Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kremlin: Terroristeninvasie naar Europa moet worden gestopt

Voorzitter Russisch parlementair comité Buitenlandse Zaken: Angela Merkel staat onder invloed van de VS – ‘Turkse deelname oliesmokkel ISIS bevestigd’ – Voorzitter Russisch parlement noemt NAVO ‘kankergezwel dat moet worden opgeheven’


Merkel vertegenwoordigt niet de belangen van Duitsland, noch van Europa, maar van de VS, de globalisten en van zichzelf. Zodra Europa als gevolg van de moslimmigrantentsunami volledig instort zal ze vermoedelijk de eerste zijn die haar biezen pakt naar een veilig toevluchtsoord.

Een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft tijdens een persconferentie gezegd dat ‘wij de invasie van als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa zouden moeten voorkomen’. De ‘humanitaire catastrofe’ in het Midden Oosten is in de ogen van het Kremlin het gevolg van ‘een onverantwoordelijke en kortzichtige inmenging (door de VS en de NAVO) in de interne zaken van soevereine staten.’ Volgens de voorzitter van het parlementaire comité Buitenlandse Zaken, Alexej Pushkov, voert bondskanselier Merkel feitelijk het Amerikaanse beleid uit, ten koste van Rusland en Europa.

 


Moskou ‘sluit niet uit’ dat de acties van de VS in het Midden Oosten de migrantencrisis in Europa hebben veroorzaakt, aldus woordvoerder Maria Zakharova. ‘Wij kijken met grote bezorgdheid naar de massale komst van vluchtelingen uit het Midden Oosten en Noord Afrika naar Europa. Dit is een humanitaire catastrofe, die het gevolg was van de onverantwoordelijke en kortzichtige inmenging in de interne zaken van soevereine staten, met het doel hen te destabiliseren en niet gewenste regeringen in de regio met geweld te veranderen.’

Vorige week noemde president Putin het in een TV-interview ‘niet te tolereren’ dat buitenlandse machten met geweld proberen wettig gekozen regeringen zoals in Syrië omver te werpen. Het veelzeggende commentaar op Zero Hedge: ‘Tussen Libië, Irak en Syrië is de VS waarlijk ‘de Dood, vernietiger van werelden’ geworden.’ (3) Vorige week noemde de voorzitter van het Russische parlement, Sergei Naryshkin, de NAVO ‘een kankergezwel in het Europese continent, dat beter opgeheven kan worden.’ (4)

Kremlin kan door moslims ingenomen Europa preventief aanvallen

‘Wij zouden de invasie van als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa moeten voorkomen,’ aldus Zakaharova. Analisten waarschuwden dit jaar al vaker dat de Russische leiders de door Washington en Brussel gewilde destabilisering en islamisering van Europa maar tot op zekere hoogte zullen toelaten.

Het Kremlin beseft namelijk dat een aan de islam ten prooi gevallen, met kernwapens uitgerust Europa zich vervolgens tegen Rusland zal keren. Zodra dit dreigt te gebeuren is een preventieve Russische militaire aanval op het dan grotendeels door moslims ingenomen Europa zeer waarschijnlijk.

Samenwerking Turkije en ISIS bevestigd

Zakharova zei tevens dat de smokkel van door ISIS gestolen olie naar en door Turkije door andere bronnen is bevestigd. Zo publiceerde de Deense krant Klassenkampen een artikel over een onderzoek van het consultancy bedrijf Rystad Energy, dat eveneens constateerde dat de Turken deelnemen aan de oliesmokkel van ISIS.

Moskou is dan ook benieuwd of de Turkse president Erdogan nu echt aftreedt, zoals hij vol bravoure heeft beweerd. ‘En zoals u weet voert Rusland maatregelen uit om de olieleveranties door de terroristen te stoppen,’ voegde ze eraan toe.

Angela Merkel belangrijkste pion voor VS tegen Rusland

De Russische regering ziet daarnaast ‘geen redelijke logica’ in het uitbreiden van de Amerikaanse sancties. ‘Het politieke establishment in de VS lijkt enkel gemotiveerd te zijn door de wens om Rusland pijn te doen, te schenden en problemen te bezorgen.’ (1) In het eerder genoemde TV-interview zei ook president Putin dat ‘Europa een eigen onafhankelijk buitenlands beleid heeft opgegeven, en daardoor een deel van zijn soevereiniteit aan de VS heeft overgedragen’ (3).

Belangrijkste Amerikaanse pion in Europa is in dit opzicht de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Volgens Alexei Pushkov, voorzitter van het parlementaire comité Buitenlandse Zaken, is zij er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat de EU de sancties tegen Rusland heeft verlengd. ‘Ik geloof dat de EU zonder Merkel de sancties al had afgezwakt of zelfs had opgeheven.’ Merkels harde houding komt in zijn ogen door ‘de Amerikaanse invloed’ op haar. ‘Die invloed op Europa, Duitsland en bijzonder op Merkel moeten we niet onderschatten.’ (2)

 

Xander

(1) Sputnik News
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Zero Hedge (/ YouTube)
(4) Sputnik News

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Paramahamsa Swami op 24-12-2015 19:38

Politiek gezien wellicht een aardige analyse. Gelukkig is Gods-bewustzijn mogelijk voor iedereen. Dan hebben we tevens geen hinder van al dat onzinnig politiek gedoe. Hare Krishna.

heirweg willy op 24-12-2015 20:04

De Amerikanen zien de Russen nog steeds als hun vijand die ze moeten bestrijden dit terwijl de ware vijanden de jihadisten zijn! Natuurlijk zijn de Amerikanen mede verantwoordelijk voor alle ellende in het Midden-Oosten. Rusland heeft Turkije door dat ze een dubbele agenda hebben de Turken kan en mag men niet vertrouwen. En dat Merkel de agenda van Obama uitvoert weten we zo.En zo als ik reeds schreef Turkije en Isis zijn één pot nat! Een derde wereldoorlog is nog steeds niet van de baan! Maar ondertussen een vrolijk kerstmis en hopelijk halen we het nieuwe jaar ik blijf paraat!

De Terugkeer op 24-12-2015 20:26

Oei, oei, wat wordt alles snel, sneller, snelst, groter en machtiger...steeds meer grote en globale krachten worden tegen elkaar uitgespeeld...en toch krijg ik op de een of andere manier steeds meer rust van binnen, of zo...wat is er gaande met onze chemie? Worden we van binnen heen en weer geslingerd? Ik weet voor 100% welke kant ik 'voor altijd en hopelijk voor eeuwig' heb gekozen en zal daar alleen maar nog veel sterker in worden...tot die bekende laatste snik.

Het geweten constant getest. De scheiding tussen goed en kwaad? Waar wil je, of waar 'moet' je bij horen? Kies je voor volledige overgave aan een alom aanwezige liefdevolle Eeuwige...of wil je daar totaal en absoluut nooit iets van weten? De keus is aan een ieder. 

 

Wellicht is het Christendom en wie weet, zelfs het Jodendom, in onze westerse wereld, totaal geërodeerd...tot íets kleins teruggebracht...iets, waar men niet meer over praat, omdat er bij de meesten geen gevoel meer bij kwam kijken?

Ja, dan is het eigenlijk gewoon afwachten, tot die grote tegenstander zijn plannen, massaal, ontvouwt...zou het allemaal zo simpel kunnen zijn?

Beste Xander...ik moet je toch bedanken, jij, samen met je kornuiten, dat je hebt aangedurfd, deze site ooit gestart te zijn...zoals je mij ooit eens persoonlijk teruggemaild hebt: 'Ik 'moet' dat doen'...althans, zo vat ik het heel kort samen. Nu ik door al die jaren heen, even terugblik en het ook heel vaak niet met je eens was...omdat de feiten gewoon zo knalhard binnen kwamen, dat ik wel eens twijfelde aan het 'nut' überhaupt van deze confronterende berichtgevingen...heel vaak las ik in reacties van velen, zoveel 'verslagenheid' terug...mensen, die geen kant leken op te kunnen met onvoorstelbaar harde feiten. Nieuws is hard en droog, plat, feitelijk en in principe zonder gevoel...dat heb ik, zeker via jouw site, goed leren begrijpen! Met soms een afsluitend zinnetje als: 'Laten we toch hopen dat alles niet zo ver komt'!

Kortom: Een fijne Kerst en een heel hoopvol begin voor jou, Xander en alle goedbedoelende site-fans.

 

Fijne kerst ook voor u De terugkeer. Mvg. Mod.

 

cefas op 24-12-2015 21:43

Nederland is Nederland niet meer. Europa is Europa niet meer. Er is een vervreemdingsproces bezig, een transitie. Ik ben niet meer thuis in eigen land. 

Emanuel op 24-12-2015 21:53

Europa gaat zijn soevereiniteit overdragen aan ex-Amerikaanse president in 2016/2017. Het geschiedt niet ineenkeer maar geleidelijk. Het is niet sterk en de landen hebben geen uniforme agenda en religie. Het beeft voor azielzoekers en zoekt hulp buiten Europa. Dat zal mirjarden verspilling met zich meebrengen zonder veel baa.

Eeelke op 24-12-2015 22:00

@ Emanuel op 24-12-2015 21:53

Gaat Rusland zijn souvereiniteit aan de USA overdragen?  Of wat bedoel je mer Europa?

Peter op 24-12-2015 22:37

Als Merkel een man was geweest,had niemand het ooit zo ver laten komen, nu slaapt iedereen in .

Emanuel op 24-12-2015 22:39

@Eeelke. Europa=EU.Sorry voor onduidelijkheid.

Emanuel op 24-12-2015 22:49

EU heeft geen eigen regie. Het is bezig mensen bijelkaar te verzamelen door landen tot de unie te laten om straks een sterke positie te hebben bij onderhandelingen voor vorming van de wereldregering.

AEO op 24-12-2015 22:49

@cefas,

Dat gevoel heb ik nu ook al enige tijd. Ik denk met heimwee terug aan hoe het hier in ons land was in mijn jeugd. Oom agent had nog echt gezag. Men was beleefd, op de tv hoorde je geen vloeken of schuttingtaal, de melkboer kwam nog aan de deur en schepte nog melk met een ijzeren kannetje in je pan. De schillenboer kwam ook nog langs. Dát Nederland ben ik kwijt. De omgangsvormen van toen zijn ook verdwenen. Het is misschien wel daarom, dat ik mij in Indonesië juist steeds meer ga thuisvoelen. De islam is daar natuurlijk wel aanwezig, maar niet in die opdringende vorm. Kerken zijn er ook, en in tegenstelling tot hier in Nederland en overig Europa, lopen ze daar niet leeg. Ik heb er meer dan eens kerkdiensten bijgewoond, en de kerken zijn altijd behoorlijk vol. Als ik met pensioen ga, zal ik er vermoedelijk voor een deel van het jaar gaan wonen, met name tijdens de winters.

Emanuel op 24-12-2015 22:57

@Cefas. Eens heeft ook iemand gezegd:Dit is mijn land niet. En het is ook zo. Nog even geduld!

Joas op 24-12-2015 23:44

Helemaal off topic: de rabijnen stellen voor Jezus te erkennen..

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/28031/language/nl-NL/Default.aspx

Gods zegen toegebeden voor het nieuwe jaar. Ik bid God dat je nog lang zo door kunt gaan Xander.

 

Dank Joas. Mvg. Mod.

rebas op 25-12-2015 00:15

Joas op 24-12-2015 23:44

Bedoel je deze mensen?

http://www.hln.be/hln/nl/1281/Israel-Palestina/article/detail/2566744/2015/12/24/Extreemrechtse-Israeliers-vieren-dood-van-Palestijnse-peuter.dhtml

ottoman op 25-12-2015 00:19

Onbetrouwbaar mannetje die putin.

De Terugkeer op 25-12-2015 03:30

Dank, Xander...een site met een doorklievend heldere boodschap.

En zou ik bij deze 'Stichting49:22' (van Jesaja49:22) mogen promoten? De Aliyah wordt hiermee ondersteund...een prachtig streven en tegelijkertijd een beschermend effect opleverende voor Israël, vanwege het grote Rusland en een zeer groot aantal, in Israël aanwezige, (voormalige?) landgenoten. Ik ben er al jaren lid van en doneer (veel te weinig) af en toe een bedrag aan deze fantastische en zeer positieve organisatie...

Dank.

paul.v op 25-12-2015 09:09

rebas het verschil is iedereen in Israel veroordeeld dat ,alleen bij de moslim zoiets gebeurt juichhen ze het toe at is het verschil met het duivels geloof van de islam

Mark S. op 25-12-2015 12:51

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24917436/__IS__organen_uitnemen_mag__.html

 

Nog even en je hebt ook slachthuizen waar mensen worden geslacht door moslims in naam van de islam en hun profeet mohammed?

De afvalligen die worden genoemd zijn: ongelovigen, christenen en sjiitische moslims.

Door de mega-mosliminvasie in Europa toe te laten en dus ISIS hier ook in kracht te laten toenemen, hier ook mensenslachthuizen t.b.v. organen voor moslims?

 

Xander, en de lezers hier Gezegende Kerstdagen!

 

Mark. S ook voor u gezegende kerstdagen. Mvg. Mod.

Dewevoga op 25-12-2015 14:47

Ik persoonlijk denk dat Agela Merkel geslachtofferd wordt door de ondemocratische EU. De EU een rectstaat? Nee, want Timmerfans c.s. veroordelen je zonder fatsoenlijk .proces. En dat om TTIP.

Gezegende kerstdagen allemaal

john op 25-12-2015 16:26

@ottoman

.....onbetrouwbaar mannetje die obama !   Iedereen kan zich wel eens vergissen .

Voor Xander en alle lezers hier een zalig kerstfeest.

 

John ook voor u een zalig kerstfeest. Mvg. Mod.

Infidel4U op 25-12-2015 20:23

@Ottoman: extreem onbetrouwbaar mannetje die Erdogan.. Gelukkig ziet dewereld steeds beter wat hij is.

U.G. Kempenaer op 25-12-2015 20:37

Het wordt tijd dat de Duitsers hun juk van pathologische zelfhaat van zich afwerpen en een leider kiezen die wel iets voorstelt in plaats van de incompetente CIA-marionet Angela - dhimmitude - Merkel.

Of de Europeanen staan op of ze zijn gedoemd om te vergaan.

rebas op 26-12-2015 10:37

paul.v op 25-12-2015 09:09

Dagelijks worden er Palestijnen gedood door het Israelisch leger en soms door kolonisten.

Zelden komen deze zaken voor een rechtbank.

Maar daar gaat het in feite niet om ,de zwarte gedachten van haat en vernietiging en overheersing zijn aanwezig in beide kampen.

En de veronderstelling van velen dat Israel een modelstaat is van democratie is onwaar. Het aantal Palestijnen dat al jaren zonder proces in kampen of gevangenissen verblijft is groot.

In een normale democratie geldt de scheiding van machten,en mensen die verdacht worden van een misdrijf moeten voor een rechtbank verschijnen met beschuldiging en verdediging.

Mensen kunnen voor 6 maanden weggeborgen zonder beschuldiging.

paul. op 26-12-2015 17:06

rebas geloof je nou echt in die leugens???? ben je zo gehersenspoeld??? 

de enigste die echt haat hebben zijn de zogezegde palesteinen (verzonnen volk) zou zeggen ga eens naar Israel toe ,dan zou je met je eigen ogen zien de waarheid ,dat er palesteinen worden gedood klopt zou ik ook doen als hij me dood wilt steken zou ik mij verdedegen. dagelijkse raket beschietingen ,geen een land in de wereld zou zo een geduld hebben als Israel niet een.

zelf ben ik 12 keer naar israel geweest en steeds verbaasd het me hoe geduldig de soldaten daar zijn  ,als je in israelpraat met de arabieren daar wilruim90 procent niets met die palesteinen te maken hebben ,palesteinen willen geen vrede ,maar alleen de joden uitmoorden ,de joden willen alleen maar vrede ,maar wat wil je de islam is een moordlustig geloof.

Als je vb in belgie praat over dutrou iedereen wil hem ophangen ook de moslim ,gek maar mohammed was 10 keer erger en die aanbidden jullie dat noem iknou gestoort zijn .

rebas op 26-12-2015 23:48
paul. op 26-12-2015 17:06
Probeer mij te overtuigen dat wet op gevangenzetting zonder proces niet bestaat. Bij de aanslagen op Palestijnen werdt zelfs geopperd dat Israelische burgers onder dit systeem zouden vallen
U.vergeet weer het allerbelangrijkste,Israel is een bezettingsmacht op de westbank,ongeacht wat jij daar over denkt. .
Toch zalige kerst voor u gewenst.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl