Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pentagon in opstand tegen president Obama om steun voor moslimterroristen

Militaire leiding VS geeft achter rug Obama geheime informatie aan Rusland, Israël en Duitsland – Obama, Saudi Arabië, Turkije en Qatar bewapenden ISISHersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen
Obama, de verwoester van het Midden Oosten, en volgens Watson in 2016 misschien zelfs wel van het vrije Westen en de hele wereld.

Seymour Hersh, misschien wel ’s werelds meest gevierde onderzoeksjournalist die onder andere aantoonde dat de gifgasaanval in Damascus in 2013 niet door het leger van president Assad, maar door de door de Westerse-Turkse-Arabische coalitie gesteunde moslimrebellen werd gepleegd, komt met een nieuwe, ronduit verbijsterende onthulling: de militaire topleiders in het Pentagon zijn in het geheim in opstand gekomen tegen president Obama, en blijken zijn bevelen inzake het steunen van islamitische terreurgroepen in Syrië te negeren en zelfs tegen te werken.

 


Opstand in strijdkrachten VS

De weerstand in het leger tegen Obama kwam in 2013 al tot een uitbarsting toen de president een complete zee- en luchtvloot bij Syrië had verzameld en vast van plan leek om het land plat te bombarderen. Een Russische vloot gecombineerd met briljant diplomatiek optreden van president Putin zorgden er vervolgens voor dat de Amerikanen zich moesten terugtrekken en de Derde Wereldoorlog werd voorkomen.

Tal van lagere en hoge officieren plaatsten toen foto’s van zichzelf op het internet met voor hun hoofd stukken karton met daarop teksten zoals ‘Ik ging niet bij de marine om voor Al-Qaeda te vechten in een Syrische burgeroorlog’. Er waren destijds ook berichten van fel verzet van de hoogste Amerikaanse generaals, die gewoonweg weigerden om de door Obama bevolen aanval op Syrië in gang gezetten.

Hersh onthult nu dat het Pentagon in het geheim inderdaad in opstand is gekomen tegen Obama. Al eerder berichtten we over een gelekt DIA rapport waarin de opkomst van ISIS werd voorspeld als de Amerikanen de rebellen wapens zouden geven om president Assad af te zetten. Het Pentagon wist daarom van meet af aan dat Obama islamitische terreurgroepen bewapende, en dat het zogenaamde ‘Free Syrian Army’ in rook was opgelost.

Geheime info aan Rusland, Israël en Duitsland doorgespeeld

De regering Obama weigerde deze feiten echter onder ogen te zien. Sterker nog: het DIA rapport werd doelbewust als ‘zeer geheim’ geclassificeerd en achter slot en grendel gestopt. Het Pentagon nam vervolgens het onthutsende besluit om het Witte Huis niet langer te vertrouwen en buiten medeweten van de president militaire inlichtingen over de door Obama bewapende jihadisten te verstrekken aan Rusland, Israël en Duitsland.

Deze informatie werd rechtstreeks doorgespeeld aan Assad, die daarmee vervolgens het tij van de burgeroorlog in zijn voordeel wist te keren. Daarmee zorgde hij er vrijwel zeker voor dat Syrië niet volledig werd overgenomen door ISIS.

Pentagon saboteerde Obama’s pro-jihad beleid

Veel hoge Pentagon leiders beseften dus al jaren geleden dat Obama’s beleid in Syrië op een totale ramp zou uitlopen, en ondernamen daarom actie om de doelstellingen van de president te doen mislukken. Het verstrekken van info aan Assad was tevens de beloning voor de cruciale waarschuwing die de Syrische veiligheidsdiensten aan Amerika gaven, en waarmee een enorme Al-Qaeda aanslag op de thuishaven van de Vijfde Vloot in Bahrein kon worden voorkomen.

De Amerikaanse militaire leiding saboteerde vervolgens Obama’s wapenleveranties door de Syrische rebellen doelbewust verouderd materiaal te geven. Saudi Arabië, Turkije en Qatar compenseerden dit echter door ISIS van moderne wapens te voorzien, aldus de hoge Pentagon-bron van Hersh.

Erdogan wil inderdaad Ottomaans Rijk herstellen

De grootste verrassing voor de niet geïnformeerde burger –maar niet voor onze lezers- is wellicht dat Hersh bevestigt dat de Turkse president Erdogan zijn zinnen heeft gezet op Syrië omdat hij het Ottomaanse Rijk wil herstellen. Daarmee streeft hij feitelijk exact hetzelfde doel na als ISIS, dat een groot grensoverschrijdend islamitisch Kalifaat wil oprichten waar ook Europa een onderdeel van moet worden. De huidige migranteninvasie en islamisering van de EU is onderdeel van dat gezamenlijke Turkse/ISIS plan.

Obama en Turken bewapenden ISIS

‘Dit bericht is verbijsterend,’ zegt vaste Infowars verslaggever –en oud topofficial van de regering Reagan- Paul Joseph Watson. ‘Het bevestigt namelijk waarom het Witte Huis van Obama er minstens 15 maanden lang niet in slaagde om ISIS te verslaan. In zijn obsessie om Assad af te zetten heeft Obama welbewust ISIS bewapend, en samen met Turkije de terreurorganisatie geholpen om het Kalifaat op te bouwen.’

Hoge officieren in het Pentagon komen nu ook openlijk in opstand tegen Obama’s even krankzinnige als verwoestende beleid, dat alleen al in Syrië aan minstens 200.000 mensen het leven het gekost. En mocht Obama’s gedoodverfde opvolger Hillary Clinton eind volgend jaar tot president worden gekozen, dan zal het Pentagon vermoedelijk ook haar bevelen negeren.

2016: Toekomst van het Midden Oosten, vrij Westen en de wereld staan op het spel

‘2016 lijkt om tal van redenen een cruciaal jaar te worden,’ besluit Watson. ‘Voor de toekomst van het Midden Oosten, de toekomst van de radicale islam en de toekomst van de vrije wereld. Alles staat op het spel.’

 

Xander

(1) Infowars (/ YouTube)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Gebelgde Belg op 23-12-2015 02:30

Dit zijn de misdadigers van de wereld, politiek gemoei in andere landen, maar in eigen land niets oplossen! Door hun misdadige acties en steun aan terroristen hebben ze onheil over ons gebracht! Hierdoor krijgen wij die lastige moslims hier binnengedrongen, niet alleen Obama maar alle politiekers van het Westen.

greywolf op 23-12-2015 08:55

De laatste kerst in vrede 2015 ? Geniet er maar van !

Ike op 23-12-2015 09:32

@Xander

De Infowars clip is maar de korte versie van het verhaal. Het volgende artikel is het complete verhaal;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-22/seymour-hersh-bombshell-us-military-shared-intelligence-assad-defiance-obama-cia

Het volgende verhaal hoort erbij en geeft weer dat het laf miljard voor de terroristen in Syrië, voornamelijk naar het MIC is gegaan;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-22/what-really-went-wrong-us-militarys-syria-train-and-equip-program

Jet laatste artikel geeft eigenlijk goed weer waar het om gaat, de dood van de petrodollar;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-22/christmas-2015-will-syria-iraq-become-washingtons-stalingrad

Hoe de Rothschilds achter de schermen is betrokken bij oliebedrijven en de berichtgeving van Time Warners CNN over Syrië;

http://journal-neo.org/2015/12/22/a-tale-of-cnn-s-jet-set-journalists-reporting-from-syria/

Hoe de Saudi's hun salafistisch wahabisme willen verspreiden over de rest van de wereld en alle olieproducerende landen in het MO;

http://journal-neo.org/2015/12/22/erdogan-salman-and-the-coming-sunni-war-for-oil/

Hoe de Oude Wereld Orde verbonden is met de nazi's;

http://journal-neo.org/2015/12/23/the-nazi-connected-british-royal-family-still-wields-incredible-power/

Hoe een geheim rapport uit 2010 van het Amerikaanse Buitenlandse Zaken waarschuwde over de Ottomaanse inspiraties van Erdogan;

http://www.strategic-culture.org/news/2015/12/23/secret-2010-state-dept-report-warned-turkey-neo-ottoman-shift.html

Bedenk daarbij dat Neo Con Victoria Nuland, fascisten aan de macht heeft gebracht in Kiev en dan hoop ik dat iedereen beseft dat het fascisme weer een oorlog heeft met Rusland. Obomba mag door dit rapport over de DIA duidelijk geschaard worden bij de Neo Con's en door de banden van de Neo Con's met de familie Bush en de nazi's tijdens WWII, mogen de Neo Con's ook geschaard worden bij de fascisten.

joppo op 23-12-2015 09:33

Klopt 100%!!

Kandelaar op 23-12-2015 10:06

Irak werd 2 keer aangevallen door Bush Sr en Jr. Afghanistan werd aangevallen door Busj Jr. Dus conservatief christelijk 'rechts' deed dit ook al, alleen ietsje erger nog. Daar ging het om geld en olie!

JP op 23-12-2015 10:21

"Het goede" is uiteindelijk sterker dan het kwade.

sjoppio op 23-12-2015 10:30

dit slaat alles! bravo dat je dat nieuws hebt gevonden!!!

en een zalig kerst en toch niettegenstaande alles wens ik u Xander een voorspoedig 2016!

god bless you!!!

P.S. je moet mijn berichtje niet tonen, ik vind het alleen fantastisch wat je doet, dank!

 

Dank Sjoppo, geen reden om uw bericht niet te plaatsen ;-) U ook een zalige kerst. Mvg. Mod.

Mo op 23-12-2015 10:41

Nou,...laten we dan maar vertrouwen hebben in Putin, die in ieder geval de wereld niet op het spel zet !

En de wereld uitgebreid blijft informeren over het hoe, waarom en waardoor.

Rebellio op 23-12-2015 11:20

@Ike, ik weet dat je het al vaker hebt aangegeven, maar wil je nog een keer antwoord geven op de vraag: "Waarom."

Generaal Wesley Clark maakte een lijstje bekend met landen die een andere regering moesten krijgen (waarom laat men hem dit doen trouwens, wat is het voordeel voor hen dat wij weten dat er een plan is?): Soedan, Somalië, Afghanistan Irak, Libië, Libanon, Syrië en Iran. Ik heb een viertal redenen gevonden die iemand ooit opsomde:

1. de omcirkeling van het Euraziatische continent en verzwakking van Rusland en China;

2. het isoleren van de invloed van het sterk anti-Amerikaanse Iran en bondgenoten;

3. de controle over de olie-aanvoerlijnen naar Europa en China;

4. en de bescherming van Israël.

Als men echt zulke grootse manipulerende plannen heeft opgesteld dan heeft men toch ook rekening gehouden met tegenslagen en iets gedaan als een risicoanalyse. Wat we nu, naar mijn idee, hebben is een volledig instabiele situatie in het Midden Oosten. Politieke gemeenschappen die volledig zijn omgevallen of op het punt staan om te vallen. Juist bedreigingen voor alle vier de opgenoemde punten. En nu dus zelfs rebellerende militairen die het hele plan moeten uitvoeren. Zou het niet gewoon zo zijn dat dit hele Neo-con. plan in duigen valt of zelfs niet echt bestaat. Dat men maar gewoon wat “aan klooit” zonder vooropgezet plan of einddoel.

Waarom valt men op zoveel plaatsen binnen zo’n korte tijd aan, waarom zorgt men voor zoveel beroering. Wat is dan het grote gevaar dat binnen zo’n korte tijd opdoemt dat men zoveel haast heeft om dit alles uit te voeren?

Bijvoorbaat dankJ

Pannenkoek op 23-12-2015 11:30

Het is vrij duidelijk dat in de VS veschillende regeringen parallel werken. Het Witte huis (wordt altijd geblackmailed), CIA, banksters en hun psychopate aanhang,  de militairen etc. Maar ja, of dit doosluizen van informatie niet geëngageerd is weet dan weer niemand...

joga op 23-12-2015 11:48

Al jaren heb ik aangegeven, dat Obama loog over zijn islamgeloof (geboorteakte vervalst). Wanneer dit kan in de USA, dan moeten wij daar zeer snel afstand van nemen, want dit land staat op het punt zichzelf volledig te ruïneren met alle gevolgen van dien. Financieel wordt al sinds de oprichting van de FED de wereld besotemieterd met list en bedrog door hun banken. Wannneer wordt de rest van de wereld nu eens wakker. Trouwens Putin is dit allang, maar dat willen ze in Nederland niet zien en houden hem maar verantwoordelijk voor de MH17- ramp, terwijl dit een georkestreerde opzet was van Obama met Kiev. Vandaar dat de onderste steen door Rutte diep begraven blijft met behulp van achterlijk links Nederland en haar christengekkies.

heirweg willy op 23-12-2015 12:13

President Obama heeft wel meer fouten gemaakt ! De Amerikanen hebben Isis geformeerd zij zijn daarvoor verantwoordelijk juist zoals de chaos in Libie waardoor nog meer vluchtelingen de oversteek maken.Obama buitenlandsbeleid is een echte mislukking. In wezen zijn Amerikanen heel domme mensen die wel ergens een oorlog starten maar geen plan meer hebben voor wat er na die oorlog moet gebeuren! En dat Turkije hierin een vuile rol speelt weten we al. Het begon met de Arabische revolutie maar ook dat was een leugen de onderliggende problemen zoals armoede en onderdrukking en de vele mislukte oogsten maakten het volk kwaad ! En wie steunde die dictators! De Amerikanen!

JM op 23-12-2015 12:47

http://www.washingtonsblog.com/2015/12/veteran-intelligence-officials-call-proof-syria-sarin-attack.html

Gelukkig zijn in de VS dapperen die de politiek van Obama, Nobel prijs van de vrede, willen aanvallen.

Maar wanneer en hoe erg wordt de volgende false flag? We worden de laatse tijd overrompeld:9/11, Londen, Madrid, Boston, Sandy Hook, Parijs, San Bernardino, de laatsten allemaal in de stijl van Gladio.

http://www.washingtonsblog.com/2015/12/bush-official-u-s-still-faking-wmd-claims-syria-military-industrial-complex-motivated-corruption-not-security-americas-ship-sinking-america-may-need-revolution.html

René van Zalk op 23-12-2015 13:39

Het uit de lucht schieten van de Russische straaljager door de turken ook een poging de 3e wereldoorlog te ontketenen ?

(het was nl geen noodzaak deze straaljager uit de lucht te schieten, en de turken weten dat.)

uut Nunspeet.

Anna op 23-12-2015 14:32

De Satan zelf lijkt in Obama gevaren. Hij is totaal geobsedeerd van het kwade...... En dit is al geruime tijd zo.

in 2009 heeft hij in Egypte  gezegd: " als ik klaar  ben in  mijn eigen  land dan ga ik Israel aan pakken." 

Daar is hij nu indirekt volop mee bezig. Israël zelf kreeg hij niet op de knieën met consessies en zogenaamde vredes verdragen hij ziet dit nu ook in en nu pakt hij het globaal aan.........de Israeliers  hadden goede argumenten tegen Obama maar Obama is en blijft een moslim en nu zoekt hij bij de Umhna steun.  En daarvoor gebruikt hij nu moslim en niet moslim landen......

Deze stuen krijgt hij nu volop..... Van Turkije die hetzelfde doel heeft, Israël inlijven, en een groot  ottomaans  rijk...... Saudie Arbie ( waar hij voor de koning buigt als een knip,en en zijn vrouw dure juwelen van krijgt) en Qatar en  zelfs in het westen geloven ze hem nog....... De enige die hem doorheeft is Putin.......

Israel geeft voortdurend en heel duidelijk aan:::: " als Israël als enige democratie in het midden oosten valt dan valt de hele westerse wereld" -------dit lijkt nu steeds dichterbij te komen....... Obama probeert nu met zijn zwalk beleid en met  zijn perversie tegen Israël -indirect- Israël te pakken......./ te ondermijnen/ dwars te zitten...... Hij is satanisch bezig...... Hij vergeet ( of heeft er nooit van gehoord) dat als je Gods oogappel aanvalt dat je dan met God zelf te doen krijgt.........Gelukkig zijn er in het Pentagon nog mensen met verstand die hem nu weer behoorlijk de voet dwars zetten maar Obama  had al 3 jaar eerder afgezet moeten worden.....  Hij destabiliseerd de hele westerse wereld....... Het vluchtelingen probleem is hier immers een direkt gevolg van.....

Gezien in het licht van de Bijbel zijn dit de volken die samenspannen tegen Israel en het uiteindelijk ook aan zullen gaan vallen..... Ze zullen het niet geloven omdat ze de Bijbel niet als machthebbend willen ervaren, en daarom gaan ze door Met hun pogen om Israël te vernietigen, ook dat is Bijbels ze ( de volken en de mensen) zullen zich niet bekeren en naar niets en niemand luisteren...... Zeker niet naar God die als " achterhaald" word beschouwd........maar deze volken zullen zich deerlijk verwonden heeft Zacharia Al eeuwen geleden geprofiteerd..... De vellen zullen van hun botten vallen..... En de ogen uit hun kassen wegteren......Dat is ook veel zeggend en dat in combinatie dat eenderde van de mensen zal sterven dat allemaal is veel zeggend.......  Zonder dat Zacharia ooit van een atoombom had  gehoord profiteert hij de verschijnselen glas helder......En het lijkt er veel op dat Obama dit nu volop in gang zet....... Deze man zal gestopt moeten worden....... ( of niet?????)  Want Jezus wil terug komen!!!!!

bob2 op 23-12-2015 15:52

23/12/15 - 13u10  Bron: The Guardian © thinkstock.Astronomie De kans dat er een komeet op onze aarde inslaat, is groter dan we denken. Dat beweert een groep wetenschappers in het vakblad Astronomy. De onderzoekers raden dan ook aan om vanaf heden het verkeer van ruimtegruis wat beter in de gaten te houden, ook wanneer zich dat op grote afstand van onze aarde bevindt. Dat schrijft The Guardian. Voor mij beter vandaag dan morge ik kan niet wachten.

Gerritje op 23-12-2015 15:53

@Rebellio op 23-12-2015 11:20

Als je zelf nou eens het V.S, beleid van na de oorlog bekijkt, kan je zelf het antwoord geven op je vragen. De V.S. denkt dat ze oppermachtig zijn omdat ze het grootste budget aan bewapening uitgeeft. Daar komt nog bij dat ze vrijwel alle westerse regeringen, inclusief Israel in hun zak hebben. Daarom zetten ze zo'n grote bek op en beginnen- of financieren ze overal oorlogen of regimechanges. Alleen, de V.S. is militair niet zo sterk als ze zelf denken. Als ik het goed heb is de enige oorlog, die ze zelf uitvochten, die ze gewonnen hebben, tegen Pampus, o sorry, Grenada geweest. Ook in Syrie hebben ze deze week in de Veiligheidsraad hun capitulatie moeten ondertekenen.

Als je nu denkt dat de V.S. nu zijn lesje geleerd heeft. heb je het mis want ze hebben nu weer hun pijlen gericht op Irak en Egypte. Ze zijn nu ook zelfs China aan het provoceren. Deze 'laatse' blunder kan wel eens het einde van de amerikaanse macht betekenen. China is echt in alle opzichten een maatje te groot voot ze.

Rom op 23-12-2015 16:04

Even niet religieus.Maar het moet wel erkend worden,dat het Ottomaanse rijk het overgroote deel van de voormalige Sovjet  Unie bestrijkt,bestaande uit tientallen staajes  die tot hert Ottomaanse rijk behoren!

Ike op 23-12-2015 16:09

@Rebellio op 23-12-2015 11:20

De USD en de economische neergang van de VS als het buitenland de Amerikaanse begrotingstekorten niet meer financieëren.

Ik vind het weer vreemd dat je mij het vraagt, omdat ik dit keer op keer schrijf en ik kan alleen maar concluderen dat je gewoon niks leest van de artikelen en mijn commentaar als je dit weer vraagt.

Je andere 4 redenen spelen ook wel mee, maar zijn ondergeschikt of afhankelijk van het behoud van de USD als wereldreservemunt. De genoemde olielanden hadden allemaal plannen om de olie niet meer af te laten rekenen in USD's. Hetzelfde speelt bij Venezuela en ook bij China die zijn USD staatsobligaties loopt te dumpen in de markt.

Het Neo Con beleid van de VS is een langzame groei geweest van de hoeveelheid USD's in omloop. (dat is officieel, onofficieel hebben ze dit te snel gedaan). Hun theorie was dat de markt dit accepteert en de economie groeit als je de hoeveelheid geld in omloop laat groeien. De waarde van de USD was daarbij ook afhankelijk van het gebruik in het betalingsverkeer en met name bij de handel in olie en gas.

Landen kregen echter door dat ze daarmee hun eigen vijand zaten te financiëren die acties of gewapende groepen financiërde tegen hun eigen regime.

Op dit moment zijn de BRICS landen heel ver met alternatieven voor het Westerse SWIFT betaalsysteem met behulp van een goedkoper Chinees alternatief en met een alternatief mbv de Chineese Remimbi die op meer goud en andere edelmetalen is gebaseerd dan de USD.

Dit is een regelrechte bedreiging voor de economische macht van de 2e economie in de wereld, de VS. Economisch word China als de grootste vijand gezien door de Neo Con's en militair word Rusland als de grootste vijanden gezien. De VS ligt in bed met de Saudi's en Qatar en minder dan voorheen met Israël.

De 4 redenen die jij noemt zijn de redenen die de Neo Con's gebruiken om de steun door hen aan ISIS te verklaren.

Op de middenlange termijn is de Amerikaanse economie met hun gigantisch begrotingstekort echter onhoudbaar. Denk maar eens na.

Wat moet een land doen met de rente als de vraag naar de valuta verminderd?

Wat doen landen met de rente om uit een economisch dal te komen?

Wat moet een land doen met een gigantisch begrotingstekort, een oplopende rente en een economische recessie?

Er zijn nogal wat mensen (niet denigerend geschreven en mijzelf ingehouden) die zeggen dat gemeten in USD's de VS het meeste uitgeeft aan wapens en daarom het machtigste land is op aarde. ROFL

In de praktijk zien we dat het Amerikaanse MIC veel geld verspild en te dure systemen maakt en andere landen goedkopere en effectievere wapens maken. Peperdure wapensystemen worden met goedkopere middelen uitgeschakeld en voor schut gezet.

Maar als je de door mij gestelde vragen goed beantwoord zal je tot de conclusie komen dat de USD koers nu kunstmatig hoog word gehouden en op de middenlange termijn in zal storten. Gemeten door deze andere mensen zal dan de VS opeens al zijn macht verliezen. Doordat gemeten in USD's andere landen dan machtiger zullen worden.

De realiteit is echter nu al zo dat Rusland en China nu al sterker zijn, maar de Amerikaanse Neo Con's dit betwisten en helaas zelfs geloven dat een beperkte nucleaire oorlog mogelijk is. Dat is het recept voor een WWIII.

Het uitschakelen van een Amerikaans vliegdekschip zal altijd leiden tot een totale oorlog, maar de realiteit is dat zowel de Russen als de Chinezen wapens hebben die de Amerikaanse vliegdekschepen met gemak kunnen uitschakelen en zonder deze schepen zijn de Amerikanen veel minder machtig.

De realiteit is echter zo erg dat zelfs landen als Noord Korea onderzeeërs hebben die de Amerikaanse vliegdekschepen kunnen uitschakelen en men nu niet weet waar alle Noord Koreaanse onderzeeërs zich bevinden. En Kim Jul Oen is echt overal toe in staat. In mijn ogen is hij net zo knetter als de Neo Con's.

ottoman op 23-12-2015 16:24

Ik denk als obama echt mee zou werken aan een islamitisch khalifaat, dat ze dan wat verder moesten zijn, ze gaan enkel 8teruit! Obama had de russen al voor kunnen zijn toen turkije al maanden aandrong, nee obama heeft niks te zeggen die volgt de orders gwn richting wereld oorlog, waarin t de bedoeling is de moslims uit te roeien.

 

Beste Ottoman, gelieve geen afkortingen meer te gebruiken dit is geen chat site maar een discussie forum. Mod.

rescue op 23-12-2015 16:49

Om Turkije in de westerse alliantie te houden hebben de USA en de EU hen een worst voorgehouden, namelijk geld en een groter ottomaans rijk. Dit om Iran en Rusland te isoleren. Dit was bijna gelukt, als de Oekraïne met de Krim en Syrië in handen van het westen waren gevallen. Rusland doorzag dat ze werden opgesloten en van hun warme havens zouden worden beroofd en grepen net op tijd in, te beginnen in Georgie. Het is allemaal geopolitiek machtsspel waarvan zowel de moslims in het midden-oosten als de burgers in de EU en de VS het slachtoffer zijn. En hoewel begrijpelijk, vanwege de veiligheid, speelt Israël daar ook een rol in.    Het is toch vreemd dat een fundamentalistisch IS nog nooit de Joodse staat heeft aangevallen. Ook de IS met al haar moordpartijen, dienen helaas de Amerikaanse en Saoedische belangen, en ook Turkije steunt dit.

Benny op 23-12-2015 16:59

Beste Xander Weer een goed artikel Ik wou maar dat ieder je serieus nam Ik ben onlangs uit een Christelijke groep verwijderd omdat ik wees op de gevaren van de Islam Ik heb ze aangeraden om Xandernieuws eens te lezen Werd niet gedaan en ik heb gezegd dat de islam zeker isis wellicht bij jullie voor de deur staat mogelijk.niet te hopen Maar goed Jij,nee u zegt waar de schoen wringt Hulde ervoor Ach in de politiek is dat aan dovemans oren gezegd Maar goed ik ben geen goede schrijver Maar doe mijn best  Ik wens je en je team gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2016 en Gods rijke zegen

 

Ook voor u gezegende kerstdagen. Mvg. Mod.

Dewevoga op 23-12-2015 17:00

@Rebellio op 23-12-2015 11:20

Als aanvullin op Ike laat onderstaand artikel zien dat de wereld over genomen is en wat er gebeurt als je er tegen bent. Ik las ergens in een artikel Dat het al tijdens het bewind van J. Carter in 1978/1979 begonnen is.

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_novedades136.htm

cefas op 23-12-2015 17:45

Afzetten die top-crimineel en top-verrader. Wat een smeerlap. De VS met de democraten voorop moeten zich diep schamen met zo n president.

René van Zalk op 23-12-2015 17:52

Vertrekkend korpschef Gerard Bouman is ervan overtuigd dat er een aanslag komt in Nederland (Tel. 23/12)."Waarom moet Bouman in het interview nog natrappen naar zijn eigen politieorganisatie? Hij had zelf met de beoogde reorganisatie toch tot één politieorganisatie moeten komen. Nu klapt hij uit de school over een dreigende aanslag van terreur in ons land en over agenten die worden klaargestoomd", schrijft Rens Kuijten. Wat vindt u hiervan?

Ik:  Ben het niet eens met Rens Kuijten. De mening van Kuijten is te kort door de bocht. Dit is geen natrappen van Bouman, eerder een wake up call. Bouman is niet schuldig aan de verhoogde terreur-dreiging. Het heeft ook te maken met geld wat beschikbaar is voor de Politie, en de open grenzen.

uut Nunspeet.

 

 

Dewevoga op 23-12-2015 18:05

Als aanvulling op de informatie die Ike verstrekt kun je hieronder lezen hoe het westen en de vs er voor staan. De dollar en de euro staan onder flinke druk en dan nog een omstreden handels verdrag (TTIP) samen met de islamisering van Eurabia maken het er niet vrolijker op.

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_novedades135.htmhttp://themindunleashed.org/2015/07/25-signs-that-the-global-elites-ship-is-about-to-sink.htmlhttp://themindunleashed.org/2015/09/25-signs-plus-14-more-that-the-global-elites-ship-is-about-to-sink.html

heirweg willy op 23-12-2015 18:35

Ik hoor net dat Turkije rijk aan het worden is met de oliehandel in samenwerking met Isis. En dat Turkije niet wil samenwerken met de Russen tegen Isis!Volgens mij hebben die Turken een dubbele agenda. Zo is het ook met hun houding tegen de koerden . Ik denk dat het profetisch boek Daniel hoofdstuk negen meer en meer duidelijker wordt en Obama speelt daarin een rol. Wie zouden die drie koningen zijn denk je? Zeker niet de drie wijzen!

Rood Wit Blauw op 23-12-2015 20:10

Zoek maar eens uit wie Obama is. Google, Youtube etc... Zoek maar eens uit wie Michelle Obama is -- niet relevant en neigt naar laster. Mod. Waar houd de broer van Obama zich mee bezig...Ben er nog niet helemaal uit maar iets zegt mij dat er veel dingen niet kloppen. Ze veroorzaken overal onrust waardoor er een vluchtelingenstroom op gang komt richting Europa, ik stel voor dat we ze allemaal op boten zetten en doorsturen naar Amerika. Veel succes en plezier ermee.

Nederland moet stoppen klakkeloos achter de amerikanen aan te lopen, ja we zijn ze wat schuldig als het gaat om onze bevrijding, maar de enigen die we wat schuldig zijn zijn de toenmalige soldaten die ons daadwerkelijk bevrijd hebben.

Zoek vooral niet uit wie er weer veel heeft verdiend aan de aanloop van de tweede wereldoorlog en zoek ook zeker niet uit wat er allemaal gebeurd is met de restanten van IG farben (ausschwits staat er nog maar het gigantische bedrijfscomplex is verdwenen..), wie hebben dat in handen gekregen na de tweede wereldoorlog.. Wie hebben europa opgericht, wie zitten er in de euro commissie (wie trekken er echt aan de touwtjes). als je het allemaal leest wordt je er niet vrolijker op.

De rol van nederland is ook bijzonder, nederland heeft mede aan de voet gestaan van het bankwezen, de beursen, de multinationals (VOC) en de aandelen etc. zoals we die nu kennen.

Via via vernam ik dat er schermutselingen zijn tussen azc bewoners en burgers van hoogeveen o.a.net als in duitsland, dit is nog maar het begin. Er zijn azc bewoners  overgeplaatst, we lezen vanzelf wel waar ze geplaatst zijn i.v.m. de overlast die daar weer ontstaat.

Aan een ieder; hou ogen en oren goed open volg de berichten en laat je niet verrassen door wat er komen gaat.

 

 

Sjuad op 23-12-2015 20:38

@Anna.

Idd.

Obama kreeg een gouden ketting omgehangen, bracht de mummie van Farao -die in Amerika was tentoongesteld was-(iets wat je niet bekend zal zijn deze was in Amerika toen GW zijn portert op de Dollar kreeg, sindsdien verzwakte de Dollar) ,knielde hiervoor zelfs toen hij deze kreeg omgehangen iets wat hij zeer zelden doet of gedaan heeft.

Deze gouden ketting -die hij symboliesch kreeg overigens- was gevonden bij een andere Farao tumbe.

Googel wat trefwoorden en eea wordt bevestigd met fotoos.

Wat hebben moslims nu met Farao"s zou je zeggen,, moslims hebben iets met overeenkomstigs met Obamas westerse macht, de invloeden om tot vernietiging te komen.

Rebellio op 23-12-2015 20:44

@Ike op 23-12-2015 16:09

Altijd een steek onder water he, maar ok. Jij zegt dus eigenlijk dat alle plannen die de Neo-conservatieve hebben gemaakt mislukt zijn, ze hebben hoogstens enige tijd geschapen en het moment van instorten vooruitgeschoven? Want op alle fronten is hoog ingezet en men heeft er volledige haat en neergang voor terug gekregen. En niet alleen dat, men wordt zelfs door iedereen tegengewerkt. Blijft voor mij althans, nog steeds de vraag: wat is of was het doel. Macht door chaos te creeeren? Maar juist chaos is niet in bedwang te houden. Er moet dan toch een groot gevaar in de toekomst moeten zijn gezien dat men probeerde te ontwijken. Overbevolking? Milieurampen?

Ik probeer gewoon iets verder te kijken dan het hier en nu. Als ik je verveel, negeer me dan gewoon i.p.v. me te kleineren.

Markus op 23-12-2015 21:16

Zit al een tijd met een gevoel dat er iets heel groots staat te gebeuren. Kwam dit tegen op youtube https://www.youtube.com/watch?v=wGgcW1MuaXk over the end times and according to the speaker: " we are in the last hour of the last day "

Zalig Kerstfeest Xander and keep on going

 

U ook een zalig kerstfeest. Mvg. Mod.

Peter selie op 23-12-2015 21:18

Eindelijk worden ze wakker!!!

positivo op 23-12-2015 21:32

Als het Pentagon werkelijk het beleid van Obama ondermijnt,komt het waarschijnlijk nog wel goed,ik was al bang dat we door een stel volslagen idioten in  de tang waren genomen.

Als de verdwaasden in brussel en de haag nu het licht weer eens gaan zien word 2016 misschien weer iets leuker. 

 

Ike op 24-12-2015 01:59

@Rebellio op 23-12-2015 20:44

Precies, verder dan uitstel hebben de NEo Con's niet bereikt en kunnen ze ook niet bereiken. Ten tijde van het gesprek van generaal Wesley Clark werden de Neo Con's ook omschreven als de gekken uit de kelder van het Pentagon.

Ga maar eens Googlen over het PNAC dat van hun afkomstig is en was gemaakt ruim voor de aanslagen van 9/11. Het gaat natuurlijk om het behoud van de macht. Maar de economische ideeën die met het Neo Con beleid samenhangen zijn onhoudbaar. Het heeft van de Bitcoin een concurrent gemaakt van de USD. Omdat de waarde alleen maar gebaseerd is op vertrouwen, waarbij de koers niet in verhouding staat tot de oorspronkelijke waarde.

De VS word het rijk van de Chaos genoemd in het Engels, omdat het eerst de CIA, rebellen laat steunen of aanslagen laat plegen (Gladio) en vervolgens de wapens en militaire steun aanbied om de rebellen neer te slaan in ruil voor basis en invloed of handelsverdragen. Dit was oorsponkelijk een Engelse strategie en een strategie die ook werd toegepast door de nazi's voor en tijdens WWII.

Jij zegt dat ik je kleineer, maar ik wijs er gewoon op dat jij één van de mensen bent die vaak dingen niet leest die je niet bevallen mbt artikelen en vervolgens gaat vragen naar redenen waarom ik zo denk, terwijl ik dezelfde vragen al tig keren heb beantwoord.

Ik heb ook al tig keer gezegd dat ik van mening ben dat de Neo Con's voornamelijk pionnen zijn en dat de Oude Wereld Orde (adel, banksters, denktanken en inlichtingendiensten) de werkelijke macht hebben.

Ja er zijn Bilderbergers die van mening zijn dat de aarde niet zoveel mensen aankan als welke we nu op aarde hebben. Bilderberger Bill Gates heeft hier ondermeer een toespraak over gegeven, waarbij hij aangaf dat als alternatief voor milieumaatregelen de bevolking drastisch gereduceerd moest worden. Ik vind Bill Gates een idioot. Ik ben het alleen eens met hem dat we niet op dezelfde wijze doorkunnen, maar in mijn ogen kunnen we de problemen ook anders oplossen. Ik ben ook van mening dat de Neo Con's dom en fascisten zijn, omdat ze genocide plegen op andere volkeren om het eigen rijk in stand te houden.

Er word vaker milieuargumenten aangevoerd voor het beleid van de Neo Con's omdat dit nu populair is, maar het is in mijn ogen volstrekte onzin. Neo Con beleid werkt eerder milieubeleid tegen. Hun opvattingen over winbare kernoorlogen zijn in mijn ogen volstrekt achterlijk. Het Amerikaanse regeringsbeleid is vooral gebaseerd op de fosiele brandstoffen. Voor miliebeleid zou het heel goed zijn als de olieprijs heel erg hoog zou zijn. De Neo Con's en politici zitten tot hun nek in de olie en gasbedrijven.

Biden's zoon zit in schalieproduktie in Oekraïne en Dick Cheney zit bijvoorbeeld in Genie dat olie op de Golan hoogte naarboven wil halen. Verder was Cheney de man van Halliburton die in de olieindustrie ondersteunende diensten levert. De Bush familie is ook actief in de olieindustrie.

Jij zegt dat chaos niet te controleren is. Ik ben ook van mening dat het een faalstrategie is, maar de Neo Con's en hun poppenspelers zijn van mening dat het wel werkt en heeft gewerkt en dat er ook goed mee te verdienen valt. Het gaat niet om wat is, naar wat de perceptie is 'van wat is' bij deze mensen. Deze mensen zijn in staat om ons naar oorlogen en wereldoorlogen te leiden.

Ike Eisenhouwer heeft ook gewaarschuwd voor het MIC en deze technocraten. Ik ben van mening dat Eisenhouwer ook achter het beleid had gestaan van de generaals en de DIA tegenover de Neo Con's en Obomba. Eisenhouwer was ook tegen de Deep Sate van de Dulles broers, hun CIA (OSS) en de nazi's.

Uiteindelijk gaat het in mijn ogen voor de Oude Wereld Orde alleen maar om het behoud van de macht en niet om populaire milieuredenen. Het was de reden van WWI, WWII en voorgaande oorlogen en het is niet veranderd.

Het begin van een handelsoorlog net als in de jaren '30 ?

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-23/trade-wars-begin-us-imposes-256-tarriff-chinese-steel-imports

Landen die nu betrokken zijn bij de oorlog in Syrië en Irak. Ik ben van mening dat Nederland niet hoort te bombarderen tegen Assad in Syrië.

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-23/mapping-ongoing-world-war-syria-iraq

Het Iraakse leger met shiietische milities heroverd het hart van ISIS in Irak;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-23/major-psychological-victory-iraq-liberates-sunni-heartland-isis

India koopt S400 wapenssystemen voor USD 4,5 miljard van Rusland.

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-23/india-pay-45-billion-putins-jewels-largest-defense-deal-decade

Qromwel op 24-12-2015 08:59

Kijk toch maar uit, Rusland (Putain) heeft zo zijn eigen belangen. En die zullen ongetwijfeld slechts voor een deel samenvallen met de onze.

Josef op 24-12-2015 09:01

Allen op deze site een gezegend Kerstfeest en  2016 toe gewenst.

Vriendelijke groet,Josef

 

Ook voor u een gezegend kerstfeest  en 2016 Josef. Mvg. Mod.

Rebellio op 24-12-2015 16:10

@Ike, dank je voor je uitgebreide reactie! Het helpt mij als je er een overall mening bij geeft. Anders zijn al die links die je vaak geeft een brei van info die ik niet altijd kan bevatten.J

Als ik alles zo op een rijtje krijg dan zou dit alles een bewijs zijn voor de mensen die het "Babel" uit openbaringen, dat vernietigd word, zien als New York. Het zal er nog om spannen wie het grootste kwaad op de wereld brengt de Islam of de Buitenlandse politiek van de VS: De vuile bom in New York of De bom op Mekka, we zullen zien.

Qromwel op 24-12-2015 17:44
Proteus op 24-12-2015 20:15

Allemaal een zalig Kerstfeest en een gezegend 2016!

Gezegend zijn de mensen van goede wil. 

Aan de Vader, de Zoon, de Heilige Geest enOLMoeder is de overwinning!

 

Zalig kerstfeest Proteus. Mvg. Mod.

Pieter op 25-12-2015 02:50

Ik vrees dat ik te laat ben waarvoor excuses beste Xander, toch bij deze een fijne kerst en happy New year gewenst door de moderne Tempelier en Vikingstrijder Pieter

😊

 

Beste Pieter, het is nooit te laat voor goede wensen. Ook voor u happy kerstdagen en 2016. Mvg. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl