HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS

Russische minister van BuZa woest op Erdogan: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’, wat bevestigd wordt door Franse generaal – Amerikaans-Duitse onderzoeksjournalist Engdahl: ‘President Erdogan dreigt met zijn Neo-Ottomaanse fantasieën het Midden Oosten te vernietigen’ – Turkse legertrucks brengen gewonde ISIS-strijders naar medisch kamp in Turkije, geleid door dochter Erdogan


Dankzij de smokkel van gestolen olie door Bilal Erdogans bedrijven heeft ISIS al honderden miljoenen dollars verdient, mede dankzij de stilzwijgende steun van de EU en de NAVO.

Gisteren verklaarde premier Mark Rutte dat hij geen enkele reden heeft te twijfelen aan de Turkse lezing over het neerschieten van een Russische bommenwerper, mede ‘omdat Turkije NAVO-lid’ is (2). Of hij echt zo naïef is of dat hij –voor de zoveelste keer- alleen maar hard zijn best doet om zo over te komen weten we nog steeds niet, maar feit is dat Bilal Erdogan, de zoon van de Turkse president, een van de grootste financiers van ISIS blijkt te zijn. De familie Erdogan blijkt –met volle steun van de NAVO, de EU en ook Nederland- dik te verdienen aan de gruwelijke terreuroorlog van de jihadisten.


Tegen de internationale pers hield de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov zich nog in, en zei hij enkel ‘ernstige twijfels te hebben dat het (neerschieten van de Russische Su-24) een onbedoeld incident was. Wij geloven dat dit een geplande provocatie was.’

Lavrov: ‘Turkije heeft kant van ISIS gekozen’

Volgens Sputnik News haalde Lavrov echter woest uit naar zijn Turkse collega Mevlut Cavusoglu, die hij verweet dat ‘de Turkse regering feitelijk de kant gekozen heeft van ISIS. De Turkse acties lijken met voorbedachte rade, gepland, en uitgevoerd met een special doel.’

Daarbij herinnerde hij Cavusoglu eraan dat bewezen is dat Turkije ISIS steunt met het illegaal en ver onder de marktprijs verkopen van ruwe olie, die wordt getransporteerd via het gebied waarboven het Russische vliegtuig werd neergeschoten, en waar zich ook commandoposten en wapen- en munitiedepots van de (door Turkije gesteunde) moslimterroristen bevinden.

‘Turkije vecht niet of nauwelijks tegen ISIS’

De Russische beschuldigingen worden bevestigd door onder andere de (gepensioneerde) Franse generaal Dominique Trinquand: ‘Turkije vecht òf helemaal niet tegen ISIS, òf maar een heel klein beetje, en doet niets aan de diverse soorten smokkelpraktijken aan zijn grens, of dat nu om olie, fosfaat, katoen of mensen gaat.’

Bilal Erdogan spil in oliesmokkel ISIS

Als gekeken wordt naar waar ISIS de vele honderden miljoenen dollars vandaan haalt om zijn terreuroorlog te blijven financieren, komt iedere keer één naam prominent naar voren, namelijk die van Bilal Erdogan, de 35 jaar oude zoon van de Turkse president. Bilal is één van de drie grootste aandeelhouders van BMZ Group Denizcilik, een maritiem transportbedrijf dat al voor honderden miljoenen dollars aan gestolen Syrische en Iraakse olie kocht van ISIS.

‘Erdogan dreigt Turkije en Midden Oosten te vernietigen’

De Amerikaans-Duitse onderzoeksjournalist F. William Engdahl schrijft dat ‘er steeds meer details aan het licht komen waaruit blijkt dat ISIS (/ IS / Daesh) gevoed wordt en in leven wordt gehouden door Recep Tayyip Erdogan, de Turkse president, en door zijn Turkse inlichtingendienst, inclusief de MIT (de Turkse CIA). Als gevolg van Erdogans Neo-Ottomaanse fantasieën, die van Syrië en Irak helemaal tot aan China reiken, dreigt hij, als hij zo doorgaat, niet alleen Turkije te vernietigen, maar ook het grootste deel van het Midden Oosten.’

In oktober 2014 ‘versprak’ de Amerikaanse vicepresident Joe Biden zich tijdens een lezing door te bevestigen dat Erdogan ‘ISIS steunt met honderden miljoenen dollars en duizenden tonnen wapens’. Biden verontschuldigde zich enkele dagen later, maar enkel om Turkije zover te krijgen de luchtmachtbasis Incirlik open te stellen voor Amerikaanse luchtaanvallen op ISIS (die er in werkelijkheid overigens nauwelijks zijn geweest).

Hele familie Erdogan betrokken

Bilal Erdogan is eigenaar van diverse zeevaartmaatschappijen en zou naar verluid contracten met Europese bedrijven hebben gesloten voor het transport van (door ISIS) gestolen Iraakse olie naar Aziatische landen. De Turkse regering koopt deze geplunderde Iraakse olie op. Bilals bedrijven bezitten speciale werven in Beiroet en Ceyhan, waar de ISIS olie op tankers wordt geladen en naar Azië (o.a. Japan) wordt gesmokkeld.

Gürsel, Tekin, vicepresident van de Turkse Republikeinse Volkspartij CHP, zei onlangs in een interview dat Bilal dankzij de bescherming van zijn vader kan doorgaan met het smokkelen van deze olie en zo ’medeplichtig is aan terrorisme’. BMZ is bovendien een familiebedrijf. Ook Erdogans familieleden hebben er aandelen in. Zij misbruiken publieke gelden en sloten illegale leningen af bij Turkse banken om deze smokkel te kunnen blijven voortzetten.

Dochter Erdogan leidt medische zorg ISIS-gewonden

Ook president Erdogans dochter Sümeyye is nauw betrokken bij ISIS. Zij leidt –zoals we enige maanden geleden al schreven- een geheim medisch kamp in Turkije waar Turkse legertrucks dagelijks tientallen gewone ISIS strijders brengen om te worden opgelapt en weer naar het bloederige jihadfront in Syrië te worden gestuurd.

De Koerdische YPG nam deze maand de Turk Ramazan Bagol, die probeerde zich bij ISIS aan te sluiten, gevangen. Bagol zei dat hij door de ‘Ismailla Sekte’, die banden met Erdogan zou hebben, was gestuurd, die heimelijk logistieke steun geeft aan ISIS en in de buurt van de Turkse stad Konya jihadisten traint voor de oorlog in Syrië.

‘Erdogan achter chemische false-flag aanval Damascus’

Volgens de Franse geopolitieke analist Thierry Meyssan heeft Erdogan ‘Syrië geplunderd’ en zowel industriële zaken als archeologische schatten uit het land geroofd. Erger nog: ‘Hij organiseerde een false-flag operatie om de NAVO een oorlog te laten beginnen: de chemische aanval op Ghoutta in Damascus in augustus 2013’.

Erdogan zou daarbij in het geheim nauw hebben samengewerkt met de voormalige Franse minister van BuZa Alain Juppé en toenmalig minister van BuZa Ahmet Davutoglu (de huidige premier van Turkije). In ruil voor de steun van Erdogan voor het Westerse Syrië’beleid’ beloofde Juppé de steun van Frankrijk voor het toekomstige EU-lidmaatschap van Turkije.

Engdahls conclusie: ‘In oorlog zijn er nooit winnaars, en Erdogans war tegen Assad toont dat overduidelijk aan. Turkije en de wereld verdienen beter. Ahmet Davutoglu’s beroemde ‘nul problemen met onze buren’ beleid heeft tot enorme problemen met alle buurlanden geleid, en dat door de belachelijke ambities van Erdogan en zijn bende.’ (1)

Levensgevaarlijke ambities

Waar wij aan toevoegen: belachelijk, ja, maar tegelijkertijd levensgevaarlijk. Erdogan en Davutoglu steken hun verlangens naar de herleving van een groots islamitisch Turks-Ottomaans Rijk –inclusief Oost Europa, Noord Afrika, Syrië en Israël- al jarenlang niet onder stoelen of banken. De Turken, die na de VS het grootste leger van de NAVO hebben, zijn bezig met een razendsnelle militaire opbouw en werken volgens de Duitse veiligheidsdienst in het geheim aan eigen kernwapens.

Daarnaast zijn er tal van sterke aanwijzingen dat Erdogan welbewust miljoenen moslimmigranten op Europa afstuurt. Daarmee wil hij ons continent verzwakken en ondermijnen, zodat wij de verwezenlijking van zijn Neo-Ottomaanse visioenen niet in de weg kunnen staan.

Misschien nog wel erger en gevaarlijker is dat de EU, de NAVO en ook Nederland zich willens en wetens laten misbruiken door Erdogan. We waarschuwen dan ook al jaren dat niet Rusland, maar Erdogans Turkije het grootste gevaar voor de wereldvrede vormt. Na zijn gestolen verkiezingsoverwinning en de knieval van de EU inzake de migrantencrisis en het toekomstige EU-lidmaatschap lijkt niets Erdogan nog te kunnen weerhouden Kalief te worden van de Islamitische Ummah, een titel die hem al door tal van politieke vrienden wordt toegedicht.Xander

(1) Zero Hedge
(2) NU

Zie ook o.a.:

25-11: Putin: Erdogan is gevaarlijke islamist en steunt ISIS
24-11: Rusland overweegt kernwapens in Syrië te plaatsen en te richten op Turkije
24-11: Turkije eist onmiddellijk einde aan oorlog tegen ISIS, schiet Russische jager neerReacties

wakker op 26-11-2015 15:33

Oh oh oh, ze zijn zó arrogant! En slim zijn ze ook niet, aangezien ze aanraden om met je neef/nicht te trouwen. Toch beweren de meeste turken dat we zo dom zijn. Tja, turken besodemieteren heel erg veel, denk maar aan die fraude met schooldiploma's en rijscholen. Zucht, ik wou dat ze a.l.l.e.m.a.a.l. de koffers pakten en nooit meer terugkomen. Dat scheelt ook in de criminaliteit.

Anna op 26-11-2015 15:41

Door de Turken worden we straks nog een 3 e WO ingerommeld. ............ Vast met een knipoog van zijn moslim vriendje Obamn........Je zult z' on land maar als partner hebben in de NAVO....... Het beste is dat we daar gelijk helemaal mee stoppen...... Wat en vreselijk onbetrouwbaar sujet is die Erdogan...... Zijn Kalief inspiraties waren duidelijk...... Maar nu heeft hij hopelijk zijn hand overspeelt nu met het neerschieten van het Russisch vliegtuig wordt zijn echte doopsel gelicht....... Nu springt gelukkig de hele nieuwsgaring op deze achterbakse dubbel zinnige leider..... Dit is geen leider dit is op en top een dictator, een vijand van het vrije westen........ Een crimineel..........Zei Erdogan immers ooit " democratie is als een trein als je hem niet  meer nodig hebt dan stap je eruit" Nou Erdogan spring er maar snel af........ ----....... En dat Rusland je eens een winter lang in je immense paleis in de vrieskou laat zitten....

Maar helaas we weten hoe " superdemocratisch" Europa wordt geleid...... Er zullen wel weer misverstanden en verdragen zijn waardoor het niet mogelijk is om totaal met deze dictator/ crimineel  te breken....... Hij was immers al druk op de EU aan het zetten om de zgn vluchtelingen stroom te laten stoppen..... Ongegeneerde eisen stelde meneer Erdogan en Wij......... Wel die gaat erover nadenken....... Hoe stom kun je zijn....... Wanneer krijgen we nu eens echte leiders die beslissingen nemen en dit soort dictatuur / criminaliteit. de kop omdraaien.....

jottum op 26-11-2015 15:48

'Er ist wieder da'. Alleen wat zuidelijker in europa dan de great dictator zelf.

Maar geschiedenis herhaalt zich nooit helemaal hetzelfde.

only you op 26-11-2015 16:15

Heel duidelijk beeldvorming va aan deze schurkachtige streken! 

Bundy op 26-11-2015 16:23

Het is zo simpel samen te vatten : De Russen zijn kruisvaarders in Erdogan's ogen , maar normalerwijze door het turkse leger niet te verslaan .    De Europeanen zijn kruisvaarders en hebben in turkse ogen nog het ottomaanse rijk terug te geven  ( een land dat eens van allah was blijft van allah ) , maár zijn normaal gesproken niét door turkije te verslaan .                                  Nu heeft turkije door zijn strategische ligging de macht om Europa te chanteren met het doorlaten van nog meer moslims , én vecht met de machines die ze van de Westerse kruisvaarders hebben gekregen ( Navo ) .                 Deze moslimfundamentalastische  dictator loert op een kans om zijn twee onverslaanbare vijanden elkaar af te laten maken , waarna het kalifaat volgt ( desnoods op radio-actieve bodem ).       

de trotse belg op 26-11-2015 16:58

de derde oorlog is al bezig

Gorghel op 26-11-2015 17:29
Enkele moslimlanden w.o. Saudi Arabie, Turkije, Iran en Pakistan wedijveren met elkaar (en werken vaak ook samnen met elkaar) om de leider van de moslinms te worden en om een grote wereldomvattende moslimrijk te vestigen. Van deze landen is Turkije technisch en wetenschappleijk het best ontwikkeld. De Turken wanen zich al een eerstewereld land en een supermacht. Erdogan krijgt daarom teveel praatjes en lijdt ernstig aan miscalculatie.
cefas op 26-11-2015 17:42

Wat een grenzeloze scheinheiligheid van deze leiders. Mijn advies is dit. Breng al dit schorum bij de rechtvaardige Rechter in de Hemel en vraag om een rechtvaardige uitspraak en dat de God van Israel gaat handelen.

Comsol op 26-11-2015 17:49

De chaos neemt toe! 

Dewevoga op 26-11-2015 18:03

En Timmerfrans leidt Eurabie het kalifaat in. Eerstdaags zien we hem met medailles op zijn borst a la Breznjev in het verleden.

goof op 26-11-2015 18:43

De reactie van Mark Rutte dat hij niet twijfelde aan de lezing en uitleg van de Turken zegt veel over de dommigheid van onze minister president die nog steeds geloofd in het goede van de Islam en het wil maar niet doordringen in die domme kop van hem dat hij op het verkeerde paard aan het wedden is .

Kamphuis op 26-11-2015 19:54

Laatst lazen we hier nog dat Israel, VS en Turkije alle drie IS steunen en ondersteunen. Nu wordt het kennelijk zo gespeeld dat de Turken het gedaan hebben. Die zogenaamde NWO komt vanuit het Westen, daar stond Turkije al die jaren los van. Als de Turken nu als enige de schuld gaan krijgen van IS, stond dat wellicht ook al in de NWO agenda. Eerst Turkije paaien en toelaten tot de NATO en ze het gevoel geven dat ze straks hun Ottomaanse Rijkje weer hebben of Jeruzalem mogen bevrijden, maar stiekem moet Turkije gewoon verdwijnen. Dat laten ze de Russen opknappen. Zou me dus niets verbazen als de komende dagen gaat blijken dat de NATO haar handen van Turkije afhaalt, in dat geval eet Poetin Turkey met kerst.

turkmen op 26-11-2015 20:56

Zo hebben jullie ook syrie. Libie. Afganistan. Irak. Enzv.. binnen gevallen en kapot gemaakt. En nu proberen ze het bij turkij ook te doen. Maar turkije krijg je niet kapot.. geloof mij. Europa zal turkiije nodig hebben in de toekomst. Mocht turkije toch een gaos zijn.. believe me. Dit zal ook naar europa springen.. ze zullen jullie niet met rust laten.

ottoman op 26-11-2015 20:56

Putin eet helemaal niks, dat nato turkije niet 100% steunt geloof ik maar rusland ken geraakt worden en goed ook! Sommige onderschatten de turk, wel zijn russen beter bewapend natuurlijk.

Gebelgde Belg op 26-11-2015 22:00

Wapen, gas en olie business is pervers, het houdt geen rekening met wie men business doet! Daarbij, Turkije hoort bij de Westerse alliantie tegen Syria, ze steunen allemaal ISIS, maar doen alsof ze hen aan het bestrijden zijn, en waarom denk je, voor de wapen business! Maar de gevolgen zal hun worst wezen, als ze er zelf maar goed aan verdiend hebben. Vind het wel raar dat Poetin alleen Turkije hier aanwijst, eerder had hij gezegd dat er 40 hoeken zijn vanwaar er geld en wapens naar ISIS gaan, niet vergeten dat veel moslims die hier zitten ook geld naar ISIS sturen!

https://www.youtube.com/watch?v=Dg9TqwlbB_w&index=139&list=PL1m4hVykWOx7vIgCrSImcaxEsoeNC6qQv

Jonathan op 27-11-2015 00:06

mannen stop is aub om zo anti te doen 

tegen de turken en also de islam! 

De europeanen hebben hee veel slechte dingen in hun naam, amerika, afrika, azia bv binnengevallen en dan noch is met de kruistochten bv Israel aangevallen en hebben ze in de naam van god zegmaar de joden met plezier afgeslacht,

het is niet aan mij maar aan god om te oordelen  maar ik denk dat de oordelen over europa bezig is te beginnen of noch moet gaan beginnen, al die dingen zijn gebeurd, wat dat de kruistochten destijds deden ik denk dat dat nu omgekeerd gaat gebeuren, met de islam bv IS, maar nu hebben ze de kans zelfs te infiltreren hier nahet schijnt al meer dan een half milj, het is erg voor de mensen die gemanipuleerd worden door de media want dan ga het allemaal plotseling kunnen gebeuren en als het zo ver is bv dag X dan hebben ze geen iddee wat er hun overkomt en gebeurd, gaals angst, wetteloosheid enzovoort, ik weet niet wat er allemaal moet gebeuren en wat er gaande is enzo maar als ge de geschiedenis leest van europa word ge er niet goed van, niet verwonderlijk dat al die dingen op europa afkomt,

denkt daarmaar aan als jullie zo beginnen te praten dat ze bv terug moeten gaan naar hun eigen land en dat de criminaliteit daalt, ik ga het zo zeggen jullie praten van de rust vrede en welvaard maar wat ik zie is eerder enorm veel goddeloosheid in europa, de jihadisten zelf hebben zo een haat bv tegen het westen omwille van de goddeloosheid en onzedelijk gedrag, alleen het grote verschil tussen de islam en de christenen is dat de christenen  geloven dat de oordelen alleen god toekomt en de islam geloofd en leert dat de oordelen aan hun toekomt, maar daarbij zij doen het uit hun geloof zij weten bv niet beter over de messias en de god van Israel, maar ze volgen allah en de profeet mohammed, 

dus stop aub om zo te praten, zij doen het voor hun geloof, ik heb denk ik meer respect voor de jihadisten dan de mensen die met god of gebod niet rekening houden en alleen maar denken aan hun eigen en hun leven enzovoort

Groeten Jonathan, 

En bedankt Xander voor het nieuws dat je geeft ook bv de jihad infiltratie enzovoort en dat we die dingen ook mogen weten, De reguliere media deugt van geen kanten, ben blij da we die dingen tenminste mogen weten terwijl de reguliere media verzwijgd en gewoon de bevolking dom en naiev wil houden.

goed werk 👍

ottoman op 27-11-2015 01:10

De christenen die naar jezus luisteren zijn echt weinig.

Ike op 27-11-2015 03:25

ROFL stationering van S400's was te verwachtenl

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-26/russia-releases-video-s-400-sam-battery-deployment-syria-putin-issues-warning-obama

Dit is de schuld van Turkije en de NATO. Ik moet hard lachen als de VS ambassade in Moskou heeft gezegd dat ISIS geen luchtmacht geeft en de plaatsing daarom tegen de anti ISIS coalitie is gericht.

De NATO coalitie functioneert als de luchtmacht van de ISIS varkens, omdat het de infrastructuur van Assad en Syrië bombardeerd en nauwlijks ISIS. De VS heeft hiervoor zelf F15's jagers naar Turkije gebracht vol met anti luchtdoelraketten omdat het wilde voorkomen dat hun troepen in Syrië werden aangevallen door Russische jets.

Ze hebben zelf de meest agressieve stappen gezet, niet Putin. Nu hebben ze echter een gigantisch probleem. De Moskav licht voor de Syrische kust en kan Assad al beschermen ,et s300'sen kan de Franse Charles de Gaulle en de USS Truman en de USS Kearsarge (WASP klasse) zowel in de lucht als met anti scheepsraketten treffen. In de lucht heeft de Moskav de maritime versie van de S300. Los van het feit dat deze vliegdekschepen ook aangevallen kunnen worden door een Russiche duikboot.

Het beste wat de NATO kan doen is zich terugtrekken.

Nu hebben ze echter een probleem omdat ze niet zonder medewerking van de Russen boven Syrië meer kunnen vliegen en Turkije heeft aangetoond dat de Russen de NATO niet kan vertrouwen. Het word ongeloofelijk link en ik vind het niet echt leuk, maar Turkije kan nu niet eens meer zonder toestemming van de Russen bij de Turkse grens vliegen. De Russen kunnen hun elektronische Bubble aanzetten en ze kunnen gewoon de Turkse F16's neerhalen. De Russen kunnen de Turkse jets alleen nog tolereren.

Dit is ook de reden dat de NATO grondtroepen wil inzetten in Syrië. De grondtroepen moeten achter het luchyafweergeschutr aan van de Russen.

Ik zou niet willen dat dit een WWIII word, maar ik wens Putin wel veel meer succes tegen de ISIS varkens.

Tot nu toe heeft Putin zich nog wel beheerst, maar de Neo Con's in de VS gaan maar door met het uitdagen.

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-21/us-french-aircraft-carriers-rush-toward-syrian-coast-find-numerous-russian-warships-

http://www.navy.mil/submit/display.asp?story_id=92084

Murat op 27-11-2015 12:14

@Turkmen: Waarom al die haat tov Europa? Als het hier zo slecht is bol het dan toch af!

Anna op 27-11-2015 12:49

Dat grote Ottomaanse rijk waar Erdogan in zijn waanzin steeds over spreekt is niets anders dan  een wereldwijd Kalifaat....... Dus is het begrijpelijk dat Erdogan vooralsnog ISIS steunt.....

Het doel van ISIS en Erdogan is precies hetzelfde........ Wereldwijde  overheersing door de Islam........

Dit probeert hij te bereiken door nu " vriendjes " te zijn ( een smerig spelletje ) met zowel de NAVO,Obama de moslim, en ISIS om op zijn tijd.......toe te slaan op het moment dat hij, Erdogan het juiste acht................ ( dan stapt hij van de democratische trein).  Dan gaat hij zijn eigen Streng Islamitische koers varen  door een Ottomaans rijk of een kalifaat met de Sharia te stichten........... Hij zal dan niets ontzient tekeer gaan...... En alles wat hij op zijn pad tegenkomt vernietigen ....... Dat zal een zeer vernietigende oorlog worden.... In heel Turkije en het hele midden oosten........ Ze zullen lange tijd nodig hebben om hun doden te begraven.........Ik ben oprecht benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen want Iran en Saudie Arabie zal hij zeker op zijn pad tegenkomen..... En waarschijnlijk zullen zij zich niets door Erdogan  laten gezeggen..... 

Het doel van dit alles is satanisch; Het verhinderen van de ( terug) komst van de Messias........

Dit is een religieuze satanische oorlog.......

Harold op 27-11-2015 13:48

@Jonathan Ik vind eerlijk gezegt je bijdrage eeb beetje naief en onsamenhangend. Je zult het goed bedoelen, maar enig kritiek op de ideologie Islam is dus volgens jou uit den boze? En dan zeg je klakkeloos ook nog het volgende : 'de Christenen geloven dat de oordelen alleen god toekomt en de islam geloofd en leert dat de oordelen aan hun toekomt' 

Nu moet jij n.a.v. je eigen uitspraak toch in kunnen zien, waarom er kritiek op de Islam is? Het feit dat jij hier iedereen als 'mensen die alleen maar aan hun eigen leven denken en geen rekening houden met God' ziet en je daardoor meer respect voor Jihadisten kunt opbrengen, houdt in dat je óf zelf Moslim of Jihadist bent, óf je bent werkelijk zeer naief over de Islam, óf je hebt geen idee wat je aan het opschrijven bent. Ik hoop maar dat je wat je geschreven hebt als een grote grap bedoeld hebt, anders heb ik medelijden met je.

fatih sultan mehmet op 27-11-2015 13:53

Mooie verteld jonathan

Top jongen!!

Lone Fighter op 27-11-2015 17:02

Dit bovenstaand artikel van XN over Erdogan's zoon verbaast me niks...."gek",hè?...

fatih sultan mehmet op 27-11-2015 20:05

De russem hieldem het in afghanistan niet vol! Ook niet de kwestie tjetjenen niet! En maakt t opnieuw moeilijk in syrie, want assad meehebben is eigenlijk in minderheid in syrie:

Conclussie of russem moeten gromd troepen sturen en verder in verwikkeld raken of wijs terugtrekken, ik denk zelf dat allebei gaat gebeuren uiteindelijk zal iedereen weg moeten uit midden oosten, ieder geval bedankt voor alle vermoorde broeders van de o zo vredige christen aanhangers! 

Turken pakken de draad weer op, die s400 gaan ook in syrie aangevallen worden in syrie als ze doorgaan met hun hoogmoed, putin breekt al! Hij praat nu uit emotie en wil zn grootheid tonen, dit is mooi nieuws, zn vijanden om rusland die landen lusten hem rauw succes.

 

Ottoman: post onder uw eigen nickname. Volgende keer wordt uw post niet gepubliceerd. Mod

roy op 29-11-2015 03:09

sta er niet van te kijken de bush familie steunde hitler ook in de 2de wereld oorlog.

blauweoceaan op 02-12-2015 17:18

http://davidstockmanscontracorner.com/erdogan-busted-the-isis-oil-pipeline-through-ceyhan/ 

 http://www.turkishnews.com/en/content/2013/01/12/davutoglus-crimean-karaite-jewish-origin/ Davudoff or Davutoglu — the latter meaning Son-of-David in Turkish — is a well-known Crimean-Karaite family name,  in connection with Anan Ben-David who founded the Karaite sect in Baghdad in the 8th century.

DONMEH, zoek dat maar op..................   lees het boek "the children of moses " by turkish author (now in jail) Ergun Poyraz

voor jonathan:  Ottomanen waren het grootste slavenrijk uit de geschiedenis!  ook vele blanke slaven, heb het nog geeneens over de armeense 'wandeling'  lol

Sezayi op 06-12-2015 17:08

kan je ook bewijs materiaal tonen.

xander nieuws wordt geginancieerd door bashar esad,

bashar esad doneert elke maan  120.000$ aan xanderniuws om verspreiding van leugens, zodat mensen zich niet op bashar esad focussen maar naar andere dingen

 

U vergist zich, Xandernieuws wordt door niemand gesponsord. Mod. 

Sezayi op 06-12-2015 17:13

westen is net zo slim als een vos, zij zijn de verantwoordelijke van wat er in midden oosten gebeurt,en de hypocriet media help daar een zwaar handje mee, ze tonen nooit way er cht speelt daarom kan ik ook niet echt boos worden op het volk, want de media zegt dat en dit dus  hun geloven het maar,

bashar esad is de enige die olie koopt van isis en die ook samen werkt met isis,

ottoman op 08-12-2015 17:59

Xandernieuws is wel er anti islam en erg pro israel! Maargoed alle leugens komen vanzelf bovenwater vreemd project zulke haatzaaierij ken nooit goed zijn! Welke partij ook

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl