Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pentagon vs. Obama: Legerleiding VS probeert Derde Wereldoorlog te voorkomen

Stafchef generaal Martin Dempsey ging in 2013 naar Witte Huis en liet Obama weten dat de complete strijdkrachten zijn bevel om Syrië aan te vallen niet zouden opvolgen, omdat alle militairen, van hoog tot laag, weigerden voor Al-Qaeda te vechten – Geheime samenwerking Pentagon met Putin tegen ISIS


De drie met afstand gevaarlijkste leiders ter wereld, die -indien niemand ze stopt- de wereld in een ongekend bloedige chaos zullen storten, waarbij de Eerste èn Tweede Wereldoorlog zullen verbleken.

Eergisteren berichtten we dat het Pentagon volgens Seymour Hersh, een van ’s werelds hoogst in aanzien staande onderzoeksjournalisten die twee keer de prestigieuze Pulitzer Prijs won, al enkele jaren geleden in opstand is gekomen tegen president Obama, en in het geheim niet alleen sommige van zijn bevelen negeert, maar ook achter zijn rug om belangrijke informatie doorspeelt aan Rusland, Israël en Duitsland. De hoogste Amerikaanse generaals beschouwen Obama’s jarenlange militaire steun aan islamitische terreurgroepen zoals Al-Qaeda en ISIS als verraad, en doen er daarnaast alles aan om te voorkomen dat de schizofreen opererende president de Derde Wereldoorlog met Rusland ontketent.

 


Generaal Michael Flynn gaf het eerder dit jaar in een vraaggesprek met Al-Jazeera al toe: ‘u moet het de president zelf vragen wat hij eigenlijk aan het doen is’ met het steunen van Al-Qaeda en Salafistische terreurgroepen waaruit ISIS ontstond. De Arabische interviewer vroeg hem enigszins ontdaan of de generaal bedoelde dat Obama niet besefte wat hij zou veroorzaken, waarop Flynn antwoordde dat de president het leger wel degelijk doelbewust het bevel gaf deze jihadgroepen te steunen.

Complete strijdkrachten VS weigerden Obama’s bevel Syrië aan te vallen

Aan de vooravond van de geplande massale luchtaanval op Syrië in 2013 ging Stafchef generaal Martin Dempsey naar het Witte Huis om Obama persoonlijk mede te delen dat de complete Amerikaanse strijdkrachten, van soldaat tot topofficieren, zijn bevel om Syrië aan te vallen niet zouden opvolgen, omdat alle militairen weigerden voor Al-Qaeda te vechten. De senatoren Ted Cruz en Rand Paul stonden aan het politieke front dat probeerde het publiek duidelijk te maken wat Obama van plan was, en wat dat voor verschrikkelijke gevolgen dit voor mogelijk de hele wereld zou kunnen hebben.

Sinds dat Rusland, geholpen door deze openlijke opstand van de Amerikaanse legerleiding, in september 2013 ternauwernood de Derde Wereldoorlog wist te voorkomen, zijn met name Turkije en Saudi Arabië doorgegaan met het financieren en bewapenen van Al-Nusra (Al-Qaeda in Syrië) en ISIS. Via deze landen voorzag het Westen hen onder aanvoering van Hillary Clinton van moderne wapens zoals anti-tank- en luchtafweerraketten.

Geheime samenwerking met Assad, Putin en Israël

Tegelijkertijd blijkt het Pentagon sinds die tijd zonder medeweten van het Witte Huis regelmatig belangrijke informatie aan de Russen, Israëliërs, Syriërs en Duitsers te hebben gegeven om tegen dezelfde jihadgroepen op te treden die door de regering Obama werden –en nog steeds worden- ondersteund.

In ruil voor cruciale informatie (zoals satellietbeelden en locaties) over zijn tegenstanders moest de Syrische president Assad beloven ervoor te zorgen dat de Shi’itische terreurgroep Hezbollah niet Israël zou aanvallen, dat hij opnieuw met Jeruzalem over de Golanhoogte zou gaan onderhandelen, en dat hij Russische militaire ‘adviseurs’ zou accepteren. Ook zou hij na de oorlog vrije verkiezingen moeten organiseren. Volgens Hersh ging Assad akkoord met deze eisen, wat er uiteindelijk voor zorgde dat de burgeroorlog ten gunste van de Syrische president kantelde (2).

‘Gematigde rebellen’ bleken een verzinsel

De succesvolle verborgen samenwerking tussen het Pentagon en Putin bewees vervolgens Obama’s ongelijk, die voor de camera’s bleef volhouden dat een anti-ISIS coalitie met Rusland onmogelijk was. Bovendien bleek als snel dat de zogenaamd ‘gematigde rebellen’ waar Obama en Europese –ook Nederlandse- politici voortdurend naar verwezen, een verzinsel waren.

CIA-klokkenluiders en hoge officieren, waaronder luitenant-kolonel Tony Shaffer, bevestigden bovendien dat Obama en Clinton Libië gebruikten als doorvoerstation van wapens naar Al-Qaeda, en de regering de terreuraanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi op 11 september 2013 daarom zoveel mogelijk probeerde te bagatelliseren om de ware aard ervan uit de media te houden.

Tegencoup tegen jihadbewapener in Witte Huis

In zijn nieuwe boek ‘Military to Military’ schrijft tweevoudig Pulitzer Prijs winnende onderzoeksjournalist Seymour Hersh –de man die aantoonde dat de gifgasaanval in Damascus in 2013, waarbij bijna 1000 doden vielen, niet door Assads leger, maar door de door Turkije, Saudi Arabië en het Westen gesteunde rebellen werd gepleegd- dat hij zijn informatie persoonlijk van generaal Flynn en andere topgeneraals heeft gekregen. 

Infowars voorman Alex Jones wijst erop dat de Amerikaanse media het nu zo proberen te draaien alsof het hier niet om een ‘tegencoup’ van de legerleiding tegen Obama gaat. ‘Maar dat is het wel degelijk.’ Omdat het leger weigerde Al-Qaeda en ISIS te bewapenen –mede omdat die het christendom in het Midden Oosten proberen uit te roeien-, gebruikte de president het ministerie van Buitenlandse Zaken en de CIA om de moslimterroristen toch van wapens te voorzien.

‘Het leger beseft dat dit een oorlogsmisdaad is,’ aldus Jones. ‘Bovendien helpt het ons land en zelfs de elite niet eens. Waarom doet hij het dan? Waarom Assad willen afzetten en mensen aan de macht helpen die 50 keer erger zijn?’

Generaals verbijsterd over Obama’s steun voor ISIS-supporter Erdogan

Hersh beschrijft hoe generaal Martin Dempsey nog steeds ‘verbijsterd’ is over Obama’s keiharde leugen dat de Turkse president Erdogan zo’n goede bondgenoot tegen ISIS is. ‘Dempsey en zijn medewerkers voelen zich nog altijd bedot door Obama’s voortdurende openlijke steun voor Erdogan, gezien de harde bewijzen die de Amerikaanse inlichtingendiensten tegen hem hebben – en het feit dat Obama dat bewijs achter gesloten deuren accepteert.’ (2)

Nadat Dempsey met pensioen ging verving Obama hem door een generaal en een complete staf die hem wel volledig gehoorzaam is en bovendien een bloedhekel heeft aan Donald Trump, die samen met Rusland ISIS wil vernietigen. Seymour Hersh heeft echter ondubbelzinnig ‘Obama’s verraderlijke steun aan IS bewezen.’

‘Miljoenen jihadisten naar Europa om onze vrijheid en landen te vernietigen’

De globalisten in Washington (Witte Huis, Capitol en IMF), New York (VN) en Brussel (EU en NAVO) zijn te ver gegaan, zegt Jones. Het wordt steeds meer mensen duidelijk dat zij er rechtstreeks voor verantwoordelijk zijn dat landen zoals Libië, Syrië en Irak in totale chaos zijn gestort.

‘Dat brengt ons bij het volgende punt: waarom brengen ze miljoenen jihadisten, een invasie uit Syrië, naar Europa, en honderdduizenden naar de VS, wetende dat zij ons gaan aanvallen? Wel, ze denken dat wij zo stom zijn dat wij dan accepteren dat ze onze vrijheid en onze wapens van ons afpakken, in plaats van dat ze de toestroom van degenen die ons aanvallen zullen stoppen.’

Volgens Jones zijn onze regeringen (in Washington en Brussel) ‘gekaapt door criminelen’, die terreurgroepen financieren en steunen, en onze samenleving welbewust destabiliseren door het toelaten van miljoenen moslimmigranten. Daarom noemt hij het optreden van het Pentagon een soort ‘stealth’ tegencoup – omdat de globalisten eerst via een politieke coup onze echte volksvertegenwoordigers hebben vervangen of buitenspel hebben gezet.

‘Pentagon probeert door Obama en Clinton gewilde WO-3 te stoppen’

Jones besluit dat hij normaal gesproken niet voor een militaire staatsgreep is, omdat zoiets de situatie meestal verergert. ‘Ik zeg niet dat men Obama moet proberen te pakken, want hij is slechts een marionet (zoals Merkel op haar beurt een marionet van Obama is – X.). Het zijn de neocons en globalistische groepen, zoals de Clintons, die via hem dit land naar de Derde Wereldoorlog tegen Rusland sturen, niet alleen in Syrië, maar ook in Oekraïne.’

Omdat Obama nog steeds president is, heeft het Pentagon geen echte coup, maar een soort ‘zachte’ tegencoup gepleegd, door verraderlijke bevelen van het Witte Huis niet op te volgen en een eigen koers te volgen. ‘Nu zijn het nota bene de oorlogshavikken in het Pentagon die keer op keer stilletjes proberen te stoppen wat volgens analisten tot een grote confrontatie met Rusland kan uitlopen, wat eenvoudig tot een kernoorlog kan leiden.’ (1)Xander

(1) Infowars (/ YouTube)
(2) Infowars (/ YouTube)

Zie ook o.a.:

24-12: Kremlin: Terroristeninvasie naar Europa moet worden gestopt
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama om steun voor moslimterroristen
04-12: Oud opperbevelhebber NAVO erkent dat ISIS belangen Turkije en Saudi Arabië dient
02-12: Obama vanuit eigen partij gewaarschuwd dat hij kernoorlog met Rusland kan veroorzaken
30-11: Infowars slaat 3e groot alarm voor Derde Wereldoorlog
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken
09-11: Luxemburgse minister: Nog enkele maanden om oorlog in Europa te voorkomen (/ Hoge Duitse officieren verwachten in 2016 instorting EU, revolutie in Frankrijk, en burgeropstand in Duitsland)
02-11: Pro-Erdogan media kondigen Islamitisch Kalifaat aan na gemanipuleerde overwinning (/ Geprofeteerde laatste 8e wereldrijk, het herstelde Ottomaanse, stap dichterbij)
08-08: Strategic Culture Foundation: President Obama vernietigt Europa (/ Obama welbewust verantwoordelijk voor toestroom miljoenen moslimmigranten)
27-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat
23-07: Turkse premier herhaalt in toespraak dat Ottomaans Rijk hersteld wordt (/ ‘Barack Obama de zwarte president in het Witte Huis die ons zal helpen’)
24-05: Gelekt Pentagon rapport: ISIS met Turkse en Arabische steun gecreëerd door VS (/ Oud MI5 agent: NAVO verantwoordelijk voor massamoorden, volksverplaatsingen en anarchie)
20-05: Judicial Watch presenteert bewijs enorme leugens Obama
11-05:Vermaarde onderzoeksjournalist Hersh: Obama’s versie van Bin Ladens dood grote leugen (/ Liet Obama een compleet Navy Seal team elimineren om zijn leugens te beschermen?)
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthulde  (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
17-10: ‘Obama laat ISIS winnen vanwege islamitische Armageddon profetie’
21-08: Videobewijs van IS trainingskampen in Turkije
18-06: Onthutsend: ISIS-terroristen werden getraind door Amerika en Turkije
08-04: Pulitzerprijs journalist: Turkije achter gifgasaanval Syrië, werkt samen met Al-Qaeda
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 
Reacties

Positivo op 26-12-2015 00:36

Als ik dit lees,is er nog hoop,ik had de indruk dat de de top in amerika te veel aan de coke zat en alle gevoel voor realiteit verloren had.

Helaas is er ondertussen veel kwaad geschied,en dat zal nog lang naijlen ben ik bang,vooral voor europa.

Bundy op 26-12-2015 01:24

Het belangrijkste TV en radio-nieuws van vandaag was de Kersttoespraak die Koning Willy voor mocht lezen , met een opvallende veroordeling voor de wijze waarop het vreemdelingendebat wordt gevoerd .        Wiens Bilderbergbrood men eet wiens taal men spreekt . Toen volgde om 17.00 uur  alleen op de radio even tussendoor het nieuws dat turken zonder visum o.a Nederland inmogen , zij drie miljoen Euro angstgeld van de E.U hebben gekregen , al Navo-lid waren maar binnenkort ook tot de E.U mogen toetreden . 

Dus Nederlanders die het horen wilden hebben op eerste Kerstdag 2015 hun doodsvonnis aan mogen horen !  En Willy maar doorleuteren over vrijheid en democratie .   

Ike op 26-12-2015 01:33

Jones geeft een korte versie weer, maar Zerohedge verslaat dit verhaal uitgebreider;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-22/seymour-hersh-bombshell-us-military-shared-intelligence-assad-defiance-obama-cia

Jones zijn analyse is correct. Niet dat het veel uitmaakt, maar het zijn de Neo Con's in de CIA die Obomba adviseren en sturen. Wat men in Amerika wel de "Deep State" noemt, de macht van de geheime staat in de staat. De Neo Con's zijn niks anders dan de Amerikaanse fascisten uit 1933 zoals de Bush familie en mensen die in het overheidsapparaat naar binnen zijn gehaald onder de Dulles broers. Deze werkten allemaal samen met de nazi's in WWII en werden eigenlijk allemaal ook gestuurd door de Oude Wereld Orde. Deze hebben met operatie Papervlip ook Duitse nazi's naar de VS en Zuid Amerika gehaald.

http://www.prisonplanet.com/articles/july2007/240707fascistcoup.htm

In een echte democratie kiest het volk de president en verteld deze wat de CIA moet doen. Dit is nu niet het geval. De OWO bestuurd de CIA en die adviseerd en stuurt de president. De militairen worden gedwongen om tegen vijanden te vechten die door de CIA zijn gesteund of opgericht.

De CIA, Saudi, Turkije en Qatar zijn misschien de hoofdschuldigen voor de continuering van de steun aan Al Qaida (Al Nusra) en ISIS. Maar Xander gaat voorbij aan het feit dat voor Nethanyahu, Iran en Hezbollah ook de grootste vijanden zijn en dat Al Nusra strijders ook werden verpleegt in Israël. Hier zijn veel berichten over geweest, omdat de Druzen op de Golanhoogte woest waren dat Israël de Al Nusra strijders oplapten die hun broeders aan de Syrische kant afslachtte;

http://www.timesofisrael.com/yaalon-syrian-rebels-keeping-druze-safe-in-exchange-for-israeli-aid/

Over het verplegen van Al Nusra strijders en het bedrijf van Dick Cheney dat naar olie boort op de Golan;

http://www.syriadeeply.org/articles/2015/06/7569/golan-druze-angry-fearful-israel-weighs-syria-safe-zone-refugees/

Er zullen mensen zijn die Netanyahu hierbij steunen, maar ik denk dat Bibi een verschrikkelijk grootte fout hiermee maakt en dat het eerder tegen Israël zal keren. De MSM kan in 2016 wel worden gecontroleerd, maar iedereen komt dit via een vrij internet toch te weten. Dat geld voor de Druzen die door de terroristen worden aangevallen en dat geld ook voor de terroristen die zich gebruikt zullen voelen om de tegenstanders van de oliewinning uit te schakelen.

Net als in elk land staat niet iedereen achter Bibi en zijn er ook zat militairen en Israëli's tegen de steun aan ISIS.

De inlichtingendienst van het Amerikaanse leger (DIA) speelde de informatie over ISIS stiekem door aan de landen waarvan zij dacht dat deze de informatie zou laten lekken naar het regime van Assad. Dat waren Duitsland, Israël en Rusland.

Naar mijn mening is het vooral Rusland die de informatie verder heeft doorgespeeld aan Assad. Duitsland kreeg het pas benauwd voor ISIS toen de stroom van illegalen richting Duitsland op gang kwam. Daarvoor, deed het braaf mee met de NATO en had het een spionageschip voor de kust van Syrië opereren die informatie aan de terroristen' doorgaf;

http://www.reuters.com/article/us-syria-crisis-germany-idUSBRE87I06D20120819

Volgens een 2e artikel over het boek van Seymour Hersch probeerden de Amerikanen ook een militaire coup te starten tegen Assad;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-24/us-had-secret-discussions-assad-regime-tried-start-military-coup

Hoe de oliesmokkel van de Erdogan's mafia nog steeds doorgaat. De Russen hebben wellicht nog maar 2000 tankwagens vernietigd, maar er zijn er nog 12000 die olie smokkelen en ISIS financiëren;

http://www.infowars.com/russian-intel-spots-12000-oil-tankers-trucks-on-turkey-iraq-border-general-staff/

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-24/how-turkeys-erdogan-risks-destruction-country

Hoe Erdogan's mafia ook vecht tegen de pers en van Turkije een mafiastaat maakt binnen de NATO;

http://www.globalresearch.ca/turkey-a-criminal-state-a-nato-state/5497885

ISIS produceert het Captogan speed voor zijn eigen troepen en om de strijd te financiëren, maar het produceert nu ook hoogwaardige heroïne in Turkije uit Afghaanse opium en smokkelt deze naar Europa;

http://www.globalresearch.ca/turkish-labs-turn-afghan-opium-into-heroin-for-shipping-to-europe-russian-anti-drug-agency/5497563

Hoe de Amerikanen zo ver gaan dat ze Putin zelfs de schuld proberen te geven van de creatie van ISIS;

http://www.strategic-culture.org/news/2015/12/24/the-art-blaming-russia-for-everything-putin-real-power-behind-isis.html

Volgens Eric Zuesse is Al CIAda nog gematigd vergeleken bij ISIS en hoewel ISIS ok gesteund word door de Saudi's is het een bedreiging voor de heersende Saudi koninklijke familie, omdat ISIS extremer is dan het Saudi Wahabisme;

http://www.strategic-culture.org/news/2015/12/25/the-origin-of-jihadism-ii.html

Volgens Skull and Bones John Kerry is Assad de schuldige in Syrië en trekt hij alle buitenlandse strijders aan. (de meerderheid van de ISIS en andere terroristen zijn niet Syrisch). Kerry is niet uit op regimesverandering, maar Assad moet weg. (ROFL).

http://www.globalresearch.ca/putins-progress-in-syria-sends-kerry-scampering-to-the-un-washingtons-unspoken-agenda-is-to-protect-the-isis/5497685

Nog een keer waar het allemaal om gaat achter de schermen, haarfijn uitgelegd. Waarom de olieprijs daalt. De rol van een alternatief voor het Westerse SWIFT systeem in de vorm van het goedkopere Chinese CIPS alternatief en de strijd tussen de BRICS landen en de NATO coalitie en de strijd om de USD als wereldreservemunt en het teloorgaan van die positie. Waarom ook de sancties tegen Rusland zijn verlengd en groter zijn gemaakt.;

http://www.globalresearch.ca/russia-the-circus-of-economic-sanctions-continues-washington-and-brussels-against-moscow/5497752

Het domme van bovenstaande is dat er hierdoor net als in de jaren dertig van de vorige week op een WW word afgestevend. Omdat het de tegenstanders ook economisch probeert uit te schakelen, revoluties probeert op te starten en probeert militaire bondgenoten en basis uit te schakelen. De OWO maakt de fout dat bij een wereldoorlog er geen leven meer mogelijk zal zijn op Aarde.

Van belang is daarom dat iedereen zijn omgeving ook bewust maakt dat de MSM het nieuws van de OWO weergeeft en sterk gekleurd is.

Ik weet dat ik er laat mee ben, maar nog een prettige kerst allemaal. ;)

Sjuad op 26-12-2015 08:24

Haagse criminelen,, euhh politicie ondersteunen onder alle voorwaarden de "Amerikanen" aldus Rutte, waarmee niet de Amerikanen in de breedte bedoeld maar in de smalle lengte.

Ware Nederland een verenigde natie dan was de achilleshiel van Merkel doorgesneden, als Justitie valt valt Nederland,, spil en as in duistere wereldse zaken,, Nederland niet in de breedte maar in de smalle Haagse lengte, valt Justitie dan valt het huidig operend -in duistere zaken- Brussel, in lengte en breedte, het fundament blijft waarop nodig nieuwe gebouwen (inzicht).

wakker op 26-12-2015 09:04

Gelukkig dat het leger min of meer zijn eigen weg gaat, maar aan de andere kant ook heel beangstigend. Als het pentagon een oorlog zou willen beginnen vraag ik me af of ze dat ook zouden doen op eigen houtje. Maar, tot zover, bedankt aan het Pentagon!

robbertje op 26-12-2015 09:07

Laat een ieder, naar eigen vermogen en mogelijkheden de duivelse plannen van de Elite dwarsbomen door deze niet uit te voeren.

Dit gebeurt al aan de top; door legerleiding en steeds meer “ontwaakte” politici zoals wij dit hier regelmatig kunnen lezen.

Wij, gewone burgers, zouden dit kunnen dit doen door geen medewerking te verlenen aan het plaatsen van moskeeën, windmolens, humanitaire hulp aan de ongebreidelde stroom aan “vluchtelingen”, enz.

Hulde aan de “raddraaiers” , de mensen die zo door onze laffe politici en media worden genoemd, die zich verzetten tegen die destructieve plannen ! Zij zijn de helden, die opkomen voor de belangen van het volk.

Dit artikel beschouw ik als een oproep om wakker te worden. Dat steeds meer mensen, door het lezen van nieuwsgaring zoals op deze site, mogen ontwaken en in opstand komen !

Zelf doe ik dit door zoveel mogelijk mensen op te hoogte te brengen van het bestaan van alternatieve media, waaronder deze site . . . . .

JP op 26-12-2015 09:23

De US/EU/SA & Turkije zullen hun misdadige doelen dmv False Flag aanslagen blijven nastreven. En worden daarin steeds schaamtelozer en brutaler. Hoe bijv. Putin dit dit steeds weer koelbloedig weet te pareren, zonder zich te laten verleiden tot oorlog daar put ik nog enige bemoediging uit. Mijn vrees is echter dat "de goedwillenden" onvoldoende macht en middelen hebben om gezamenlijk het tij te keren. En zich kunnen ontdoen van de kwaadwillenden en hun marionetten.

Anna op 26-12-2015 09:45

" President" Barack Obama, ofwel zijn echte naam Barry Soetoro zit volledig in het kamp van de islam.

Hij is zelf immers een moslim. Zijn Administratie( regering) bevat tal van moslims die behoren tot of sterk sympathiseren met de beruchte moslim broederschap.... Zijn half broer Malik is zelfs een vooraanstaand figuur in de moslimbroederschap.

Deze man is uiterst gevaarlijk voor de hele en zou afgezet moeten worden..... Maar nu dat niet gebeurt, ondanks de vele bewijzen tegen hem, en alle verstandige mensen die tegen hem in opstand komen,  denk ik dat hij een hoger plan moet dienen.....

Zonder dat hij het zelf weet wordt hij gebruikt in Gods grote plan met deze wereld...... We hebben gisteren de komst van Jezsus als het lam van God voor deze wereld gevierd..... Ik denk dat Obama nu in dienst van de grote tegenstander van God,  ( de satan) mee moet helpen om de tweede  glorieuze komst van Koning Jezus te bespoedigen, en het wereld toneel mede hiervoor in gereedheid moet maken.....

Jezus zal dan komen als de leeuw uit Juda's  stam..... Om te oordelen de levenden en de doden...  

We zullen het afwachten maar let op de tekenen der tijden........

rescue op 26-12-2015 10:33

Het is sowieso onbegrijpelijk dat deze man met zijn valse glimlach ooit in het Wiite Huis kon komen. Hij heeft geen betrouwbare achtergrond en geen enkele duidelijke agenda, behalve die van chaos zaaien. Weg ermee.

makropoelos op 26-12-2015 10:36

Ik ben voornamelijk lezer van de artikelen op Xander Nieuws en de daarop volgende reacties.

Had al eenig idee hoe smerig de politiek van Obama in elkaar zit, maar dit artikel heeft alles

duidelijk gemaakt. Bedankt hiervoor.

Nog een goed eindejaar en sterkte voor de toekomst.

marnix op 26-12-2015 10:55

*Sterk artikel. Het toont duidelijk aan dat A. Merkel & Obama beslissen wie Europa gaat opkopen.

Met de opwarming van de aarde, en vele continenten die opdrogen. (ook in de V.S.) Zal er met zware wapens gestreden worden voor leefbare gebieden + incl Noord Europa'. Hier hebben we nog gras en kunnen we ademen!

Er komen volksverhuizingen in de komende 20 jaar, niet alleen door water en zuurstof tekort. Nasa en de V.S weten héél goed dat op veel plaatsen de atmosfeer dichtslibt. Waardoor er minder uren daglicht komt/dag voor moeder natuur. Een wetenschapper vertelde dat ons monitair stelsel kan op korte tijd instorten als ze dit niet kunnen stoppen, momenteel worden er pogingen ondernomen met moleculen, om het sluiten te voorkomen vd atmosfeer.

Wij realiseren ons niet dat het 'Noorden' van Europa één vd schuilplaatsen wordt voor de hevige klimaatverschuiving.

- 4 weken geleden was het op Gran Ganaria 37°...

- Hoeveel neerslag is bij ons gevallen tussen 1 sept 2015 en vandaag? Vergelijk dit met vorige jaren.

- Madrid ligt ook in een hinderlaag van veel hogere temp. tijdens de wintermaanden.

- Vele landen kreunen weg door de hitte dit jaar. December is de enige maand in Baq Colombia dat er een frisse wind voor een beetje afkoeling zorgt. ( 28°) Het is nu sinds 1 dec. dagelijks 34° in de schaduw.

- Een Canadeese piloot vertelde hoe erg de situatie in het luchtruim.

De Islamisering en overname van Europa, heeft niet alleen religieuze redenen. Er komen ook genocides voor leefbare gebieden in te nemen. Ik sta open voor elke vorm van kritiek of andere stellingen op dit interes. forum.

Via deze weg wens ik alle leden en moderators een Vredevol en gezond 2016 toe.

Wat ik A. Merkel wens...hou ik beter voor mezelf.

Eeelke op 26-12-2015 10:56

De Paus vertelde 6 maanden geleden al dat de WOIII reeds begonnen is. Gezien de toestand in de wereld zoals in Syrie, Iran, Irak Rusland, EU, de massale moslim migratie, idioot stijgende schuldenlasten, idiote regeringsleiders zoals Obama, Merkel en de meedansende Rutte, Hollande, Renzi enz. Deze oorlog is nu nog ondergronds maar het zal niet lang meer duren voor het ook bovengronds komt.

Alleen Rusland en China bieden nu nog weerstand aan de multinationals (Banken, Kapitaal). Daarom kunnen de bedrijven de regeringen aanklagen (T-TIP)en staat bv. Monsanto boven de wet.

joga op 26-12-2015 11:05

I told you so several years ago. Alleen Geert Wilders en zijn PVV zagen het ook, want bewijzen genoeg. Maar Rutte c.s. lopen nog steeds samen met het linkse Brussel "tra-lalalala" te roepen met vingers in de oren en een blinddoek voor de ogen achter onze grootste vijanden Moslim Obama en Clinten aan. Wanneer komt de Europese opstand tegen dit stelletje of blijven we nog miljoenen levensgevaarlijke moslims importeren om ons zo snel mogelijk af te slachten?

willy op 26-12-2015 12:26

Ik ben blij dat sommige hoge personen uit de Amerikaanse legertop beseffen dat als men zo doorgaat een derde wereldoorlog voor de deur staat! En dat men ook de dubbele agenda van de Turken doorhebben die nu met de vluchtelingen crisis Europa in de tang hebben, minder vluchtelingen meer geld en geen visum meer voor de Turken die naar Europa komen! En wat het jihadistenleger van Isis betreft die zitten reeds in Europa het is gewoon wachten voor ze weer onschuldige slachtoffers maken! De Arabische revolutie is een mislukking geworden omdat de verkeerde doeleinden werden gebruikt, het ging in feite over honger,onderdrukking en armoede en mislukte oogsten! En niet om echte verandering dat is het sprookje van Obama die nu snel en zeer snel van het politiek theater mag verdwijnen en hoe rapper hoe liever!

Marieke op 26-12-2015 13:57

Het gaat zoals het moet gaan...

co op 26-12-2015 14:33

Ik vind het altijd zo merkwaardig dat wij in andere nieuws meldingen hier niets van horen en bij xander wel,waar haal je je nieuws vandaan xander?

 

Zie bronnen onder het artikel. Mod.

rescue op 26-12-2015 14:57

Er schijnt ook iemand sterke aanwijzingen te hebben voor een grote financiële ineenstorting op korte termijn. Misschien dat Xander iets weet over de betrouwbaarheid van dit soort berichten en de persoon die dit naarbuiten brengt?

https://larouchepac.com/20151223/emergency-christmas-eve-message-january-1st-doomsday-only-fdr-action-can-save-you

willy op 26-12-2015 15:31

Ik wil nog even aanstippen dat er geen gematigde rebellengroepen zijn in Syrie. Wat ze allen willen is een islamitische staat waar de sharia centraal staat en waar christenen hun koffers mogen pakken. En als dat ooit werkelijkheid wordt dan is dat ook voor Israel zeer nadelig. Ze zijn nu al door vijanden omgeven en Iran wil kost wat kost Jeruzalem veroveren. En verder zeer raar Obama is normaal de opperbevelhebber van het leger maar de legertop denkt klaarblijkelijk geheel anders! Had men dat maar gedaan voor men Irak binnenviel en alle ellende begon!

Josefientje op 26-12-2015 21:12

http://www.wnd.com/2015/12/muslim-of-the-year/    (Time Barack Obama) ik denk gefotoshopped(?) 

en waarom Obama stil blijft over het vermoorden van Christenen, ook over zijn halfbroer Malik Obama.

Michael Savage / Walid Shoebat   https://www.youtube.com/watch?v=HMGZUQ81jAo

Josefientje op 26-12-2015 21:23

P.s. Time met Obama is Satire, Parody.

4* – Admiraal in ruste VS (James Lyons, former Commander of the U.S. Pacific Fleet) beschuldigt Obama van hoogverraad en voert aan dat de moslim brotherhood in de hoogste geledingen geïnfiltreerd is in de US

https://www.youtube.com/watch?v=5zT8tF41KDI&list=PLKKB0yj7a2LjVpEwAk7E2M0iDJjF01hzU

Pannenkoek op 26-12-2015 22:00

@Ike

ik ben (helaas) helmaal met je eens.

Het hele Midden Oosten is onstabiel gemaakt, en regimes werden/worden omver geggoid en vervangen door extreme groeperingen. De rol van de VS lijkt nu duidelijk, maar Israël speelt ook een dubbele rol (het is heel raar dat ISIS daar niet aanvalt, terwijl Israël zogenaamd hun grootste vijand is). ISIS strijders worden in Israeli ziekenhuizen verpleegd, wat gebeurt er nog waarvan we niets van afweten vraag ik me af (dit is aleen het topje van de ijsberg). Turkije werd waarschijnlijk het nieuwe Ottomaanse Rijk beloofd, en ze beseffen het niet dat ze bedrogen worden. Europa wordt gebruikt en laat zich gebruikt worden (chantage?), Tja, wat een zooitje!

René van Zalk op 26-12-2015 22:07

Right Now: Israeli Air Force jets are striking Hezbollah targets in the Syrian city of Qalamoun. At least 7 hit so far.

 

Translation:

 

Vertaling: Israëlische luchtmacht valt de moordenaars van hezbollah aan in Syrië. 7 Voltreffers gemeld tot nu toe.

 

uut Nunspeet.

René van Zalk op 27-12-2015 13:30
Zondertoekomst op 27-12-2015 16:59

Alle wereldleiders spelen het spel samen, alleen zo kun je de wereldbevolking onderdrukken en hersenspoelen.

ottoman op 27-12-2015 17:29

Wat me opvalt is dat het nieuws over putin die er een spectakel van wilde maken om de zwarte doos van het neergestorte toestel live te beluisteren, niet kon! Er zouden n maar chips beschadigd zijn, dus moeten we maar vertrouwen op een piloot zn woord dat die geen waarschuwing heeft ontvangen.

Vreemde zaak! De sovjet streken zijn ze niet verleerd om dan maar kinderachtige beschuldigingen te doen.

Ike op 27-12-2015 18:05

@René van Zalk op 27-12-2015 13:30

Het beste is om Erdogan uit te nodigen om naar Spanje te komen en hem ter plekke aan te klagen en op te sluiten.

Hoe ISIS strijders bekennen dat ze getraind zijn in Turkije;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-26/confessions-isis-soldier-training-took-place-turkey

Hoe de Amerikanen de oliesmokkel van ISIS ongemoeid laten en Rusland de oliesmokkel naar Turkije aanval;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-25/caught-tape-russian-fighter-jets-destroy-huge-isis-oil-convoy

Koerden zeggen dat het hun olie is en niet de olie van ISIS die getransporteerd word naar Turkije. Zou Erdogan Koerdische olie uit Irak kopen? Ik denk het niet;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-27/12000-oil-tanker-trucks-parked-iraq-turkey-border-arent-carrying-isis-crude-kurds-sw

Hoe dichtbij een grote oorlog is;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-26/washingtons-empire-chaos-cold-war-20-new-normal

@Pannenkoek op 26-12-2015 22:00

Dank je

piet op 27-12-2015 18:50

Ike op 26-12-2015 01:33

Los van het feit of je verhaal zou kloppen, je geeft je te veel info in een keer. Ik ben best wel een letter vreter maar halverwege ben ik afgehaakt zonde van je werk Ike.

Probeer het gefaseerd te brengen aub. 

piet op 27-12-2015 18:56

Mod. graag koptext veranderen ik heb me vergist in laatste posting reactie

 

Bundy op 26-12-2015 01:24 moet Ike op 26-12-2015 01:33 zijn.

 

Aangepast. Mod.

 

Robin op 27-12-2015 22:18

We zitten al een paar jaar in de grote verdrukking

Ike op 28-12-2015 01:56

@piet op 27-12-2015 18:50

Je hoeft niet alle links in één keer te lezen. Je kan ze ook opslaan en later de rest lezen. Juist het laatste stuk is belangrijk omdat daar de achtergronden ook in staan.

Ike op 28-12-2015 12:02

Leeswaardig;

De CIA steunt IS Intelligence Services en laat ze bewapenen. Het levert nieuwe wapens aan Taiwan nadat China eilanden claimt die China ook al claimde onder Chiang Kai Shek van de KMT. Het vliegt over eilanden met B52's en Japan en andere landen in Azië bewapenen zich nu tot de tanden. Het doel om de Amerikaanse economie te redden is bereikt net als voor en tijdens WWII. Het Amerikaanse MIC verkoopt extra en de wapenverkopen van Amerika zijn met 35% gestegen;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-27/warmongering-pays-us-foreign-arms-sales-soar-35

Putin zegt dat als Obomba zijn beleid niet veranderd of zijn doelen niet veranderd, Neo Con Obomba alleen maar de stoelen op het dek van de Titantic aan het verplaatsen is. Daarom probeert Obomba een nieuw verhaal te maken over het ontstaan van ISIS en de doelen van ISIS;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-27/obama-scrambles-create-new-isis-narrative-after-putin-embarrasses-washington

In de Televaag staat het verhaal dat Japan een accoord heeft gesloten over een excuus over de troostmeisjes van de Japanse soldaten tijdens WWII. Op deze manier kunnen zij natuurlijk China weer als de gezamelijke bedreiging gaan beschouwen en verder economisch en vooral militair gaan samenwerken;

Ondertussen lopen de spanningen verder op in de Zuid Chinese Zee en levert Amerika meer wapens aan Taiwan;

http://journal-neo.org/2015/12/28/christmas-eve-events-in-the-asia-pacific-region-apr-do-not-inspire-optimism/

India een deel van de BRICS landen sluit nieuwe economische en militaire contracten met Rusland af;

http://www.strategic-culture.org/news/2015/12/28/india-pm-wraps-up-visit-russia.html

En nu de grootste bedreiging die er van China uitgaat; China is druk bezig grondstoffen te verwerven en een conumenteneconomie te creeëren in Afrika en maakt daarnaast contacten en sluit contracten om goedkope hogesnelheidslijnen aan te leggen tussen China en Europa. Een economisch blok tussen China, India, Rusland en Europa is de allergrootste bedreiging voor de positie van de USD en de Amerikaanse economie, omdat de VS dan op de bagagedrager van een 5 persoonsfiets zit waarbij alleen de VS niet meetrapt en vooral consumeert, totdat de VS van de fiets af valt;

http://journal-neo.org/2015/12/28/as-the-east-creates-the-west-tries-to-destroy/

Waarom de oorlog in Syrië geen burgeroorlog is, maar een proxyoorlog van landen die doelen in SyrIé willen bereiken die ze niet konden bereiken met Assad aan de macht en met strijders die het afval zijn van de samenlevingen die ze sturen;

http://journal-neo.org/2015/12/28/syria-its-not-a-civil-war-and-it-never-was/

En nu een opsomming van artikelen over geliquideerde buitenlandse journalisten in Erdogan's Turkije dat op deze manier wellicht de doelen van de NATO dient, maar nu niet en nooit niet op deze manier toegelaten zou moeten worden tot de EU;

Jacky Sutton

http://www.theguardian.com/media/2015/oct/19/british-journalist-jacky-sutton-found-dead-in-istanbul-airport

Serena Shim;

https://www.youtube.com/watch?v=x0GrcQ9kXbI

@ Syrische journalisten vermoord in Turkije;

http://www.nrc.nl/nieuws/2015/10/30/twee-syrische-journalisten-vermoord-in-turkije

En tot slot hoe Iraakse militairen, berichten van de Turkse geheime dienst op een telefoon aantroffen van een gedode ISIS strijder;

http://time2wakeup.me/berichten-van-turkse-geheime-dienst-aangetroffen-op-isis-telefoons/

Qromwel op 28-12-2015 16:22
ottoman op 28-12-2015 18:48

Ike:

Je ken zomaar niet een staatshoofd uitnodigen en oppakken, zeker bij landen als turkije is dat vragen om een heleboel ellende, geheime diensten zitten overal, en ook in turkije zijn veel mensen van de andere kant die dan gevaar lopen plus economish zullen veel landen dit liever niet willen, want ik denk dat erdogan zn plek vervuld word door een van zijn handlangers, de symphatie voor de akp van erdogan zal nog krachtiger worden.

Japan is een van onze broeder volken die zullen we altijd steunen. Zo ook de koreanen

Ike op 28-12-2015 18:49

@Qromwel op 28-12-2015 16:22

Dat Henry Ford een antisemiet was is vrij algemeen bekend, maar het artikel dat jij hier post is ook antisemitisch omdat het praat over hoe Henry Ford ons leerde hoe slecht Joden waren en dat achter de huidige problemen ook weer de Joden alleen maar zitten en hij praat alleen maar over Joodse Banksters alsof alleen de Joodse banksters achter een WWIII zitten.
Antisemitische links worden normaal weggehaald door de Mod of Xander.
Persoonlijk ben ik van mening dat de Bilderbergers er achter zitten en dat is een groep die uit een heel gemengde samenstelling bestaat.
Henry Ford was een Amerikaanse fascist die Hitler en de coup van 1933 in Amerika steunde, net als JP Morgan, Prescott Bush, De Rockefellers en de Rothschilds;
Soros staat aan de zelfde kant. Nu blijft Soros maar zijn illegalengolven promoten die de natiestaten in Europa moet afbreken;
DieKale op 28-12-2015 19:37

China, dat zich altijd afzijdig heeft gehouden in buitenlandse conflicten, heeft nu een wet aangenomen dat het mogelijk maakt elders, dus buiten China, militair in te grijpen.

https://twitter.com/ArmyRecognition/status/681395997042458624

Dus mogelijk samen met Rusland "boots on the ground" in Syrië...?

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-28/did-china-just-clear-way-mid-east-intervention-passage-new-anti-terror-law  

In elk geval een ontwikkeling die niet in de plannen van VS/Europa/Turkije past.

Ike op 28-12-2015 23:41

@ottoman op 28-12-2015 18:48

Het klinkt alsof je weer helemaal in de jaren '40 leeft. Of dat je inderdaad een fopaccount bent van een PVV'er die hier iedereen tegen de Turken in het harnas moet jagen.

Je droomt in elk geval dat Erdogan niet opgepakt kan worden in Spanje. Spanje heeft wetten aangenomen die het mogelijk maakt oorlogsmisdadigers van welk land dan ook in Spanje opgepakt kunnen worden. Ook ministers, premiers en presidenten van andere landen.

De ISIS strijders begaan genocide in Syrië en de ISIS strijders geven zelf toe dat ze in Turkije zijn getraind. Er worden strijders gevonden met berichten van de Turkse inlichtingendienst op hun telefoons. Kat in het bakje voor een Spaanse rechtbank.

Dat dan de p.......s uitbreekt met de aanhangers van Erdogan en Turkije is mij ook wel duidelijk, maar als dit gebeurd maken de aanhangers van Erdogan ook duidelijk waar zij staan.

@DieKale op 28-12-2015 19:37

Ja heftig, ik las het ook en ben ook van mening dat het een stap is die het mogelijk maakt voor China om troepen mee te laten vechten in Syrië. Omdat de CIA ook Oeigoeren traint en mee laat vechten met ISIS en ook probeert terug te sturen is het een logische stap van China.

Alles gaat uiteindelijk om de olie en gas, maar Obomba en de Neo Con's en de CIA zijn de basis van de as van het kwaad en niet alle onzin die we in de massamedia wijs worden gemaakt.

Ik heb met kerst een leuke onzindocu gezien over wat er zou gebeuren als de olie niet meer zou vloeien naar Amerika toe. Stemmingmakerij dat dan rellen zouden uitbreken en er honger zou uitbreken.

Maar ja, dat was op het Nat Geographic kanaal.

Waarom we volgens Paul Graig Roberts dichtbij een WWIII zitten door de Neo Con's;

http://www.globalresearch.ca/why-world-war-iii-is-on-the-horizon/5498272

Qriomwel op 29-12-2015 03:55

Ike op 28-12-2015 18:49: Makow is zelf een Jood, en bekeerde (afvallige) zionist (aanhanger van het politieke Jodendom, het onkruid op de akker).  Wat daarmee gebeuren nzal veronderstel ik bekend. Openbaring vertelt er ook eea. over. Geen reden tot zorg, dus.

ottoman op 29-12-2015 19:35

Ike:

Ik ben geen pvv'er haha dan was ik nu de eerste pvver die erdogan verdedigd, ik verdedig erdogan hij is de enige mogelijkheid om n rijk op te richten waarbij God nummer 1 staat, maar ook hij maakt fouten dus ik denk niet dat turkije onder zijn leiding het al bereikt maar zkr wel in een korte periode! 

Het klopt ook dat teroristen als isis en pkk, door landen als nederland en duitsland getraind worden of gefienancierd door golf staten en bestuurd door usa/israel en door de regering erdogan of in iran, kortom iedereen pikt vandaag de dag zijn graantje mee, er is geen sprake van landen of leiders die dit wel of niet doen, jullie vallen nogsteeds hele groepen aan waarmee je ernaast zit, je kan vele bronnen vinden, maar dit hoefd niet de waarheid te zijn.

Netzoals anonymouse project is van de elite zo is putin dat ook china turkije alles al doen ze alsof ze dat niet zijn.maar iedereen wijst naar elkaar, de mensen als jij en ik leiden hier onder.

Groeten van de ottomaan, 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl