HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

VN wil in 2030 verplicht biometrisch ID-bewijs voor ieder mens

Verdwijnen contant geld onderdeel van invoeren wereldwijd totalitair controlesysteem


De Verenigde Naties, een van de belangrijkste ‘Nieuwe Wereld Orde’ organisaties, wil in 2030 alle mensen –inclusief kinderen- op Aarde een verplicht biometrisch ID-bewijs geven. De persoonlijke gegevens die op deze ID-bewijzen worden vastgelegd zullen worden opgeslagen in een centrale database in Genève, Zwitserland. Met name de gigantische migrantenstromen, zoals nu van het Midden Oosten en Afrika naar Europa, zouden hiermee nauwkeurig kunnen worden gevolgd. De VN heeft het bedrijf Accenture een 3-jarig contract gegeven om de technologie, die gebruik kan maken van vingerafdrukken, irisscans en gezichtsscans, te implementeren.

 

Het Biometric Identity Management System (BIMS) van Accenture is uitverkoren om als basis te dienen voor het wereldwijde ID-bewijs, wat voor miljoenen migranten mogelijk de enige vorm van persoonlijke identificatie zal worden. Het systeem zal gekoppeld worden aan Accentures Unique Identity Service Platform, waarmee alle informatie naar een centrale database in Genève zal worden verzonden, waartoe de VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR onmiddellijk toegang zal hebben.

Op dit moment zouden nog zo’n 1,8 miljard mensen geen enkele vorm van officiële ID hebben, wat problemen oplevert bij migratie en het krijgen van bijvoorbeeld medische zorg, een verblijfsstatus, een uitkering, et cetera.

Duurzame verarming bevolkingen Europa en Noord Amerika

Accenture werkt inmiddels samen met de Hoge VN Commissaris voor Vluchtelingen bij het verstrekken van ID-bewijzen aan mensen die in vluchtelingenkampen in onder andere Thailand en Zuid Soedan verblijven.

Een biometrische ID-kaart voor ieder mens in 2030, officieel ID4D (Identification for Development) genoemd, is één van de doelstellingen van de ‘Duurzame Ontwikkeling Doelstellingen’ van de VN, die -indien volledig uitgevoerd- een massale verarming van de bevolkingen in Europa en Noord Amerika zullen afdwingen, ten gunste van de Derde Wereld. Kortom: er zal een wereldwijd Marxistisch socialistisch systeem worden ingevoerd.

Critici hebben grote bedenkingen bij het universele ID-systeem. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als iemand weigert? Vervalt dan het recht op een bankrekening, een baan, een hypotheek, een huis, een uitkering, medische zorg, en ga zo maar verder?

Contant geld zal verdwijnen

De gevestigde orde of ‘elite’ lijkt iedereen in ‘het systeem’ te willen zetten, dat vervolgens eenvoudig door hen kan worden gecontroleerd en gemanipuleerd. Dat is tevens de belangrijkste reden waarom het gebruik van contant geld in steeds meer landen wordt ontmoedigd. Zweden loopt hiermee voorop door het verwijderen van steeds meer pinautomaten, zelfs in afgelegen dorpen. Maar ook Iran overweegt inmiddels in het zuiden van het land een volledig cashloos gebied te introduceren, waar alleen nog maar elektronisch kan worden betaald (2).

Achterliggende gedachte is dat zodra mensen voor 100% zijn aangewezen op digitaal geld hun banken negatieve rente kunnen invoeren, zodat de burgers gedwongen zullen worden om rente te betalen over hun eigen bank- en ‘spaar’rekeningen. Hiermee wordt niet alleen consumeren bevorderd (‘goed voor de economie’), maar ook de weg vrijgemaakt voor automatische ‘bail-ins’, waarmee de rekeninghouders in één klap met een afschrijving van bijvoorbeeld 10% van hun tegoeden te maken kunnen krijgen omdat de bank of de overheid dat nodig acht om niet failliet te gaan.

Einde persoonlijke vrijheid, privacy, welvaart in zicht

Allergrootste gevaar is dat er zo goed als zeker geen enkele persoonlijke vrijheid en privacy meer zal overblijven. Mensen zullen kunnen worden gedwongen om enkel ‘gewenst’ gedrag te vertonen. Iedereen die het niet met de virtuele VN-‘wereldregering’ eens is kan onmiddellijk rekenen op harde sancties, zoals het verlies van zijn inkomsten doordat de toegang tot zijn bankrekening (en het complete internet) wordt geblokkeerd.

Als het aan de VN ligt behoort vrijheid van meningsuiting, samen met democratie en soevereiniteit, in uiterlijk 2030 dus definitief tot het verleden. Dat lijkt nog ver weg, maar 15 jaar is snel voorbij, en de technologie is inmiddels volledig voorhanden om deze plannen desnoods fors te versnellen, bijvoorbeeld tijdens een –mogelijk bewust voor dit doel gecreëerde- wereldwijde crisis.

EU is ‘pilot project’ voor totalitair systeem

De EU is zoals u ongetwijfeld weet al tientallen jaren het ‘pilot project’ voor de invoering van zo’n wereldomvattend totalitair systeem. Op dit moment hebben de EU en de VN -met steun van het Vaticaan en tal van linkse NGO’s- met een gigantische migranteninvasie frontaal de aanval geopend op de laatste resten soevereiniteit, nationale identiteit en vrijheid in Europa. Wat vervolgens eveneens zal verdwijnen is onze sociale zekerheid en hoogstaande voorzieningen, omdat die door de komst van miljoenen moslimmigranten onbetaalbaar zullen worden. Daarmee zal de door de VN gewenste permanente verarming van Europa een feit zijn.

 

Xander

(1) Economic Collapse (via Zero Hedge)
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

13-10: (/ Paus zou doelstellingen Nieuwe Wereld Orde al hebben bereikt)
28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah
27-09: VN-commissie wil wereldwijd internet censureren en enkel linkse visies toestaan (/ Krankzinnig: Islamitische dictatuur Saudi Arabië leidt VN Mensenrechten Raad)
14-09: VN Mensenrechtencommissaris eist dat EU nog veel meer migranten opneemt
13-09: Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen
07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd (/ Werkelijke aantal moslim immigranten wordt doelbewust for naar beneden bijgesteld)
16-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden
06-06: Bilderberg 2015: Westerse elite wil contant geld uitbannen (/ Grenzen Amerika en Europa moeten nog verder open voor miljoenen immigranten – Torenhoge Co2/milieubelastingen gaan einde maken aan Westerse beschaving – Planetair regime in oprichting)
30-05: ‘Geheim overleg VS en EU in Londen over snelle afschaffing contant geld’ (/ ‘Verschrikkelijke instorting Westerse sociale systemen onvermijdelijk’)
21-05: ‘EU wil euro redden door contant geld totaal af te schaffen’ (/ ‘EU wordt tussen nu en eind 2018 een totalitaire dictatuur die kopen en verkopen volledig gaat controleren en bepalen’)
12-05: Afschaffing contant geld: Deense restaurants, winkels en tankstation hoeven geen cash meer te accepteren
08-05: EU: Belastingdienst krijgt directe en onbeperkte toegang tot uw bankrekening
03-05: Centrale banken nemen concrete stappen naar verbod op contant geld
16-04: ‘Vaticaan presenteert eind april plan voor VN-wereldregering’
01-04: Duitse investeringsbank verwacht totale afschaffing cash geld in Europa

30-01: Zweeds bedrijf voorziet medewerkers van geïmplanteerde microchip

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-11: Centrale Banken overwegen spaarders rente te laten betalen in cashloos systeem
19-10: Beast Tech (6): Ontsnappen uit systeem van 'Het Beest' niet meer mogelijk
30-09: 'Beast Tech': Geheim project voor totale 'Teken van het Beest' controle in 2017
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld

2012:
11-12: Hoofd BuZa Vaticaan pleit in VN voor oprichting wereldregering (VN, Vaticaan en New Age werken samen toe naar één wereldoverheid en één wereldreligie)

04-12: Einde vrijheid meningsuiting dreigt door VN-controle over internet
01-12: Wikileaks oprichter: Plotselinge totalitaire wereldcontrole via internet zeer dichtbij
10-10: EU-denktank: Drastische maatregelen om bevolking EU te controleren
22-02: Bilderbergers willen wereldwijde ID-kaart, mogelijk op basis van handscan

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Gebelgde Belg op 03-11-2015 17:50

Dat ze eerst maar eens beginnen echt Nu problemen op te lossen inplaats van over 2030 plannen! Tja, wie heeft hier belang bij, het bedrijf dat deze dingen maakt zeker? Weer die blauwe bende die een grote mond zet en iedereen tot hun slaafje wil gaan maken, wie zegt dat die in die tijd nog zullen bestaan?

Pannenkoek op 03-11-2015 18:09

Dat zal veel geld (bitcoins? ) kosten voor zoveel miljard mensen, wie draait daarvoor op? Maar dit roept nog meer vragen bij me op. Hoe zullen ze de tropische regenwouden mensen opsporen? En hoe zullen die dan betalen? Moeten alle vrouwen voortaan alllemaal naar een ziekenhuis om een kind te baren? Anders zouden ze niet gecontrolleerd kunnen worden... Of worden, volgens de plannen, de meeste mensen tegen die tijd uitgeroeid ?

Daniël op 03-11-2015 18:17

Kwalijke zaak Accenture. Hoewel ik zelf ontwikkelaar ben is het merendeel van hen naïef en goedgelovig en houd zich bezig met techniek. Nerds. Als je een rebel bent zoals ik dan wordt het een probleem. Openbaring 13 is aan het uitrollen. Dank voor het delen van dit artikel. Bijkomstig voordeel is dat naast de verwezenlijking van deze profetie ook de andere profetieën uitkomen. Dat geeft hoop.

Gerrit op 03-11-2015 18:20

Nog eens even een samenvatting!

https://youtu.be/2ym_fT7d1lc

Pannenkoek op 03-11-2015 18:21

Spanje: http://www.express.co.uk/news/world/616555/Moroccans-Madrid-raids-terrorism-Charlie-Hebdo

Oostenrijk:http://www.reuters.com/article/2015/11/03/us-europe-migrants-austria-afghanistan-idUSKCN0SS0WL20151103

dion op 03-11-2015 18:32

ik geloof er niks van,, ze zullen het wel willen maar er zijn te veel tussenliggende partijen die het helemaal niet goed uitkomt.

en men zal op slimme manieren toch handel uit het zicht kunnen bedrijven.  men ruilt gewoon goederen/diensten als ruilmiddel. men zal bv. gouden munten gaan gebruiken

biometerische gegevens boeit me niet zo, maar een chip in je lichaam ga ik niet accepteren.

Ronald op 03-11-2015 19:04

Wat heeft een "door de VN gewenste permanente verarming van Europa" voor zin?. Wie worden daar beter van?

Rom op 03-11-2015 19:11

Ach,maak je niet druk.

1. psalm 91

2.Openbaringen 13

Begrijp me goed.Zo moeten degenen die aan Zijn linkerhand zijn ook medehelpen de profetie te vervullen.Vreselijk als je gebruikt wordt door Zijn linker hand.Aan beide kanten komt Hij aan Zijn eer!

Troost:Ook in de woestijn zal God Zijn volk onderhouden.

Het is maar een verdrukking van tien dagen.

We staan aan de vooravond van de bekeering van het Joodse volk..De zon gaat in het oosten op en gaat onder in het westen.

Nog éen jaat te gaan naar het getal veertig!

De Eeuwige heeft haast!!

peter op 03-11-2015 19:22

666 is coming.....

En natuurlijk zal het merendeel van de EU-bevolking dit als zoete koek slikken, zeker als er in die tussentijd nog eens een (nucleaire?) false flag wordt geplaatst, dan weten de mensen niet hoe hard ze moeten rennen in de klauwen van de antichrist.

Ike op 03-11-2015 19:24

Waarin verschilt dit zoveel van 2015? In 2015 kunnen de burgers in het westen geen telefoonnr. meer krijgen zonder bankrekeningnr. Men kan geen bankrekening krijgen zonder ID of paspoort. Men kan kan geen internettoegang krijgen zonder ID of paspoort bij een bibliotheek of bankrekeningnr bij een ISP.

De eerste poging is misschien mislukt om alle biometrische gegevens op het paspoort te vermelden. Als een hoger orgaan vanuit een EU verdrag of een TTIP verdrag het gaat verplichten zal het ook in Nederland gebeuren. Net als het copyrightverdrag er als een hamerstuk door is gedrukt door Markus Ramadam.

Nu geven mensen al hun toegang tot hun emails weg met aanbiedingen van 'gratis' software services of spelen op de computer. M.b.v. Big Data technieken worden deze emails en alle gekoppelde documenten en bestanden op de harde schijf van de gebruikers geoogst en maakt men al profielen van gebruikers. Als biometrische paspoorten worden afgedwongen is er geen ontsnappen meer aan voor mensen en kunnen de staten burgers elk recht ontnemen en het bestaan extreem moeilijk maken. Elke overtreding word bekeurt.

De verarming heeft veel meer te maken met de economische realiteit. De economie in het Westen word opgehouden door de sterkte van de USD en de Euro die aan elkaar verbonden zijn. Doordat de USd als wcpapier in ongelimteerde aantallen word bijgedrukt willen de BRICS landen de positie vervangen door of een andere valuta of door een stelsel van trekkingsrechten waarbij de BRICS landen veel beter worden gewaardeerd en daar de koopkracht veel meer zal stijgen en de koopkracht in de EU en de VS achteruit zal gaan.

Dit is ook de reden van de economische oorlog die nu aan de gang is tussen deze blokken. Het Westen wil echter veel minder inleveren dan dat het zou moeten. Die plannen van de VN zijn misschien een schok voor velen, maar het begrotingstekort van de VS word nu gefinancieerd door de BRICS landen omdat zij ongelimiteerd gedrukte USD's krijgen voor leveranties aan de VS waarbij de waarde van de USD ook gedeeltelijk word gegarandeerd door de olielevaranties die in USD plaatsvinden.

Doordat steeds meer olieproducerende landen niet alleen maar USD's wilden voor hun olie werden door de Neo Con's in de VS de plannen opgesteld dat de regimes die dreigden van de USD af te stappen verwijderd moesten worden.

Nu brengt Xander dit alsof het uit de VN gebeurd, maar het is gewoon een feit dat de macht van de VS en de USD afbrokkeld doordat de VS het vertikt om zijn begroting onder controle te brengen en de EU ook nog afhankelijk is van leningen en militaire steun uit de VS.

Economisch worden de BRICS landen steeds sterker en naast Brazilië, Rusland, India, China en Suid Afrika krijgt het nu ook de steun van de olieproducerende landen Venezuela, Iran en Irak.

De Westerse economieën gaan gewoon een klap krijgen maar ik denk niet dat we tot 2020 hoeven te wachten om het te zien.

Het domme beleid van het ongelimiteerd drukken van USD's komt door Alan Greenspan en de Amerikaanse Neo Con's die het vertikten om goede begrotingen te maken.

Mensen kunnen er wel een soepje of sausje overgooien dat de VN een gelijkere verdeling wil van de welvaart, maar in een echte vrije markt was dit al gebeurd. De groeiende economieën willen nu een beter aandeel afdwingen en hebben nu ook de macht daartoe. De Neo Con's in de VS kunnen dit nog niet accepteren en willen daarom oorlog voeren met iedereen die de positie van de USD bedreigd.

Het gevaar ligt meer bij de Neo Con fascisten in de VS dan bij de VN, net als het gevaar eind jaren dertig van de vorige eeuw meer lag bij de fascisten dan bij de Volkerenbond.

Het proberen te laten verdwijnen van kasbetalingen is niet alleen een poging voor veiligere betalingen voor het bedrijfsleven, maar vooral het proberen tegen te gaan van zwarte betalingen in de economie en een laatste poging om het huidige financieële stelsel in het Westen te redden dat gebaseerd is op de USD.

Ook dit is een reden waarom cryptovaluta als de Bitcoin worden tegengewerkt, omdat het ook een bedreiging is voor de economie die gebaseerd is op de USD. Ook daarom zie je nu een verdere opgang van de Bitcoin en vergelijkbare valuta.

In dit geval is de VN meer een volger of poogt het het beleid te buigen dan dat het een leider is.

Overigens verwacht ik dat een onafhankelijk olieproducerend Koerdistan zich eerder zal aansluiten bij het anti USD blok. Het emperische spel van de VS, de Neo Con's, de CIA en de USD is zo goed als voorbij en zij zullen in elk geval niet de winnaars zijn. Het grootste gevaar is dat de hele wereld gaat verliezen in een WWIII.

georges op 03-11-2015 19:40

blaas de vn op!!!

john op 03-11-2015 20:15

Eén middel ! Gewoon eu links laten ligeen, stemmen op anti-eu-partijen .

cefas op 03-11-2015 21:01

Dit alles is voorzegd in de Bijbel. De Bijbel bestaat voor een derde deel uit het profetisch Woord inzake de toekomst.

Jonathan op 03-11-2015 21:47

goed gezegd gebelgde belg, het ziet er nu naaruit met die migrantencricis zeg maar jihad infiltratie ;) dat er nu op uit is dat heel de economie en alles gaat instorten incl met griekenland die in de schulden zijn enzo, ik vraag me af dat de VN tegen dan al noch bestaat en zal dan miss niet VN meer zijn maar de islam die gaat beslissen als yeshua noch niet is terug gekeerd voor het duizend jarig vrederijk 😜

Rolf op 03-11-2015 22:01

Ik denk dat de juweliers fantastische zaken gaan doen als overal contant geld verdwijnt. Gaan we weer met goud of zilver of edelstenen betalen als we iets uit het zicht van Big Brother willen houden.

Of ouderwetse schuldbetentenissen tussen personen die elkaar vertrouwen. 

Ze willen wel volledige controle maar zolang er goud, zilver, edelstenen of andere waardevolle goederen of ouderwets papier bestaat zijn er altijd wel wegen omheen te bedenken.

Igor op 03-11-2015 22:34

Laat de VN er eerst maar eens voor zorgen dat niemand op deze aardbol statenloos is. Op dit moment wordt er elke 10 minuten een statenloze baby geboren. Dit komt hoofdzakelijk door de migrantenstroom, die zoals wij weten hun identiteits papieren weggooien.

Maar niet alleen op die manier. Een kennisje van mij, een vrouw van 28, woonachtig in Nederland vanaf haar 5e, vader NL moeder Rus, spreekt vloeiend Nederlands, heeft een volledige hogere NL opleiding en eigen woning en baan, maar wil haar Russische nationaliteit niet opgeven, maar krijgt i.t.t. Marokkanen en Turken geen 2e NL nationaliteit, dus heeft een permanente NL verblijfsvergunning. Zij kan dus wel de NL nationaliteit krijgen maar dan moet ze haar Russische inleveren en gezien de toenemende islamisering van de EU en NL weigert ze dat. Voor mij volkomen begrijpelijk. 

Maar nu, ze wordt verliefd, en gaat samenwonen met een etnische Rus, afkomstig uit 1 van de vroegere Sovjet deelrepublieken, waarvan zij dacht, omdat hij een NL BSNnummer heeft en een normale baan, dat hij dus een verblijfstatus had. Niet dus, inmiddels is zij zwanger en wil zij trouwen (zeer gelovig,Christelijk). Geen probleem voor NL, al heeft hij geen verblijfstatus en officiële identiteitspapieren, zij kunnen door bemiddeling van het gerecht gewoon trouwen en de huwelijkse status krijgen, echter nog steeds zonder verblijfstatus voor hem.

Kindje wordt geboren, wordt ingeschreven in het geboorte register met vermelding van de naam van de vader en moeder, daarna dus aangifte bij de Ambassade omdat zij ook de Russische nationaliteit voor hun kindje willen. Deze ambassade vraagt om de ID papieren van beiden. Alleen de moeder heeft die, de vader niet. Omdat hij als vader vermeld staat in NL, krijgt het kindje niet de Russische nationaliteit en omdat de moeder Russische is, krijgt het kindje dus ook niet de NL nationaliteit. Dus hier geboren, maar gelijk illegaal. Dit i.t.t. bijv. de USA, waar iedere nieuw geborene automatisch de Amerikaanse nationaliteit krijgt.

Snapt u hoe de kennissenkring  van deze vrouw aankijkt tegen de moslim tsunami, die zo blijkt, voor 70% een verblijfstatus, geld, huis, inboedel, verzekeringen krijgen zonder ook maar 1 moment nuttig te zijn geweest voor deze samenleving, terwijl deze vrouw gewoon in NL wettig trouwt met een man die op dat moment wel wettig is, maar als ze samen in datzelfde NL een kindje krijgen, is dat baby'tje ineens illegaal, dus statenloos 

Zo compleet achterlijk zit de marxistische EU/NL wetgeving in elkaar, terwijl het Europese Hof en de VN(beiden mensenrechten) zeggen dat niemand en zeker een legaal geborene statenloos is.

Hieruit blijkt weer dat die goddeloze moslims alle rechten hebben in de EU,  i.t.t. Europeanen. 

Elroy op 04-11-2015 00:01

Ja ja ja 

even iets over deze biometrisch indentiteit systeem dit word all jaren geroepen of het komt is maar de vraag 

Tmuts op 04-11-2015 00:52

@rolf   wat een onzin. Ga es betalen met een volle krugerrand voor een tv. Moet je zwaar op inleveren hoor. Je kan beter inzetten  op een volkstuin met tuinhuis. Heb je iig groenten en dak.

Kandelaar op 04-11-2015 08:36

En waar en hoe staat dit in de Geschriften voorspeld?

joppo op 04-11-2015 09:06

En gebruik maken van iris scan is onzin.

Heb 35 jaar gewerkt met ogen, en kan u garanderen dat een iris aan verandering onderhevig is.

Die zogenaamde irisscanners liggen weg te roesten .

Gebelgde Belg op 04-11-2015 11:41
@Jonathan op 03-11-2015 21:47, zo is dat, vriendelijke groetjes,
vlokje op 04-11-2015 13:52

In die chip capsule,  zo groot als een rijst korrel, is ook plaats voor een druppie cyaankali. 

Zo kun je hele groepen niet-willigen met 1 computer commando uitschakelen.

Of de computer (het beest?) Beslist zelf of je waardig ben te leven.....

Door gezicht herkenning en publieke  camera's, kan de comuter uw leven onderzoeken,beoordelende, veroordelen en beul zijn, zonder dat er een mens aan te pas komende

vijgenboom op 04-11-2015 14:06

Dit past precies in de laatste dagen en Openbaring 13 voorzegt dit ook en dat gebeurde een kleine 2000 jaar geleden. Weer een teken dat het koninkrijk dichterbij is. Alleen als ik het goed begrijp mag je als Christen dus een dergelijke chip niet laten plaatsen?

Margaret op 04-11-2015 16:53

http://achterdesamenleving.nl/mark-rutte-en-zijn-moeder-hebben-liever-niet-dat-u-dit-leest/#.VjoMaNTTZIo.nujij

Als men het bovende leest, snappen mensen ook wat de doel van VN ect is.

Wait&See op 04-11-2015 19:02

Tot 2030 hoef je niet te wachten, derde kwartaal van 2016 gaan ze van start in België !

Samengevat op 05-11-2015 09:06

Zodra alles wereldwijd wordt geregeld (betalingsverkeer, handelsverdragen, identiteit etc.) zal dat o.a. in de hand werken dat iedereen zich ook vrij zal voelen zich overal te vestigen waar hij wil. Het impliceert ook grote risico's dat machthebbers misbruik maken van de centraal opgeslagen data voor zelfverrijking of ideologische doelstellingen. Landen en diens grenzen (ook economisch en systeemtechnisch) zijn er niet voor niets. Die markeren culturen, normen, waarden, erfgoed, bezit, veiligheid en zekerheid. Die moet je beschermen en nooit blootstellen aan gevaren die niet te overzien zijn. We hebben inmiddels wat ervaring met de Europese grenzen en de Euro. Daar moeten lessen uit getrokken worden.

atina op 05-11-2015 18:19

Gelukkig zullen de mensen heus niet in het ongewisse worden gelaten . Openbaring 14 :

Ik zag hoog in de hemel een andere engel vliegen. Hij had een eeuwige boodschap voor alle mensen op aarde, voor alle volken en stammen en landen en talen. 7 Hij riep luid: "Heb ontzag voor God en eer Hem! Want het moment is gekomen dat Hij gaat rechtspreken! Aanbid Hem die de hemel, de aarde, de zee en de waterbronnen heeft gemaakt!"8 Achter hem kwam een tweede engel die riep: "Verwoest, verwoest is Babylon, die grote stad die alle volken heeft meegesleurd in haar ongehoorzaamheid aan God."9 Achter hem kwam een derde engel die luid riep: "Alle mensen die het beest en zijn beeld aanbidden en het merkteken van het beest op hun voorhoofd of op hun rechterhand hebben, 10 zullen uit de wijnbeker van Gods straf moeten drinken. ...God zal geen genade met hen hebben. Ze zullen gemarteld worden met vuur en zwavel. De heilige engelen en het Lam zullen toekijken. 11 Hun marteling zal eeuwig duren, dag en nacht. Ze zullen geen moment met rust gelaten worden."

12 Hieruit blijkt het geduld van de gelovigen: dat ze altijd Gods wetten gehoorzamen en hun geloof in Jezus vasthouden.

13 En ik hoorde een stem uit de hemel tegen mij zeggen: "Schrijf op: Wat is het heerlijk voor de mensen die vanaf dit moment sterven terwijl ze bij de Heer horen. De Geest zegt dat ze mogen uitrusten van alles wat ze gedaan en meegemaakt hebben. Ze gaan nu hun beloning krijgen voor wat ze hebben gedaan."

Want dat beest gaat dit doen tegen de weigeraars : Openbaring 13 

En het doodde alle mensen die het beeld niet wilden aanbidden. 16 Het beest had iedereen in zijn macht: machtige en gewone mensen, rijke en arme mensen, vrije mensen en slaven. Het dwong iedereen om een merkteken op zijn rechterhand of op zijn voorhoofd te dragen. ... 17 Alleen mensen die dat merkteken hadden, konden iets kopen of verkopen

oma op 07-11-2015 14:24

ID-systeem? Chip? Denk het niet, er zijn al teveel mensen wakker geworden voor het misbruik dat het beoogde doel is, er wordt door de rookgordijnen gezien en het doel is totale machtscontrole, ook dat wordt steeds meer (h)erkent.

Daarom dat steeds meer mensen opnieuw Cash betalen! Je ziet de toename overal. Dus laat ze maar bezig.

Goede raad voor iedereen: stop àl je europese sepa-domiciliëringen want via die weg zullen ze trachten àl de rekeningen leeg te halen en chaos te creëren als de tijd daar is. (merk vooral ook de tegenstand op als je zulke domiciliëringen tracht stop te zetten!)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl