HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kleve, net over de grens: Migranten verkrachten 5 meisjes van 8 tot 10 jaar oud

Voor de gevestigde orde lijkt inmiddels alles geoorloofd voor het grote doel: een totaal geïslamiseerde Europese superstaat


Kleve, net over de grens bij Nijmegen, de linkse gutmensch stad van Oost Nederland. Enkele weken geleden stuurden de scholen in Kleve een brandbrief aan alle ouders waarin werd gewaarschuwd om hun kinderen extra in de gaten te houden. Over de reden werd angstvallig gezwegen, en nu blijkt waarom. Een arts in een ziekenhuis in Kleve –die eigenlijk onder strenge zwijgplicht staat- verklaarde off-the-record dat er in korte tijd 5 meisjes van tussen de 8 en 10 jaar oud tijdens hun wandeling naar school werden ontvoerd en op brute wijze zijn verkracht door migranten. De meisjes moesten met ernstige verwondingen in het ziekenhuis worden opgenomen, worden van iedereen weggehouden en krijgen tevens psychiatrische behandelingen.

 

De arts benadrukte dat zijn naam absoluut niet bekend mag worden, omdat de autoriteiten na de verkrachtingen van de meisjes alle betrokken personen in zowel het ziekenhuis –zelfs de schoonmaakploeg- als bij de politie en van de pers dreigden met onmiddellijk ontslag als ze er ook maar iets van naar buiten zouden brengen. (1)

Alles geoorloofd voor het grote doel: een geïslamiseerde Europese superstaat

Immers, in de ogen van de argeloze Europeaan moeten we vrijwel uitsluitend te maken hebben met arme zielige ‘vluchtelingen’, en is iedereen die daar ook iets negatiefs over zegt of schrijft meteen een racist, rechtse extremist of zelfs een Nazi.

Daarbij schrikt de gevestigde orde in ‘onze’ politiek en ‘onze’ media er niet voor terug om de meest afschuwelijke misdaden, zelfs begaan tegen kinderen, te verbergen en daarmee impliciet goed te keuren. ALLES lijkt geoorloofd voor hun grote, bijna ‘heilige’ doel: de vernietiging van de Europese natiestaten en het uitwissen van hun soevereiniteit en identiteit door de totale islamisering van ons continent, waardoor alle macht in Brussel zal kunnen worden geconcentreerd.

Bent of blijft u medeplichtig aan onze ondergang?

Bedenk goed dat ook u indirect medeplichtig zult zijn indien u bij de volgende verkiezingen gewoon wéér op dezelfde partijen stemt die deze ‘cultuurverrijking’ mogelijk hebben gemaakt, en die nu meer dan ooit tevoren onze grenzen wijd hebben geopend voor een religieuze ideologie die zijn aanhangers in naam van hun ‘666’ god en diens valse profeet opdraagt alle ongelovigen desnoods met dit soort vreselijke wandaden te onderwerpen, te onderdrukken of simpelweg uit te roeien.

U bent tevens medeplichtig indien u beroepsmatig of vrijwillig nog langer meewerkt aan de komst van een weliswaar NOG grotendeels onbewapend, maar ons wel degelijk extreem vijandig gezind islamitisch invasieleger. U herinnert u zich vast wel de geschiedenislessen over de Tweede Wereldoorlog, hoe Nederlanders die na de Duitse inval in 1940 vrijwillig met een ‘er valt nu eenmaal niets tegen te doen’ houding met de bezetters meewerkten, na de oorlog werden genoemd?

Daar waar we wel achter de opvang van die hooguit enkele procenten échte vluchtelingen(-gezinnen) staan, pleiten we daarom voor het onmiddellijk totaal afsluiten van de grenzen van Nederland en Europa, en een gedwongen uitzetting van al die honderdduizenden moslimmannen die zo moedig waren om hun vrouwen, dochters, zussen en moeders achter te laten in zogenaamd oorlogsgebied, en om overduidelijk geheel andere redenen dan ze beweren naar onze landen zijn gekomen.

 

Xander

(1) Netz Planet (via Lotharhschulte)(via Hartgeld)

Zie ook o.a.:

07-11: Ook in Zweden en Engeland groepsverkrachtingen door moslimmigranten
05-11: Hongaarse premier: Europese leiders verraden en vernietigen met immigratie hun eigen volken
05-11: Inwoners Magdeburg witheet over wrede groepsverkrachtingen door moslimmigranten (/ ‘Slechts 4 van de 48 verkrachtingen door autoriteiten bekend gemaakt’)
30-10: Medewerkers Rode Kruis klappen uit de school over verkrachtingen door migranten (/ Politie, Rode Kruis, hulpverleners, journalisten en redacteuren door politiek gedwongen te zwijgen over misdragingen en misdaden asielzoekers – Een greep uit de verkrachtingsepidemie bij onze Oosterburen)
24-10:(/ Politie statistieken: 100% alle verkrachtingen Oslo gepleegd door migranten; 90% slachtoffers is Noorse vrouw – Zware misdaden met 31% gedaald nadat nieuwe regering begon met deporteren radicale moslims)
20-10: Gatestone Institute: Zweden door massa immigratie op rand van totale instorting

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
grrrr001 op 08-11-2015 11:30

Published on 26 Oct 2015Soulvability en Break the System gingen dit weekend samen naar Gorinchem om een gesprek en een ontmoeting te regelen tussen Claude Vermeulenen Hannah van Gelder.Claude, zelf wonende te Almere ging deze week, evenals Hannah, in hongerstaking.Een extreme maatregel die door beide als laatste middel werd ingezet, na het aanhoudende onrecht dat hen trof door het onbehoorlijk bestuur waar zij jarenlang stuk op liepen,in een tevergeefse overlevingsstrijd met gemeente en instanties.

Daar eenmaal aangekomen wilde wij van Hannah ook graag horen waarom zij haar hongerstaking pas staakt na een gesprek met de Volksvertegenwoordiging.Vandaag is het 70 dagen geleden sinds Hannah in hongerstaking ging, uit protest tegen de participatie-wetgeving en de uitvoering ervan door het ambtenaren apparaat.Door deze wetgeving zijn honderduizenden mensen in een financieel, maatschappelijk en sociaal isolement terecht gekomen.Door een inhumaan beleid van zinloze protocollen en haaks op elkaar staande wet - en regelgeving , ervaren zij dat zij niet langer mee doen en worden beschouwd als last, door de instanties die in het leven zijn geroepen om deze mensen nou juist te helpen.

De handelswijze van de gemeenten en instellingen die deze wet uitvoeren is vaak zo inhumaan, dat Nederland inmiddels een zelfdodingspercentage heeft van 6 mensen per dag.Meer dan 400.000 kinderen die opgroeien onder de armoede grens en hun leven beginnen op achterstand.Dít gebeurt in Nederland, nog altijd een van de meest welvarende landen ter wereld.

Voor Hannah was dit, na zelf jarenlang door het systeem te zijn geslachtofferd, aanleiding om als voormalig verpleegkundige in de palliatieve zorg te gaan staan en op te komen voor de zwakkeren, die zich binnen dit gefaalde systeem niet langer staande kunnen houden.--

https://www.youtube.com/watch?v=Px-ciH5CJ4E#t=3676  

Hannah moet gehoord worden op het haagse kabinet en zich gesteund voelen door de ganse bevolking, zend een steunbetuiging of wandel met een zichtbare eisdoor de straat van deze mensen om de oorlogshitsende gebackmailde marionetten van frauduleuze bankiers te laten voelen dat het beleid anders moet.

joppo op 08-11-2015 11:58

Heb getracht dit vericht op diverse Duitse nieuws site  s te zetten .

Spiegel,Focus,Die Welt etc

Allemaal geweigerd!!

De Moker op 08-11-2015 11:58

sharm el sheikh bomaanslag. Isis EU/ AZC kazerne's

Is waarschijnlijk een waarschuwing aan het adres van Rusland. ISis is het verlengstuk van de Amerikaanse geheime dienst om het midden oosten te vormen naar hun belangen. Er worden geen grote legers vanuit westerse landen meer ingezet. Men doet dit op afstand. Om soldaten te hebben gebruikt men o.a de Radicale islam ideologieën. Zo creëert men met westers geld (indirect via geheime diensten) een jihad ideologie. Dit trekt deze onderontwikkelde/vol met minderwaardigheids gevoelens zittende islamistische mannen aan. De islam zorgt ervoor zoals ik al eerder schreef voor een ondreontwikklede volks massa. Niet overal in het midden oosten. In Iran zijn veel mensen behoorlijk ontwikkeld. De Iraanse bevolking is niet van Arabische orsprong. Bijbels bezien stammen ze niet van Hagar af.

Isis krijgt klappen van de Russen en een deel van de strijders vlucht.....in de vluchtelingen massa naar de EU. Zonder baard.

Let op mijn woorden: Er is nu al een zware groepsdruk van extreme islamieten in bepaalde azc's aan het ontstaan. Dit komt naar mijn inziens door ex jihad strijders in de AZC's. Deze gaan de boel radicaliseren van binnen uit de AZC's.(onder de veelal  jonge mannen met een minderwaardigheids gevoel)

Via groepsdruk krijgen ze grip op gematigde moslims. Zo zal er een legertje ontstaan. De 5e colonne begint zich te vormen vanuit de AZC's. Dit is in Zweden en Duitsland het verst gevorderd. Groeps verkrachtingen op minder jarigen meisjes en volwassen vrouwen is een oorlogs tactiek die deze islamieten recentelijk nog toepasten toen ze in het midden-oosten actief deelnamen aan de jihad stijd. Denk hierbij aan de Yaziedische bevolking. Vaak waren de enkele voorkomende blonde lichtharige meisjes en vrouwen het slachtoffer. Deze lieden zijn dus compleet verneukt in hun bovenkamer.

De elite ratten zijn hier de grote aanstuurders. Het alleen diep triest dat er recentelijk weer een vliegtuig met waarschijn lijk overwegend burgers is opgeofferd. 

De Moker

Gebelgde Belg op 08-11-2015 12:13
Let wel op de rare uitspraak van Geert, "moslims die de koran niet volgen", ik zeg dat er geen moslims bestaan die de sharia niet volgen! Als je de sharia niet volgt ben je geen moslim meer, dus alle moslims zijn echt een blok aan ons been, letterlijk! Die de sharia niet volgen zijn geen moslims al noemen ze zichzelf moslims! Geert moet zijn huiswerk ook beter maken.
White Lion op 08-11-2015 12:13

@Rolf op 07-11-2015 22:21

Klinkt goed dat idee van dat vangnet. Daar zou ik nog wel meer over willen weten. Kan Xander jou mijn email doorgeven? Ik ben zeer benieuwd naar jouw ideen hierover!

 

Grt

White Lion

White Lion: Indien u mensen aan het werven bent, dan niet via XN forums. Maak een website en plaats deze bij uw naam zodat geïnteresseerden zelf contact met u op kunnen nemen via uw website. Mod.

willie-dl op 08-11-2015 13:44

De Kleefse politie ontkent dit bericht en begint een onderzoek naar diegene die het verspreidt heeft:

+++ Eilmeldung +++

Gerüchte zu Übergriffen auf Kinder im Klever Stadtgebiet

Kleve (ots) - Offensichtliche Falschmeldung in sozialen Medienverbreitet

Die Klever Polizei hat am Wochenende mehrere Hinweise auf eineVeröffentlichung im Internet erhalten, in der über die angeblicheEntführung und Vergewaltigung mehrerer Kinder durch Flüchtlinge inKleve berichtet wird. Der Kreispolizeibehörde Kleve liegen keinerleiHinweise darauf vor, dass die in dem Artikel behaupteten Vorfälletatsächlich stattgefunden haben. Offenkundig handelt es sich bei demArtikel um die gezielte Verbreitung eines falschen Gerüchtes. EinErmittlungsverfahren, das die strafrechtliche Relevanz derVeröffentlichung prüft, wurde eingeleitet.

 

Volgende keer ook een Nederlandse vertaling erbij doen. Mod.

willie-dl op 08-11-2015 13:57

Mod. > Dit weekend zijner meerdere berichten op internet verschenen over meerdere ontvoeringen en verkrachtingen van kinderen in het  Kleefs stadgebied. De Politie heeft hier geen aanwijzingen voor dat deze plaats gevonden hebben. Waarschijnlijk handelt het om berichten die doelbewust valse geruchten moeten verspreiden. Een strafrechtelijk onderzoek is ingestellt 

 

Dank Willie-dl. Mod.

White Lion op 08-11-2015 14:16

@ Mod, mijn excuus, ik heb hiermee geen oneerbare bedoelingen. Maar mijn website staat onder mijn naam. Verder mag ik misschien wijzen op deze website:http://depatriotten.weebly.com/ Volgens mij is dat een groep mensen die op vreedzame manier verzet wil plegen.

Als reactie op het artikel, het wordt steeds gekker. Hoe lang denkt de elite dat de burgers dit nog pikken? Ik vrees dat werkelijk de pluris uitbreekt binnenkort. Het zal je kind zijn die thuis komt, huilend en bebloed. En dan mag je het stil houden en vooral niks in de openbaarheid brengen? Ik zou helemaal gek worden! Kan het leger de politiek niet naar huis sturen? Je zal nu toch in het leger zitten, of bij de politie. Dan moet je die arme moslims beschermen tegen het agressieve Nederlandse volk!

Kortom, het overkomt ons en net als in WW2, gaat u maar rustig slapen, u bent veilig.........................Wel terusten NL..............Weltrusten EU..... vaarwel vrede en welvaart.

Robert op 08-11-2015 14:16

Of je nu islamieten of 'linkse gutmenschen' stigmatiseert en ze beschuldigt van dingen waaraan zij geen schuld hebben, je bent bezig met polariseren.

De 'vluchtelingenstroom' is veroorzaakt door ultrarechtse amerikanen en wordt in europa toegestaan door rechtse regeringen en politieke partijen. Links en rechts zijn slechts  definities geredeneerd vanaf de positie waar je zelf staat. Dacht u nou echt dat 'linkse gutmenschen' deze vluchtelingen willen of hebben gewild omdat er zoveel 'zielige asielzoekers' zijn?

Deze ontwikkelingen worden veroorzaakt door de VS, Saudi Arabie, Qatar en andere mensonterende conservatieve dus rechtse regimes. De 'linkse gutmensch' zoals u hem definieert, keurt dit nooit goed en is hier het slachtoffer van.

ottoman op 08-11-2015 15:08

De moker

Goed verteld idd zijn de iranezen en turken niet van hagar dus dit word nog heel spannend in t midden oosten

only you op 08-11-2015 15:52

Dat zegt nog wie of er getuigen bij Zijn? 

Dacht dat oorlogsvluchtelingen daar niet mee bezig Zijn? 

Misdaad heb je echter in alle bevolkingsgroepen! 

voorbijganger op 08-11-2015 16:08

Niet alleen kinderen moeten het ontgelden, ook een Jezus-beeld blijft door de moslims niet gespaard:

https://terrorismemonitor.nl/moslimextremisten-vernielen-kerk-in-spanje/

Marc op 08-11-2015 17:11
In Duitsland worden grote problemen en mensonterende toestanden verwacht als de balkanstaten de grenzen dichtgooien. Zo’n 50 % van de mensen in de vluchtelingenkampen in Jordanië wil zich in beweging zetten naar Europa. Onder de “vluchtelingen” bevinden zich steeds meer Marokkanen. Het wordt steeds rampzaliger.
Daniël op 08-11-2015 18:21

@klaas: je verhaal klopt grotendeels. Deze nieuwssite zaait echter geen angst maar probeert patronen te zien die onderbelicht blijven in de rioolmedia. Vanzelfsprekend trekt het conclusies die misschien onjuist blijken maar het onderzoekt in ieder geval. 

cefas op 08-11-2015 18:25

De linkse censuur-pers draait op volle toeren en maar zwijgen over deze misstanden. De media verraden hun eigen normen en waarden. Ze zijn een speelbal van de elite. Journalisten moeten zich kapot schamen, dat zij zich voor dat karretje laten spannen. Wat een slapjanussen.

Piet weet het niet op 08-11-2015 19:27

2 keer mijn vraag gesteld en nog steeds van niemand antwoord gekregen...iedereen hier -- maar wat in hun reacties en leest helemaal niet de reacties van anderen laat staan een antwoord geven op iemands vraag...iedereen hier stelt alleen maar belang in zijn of haar eigen visie.....echt waardeloos

Rolf op 08-11-2015 21:38

Beste @White Lion

Dat vangnet was iets dat ik op internet was tegengekomen. Als je googlet op Zzp en broodfonds dan vind je wat ik gezien had. Ik ben geen zzp'er en heb mij hier nooit mee bezig hoeven te houden. Ik zou niet weten hoe je zoiets zou moeten opzetten, zzp'ers die zoiets gedaan hebben kunnen het vast goed vertellen, of misschien de facebook groep die hier over gaat (zie google). 

Eigenlijk zou er zoiets als een nieuwe vakbond moeten komen die mensen helpt die in de chantagemangel genomen worden. Collectief met ontslag nemen dreigen in zo'n chantagegeval is mogelijk bij een goed gevulde stakingskas. 

Je moet zo'n dreigement namelijk echt uit kunnen voeren, anders maakt het geen indruk en zullen chanteurs niet toegeven. 

Nu kunnen degenen die personeelsleden met ontslag dreigen natuurlijk proberen via een rechter collectieve ontslagnames te blokkeren of mensen te straffen, maar als genoeg mensen dit doen zullen ze wel erg grote gevangenissen moeten gaan bouwen. Zelfs op de nette manier met een opzegtermijn van een maand heeft zo'n politiebureau of ziekenhuis niet opeens vervanging voor al het personeel, dus komen ze toch in de knoop. Het lukt misschien in een geval, maar als er dan nog eentje komt zijn de vervangers op. Dan kan de directie niet anders dan de dreiging met ontslag weer wegnemen zodat de klokkenluider toch zijn/haar mond open kan doen. 

Dan hebben we nog het "jeugdzorg" geval, de dreiging om kinderen uit huis te plaatsen als de waarheid naar buiten wordt gebracht. 

Met duizend personeelsleden tegelijk bij de politie aangifte van bedreiging (met ontslag of bedreiging door jeugdzorg) gaan doen, en dat in meerdere steden kan natuurlijk ook een optie zijn. Desnoods na afwijzing door justitie op artikel-12 beroepen. 

Werkt blijkbaar in meerdere gevallen. "De voorgedrukte aangiftebiljetten kunnen we dan al klaarleggen". 

En maar aangifte blijven doen, met honderden per week tegelijk. 

Het is justitie die het volk blokkeert om voor haar rechten en veiligheid op te komen. Het volk kan op deze manier omgekeerd justitie compleet vast laten lopen. 

Twitter kan vast helpen om snelle actie van grote groepen mogelijk te maken, als het nodig is. We zitten hier nog niet in china of iran, dus twitter blokkeren zal mogelijk nog niet zo snel gebeuren. 

Dan zou de overheid namelijk laten blijken dat ze de controle kwijt is en kan de rest van het geruchtencircuit zijn werk doen om het volk wakker te maken. 

De Moker op 08-11-2015 23:37

Robert op 08-11-2015

Rechts is waardeloos links of midden net zo veel, het maakt niet uit ze belazeren de boel naar het volk. Ik heb jaren lang Pdva gestemt. Deze lui kots ik uit. Rechts wat is tegenwoordig rechts..... De gutmensch werkt mee aan de multicultie maatschappij welke o,a alle gezins waarden onder uit haalt. Zwarte Piet afschaffen ga zo maar door. Onder tussen moet het de Gutmensch toch wel duideljk zijn dat met de huidige instroom er geen houden meer aan is. 30 jaar Gutmensch beleid zie wat er gebuerd. Ga nou niet zitten lullen over de 'linkse gutmensch' zoals u hem definieert. Citaat:De 'linkse gutmensch' keurt dit nooit goed en is hier het slachtoffer van. Ach hou toch op. Had eerder nagedacht hoe de Elite de Gutmensch gebruikt. Stap uit het Gutmensch syndroom. Politiek berngt je nergens, kijk naar boven. Dar zit de werkelijke macht van goed (mens ) en kwaad.

De Moker (slag)

White Lion op 09-11-2015 00:40

@Rolf op 08-11-2015 21:38 Okay, Twitter.... zou een optie zijn. Maar precies wat je zegt/schrijft, wanneer je collectief iets wilt doen, staat het of valt het met of je voldoende medestanders krijgt. En dat is nu juist het probleem. Om mensen te mobiliseren, moet je mensen kunnen overtuigen en om mensen te overtuigen, moeten de mensen openstaan en mensen staan pas open voor iets, als ze de noodzaak ervan inzien En daar zit het probleem. Er zijn nog teveel mensen die denken dat het of wel meevalt, of dat er niks aan de hand is. Het groepje dat werkelijk 'wakker' is, is helaas nog maar klein en niet daadkrachtig genoeg. Normaal zou je binnen een democratie, een regering naar huis moeten kunnen sturen, zeker wanneer je bedenkt dat ze zonder inspraak, alle autonomiteit van de burger overdragen aan een derde(brussel in dit geval). Maar, dat is ook eigenlijk niks anders dan men in de financiele wereld gewoon is om te doen. Jouw leningen, banktegoeden etc, worden zonder jouw mede weten, gewoon verhandeld. Op het ene moment heb je een hypotheek bij de ene bank, het andere moment heb je ineens een hypotheek bij een andere bank. Dit overkwam mij. Ik kreeg ineens van een andere bank afschriften van mijn hypotheek. Bij navraag bleek mijn bank opgedoekt te zijn en de huidige bank heeft de hypotheken overgenomen. En dit zonder enig bericht............ sja.......

Maar goed, een leraar van mij zei eens: "iets doen is beter dan niets doen" En daar had hij helemaal gelijk in. Niks doen en maar wachten totdat DH alles heeft verprutst is geen optie. We kunnen niet achterover leunen en blijven toekijken hoe alles wat hier in 70 jaar is opgebouwd, binnen no time wordt afgebroken.

Dus collectieve onehoorzaamheid? Met z'n allen stoppen met bijvoorbeeld belasting betalen? Of met werken..... de auto laten staan....... dat soort dingen? En dan met elkaar zorgen dat niemand tekort komt. Want je moet wel lange adem hebben hiervoor.

Dank je voor je uitleg!

Shalom!

Marius Greydanus op 09-11-2015 09:35

Falsche Behauptungen über entführte und vergewaltigte Kinder sind unter anderem in dem sozialen Netzwerk Facebook aufgetaucht. „Da ist nichts dran“, bekräftigt die Polizei nachdrücklich.

 

Polizei dementiert angebliche Kindesentführung und Vergewaltigung | WAZ.de - Lesen Sie mehr auf:

http://www.derwesten.de/staedte/nachrichten-aus-kleve-und-der-region/entfuehrung-und-vergewaltigung-internet-hetze-gegen-fluechtlinge-id11264506.html#plx935001031

 

Einen besonders drastischen Fall von Hetze gegen Flüchtlinge meldete am Sonntag die Polizei Kleve: Die Beamten hatten mehrere Hinweise auf eine Veröffentlichung im Internet erhalten, in der über die angebliche Entführung und Vergewaltigung mehrerer Kinder durch Flüchtlinge in Kleve berichtet wird.

 

Ein privater Blogger behauptet dort wörtlich: „In einem relativ kurzen Zeitraum sind fünf Mädchen zwischen acht und zehn Jahren auf dem Schulweg brutal entführt und vergewaltigt worden und mussten mit schweren Verletzungen ins Krankenhaus Kleve eingeliefert werden.“

 

Ermittlungsverfahren eingeleitet

Der Kreispolizeibehörde Kleve liegen keinerlei Hinweise darauf vor, dass die in dem Bericht behaupteten Vorfälle tatsächlich stattgefunden haben. Offenkundig handelt es sich dabei um die gezielte Verbreitung eines falschen Gerüchtes. Ein Ermittlungsverfahren, das die strafrechtliche Relevanz der Veröffentlichung prüft, wurde eingeleitet.

 

Wie die Polizei auf Nachfrage mitteilte, seien die Behauptungen auf verschiedenen Seiten im Netz aufgetaucht – unter anderen in dem sozialen Netzwerk Facebook. „Da ist nichts dran“, bekräftigte eine Beamtin nachdrücklich. Über den Autor der Verleumdungen sowie die genaue Quelle gab die Polizei keine Auskunft. (kDow)

 

Polizei dementiert angebliche Kindesentführung und Vergewaltigung | WAZ.de - Lesen Sie mehr auf:

http://www.derwesten.de/staedte/nachrichten-aus-kleve-und-der-region/entfuehrung-und-vergewaltigung-internet-hetze-gegen-fluechtlinge-id11264506.html#plx703872301

 

Dit is een Nederlands forum, graag Nederlandse vertaling erbij doen. Mod.

5318537 op 09-11-2015 14:20
Piet weet het niet op 07-11-2015 18:47

,,Alle macht in Brussel geconcentreerd....oh ja leg dan maar eens aan mij uit wat Brussel er aan zou hebben als heel Europa is geislamiseerd. Dan zou

Europa toch door muslims gerund worden die het voor het zeggen zouden hebben en de muslims zouden dan aan de macht zijn en niet die eurofielen

die nu in Brussels zitten. Dus die eurofielen plegen eigenlijk zelfmoord en hebben er zelf niets aan als Europa muslim is geworden.,,

@Piet je bent de enige niet........Op je vraag reagerend zou ik ook niet weten waar de land/Europa/wereld verraders naar toe zouden kunnen gaan/vluchten.,omdat met deze biologische oorlogsvoering de hele wereld wordt besmet.

Die @%$*&^ kan je zelfs vinden in Alaska,dus op veilige kou hoef je ook niet te rekenen.

Margaret op 09-11-2015 21:58

De verraders zitten dan al veilig en wel heel diep in hun ondergrondse bunkers steden.

Ondergronds hebben zij een special nagemaakte studio, als er bijvoorbeeld een live

uitzending komt van Obama, om de bevolking iets belangrijke heeft te vertellen.

Deze zitten veilig en wel met hun geselecteerde soldaten en weterschapers ect

In ondergrondse stadjes met alle gemakken voorzien, en zuivere schone zonne-energie

en ook water ect.

Alles wat er nu afspeeld daar hebben zij de hand in, of men het nou IS noemt of andere

groeperingen, dit alles werdt gefinancieerd door hun, verdeeld en heerst.

Ook de tsunami van zogenaamde vluchtelingen, ook daar zitten zij achter.

Zij maken al te graag gebruikt van die mensen, omde boel te laten escaleren.

Ook als de tegen Parij geweldloos demonstreren, staan er groepen knokploegen al

klaar om te zorgen dat er rellen uit breken, dit noemt men de Gene sharpt methode, dit

zijn hard getrainde mensen. Die vuist afbeelding dat is hun logo.

Met bivak mutsen opstootjes creëren en rellen organiseren omde bestaande regering

omver te werpen, zoals zij in Oekraïne en yoegoslavie, Syrië enz hebben geflikt.

Deze verachtelijke beesten willen een totale wereld oorlog, zodat men de hele

geschiedenis uit kan wissen, waar zij zich ontdaan hebben van al die andere gelovigen.

Vandaar de Nieuwe wereld orde.

Kunnen zij weer een andere Babylon creëren met de kleine overgebleven groepen mensen.

 

 

stropke op 12-11-2015 21:30

Benieuwd wat er nu echt waar is van die aanranding van kinderen in Kleve. Is het bericht echt vals of wil men de waarheid verzwijgen? Het lijkt me sterk onwaarschijnlijk zoiets maar met de islam weet je nooit. Liegen tegen die ongelovige westerlingen mag vlgs hun boekje koran.

Zrast op 17-11-2015 23:59

Uit de duim gezogen bericht van sensatie zoeker Xander.

 

Bron, onderbouwing ? Mod.

Ike op 18-11-2015 01:45

@Piet weet het niet op 08-11-2015 19:27

Ik heb het al tig keer uitgelegd en word het wel eens moe, maar de basis van de hele illegalenstroom is het volgende. Het gaat Brussel om de economie. In Europa worden er niet genoeg kinderen verwekt om de economie zoals deze is en de macht zoals hij is in stand te houden. Omdat er teveel mensen zijn in het MO en Afrika volgens de elite willen ze de mensen hier naartoe halen.

Bovendien is ook de EU afhankelijk van de positie van de USD en de VS. De VS kan alleen de waarde van de USD in stand houden als iedereen de olie verhandeld in USD's. Maar de VS vertikt het om de begrotingstekorten aan te pakken. Daarom en omdat als ze in USD's handelen ze de oorlogen tegen zichzelf financiëren willen meer en meer landie niet meer betaaald krijgen in USD's.

http://www.infowars.com/goldman-sachs-boss-bilderberg-member-peter-sutherland-europe-needs-more-refugees-from-africa-syria/

Verder spelen er veel meer dingen als de gevonden olie op de Golan. De gewenste soenitische pijplijnen door Syrië ipv de afgesproken shiitische pijplijnen en gas dat gevonden is in het Letivianveld voor de kust van Gaza, Israël, Libanon en Syrië.

Maar klaag niet over het niet beantwoorden van je vraag, maar ga eens wat lezen van de oude artikelen die vol staan met commentaren en links over hetgeen je vraagt.

Voor mij wil je zelf alleen maar bediend worden en zoek je niet eerst zelf je antwoorden.

Neo Con Dick Cheney zit in het bedrijf Genie dat olie heeft gevonden op de Golan en de zoon van Joe Biden en John Kerry ziten verbonden aan de schaliegasprojecten in Oekraïne.

Ga maar Googlen of lees de oude commentaren maar eens. Ik word er moe van om alles elke keer alle url's op te zoeken.

Rom op 19-11-2015 00:45

Dat is nou precies het beeld van Esau!Zijn begeerte moet onmiddelijk vervuld worden.Het begon met een bord linzemous!

Wordt vervolgd!

Frank op 10-01-2016 17:52

artikel is niet waar

http://www.bild.de/regional/duesseldorf/kleve/buergermeisterin-zeigt-internet-hetzer-an-43319270.bild.html

marlies op 13-01-2016 04:56

Alleen gezinnen,  oude mensen en vrouwen binnen laten. Echte jonge mannen hoeven hier niet te zijn wat vluchtelingen betreft. Dat is 78% vd vluchtelingen. Je krijgt uiteraard gefrustreerde jonge mannen die hun behoeften niet kwijt kunnen. Dan nog t hele gebeuren isis. ....Ja we hebben t onheil al binnen gehaald!!!! Nu volgt de rest. Hou mijn hart vast

peter op 16-04-2016 15:43

als het waar is., " altijd maar weer een vraag op xandernieuws" is het verschrikkelijk wat er gebeurd is in Duitsland.

mijn personelijke mening is idd grenzen sluiten, en de manier aanpakken zoals Australië het doet.

met het gedeelte waar staat dat je er goed over na moet denken, voel ik enige manipulatie, moet je links of rechts stemmen. Bij linkse kant kan alles, mag alles en iedereen is lief en aardig.

rechts.., zeker geen Wilders!

dus voor mij VVD 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl