dus, aan iedereen die gezond kan denken: Stem op Geert Wilders!!!

only you op 02-12-2015 16:43

Geld macht en sex,  zijn de ingrediënten van de misdaad,  dus stoppen Nu! 

vijgenboom op 02-12-2015 16:46

Een Christen die behoort te weten dat het koninkrijk aanstaande is dus we weten daarom dat alles erger en erger zal gaan worden. Die crisis in 2008 was nog maar een voorproefje en het word nu straks nog erger. De burger wordt uitgemolken en voor de gek gehouden iets dat we moeten accepteren Wij Christenen weten dat Gods koninkrijk met Jezus als koning wel eerlijk zal zijn en niet corrupt. En wat een bijzondere generatie is het om dit te mogen mee maken dat we bijbelse profetien voor onze ogen versneld in vervulling zien gaan. Blijf vooral dagelijks bidden en neem de moeite om iedere dag gemiddeld 3-5 hoofdstukken van de bijbel te lezen zodat we dingen beter gaan begrijpen. Een half uur tot een uur per dag vrij maken voor de schepper is een kleine moeite en probeer te mediteren over het koninkrijk en bid voor het koninkrijk, bid voor de mensen op deze aarde dat men Jezus mag leren kennen. Want Jezus heeft bestaan op deze aarde en word gezien als de zoon van God en als bemiddelaar naar God toe. Uw koninrkijk kome amen.

En dat vluchtelingen deze kant op komen is goed om hen ook het evangelie te leren kennen zodat ze hun thuisfront er ook over kunnen inlichten want God heeft er een bedoeling mee Niet om de Islam hier groter te maken en er een puinhoop van te maken maar om Christus te mogen leren kennen en de echte bijbel te leren kennen ipv een vals bewerkte bijbel.

Ameube op 02-12-2015 18:10

Het is wel grappig,om te voorkomen dat er 1 of 2 millioen vluchtelingen deze kant op komengaat EUSSRopa turkije  Aantal inwoners, 79.749.461 (2012) visum vrij europa in laten komen......

Mvg Amuebe

Theo op 02-12-2015 18:12

Vijgenboom, amen!

Luuk op 02-12-2015 18:21

De huurlasten in Nederland zijn voor veel mensen niet meer op te brengen. Pensioenen en uitkeringen worden gekort. Veel bedrijven staat het water nog steeds aan de lippen. En dan is er ook nog de krankzinnige massamigratie vanuit het M.O. gaande, dit kan echt niet goed blijven gaan !  

Josef op 02-12-2015 18:24

vijgenboom op 02-12-2015 16:46

Amen.

Lone Fighter op 02-12-2015 18:42

Breaking News Headlines vandaag:

* Verenigde Koninkrijk stemt over deelname militaire acties in Syrië

* Griekenland vraagt ECB om miljarden steun voor opvang van 700.000 'migranten'

* NAVO nodigt Montenegro lid van de militaire alliantie te worden

* US president Obama stuurt commandos naar Noord-Syrië

* ISIS vestigt nieuw bolwerk in Syrte,Lybië;Sharia ingevoerd

En zo marcheren wij,de Nederlanders en de (autochtone),gewone Europeanen de ondergang tegemoet:

Wereldoorlog III ligt op de loer,totale armoede en chaos steekt de kop overal in Europa op en de dreiging van massale terroristische aanslagen en in de nabije toekomst burgeroorlogen in geheel Europa lijken onvermijdelijk.

En dan moeten we elkaar nog maar,over zo'n 4 weken,met 'droge ogen'  en het gezicht 'in de plooi' houdend,een

'Gelukkig en Voorspoedig 2016'  wensen.......

Ik houd m'n hart vast wat er van dat jaar  -en ons allen-  terecht zal gaan komen...

dion op 02-12-2015 18:48

en ze denken echt dat iedereen gaat opgeven wat ie aan contant geld en sierraden in huis heeft ???

ze kunnen het wel willen maar of het gaat gebeuren is nog maar de vraag.   in andere landen is het zwart geld circuit nog veel groter en sterker dat krijgen ze nooit weg al willen ze het nog zo graag

rescue op 02-12-2015 19:02

Het is ondanks alle bezwaren toch zo, dat de meerderheid van alle EU landen de regeringen in het zadel houden die de EU agenda uitvoeren.    Het valt dus absoluut niet te ontkennen dat elk volk de regering krijgt die het verdient. Als de PVV bij de eerste verkiezingen 80 zetels krijgt is  het afgelopen met de EU agenda, maar de meeste partijen weten wel dat dit met dit brood en spelen volk toch niet gaat gebeuren. Dus zit er niets anders op dan je te schikken onder de wil van de meerderheid ook al roept de bijbel op om je daar niet door te laten meeslepen. Het is ook juist om van de gelegenheid gebruik te maken om onder vluchtelingen bijbels uit te delen, maar je hoeft je ogen niet te sluiten voor het feit dat er nog steeds kerken worden gesloten en moskeen worden gebouwd, in mijn stad al de derde. Dus maak jezelf niets wijs, de meesten blijven moslim en proberen ook hier een dominante positie op te bouwen, dank zij de liberale blinde leidslieden van blinden.

LantR.fant op 02-12-2015 19:11

PVV stemmen in 2017. Ik -en niet alleen ik- snap nu heel goed waarom de Duitsers in de vroege jaren '30 op Hitler stemden. 

goof op 02-12-2015 19:18

Ach ,het engie wat ze ermee gaan bereiken is dat het zwartgeld circuit groeit en de ruilhandel weer gaat bloeien en dan zullen ze merken in Den Haag en in Brussel dat ze heel veel belastinggelden zullen missen.  De schattingen zijn dat in  Europa het zwartcircuit hoeveelheid 13 tot 15 % is maar wist u dat dat zwarte geld wel enorm snel rouleert in de economie en op dit moment de economie nog een beetje aan de praat houden.Dat er in zuid Europese landen veel meer  zwart omgaat weten ze in Brussel ook wel maar als ze dit willen gaan aanpakken zal daar de pleuris uitbrekenAls het MKB niet aan dit circuit zou meedoen dan zou een groot deel van het MKB de tent  allang hebben gesloten al dan niet gedwongen.

En dan straks de ruilhandel , moeten jullie eens opletten hoe veel er straks met ruilhandel van eigenaar verandert en lekker zonder btw en inkomstenbelastingen ,  loonbelastingen etc.We weten dat regeringen nooit echt veel verder kijken dan hun lange neus lang is maar dat ze heel goed het paard achter de wagen kunnen spannen weten we al lange tijd en ze zijn niet meer bij machtte het tij te keren.Dus Draghi zal met zijn uitspraak van whatever it takes  nog vaak van zich laten horen om alle rotzooi van de banken op te kopen om ze in leven te houden maar het is alleen maar uitstel van executie .

wakker op 02-12-2015 19:23

@ vijgenboom

Het is helemaal niet goed dat vluchtelingen deze kant op komen. Als je denkt dat ze kunnen worden 'omgeturnt', ze zijn nog erger dan Staphorst, dus dat is een droom.

Lone Fighter op 02-12-2015 19:28

@wakker op 02-12-2015 16:24:

Je schreef: "Wie oh wie heeft dit ooit allemaal bedacht? Is dat nog steeds een voortvloeisel uit de Bilderbergroep? Nogmaals, we hebben nooit voor of tegen de EU kunnen stemmen. Het werd iedereen gewoon opgedrongen."

Chaos,sociale onrust,politieke 'achterkamertjes'-beleid en de ons opgedrongen 'vluchtelingenstroom' (in feite 'proxylegers' van de Bilderbergers) zijn de middelen om de door hen zo vurig verlangde en lang vooraf geplande NWO (Nieuwe Wereld Orde) te vestigen: binnen zo'n wereldwijde totalitaire staat is iedereen volledig onderworpen,afhankelijk gemaakt en wordt dan volledig gecontroleerd d.m.v. de moderne technologie (chip-implantaten,satellietnetwerken,drones surveillances overal,volledig digitaal post- en geldverkeer,etc. etc.)

Niemand is dan nog vrij....tsja,wie zei het ook alweer zo mooi,lang geleden?

Aldous Huxley,nietwaar?

'The Brave New World.......'

Lone Fighter op 02-12-2015 19:33

@vijgenboom op 02-12-2015 16:46:

Mooi gezegd,maar totaal niet verenigbaar met de realiteit van deze wereld.

Hopelijk wordt U snel uit de droom geholpen,want verder leven in een zweverige droomwereld kan gewoon niet langer.

Wordt wakker (nu het nog nét kan....)!

Lone Fighter op 02-12-2015 19:41

@wakker op 02-12-2015 19:23:

' Als je denkt dat ze kunnen worden 'omgeturnt', ze zijn nog erger dan Staphorst, dus dat is een droom...'

Precies!

Want zo is het.

Je kunt niet logisch discussiëren of redeneren met deze gehersenspoelde en onverbeterlijke fanatiekelingen.

Harold op 02-12-2015 19:45

@Vijgenboom Je bedoelingen zijn goed en ik ben het ermee eens dat als je Moslim asielzoekers op je weg tegenkomt, het onze taak is, te laten zien en weten, wat Jezus voor ons betekend. Maar de realiteit is vele malen weerbarstiger. De Europese inwoners hebben God al massaal laten varen en moeten ook niets van bekering hebben, laat staan Moslims, die van zichzelf al zeer standvastig in hun Islam religie staan. Hoeveel % van de hele stroom Moslims zal Jezus aannemen, nadat zij door ons zijn omgeturnd? Ik schat dat het aantal op één hand te tellen is. Dat zou super zijn, maar tegelijkertijd hebben we wel miljoenen standvastige Moslims binnengehaald, die de eventuele bekeerden ruimschoots zullen overschaduwen. 

Ike op 02-12-2015 20:07

@wakker op 02-12-2015 19:23

Sinds de aanvallen in Parijs zijn er 132 vluchtelingen in de VS toegelaten en deze waren allemaal Soenitisch en geen behoorden tot de minderheden van Syrië die nu massaal uitgemoord worden door de NATO proxy ISIS varkens;

http://www.infowars.com/no-christians-all-132-syrian-refugees-admitted-to-u-s-since-paris-attacks-are-sunni-muslims/

Het is ook echt geen uitzondering dat Christenen op boten naar de EU worden vermoord;

http://www.bbc.com/news/world-europe-32337725

http://www.express.co.uk/news/world/571810/Christians-Libya-Islamic-State-migrants-Europe-Libya

Er is echter ook goed nieuws. De EU heeft gedreigd Griekenland uit Schengen te zetten als ze hun grenzen niet bewaken;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24819670/__EU_dreigt_Grieken_met_exit_uit_Schengen__.html

Gelukkig zijn de ISIS varkens ook niet zo slim. Het afvuren van een antitankraket in een gesloten ruimte kan ook positieve gevolgen hebben;

http://www.express.co.uk/news/world/623502/video-graphic-content-ISIS-fighter-blows-himself-up

marnix op 02-12-2015 20:20

ECB onteigent burgers schrijft Xander:

Ik ben in contact met EU-residents in Spanje, Zuid-Amerikanen die reeds 7 & 5 jaar wonen en werken in Spanje, zonder strafblad. Recent worden bij beide hun EU-Nationaliteit aanvraag.

De meest onmogelijke vragen en familie documenten tot 2 generaties ver worden gevraagd. Van het kastje naar de muur worden die mensen (Christenen) gestuurd. Tot ze het opgeven. Terwijl Moslims de nationaliteit in Spanje verkrijgen, met geen enkele vertraging. Christenen die tot de sociale zekerheid in EU hebben bijgedragen worden behandeld als vuilnis. Wat is het volgende? Alle Christenen deporteren?

Voor alle duidelijkheid we spreken over Zuid-Spanje.

Dit is racisme uit onze eigen EU-politieke rangen, om Christenen terug te sturen naar hun land van oorsprong. Ik vraag me soms af, of die politieke groepen in de EU-zone zich realiseren wat een oorlog is?

Er is een verschil tussen haat verkondigen en de waarheid verkondigen.

daan op 02-12-2015 20:25

Vijgenboom amen

Ike op 02-12-2015 20:33

@goof op 02-12-2015 19:18

Het zwarte geld van de burgers is belangrijk voor de fascistische globalisten, maar het is in en in triest dat onze Wiebus in Den Haag protesteert tegen het feit dat de EU de belastingontwijking van Starbucks aanpakte en nu ook de belastingontwijking van McDonald's aan wil pakken.

http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/24820427/___Brussel_bekijkt_belastingdeals_McDonald_s___.html

Onthoud goed dat deze multinationals door hun trusts in .NL minder belasting betalen dan kleine en middelgrote ondernemingen terwijl de meeste werkgelegenheid word gemaakt door de kleinere ondernemingen en niet de grote.

Het bericht dat de prostitutieprijzen tot recordlaagten dalen zal in de Eueropese Commissie eerder worden gezien als een vruchtbaar resultaat van hun beleid en hen geen enkele aanmoediging geven om het beleid van de EU te wijzigen.

http://www.ibtimes.co.uk/greek-prostitutes-sell-sex-little-price-sandwich-1530949

IJsbeer op 02-12-2015 20:44

Wie is de EU? Zie deze nederlands ondertitelde documentaire, en je weet gelijk waarom Angela Merkel de sluizen voor de asielzoekers heeft opengezet. In deze documentaire wordt haarfijn uitgelegt hoe de EU tot stand is gekomen en hoe de EU werkt. In het begin wordt misschien gedacht dat deze documentaire alleen over kanker gaat, maar ga deze hele documentaire zien (1 uur) en u weet alles wat u moet weten.

 https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg  Mocht deze link niet werken, zoek op YouTube dan naar: Dr. Rath - EU Politiek Perspektief

Derk op 02-12-2015 20:49

Wat heeft Staphorst in vredesnaam te maken met vluchtelingen. Waar haalt "wakker"dit vandaan. Misschien is het verstandiger om Mattheus 24 te lezen. Als dat gaat uitrollen, dan zijn voor heel veel "christenen" de rapen gaar. Niet gehoord in de kerk/samenkomst? En dan? Onvoorbereid!!!

frits op 02-12-2015 21:44

@Wakker

Waren het maar Staphorsters, daar kun je goed mee leven

Gorghel op 02-12-2015 23:09
Zalig zijn de armen?
D. G. Neree op 03-12-2015 00:43

Toevallig dat er ook 1,1 biljoen euro's zijn bijgedrukt verleden jaar.

Flippie op 03-12-2015 02:33

@xander

dat tal van Griekse meisjes van 17 tot 20 jaar oud hun lichamen al voor € 2,- per half uur verkopen

Dat had Angela Merkel toch ook gezegd dat we die vluchtelingen hard nodig hebben tegen de vergrijzing en door ons het vuile werk te verrichten?

Nu is het nog afwachten op de berekeningen van de afwerkplekken zodat Griekeland zijn staatsschuld heeft afbetaald.

Daar gaan wat kiloknallers in zitten vrees ik, maar het doel is niet meer dan 2 graden per kilo kippenvleugeltjes.

ABN Amro naar de beurs, zakkenvullers gered, varkenskoppen in de wei, Frans Duits oranje groen bezig.

En vooral niet vergeten de facebook like top 2000 hit, en deze sponsored weer met mega bedragen, omdat hij nu ook een kindje heeft.

Het bedrag is zo groot dat deze niet op een shag past, dus buiten oproken, wiet via een legale achterduur.

Zo ploft er nog een dammetje zodat 300 walvissen het strand op rennen

Om te kotsen.

Gelukkig groeit de economie weer, zodat onze spaarcentjes weer meer opleveren dan zonnepaneeltjes.

Dan kan Groningen vanouds weer aan het Gas en niet te vergeten we hebben altijd nog kakgas voor de toekomst.

En het consumenten vertrouwen is nog mooit zo hoog geweest, is af te lezen aan 31 PVV zeteltjes.

Gevolgd door een groen jihad, zonder grenzen, lopend naar Parijs

Het weer, soms een bui, code oranje en dreiging substantieel weggepraat, foto van de dag.

Dit was het nieuws.

Groet, Flippie

Josef op 03-12-2015 07:13

lone figher.Het is te hopen dat u wakker mag worden want dan ben je geen alleen strijder meer.

Ike op 03-12-2015 10:52

@IJsbeer op 02-12-2015 20:44

Schokkend, maar ik geloof het. Het zijn de technocraten waar Ike Eisenhouwer voor waarschuwde. Maar het is zo krankzinnig dat de meerderheid dit niet zal kunnen bevatten.

Jean op 03-12-2015 16:51

Al jaren lang roep ik de Europese burgers op "de vijand" te bestrijden en uit te roeien en die vijand is de "EU", bij die dracula (draghi) drijft het van zijn smoel af, totaal onbetrouwbaar en levensgevaarlijk en dan mogen we vooral niet vergeten vanrampaaai, barbarosso, merkel, timmerfrans, maalstroom, verafstoot, die italiaanse troela, thijssen enz. enz., misdadigers die zich via ellende zaaien schatrijk maken.

Om hun doel te bereiken hebben ze nu een tweede vijand binnen gehaald nl. de islamieten, een zootje wat voor een moord nog niet met de ogen knippert, tuig wat met de glimlach kinderen verkracht en om het nog sneller te laten verlopen stellen ze dagelijks Poetin in een negatief beeld alhoewel dat de "enige echte" redder van Europa zal worden. Nu zegt Poetin tegen de turken dat allah ze van hun gezond verstand heeft beroofd! allah beroofd iedereen van zijn verstand althans toch diegenen die willen geloven in die zijn fabeltjes.

Conclusie: Heel snel die EU misdaadorganisatie opdoeken en de misdadigers opsluiten en heel Europa zuiveren van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, dadelijk die haatzaaibunkers/mosselketen sluiten en die haatzaaiers het land uit flikkeren, dat zal de start zijn van een welvarend veilig én leefbaar Europa.

bollie op 04-12-2015 08:04

Helemaal mee eens, Vijgenboom. God is bij machte eindeloos meer te doen dan wij bidden of beseffen. Stel: er wordt iemand in een azc genezen na gebed. Vaak komen dan veel mensen tot geloof omdat ze zien dat Jezus leeft!

God heeft een plan met elk mens van deze wereld....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl