HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

VS erkent dat kernverdrag nooit is ondertekend door Iran en daarom niet bindend is


Chamberlain had tenminste nog een vodje papier mèt handtekening. Obama heeft zelfs dat niet voor elkaar gekregen.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft toegegeven dat Iran het door Obama zo bejubelde verdrag over het omstreden nucleaire programma van het land nooit heeft ondertekend, en dat de gemaakte afspraken niet bindend zijn. Daarmee bevestigen de Amerikanen de lezing van de Iraniërs, die dit al onmiddellijk na het sluiten van het –in werkelijkheid dus niet bestaande- akkoord beweerden, maar wat door niet één Westerse regering serieus werd genomen. Sowieso heeft Iran met massale defensie aankopen en het lanceren van ballistische raketten alle afspraken uit dit fake verdrag geschonden.

 

Het Republikeinse Congreslid Mike Pompeo had een kopie van het JCPOA (Joint Comprehensive Plan of Action) ‘verdrag’ met Iran in handen gekregen, en zag dat daar geen Iraanse handtekening onder stond. Op zijn vraag aan het ministerie of dit correct was, werd bevestigend geantwoord. ‘Het JCPOA is geen verdrag of uitvoerende overeenkomst, en daarom geen ondertekend document.’ Het ‘verdrag’ met Iran bestaat daarom enkel uit niet-bindende ‘politieke afspraken met de P5+1... en de EU.’

Iran mag zichzelf controleren en slaat massaal wapens in

Volgens het ministerie is een Iraanse handtekening niet belangrijk, omdat er uitgebreide controlemaatregelen zouden zijn genomen, en ‘Iran begrijpt dat wij de mogelijkheid hebben onze sancties opnieuw in te voeren als het land zich niet aan de afspraken houdt.’ Eerder dit jaar wezen we op de details van de afspraken die Obama met Iran maakte, waaruit bleek dat deze ‘controles’ van de nucleaire installaties door Iran zelf mogen worden uitgevoerd – alsof een slager zijn eigen vlees mag keuren, of een automobilist zijn eigen auto.

Gezien de massale, door alle partijen –inclusief de Ayatollahs zelf- bevestigde jarenlange misleiding van de internationale gemeenschap door Iran hoeft niemand erop te rekenen dat de resultaten van deze ‘controles’ ook maar enigszins een juist beeld van de werkelijkheid zullen schetsen – àls er überhaupt al ‘controles’ zullen worden uitgevoerd. President Hassan Rouhani ‘adviseerde’ het Iraanse parlement in augustus zelfs openlijk om het ‘verdrag’ NIET te ondertekenen met de woorden: ‘Waarom zouden we deze onnodige legale restricties aan het Iraanse volk opleggen?’

Desondanks heeft met name Europa Obama’s fake verdrag aangegrepen om de handelsbetrekkingen met Iran flink aan te trekken. Volgens critici zal het mede daarom erg moeilijk worden om opnieuw sancties in te stellen. (1) Met de miljarden die dankzij het Witte Huis vrijkwamen door het opheffen van de sancties kocht Iran onmiddellijk 100 Russische tankvliegtuigen en 150 Chinese J-10 gevechtsvliegtuigen, wat een directe schending was van alle gemaakte afspraken. Hetzelfde gold voor nieuwe testlanceringen van ballistische raketten waarmee Iran inmiddels Oost Europa kan raken.

Chamberlain had tenminste nog een handtekening

Er kan opnieuw maar één conclusie worden getrokken, namelijk dat de met Iran gemaakte afspraken het papier waarop deze werden vastgelegd niet waard zijn.

Sceptici maakten al vaak een vergelijking met het onbenullige verdrag dat Neville ‘peace in our time’ Chamberlain met Adolf Hitler sloot, kort voordat deze de wereld in een tweede verwoestende oorlog stortte. Maar Chamberlain had tenminste nog een vodje papier mèt handtekeningen erop. Obama heeft zelfs dat niet, en om onbegrijpelijke redenen is er niemand in het Westen die zich daar ook maar een seconde bezorgd over toont.


Xander

(1) Arutz 7

Zie ook o.a.:

22-11: Duizenden Iraanse troepen oefenen op aanval op Jeruzalem
05-09: Iraanse opperleider publiceert eigen versie van Hitlers Mein Kampf: ‘Palestine’ (/ Amerikaanse en Europese politiek faciliteert Iraans streven naar een kernbom en vernietiging van Israël en het Westen)
03-09: Iraanse generaal: Wij versterken ons leger voor ‘totale uitroeiing en vernietiging Israël’
30-08: Oud vicepresident Cheney verwacht kernoorlog door akkoord met Iran
18-08: Iran kondigt aan raketten aan Palestijnen te leveren om Israël ‘uit te wissen’
04-08: Obama gebruikt antisemitische argumenten bij verdedigen kerndeal Iran
26-07: Presidentskandidaat Mike Huckabee: Obama voert Israël naar de ovens
24-07: Krankzinnige details kerndeal: Iran mag zelf eigen installaties inspecteren (/ Minister Kerry waarschuwt Israël: Aanval op Iran zou enorme fout zijn, VS zou Iran kunnen verdedigen)
22-07: Tekst VN-resolutie bewijst dat Obama glashard loog over kerndeal met Iran
20-07: Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israël te vernietigen
18-07: Iran experts: Ayatollah Khamenei gaat kerndeal al na 1 jaar opzeggen
15-07: Kernakkoord: Westen gaat Iran helpen met bescherming tegen Israël
15-04: ‘Obama verzweeg illegale levering Noord Koreaanse raketdelen aan Iran (/ Meer bewijs dat Obama het Iraanse kernwapenprogramma doelbewust intact laat)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

proteus op 26-11-2015 18:51

Xander, de Bijbel zegt het al. In die tijd zal wat goed is fout genoemd worden en wat fout is goed genoemd worden. Ik stel een Rozenkranskruistocht voor. En dat doet dus ook niemand, want wat goed is etc etc

wakker op 26-11-2015 19:08

Aan de andere kant Is het ook wel komisch/cynisch: met de door Obama (zelf moslim) weggegeven kennis wordt een hoop geld gespendeerd om een grote aankoop in Rusland te doen. Amerika wordt er geen cent wijzer van. Ik heb meer geloof en vertrouwen in Trump.

cefas op 26-11-2015 19:22

De Misleider, de vader der leugen, misleidt andere misleiders en zo wordt bijna iedereen misleid.

visserman op 26-11-2015 19:27
Op de site torah yeshua.nl heeft een ongelovige (tot nu toe) te horen gekregen wat er de komrnde maanden te gebeuren staat voor israel sjonge dus toch obama die alles in werking zet.deze ervaring heeft hij opgedaan tijdens een doodervaring heel intersant het einde is hier broers en zussen de verlosser komt spoedig
proteus op 26-11-2015 19:32

Bid de Heilige Rozenkrans of i.d.!! De boze heeft geen kans tegen de Rozenkrans/gebed.

Het perfecte 'wapen' tegen de boze. Bid of stop met klagen nmm.

Gerritje op 26-11-2015 19:38

Ik mis een persoon op de foto. Dat is de president van het land dat bezig was een oorlog te verliezen en daarom Egypte dreigde met een atoombom om alsnog Egypte tot overgave te dwingen. Remember 1973

visserman op 26-11-2015 19:42

Niet onbegrijpelijk beste xander het is allemaal zo voorbestemd zeker

Dat de blinden de blinden leiden en tot een mount karmel showdown gaat komen daar ontkomen we niet aan lets hold on yo yeshua 

Luuk op 26-11-2015 20:29

Triest dat de geschiedenis zich alweer lijkt te gaan herhalen !

AEO op 26-11-2015 20:31

Beste Proteus, waarom roep je toch steeds op om de rozenkrans te bidden? Kan je mij uitleggen wat je bedoelt? 

René van Zalk op 26-11-2015 20:50

Het zit anders. Dat er geen handtekening is gezet is in het nadeel van Iran. Denk daar eens over na. The USA weet precies wat het doet.

Shalom uut Nunspeet.

Lynx op 26-11-2015 21:01

Proteus de boze heeft geen kans tegen gebed/rozenkrans-behalve in het vaticaan!

René van Zalk op 26-11-2015 21:24

De leiders in Iran zijn niet zo slim als ze zelf denken.

Ruud op 26-11-2015 21:31

Proteus,  waarom desk dat een rozenkranskruistocht niet haalbaar is? 

christen 777 op 26-11-2015 21:36

heb het verhaal gelezen op torah yeshua volgens mij is dit een verzonnen verhaal. dat obama de oorlog zal ontketenen en zelf begraven zal worden in israël lijkt me erg onwaarschijnlijk. ook het verhaal hoe de hemel eruit ziet met orthodoxe joden als rechters komt me vreemd over volgens mij is het een hoax. dat israël moeilijke tijden mee zal maken is waar maar niet op deze manier.

Harold op 26-11-2015 21:43

@Proteus leg de rozenkrans eens uit en waarom persé deze rozenkrans het kwaad kan stoppen? Je hebt dit nl. al vele malen verteld, maar ik denk dat velen hier benieuwd zijn naar het hoe en waarom van de rozenkrans.

Pilske op 26-11-2015 21:52

Wat maakt het uit,....de wereld word geleid door een stelletje grote imbecielen, allerlei clubjes om maar in de hoogste kringen te mogen verkeren en kijken hoe goed en aardig ze wel miet zijn, de clubjes die een totaal gebrek hebben aan enige menselijkheid, die helemaal totaal de werkelijkheid kwijt zijn van het aards bestaan, de zucht naar geld, macht, aanzien, aanbidding en absolute controle over de medemens, zit diep geworsteld in deze zieke geestesgroep die denken dat zij geroepen zijn om hun ziekelijke narcistische machtsvertoon te doen gelden over onze planeet en daarmee de NWO op deze aardbol te kunnen uitvoeren, wat regelrecht indruist tegen de universele wetten van ons heelal. Ik heb er geen zin meer in om het beestje bij de naam te noemen, het zijn er zovelen,....ik zie maar 1 oplossing in dit evenement, de mens zelf zal het nooit kunnen oplossen daar zijn wij gewoon te dom voor, alleen de Almachtige van het heelal zal het voor elkaar kunnen krijgen, en hopelijk krijgen we dan een boek mee die niet te herschrijven valt maar als een extra DNA word toegevoegd in ons lichaam wat altijd de waarheid zal verkondigen van wat de mens nu werkelijk is!!

https://www.youtube.com/watch?v=RL3m3lBV31E

Derk op 26-11-2015 23:37

Een bijna dood ervaring? En orthodoxe joden als rechters in de hemel? Mochten de joden doden raadplegen? Nee, en nog eens nee. Zijn er dingen uit Babel meegenomen? Zijn die kosher?

visserman op 27-11-2015 00:09

Beste christen777  

Ik ben het met je eens dat het vreemd klinkt maar er staat toch ook ergens dat de rechtvaardigen de wereld zullen oordelen? En we moeten ook rekening houden dat God met de Joden de de dienstknechten anders handeld als met ons niet joden deze jongen verteld natuurlijk zijn eigen beleving ik denk dat voor ieder die de andere kant mag zien het weer anders zal ervaren de tijd zal het leren groeten vanaf de noordzee

visserman op 27-11-2015 00:28

Hoi derk 

De doden raadplegen is inderdaad verboden maar als God je opneemt in een hogere hemel of dimensie zoals ook paulus in de derde hemel ook onuitsprekelijke dingen herft gezien en gehoord alles is mogelijk bij God en in de hemel zijn geen doden maar levenden net als in de wolk der getuigen we zullen zien derk niemand die het 100 procent weet wat te wachten staat een spannende tijd is het zeker met vr groet

Ike op 27-11-2015 00:36

@René van Zalk op 26-11-2015 20:50

De VS had gehoopt dat Iran wapens zou gaan kopen in de VS en machines in het Westen en weer olie tegen USD's zou verkopen. Ze wisten inderdaad dat als Iran zijn ontwikkeling van kernwapens doorzet ze achteraf kan zeggen dat ze Iran alle kans heeft gegeven en claimen dat NATO alles heeft gedaan om een kernoorlog te voorkomen.

Iran heeft helaas geen wapens in de VS gekocht en daarmee de Amerikaanse economie gesteund, maar heeft ergens anders wapens gekocht.

Nogmaals; Iran is een veel grotere bedreiging voor Saudi, Koeweit, Qatar en de VAE dan voor Israël. Alle landen in de regio zitten nog steeds op een ramkoers.

De NATO proxy ISIS varkens hebben in elk geval één doel vervuld. De Amerikaanse economie is erg afhankelijk van de wapenverkopen en die gaan nu met de wereldwijde angst heel goed;

http://www.zerohedge.com/news/2015-11-26/thanks-isis-we-cant-keep-surging-weapons-demand-pentagon-says

Over de wapenverkopen die bij de ISIS varkens terechtkomen;

http://www.globalresearch.ca/logistics-101-where-does-isis-get-its-guns/5454726

Bovenstaand is ook de reden dat Turkse journalisten zijn gearresteerd omdat ze volgens Erdorat verraad hadden gepleegd door te laten zien dat Erdorat de ISIS varkens steund;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24798528/__Journalisten_Turkije_opgepakt__.html

Gebelgde Belg op 27-11-2015 01:02

Iran is een moslimstaat die waarschijnlijk ook kermwapens zal maken, maar ja, iedereen heeft al kernwapens, wie was daarmee begonnen?

https://www.youtube.com/watch?v=dCSrd5_RAJo&index=118&list=PL1m4hVykWOx7vIgCrSImcaxEsoeNC6qQv

guy53 op 27-11-2015 06:23

Uiteindelijk zal de VS 'n keuze moeten maken, want bevriend zijn met 2 aartsvijanden gaat 't niet worden. De kracht v/d Perzen is bekend.Vraag 't maar aan de oud Grieken. Hebben 'n paar Perzische oorlogen gevoerd. Bovendien zijn 't zeer gewiekste handelslieden. In 't Westen wordt nogal 'ns vergeten dat 't geen Arabisch volk is en Farsi spreken. De VS is natuurlijk weer uit op de vetste contracten ogv olie, gas en andere mineralen. Zaten als eersten in 't vliegtuig richting Teheran. Als Saudi-Arabie en Iran elkaar straks in de haren vliegen, is de VS hieraan zeker mede debet. Heeft N-O Afrika en 't gehele M-O tot aan de Indus in 'n mum van tijd compleet weten te destabiliseren. Stammen tegen elkaar uitspelen, IS steunen, dan weer bestrijden en dat allemaal om louter de belangen veilig te stellen v/e paar Texaanse olieboeren. Er loopt 'n regelrechte rode draad van 't (nagenoeg) uitroeien v/d Indianen in N-Amerika tot 't schandalig huishouden in 't M-O onder 't mom van "iemand moet de politie agent v/d wereld zijn". Alsof ze dat ook voor de Sioux en andere Indianen stammen moesten zijn.

Drossaard op 27-11-2015 08:07

"en om onbegrijpelijke redenen is er niemand in het Westen die zich daar ook maar een seconde bezorgd over toont"Ik woon in het Westen en maak me daar al ontelbare seconden lang ernstig zorgen over. Mijn schatting is dat vele miljoenen medewesterlingen zich daar zorgen over maken, incl. Xander met weer een duidelijk artikel. Maar al tientallen jaren heeft geen enkele sanctie Iran ertoe kunnen bewegen zich als een normaal gezellig land tussen de landen te gedragen. Zeker dit land wordt geleid door achterlijke islamitische imbecielen en zolang het Iraanse volk dat toestaat zitten wij (en m.n. Israel) met de gebakken peren.Ik maak me ook zorgen over de al decennia durende morele verloedering van het Nederlandse volk, maar geen van mijn zorgen of gebeden hebben ook maar de geringste verbetering opgeleverd. Alles loopt bergafwaarts tot het einde van de wereld.Geen enkel rozenkransgebed kan wel verbetering brengen in de situatie, tenzij de Iraanse randdebiele ayatollahs vanaf nu dagelijks 18 uur p/d de rozenkrans gaan bidden zodat ze door tijdgebrek geen andere stommiteiten meer kunnen uithalen. De Heer Jezus heeft in Zijn bergrede (lees MT.6:7) de ijdele herhaling van gebeden streng afgeraden. Doe dat dan ook niet, proteus (leest gij aub heel hfdst.6).Mod, normaal zit je er bovenop, waarom laat je nu al vele artikelen lang proteus met zijn offtopic, sectarisch Roomse gewauwel de panelen vertroebelen?

visserman op 27-11-2015 10:08

Hoi derk ik denk dat de hemel veel en veel meer inhoudt als wij kunnen bevatten met vele dimensied hogere en lagere regionen 

En ook is het wel bijbels dat een sterveling aan de andere kant mag zien was Paulus niet tot in de derde hemel opgenomen ?en onuitsprekelijke woorden heeft gehoord? Dus onmogelijk acht ik het niet 

Het enige waar ik mee zit is het korte tijds bestek van slechts binnen de komende maanden want de tempel staat er ook nog niet

Waar de antichrist zich laat aanbidden 

We weten niets zeker alleen dat het woord van God ons absoluut is met vr groet

vlokje op 27-11-2015 11:31

Foto boven

" als ze tijdens de foto sessie niet serieus willen kijken , roep ik altijd Jihaat!

hit op 27-11-2015 11:37

Precident runner Trump is een clnton man. Mensen die voor hem stemmen zullen voor  clinton stemmen . De meeste Amerikanen zijn echt dommen mensen

Daniel op 27-11-2015 13:34

Uit gedegen onderzoek blijkt dat niet Hitler de wereld WO2 heeft binnengeleid, maar de occulte elite die Duitsland altijd de voet hebben dwarsgezet waarvan Chamberlain, Churchill en Rossevelt deel uit maakten. Daarnaast - wanneer je het relaas beluistert van isider Benjamin Friedman - dan wordt duidelijk dat de 'joodse' of Khazaarse lobby het het Duitse volk erg moeilijk maakte. Het kon niet anders of het zou in verzet komen. Een verhaal heeft twee kanten. Khadaffi is decennia lang - zonder goede onderbouwing - via media propagande gedemoniseerd door het Westen. UIteindelijk is het resultaat dat het land en Libische volk kapot zijn. De grootste schurken huizen in het Witte Huis en Wall Street.

Gebelgde Belg op 27-11-2015 15:02

Beste Mod, ik had een Youtube video over deze topic gepost, maar ik zie die hier niet verschijnen, wat is het probleem? Vriendelijke groetjes,

 

Uw posts zijn gepubliceerd. Mod.

René van Zalk op 27-11-2015 16:26

@Ike, Op een belangrijk punt ben ik het met je eens:  The USA geeft Iran een kans, niet meer, en niet minder. Verder wil ik er niet al te veel over zeggen.

Greetzzzzzzzzzzzz uut Nunspeet

Gebelgde Belg op 27-11-2015 17:27

Okay Mod, thanx! Het zal moslims al lang een doorn in de ogen zijn dat Israel wel kernwapens heeft, so what, laat ze maar bang blijven. Hoeveel moslimstaten hebben al wel kernwapens, dat weet ik ook niet, in ieder geval, kernwapens in handen van die gekken is niet echt wenselijk, maar niet meer tegen te houden.

ottoman op 29-11-2015 04:18

Van de moslimstaten heeft pakistan zekerweten kernwapens, meer atoombommen dan india zelfs en verschillende soorten langeafstands raketten, turkije heeft volgens de cia al mogelijk kernwapens en hebben al langeafstands raketten op dit moment verder in ontwikkeling, iran heeft al mogelijk de eerste kernwapens en kwa rakette  zijn ze zelfs al nog verder ontwikkeld dan turkije en gaan richting pakistan nivau, saudi arabie zou wel eens grote wapens gekocht kunnen hebben van landen als china of pakistan, egypte word enorm goed bewapend door t westen, en turkstalige landen ten zuide van rusland kunnen in bezit zijn van kernwapens uit de sovjet periode, zo groot als de vooraden waren, zo arm was t aan registratie, 

Kraftavilqa op 02-12-2015 15:21

Geef ze 's ongelijk die Iraniërs. Deze flutpresident deze leugenvorst obola is een geschenk uit de hemel voor alle vijanden van het Westen, i.e. Alle muzels en linksisten ter wereld. Vijanden van 't Westen aller landen verenigt U. Heel het raderwerk staat stil als Uw machtige arm dat wil. En meer van dat fraais uit de erfenis van het linksisme. Ik zag dat die boevenclub van diederuk zwamzot z'n congressen nog altijd begint met 't zingen van de internationale. Het rooie -- wenst niet e leren van de geschiedenis en is nog altijd even fout, tja linkse -- is een machtige verderver. Met die rooien komt 't nooit meer goed jammer dat hun ideologie van onwetendheid, eeuwig falen en afgunst voordat deze onder z'n eigen onhoudbaarheid tot stof vergaat nog onnoemelijk veel lijden en ellende zal veroorzaken.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl