Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën

Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect


De zichtbare, kostbare, en even zinloze als onbetrouwbare en landschapsverziekende pilaren die de economische zelfmoord van het Westen aankondigen.

Greenpeace en de andere ultralinkse milieuclubs zijn blij, want op de klimaattop in Parijs is gebeurd waar critici al voor vreesden, namelijk afspraken die de wereldeconomie zullen vernietigen en een einde zullen maken aan de huidige welvaart, vooral in het Westen. Biljoenen euro’s van ons belastinggeld gaan gebruikt worden voor maatregelen die aan het einde van de rit geen enkel meetbaar effect op ‘klimaatverandering’ zullen hebben. De top in Parijs was dan ook één gigantisch bedrog en ging maar om één ding: massa’s geld, en wereldwijde totalitaire macht over de gewone man.

 


De afspraken gaan uit van het beperken van de opwarming van de aarde tot maximaal 1,5 graden ten opzichte van vóór de industriële revolutie. Daarvoor moet de uitstoot van broeikasgassen halverwege deze eeuw tot nul worden gereduceerd. ‘Dit betekent het einde van fossiele brandstoffen, want dit kan onmogelijk worden bereikt zonder kolen, olie en gas in de grond te houden,’ juichte May Boeve, directeur van 350.org, dat druk zet op financiële instellingen om daar niet langer in te investeren.

‘Alles stond op deze enorme banenmarkt al vast’

‘Al die termen zoals ‘de tijd raakt op’, ‘impasse’ en ‘op het laatste nippertje’ is allemaal toneelspel,’ schrijft de bekende Britse klimaatrealist James Delingpole. ‘Alles stond al van tevoren vast, dus wat er ook uit deze conferentie komt zal een vaag compromis zijn en er enkel toe leiden dat er volgend jaar weer zo’n conferentie wordt gehouden, en dan weer, en weer...’

‘In werkelijkheid ging het op deze COP21 conferentie helemaal niet om het redden van de planeet, maar om een enorme banenmarkt voor activisten, bijbeunende politici, bureaucraten, zwendelende topmanagers, en mensen met elders waardeloze diploma’s in ‘duurzaamheid’, ‘conservatie-biologie’, ‘ecologie’, etc..’

Niet één serieus persoon gelooft meer in het klimaatsprookje

‘Sowieso gelooft niet één serieus persoon in de wereld meer in door mensen veroorzaakte klimaatverandering. Dat hele gebouw is eindelijk in elkaar gestort (zie o.a. de getuigenverklaringen van John Christy, Judith Curry, William Happer, senator Ted Cruz, Mark Steyn, om er slechts enkelen te noemen).’

‘Maar als je per sé van sprookjes wilt leven, dan zal je ook door die sprookjes sterven... Want als je zoals de Amerikaanse minister John Kerry het verzinsel accepteert dat door mensen veroorzaakte CO2 uitstoot de temperatuur op aarde catastrofaal doet oplopen, dan volgt daaruit dat de ontwikkelde wereld daar tot nu toe grotendeels voor verantwoordelijk is. De landen in de opkomende wereld hebben dus volkomen gelijk dat ze daar schadeloos voor gesteld willen worden.’

China en India laten Westen hun eigen economieën vernietigen

China en India hebben het akkoord weliswaar ondertekend, maar zeker van China ‘weten we dat ze je vertellen wat je wilt horen, en dan toch gewoon doorgaan met hun industrialisering. Hetzelfde geldt voor India, en wie geeft hen ongelijk? Als de Westerse landen ervoor kiezen hun economieën terug naar de Middeleeuwen te bombarderen door de CO2 uitstoot te verminderen en de energieprijzen te verhogen, dan is dat hun probleem.

Het moet echter niet het probleem worden van de opkomende landen, wiens eerste prioriteit het terecht is dat ze hun mensen een beter leven willen geven. En daar heb je goedkope energie (van fossiele brandstoffen) voor nodig, geen dure, onbetrouwbare ‘duurzame’ energie die enkel bestaat dankzij overheidssubsidies.’

Westen krijgt rekening van € 3,2 biljoen

En dus kan het Westen volgens de Timesnu al een rekening van € 3,2 biljoen (dus 3200 miljard euro!) tegemoet zien die aan de opkomende landen moet worden betaald om de deal in Parijs na te komen en de opwarming zogenaamd te verminderen. Dat was namelijk de eis van de opkomende landen, dat het Westen de ‘volledige kosten’ van het terugdringen van de uitstoot gaan betalen.

‘Feitelijk hebben China en India de Westerse landen in de tang, want zij geloven –in tegenstelling tot het Westen- niet in klimaatsprookjes en voelen zich daarom niet moreel verplicht om hun CO2-uitstoot te reduceren om de wereld te redden, want ze weten dat dit de wereld níet zal redden... Daarom zullen China en India geen betekenisvolle concessies doen.’

Grootste geldverspilling in de geschiedenis

‘En vergeet nooit dat deze hele show de grootste tijd- en geldverspilling in de geschiedenis is.’ Het vooraf gesproken doel van Parijs was om de temperatuur met niet meer dan 2 graden Celsius boven pre-industriële niveau te laten stijgen. ‘Om hetzelfde verschil te voelen loopt u gewoon van de top van de Eiffeltoren naar beneden... Dat is de temperatuursverandering waar in Parijs de wereldeconomie aan wordt opgehangen.’

Maar als alle grote landen zich werkelijk volledig houden aan de nu gemaakte CO2- en broeikasafspraken, dan zullen ze de opwarming van de Aarde aan het einde van deze eeuw met ‘maar liefst’ 0,17 graden hebben getemperd. En dat is dan nog in het meest optimistische scenario, dat ervan uit gaat dat landen zoals China en India deze keer niet liegen over hun uitstoot of –net zoals ze tot nu toe steeds hebben gedaan- gewoon onbeperkt doorgaan met het uitstoten van CO2.

En dat gaat de wereldeconomie –maar vooral de Westerse- jaarlijks minimaal € 1,37 biljoen kosten. En we hadden het financieel al zo breed, weet u nog? Hopelijk heeft u uw gevoel voor sarcastische humor niet verloren, want dat zult u hard nodig hebben als uw energierekening al over een paar jaar vele honderden euro’s hoger zal uitvallen om de niets ontziende zelfvernietigingsdrang van milieufanaten en ‘onze’ politieke leiders te bevredigen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Yahoo News
(3) Breitbart

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Hubert Luns op 14-12-2015 09:26

En dan te bedenken dat er reeds schone energie voorhanden is. Zie http://www.blacklightpower.com/

Is reeds voor honderden miljoenen in geïnvesteerd. Werkt op het principe van een gasontladingslamp, waarmee in het waterstofatoom in een kleinere baan komt dan de tot nu toe veronderstelde kleine baan. Resultaat: veel energie en een element dat ultra stabiel is en een element dat de door het lichte gewicht in de ruimte verdwijnt. 90% van alle materie in het universum bestaat uit deze elementen. Dus daar is niks bijzonders aan. Hierin is reeds honderden miljoenen geïnvesteerd.

DieKale op 14-12-2015 09:32

Klimaat is een excuus om bepaalde wetten er door heen te drukken en om nog meer macht te krijgen.

Goed stukje dit :

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/12/13/wat-er-werkelijk-gebeurde-tijdens-de-klimaat-top/

Infidel4U op 14-12-2015 09:46

Het hele "klimaatverandering door co2" verhaal is een rookgordijn (een beetje vulkaanuitbarsting pompt meer co2 in de atmosfeer dan de hele mensheid sinds het begin van de industriele revolutie...) Het is gewoon weer een middel om de bevolking angst aan te jagen zodat ze alle beperkingen die "regeringen" opleggen voor zoete koek slikken. De "wereldleiders" willen helemaal geen einde aan fossiele brandstoffen, daar verdienen ze gewoon veel te veel aan.Wat denk je dat er gebeurt met "de economie" als er geen fossiele brandstoffen meer gebruikt zouden worden?  Als we echt onafhankelijk willen zijn, waarom wekken we dan nog niet decentraal onze elctriciteit op? Mogelijkheden te over: wind, (vooral) zon, aardwarmte, vliegwielen en dynamo's.... Kijk op youtube maar eens naar "billions for change"... Regeringen willen vooral geen onafhankelijke burgers. Die zijn lastiger onder controle te houden als hun welvaart verbeterd door hun toegang tot schone, duurzame en (vooral) decentraal opgewekte electriciteit. Moeilijk om hun electriciteit af te sluiten als ze die zelf opwekken. Wil je onafhankelijkheid? Zorg dan voor je eigen stroom- en watervoorziening, de mogelijkheden liggen voor het grijpen.

Kandelaar op 14-12-2015 09:51

En overal ... zal de aarde beven. (Matteüs 24:7)  Hoe zou dat toch komen? Als de aarde warmer wordt, dan zet materie meestal uit! Daar is het toch logisch te verklaren waar deze aardbevingen vandaan komen! Jammer dat Xander geld belangrijker vind!

Infidel4U op 14-12-2015 09:55

Maar blijf vooral van kernenergie af. Daarmee bevuilen we ons nest "beyond repair"..Het is ook onlogisch: de planeet beschermt ons tegen harde straling uit de ruimte die het leven op aarde zoqls wij het kennen onmogelijk zou maken.Waarom zouden we dan in vredesnaam binnen dat beschermende schild "harde stralingsbronnen" creeeren?! Totaal onlogisch en gestoeld op de onmetelijke arrogantie van de "korte-termijn-denkende mens".

Anna op 14-12-2015 10:21

Het al oude adagium herhaald zich. De mens wil als God zijn.  De mens voelt zich nu zo groot en sterk en verenigd dat hij  denkt in te kunnen grijpen in Gods Schepping..... Helaas zal dat onmogelijk blijken te zijn..want de mens is egoïstisch en hebzuchtig. En mede deze hebzucht is de oorzaak dat we geen rentmeester meer zijn over wat God geschapen heeft maar vernieler van wat God geschapen heeft. Maar God vraagt van ons rentmeesterschap........ Evenwichtige zorg voor zijn schepping......!!! 

Het is opvallend en verontrustend dat er nu door een grote ( politieke ) gemeenschappelijke noemer is die dit ingrijpen in de schepping denkt te kunnen veranderen......... Dit lijkt veel op een valse profeet, op Babylon waarvan staat geschreven " overeenkomstig de maat waarin zij zichzelf heeft verheerlijkt en losbandig heeft geleefd, geef haar naar die maat pijniging en rouw. Want in haar hart zegt zij: Ik zit als een koningin en ben geen weduwe en ik zal zeker geen rouw zien" "  Daarom zal op een dag haar plagen komen: dood rouw en honger en met vuur zal zij verbrand worden, want sterk is de HEERE God die haar oordeelt"  We wachten af wat de toekomst brengen moge de tijd zal het leren........

AEO op 14-12-2015 12:21

Ik zag zondagavond toevallig een interessante documentaire over het klimaat op 4more, een zender in Engeland die via de schotel hier te ontvangen is. De zon heeft een cyclus van 11 jaar, en in 2013 was het laatste maximum. Dit maximum was veel lager dan de afgelopen keren, dus een teken van afnemende activiteit. Er werd ook gesproken over de winter van 1684, die was in Engeland zó koud, dat de Thames stijf bevroren was, het Kanaal was vol met drijfijs, en het Noorden van de Atlantische Oceaan was tot aan Schotland bevroren, zodat er zelfs ijsberen aan land konden komen! Het klimaat wordt door de mens slechts een klein beetje beïnvloed. CO² is wel een broeikasgas, maar planten hebben het nodig. Meer CO² is dus beter voor de plantengroei. Toch ben ik voorstander van groene energie, omdat de lucht schoner blijft, en ons geld niet besteed hoeft te worden aan energie importen uit landen met onfrisse regimes. Verder komt er ooit een einde aan de nu nog bestaande voorraden, en dan zal men toch iets anders moeten hebben. Thoriumcentrales, waar men nu in India en China mee begint, zijn veel veiliger dan de huidige kerncentrales. Ook het afval is veel korter radioactief dan van de huidige kerncentrales, 300 jaar i.p.v. 50.000 jaar. En verder kan er geen Plutonium geproduceerd worden. Als Iran zou inzetten op kernenergie met Thoriumcentrales, zou Israël daar geen enkel probleem mee hebben.

En ik benadruk hier nogmaals, dat elektriciteit uit zonnepanelen ook hier in Nederland, nu al goedkoper is dan van je energieleverancier. Ik heb in totaal € 3900,- uitgegeven in een periode van 5 jaar, omdat ik eerst begon met een paar kleine zonnepaneeltjes om te experimenteren. Alles heb ik zelf geïnstalleerd, en het brengt per jaar ongeveer € 500,- aan elektriciteit op. Omdat ik in mijn huishouden van 2 personen met zuinige apparaten en LED verlichting minder verbruik dan dat ik produceer, verdien ik er geld mee. Ik verwacht mijn installatie over ongeveer 6 jaar te hebben terugverdiend. Maar daarna blijf ik nog steeds dat voordeel van € 500,- per jaar genieten. Dus wie beweert dat zonnepanelen niet rendabel zijn, die heeft het toch echt mis.

We moeten zuinig zijn met energie, en ons niet op stang laten jagen vanwege de CO², maar meer denken aan de vermindering van import uit bedenkelijke landen. Energie die hier duurzaam wordt opgewekt komt ten goede aan iedereen in Nederland. Minder import, minder geld dat uit onze economie verdwijnt. Hoe meer windturbines, hoe beter, eventueel vooral op zee. Want ook meer werkgelegenheid voor onderhoudstechnici.

Pieter A Meijer op 14-12-2015 12:32

Shalom;

Overigens is CO2 nodig om groene planten te doen groeien.  Dat weet iedereen !!

@ Ike 14-12-2015  01:43;

Dan vindt men wel weer een andere enrgiebron. Want schieten zullen zij!

Goede week.

Daniël op 14-12-2015 13:15

@braatsche: de 'elite' wil de middenklasse vernietigen. Hiervoor in de plaats komt het feodale stelsel. Er hoeven straks geen rekeningen meer te worden betaald. De Club van Rome had in de jaren 70 over 'zero growth' en later over 'sustainable development' en meer van dergelijke holle frasen. Ik zou vast voorbereiding gaan treffen om Europa te verlaten. Discussie zal er niet komen. Check green-agenda.com. Dit geeft inzicht in hun houding en denkwijze. Onderzoek ook de agenda van de Fabian Socialists. Resistence is futile. 

Florus op 14-12-2015 14:23

dat dit de Grootste geldverspilling in de geschiedenis is dat kan ik wel aannemen. en dat deze molens het beeld van Europa ontsieren ook. Maar heeft er iemand anders buiten kernenergie een andere optie om om de smerige rook uit de lucht te verdrijven ? Trouwens men weet al heel lang dat de olieindustrie zuivere brandstof zonder smeerlapperij er in tegengehouden heeft.  En wie is de schuld daarvan.? juist ja de regeringen want zij verdienden er miljarden aan. en wat deed de burger, jij en ik, wij stemden voor die regeringen. Over hypocritie gesproken.!! en zo gaat het ook met de zogenaamden Globalisten en milieufanaten, ook zij geloven die dikke nekken die toch hun zakken vullen.

Eeelke op 14-12-2015 14:36

@ AEO op 13-12-2015 14:35

Even rekenen.

Ik krijg voor de overproduktie van mijn zonnepanelen 9,2 cent/kW

Een zonnepaneel kost mij ongeveer 250 euro en levert ong. 200 kW per jaar.

200X0,09 = 18 Euro per jaar. De terugverdientijd is dus 14 jaar.

Let op dit is zonder subsidie en mogelijk is de 9,2 c nog inclusief BTW waardoor de terugverdientijd dus 3 jaar langer wordt

Dan gaat een omvormer maar 6-8 jaar mee en zal dus geregeld vervangen moeten worden.

Zonder subsidie zijn de zonnepanelen echt niet rendabel en voor de molens geldt hetzelfde

Rest dus atoomcentrales of, als het lukt, de Thoriumcentrale of kernfusie

Bekijk ook even de video van mijn voorgaande reaktie

Eeelke op 14-12-2015 14:38

De linkse kerk met een uitkering zal ook wel staan te juichen als hun uitkeringen naar Afrikaans niveau gaan

Luuk op 14-12-2015 15:14

Over de oliemagnaat die klimaatverandering verzon om een wereldregering te realiseren : http://www.ninefornews.nl/term-klimaatverandering-bedacht-door-steenrijke-canadese-oliemagnaat-die-wereldregering-nastreefde/

jottum op 14-12-2015 15:30

Haha, dat verdrag gesloten in een land waar men de hoeveelheid kernenergie uitbreidt en een fukushima-ramp op de loer ligt. Nu al zijn franse wijnstreken door incidenten met kerncentrales en verwerkende industrie nucleair besmet en bij de verkeerde c.q. omgelabelde fles of versneden wijn is het een radioactieve kerstdronk op tafel. En daar krijg je het pas warm van.

Overigens staat in art. 28 van het verdrag dat landen na 3 jaar het verdrag op elk moment kunnen opzeggen. Dus met zoveel verkiezingen voor de deur en als de bevolking begint te morren over het huishoudgeld.. 

De Terugkeer op 14-12-2015 15:36

Dus, het onmachtige gevoel van: 'we kunnen allang niet meer op tegen de allesoverheersende donkere machten, die zich op velerlei vlakken displayen', daar moeten wij ons in schikken? 

Een machteloze Europese burger wordt niet meer dan een slaaf van een -op zeer en onaantastbaar hoog niveau gespeeld spel...een doorzichtig spel ook nog- nieuwe dictatuur. De vrijheden van het individu worden compleet ingedamd. Hoe zal dat sentiment -zeker als men dit soort grote besluiten uiteindelijk gaat voelen in de portemonnaie- zich gaan verhouden in ons 'zijn', ons 'denken', ons 'doen'...komt hier een nog sterkere goddeloosheid voor in de plaats?

Of zou de N.W.O.-slaaf juist het hart gaan openen, richting een Liefhebbende God? Mijn angst bestaat hieruit, dat juist dat laatste steeds minder gaat gebeuren -kijk naar de mensen om je heen: het direkte bewijs wordt al heel lang geleverd: mensen moeten braken bij het woord 'God' en nemen afstand van jou, omdat ze het gewoon eng en confronterend vinden- en dan zullen geweten, hart en ziel zomaar worden verkocht.

Een heel, heel grote angst...al jaren 'te' veel voelbaar.

Maar, er 'blijft' hoop. Altijd.

Bundy op 14-12-2015 16:25

@jottum 14-12-2015  15;30

Ik geloof je gelijk aangaande de radioactieve Franse wijn , radioactiviteit is immers niet te zien , ruiken, proeven of te voelen .

Wat ik niet begrijp is waarom je nooit meer iets hoort over de grootste kernramp uit de geschiedenis in Fukushima , waar minimaal 400 kg ! verrijkt uranium de Stille Oceaan en de atmosfeer in is gelopen.                 Laats las ik dat er in Japan weer een oude gare kernreactor is opgestart , dit is toch niet uit te leggen ?

Uwe Hayek op 14-12-2015 16:27

@ Eeelke op 14-12-2015 14:36

Zonnecellen gebruiken om dan de energie overdag aan het net te verkopen en dan s'avonds terug te kopen is inderdaad onrendabel en zelfs absurd.

Sinds een drietal maanden is dat allemaal veranderd.  Elon Musk heeft de batterij-technologie, die hij op punt gesteld heeft voor zijn Tesla-auto nu ook voor huisgebruik beschikbaar gesteld.  Blijkbaar kunnen een hele hoop Amerikanen goed rekenen want de batterijen, PowerWall genaamd, waren in één week uitverkocht voor een totaalbedrag van 800 miljoen dollar.

Een powerwall kan 7 tot 10 kilowattuur opslaan, en er kunnen er 7 tot 10 aan mekaar geschakeld worden, naargelang het model.

Bij zonneschijn sla je dus netjes de teveel geproduceerde energie op in je batterij, die je 's nacht gebruikt om je huis te verlichten, verwarmen, enzovoort.

Er staan nieuwe technologieën op stapel die de prijs van zonnepanelen drastisch zullen verlagen, en door massaproduktie zal de prijs van inverters, laders en batterijen ook wel een pak naar omlaag kunnen.  

Ik ben al zo'n drie maanden enthousiast aan het rekenen en kom uit op een terugverdientijd van 4,5 jaar aan de huidige prijzen en 2,2 jaar aan toekomstige prijzen.

Plus dat je de auto's er ook mee kan opladen en dan komen we uit op 1,5 Euro per 100 kilometer.

Dit lost een hele trits problemen op : het wordt gewoon interessant om groen te worden. Je spaart een hoop geld, het argument van de groenen houdt op en de olie producenten gaan failliet en kunnen het terrorisme niet meer financieren.

Een Win-Win-Win situatie.  Gooi je zonnecellen nog niet weg, het beste moet nog komen.

Ondertussen gaat heel de wereld op zoek naar Lithium, dat nodig is om die batterijen te produceren, Elon Musk van Tesla bouwde een fabriek in Nevada, omdat daar zoutlagen zijn die veel Lithium bevatten.

Uwe Hayek.

Infidel4U op 14-12-2015 18:03

Wie het in het kader van groene energie overcrendabel en terugverdienen heeft slaat de plank volledig mis en snapt er niets van. Wat dacht je van een schone wereld, onafhankelijk van grote oliemaatschappijen? Geen exorbitant rijke religieuze fanatici die verspreiding van hun geliof en vernietiging van het westen faciliteren. Is dat al niet genoeg rendement op zichzelf? Auto's kosten ook geld, net als alle andere duurzame verbruiksgoederen. Dus waarom zou persoonlijke energie produktie geld moeten opleveren?  We moeten er naar streven minder stroom te gebruiken zodat wr ook mindet hoeven op te wekken.Maar serieus: check " Billions for change" op Youtube.

Positivo op 14-12-2015 19:40

Tabris,bedankt voor het te woord staan van Ike over Thorium,ben het helemaal met je eens.

Gorghel op 14-12-2015 21:19
Stel nou dat de arme landen niets zouden doen of willen doen aan de uitstoot, dan zou het de wereld veel meer kosten dan wat is afgesproken. Het Westen komt er best wel goed vanaf als je bedenkt dat erg veel productie in de arme landen plaats vindt voor ons in het Westen. Zij verfgiftigen hun milieu en hun levens om ons van producten te voorzien. Anders moeten we alle producten maar hier maken en hier de vervuiling te lijf gaan.
rebas op 14-12-2015 23:30

Dag beste vrienden.

Kandelaar op 15-12-2015 09:35

Dus als het slecht gaat met de economie, dan ligt het aan die gevaarlijke gekke linkse milieu terroristen? En niet aan de hebzucht van de mens, van die hebzuchtige bankiers en hebzuchtige miljardairs?

casperliefspookje op 15-12-2015 11:29

De enige reden dat we minder CO2 mogen uitstoten, is omdat we de ontbossing niet tegengaan.

Rebellio op 15-12-2015 13:18

@Hubert Luns, kun je hier een andere link bij vinden. degene die jij hebt geplaatst is heel erg vaag en ik vind bij de term "blacklightpower" ook niet echt iets informatiefs.

AEO op 15-12-2015 22:34

@Eeelke,

Ik weet niet welke energieboer jij hebt. Maar ik zit bij Greenchoice. En daar mag ik tot maximaal 1000 kWh per jaar extra terugleveren tegen dezelfde prijs, en dat is € 0,22 per kWh.

AEO op 15-12-2015 22:36

@Eeelke,

Nog vergeten te zeggen, dat ik microinverters gebruik, die 20 jaar kunnen meegaan.

Ike op 16-12-2015 01:22

@Tabris op 14-12-2015 04:20

Soms geloof ik dat jij ergens anders woont. Durf jij Bilderberger Bill Gates links te noemen? Dat is nl de man die een toespraak hield hoe we de milieudoelstellingen konden halen door de bevolking te verlagen. Zelfs met al zijn giften aan de 3e wereld kan ik de man echt niet links noemen. Soros is net zo een man en erger. De man werkt heel diep samen met de CIA.

http://www.infowars.com/soros-aided-cia-operations-in-balkans-and-moldova-region/

Verder heb je nog steeds niks gezegd over de onmanteling van een thoriumcentrale. Ik wil best geloven dat er toekomst in zit als het op geen enkel moment radioactiefd afval oplevert, maar ik lees daar andere dingen over.

Ik ben niet alleen maar positief over alternatieve bronnen, maar het is verstandiger om de problemen daarmee op te lossen.

Het grootste probleem met alternatieve energie zijn het opvangen van de pieken en dalen. Een plan dat dit kan verminderen is de produktie van goedkope batterijen van Elon Musk.

Verstandiger is in mijn ogen het Plan Lievense.

Ik kan wel tig bronnen doorgeven, maar ik heb niet het idee dat je wilt lezen dat de lage olieprijs een zet is tegen Rusland om de macht van Rusland te breken. Rusland is de grootste olieproducent buiten de OPEC. Het word gezien dat Rusland erg afhankelijk is van olie en gasinkomsten.

De Russen verkopen echter op dit moment ook veel wapens aan Iran en Irak en waarschijnlijk op krediet aan Syrië.

De koninklijke Saudi familie bezit heel veel beleggingen in het Westen. Zonder een lage olieprijs, komt er zeker een diepe economische crisis. Met een lage olieprijs heeft Saudi A. het economisch zwaar, maar zal de koninklijke familie goed verdienen op de beurs. Het Westen krijgt dan nl weer groei en tijd om de begrotingsproblemen op te lossen. De Saudi's kunnen dan ook tonen dat het veel om zijn volk geeft, door de gaten in de begroting te dichten met koninklijk geld. Alle vijanden van de Saudi's kunnen het op den duur niet redden met een lage olieprijs. Het is wel goed voor de vrienden van de Saudi's waar het ook veel geld in heeft belegd.

De OPEC landen zijn niet bereid om de productie terug te brengen.

Agenda21 op 16-12-2015 21:58

Over de manipulatie van het weer door middel van Chemtrails hoort en leest men niets.

Wat is de invloed hiervan op het klimaat?

Waarom verzwijgen de milieuactivisten Chemtrails?

dZvZtKm op 18-12-2015 13:40

wist U dit

http://www.lowtechmagazine.be/2015/12/hernieuwbare-energie-vreet-ruimte.html

Gebelgde Belg op 18-12-2015 16:29

Waarom reageert er niemand op mijn reactie over kerncentrales die op kernafval werken, dat is pas een echte milieuvriendelijke oplossing die voldoende energie kan leveren en ook het kernafval kan opruimen? Zie; http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Klimaattop-Parijs-Globalisten-en-milieufanaten-eens-over-vernietiging-Westerse-economien?pagefor=commentpagination_content_667192&pagenr=0#comments

Hier de link over de kernreactor die op kernafval draait! Maar geen enkele Westerse politieker is erin geinteresseerd, hoe zou dat toch komen hè? http://blog.jandb.nl/blogs/veilige-kernenergie/

Gebelgde Belg op 18-12-2015 16:35

Bill Gates legt het nog eens uit in deze video, maar je moet wel engels verstaan natuurlijk! https://www.youtube.com/watch?v=qwRYtiSbbVg

Rebellio op 18-12-2015 19:36

@Gebelgde belg, ik heb j link om mn facebook gezet... Maar dat is geen garantie dat iemand het kijkt helaas. Ik vindt het fantastisch nieuws, we moeten alleen nog 20 jaar wachten voordat alles uitgedacht is en dan nog ff 20 jaar om de reactor te bouwen. Dan ben ik 95, dus ik zou het nog mee kunnen maken, haha.

Gebelgde Belg op 19-12-2015 00:51

@Rebellio, lief van je dat je dat gedaan hebt, inderdaad, je hebt gelijk, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, maar wie weet lukt het wel vroeger? Vriendelijk bedankt en groetjes!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl