HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken

Bevolking Europa en Amerika heeft niet veel tijd meer om WO-3 te voorkomen


Amerikanen laden –in strijd met alle met Rusland gesloten verdragen- zware M1 Abrams gevechtstanks in Bulgarije uit.

Het is 2018. President Hillary Clinton (God verhoede het!) beschuldigt de Russen ervan haar ‘no fly zone’ boven Syrië te hebben geschonden. Damascus staat op het punt te vallen. Islamitische terreurgroepen die deels bewapend en gesteund worden door de VS bereiden een sloffensief voor om de hoofdstad in te nemen. Een Russisch gevechtsvliegtuig komt bijna in botsing met een Amerikaans toestel, dat de opdracht heeft de ‘gematigde’ moslimrebellen te beschermen. Ondertussen bereidt het door de CIA geïnstalleerde ultranationalistische regime in Kiev een aanval op de Krim voor met de bedoeling het schiereiland te ‘heroveren’. De aan de grenzen verzamelde troepen van Oost en West worden in hoogste staat van paraatheid gebracht...

 


Het Oekraïense leger heeft de afgelopen jaren grote hoeveelheden nieuwe wapens van de VS en Europa gekregen, en staat klaar voor een invasie van de Krim. Aan het front staat de neonazistische Azov Brigade, die het bevel heeft om de controle te nemen over Mariupol, dat in een door het Westen ‘illegaal’ verklaard volksreferendum voor aansluiting bij Rusland heeft gekozen.

In Kaliningrad, de geïsoleerde Russische enclave tussen Polen, Litouwen en de Baltische Zee in, worden door de EU georganiseerde en gefinancierde demonstraties gehouden waarin de hereniging met Duitsland wordt geëist. Rusland, dat zich bedreigd voelt door de almaar groter wordende NAVO troepenmacht in de Baltische staten, stuurt een sterke legermacht naar zijn grenzen.

Terwijl president Clinton de nucleaire strijdkrachten in Duitsland, die zojuist zijn gemoderniseerd, in alarmfase brengt, kondigt president Vladimir Putin aan dat Rusland zich uit het INF verdrag, dat destijds door president Reagan werd ondertekend om de kernwapens voor de middellange afstand te beperken, terugtrekt. Door de hoog opgelopen spanningen wisselden Amerika en Rusland sinds 2016 al geen informatie meer over deze wapens met elkaar uit, waardoor beide partijen geen zicht meer op elkaars activiteiten hadden.

Dan pikt een NAVO radarstation in het oosten van Duitsland signalen op van wat mogelijk een squadron Russische gevechtsvliegtuigen is dat richting Kaliningrad vliegt. Het sinds vorig jaar actief geworden raketafweersysteem in Polen wordt geactiveerd. Terwijl in Europa een nieuwe wereldoorlog dreigt los te barsten, gaat bij Hillary Clinton midden in de nacht de rode telefoon rinkelen...

NAVO heeft Koude Oorlog tegen Rusland hervat

Gezien de hervatting van de Koude Oorlog in de afgelopen jaren is het bovenstaande scenario –of een variant daarvan- niet alleen heel goed mogelijk, maar zelfs bijna onvermijdelijk. Het INF verdrag dreigt inderdaad uit elkaar te vallen nu de NAVO steeds meer troepen en materieel naar de Russische grenzen transporteert, en het Kremlin weinig anders kan doen dan daar op reageren.

De Amerikaans-Europese staatsgreep in Oekraïne, Georgiës aanstaande toetreding tot de NAVO, het moderniseren van de Amerikaanse kernwapens in Duitsland, en de steeds extremer wordende anti-Russische propaganda in de Westerse media hebben in korte tijd het gevaar van een kernoorlog, waarvan we na de val van de Muur en het communisme dachten voorgoed te zijn verlost, doen oplaaien.

Beschuldigingen dat Rusland het INF verdrag reeds geschonden heeft zijn vooralsnog niet bewezen. Wèl bewezen is het verplaatsen van zware wapens door de NAVO naar de oostelijke grenzen, en het verdubbelen van de ‘snelle reactiemacht’ in Europa. Rusland kondigde vervolgens een modernisering van zijn kernwapens aan, maar loopt in dat opzicht nog altijd ver achter op de VS, omdat het weliswaar veel raketten heeft, maar veel minder lanceerplatforms om deze af te schieten.

Niet Rusland, maar Amerika brak met verdragen

Het was Amerika dat in 2002 eenzijdig het ABM (anti-ballistische raket) verdrag opzegde en deze verboden wapensystemen in twee Oost Europese landen stationeerde. Tegelijkertijd werd de NAVO -tegen alle eerdere beloften aan Moskou in- uitgebreid naar het Oosten, bijna tot aan ‘de poorten’ van de Russische hoofdstad. Het verdrag over de beperking van de gewapende strijdkrachten in Europa, dat in 1990 door de presidenten Bush sr. en Gorbachev werd ondertekend, werd eveneens door de VS gebroken toen er militaire bases in Roemenië en Bulgarije werden gebouwd.

Vijf jaar later trokken ook de Russen zich uit het ABM verdrag terug, daartoe gedwongen door de anti-raketsystemen die Amerika in Oost Europa opzette. Het Kremlin zag met argusogen hoe de Amerikanen stap voor stap Rusland omsingelden, niet alleen in Europa, maar ook in Centraal Azië. Zo werd ook in Oezbekistan een militaire basis gebouwd, en wordt een luchtmachtbasis in Kirgizië gebruikt voor de bevoorrading van Amerikaanse troepen in Afghanistan.

Mensenrechten – alleen als het uitkomt

Vragen over de slechte mensenrechtensituatie in Oezbekistan worden niet op prijs gesteld. Immers, Washington –en in zijn slaafse kielzog Brussel- brengt alleen mensenrechten ter sprake als Putin daarmee (valselijk) beschuldigd kan worden. Van de arrestatie en gevangenneming van talloze journalisten in bijvoorbeeld ‘bondgenoten’ Oekraïne en Turkije wordt zelden of nooit enige melding gemaakt, laat staan dat er tegen wordt geprotesteerd.

Oorlogszuchtige presidentskandidaten

Deze Westerse politieke- en media hetze tegen Putin en Rusland wordt almaar heftiger. Hillary Clinton noemt de Russen een ‘bedreiging’ en is inderdaad voor het instellen van een Amerikaanse no-flyzone boven Syrië, wat onmiddellijk een confrontatie met Rusland –dat daar in tegenstelling tot de VS wèl op uitnodiging van de wettig gekozen Syrische regering opereert- zal veroorzaken.

De Republikeinse presidentskandidaat Marco Rubio vindt zelfs dat Russische vliegtuigen gewoon uit de lucht moeten worden geschoten, dat er nog meer ABM-systemen in Europa moeten worden opgezet, en dat Oekraïne lid moet worden van de NAVO. Gelukkig is er niet zoveel kans dat Rubio de Republikeinse genomineerde wordt en daarna tot president wordt gekozen, want hij zou met deze acties zonder twijfel een ‘hete’ oorlog met Rusland ontketenen.

Maar ook de andere kandidaten uiten zich in vergelijkbare oorlogszuchtige taal, met uitzondering van Rand Paul –die al helemaal geen kans maakt- en Donald Trump, die nog steeds mateloos populair is onder het volk, maar vanwege zijn anti-establishment houding en dito opvattingen gehaat wordt door bijna de hele Republikeinse top.

‘War on terror’ werd ‘war on Russia’

De spanningen tussen het Westen en Rusland zijn hoe dan ook tot een gevaarlijke hoogte opgelopen, die enkel te vergelijken is met het toppunt van de Koude Oorlog. Washington heeft de ‘war on terror’ ingeruild voor een politiek die duidelijk aanstuurt op een militaire confrontatie met Rusland. Daarbij hebben de Westerse plannenmakers de islam en tal van islamistische terreurgroepen tot hun bondgenoten gemaakt.

Bevolking moet in opstand komen

Helaas gaat het demoniseren van Putin door ‘onze’ politici en media nog altijd onverminderd door. Toch hopen we dat de gewone Europeanen en Amerikanen de eerlijke informatie die ze in de alternatieve media kunnen lezen aannemen en in opstand komen, voordat ‘onze’ leiders ons in al hun ‘wijsheid’ in weer een verwoestende oorlog storten, die tevens onze aandacht moet afleiden van andere gigantische problemen, zoals de onoplosbare Europese schuldencrisis en natuurlijk de massale immigratie van miljoenen moslims, die de stabiliteit, vrede en welvaart van onze samenleving in hoog tempo ondermijnt.

Niet veel tijd meer om WO-3 te voorkomen

De Derde Wereldoorlog is nog te voorkomen, maar er is niet veel tijd meer. De Amerikanen en Europeanen moeten massaal in opstand komen tegen de huidige gevestigde orde, en leiders aanstellen die een totaal ander beleid gaan volgen, zoals het onmiddellijk afsluiten van de grenzen, het herstellen van de soevereiniteit van de nationale parlementen door het opheffen van de EU en een terugkeer naar de EG, en het weghalen van alle extra troepen en wapensystemen bij de grenzen met Rusland, zodat er weer een ontspanning en toenadering tot het Kremlin mogelijk wordt, er gezamenlijk een oplossing voor Oekraïne en Syrië worden gevonden, en er wellicht zelfs een nieuwe tijd van samenwerking, voorspoed en welvaart voor alle volken in zowel Oost als West aanbreekt.

Eén ding is zeker: alles blijft niet ‘bij het oude’, alles wordt nooit meer zoals het was, zolang we totalitaire verraders zoals Obama, Merkel en Juncker aan het roer richting een inmiddels bijna niet meer te vermijden nieuwe wereldbrand laten staan.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

09-11: Luxemburgse minister: Nog enkele maanden om oorlog in Europa te voorkomen
09-11: Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS
08-11: (/ Confrontatie met Rusland in Baltische NAVO-republieken volgens Amerikaanse legerleiding meest waarschijnlijke oorlogsscenario buiten Midden Oosten)
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
12-10: (/ Britse ministerie Defensie: Dodelijke confrontatie met Rusland kwestie van tijd’)
10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland
09-09: VS dreigt Rusland voor het eerst in 42 jaar met militaire confrontatie in Midden Oosten
15-08: Pentagon officials: VS kan oorlog tegen Rusland nauwelijks winnen ( / Snelle militaire opbouw NAVO en Rusland langs grenzen Europa)
08-08: Strategic Culture Foundation: President Obama vernietigt Europa
11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)
24-06: Verenigde Staten stap dichter bij uitgelokte oorlog met Rusland en China
08-04: Reservisten Tsjechië en Slowakije weigeren mee te vechten in NAVO-oorlog tegen Rusland
11-03: Crisis Oekraïne: Amerikaanse generaal roept op zoveel mogelijk Russen te doden
06-03: Brzezinksi: Rusland gaat Estland en Letland aanvallen (/ VS voert anti-Russische propaganda en oorlogshitserij verder op)
28-02: 10 redenen waarom de VS en de EU uit zijn op oorlog
22-02: Stratfor over nieuwe oorlog in Europa: Niemand zal voor de EU willen sterven
21-02: Oekraïense ministerie BuZa eist dat Westen helpt met totale oorlog tegen Rusland
20-02: Topgeneraal: NAVO gaat zich actief voorbereiden op oorlog met Rusland
08-02: ‘Europa moet oorlogskoers VS en NAVO loslaten en samen met Rusland wereldvrede redden’
03-02: Kernoorlog gevaar? Nucleaire plangroep NAVO sinds 22 jaar weer bijeen
20-01: NAVO-land Litouwen bereidt bevolking voor op Russische invasie
19-01: EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Lies op 11-11-2015 17:06

Dit heet dan onzinige hitserij  net zoals onze regering ons voor liegt . Wat een kul verhaal .Xander verveel jij je soms .

Pannenkoek op 11-11-2015 17:48
Qromwel op 11-11-2015 17:49

Vreemd, niemand hier ziet dat Xander in de 4e paragraaf in de toekomst spreekt: 2016. En dat met een stilstaande klok.

Ike op 11-11-2015 19:27

Het Pentagon verklaart dat Syrië bezet moet worden en bestuurd voor vele jaren en dat er grondtroepen gezonden gaan worden. Dat heeft natuurlijk niks te maken met het bedrijf van Cheney dat olie heeft gevonden op de Golan, de pijplijnen door Syrië en het gas in het Letivian veld, zoals ik al eerrder heb verteld (sarcasmemode uit);

http://www.infowars.com/pentagon-clarification-syria-to-be-occupied-and-governed-with-boots-on-the-ground/

In het volgende artikel word er gezegd dat de VS ook USD 715 miljoen gaat gebruiken voor het gevecht tegen de ISIS varkens in Irak. Het klink als Golfoorlog deel III tegen Irak, omdat er nog Irakezen in leven zijn die weerstand bieden. Denk daar maar eens over na als onze Nederlandse troepen naar Irak gaan of in elk geval Irak bombarderen waarbij de VS de doelen aanwijst;

http://www.globalresearch.ca/americas-war-economy-senate-defense-bill-halts-guantanamo-closure-grants-military-aid-to-kiev-and-syrian-rebels/5488080

Ook al heeft Irak overigens Rusland gevraagd om te helpen en niet de VS. Ook het ingrijpen daar zal dus tegen de VN ingaan.

Wel interessant is het om te lezen dat de VS ook precies hetzelfde deed in Irak. Het creeërde Al Qaida in Irak daar en het bombardeerde de infrastructuur van de Iraakse regering. Het doet mij alweer denken aan Syrië en het aantal doden rook ook naar genocide;

http://www.globalresearch.ca/ten-years-on-iraq-lies-in-ruins-as-new-evidence-confirms-u-s-used-death-squads-to-manufacture-civil-war/5488084

only you op 11-11-2015 19:44

Daar heb ik geen toestemming voor gegeven? 

John1 op 11-11-2015 19:52

@Lies, vooral blijven geloven dat het onzinnige ophitserij is en ook niet geloven wat de regering ons verteld. Wat geloof jij dan wel? Sneeuwwitje en de 7 dwergen of misschien wel Roodkapje? Xander laat een eventueel scenario zien wat er zou kunnen gaan gebeuren, begrijpend lezen noemen ze dat. Er zijn ook nog mensen die een vooruitziende blik hebben en iets verder kijken dan hun neus lang is. Je zal nog gek opkijken hoe bizar de toekomst gaat uitpakken. Het zal niet precies zo gaan als Xander het hier verteld maar de strekking blijft het zelfde of erger. We gaan zeer zware tijden tegemoet Lies en daar kan niets of niemand wat aan veranderen. Er is er maar één die bepaalt wat er gebeurd en dat is God, zelfs de wereldse god lees satan staat onder strikte regie van de aller Hoogste.   

Stefan op 11-11-2015 21:34

@Ike

ik heb een paar keer moeten herlezen wat je schreef omdat ik zo'n braakneigingen kreeg, werd precies vanbinnen uit gewurgt ongezien, Laat me eerst een diepe buiging maken voor je kennis geschiedenis die uit de geschiedenisboeken gehouden worden. Echt waar chapeau man!!

je kan maar tot 1 conclusie komen.

Die Illuminatie zijn de nazi gestapo dat moordend facet in mensenlevens en zeker de afgelopen 300j ook daarvoor, eigenlijk vanaf ontstaan mens was er oorlog leed en de elite die zaten te feesten en de macht hadden...

draai of keer het de CIA is bij alles betrokken en  zijn  de veroorzakers van alle oorlogen terreur bewinden leed op de mensheid ongezien, ze zijn volledig nazi efficient, onaantastbaar. Zijn net "buitenaardsen" wat die allemaal kunnen welke macht dat die hebben. Dat is honderden jaren, sinds die rothschields erin voorkomen op onze tijdlijn dat die in hun kopkes hebben zitten hoe de mensheid volledig uit te moorden en met slaven zoals in den tijd van Egypte en ervoor Summerie Annunaki de resterende mensheid over te houden en verder te leven, ze zijn zelfs zo arrogant door het op die steen in Geogia te zetten geschreven dat er maar 500 miljoen mensen mogen overblijven, ze hebben zo'n macht over alles en iedereen dat ze het openbaren staat geschreven op een steen keigroot heel het plan van die Illuminatie dat de mensheid eraan gaat.

pfff echt dat is zo'n waanzin wat voor soort drek van sadistische moordenaars de wereld domineren...

Komt altijd op hetzelfde terug... Die CIA die ervoor de nazi's Duitsland waren... Het tuig dat voor het Evil Empire werkt... En dat Evil empire is de aristocratie.. De troon van Engeland Nederland, alleen zijn zij geen aristocratie want Juliana was geadopteerd en die bloedlijn is niet meer zuiver, maar ja ze waren nazi's en zijn Bilderberg dus.. zullen wel het juiste bloed hebben. Dat is ook altijd zo'n eigenaardige uitspraak geweest: "je moet het juiste bloed" hebben om tot hen te hehoren... de "elite" tegenwoordig koop je je in de elite, dan heb je toch niet het juiste bloed DNA zoals die koudbloedige reptielen.

Zijn wij dan zo verdoemd dat die onze dood veroorzaken, de planeet opofferen, waanzin als je erover nadenkt welke macht die hebben vergaart, hoe anderen zo hupla volk, land, cultuur alles de Christelijke funderingen hier gewoon verkocht verraden hebben voor macht.... Iedereen ziet in dat wij afstormen op een catastrofe ongezien, en niemand doet iets... Je kan ook niets doen want je word opgeruimd.Dan die mindcontrole via media TV films popsterren. alles en iedereen is regelrechte slaaf van consumptie en politiek die je leeghalen geestelijk en alles van geld, dat is toch waanzin hoe ne mens als een slaaf moet werken moet betalen, moet ondergaan, moet oorlogen gaan uitvechten voor dat krapuul. Alles en iedereen staan onder macht dominatie van de banken en politici die ons eraan verkocht en verraden hebben.

Het zijn altijd dezelfde families in het westen politiek waar grootvader vader en kleinzoon als zwarte adel elkaar opvolgen in die politiek of multinationals, ze houden het in de families. Het word altijd erger en erger. Meer verraad eigen volk wordt uitgerangeert vernederd, vervangen in eigen landen door andere rassen, de islam nota bene de aartsvijand van ons allemaal daar heeft alle elite en aristocratie westen zijn volk aan verkocht en verraden, want zie ze allemaal  naar saudi arabie gaan om de hielen te likken van de meest barbaarse heersers op aarde, de saudi's...

Je somt het perfect op, zo is het allemaal gegaan, alles op aarde heeft die CIA vernietigd, en nu vernietigen ze de mensheid ons allemaal. Begrijp dat niet, zien die dan zelf niet in dat deze keer een WO gans anders gaat uitdraaien? Die zijn dus bereid om 10 tallen jaren zoniet honderden jaren in atoomkelders te gaan leven?

Je  kan alle macht willen hebben die CIA, die Rotschilds al die verradende polici koningshuizen van ons... Slapen die eigenlijk wel nog s'nachts? Die weten beter dan wij allemaal welke horror ze doen en wat WOIII betekent... Is een nucleaire oorlog dan waarin de EU volledig opgeofferd zal worden en wss de atoombommen van jan en alleman over de planeet gaan vliegen.

Dat zetten die amerikanen in gang, begrijp dat allemaal niet, het is alsof zij een "escape" hebben, naar andere planeet dan kunnen of zo en offer die aarde maar op met mensheid en alles eraan en erop!! Want kijk dan wat die aanvangen, met wat jij schreef kan je enkel tot deze conclusie komen. Wij zitten met gekken idioten volledig doorgeslagen op macht moorden terreur uitroeiing weet ik wat individuen die eigen zin doordrijven tegen land volkeren alles , en nu moet de planeet en de mens er maar aan. Wat voor vergif mensen (als je hun mensen kan noemen) zijn dat eigenlijk die CIA die amerikaan die rothschilds ze hebben het voor elkaar gekregen dat al onze politiek hier ons aan de VS verraden hebben, TTIP erdoor en bye bye alles, dan is het net rond voor hun NWO want is onomkeerbaar en geeft hen alle macht over alles en iedereen. Zo'n verraad is ongekend in de mensheid geschiedenis wat onze politici gedaan hebben, zelfs de doodstraf is niet zwaar genoeg voor wat zij gedaan hebben en nog doen.

En zij dan die elite die CIA die massa mensen moordenaars. Als wij alllemaal dood zijn en de planeet haar atmosfeer kwijt is omdat duizenden atoombommen de aarde vernietigden en er enkel puin niets leven totaal de planeet verwoest ik denk niet dat die hun atoom bunkertjes bestand zijn tegen volledig arsenaal planeet dat tot ontploffing komt (heeft te maken met dat automatisch systeem verdedigings systeem van landen wanneer atoombommen tot gereedheid worden gebracht gaan alle alarmen op aarde af en moet er geen tekening bij maken wat landen gaan doen wanneer er genuked wordt op je land dan nuke je terug en de hel breekt los, waar gaat die elite leven???? Begrijp je me? Zijn die zo gek geworden doorgeslagen van geld macht vrouwen weet ik het dat die niet inzien wat die doen?? Ook hier is het kristal helder... Alles wat ze doen is al 10 tallen jaren op voorhand gepland, dat zie je met de rest, oprichting EU WOI WOII allemaal in scene gezet op commando van die familie rothschilds...Ze weten verdomd goed wat ze doen, alles wat die doen is om te vernietigen.

Sorry ik begrijp dat niet... 1 familie die zo "buitenaards" hier de macht over alles en iedereen heeft, zelfs heel dat vaticaan is van hen...

Is die familie niet zelf satan die zo op de planeet de mensheid het ergste laat meemaken wat er maar kan bestaan, in niets is deze planeet met leven erop Goddelijk, het is een regelrechte hel op aarde en de mensheid wordt gedomineerd door elites die Niet geloven integendeel die aanbidden het kwade en komen ervoor uit. En de mens stond erbij keek ernaar en zwaaide met vlaggetjes naar de elite wanneer ze voorbij komen.

Ik begrijp die VS niet, denken die nu echt van dat zij als continent gevrijwaard gaan zijn als WOIII losbarst? Landen als Noord Korea MO Iran, pakistan, SA de EU ligt vol atoombommen van dat vervloekte continent amerika. Met hetgeen wat jij neerschreef ja kwam ik tot de conclusie dat wij eraan gaan, die amerikaan en die rothschilds zijn niet te stoppen, niemand stopt die, zij kopen alles en iedereen om de rest moorden ze uit en hebben CIA om gans de planeet continu onder oorlogen te zetten.

Leven zou zo simpel op aarde kunnen zijn. Als er dan toch een WOIII zou komen om dan alles van elite koning Illuminatie alles wat verbonden ooit aan politiek was ongeacht welke graad familie maar die foute DNA van dat krapuul volk dat mensheid zo'n leed brachten dat die zelf uitgeroeid zouden worden en dat de mens dan opnieuw een kans zou krijgen op aarde.

Maar als dat gebeurd komen we het volgende probleem tegen, die religies dan begint dat terug en voor je het weet beginnen de oorlogen terug begint de macht terug, kortom daar is er weer elite en herhaalt de geschiedenis.

Leer vooral dat de mensheid niet geschikt is om een leven te hebben omdat wat ik hierboven beschreef het probleem van de mensheid die macht is. Zelden in mijn leven zo'n inzicht verkregen. Komt gewoon door wat je neerpende en nog waarheid is ook. Vroeg of laat gaan we er allemaal aan mens planeet alles. Het is allemaal tever gekomen uit de hand gelopen, miljoen en miljoenen andere rassen invasies in blank europa, draai het eens om dat miloenen en miljoenen blanken zo naar afrika zouden gaan.

Die elite zij waren de kolonisten, zij brachten leed aan die landen die ze leegroofden de gewone mensen hadden hier in onze landen geen 1 profijt aan de zelfverrijking van de elite daar, de mensen hier waren  zelf de slaven van de aristocratie en elites. En de elite politiek hebben het voor elkaar gekregen dat wij ons daar schuldig moeten over voelen en praten ons dat koloniaal verleden aan terwijl zij dat deden, net zoals ze nu effecief hun eigen landen opofferen aan anderen, vraag me echt af waar die koningshuizen denken te gaan emigreren wanneer hier de vlam in de pan slaat. Dat zou ik willen weten waar dat al die elite zich zal terug trekken wanneer de hel losbarst op aarde want zo is het altijd gegaan. Alleen leven we nu op een planeet met 15000 satellieten rond de aarde ze vinden iedereen, kunnen wimpers tellen... Toch niet zo handig wanneer landen als Rusland China, N Korea andere gestoorde landen weten waar die dan zitten want die worden gehaat ongezien.

Dat puzzelt me van de elite. zij weten dat ze aansturen op WOIII maar nu liggen er bij mijn weten duizenden atoombommen overal op aarde. Iedereen met verstand begijpt welke catastrofe ons te wachten staat. Waarom heeft de politiek dit gedaan van onze landen zij zijn geen elite geen aristocratie maar gedragen zich wel erger dan de opdracht gevers. Ik vraag me echt af voor welke sommen geld zij ons verraden hebben aan de VS, voor de EU die EEG dat was goed had zo moeten blijven, maar de VS veranderden MO tot Dante's Hell, Joegoslavië oorlogen, bankencrash, verraad politiek eigen landen aan de VS, vluchtelingenstroom, Duitsland waar merkel de genadeslag gaf aan ons allemaal met haar, "wir schaffen das" waanzin gewoon dat vanuit Duitsland de islam de EU pas echt inkwam. En wij mensen stonden erbij we weten allemaal, keken ernaar en deden niets. Dat is onze ondergang, wij zijn daar zelf verantwoordelijk voor want stonden nooit op tegen de elite laat staan dat wij met miljoenen op straat komen anti EU en zeker onze eigen politici die ons regelrecht uitgeperst en verraden hebben ongezien.

hit op 12-11-2015 01:38

Hi xander , U hebt een geweldige verbeelding . Hebt U niets anders te schrijven. Ik zou zeggen, 

Beperkt U to  actuelen dingen

Ike op 12-11-2015 03:30

@Stefan op 11-11-2015 21:34

Ik ben het wel eens met alles, maar ik type hetzelfde en vergeet vaak ook de nuance te maken. Het is niet zo dat heel Amerika of heel GB het 'evil empire' is. Het is niet alleen de CIA, maar ook de andere domheidsdiensten en MI5 heeft misscien nog wel het meeste geleerd aan de CIA. Zij doen dit spel al veel langer. En zelfs dan is het niet zo dat alle domheidsdiensten van de VS of de hele MI5 zo is, omdat het eigenlijk alleen een fascistische fractie is binnen die diensten. De Amerikaanse DIA van het leger is ook fel tegen het door de CIA gevoerde beleid omdat zij de domheidsdienst is van het leger dat het kanonnenvoer levert op het slagveld.

Omdat er ook mensen binnen die diensten zijn die er fel tegen zijn, klappen ze uit de school, waar men vervolgens ook weer tegenop probeert te treden. In zowel de VS als het VK zijn er ook veel mensen die weerstand beginnen te bieden tegen het wangedrag van de politici en de elite.

Ik durf te wedden dat het actuele schandaal van de commissie stiekem weer zo word gebogen dat een fractieleider van een splinterpartij of Wilders veroordeeld ervoor gaat worden. Zodra je op officiële wijze aan de geheime informatie komt die niet openbaar is en je hebt getekend dat je er niks over zal loslaten, ga je de bak in. Ik zou daarom nooit tekenen of nooit toetreden, omdat het een val is die goede volksvertegenwoordiging uitschakeld.

In mijn ogen is het meeste wel te verklaren uit de problemen die deze elite zelf ondervind. Als je de bevolkingspiramide hebt waarin de macht is weergegeven. Dan zal je zien dat er veel mensen graag omgaan met een hogere stap en zo min mogelijk aandacht besteden aan de onderste stap. Ik wil niet negatief zijn tegenover vrouwen, maar ze zijn zich hier veel vaker van bewust omdat ze nogsteeds juist met meer discriminatie te maken hebben.  Mensen die alleen maar hoger op willen komen, kosten wat het kost, zoeken partners op een stap of meerdere stappen hoger.

In de geschiedenis waarbij alle partners van adelijke huize moesten zijn voor de top, krijg je dan op een gegeven moment een zeer beperkte genenpoel. De geschiedenis is daar ook heel duidelijk over. Neven en nichten die trouwden in koninklijke families waarbij men zich zelfs het liefste beperkte tot de bevriende familietakken zorgen op een gegeven moment voor grote inteelt problemen. Ze voelen zich ook bij uitstek verheven boven andere rassen. Of ken jij westerse koningshuizen met een Aziatische of Afrikaanse partner? Het meest acceptabele zijn vroegere emigranten die nu een paar generaties later in een ander werelddeel leven. Je zal ook niemand in een westers koningshuis zien met het bloed van een stam uit het Amzonewoud.

Daarom houden deze groepen zich erg bezig met verrijking van hun eigen geslacht en verrijking van het de genenpoel van het volk. Zelf zijn ze daarom eigenlijk de grootste racisten. Want ze vinden wel dat de genenpoel van het eigen volk verbeterd moet worden, maar voelen zich er zelf ver boven staan. Het enige wat ze zelf hoeven te doen is de vrouwlijke kanten van de koningshuizen te laten bevruchten door mannen uit andere werelddelen. Gedrag is niet genetisch bepaald. Gedrag is geleerd en cultuur word geleerd. De koninklijke elite zou kunnen bestaan uit genetische supermensen met geld, een geweldige opleiding en verschrikkelijk veel macht.

Wat we zien echter is inteelt met gekochte kennis en macht gebaseerd op familielijnen, status en geld. Die zich wel verheven voelt boven Jan en alleman en vind dat Henk en Ingrid van het volk zich moeten vermengen met mensen uit een streek waar nog meer financieële macht ontstaan is uit een grondstof en heersende criminelen die heersen over volken met opvattingen die wij al minstens 400 jaar achter ons hebben gelaten.

Onze koninklijke elite kijkt neer op de daar heersende elite, maar is wel jaloers op hun macht en vind het geen slecht idee als wij als volk net zo onmachtig worden als het volk in deze Golfstaten.

Ik ben zelf absoluut niet tegen vermenging van rassen en genen etc. Maar cultuur, geloven en kennis bepalen het meest wie wij zijn en dat is geleerd. Wat nu door onze verstandelijk beperkte elite word gedaan is het importeren van culturen die op vele gebieden intolerant zijn, ondemocraties zijn en onze elite doet dit omdat het beter voor het volk is en voor hun eigen machtspositie.

Oops, van zulke grote cultuurbotsingen krijg je niet meer tolerantie, maar cultuuroorlogen. Omdat de uitgenodigde partij neerkijkt op de tolerante partij.

Begrijp mij goed, als onze elite voorstander was geweest van het vermengen van de genenpoel van het Nederlandse volk met die van het Russische volk en die van Aziatische volken, was de vermenging van culturen makkelijker gegaan vanwege hun voorkeuren en liefde voor vrijheid. Het probleem daarbij is echter dat deze volken tegen de centrale machtshebbers zijn en veel opstandiger tegen frauderende en machtsmisbruikende elite is en hun strijd daartegen ook een langere geschiedenis heeft. Deze volken hebben als onderdanen geen enkele aantrekkingskracht voor onze machthebbers.

Onze elite is op vele gebieden te dom en te verstandelijk beperkt om in te zien dat zij onze samenlevingen op deze wijze vernietigd. In een echt democratische EU zorgen de Nederlanders voor veel groei van de EU, maar hebben de Nederlanders geen enkele democratische macht, omdat we misschien iets van 8 miljoen stemmers zijn op 350 miljoen Europese stemgerechtigden. Toch is de masochistische D666 partij de grootste voorstander van de macht van de EU. Het is alsof ze zeggen; 'Hier, neem ons geld en neem onze macht, wij willen het niet. Maak van ons jullie slaafjes!'.

Het is grappig als je kijkt naar een het gedrag van GL corrivee Femke Halsema. Ze heeft haar eigen kinderen van de scholen in Amsterdam gehaald waar ze op zaten omdat ze werden gediscrimineerd. Toen ze voor een tv doc naar het MO moest en ging praten met feministen in Arabische landen, schrok ze van de positie van deze vrouwen en werd ze door deze vrouwen ook verteld dat zij dezelfde rechten wilden hebben als de vrouwen in de EU. Aan het einde van het programma dacht ik dat als we haar nog een paar keer wegsturen naar zulke culturen dat ze misschien wel lid zal worden van de PVV. ;D

Na het importeren van deze culturen zal er een einde gemaakt worden aan emancipatie, gelijke rechten voor andere rassen, tolerantie voor andere geloven, drugs en alcohol gebruik, abortus en euthanasie en de voorstanders zijn in feite EUthanazi's

In Nederland zijn de mensen van GL ook zo giftig op de PVV dat ze eigenlijk ook lijken te zeggen; 'Alsjeblieft, wij willen dit niet, wij willen jullie onderdanige vrouw zijn, die zoveel mogelijk mannen baart die alle macht krijgen waarbij zelfs een jong zoontje van jullie zijn moeder de wet voorschrijft of bij een schending vermoord en vermoord mij alsjeblieft als ik een openlijke homofiel ben'. Als deze mensen verkracht worden lijken ze zelfs geen aangifte te doen. Het is te gek voor woorden.

Het zijn 'Weg met ons' partijen die tegen hun eigen cultuur zijn en vechten voor intolerantie..

In de 2e slaapkamer willen beide partijen absoluut niet regeren met de PVV, terwijl zij nog het meest opkomen voor de leraren van D666 en de vrouwen van Groen Links en de Christelijke cultuur van de CDA en de Joodse cultuur in de PVDA.

De Nederlandse cultuur word op dit moment vermoord.

Stefan op 12-11-2015 15:18

@Ike

alles en iedereen worden op gebied van cultuur en land vermoord , ze vermoorden alles wat eigen was aan de landen geschiedenis culturen alles. De upperclass is daar verantwoordelijk voor, en die upperclass worden door bevolkingen op handen gedragen. Want als ze kunnen gaan zwaaien met hun vlaggetjes langst de weg staan ze er allemaal. Onbegrijpelijk van de mensheid, zij die elites teren op onze kosten, verraden alles en iedereen in eigen landen en het volk zweeg en onderging. Zelfde met politiek daar zien we ongeacht wie er aan de macht komt zij verder zetten wat hun voorgangers deden waar ze zogezegd tegen streden en met mega leugens verkiezingen winnen dan om te vervallen tot het oud alom bekende stramien werken van die elite.

Diezelfde elite die op het einde van de dag lekker cosy allemaal bijeen zitten te feesten. Het is hen tegen ons allemaal, geen 1 politieke partij staat aan de kant van het volk. Dat is in alle EU landen zo. en de zogezegde anti EU partijen zijn van zelfde bedje ziek want die hebben alle voordelen zoals de elite, wat maakt dat zij allemaal ook de elite zijn, men noemt dat de nieuwe elite. Bij BDW in belgie zie je dat goed, die is gewoon getransformeerd, kleedt zich als de elite en praat nu ook zo, daarvoor was dat zogezegd een volkse mens. Schiet niets meer van over... enkel populisme blablabla

Je hebt gelijk van die MI5 en MI6 en alle andere inlichtingen diensten zijn anti eigen volk en dienen de VS uiteindelijk allemaal zijn ze de slaafse honden van de VS, zelfs die aivd van Ned werkt voor de CIA

http://tweakers.net/nieuws/100944/snowden-nederlandse-geheime-dienst-werkt-in-feite-voor-vs.html

https://decorrespondent.nl/3380/Operatie-Leunstoel-hoe-een-klein-Nederlands-bedrijf-de-CIA-hielp-om-de-Russen-af-te-luisteren/103955280-e8db49d3

https://nl.wikipedia.org/wiki/Central_Intelligence_Agency

dit telt voor alle landen die moeten buigen voor de CIA, en al die spionage op aarde door NSA dan... pfff echt zo verraden worden door een kliek politici die haar land volk ziek cultuur zo aan de amerikanen allang verkocht hebben. Pech voor de autochtone bevolkingen die ze eerst leeg gemolken hebben, er valt niets meer aan ons te verdienen, mensen beginnen vragen te stellen worden mondiger en je ziet hoe ze sturen naar WOIII om het volk weeral te breken.

Punt blijft dat de overgrote meerderheid gewoon blijft ondergaan, tis eender welk schandaal er naar buiten komt niemand van politiek dat aftreed, neen die doen gewoon verder het werd effe gemeld en dat was het, arrogant gaan die pseudo elites verder tot het bitterste einde, want vroeg of laat zegt de andere kant aarde: en nu was het genoeg! mensen zelf verdedigen hu idealen zelf ook niet meer iedereen is murw geslagen bijna buiten de alternatieve Blogs...

Nog geen 20j geleden en alles en iedereen had de straten opgegaan, dat is allemaal uitgeschakeld alleen dat links kan haar nazi troepen massaal oproepen om met zwaar geweld alle protesten vreedzaam te breken met steun politie en politiek.

Wij zijn verdoemd tot en met of enig mirakel moest gebeuren dat iedereen maar dan iedereen opstaat en de straten opgaan.

Ik heb hier een bangelijk goed idee voor, om mensen te mobiliseren dat je niet akkoord bent want je krijgt ze de straat niet op zou men de mensen moeten kunnen mobiliseren (in luxe dan moeten ze amperbuiten komen) door bv alle dagen van 20 tot 21 u massaal met potten en pannen naar buiten te gaan en er beginnen opkloppen en zo je onvrede te uiten. Zo kan politiek niet ingrijpen omdat iedereen voor zijn eigen deur of vanuit de raam met potten en pannen tegen slaan en zo protesteren. Heb dit idee van elders was gigantisch succes op den duur deden 2 miljoen mensen dat maanden aan een stuk zo. Moest je dat hier kunnen afbrengen dat gans de EU van 20 tot 21u alle dagen met potten en pannen staan te kloppen tegeneen en zo hun ongenoegen uiten dan zouden mensen kunnen verenigen tegen die elites en zeker tegen dat mislukte EU gedrocht. Ik weet op den duur niet meer waarom iedereen tegen die islam vecht is verloren moeite want politiek beschemt hen

Dus plan B is dan om te keren tegen de politiek vanwege land volk verraad en eisen zoals GS eisen zoals Zwitersland hervormingen van alles en het volk beslist, want tijdens die potten en pannen protesten kan je spandoeken hangen met meldig dar wij bevolkingen politiek willen die waar ze voor verkozen door eigen volk zijn  geweest die dan ook de belangen van eigen volk dienen dan. Nu is het de omgedraaide wereld, ons persen ze uit, en vervangen ons door hordes niet vluchtelingen, want lees dat het marokanen, pakistanezen, Irakezen, alles wat niet uit oorlog komt komt hier op kosten van autochtonen leven en wij zelf gaan ten onder.

De enigen die dat kunnen veranderen zijn wij bevolkingen zelf! maar dat gebeurd niet... Er zijn tal van oplossingen vreedzaam zelfs waar politiek geen bal kan ingrijpen maar het volk wend ze niet aan om zich te verdedigen :-(

Voor de rest heb je weeral  gelijk met wat je schrijft.

Die pvda en d666 onbegrijpelijk met de rutte dat die nog aan de macht zijn in Nederland, alle andere landen op aarde was die regering gevallen zeker na de meest leugenachtige onderste steen van MH17.

En groen bij jullie met socialisten nemen gewoon Belgisch model over van de belgische groenen  en sossen die hadden dt hier uitgevonden om ondemocratisch partijen uit te schakelen. Maar zijzelf na alle fraude schandalen zelfverrijking in raden van besturen overal, leugens bedriegen stelen liegen, die stappen nooit op. Nou potten en pannen protest zou dat kunnen veranderen. Maar moeten mensen het ervoor over hebben en buiten komen voor hun deur of vanuit de raam en beginnen slaan erop alsof hun levens ervan af hangen.. maar in niets ondernemen burgers iets. Dat is zo surealistisch abnormaal

Angstaanjagend gewoon dat mensen niets vreedzaam ondernemen, de politiek heeft machtig wapen tegen die islam protesten maar geen wapen wanneer de eigen bevolkingen tegen hen opstaan zonder de islam te vernoemen maar gewoon regelrecht tegen de EU EP en alles errond zijn. Dan zouden ze zich doodplippen die EU met haar EP, want is hun verweer illegaal die EU opgericht nadat alles en iedereen in referendum ratificatie van Europa niet wilden en massaal neen stemden, toch werd de EU opgericht. Gewoon onbegrijpelijk, en de ondergang van ons allemaal, vraag me af hoelang het duurt en die TTIP is een feit. Dan is die NWO ook een feit.

Of dit die politiek dom betwijfel ik, ze weten goed wat ze doen en de arrogantie en ermee wegkomen met alle leugens weet ik het speekt allemaal geen rol die doen gewoon verder en schofferen dagelijks eigen bevolkingen meer en meer.

Op den duur begin je te denken dat ze de bevolkingen uitdagen zo en hopen dat er opstanden komen dan kunnen ze de bevolking opruimen en er met scherp op schieten, dat zit in hun hoofden en hun manier van de EU volledig onder islam te zetten tegen de wil van iedereen hier buiten enkele % guthemensch en die socialisten die overal de verkiezingen verliezen, Kroatie nu ook die socialisten zijn opgeruimd ongezien na de verkiezingen nu.

Enige oplossing is socialsime volledig uitroeien want socialisme komt van karl marx despoot ongezien, socialisme was hiter ook met nationaal socialisme, of dat dan nu democraat, nationaal weet ik welke naam er eraan geven socilaisme blijft socialisme, zij hebben de ergste mensenmoorden buiten religie op hun geweten, en daar stemmen mensen op???? wetende dat sociasime enkel oorlogen en miserie meebrengen en recent eigen volken verraad.

Ike op 12-11-2015 23:59

@Stefan op 12-11-2015 15:18

Ik concentreer mij op het stuk waar ik het niet mee eens ben. Voor een goede vrij markt economie te laten wereken is er tegengewicht nodig tegen de multinationals. Dat is er nu niet. Ze huren politici en nemen ze aan na hun politieke carriëre. De vakbonden hebben weinig tot geen macht en zijn zelf een bureacratisch instituut geworden die met deurwaarders arbeiders achterna zitten. In het overleg met werkgevers maken ze afspraken waarvan werkgevers weten hoe ze deze kunnen omzeilen.

De macht van links is al compleet gebroken, daarom is het fascisme al aan de macht en heeft het volk helemaal niks te vertellen. Als het via de PVV wat probeert, worden ze weggezet als extreem rechts en krijgen een wc cordon er omheen.

Werkgevers barsten van afspraken als over de liborrente of de prijsafspraken over het beton en ook het laaghouden van de lonen. De multinationals die minder werk creeëren dan het hele midden en klein bedrijf betalen in totaal minder belasting door belastingparadijzen en het volk word bij alle afspraken dubbel en overdwars genaaid.

Nederland is al een bananenrepubliek. Dat is het probleem. Er is geen evenwicht meer tussen de macht van de partijen.

Jij vind dat de macht van links verder beperkt moet worden omdat ze massamoordenaars zijn. Ik zeg dat het een stuk gecompliceerder is als je de geschiedenis echt goed bekijkt. Dictators, rechts of links waren de massamoordenaars. Als linkse dictators aan de macht zijn, worden ze vaak wat extra geholpen met de masamoord door rechts. Veel van de massamoorden door communisten waren ook in de strijd tegen het fascisme en werden daarom op het konto geschreven van de communisten. Of bij hongersnood in een comministisch land werd alles op het communisme geschreven. Maar de machtsgreep van Pol Pot kwam door de massale bombardementen van de VS. Ho Chi Ming voerde communisme in omdat de VS hem niet wilde helpen. China werd geboycot en bevochten tijdens hun grote hongersnooden.

Natuurlijk waren die regimes dictoriaal, maar wij leven in een schijndemocratie waarbij het nu met het TPP, TTIP, CETA, NAFTA en TISA duidelijker en duidelijker word bij wie de macht echt ligt, de multinationals die er maar weinig voor hebben betaald om het TPP met een fast track proces erdoor te krijgen. Werknemers en consumentenorganisaties hebben niks te vertellen en kunnen worden aangeklaagt. Om één of andere reden noem jij dat allemaal socialistisch omdat de Neo Con's onder meer vroegere socialisten waren of zo. Maar ik noemt het extreem rechtse fascisten die niks ophebben met de democratie. Zij hebben de macht in de VS en in .NL zijn we horig aan ze.

Ik ben voor een vrij marktmechanisme als het langzaam in word gevoerd en als alle partijen net zoveel macht krijgen. Maar zo werkt het niet. Wij krijgen de vrijhandel wereldwijd door het NWO door de keel gedrukt en het zal resulteren dat wij met het TTIP en TPP verdrag concureren met slaven in Maleisië en andere landen. Om onze lonen te verlagen worden er nu slecht geschoolde illegalen naar Europa gehaald waarvan de fascistische globalisten hopen dat ze zullen zorgen voor lage lonen. Daar is niks communistisch of links bij. Dat is fascisme, maar onze lijders heulen of vinden dat prima.

Er zijn geen politici die voor de arbeider opkomen. Onze lijders zijn te dom om echt te managen en de bedrijfsvoering aan te passen aan hogere lonen. Daarom is hun enige oplossing om de lonen te drukken met illegalen. Werkgevers willen niet betalen naar de produktiviteit van de werknemers. Ze streven naar maximale winsten en knijpen het laatste zuur uit de laatste citroen en klagen daarna dat het het nog niet genoeg is.

Ze zien arbeiders alleen maar als kostenpost en niet genoeg als consumenten. Ik zie het ook als ik op een markt loop en de marktlui hoor klagen dat de mensen genoeg geld hebben, maar ze het niet willen uitgeven. Ze willen gewoon niet inzien dat het volk uitgeknepen is. Meer, meer en nog meer.

Ik denk dat het kapitalisme het beste systeem is, maar ook dat heeft zijn beperkingen. Consumenten zijn op een gegeven moment ook tevreden met wat ze hebben en sparen daarna op en geven nauwelijks wat uit. Dat is het probleem. In het verleden was onze werkloosheid in de 3e wereldlanden. Nu komt het naar de 1e wereld en als we het niet op die schaal willen hebben moeten we of de paupers een fooi geven (dit is het streven nu) of we zullen de arbeid beter moeten verdelen en toch onze tolmuren instand moeten houden en elke corruptie en ongwenste marktafspraken (ook corruptie) keihard moeten aanpakken.

Als het laatste niet gebeurd en we met slaven moeten concureren, wil ik de elite mijn slaafje maken en afzetten. De WTO en NWO en alle TPP, TTIP, NAFTA, CETA en TISA afspraken worden te snel en te eenzijdig door gevoerd.

We stuiven nu razendsnel af op een maatschappij waarbij de meerderheid op het bestaansminimum leeft, zoals in de VS en waar de MSM ze dromen voert dat als ze dat lot winnen ook rijk kunnen worden. Het is en race naar beneden en het import van illegalen zal leiden tot massamoord.

En de race om olie en gas in USD's in Libië, Syrië, Irak en Iran, de pijplijnen daardoor lijden nu al tot en genocide.

Wijn moeten kiezen tussen verdragen met schijndemocratieën als China en Rusland of een schijndemocratie zoals we die al kennen in Europa en de VS.

Ik kies daarbij voor een handelsverdrag als in de Shanghaicoalitie zonder immigratie stromen en met een geleidelijke afschaffing van de importtarieven.

Het huidige WTO en NWO word onze dood als tolerante Nederlander (identiteit).

Ismail op 13-11-2015 00:18

Hmmm, het lijkt erop dat Europa een groot deel van deze mannelijke vluchtelingen zal opleiden en gebruiken in een oorlog tegen Rusland (en China?), wat moeten ze anders met al die mensen? Natuurlijk worden de grenzen niet zomaar open gegooid. Miljoenen Afrikanen klaarstomen voor een enorme conventionele grondoffensief tegen Rusland - en of andere landen - is niet ondenkbaar. Het vuile werk laten opknappen door anderen, afmaken waar Hitler mee begonnen was, met dank aan de verenigde satans van Amerika.

max299 op 13-11-2015 09:01

Israel Isis Olie Golan hoogte in bezit nemen

Deze jongen heeft t begrepen

https://www.youtube.com/watch?v=S2UogUfSwTI

Als je ziet hoe ver ze gaan is Nederland nog maar aan t begin van veel heel veel narigheid.

Nu denken nederlanders dat t ISIS stopt met en in  Syrie Irak doordat Olie en Gas in Israelische Amerikaanse handen zijn. 

Hierna komt Rusland en China.Hoe onverstandig van China en Rusland om bijv olie gas grondstoffen nog in dollars te betalen.

Stefan op 13-11-2015 13:02

@Ike

heel de EU despoten leiding is socialist met de liberalen aan de macht, de liberalen moeten zogezegd een gematigd rechts voorstellen.

Herinner u die paarse kabinetten, hier in Belgie heeft die verhofstadt gans belgie uitverkocht onze enige energie Electrabel gratis bijna verkocht aan de socialisten Frankrijk waardoor wij prijsverhogingen tot 500% kregen op tarieven electriciteit. Het zit hem in aard van beestje. Vroeger had je met Hitler nationaal socialisme en zij hadden hun neo nazi's. Die reptielen kunnen dat niet verbergen kicken te hard op hitler zijn derde rijk wat zij met het vierde rijk verder zetten de EU. Whats in a name, nu is het democraat socialisme met hun vriendjes de neo liberalen. Zij profileren zich als een gematigsd links maar vergis u niet.

In deze optiek regeren de liberalen en de socialisten exact hetzelfde als de Duitse socialisten met hun neo elites de voorganger van de liberalen. De gewone Duitser mocht ook niets hebben de staat regelde alles voor hen en de elite, de nazi's gestapo en aanhang samen met de socialisten leefden in weelde, net zoals je vandaag ziet. Dat is fake rechts om bevolkingen te sussen, in weze zijn het de liberalen met hun vrije markt die alles vernielden voor de mensen en enkel de multinationals rijk maakten.

Wat jij schrijft shanghaicolatitie ja dat zou het moeten zijn, maar de socialisten EU VS met die liberalen in hun zog zorgen voor de burgeroorlogen, voor WOIII, enkel zij 2. Liever dat dan wat jij schrijft en de meest logische oplossing zou zijn

Net exact hetzelfde als WOII want de elites multinationals zijn door de liberalen groot gemaakt en alles is eraan verkocht.

In alle landen zie je die innige band tussen liberalen en socialisten, net zoals in WOII alleen noemden ze toen de neo nazi ipv neo liberaal, geen 1 normale mens zou zijn partij een neo liberale partij noemen, maar ze kunnen het niet laten om te refereren naar hun gestapo geschiedenis.

de geschiedenis herhaalt exact terug en dat zie je in  de EU waar democraat socialisme de plak zwaait met de neo liberalen.

Dat verraadhen zo deze verwijzing slaat op WOII nationaal socialisme met de neo nazi's.

Grtz

Stefan

Ike op 13-11-2015 16:55

@Stefan op 13-11-2015 13:02

Ik ben het eens met het feit dat de stickers de lading niet dekken, maar ik plak er hele andere stickers op hen dan jij.

Ik vind ze niet sociaal of liberaal, maar fascistisch. Het zijn globalistische fascisten die aan de macht zijn en het ons door onze keel willen duwen zonder dat wij er over mogen stemmen. Ze zijn tegen echte democratie.

Als je kijkt naar de geschiedenis van hen, leid het naar Allan Dulles en zijn broer en die lagen in bed met de nazi's van Adolf en de Bush familie van Prescot en JP Morgan en Henry Ford en ook de Rothschilds en Rockefellers en zij werden gesteund door de koninklijke elites.

Het is de elite tegen het volk.

Ik kom zelf ook uit het arbeidersvolk. Ik vind dat democratie er voor iedereen is en niet voor de elite.

Ik vind wel dat om het democratisch recht uit te voeren je ook wel op de hoogte moet zijn om te stemmen. De elite verzwijgt dingen en bekokstooft dingen onderling en ik vind dat we ook niet moeten toestaan dat het volk bespeeld word en gecontroleerd mbv verzwijgende MSM.

We leven daarom in een nepdemocratie met een neparlement. EUthanasie is noodzakelijk. Omdat onze elite alle informatie en marktmechanismen van de vrije markteconomie door hun onderlinge illegale afspraken om zeep helpen. Dit is illegaal en strafbaar volgens de wet.

Het verschil van hun economie en die van een Zuid Oost Aziatische economie is dat daar het volk weet dat ze bestuurd worden door dictators. Hier leeft het volk in een waan dat ze leeft in een democratie.

Dit geld voor vele delen van de wereld. De Neo Conservatieven worden onze dood. als we ze door laten regeren.

Stefan op 13-11-2015 18:01

Ja Ike

heb dat vergeten erbij te schrijven, idd fascisten pur sang dat zijn ze allemaal die socialisten met die liberalen alles voor hen en de elite en het volk kan stikken! Wij hebben de ergste dictators, die andere landen die jij opnoemt verkiezen nog democratisch hun dictators, en die dictators verraden hun eigen volk niet zoals hier in de EU waar ze zichzelf gekroond hebben als commisarissen en het volk continue uitschelden voor nazi rascisten wat ze zelf zijn tegenover hun eigen volk dan die hun overwaanzinnige verloningen betalen in die illegale EU! Maar ja de saudi's zullen meer betalen voor ons continent volledig islam te maken. En ja in weze zijn de liberalen onze dood van alles maar het zijn de socialisten die baas zijn en evenzeer mee zo beslissen, die 2 samen zijn de nagel aan ieder zijn doodskist hier.

En de economie andere kant aarde kunnen wij enkel nog maar van dromen, wij kunnen binnenkort op de vlucht naar die landen om aan de islam te ontsnappen... Man schreef het al zelfs de doodstraf op de ergste wijzen dekt het niet qua straf wat die EU meute illegaal zelfverkozenen erin flikten met onze landen cultuur alles...

Nice one... I have a dream.. the EUthanization van de EU met dat EP erin op alles en iedereen erin, want ze dienen allemaal de belangen van die bankiers de ECB eigendom van de Rothschilds. Dit is op conto van liberalen en socialisten, christelijke partijen dromen daar ook van die verraden evenzeer alles mee uit, die draaien met de wind mee om maar mee aan de macht te blijven, Christelijke partijen die hun volk aan de islam verraadde en opofferde.

Ben eens benieuwd met die Britten hun show of ze uit de EU stappen, wees maar zeker van niet en dat wij poppenkast 1é klasse krijgen, want GB uit de EU en Schotland scheurt zo af van VK... die worden leegemolken ongezien door GB momenteel.

De EU gaf GB altijd jokerkaartzodat niets kon afscheuren daar, dus uit de EU wishfull thinking. is een grote show

Ismail op 13-11-2015 19:06

@max299

"Hoe onverstandig van China en Rusland om bijv olie gas grondstoffen nog in dollars te betalen."

Hier willen ze nu juist vanaf komen. En o.a daardoor komt de wereldreservermunt, de Dollar dus, in gevaar en dat pikken de Yanks niet.

Ike op 13-11-2015 23:48

@max299 op 13-11-2015 09:01

Klopt. Een goede vdo. Ik ben van mening dat het belang va Netanyanu is de olie en het gas en dat bij een confrontatie er meer joden terug naar Israël komen ipv het verlaten en Netanyanu wil meer begrip voor het weigeren van alle vluchtelingen die niet Joods zijn bij de grens. Maar Israël is maar één partner in het grote plan. De Saudi's, Erdorat, de Neo Con's etc. etc. Feitelijk de NATO en hun partners.

Rusland en Chine zijn nu juist bezig om hun betalingen niet in USD's te regelen. Je ziet op het wereldtoneel dat alle landen problemen krijgen als ze geen USD's meer willen.

Venezuela word bedreigd met een coup en inval uit Colombia. Aanslagen vinden plaaats.

De Neo Conservatieven zijn nu gewoon bezig met massamoorden en onze politici volgen ze aan een riem.

Ik verwacht dat men snel zal neerkomen op onafhankelijke sites.

Er is nu ook een vliegdekschipgroep bij de Zuid Chinese Zee aangekomen en er is nog een andere groep die bij China ligt.

http://southfront.org/u-s-carrier-strike-groups-locations-map-nov-13-2015/

Het is allemaal niet echt grappig, maar ik vind het wel goed dat China hetzelffde spel meespeelt met de VS. Ze heeft 3 schepen naar Cuba gestuurd voor een bezoek en zegt daarmee eigenlijk dat ze hetzelfde kunnen doen als de VS en het heeft ook schepen een bezoek laten brengen aan de VS, zodat de VS ook beseft dat ze hetzelfde kunnen doen. De VS snapte bijvoorbeeld niet wat de Chinese schepen kwamen doen met hun onverwachte vrindelijke bezoek. LOL

http://www.thestandard.com.hk/breaking_news_detail.asp?id=68664&icid=2&d_str=20151111

Hoe Thailand wegloopt uit het Amerikaanse kamp en 3 Chinese onderzeeers heeft gekocht;

http://journal-neo.org/2015/11/13/bangkoks-pivot-to-beijing/

Ik kan het alleen maar eens zijn met Rand Paul als hij zegt dat Obomba gewoon niks weet van buitenlands beleid.;

Over de desintergratie van Euopa door het herstellen van grenscontroles;

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-13/european-union-disintegrating-austria-builds-new-fence-germany-sweden-resume-border-

Hoe ook Europeanen zich beginnen te bewapenen en vrouwen ook pepersprays kopen;

http://curiales.nl/2015/11/13/europa-vuurwapens-wapenwet/

Timmerzwans die zijn domme mond weer opentrekt en zegt dat het de EU is of oorlog;

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-13/eu-commissioners-dire-warning-only-alternative-europe-war

Ik ben het wel eens met Rand Paul die zegt dat Obomba niks weet van buitenlands beleid;

http://www.infowars.com/video-rand-paul-calls-obama-an-idiot-on-foreign-policy/

Besef allemaal goed dat Charlie Hebdo een valse vlagaanval was met de onverwachte zelfmoord van een politie commisaris die niet onder behandeling was of depressief was.

Ik vind onder alle omstandigheden de NATO coalitie en hun domheidsdiensten in elk geval verantwoordelijk voor de aanslag van vandaag. Zij hebben de wapens geleverd in Syrië aan deze terreurvarkens. Ik vind dat alle journalisten met gebruik van de Charlie Hebdo aanslag alles moeten gaan uitzoeken van de aanslag van vanavond, omdat het stinkt.

Ik volg de liveuitzendingen van SKYTV en de NPO terwijl ik dit tik en vind het allemaal walgelijk, maar ik denk dat dit vooral een aanval is op de democratie en het Europese volk.

Ike op 14-11-2015 01:41

@Evert66 op 13-11-2015 21:56

Het meest accute probleem voor de EU is de poging tot afscheiding van Cattalonië van Spanje en de linkse verkozen meerderheid in Portugal die tegen de EU is en nu niet in de regering mogen komen van de Portugese president. Dat is nog veel accuter dan een evt. exit van GB en een afscheiding van Schotland.

Ik denk dat de fascistische fractie uit 'De diepe staat' achter deze aanslag zit. Schengen is nu dood, maar wat komt er na Schengen? Welke maatregelen zullen het EP en onze 2e slaapkamer willen nemen?

Het is ook opvallend dat alle terroristen gedood zullen worden, zodat niemand het na kan vertellen.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl