Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oud opperbevelhebber NAVO erkent dat ISIS belangen Turkije en Saudi Arabië dient

‘Er zijn hier geen ‘good guys’. Dit is een machtsstrijd om de toekomst van het Midden Oosten’

 

(Dit artikel had om 14.00 uur op de site moeten staan, maar dat is ivm een langdurige storing niet gelukt – X.) De bekende voormalige opperbevelhebber van de NAVO, generaal (ret.) Wesley Clark, heeft in een interview met CNN toegegeven dat ISIS de belangen van Turkije en Saudi Arabië dient, en dat er inderdaad al langere tijd vermoedens bestaan dat de Turken ISIS helpen. Om de acties van de VS goed te praten voegde hij daaraan toe dat ook ‘Putin terroristen helpt, want de tactieken die het regime Assad heeft gebruikt zijn terreurtactieken.’ Daarbij ‘vergat’ hij te vermelden dat er decennia lang niets aan de hand was in Syrië, totdat het Westen op aandringen van de Turken en Saudi’s besloot dat Assad moest verdwijnen, en een bloedige burgeroorlog in het land ontketende die al aan minstens 200.000 mensen het leven heeft gekost.

 

Clark zei dat het neerschieten van een Russische jachtbommenwerper vorige week dinsdag een Turkse actie was, en niet van de NAVO, ondanks het feit dat Turkije NAVO-lid is. ‘De Turkse vliegtuigen stonden namelijk niet onder NAVO controle.’

ISIS dient belangen Turken en Saudi’s

‘Laten we duidelijk zijn: ISIS is niet zomaar een terreurorganisatie, maar een Soenitische terreurorganisatie. Dat betekent dat ze zich op de Shi’iten richten, en dat houdt in dat ze de belangen van Turkije en Saudi Arabië dienen, zelfs al vormen ze een bedreiging voor hen.’

‘Want noch Turkije, noch Saudi Arabië willen een (Shi’itische) ‘brug’ tussen Iran, Irak, Syrië en Libanon die Turkije isoleert en Saudi Arabië afsnijdt,’ aldus  Clark. Op de vraag van CNN of de beschuldiging van Putin dat Turkije ISIS helpt terecht is, antwoordde hij: ‘We hebben altijd al het idee gehad dat Turkije ISIS op een bepaalde manier steunt. We weten dat ze mensen door Turkije naar ISIS hebben gesluisd, en iemand koopt de olie die ISIS verkoopt, en het lijkt erop dat die olie door Turkije getransporteerd wordt. Maar de Turken hebben dat niet bevestigd.’

Erdogan rechtstreeks betrokken bij ISIS

Over die ‘iemand die de olie van ISIS (ver)koopt’ hebben we de afgelopen twee weken uitgebreid geschreven: Bilal Erdogan, ‘de zoon van’. De Russen leverden met tal van drone- en satellietbeelden een wagonlading bewijs dat er dagelijks honderden, soms wel duizenden tankwagens de grens met Turkije oversteken.

‘ISIS werd samengesteld als een groep Soenitische fanatiekelingen die tegen Bashar Assad gingen vechten,’ legde Clark uit, daarbij weglatend dat ISIS door de CIA, de Turken en de Saudi’s werd opgericht, gefinancierd en getraind. De oprichting van ISIS werd enkele jaren geleden zelfs aangekondigd in een Pentagon document, waarin duidelijk stond te lezen dat de groep gebruikt zou worden om Assad van de troon te stoten.

‘Putin steunt terroristisch regime Assad’

Zich waarschijnlijk realiserende dat hij met zijn uitspraken Obama’s grootste NAVO bondgenoot in de regio aanviel, haastte Clark zich te onderstrepen dat Putin achter de regering Assad staat in diens strijd tegen de door Amerika gesteunde rebellen. ‘Putin wil Turkije door het slijk halen, maar de waarheid is dat hij terroristen steunt. Ik bedoel, de tactieken die het regime Assad heeft gebruikt zijn terreurtactieken. Ze gooien bomvaten op onschuldige burgers.’

Die ‘onschuldige burgers’ zijn echter dezelfde moslimrebellen die hun kogels, vuurwapens en raketten van de Amerikanen en Turken krijgen, en die in 2013 in Damascus met gifgasgranaten honderden mensen vermoordden, om daar vervolgens Assad valselijk de schuld te geven.

‘Geen ‘good guys’ – dit is een machtsstrijd’

Als conclusie erkende hij echter dat ‘er geen ‘good guys’ zijn – dit is een machtsstrijd om de toekomst van het Midden Oosten, waarbij er terreurtactieken en terroristen worden ingezet.’

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-12: Rusland levert keihard bewijs van enorme Turkse oliesmokkel voor ISIS
01-12: Escalatie: NAVO-gevechtsvliegtuigen naar Turkije; Bosporus afgesloten voor Russische schepen
27-11: Putin doet handschoenen uit, bombardeert alle Turkse doelen in Syrië plat
27-11: Erdogan dreigt Putin met oorlog als Russen Turks vliegtuig neerschieten
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
25-11: Putin: Erdogan is gevaarlijke islamist en steunt ISIS
24-11: Rusland overweegt kernwapens in Syrië te plaatsen en te richten op Turkije
24-11: Turkije eist onmiddellijk einde aan oorlog tegen ISIS, schiet Russische jager neer
23-11: Verpletterende Russische aanval op ISIS gaat beginnen; Iraanse jagers actief boven Syrië
16-11: Erdogan eist NAVO-invasie Syrië en aanval op alle Koerdische groepen
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

goof op 04-12-2015 19:01

Het moet niet gekker meer worden , Wij worden bedolven onder de zg asielzoekers omdat IS de zaak onveilig maakt .

Turkije sponsort deze mafkezen en zorgen zo voor nog meer vluchtelingen .

De EU sponsort Turkije om voor doorstroom van de vluchtelingen te zorgen en krijgt daarvoor 3 miljard per jaar .

De Turken schieten een vliegtuig uit de lucht van Putin die de IS bestrijd en hun bron van inkomsten probeert af te snijden.

Die gestoorde gek van Erdogan wil dat de Navo hem komt helpen of tegen Putin in het geweer te komen.

De Vs loopt te slijmen met Erdogan , Putin slijmt met Israel .

De Eu weet niet meer of ze nu moeten pissen of schijten en intussen lopen we leeg op die moslims vluchtelingen.

Moet u eens op u in laten werken en dan afvragen wat voor een  gestoorde  wereldleiders we hebben  .En wat doen onze Rutte  en consorten , nou gewoon die doen niets  anders als onze belastinggeld verbranden aan al die ongein.ik weet niet hoe dit gaat aflopen maar ik heb er weinig vertrouwen meer in en daarom is mijn advies ,

Denk vooral aan uzelf en geloof er niet meer in dat onze leiders dit probleem wel even zullen oplossen .

Ieder voor zich en god voor allen moet het motto worden als u niet ten onder wilt gaan.

 

René van Zalk op 04-12-2015 19:05

Ik schreeft het al eerder op internet: In films zie je vaak een verhaal van de goeden tegen de slechten. Dit is een verhaal van de slechten tegen de slechten.

uut Nunspeet.

Gebelgde Belg op 04-12-2015 19:15

Och, het groot kapitaal wil Assad weg, zoals ze andere moslimheersers ook al hadden opgeruimd voor hun eigen olie en gas belangen daar! Daarom moet heel de boel daar onstabiel gemaakt worden. Gevolgen zal hun worst wezen, hun wonen niet tussen moslims, maar ze zullen dan ook meer aanslagen krijgen, is dat die olie en gas van die zandbak ginder allemaal waard, nee toch! De EU bende begint ook weer meer hun neus in die zandbak ginder te duwen, maar de grenzen laten ze helemaal open staan!

https://www.youtube.com/watch?v=Dg9TqwlbB_w&index=157&list=PL1m4hVykWOx7vIgCrSImcaxEsoeNC6qQv

Leon op 04-12-2015 19:19

Wat een treffend voorbeeld van 'damage control' door een bekend figuur uit een elite clubje....

Snurken doe ik 's nachts Wesley...jullie kunnen de EU/USA/NAVO betrokkenheid niet langer verbloemen....dus deze reactie is zo voorspelbaar...zoals de fantasie jullie in de steek laat om met een plausibel verhaal te komen is een bewijs dat jullie intellect al aangetast wordt door 'Hogerhand'....als dat elite clubje nu binnen 1 jaar dement wordt op hun verjaardag verdwijnen hun duivelse creaties ook.

René van Zalk op 04-12-2015 19:34

Mark Rutte zit nog in de ontkenningsfase. De isis-varkens zijn 100% islam.

Greetzzzzzzzzzzz uut Nunspeet.

JP op 04-12-2015 19:36

ISIS werd niet alleen opgericht om Assad weg te krijgen maar allereerst Nouri Al Maliki in Irak af te laten treden, omdat deze aanvankelijk van geen wijken wilde weten.

jottum op 04-12-2015 19:40

En de nederlandse regering staat op punt om is in syrie te bombarderen en dus ook de olie-belangen van de turkse kliek in gevaar te brengen, en er zijn veel turken in nederland en duistalnd die het eens zijn met de turkse regering, dus.. noem je zoiets niet uitlokken van een aanslag?

ottoman op 04-12-2015 20:07

Dit x lijkt t eerlijk wat xander zegt, al denk ik dat isis wel degelijk nieuwe wereld order plannen zijn en weinig in t voordeel voor arabieren of turken! 

Deze oorlog gaat beginnen op zee, middenlandse zee stroomt vol met oorlogsschepen van allerlei klasse zowel op als onder zee, het centrum voor deze grote oorlog is t oostelijk middenlandse zee gebied! 

De amerikanen en russen beide met hun 8terban dienen de wereld order, zeker 80% zijn ze al over uit wat amerikanen  en russen samen hebben besproken. Op de schermen zijn ze vijanden.

Nu worden chinezen, japanners, turken, iranezen, russen de belangrijke partijen en brics! Eu leunt op usa, usa trekt zich terug en china en rusland gaan ook langzaam naar de afgrond. Turkije komt n nieuw regeer systeem waardoor binnenlandse problemen verdeeldheden opgelost worden, soort sultanaat waaronder 2 partijen systeem als usa n beetje. De koerdishe gebieden sluiten later ook aan bij turken en zo steeds meer gebieden rondom

janneman op 04-12-2015 20:15

Over dat oliehandeltje daar. Laat mij jullie eens wat vertellen dat ik zelf ooit met eigen ogen heb gezien. jullie gaan het mogelijks niet geloven, maar het is zo waar als maar kan. Intussen zowat 15 jaar geleden werkte ik voor een bedrijf dat een contract met Irak in de wacht had gesleept onder een van de zesmaandelijkse MOU's (gemeenzaam gekend als het "oil for food"-programma) van de VN. Het kwam er kort gezegd op neer dat Irak, ten tijde van het interbellum tussen de eerste en de tweede Irak-oorlog, olie mocht verkopen, die gelden werden dan bij BNP in NY geparkeerd, en mochten door de Iraakse overheid onder controle van de VN gebruikt worden voor de aankoop van voedsel, medicijnen, waterpompen, etc., enfin eender wat dat het algemeen belang diende en niet-militair was. Ik bespaar jullie de detials maar reken maar dat dat een proceduriële-adminstratieve-logistieke warboel van jewelste was. Dat was mijn beste dag daar niet, miserie van 's morgens tot s'avonds, was ik beter nooit aan begonnen.

Moest ik kiezen langs waar ik ons gerief naar daar moest krijgen. Kon rechtstreeks naar een Iraakse haven, Um Qassr om precies te zijn, maar dat zag ik niet zitten, en dus maar via Aqaba-Jordanië, over Trebil, de grenspost daar "in the middle of nowhere" naar Irak. Was me wat. Klik even een plaatje aan en dan zie je tussen Jordanië en Irak een grote lege vlakte liggen (en met leeg bedoel ik dus leeg, hooguit een paar schapen en een verdwaalde herder om het zo te zeggen, echt niks anders dan rotsblokken en tonnen zand, honderden kilometers aan een stuk, overigens ooit Iraaks gebied en op bepaald moment gewoon cadeau gedaan aan de Jordaniërs wegens toch niks waard), en daar was het dus te doen. Met veel goesting ging ik daar niet naartoe, ik had wel een visum met in het arabisch gekriebeld dat ik op uitnodiging van de Iraakse staat kwam, de Iraakse consul ten tijde in Brussel was overigens een heel hoffelijk man en heeft zijn best gedaan om mij van het grootste gezever af te helpen, waarvoor dank), maar dit terzijde, maar dan nog zat ik met dat persoonlijk krabbeltje daar soms uren vast in dat grenspostje. Rond 7-8 uur in de morgen, en na een nachtvlucht etc. ben je dan niet blij. Heb je daar dus VN/COTECNA-controle op alles, geen muis kwam daar doorheen zonder de juiste papieren, stapels documenten had ik nodig om mijn spul de grens over te krijgen. En dan duurt dat, en duurt dat, heb je al een paar uur nachtvlucht achter de rug, nog eens een paar uur Jordaanse tweederangswegen, en dan ga je even wandelen, en een sigaretje roken, pipi maken en zo, en dan sta je daar op dat terrein (stel U een miltaire basis met een groot hek eromheen voor) en zie je pakweg twee kilometer verder een parrallelle weg lopen waarop tankwagens rijden, niet zomaar een paar tankwagens hé, nee-nee, honderden-duizenden tankwagens snuit op kont, van Irak naar Jordanië, een never-ending-sliert van tankwagens, en van Baghdad naar Amman is het bruut geteld een slordige 800-900 km om jullie een gedacht te geven, en dan weet je hoe groot zo'n handel wel is. Alles voor de bühne, met veel poeha van de grootmachten, de VS op kop, maar de illegale handel liep echt geen twee kilometer verder in het zicht van iedereen gewoon door op industriële schaal. Daar zijn er een paar heel erg rijk van geworden mijn gedacht. Geen haan die er naar kraaide. Niet te geloven.

En hetzelfde gebeurt dus nu tussen Iraaks-Syrisch-IS-gebied en Turkije hé, ik zie dat zo voor mij. En nee, natuurlijk koopt Turkije als staat niet rechtstreeks olie van IS, geen enkele staat koopt zelf olie, op wat kerosine en zo voor hun gewapende macht na, maar Turkije faciliteert die handel wel, lees, ze knijpen beide ogen toe. Hoe gaat dat denk je? Awel simpel. IS pompt wat op en verkoopt dat in kleine hoeveelheden (niveau simpele tankwagen) aan een hele horde kleine garnalen, die rijden weg, verkopen dat onderweg weer door, en dan komen ze uiteindelijk via-via een heel kluwen ontraceerbare tussenpersonen bij een haven terecht en bij een wat grotere speler, en bij die op-papier-bona-fide-wat-grotere-speler kopen de majors de zaak netjes op. En zo komt die IS-olie dus ook in jouw auto terecht als je niets-vermoedend je wagen gaat voltanken in België of Nederland of eender waar. Zo gaat dat dus. Die majors kan je niet pakken, je zal geen bewijs vinden, en heel dat kluwen ontwarren is onbegonnen werk.

Erdogan speelt dat leuk hé. Hij gaat aftreden als er bewijs is dat Turkije olie koopt van IS. Leuk, wat moet je hier nu wel hebben ? Een zogenaamde "smoking gun". Denken jullie nu echt dat er ergens een factuur rondslingert die zegt dat IS x ton olie aan Turkije verkocht heeft ? Get real. Turkije koopt niks, maar faciliteert de zaak en sluit zijn ogen, dat is het, handelaars van alle slag mogen hun gang gaan, Turkije als staat zit er voor niks tussen. Mooi gespeeld.

Edzon op 04-12-2015 20:49

www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

positivo op 04-12-2015 21:05

Langzamerhand begint iedere janjoker in te zien hoe de Amerikanen werken om hun macht te vergroten of te behouden,

helaas beginnen ze in hun eigen zwaard van leugens en bedrog te vallen

Dit artikel is m.i. volledig juist,weinig aan toe te voegen.

rescue op 04-12-2015 21:17

De tienduizenden lijken van krijgsgevangenen, de martelpraktijken en de onthoofdingen van christenen en niet-soeniten maken van IS een islamitische moordenaarsbende. Het feit dat Turkije, Saoedi-Arabie en de VS en de EU dit moeten geweten hebben, maken hen medeplichtig aan deze nietsontziende moordmachine. Wanneer worden onze westerse leiders hiervoor ter verantwoording geroepen? Durft de PVV dit aan?

Ike op 04-12-2015 22:10

@JP op 04-12-2015 19:36

Maliki, Assad en Iran hadden afgesproken een shiietische pijplijn door Syrië heen te leggen. Zij wilden ook geen USD's meer voor hun olie ontvangen. Daarom moesten ze allemaal weg. In Irak lukte het, maar in Syrië ging het mis omdat Rusland zijn bondgenoot niet wilde opgeven. Daarom werd de strijd in Oekraïne naar voren gebracht.

Onze politici knikken ja naar hun broodheer en buigen zich voorover over het bureau.

Piet op 04-12-2015 22:37

De PVV? Die is medeplichtig. Alleen links kan de zaak nog kenteren en dan heb ik het niet over salonsocialistenbende PVDA. Enkel de SP zou dat kunnen doen in samenwerking met andere echte linkse partijen in Europa.

Ike op 04-12-2015 22:56

Waar ik moe van word is dt de Neo Con's, de NATO en hun coalitie ook niet opgeven en blijven doorgaan tot het einde. Ze updaten hun F18G Growlers die elektronische systemen van hun vijand moeten uitschakelen en hun vloot met de USS Truman stevent nu af op Syrië;

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/revealed-us-navys-plan-defeat-russias-deadly-s-400-14515

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-03/us-aircraft-carrier-harry-truman-now-mediterranean-approaching-syria-coast-full-us-n

Israël heeft al geoefend in Griekenland hoe het S300's kan uitschakelen;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-04/israel-conducts-secret-training-exercises-against-russian-air-defense-systems

http://theaviationist.com/2015/05/06/iaf-f-16-vs-haf-s300s/

Een groot probleem wat hierbij onderschat word is dat dit soort systemen continue geupdate worden na elke actie met softwareaanpassingen. Verder kunnen de Russen ook gebruik maken van Chinese chips die veel moderner zijn dan oude Russische systemen. Ik geef Amerikaanse hackers weinig kans tegenover Russische en Chinese hackers.

Erdorat gaat gewon door en valt nu Mosul binnen in Irak om zogezegd de ISIS varkens te verdrijven met Turkse troepen. Als het niet zo serieus was, kon je er om lachen. Erdorat die ISIS steunt, valt Mosul aan om ISIS de controle over de oliebronnen te ontnemen. Natuurlijk, ondertussen word Mosul weer gezuiverd van alles wat niet soenitisch is;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-04/1200-turkish-troops-said-invade-iraq-near-mosul

De Duitse domheidsdienst zegt ook dat Saudi een oorzaak is van alle ellende in het MO, doordat het een ander bewind wil in Syrië en de rebellen steunt;

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-04/german-intelligence-warns-saudi-arabia-has-destabilizing-role-middle-east

Gebelgde Belg op 04-12-2015 23:28

Amerika en de Nato zijn schuldig aan het bestaan van ISIS, hun zouden moeten voor de mensenrechter gesleurd worden, maar er gebeurt niets van dat alles! Heel het Westen is schuldig, maar wat doen ze, ze doen alsof ze ISIS aan het bestrijden zijn, maar in werkelijkheid hebben ze die zelf gecreeerd! Hier een video over het ontstaan van ISIS gemaakt door de Russische RT.

https://www.youtube.com/watch?v=BuYwc20zwxQ&index=120&list=PL1m4hVykWOx7vIgCrSImcaxEsoeNC6qQv

Zondertoekomst op 04-12-2015 23:48

Sorry hoor maar ook hier wordt Israel weer de niet genoemd en dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Dat eromheen gedraai is geen onafhankelijke journalistiek. Lees al heet wat jaren Xandernieuws en ik hoop dat het hele plaatje eens uit de doeken wordt gedaan ipv deze partijdigheid. Het is vaak nogal beschamend.

Fred op 05-12-2015 00:06

Clark zwijgt als het graf waar het in Syrië echt om gaat.

Dat is het realiseren van een gaspijplijn van Qatar naar Turkije en vandaar verder naar Europa.

Assad hield dit tegen en moet daarom verdwijnen.

Die pijplijn zou Turkije en Qatar miljarden opleveren.

Dus doet men er alles voor om dit alsnog gedaan te krijgen.

Bijkomende voordelen, Iran een hak zetten omdat dit gas uit een gemeenschappelijk gasveld komt van Iran en Qatar.

Rusland proberen twee hakken te zetten.

De eerste is dat door het gas van Qatar er minder uit Rusland naar de EU zal gaan dus minder inkomsten.

De tweede is dat als Assad verdwijnt ook de Russische marinehaven uit Syrië zal verdwijnen.

Maar Poetin heeft dit doorzien en zijn maatregelen genomen.

De machtstrijd gaat nu langzaam naar een hoogtepunt waarbij de uitkomst onzeker is.

Wat wel zeker is dat poetin zich niet van de bak laat bijten.

Een gewapend treffen tussen Rusland en de Hotemetoten is niet ondenkbaar.

Met alle gevolgen van dien. (ordo ab chao?)

Gebelgde Belg op 05-12-2015 00:07

Nog een bewijs van de betrokkenheid van Amerika met ISIS, kijk naar wat er op de tenten staat?

https://www.youtube.com/watch?v=HWRurKlurYc&list=PL1m4hVykWOx7vIgCrSImcaxEsoeNC6qQv&index=105

Brandende kaars op 05-12-2015 00:50

 

@goof op 04-12-2015 19:01 U schreef:

‘Het moet niet gekker meer worden , Wij worden bedolven onder de zg asielzoekers omdat IS de zaak onveilig maakt. Turkije sponsort deze mafkezen en zorgen zo voor nog meer vluchtelingen .De EU sponsort Turkije om voor doorstroom van de vluchtelingen te zorgen en krijgt daarvoor 3 miljard per jaar .’

Mag ik daar op reageren? Het onderstaande kan namelijk niet vaak genoeg worden herhaald !

Het zijn de Europese politici die onze Europese samenlevingen hebben uitgeleverd aan de islam en de moslims. En doen dat nu nog steeds! (= Hoog verraad!) deel 1.

Een opmerking vooraf:                                                                                                                  

Het nu volgend geschiedschrijving is het resultaat van een zeer gedegen onderzoek op basis van officiële documenten, verzameld door de Joods-Britse historica en schrijfster Bat Ye’orin haar boek ‘Eurabia’. De Nederlandse arabist Prof. Dr. Hans Jansen heeft haar opsomming  van harde en verifieerbare feiten en getrokken conclusies als waarheid bevestigd! Dit is dus geen één of andere vage complottheorie! Ook ds. H.G. Koekkoek verwees in zijn boek: ‘Mohammed, de islam, de koran en de Bijbel’ (2009) naar dit onderzoek onder het kopje:

‘De islam werd door politici naar Europa gehaald,’:

De Franse president Charles De Gaulle besloot in 1960 om een strategische alliantie aan te gaan met de Arabische moslimwereld.

Motivatie:

- Betere concurrentie tegen de dominantie Sovjet- Unie en de VS.

- Herstel van verloren Franse invloed in de internationale wereld

- Compensatie van voor het verlies van de  Franse koloniën in Afrika en het Midden Oosten.

Europa (EEG) volgde al snel het Franse voorbeeld.

 

Gevolgen van nieuw internationaal Europees beleid:

-          Totale verandering van Europa dat meer en meer zou islamiseren. 

-          Europa werd een politiek satelliet  van de Arabisch- islamitische wereld.

Naast een wijziging in het buitenlandse politiek, werd ook de Europese maatschappij van binnenuit betrokken. Het betreft:

-          Immigratie,

-          Integratie van immigranten

-          Het idee dat islam een deel van Europa is.

Door de constante terreurdreiging van de PLO wordt er druk op de Europese landen uitgeoefend om toe te geven aan de Arabische eisen, waaronder:

-          Altijd zich uitspreken vóór de Palestijnen en tegen de Israëliërs.

-          Middellandse Zee moet een ‘Euro-Arabische binnenzee’ worden door:

a.    Bevordering moslimimmigratie

b.    Promotie van de  ‘multiculturele samenleving’, met sterke islamitische aanwezigheid in Europa.

Tegen prestatie:

-          Opening van enorme markten voor Europese producten.

-          Waarborging voldoende olie en aardgas voorraden voor Europa.

Persconferentie 27 november 1976:

De Gaulle: ‘De Franse samenwerking met Arabische wereld is de fundamentele basis van onze buitenlandse politiek’                                                                                                                  In juli 1974 vindt er in Parijs de oprichting plaats van: ‘Parlementaire associatie voor Euro-Arabische samenwerking.’

Frankrijk was de motor van deze eenwording, die al was uitgestippeld door de Gaulle en Arabische politici.

1e stap. Elke EEG land moest hiervan zijn buitenlands beleid maken.

Vervolg eisen van de Arabieren:

-          Toegang tot Westerse wetenschap en technologie.

-          Europese politieke onafhankelijk van de VS.

-          Europese druk op de VS om zich te richten op de Arabische politiek.

-          Het demoniseren van Israël als gevaar voor de wereld vrede.

-          Maatregelen die Arabische immigratie en de lancering van de Arabische cultuur in Europa ten goede komen.

-          Erkenning van de Palestijnen + PLO met Yassar Arafat als leider, als een onafhankelijk volk.

(Let op!! >>>Tot 1973 waren de ‘Palestijnen’ ook voor andere Arabieren alleen bekend als ‘Arabische vluchtelingen’. Het concept van de Palestijnse zaak bestond niet. Tot die tijd bestonden er geen Palestijnen en was er dus ook geen Palestijns volk. De Palestijnen zijn dan ook nooit een ‘volk‘ geweest! )

Zie:

The Nazis and the Palestinian Movement

https://www.youtube.com/watch?v=yasV0tnYF2M

What is Palestine ? Who are the Palestinians ?

 

https://www.youtube.com/watch?v=W9ReF4UUa4E

Oliecrisis 1973:

Achtergrond: Yom Kippur Oorlog tussen Israël Syrië en Egypte.                                              Arabische leden OPEC (Organisation of Petroleum Exproting Countries) eisten:

Westerse landen die Israël steunen krijgen geen olie en gas!.

Effecten:

-          Plotselinge sterke stijging van olie prijzen.

-          Extra sterke stoom van oliedollars naar landen zoals Saoedi Arabië, die vervolgens werden gebruikt voor de financiering van wereldwijde ‘islamitische herbeleving’.

-          Angst van Europa na de oliecrisis 1973: Dat  oliekraan voorgoed dicht gaat.

Actie: ‘Euro –Arabische dialoog’ (EAD) met OPEC landen met permanent hoofdkwartier in Parijs. EAD organiseerde overal in de wereld congressen. Doel: Arabische olieleveranciers te vriend te houden.

7 en 8 juni 1975: ‘Resolutie van Straatsburg’

Dit convenant is door 200 afgevaardigden van de toenmalige Europese Gemeenschap (EEG) ondertekend. Geestelijke vader van de tekst: de Belg Tijl Declercq van de ‘linkse kerk’

Beloften landen EEG in Resolutie:

-          Actief bevorderen van Arabische immigratie en ruim baan geven aan de nieuwkomers (islamitische Arabieren!) om hun cultuur naar Europa te exporteren.

De Europese grenzen moesten worden geopend voor massale migratie van Arabieren en moslims naar Europa.

-          Niet verhinderen van de verspreiding van de islam in Europa. 

-          Invloed aanwenden in media en onderwijs in Europa om te komen tot een ‘objectief’ en ‘positief’ van de islam en haar geschiedenis in Europa.

De tekst dan de resolutie benadrukt:

-          De grote verrijking die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden.(..)

-          Om aan de verspreiding van de islam de hoogste prioriteit te geven.

-          Pers in te schakelen om een gunstig klimaat te scheppen  voor immigranten.

-          Academische wereld motiveren om nadruk te leggen op de positieve bijdrage van Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa.

-          Geld vrijmaken voor:

a.    Oprichting moskeeën.

b.    Islam scholen

c.    Centra voor Arabische cultuur

d.    Wetenschappelijke instituten ter bestudering van de islam.

e.    Nauwe samenwerking tussen Arabische en Europese media, televisie, radio journalisten, drukkerijen, academica, culturele centra, schoolboeken, studenten en jeugdclubs en toerisme. 

f.     Kerkelijke dialogen waren ook nodig in de ontwikkeling van dit beleid.

Gevolg:

Onze Westerse wereld lijkt volledig in de ban te zijn van de islam. Moslims schreeuwen hier moord en brand als zij hun zin niet krijgen. Als er in de moslim wereld de mensen rechten geschonden worden, blijft de Europese politiek angstvallig stil…!

 

De EU heeft de Resolutie van Straatsburg voor belangstellenden niet meer toegankelijk gemaakt. Zie http://dspace.library.uu.nl/handle/1874/252324

 

Gelukkig is de originele tekst al eerder van haar website gedownload en voor ons bewaard gebleven. Zie:

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15/de-resolutie-van-straatsburg/

De atmosfeer onder invloed van het Europees Arabische Dialoog (EAD):

-          Cultuurrelativisme, 

(Voorbeeld: Een Zweedse linkse politicus beweerde onlangs nog het volgende: ‘Het Zweedse volk heeft geen cultuur, de moslim immigranten die hebben dat wel. Zij vormen een verrijking voor Zweden!’)

-          Irrationele zelfhaat.

-          Liefde voor de islam.

Op succesvolle wijze werd door het verspreiden van eenzijdige informatie de Europese bevolking een collectieve schuldgevoel aangepraat over:

-          Het koloniale verleden,

-          Slavernij

-          Kruistochten.

De meer dan 1000 jaar durende slachtpartijen, massale verkrachtingen, slavenhandel, schandalige onderdrukking van christenen en Joden, en de talloze plundertochten van de telkens Europa binnen vallende Arabieren, Moren, Janitsaren, en Ottomanen, werden verzwegen, en vervangen door de volkomen uit de duim gezogen mythe van het paradijselijke Andalusië waar moslims, christenen en Joden in harmonie samen leefden (zie ontkrachting van de mythe door de Joods Engelse historica en schrijfster Bat Ye’or van de Israëlische krant Ha’aretz )

Pijnlijke gevolgen EAD:

-          Islam in Europa wordt steeds meer een politieke macht van betekenis door massale immigratie en hoger geboorte cijfer. (Zie ‘Filmpje Demografie Europa’ verderop in document).

-          Moslims eisen steeds vaker bijzondere rechten voor zich zelf op. Rechten die niet-moslims in islamitische landen vaak niet krijgen.

-          Tegelijk proberen zij de vrije meningsuiting aan banden te leggen.

-          Moskeeën, islamscholen en islamitische centra schieten in het hele land als paddenstoelen uit de grond. Veelal betaald met olie dollars.

-          Kunstenaars, schrijvers, islam critici proberen zij de mond te snoeren.

De Eurabische nachtmerrie wordt geleidelijk aan werkelijkheid.

Onze Nederlandse politici hebben ook in de laatste decennia op een ondemocratische wijze hier flink aan mee gewerkt en doen dat nu nog! Daarmee hebben zij hoogverraad gepleegd!  Vragen:

-          Wie stelt deze politici verantwoordelijk voor hun daden?

-          Wie stopt hen?

-          Wie ontmaskert de politiek correcte media?

Graag uw reactie!

Brandende kaars op 05-12-2015 01:26

 

@goof op 04-12-2015 19:01 vervolg

Het zijn de Europese politici die onze Europese samenlevingen hebben uitgeleverd aan de islam en de moslims. En doen dat nu nog steeds! (= Hoog verraad!) deel 2

De Hijrah(Hidjrah) naar Europa

"Vluchtelingen" koloniseren een continent.

De bekende auteur Robert Spencer schreef onlangs dat ‘Europa niet met een vluchtelingencrisis te maken heeft, maar een hijrah.’(hidjrah) ‘Hijrah’ (islamitische term voor indoctrinatie) = Moslim emigratie om de islam te verspreiden.

Een vorm van ‘stealth jihad’ zoals ook Allah in de Koran beveelt.

‘En wie van u emigreert voor de zaak van Allah zal op de wereld veel plaatsen en overvloed vinden. En wie van u als emigrant zijn huis verlaat voor Allah en zijn boodschapper (Mohammed) en hij vindt daarbij de dood, dan ligt zijn beloning al klaar bij Allah.’ (Soera 4:100)

Achtergrond: Mohammed emigreerde na 13 jaar als een weinig succesvol religieus leider in Mekka te hebben gepredikt, naar Medina, waar hij zich ontpopte als een oorlogszuchtige Jihad krijgsheer/politicus. Het aantal moslims steeg toen van 150 (in Mekka) naar meer dan 100.000 (Medina)!

 

Spencer wijst erop dat hier duidelijk wordt gesteld dat emigreren voor de zaak van Allah en Mohammed, dus om de islam te bevorderen, als een eervolle daad wordt beschouwd.

Lees:

http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer

Ook dr. Bill Warner geeft aan dat migratie een onderdeel is van de doctrine van de jihad. Migratie is zo belangrijk dat de islamitische kalender op de 'Hijra' (Mohammed zijn migratie van Mekka naar Medina) is gebaseerd. Waarom? Het was de migratie die leidde tot bedenken van de jihad in Medina en het was de jihad die de islam zo zegevierend heeft gemaakt.

Beluister ook :

Bill Warner PhD: Migration as Jihad

https://www.youtube.com/watch?v=JlKfQB6y0AM

Zie ook:

How Islam is Taking Over The World: Islamization Explained

(met helaas verouderde  moslimpercentages uit 2010 De percentages van de aantal moslims per land ligt nu aanmerkelijk hoger, met alle negatieve bijbehorende effecten) https://www.youtube.com/watch?v=YpM6QKaAgP0

De tekst in het Nederlands:

https://ejbron.wordpress.com/2015/09/09/de-islam-wil-wereldheerschappij/

 

-     In 1974, op de tribune van de UNO, verklaarde de Algerijnse president, Houari Boumedienne:

"Op een dag, zullen miljoenen mensen het zuidelijke halfrond verlaten om zich in het noordelijke halfrond te vestigen. En zij zullen er niet als vrienden naartoe gaan; omdat zij er naartoe gaan om te veroveren. En zij zullen het bevolken met hun zonen. De baarmoeders van onze vrouwen zal ons de overwinning bezorgen’.

Zie ook het onderstaand zeer verontrustend wetenschappelijk filmpje: Filmpje Demografie Europa. https://www.youtube.com/watch?v=V5KcvStYe7

Lees ook:

GB: Polygamie onder moslims bereikt “enorme” omvang

https://ejbron.wordpress.com/2014/12/10/gb-polygamie-onder-moslims-bereikt-enorme-omvang/

Het aantal ‘moslim’ kinderen in Groot-Brittannië verdubbelt in een decennium

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/13/het-aantal-moslim-kinderen-in-groot-brittannie-verdubbelt-in-een-decennium/

     De gerenommeerde sociale wetenschapper professor Bassam Tibi, zelf een moslim, onthulde het plan in 1996 in zijn boek ‘De Ware Imam’:

De Islamitische Liga heeft naar aanleiding van haar Congres in juli 1993 een werkdocument aangenomen waarmee de migratie naar Europa en opbouw van islamitische centra als middel voor de islamisering van Europa werd gezien’(gepubliceerd in Asharq al-Awsat, 28 juli 1993).’  

-In de Figaro van 19 december 2006, verklaarde Mouammar Kadhafi:

"zonder zwaarden, zonder geweren, zonder strijd, zullen 50 miljoen moslims Europa in slechts een paar decennia omvormen in een islamitisch continent!"

-        De Turkse eerste minister Racip Erdogan, verklaarde:

 "De moskeeën zijn onze barakken, de koepels onze helmen, de minaretten zijn onze bajonetten, en de gelovigen onze soldaten"

      en:

‘Democratie is als een trein, je stapt in om te komen waar je wilt zijn, dan stap je uit…’

 

Conclusies:

De islamitische vluchtelingen tsunami is dus de realisatie van een 40 jaar oud plan (Resolutie van Straatsburg). Doel: Het islamiseren van Europa.

Ik heb in mijn bezit een afbeelding van het moslim immigratie plan van Europa van ISIS en een afbeelding van de werkelijke moslim immigratie stromen in dit jaar.

Ze komen beiden exact met elkaar over een! Je kunt ze op elkaar leggen!

Anderzijds ben ik van mening dat échte oorlogsslachtoffers uit Syrië (ca. 10%) goed opgevangen en goed psychisch begeleid moeten worden! Beter dan hoe het nu gebeurt.

U.G. Kempenaer op 05-12-2015 01:33

Goed om te lezen dat steeds meer mensen het patroon beginnen te zien: Saoudi-Arabië, de VS en Turkije spelen een zeer kwaadaardige rol op dit moment in de wereld.

De EU is medeplichtig. Rusland en in mindere mate China zorgen voor een heilzaam tegengeluid.

ottoman op 05-12-2015 03:03

Voor jullie kwaadaardige zijde die van arabie,turkije,golf staten en usa, maar voor ons is dit de meer positieve voor de islam! Dusja wat is nou beter.

Jullie geloven jullie leer en wij de onze, uiteindelijk zal dr 1 het winnen

joppo op 05-12-2015 09:40

De SP gaat het regelen?/

Je moet toch wel kilo s drugs in je mik gestopt heben.!

Tmuts op 05-12-2015 10:10

En nu ondersteunen we indirect misschien ook wel middels de 3 miljard richting Erdogan die niks op zal leveren aan migrantenvermindering.misschien heel even : voor het idee

max229 op 05-12-2015 10:58

 

Brandende kaars..je bent een roepende in de woestijn...letterlijk en figuurlijk.

Het is een proces -Islamisering- Moslim Immigratie wat door enkele wordt gezien en juist ingeschat.

Dit islamiseringproces  z.g. vluchtelingen zal met Turkije in hun Eu in 2017 verder versnellen.

Opvalllend is dat als je een moslim ontmoet of  ermee onderhandeld in bijv Iran  deze een andere persoonlijkheid is als  moslims welke hier zijn.

Velen veranderen erg veel en diep van binnen, het lijkt dat het weggaan uit land van oorsprong verlies van identiteit en herinneringen aan hun jeugd, fam enz  gevolgen heeft.

Ze slaan los, Ze zijn vatbaar voor extreme ideeen, ze radicaliseren wel heel gemakkelijk.

Dat 10% van alle inkomende Moslims aanhanger van ISis zijn of zo worden is nog laag ingeschat. Als je hun gedragsverandering- levenstijl- omgaan met bijv meisjes -geen zin in een opleiding of scholing gemakkeleijk stelen en elke uitkering  op hun bankrekening moet worden bijgeschreven  omdat ze je midden in het gezicht zeggen dat ze er recht op hebben of zelfs meer recht op hebben als de  Nedelander zelf die ervoor werkt.

10 % is laag ingeschat en is zo 50%. De helft van alle moslims in Nederland wordt zo Isis of extreem zeker de jongeren.

Die gedragsverandering is helemaal duidelijk als je ziet dat in moslimlanden iedere jongen of meisje naar school gaat en een opleiding volgt. In Syrie -waren-  en Iran zijn zeer goed opleidingen universiteiten en hogescholen .

Moslimextremisten zijn er weinig tot haast niet te vinden, ze hebben er een hekel aan omdat ze verwoesten en kapot maken ipv iets opbouwen. Iets opbouwen kost jaren -iets opblazen een minuut. 

Het enige land met veel moslimextremisten is nu Saoudie Arabie mede omdat de overheid deze kweekt  en zo in kan zetten waar gewenst. Ze leiden ze op in Irak Syrie Eu landen naar believe en EuBrussle weet dit en kijkt ernaar.

Buiten dit zijn er meer kanten aan de zaak omdat het voor kweken van moslimextremisten door CIA/VS en Mossad/Israel een heel bewuste strategie is.

Moslimextremisten kweken is ook wetenschap. Israel en VS hebben alle tools hiervoor en gebruiken ze dus met veel  succes.  ..Je kan met kennis van hoe een religie werkt in je bovenkamer  hoe de verschillen tussen de Soennie s Arabie en andere stromen en richtingen voorla goed te benadrukken.

Hoe meer en vaker je nadruk legt op verschillen- zie nazi duitsland germanen en joden- Soennies en Sjiiten

In Israel zelf wordt het zelfde gedaan de inwoners krijgen elke dag te horen dat ze als Jood ver boven een Moslim staan.Je kan haat gemakkeleijk kweken als je weet hoe en waar deze ontstaat zich ontwikkelt.

Israel Mossad VS S- Arabie geven bijv veel Captagan aan ISis strijders.

http://uk.businessinsider.com/isis-militants-war-using-addictive-drugs-syria-captagon-t2015-11?r=US&IR=T

Captagan is een product speciaal ontwikkelt door Isrel -UK- VS voor deze 'strijders'

Voorbeeld van westerse kennis zo uit een universiteit voor hun doel OLie en Gas en betalen in dollars van beiden

Isis wordt dus nooit met eender welke bombardemant beeindigt want ze gaan t gelijke doen in een ander moslimland Lybie Egypte Tunesie Eu landen.

Als je Captagan hier in Nederland krijgen kan is t raak en vloeit er bloed . Weet  wie dit promoot- wie het gebruikt - en wat het gevolg is vanihet gebruik-.

Captagan beschrijven als het middel om slapende cellen wakker te maken.

dimitri op 05-12-2015 14:28

je moet helemaal niets meer toelaten!Alle grenzen van nederland moeten dicht!!En we moeten ons niets aan trekken van dat zielige gedoe met kinderen en baby,s die ze zo voor je snuffer douwen om maar door te kunnen lopen!Ook moeten die landen zoals duitsand en al die andere landen er om heen hun grenzen sluiten.want het is allemaal een islamitisch spelletje!Ik weet zeker dat er onder die duizenden zogenaamde vluchtelingen duizenden strijders zitten.Men denkt toch eenmaal binnen pakken we alles,alles word dan van ons.we pakken hun huizen,hun vrouwen en dochters!!hun fabrieken,hun boerderijen,hun kantoren,die moslims willen dat allemaal afpakken,omdat ze denken dt dat allemaal alahs wil is en ze worden daarmee ook opgestookt!Dus sluit al die grenzen en laat er niemand meer in,helemaal geen moslims meer,we hebben er al meer dan genoeg en alleen maar problemen met die moslims gehad de afgelopen 50 jaar!!

max229 op 05-12-2015 15:59

 

brandende kaars ......wie maakt Captagon ...een Amerikaanse multinationa

Saudi Arabia Makes Unlikely Pairing With bDrug Company Pfizer

https://www.thefix.com/content/saudi-arabia-makes-unlikely-pairing-drug-company-pfizer

 

Natuurlijk voor ‘…. chronische zieke…..’

(mag niet in westerse media verschijnen, stuur eens door)


 

max229 op 05-12-2015 22:14

brandende kaars

Laten wij elkaar hier op de hoogte houden van de aankomst verkoop van Captagon in Nederland.

ISis en zij in opleiding tot ' strijder'  kan zonder Captagon moeilijk de gruwelheden uithalen welke nu in Irak en Syrie gebeuren.

Captagon laat nog eens zien hoe smerig S-Arabie is . Dat was al bekend als woon -opleidingscentrum van B. Laden.

Israel en VS Duitsland UK weten alles wat hier staat.

Eeen ander punb tis al die olie welek gewoon per bank wordt afgerekend., ALle rekeningnummers van ISis zijn meer als gekend, de hoeveelheid geld de flow van wie naar wie.

Wat doet VS Israel Duitsland om beslag te leggen en hun rekeningen en credit cards te blokkeren.

Binnen 2 weken was Isis stil.Geen geld geen vervoer en betaling van een Isis 'strijder' 600$ per maand (reeds eerrder ge meld)

Isis gebruikt  credit cards en heeft lopende rekeningen in Israel S-Arabie Turkije. Elke rekening kan binnen een uur geblokkeerd zijn.

Dat is dus slecht nieuws voor Rusland. De verse soldaten vanuit VS Duitsland beschermen ISis tegen bomardementen van russische vliegtuigen. 45 of... minuten van tevoren signaleren dat er een bombardement aankomt. Putin is oliedom door zijn aanvallen aan VS door te geven, hij begrijpt weinig van de mentaliteit strijdende partijen en de rol VS en Saoudie Arabie.

Anders had hij wel anders gereageerd en gehandeld . Hij lijkt meer een flower power type.

Ike op 05-12-2015 22:43

@max229 op 05-12-2015 10:58

Ik ben het volledig met je eens. Maar het is in mijn ogen ook erger. Het barst echt van de domheidsdiensten die hier aan meewerken.

Eigenlijk ben ik het eens met de NSA klokkenluider die zegt dat we hun budgetten moeten snoeien elke keer dat er een aanslag plaatsvind die ze zogezegd niet hebben kunnen vermijden;

NSA klokkenluider zegt dat we budgetten moeten snoeien na elke aanslag

Waar deze diensten echt naar toe willen is een staat waarbij zij alles controleren en wij als burgers geen enkel recht meer hebben. Zo kan de Britse domheidsdienst alles doen met je computer en er ook alles op installeren;

http://tweakers.net/nieuws/106613/britse-geheime-dienst-geeft-toe-computers-en-smartphones-te-hacken.html

In de VS geld hetzelfde m.b.t de CISA wet;

http://www.infowars.com/nsa-unchained-the-truth-about-cisa/

In Nederland is een dergelijk voorstel ook voorgesteld;

http://tweakers.net/nieuws/106535/nederlands-kabinet-dient-voorstel-in-om-hacken-op-afstand-toe-te-staan.html

Al deze voorstellen worden gelanceerd in een voor de domheidsdiensten positief klimaat waarbij burgers willen dat terroristen worden aangepakt, niet beseffende dat ze hierbij juist terreur toestaan.

Hoe Hitlairy Clinton een voorstel heeft ingediend om IS op de sociale media te bevechten;

http://www.infowars.com/clinton-fight-the-islamic-state-in-cyberspace/

Alles om alle vrijheid en nieuwsvergaring op het internet te beperken.

Hoe de CIA opdracht kreeg om Joegoslavië op te delen en dit van te voren bedacht was;

http://www.ebritic.com/?p=551270

Ook hier was er dus weer sprake van een geplande genocide en werden alleen de trekpoppen berecht door het IS (Internationaal Strafhof) in Den Haag.

De hele weg die Obomba nu volgt naar een WWIII;

http://www.globalresearch.ca/new-world-order-agenda-obamas-reckless-roadmap-to-world-war-iii/5492849

Hoe de Turkse F16's rondjes bij de grens vlogen en de SU 24 opwachtte voordat ze deze neerschoot;

http://www.voltairenet.org/article189543.html

Hoe Turkije nu Irak binnenvalt om de oliekonvooien te beschermen en hoe Irak al heeft verklaard dat het geen toestemming heeft gegeven;

http://journal-neo.org/2015/12/05/erdogan-launched-a-military-invasion-of-iraq/

http://www.zerohedge.com/news/2015-12-05/did-turkey-just-invade-iraq-protect-erdogans-isis-oil-smuggling-routes

Omdat Turkije zo braaf is voor de VS met het steunen van ISIS en ook meer dan 10000 paspoorten al heeft vergeven aan ISIS strijders, wil men Turkije toelaten tot de EU nadat Erdorat heeft gedreigd alle illegalen in Turkije naar de EU te sturen. Hierdoor gaan alle Turken en ISIS strijders in Turkije het recht krijgen om naar Europa te reizen;

http://www.infowars.com/uk-faces-millions-more-migrants-as-turkey-and-its-75-million-people-on-brink-of-joining-eu/

Alles wat hier boven staat gebeurd in de doodstrijd van de Amerikaanse economie en de USD tegenover de BRICS landen. Rusland heeft verdere stappen genomen om een gouden roebel te vestigen en verder uit de USD te stappen;

http://journal-neo.org/2015/12/05/russias-dollar-exit-takes-major-new-step/

Ike op 05-12-2015 23:07

@max229 op 05-12-2015 15:59

Captagon is een mix van drugs en veranderd steeds doordat kleine illegale fabriekjes in Syrië en Libanion deze zelf illegaal maken. Ik vrees echter dat deze drug hier ook al veel vaker word gebruikt dan dat er in de massamedia word toegegeven. Captagon word op grote schaal gebruikt in het MO. Ik zou willlen weten welke drugs in het bloed zijn gevonden bij de dood van het meisje Dascha in Hilversum;

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/wat_is_er_gebeurd_met_dascha_g.html

De Oekraïnse fascisten zetten nu ook aan tot een stroom van illegalen uit Oekraïne naar de EU;

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/12/het_lijkt_wel_alsof_porosjenko.html#comments

Bedenk hier nogmaals maar een keer wat Peter Sutherland en Giles Merritt hebben gezegd over de immigratie in de EU en hoe de homogeniteit van de Europese bevolking moet gebroken worden.

http://www.project-syndicate.org/commentary/europe-immigrant-investing-by-giles-merritt-2015-02

http://www.breitbart.com/london/2015/09/25/un-migration-envoy-believes-eu-should-undermine-national-homogeneity/

JP op 05-12-2015 23:19

Ike op 04-12-2015 22:10

Ik vraag mij af wat de werkelijke reden was van US om de druk op Iran te verminderen en de teugels te laten vieren zoals afgelopen maanden?

Ike op 06-12-2015 01:38

@JP op 05-12-2015 23:19

Schijn, ze weten dat het onwaarschijnlijk is dat Iran stopt met de verdere ontwikkeling van kernenergie of wapens en af wil van de USD als olievaluta. Maar als ze nu een nuke gooien zal het voor velen onacceptabel zijn.

Ze willen echter klaar zijn met Syrië en nu moeten ze in elk geval wachten tot een volgende lente voordat Iran aangevallen kan worden. Voor de Neo Con's is het alleen maar een uitstel. Iran is echter geen Irak en ik geef een NATO coalitie weinig kans om op conventionele wijze te winnen.

Bamah op 06-12-2015 13:44

Ike op 05-12-2015 22:43

Gelukt zie ik ;-)

max229 op 07-12-2015 10:18

 

Ike

Die is duidelijk zeg...je snijdt goede zaken aan

-Op naar 100 million immigrants by mid-century -2050-

Mr. Sutherland is non-executive chairman of -Goldman Sachs - International and a former chairman of oil giant - BP -. G Sachs - Bank en BP – Oliemultinational.

As he made clear to the House of Lords, Mr Sutherland believes that migration is a “crucial dynamic for economic growth”

Zo wordt het verkocht als ..dynamic growth...

…..but the European Union’s current foreign-born population of some 33 million may grow by a further 100 million immigrants by mid-century. These are the people who will sustain ‘ ….Europe’s tax-paying workforce….’ at current levels. Vertaal uw Engelse teksten naar Nederlands. Zie siteregels Mod.

Zo wordt het verkocht:  immigranten zijn toekomstige lage loon werknemers…

Dat ze -van en op uitkeringen- leven tot in vele generaties wordt stilletjes niet vermeld.

Read more at http://www.project-syndicate.org/commentary/europe-immigrant-investing-by-giles-merritt-2015-02#Am7fqGhRRE0HIA4g.99

Nederlanders zullen lijden onder hun 'dynamic growth'. Vluchtelingen blijven voor 90% afhankelijk van uitkeringen en 2-3 generaties lang. Turken 3degeneratie voelen en blijven Turk.

Uitspraak Turken hier 3de generatie…..' Naar de Nederlander in mij kan je lang zoeken…'

Uit onderzoek blijkt dat alleen Tu Hogeschool en Universiteiten Immigranten afleveren welke zich Nederlander voelen en zich ook zo gedragen – aanpassen.

-Undermine homogeniteit - Nederland. Soevereiniteit en Identiteit van elk Eu land moet uiteen en plaats maken voor o.a. chaos en crisis.

Reden: in chaos en crisis is macht en geld en hun dollar (euro=dollar) koning - heerst eenvoudig.

Never let a good crisis go to waste -. GSachs adviseur Obama.

100 miljoen moslims in 2050 dus we staan nog aan t begin. Dit jaar 132.000 in Nederland 11.000 per maand.

De komende 35 jaar gaan er nog 4.620.000 moslims bij komen...

Belastingen en heffingen omhoog om alles te betalen. Veel Nederlanders slijten oude dag en nog meer sterven in armoede om...omdat zij hun leven lang gewerkt hebben voor vadertje Brussel=Moslimimmigranten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl