Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Financial Times: EU gaat met eigen grensmacht lidstaten dwingen grenzen te openen voor migranten

Volgende stap naar totaal uitwissen grenzen en Europese Superstaat heel dichtbij – Als Brussel zijn zin krijgt bestaat Nederland vanaf 2016-2017 alleen nog maar op papier


Dus tòch het Vierde
Reich in oprichting. (Afgebeeld: EC-president Jean-Claude Juncker (links) en ER-president Donald Tusk).

Een verbijsterend bericht, niet vanuit de alternatieve media, maar nota bene van de Financial Times: de eurocraten in Brussel zouden het plan hebben om een Europese grensmacht op te richten die de controle over de buitengrenzen overneemt, zelfs als de betrokken lidstaten daar tegen zijn. Dit houdt in dat alle EU-landen de soevereiniteit over hun eigen grenzen definitief kwijtraken. Opgeteld bij de Brusselse eis om de komende jaren nog vele miljoenen moslimmigranten over de EU te verdelen, betekent dit dat de nieuwe grensmacht ook kan worden ingezet om de interne ‘Schengen’ grenzen gedwongen –en desnoods met geweld- voor migranten te openen.

 


Grenzen worden definitief uitgewist

‘De maskers zijn gevallen. De EU en Frontex (Europese grensbewaking) willen hand in hand de nationale soevereiniteit opheffen en onder het mom van het ‘veiligstellen van de Schengen grenzen’ de controle over de grenzen overnemen. Ze gebruiken controversiële claims over Griekenland als voorbeeld van wat spoedig ook ‘in het grensgebied in uw eigen buurt’ kan gebeuren. En het plan is volledig Duits,’ werd onlangs op de bekende Engelstalige Griekse blog Keep Talking Greece geschreven.

Zero Hedge vroeg de Griekse collega’s of dit inderdaad de zoveelste bevestiging is dat de eurozone iedere almaar groter wordende en gefabriceerde crisis gebruikt om zijn macht over de soevereiniteit van de afzonderlijke Europese staten vast te leggen, en de culturele en religieuze grenzen die de versmelting van Europa in een door Brussel, Berlijn en Frankfurt gecontroleerde superstaat voorkomen, uit te wissen.

Het antwoord is bevestigend en kwam nota bene van de Financial Times, die letterlijk constateert dat het overnemen van alle grenzen door Brussel ‘de grootste overdracht van soevereiniteit sinds de invoering van de eenheidsmunt (de euro) is.’

‘Zeg maar dag tegen uw soevereiniteit’

De Europese Commissie doet volgende week het voorstel om Frontex te vervangen door een permanente grensmacht en kustwacht. Het eerste proefkonijn wordt natuurlijk Griekenland, het land dat zijn financiële soevereiniteit al is kwijtgeraakt aan Brussel. Vanuit daar zal de Brusselse controle zich over heel de EU verspreiden. Daar wordt al 15 jaar over gepraat, maar juist omdat dit het opgeven van de soevereiniteit over het eigen grondgebied betekent, stuitte dit doorgaans op fel verzet van veel lidstaten.

Maar na ‘Parijs 13-11’ lijkt Europa rijp om in ruil voor ‘veilige’ grenzen toch de controle aan Brussel over te dragen. Volgens de Financial Times krijgen de lidstaten zelfs niet meer de mogelijkheid om het inzetten van de grensmacht door Brussel te voorkomen. ‘’Zeg maar dag met je handje tegen soevereiniteit,’ aldus Zero Hedge. ‘En dat alles om de eindeloze woeste aanval van Syrische vluchtelingen, die ironisch gezien juist werd geopend om Europa zijn gas uit Qatar in plaats van Rusland te kunnen laten krijgen, te stoppen.’

Grensmacht wordt ook zonder instemming lidstaten ingezet

De direct door de Europese Commissie aangestuurde toekomstige Europese grensmacht zal ‘op verzoek’ ook buiten de EU worden ingezet, zoals in Servië en Macedonië, belangrijke doorvoerlanden voor de miljoenen moslimmigranten vanuit het Midden Oosten en Afrika. De nieuwe organisatie krijgt in tegenstelling tot Frontex ook de bevoegdheden om te bepalen wie wel en wie niet in Europa mag blijven.

En aangezien het plan om nog minimaal 500.000 extra Syrische migranten gedwongen over Europa te verdelen, inclusief het ‘onwillige’ Oost Europa, beslist geen verzinsel van de Hongaarse premier Viktor Orban bleek, zoals ‘onze’ nationale soevereiniteitsvernietiger Frans Timmermans beweerde, kunnen wij eenvoudig 1+1 bij elkaar optellen en concluderen dat Brussel zijn eigen bewapende grensmacht hoogstwaarschijnlijk ook –en misschien zelfs wel vooral- gaat inzetten om de Oost Europese landen te dwingen hun grenzen te openen voor de door de EU gewenste islamisering. Want daar draait het uiteindelijk om.

Europese Superstaat en einde Nederland nu heel dichtbij

In 2008 voorspelde het inmiddels teloor gegane AIG in een berucht geworden presentatie exact wat Brussel in de jaren daarna zou gaan doen om stap voor stap de totale macht over de lidstaten over te nemen:

* onder het mom van ‘het klimaat’ / ‘het milieu’ de lidstaten ertoe brengen de controle over te dragen aan een wereldwijde autoriteit (denk aan de huidige klimaatconferentie in Parijs, waar besloten wordt tot de complete verarming van de Westerse bevolking d.m.v. torenhoge energie- en klimaatbelastingen);

* ‘terrorisme’ gebruiken om de politie en gerechtelijke macht in de lidstaten in de greep te krijgen, en tevens de controle over de samenleving en de burgers (camera’s, electronische overheid, smart meters, cashloze samenleving, etc.) te vergroten;

* de ‘financiële crisis’ aangrijpen om de vrije markt economieën te vernietigen ten gunste van een alomvattend (Marxistisch-socialistische) financiële wereldautoriteit (inclusief een virtuele en later misschien wel ‘harde’ nieuwe wereldmunt);

* een crisis in de EMU (/ eurozone) creëren als voorwendsel om een “Europese Economische Regering’ op te richten.

Ruim 7 jaar later blijken al deze zaken grotendeels of volledig door Brussel te zijn geïmplementeerd. Zelfs AIG kon echter niet vermoeden dat de eurocraten al zo snel zo brutaal zouden worden door de controle over al onze eigen grenzen compleet te willen afpakken. (1)

Maar dat gaat vanaf het komende jaar dus wèl gebeuren. En daarmee zal Nederland alleen nog maar in naam bestaan, maar niet meer als soevereine, onafhankelijke en vrije democratische rechtstaat. Vanaf 2016-2017 zullen we –met medewerking van de regering Rutte en bijna alle politieke partijen in Den Haag- worden geregeerd door een totalitair neomarxistisch en pro-islamitisch regime in Brussel.

 

Xander

(1) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
T.D. op 12-12-2015 13:25

Ook de PVV kan er niets aan doen. Wie wil er nu met deze partij mee regeren? Trouwens, de PVV wil Alle vluchtelingen naar de eigen regio terug sturen, dus voor de vervolgde christenen worden geen uitzonderingen gemaakt. Ik heb het Geert trouwens niet horen zeggem. In dat geval is het wat de PVV betreft over en uit!

Gebelgde Belg op 12-12-2015 13:50

Dus dringend tijd om dat bureaucratische American-Eurabia kaartenhuisje omver te blazen! Het enige wat ze daar zitten doen is boven de koppen van de mensen massas taxen te creeren die wij zullen moeten betalen zodat er uiteindelijk meer taxen komen dan inkomsten! De rekeningen van die illegale oorlog in die zandbak ginder zal zeker en vast doorgestuurd worden naar de mensen.

Dat was maar één kant van de zaak, ook de gevolgen van hun foute buitenlandse politiek zal door de mensen gevoeld worden, doordat ze met hun troepen altijd in die zandbak zitten te klungelen hebben onze landen geen bewaakte grenzen meer die nodig zijn om ongewenst tuig tegen te houden, al wat naar hier komt afgezakt zijn soenimoslims met een dodelijke agenda voor de mensen, dus het is dringend tijd die blauwe bend eraf te gooien voor het te laat is!

Erger nog, de blauwe bende wil ongeschoolde moslims inzetten in onze politie en leger! Wat kan je verwachten als zo'n --politie bij je gaan binnen komen? Ze hebben het licht op groen gezet om alle niet moslims te laten vermoorden en geven ze daar ook volmachten voor! Het enige doel van deze globale schijndemocraten is heersen en onderwerpen!

Daniel op 12-12-2015 15:08

Wellicht interessant om de volgende video opname te bekijken van Dr. Stanley Monteith genaamd 'The Brotherhood of Darkness'. Een lezing van ruim een uur voor een beperkt gehoor via youtube. Monteith legt haarfijn uit hoe de vork in de steel zit. Dan wordt duidelijk hoe allerlei - voor de massa onbekende geheime genootschappen - hand in hand werken om de duivel zijn regering te geven. Echt een eye opener mochten ze nog dicht zitten. Aanrader. Het is in het Engels. Doe er je voordeel mee. Ondanks het feit dat ik erg veel weet op dit gebied, heb ik toch ademloos zitten luisteren.

Luuk op 12-12-2015 15:23

Helaas heeft Xander gelijk met dat 4e Rijk, de euro-dictatuur is reeds een feit. Maar dit systeem mist Gods Zegen en daardoor gaat het uiteindelijk weer ten onder, zoals het Babylonische Rijk. De tekenen zijn er al heel duidelijk, gisteren zakte de WTI-aardolieprijs onder de $36 per vat. De laatste keer dat die olieprijs zo laag stond was op het dieptepunt van de kredietcrisis in 2009. Obama met zijn "change" heeft dus helemaal niets veranderd, sterker nog : we staan er slechter voor dan ooit, nog nooit was de schuldenberg zo groot. Voor de gevestigde leiderskliek (die achter de schermen volkomen gefaald heeft) is het nu zeer verleidelijk geworden WO3 te beginnen. Het zijn immers slechte verliezers.....

 

Rolf op 12-12-2015 15:30

@heirweg willy op 12-12-2015 12:07

Maar dat is nu precies waar de EU wat aan wilt doen. 

Zoveel mogelijk arabisch sprekende migranten (één taal), die allemaal de islamitische cultuur hebben (één cultuur), oost europese landen dwingen migranten op te nemen (dus niet meer: " denken anders dan wij").

ottoman op 12-12-2015 15:39

Ike:

Idd ook parijs gebeuren is een van de vele projecten, heel opvallend dat die hoofdrecherge binnen 2dagen zelfmoord zou hebben gepleegd met zn eigen dienstwapen, en je hoor niks op t nieuws!

Vele zullen blijven geloven dat islam t kwaad is en drm komt de 3de wereld oorlog snel helaas.

In nl blijven ophef gebeuren/projecten gesprek van de dag in de media! Zo halen ze de eenheid eruit, wie onderzoekt zie dat dit over de gehele wereld gebeurd met allemaal andere ontwerpen!

---

Verwijderd, schelden maakt uw posting ongeloofwaardig, onderbouw uw mening zonder schelden. Mod.

only you op 12-12-2015 16:05

Likken is hem wel toevertrouwd 

Leer de landen maar eerst hun eigen broek op hoog te houden,  dan kun je nog zien of de grenzen open kunne? 

René van Zalk op 12-12-2015 16:32

Swiss authorities arrested two Syrians suspected of making explosives and toxic gas: http://cbsn.ws/1STU4m2 

 

Vertaling: Twee Syriërs gearresteerd, worden verdacht van het maken van gifgas-bommen.

 

uut Nunspeet

 

Uitstekend René uw vertalingen opdat gasten die geen Engels verstaan het toch kunnen lezen. Mvg. Mod.

 

 

White Lion op 12-12-2015 16:37

@ottoman op 12-12-2015 15:39

Dat de islam wordt gebruikt om chaos te creeren, dat is bekend. Dit wil niet zeggen dat de islam niet het kwaad is...... Sterker nog, de islam is heel erg goed te gebruiken voor het doel van de elite, juist omdat islam zo'n totalitaire ideologie is die geen enkel tegengeluid duldt. Men weet dat de moslims lange tenen hebben en dat die cultuur niet te verenigen is met welke andere cultuur dan ook. Daarom wordt de asielzoekers stroom bewust gecreeerd, om de wereld in chaos te storten om vervolgens totalitaire wetten erdoor te kunnen drukken en de valse messias straks met een allesomvattende oplossing kan komen. De wereld zal als 1 man achter deze charismatige figuur aanlopen en hem aanbidden alsof hij de messias is. De bijbel leert dat waren het mogelijk dat deze figuur ook de uitverkorenen zou verleiden. Gelukkig weten wij dat dit niet lukt en wanneer wij onze blik op Yeshua gericht houden en waakzaam blijven, dat wij veilig zijn in Zijn handen.

Het is goed om de tekenen des tijds te erkennen en mensen te waarschuwen. Het is ook goed om te weten wie verantwoordelijk is voor de chaos en wie de slachtoffers zijn. De meeste moslims  en vluchtelingen zijn slachtoffer van de situatie, maar ook zij hebben een vrije keus om te kiezen voor Jezus. Helaas zullen vele de moslim god (satan) blijven aanbidden.

Wie niet voor u is die is tegen u............

Shalom!

heirweg willy op 12-12-2015 16:58

Dat de Islam zonder een schot te lossen Europa wil veroveren is een feit en dat ze naar een cultuur gaan is mogelijk. Maar dan denk ik dat dit gaat evolueren naar een vorm van burgeroorlog want velen zullen het niet pikken!

Rode Wouw op 12-12-2015 19:20

@Daniel op 12-12-2015 15:08 : dat is beslist een nuttige studie. Het is even een zit, maar veel nuttiger dan naar een potje voetbal kijken. De islam ontbreekt in die lezing en dat wordt mooi aangevuld door White Lion met de post van 16:37 uur.

Ike op 12-12-2015 20:43

@T.D. op 12-12-2015 13:25

Zou Armenië ook niet veel dichterbij zijn en in de eigen regio voor de Syrische bevolking? Het enige probleem is dat Turkije er tussen ligt. Er was een tijd dat het Christelijke Armenië tot in het huidige Syrië reikte. Verder is het nog het Christelijke deel van Libanon of Grieks Cyprus........ Zelfs Palestina zouden de Christenen theoretisch op de Westelijke Jordaanoever kunnen opvangen. Maar ja....

Dit gaat echter ook om een geplande genocide door de NATO.

Leuke poging om het af te kraken.

Marjolein op 14-12-2015 14:04

@Gebelgde Belg 00:42

U zit ernaast, beste Gebelgde Belg, Zerobama heeft ons (nog) niet ontwapend. Het Tweede Amendement bestaat nog steeds en wij hebben hier gelukkig een zeer weerbare bevolking in Amerika. Als ik nog in Nederland woonde zou ik gezellig een weekendje naar Oost Europa te gaan (knipoog).

Gebelgde Belg op 14-12-2015 17:30

@Marjolein, goed voor je, ben blij voor je! Maar daarmee mogen wij in Belgie nog geen wapens op zak hebben, zelfs geen pepperspray, thanx en de groetjes terug naar je in Amerika!

ottoman op 17-12-2015 17:38

White lion:

Wie niet mef God is is tegen God idd!

Dan is het ergens wel begrijpelijk dat er geen tegenspraak word geduld of serieus word genomen.

Het is geen democratie, God heeft 1 wet en onveranderd, onze democratie is door mensen verzonnen en daar moeten we het mee doen, het is in elkgeval beter dan het communisme

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl