HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Paus waarschuwt: Eindtijd begonnen, deze kerst mogelijk laatste voor de mensheid

‘Wereld over een jaar waarschijnlijk onherkenbaar’


Het roer moet om naar een soort alomvattend wereldwijd ecologisch christelijk-islamitisch Marxisme. Zo niet, dan gaat de wereld al heel snel zijn ondergang tegemoet, zo denkt de paus.

Paus Franciscus waarschuwt de wereld dat we dit jaar mogelijk voor het laatst kerst vieren. Volgens de leider van de Katholieke Kerk is de situatie in de wereld nu zo ernstig, dat de eindtijd is begonnen en we in 2016 in totale chaos terecht dreigen te komen. In oktober haalden de Italiaanse media nog twee hoge insiders van het Vaticaan aan die beweerden dat de paus zou overwegen om volgend jaar af te treden, omdat zijn ‘Nieuwe Wereld Orde’ doelstellingen inmiddels zouden zijn bereikt.

 


Franciscus deed zijn opmerkelijke uitspraak in een sombere preek aan gelovigen op het St. Pietersplein in het Vaticaan. De chaos in de wereld toont volgens hem aan dat de ‘eindtijd’ is begonnen –wat hij maart 2014 overigens ook al stelde-, een term die in het christendom wordt gebruikt voor de in de Bijbel voorzegde dramatische wereldgebeurtenissen –waaronder een wereldwijde oorlog met ontelbare slachtoffers- die pal aan de terugkeer van Jezus Christus vooraf zullen gaan.

Over een jaar zal de wereld waarschijnlijk onherkenbaar zijn veranderd, zo vreest de paus, die in de eerste helft van dit jaar letterlijk verklaarde dat de Derde Wereldoorlog is begonnen. Op 8 december riep hij vervolgens zijn eigen versie van het Joodse Jubeljaar uit.

‘Deze kerst is schertsvertoning en kan wel eens de laatste zijn’

Tijdens een mis begin december in de Casa Santa Maria noemde Franciscus het kerstfeest van dit jaar ‘een schertsvertoning’. ‘We zijn dicht bij kerstmis. Er zullen lichtjes zijn, feestjes, verlichte bomen, zelfs geboortescenes, allemaal versierd, terwijl de wereld doorgaat met oorlog voeren.’

De katholieke opperpriester, die vorige week donderdag 79 werd, hield de massa op het St. Pietersplein voor dat ‘terwijl de wereld verhongert, brandt, en verder in chaos wegzinkt, moeten we ons realiseren dat de kerstvieringen van dit jaar voor degenen die ervoor kiezen het te vieren wel eens hun laatste kan zijn.’

‘Tenzij het pad naar vrede wordt herkend moeten we wenen voor het dagelijks toenemende aantal onschuldige slachtoffers, en God om vergeving vragen. Net als Jezus en God ween ik ook.’

Socialistische Nieuwe Wereld Orde

Wat Franciscus waarschijnlijk met ‘het pad naar vrede’ bedoelt kan uit zijn eerdere preken, toespraken, encycliek en acties worden opgemaakt. De paus is een van de hoogste ‘Nieuwe Wereld Orde’ topleiders die met succes ‘Agenda-2030’ erdoor hebben gedrukt, het alomvattende Marxistisch-socialistische VN-programma waarmee een groot deel van de welvaart in het Westen met torenhoge milieubelastingen wordt verplaatst naar de Derde Wereld, en de oorspronkelijke Europese en Amerikaanse landen, volken en culturen worden uitgewist door deze te overspoelen met miljoenen (moslim)migranten.

Met zinnen zoals ‘De christelijke traditie heeft nooit het onschendbare recht op privé bezit erkend’ en ‘de onrechtvaardige gewoonten van een deel (het Westerse) van de mensheid’ (3) werd goed duidelijk dat de paus een groot voorstander is van een wereldwijd socialistisch herverdelingsprogramma. Ook vindt hij dat iedere christen een ‘ecologische bekering’ nodig heeft (4), en verhief hij Maria tot ‘Moeder en Koningin van de hele schepping’ – feitelijk dus tot de ‘vrouw van God’, al gebruikt hij die term (nog) niet letterlijk (5).

Samenvoeging christendom en islam

Franciscus heeft in navolging van zijn voorganger grote stappen gezet naar het samenvoegen van het christendom en de islam tot een min of meer universele religie (in de wandelgangen ‘crislam’ genoemd). Zo boog hij tijdens zijn bezoek aan de Turkse stad Istanbul eind vorig jaar in de Blauwe Moskee tijdens het gebed tot Allah van de grote mufti Rahmi Yaran eveneens zijn hoofd richting Mekka.

Op de site van het Vaticaan is het officiële katholieke geloofsartikel (clausule 16) terug te vinden, waar staat dat ‘het verlossingplan ook degenen die de Schepper erkennen omvat, in die eerste plaats de moslims, die het geloof van Abraham belijden en samen met ons de enige en barmhartige God aanbidden, die op de jongste dag de mensheid zal oordelen.’ (2)

‘Kerk in monsterachtig iets veranderd’

Leo Lyon Zagami, een geopolitieke onderzoeksjournalist en auteur van negen boeken –inclusief zijn meest recente ‘Paus Franciscus: De Laatste Paus?’-, die persoonlijk met de Vaticaanse insiders in contact zou staan, concludeerde dat ‘het geen wonder is dat Paus Franciscus volgend jaar zijn aftreden aan de wereld bekend zal maken. Hij heeft de kerk in een monsterachtig iets heeft veranderd dat niets meer te maken heeft met de leringen van Jezus Christus.’

 

Xander

(1) YourNewsWire (/YouTube)
(2) Vatican
(3) Vatican (VI.93)
(4) Vatican (6.III.217)
(5) Vatican (6.VIII)


Zie ook o.a.:

13-10: Hoge insiders Vaticaan: Paus Franciscus treedt volgend jaar af (/ Paus zou doelstellingen Nieuwe Wereld Orde al hebben bereikt)
28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies
29-03: Paus Franciscus erkent dat de eindtijd is aangebroken

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
10-06: Paus Franciscus wil vredesconferentie drie grote religies in Rome ('Mogelijk in 2015 gezamenlijk gebed om vrede in Jeruzalem')
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen
13-03: Kardinaal Bergoglio gekozen tot laatste paus, Petrus Romanus
25-02: Exo-Vaticana (10): Paus impliceert dat Grote Verdrukking gaat beginnen

2012:
27-04: De komst van de laatste paus Petrus Romanus (deel 16)
03-01: '2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus, Petrus Romanus'

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Albert op 24-12-2015 16:14

Er staat geschreven: van die dag en ure weet niemand dan de Zoon.

Er staat niet: van dat jaar weet niemand.

Gezegende Kerstdagen voor allen en in het bijzonder Xander!

 

Albert, gezegende kerstdagen. Mvg. Mod.

ottoman op 24-12-2015 17:18

Mensen ik raad tog nog is aan de allerlaatste profeet mohammed vzm aan te nemen! Nu ken het nog, laat jullie niet misleiden door anti propaganda of zogezegde exmoslims, alle groepen heb je ex aanhang! Ze praten lucht en komen met statestieken of vreemde bronnen, ik luister dan liever naar een oprechte christenen dan een ex moslim, hierbij geef ik gelijk aan dat die tacktiek niet werkt bij mij.

Ruud op 24-12-2015 17:38

Het is nog lang niet zover  De verdrukking moet nog aanvangen

hans J. op 24-12-2015 17:40

Ondanks dat ik niet gelovig ben opgevoed vraag ik toch altijd iets af, de christelijke medemens blijft volharden in het barmhartige, altijd proberen het op een vredelievende manier op te lossen. Natuurlijk vind ik dit een nobel streven en sta ik hier volledig achter. De mensen die de Koran aanhangen proberen alles op te lossen door geweld, vaak ook opgedrongen. Hoe is het toch mogelijk gezien alle ellende die wordt veroorzaakt  dat christelijke mensen nog steeds van mening zijn dat ze het met vriendelijkheid kunnen oplossen. Eeuwen lang was Nederland een christelijk en joods land waar het prettig wonen was omdat we iedereen in zijn waarde lieten en met respect behandelde, nu sinds de jaren 70 en vooral de laatste 15 jaar worden we in mijn beleving aangevallen door een vreemde mogendheid en laten we het gewoon gebeuren. Wanneer komt het verzet uit de christelijke hoek of blijven de christenen het proberen met verbaal reageren? Ondanks alles geloof ik niet dat dit ons laatste jaar zal zijn en wens ik ondanks mijn niet gelovig zijn alle christenen een zalig en vooral mooi en gezellig kerstfeest En natuurlijk het gehele team van Xander een site die ik al lange tijd met veel plezier lees.

 

Dank Hans J. voor uw waardering en ook u een gezellig en zalig kerstfeest. Mvg. Mod.

Derk op 24-12-2015 18:00

Het lijkt mij waarschijnlijker dat Mattheus 24 uitgerold gaat worden. Maar dat gelooft de goegemeente niet, dat is niet voor hen, maar voor???

Anna op 24-12-2015 18:02

Beste Xander. Er is inderdaad een verschil tussen Katholiek en Rooms Katholiek. Katholiek betekent; algemeen...... zo ben ik ook lid van de algemene Christelijke kerk, maar ik ben beslist niet Rooms Katholiek. 

De kerk uit Rome heeft zich het Katoliek al heel vroeg toegeiegend maar Rooms verwijst naar de leer van deze specifieke geloofsgroep......... De leer is dan Rooms...... Met geloof in,en aanbidding van heiligen en Maria..... Dit wijst de protestantse kerk af....... Bovendien heeft de RK kerk een hele starre hiërarchische leiding waarvan we in dit artikel weer zien hoeveel macht er bij de paus en de kerk ligt..... Onbegrijpelijk dat zijn kardinalen geen weerwoord hier tegen bieden...... Dit is een zeer negatieve boodschap...................  Maar goed de hele wereld lijkt wel betoverd......door boze machten in de lucht........

De  12 geloofs artikelen van ons geloof  spreken ook over katholiek ( algemene christelijke kerk) daar wordt een kerk mee bedoeld die algemeen  is...... De Christelijke kerk....... Zonder over denominatie's te spreken........  Wereld wijd zou je dit kunnen zien als de gemeenschap van gelovigen die in Christus geloofd....... Of ze nu Rooms zijn of tot pinkstergroepen behoren of evangelisch of PKN of wat dan ook......... Daarmee wordt de algemene Christelijke kerk ( groep gelovigen in God en zijn zoon Jezus) mee bedoelt....... Van China tot Alaska en van Zuid Afrika tot Australië 

Verder wens ik u gezegende kerstdagen, en veel wijsheid,  zegen en succes voor het jaar 2016 om voor ons.  (uw volgers) het nieuws uit te pluizen....... Hartelijk dank hiervoor

 

Anna: dank voor uw waardering en gezegende kerstdagen. Mvg. Mod.

René van Zalk op 24-12-2015 18:04

Sneaky Popie Jopie.

rescue op 24-12-2015 18:25

Je ziet veel reacties m.b.t. de uiterlijkheden of omstandigheden maar hoe velen nemen het Woord van God nu echt serieus. God en Zijn Zoon, Jezus Christus, hebben er voor gekozen Zich bekend te maken door het Woord, geïnspireerd door de Heilige Geest. Uitsluitend daar in kunnen we God leren kennen, en geloof is de sleutel. Heilig hen in de waarheid, bad de Zoon, uw Woord is de waarheid. Fijne kerst allemaal en in het bijzonder ook de webmaster Xander die ons leert met een andere bril naar het nieuws te kijken. Maranatha.

 

U ook een fijne kerst Rescue. Mvg. Mod.

Lynx op 24-12-2015 18:29

Josefientje sorry ik verslikte me effe,klopt wat je schrijft-Groetjes.

Vlokje klopt helemaal,liefde maakt blind-Groetjes.

Xander een heel fijn weekend.

 

Insgelijks  Lynx. Mvg. Mod.

René van Zalk op 24-12-2015 19:02

Anonymous gaat turkije plat gooien !

uut Nunspeet.

LantR.fant op 24-12-2015 19:33

De roomse kerk heeft nooit gedeugd en zal dat ook nooit doen. En deze paap heeft een nogal grote mond, aangezien de gemiddelde Europeaan het wel met deze kerk heeft gehad. 

Bamah op 24-12-2015 20:01

@Ruud op 24-12-2015 17:38

Denk toch, dat als je een christen in het Midden-Oosten bent, dat die verdrukking dan wel heel groot voor je is.

 

@Xanderteam en bezoekers van xandernieuws, een heel gezegend kerstfeest. 

 

Bamah, ook voor u een gezegend kerstfeest. Mvg. Mod.

brian op 24-12-2015 20:15

Ik roep dit al een tijdje en verwacht zelfs dat het tijdens deze kerstdagen gaat beginnen,...de wereld is kapot gemaakt door de echte machthebbers,alleen vanwege macht en geld,...zielige --,....maar niet gek ook, want deze zelfde machtbeluste -- met elkaar om maar niet met gewoon volk in aanraking te komen,---

weg met de elite......schaam je want ook Jouw kleinkinderen zullen in deze tijd niet meer veilig zijn, fijn he geld ??? en macht?? hebruik je macht maar om de wereld te genezen!!!!

 

John1 op 24-12-2015 20:52

Mohammed aannemen ottoman? Je kan nog beter je polsen doorsnijden en gaan zwemmen met piranha's. Ik snap niet waarom jullie die zgn profeet zo bewonderen, hij maakte zich schuldig aan alles wat slecht en verderfelijk is. En wat voor goeds heeft de islam gebracht voor de wereld en zijn bewoners? Overal waar de islam de dienst uitmaakt is het een grote puinhoop en zaait men dood en verderf. De islam is niets anders dan een gevaarlijke idieologie die de mensheid in gevaar brengt door moord, indoctrinatie, leugens, verkrachting, onderwerping, minachting, intolerantie en ga zo maar door. Laten we de rollen eens omdraaien en jou oproepen om voor Jezus te kiezen en gaan ervaren wat liefde, genegenheid, naastenliefde, vrede, mededogen, tolerantie is. 

grrrr001 op 24-12-2015 20:59

Als daad van barmartigheid....Firearms United just posted an update on the petition you signed, Council of the European Union:EU : You cannot stop terrorism by restricting legal gun ownership..Petition against EU-Gunban: now in 17 national languageshttp://www.jill2016.com/flushthetpp?recruiter_id=475594Jezus die 40 dagen vast in de woestijn en door satan alle aangeboden aardse rijkdommen weigert voor een sober levenom alle zonden van ons allen kwijt te schelden, onze schepper vraagt niet veel de mens heeft een vrije wilom afvallig te zijn aan zijn wil of volgens de bepalingen van zijn woord te leven.Niemand van ons is zonder fouten, je kan altijd tot inkeer komen en schuld bekennen, en je herpakkenIeder van ons vecht met zichzelf om eerlijk en rechtvaardig te zijn en krijgen een nieuwe kans als je dat vraagt.Het is te laat wanneer je dit leven verlaat om je te bekeren, niemand kent het uur van de waarheid.Laat ons hopen dat vele de leer van Jezus Christus mogen leren kennen en zich niet in dit korte verblijf opdeze aarde vastpinnen aan luchtbellen, deze aarde is de mooiste creatie van onze schepper aan ons mensen voor zij dieoog hebben om het te willen zien en allen zijn wij Gods kinderen.Satan, lucifer...enz werkt volgens vele namen en zal via list en bedrog proberen met mooi verpakte luchtbellen allesdoen om deze aarde en alle mensen te verdelgen.

Emanuel op 24-12-2015 21:17

Het korte leven van max. tot 70 of 80 jaar heeft de Almachtige aan de mens geschonken voor boetedoening, belijdenis en rechtmaken met Hem.  Hierna begint het ware leven van vreugde en dat leven kent geen einde.

Een gezegende kerst en voorspoedig 2016 wens ik aan Xander en allen in dit forum. 

 

U ook een gezegende kerst en goed 2016 Emanuel. Mvg. Mod.

Pilske op 24-12-2015 21:21

Tmuts@ Ik word er niet meer koud van of warm....Zoveel narigheid tegelijkertijd. Vroeger ging het nog om sec een crisis of om een oorlog ver van ons bed (na 1945 bedoel ik) of het zat qua werk even niet mee. maar nu?  Wat er ook gebeurd....is ok. Overleven we het, dan het liefst met een knapzak de wereld intrekken (zie je nog es wat), zonder al teveel bezit, s alleen maar ballast. Als er geen overleving mogelijk is, ook goed. Ik vind deze manier van angstterreur nu ook niet bepaald een pretje. Onze jongeren raken steeds meer ongevoelig (door TV, games en andere computer terreur) voor de dingen waar men nou juist wel gevoelig voor zou moeten zijn.

 

Ik ben het volledig met je eens,...De gehele maatschappij word ontwricht, het gezinsleven word uit elkaar gerukt door de ballast van tweeverdieners, ouders die moeten werken en die nauwelijks hun kinderen zien/opvoeden. Gewoon totale verietiging van individuen, vandaag bij kameraad geweest die zit al bijna een jaar in een Psychiatrie heeft een dubbele Burn-out opgelopen, die jongen is totaal de weg kwijt en komt voorlopig ook niet meer goed,..ik heb daar nog met begeleiders gesproken die de arme mensen moeten helpen, veelal Nederlandse mannen tussen de 25 en 45 jaar die daar lopen met depressies, Burn-outs, PTSS,...stuk voor stuk allemaal hardewerkers geweest, lopen zelfs mensen bij die eigen zaak hebben gehad en door een scheiding alles zijn kwijt geraakt, mensen die hun huis zijn uitgezet (Nederlanders)daardoor psychisch helemaal naar de knoppen zijn, echt een totale misere wat ik daar heb gezien vandaag, lopende zombies gewoon,.... Nou de Kerst hoef van mij helemaal niet meer, Laat Rutte en zn Consorten maar eens dat centrum gaan bezoeken waar mn kameraad bivakeert, kijken of zn kerst ook zo lekker is!

Toch wens ik iedereen een fijne kerst op dit forum, en dat we met zn allen wakker mogen blijven!

 

Pilske, ook voor u een fijne kerst. Mvg. Mod.

Igor op 24-12-2015 21:38

Xander en medewerkers en ook alle reageerders, ik wens u allen een prettig kertfeest, maar bovenal een gelukkig, voorspoedig, gezond maar vooral een vreedzaam 2016. En Xander zet uw fantastische werk met deze site vooral voort, zeker nu de donker- en grimmigheid dankzij de islam wereldwijd begint toe te nemen.

 

Igor, dank voor uw waardering en ook voor u een prettig kerstfeest en een gezond 2016. Mvg. Mod.

John1 op 24-12-2015 22:25

Beste Xander, dank voor je grote inspanningen om de waarheid boven tafel te krijgen en het met ons te delen. Ik wens jou een fijne kerst en een gezegend 2016. Ga zo door en vertel het hele verhaal in tegenstelling tot wat de gevestigde media doen. Keep up the good work. 

 

Dank John 1, ook u een fijne kerst en goed 2016. Mvg. Mod.

Bob Fleumer op 24-12-2015 23:35

Het zou Jezus sieren als hij terug kwam voor al die ellende dan zou ons veel bespaard blijven,

ottoman op 25-12-2015 00:38

John:

Is normaal tog om je boodschapper te verwonderen, niemand hoefd zich aangevallen of verplicht te voelen. Ik wens iedereen het beste, ik geloof beste dat sommige hier wel walgen van mn uitspraken, ik neem niemand wat kwalijk, ik wil op mijn manier ook maar het beste.

Fijne dagen gewenst aan iedereen, en hopelijk een prachtig 2016, we gaan er weer knallend tegenaan haha

 

Ook voor u fijne dagen Ottoman. Mvg. Mod.

Kruisridder op 25-12-2015 02:38

Christelijk-Islamitisch Marxisme? Waar zijn dan de Joden gebleven? Voor de islam is er tussen het Christendom en het Jodendom geen plaats. Het is maar weer eens te zien dat deze paus een Zwarte Paus is die Lucifer aanhangt en niks met Israel en de Joden opheeft.

Lynx op 25-12-2015 11:19

Pilske wat je schrijft klopt helemaal.Zag gisteren een triest voorbeeld in het ziekenhuis,een man kwam uit de intensive care en wou zijn vrouw in het koffiehoekje verslag uit brengen.Schoonmoeder,en kleinkind zaten te gamen,keken niet op,of om.Toen stond hij bij zijn vrouw,ze staarde naar haar I Phone,hij zij druk,ze gaf nog geen enkele reactie.Deze was nog geeneens gescheiden,maar al alles kwijt.

vr groet.

nongwill op 25-12-2015 12:08

Totdat iedereen wakker wordt en begrijpt dat er helemaal geen god bestaat en nooit heeft bestaan.

Harold op 25-12-2015 13:19

Vanaf het balkon van zijn met goud behangen Sint Pieter roept de paus in zijn kerstboodschap op om sober te blijven.  Hoe geloofwaardig is dat?

Goodmorning op 25-12-2015 15:07

Een zielige man met mijter, oud en heeft het nooit begrepen. 

Binnenkort mag hij buigen voor de Schepper van hemel en aarde en word hem de vraag gesteld, van wat heb jij voor mij gedaan Franciscus.....?

Amen.

Rudolf op 25-12-2015 15:48

Ik denk ook dat we over niet al te lange tijd geen kerst meer zullen vieren. Dat heeft naar mijn mening niets met een "eindtijd" te maken, maa eerder met de onderdanigheid en overtolerantie van onze regering met betrekking tot de islam.

Het begon met Zwarte Piet en Sinterklaas en zal eindigen met een verbod op kerstuitingen- en vieringen. Omdat het "aanstootgevend" is voor moslims. Om deze reden is het onlangs verboden in Somalië en nu door de Sultan in Brunei en ongetwijfeld zullen er meer islamitische landen volgen. Ook in ons land bereid men zich al voor. Bij Albert Heijn is bijvoorbeeld een kerststol tegenwoordig een "feeststol", net zoals in steeds meer winkels Zwarte Piet afbeeldingen zijn verdwenen (Hema) zal vroeg of laat de kerstsfeer uit winkels worden verdreven, want aanstootgevend voor moslims. Het is wachten op invoering van de Sharia.

Het is overbodig te vermelden dat de sultan en zijn familie zich zelf niet aan deze wetten houden en het begrip ‘sober leven’ niet echt kennen laat staan praktiseren. Ze wonen in megalomane gouden paleizen, bezitten harems, boten en auto’s en doen weinig anders dan zuipen, feesten, vreemdgaan en drugs gebruiken.

http://nieuws.tpo.nl/2015/12/22/kerstmis-vieren-verboden-in-kalifaat-brunei-op-straffe-van-vijf-jaar-cel/

Langzaam maar zeker wordt ons land helemaal afgebroken en vernietigd door het grootste gevaar voor de mensheid genaamd de islam. De enige die het ziet en hier zich over uitspreekt wordt verguisd, de rest kijkt toe en slaapt verder tot het te laat is.

Verder wil ik Xander en zijn team een hele fijne kerst en een voorspoedig nieuwjaar toewensen en wil hen tevens bedanken voor al het harde werk om ons van interessant "alternatief" nieuws te vooerzien en dat ik nog veel vaker hier mag komen "lurken" ;)

Dank jullie wel!

 

Dank Rudolf voor uw waardering en ook voor u een fijne kerst en een goed 2016. Mvg. Mod.

lechaiem op 25-12-2015 16:55

Ook een valse profeet moet profeteren. Nou mensen, hier is hij dan. De valse profeet. Om het plaatje helemaal rond te maken,moet het wel uitkomen. Dan geloofd Iiedereen hem. Blijf standvastig in deze roerige dagen. Groeten uit Israel.

yeah sure op 25-12-2015 21:04

en de wereld vergaat niet, maar de mensheid!! dit doen wij niet maar de leiders van de wereld, en de gekken die allerlei rare dingen verheerlijken

ottoman op 25-12-2015 21:18

Uit respect voor alle mensen ga ik op deze christelijke feestdagen geen kritiek leveren. 

Pieter op 25-12-2015 21:29

@Rebellie

 

Nou kerel dat staat hier toch heel erg duidelijk lijkt me?

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/ISIS-leider-zweert-Kaba-in-Mekka-te-zullen-vernietigen

 

En Iran dat Mekka vernietigd zou ook niet kunnen want ook Sjiieten leven volgens dezelfde Koran waarin Mekka als heilige plaats wordt gezien. Dus dat zou een schande zijn voor Iedere moslim!

Pieter op 25-12-2015 21:36

@kruisridder

De joden hebben de zoon van God aan het kruis gewild, dus je zou dan denken dat de joden juist Satanisch zijn omdat zij hem uitlachten en hebben laten kruisigen. Pilatus wilde het helemaal niet maar op aandringen van de Joden is de zoon van God gestorven. Ik vraag me nog altijd af we dan nou de echte vijanden v God zijn. De Joden horen daarbij of niet, en zo nee waarom dan niet. Wat ze Jezus geflikt hebben getuigd nou niet bepaald van vriendschappelijkheid.

ottoman op 26-12-2015 21:24

Iran vernietigd mekka ook niet, turkije ook niet, het ken eerder een project van een land als israel zijn die dat doen via isis.

Anna op 31-12-2015 00:24

Pieter op 26 12 : 21.36

Hoe kom je erbij dat de joden satanisch zijn..... De Joden waren Jaloers op de Farizeïsche rabbi Jezus en omdat ze met Pascha geen rellen wilden in de stad Jeruzalem hebben ze hem overgeleverd aan de Romeinen om hem te laten veroordelen. Ze waren stinkend jaloers omdat Jezus grote wonderen deed ( hij had net Lazarus opgewekt uit de dood) en honderd duizenden hem volgden....en riepen gezegend is de Koning die komt de zoon  van David ( palmzondag noemen wij dat) Ze dachten dat Hij toen Koning zou worden.......Lees Josephus Flavius....  Het is een profetie die nog vervuld gaat worden (Dat Jezus op de troon van Zijn Vader David zal zitten ) .... Jezus als koning  regerend vanuit Jeruzalem........ (Ik denk dat niet meer zo lang zal gaan duren) ..........

De Joden hadden in die tijd niet eens de zeggenschap over de jurisprudentie en daarom heeft Pontius Pilatus' hem ( om het sanhedrin tevreden te stellen en de rust te herstellen in Jeruzalem ) ter dood veroordeeld..... En de Romeinen hebben hem aan het kruis genageld door hen is Hij ter dood gebracht. En waren in die tijd heeeeeeel veeeeeel Joden die Jezus volgden en in hem geloofden en door hen is het evangelie tot ons gekomen.......

Ook op Pinksterdag waren het allemaal joden die voor het feest van de eerstelingen in Jeruzalem waren en het evangelie meenamen naar hun woonplaatsen (zie handelingen 2 waar ze allemaal vandaan kwamen) en daar " gemeenten" stichtten..... Zo is ook de gemeente van Rome ontstaan...Pas veel later  ging het fout tussen de Joden en de niet Joden die Jezus volgden...... Lees Paulus zijn brief aan de Romeinen maar ........ Hoofdstuk 11 de Joden zijn om onzentwil  ( wij heidenen ) verblind voor het evangelie........

Opdat wij nu zouden geloven in Hun Jezus heeft God hen zelf verblind...... En wij moeten hen tot jaloersheid wekken...... Maar God heeft nooit en te nimmer Zijn Volk verstoten zij zijn en blijven geliefden om der vaderen wil...... God laat zijn verbond met Abraham niet los hoor.... Als Hij dat zou doen dan zouden wij ook nooit zeker kunnen zijn van ons behoud in de Here Jezus........... Dan zou hij een God zijn die Zijn woord niet houdt maar dat is beslist niet zo............. God gaat doormet Zijn grote Heilsplan en daar heeft Israel nog een grote rol in te vervullen......

Marie Cécile op 03-01-2016 18:05

Kruisridder  , niet alle joden, maar verschillende  groepen vooral in Jérusalem. De apostelen waren allen Joden  ,evenals de H.Maagd Maria , Martha, Lazarus e Maria  van Bethanie, Maria Magdalena   en de heilige vrouwen, die bij het kruis stonden   en de eerste boodschapsters ijn van de Verrezen Heer.

Bonne fête de l'Epiphanie.

harry op 04-01-2016 20:10

Waarom vraagt niemand bewijs , zoals een video enz. enz.

Jan Gerrit op 15-01-2016 06:23

Als dit de laatste kerst was van de mensheid, dan zal Xandernieuws ook niet lang meer voortbestaan.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl