Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap

Migranteninvasie wordt Turkse invasie: Vanaf eind 2016 kan Erdogan legaal miljoenen nieuwe islamitische ‘staatsburgers’ naar Europa sturen


Recep Tayyip Erdogan krijgt vanaf eind 2016 de volledige vrijheid om heel Europa te islamiseren (en als bonus ons wellicht in een oorlog met Rusland te storten). Omcirkeld op de linker foto: zijn zoon Bilal, omringd door zijn vriendjes van ISIS. Om u even een idee te geven voor wat voor familie de EU door de knieën is gegaan.

We voorspelden het al, en het is inderdaad gebeurd: de Europese Unie is op alle punten diep door de knieën gegaan voor de onbeschaamde chantage van de Turkse president –en feitelijke dictator- Recep Tayyip Erdogan. In plaats dat het ‘democratische, humanistische’ Europa, dat altijd zo beweert op te komen voor de ‘menselijke waarden’, Erdogan fel veroordeelde voor het neerschieten van een Russisch vliegtuig, voor zijn wapenleveranties aan ISIS en het arresteren van twee journalisten die hier verslag van deden –en vandaag de op camera’s vastgelegde brutale moordaanslag op een prominente Koerdische activist (2)- beloont Brussel hem met minstens € 3 miljard en de belofte dat alle Turken straks zonder visa vrij naar Europa mogen reizen. Als klap op de vuurpijl wordt de islamofascistische bananenrepubliek straks ook nog eens het grootste lid van de EU, waardoor we er in één klap zo’n 75 miljoen moslims bijkrijgen.

 


Voor zover u er nog enige twijfels over had of de EU inmiddels zelf een anti-democratisch blok is geworden dat steeds sterker fascistoïde trekjes krijgt en zich helemaal niets meer aantrekt van de mening van zijn onderdanen, dan kunnen die twijfels nu definitief de prullenbak in.

Islamisering Europa bezegeld en ‘gekocht’ met € 3 miljard

Ook het persbureau AFP wees er nog eens op dat Turkije met afstand de belangrijkste –veilige- toegangspoort annex doorvoerhaven voor moslimmigranten is. In het land zelf zouden inmiddels 2,2 miljoen zogenaamde ‘vluchtelingen’ verblijven.

De EU geeft Turkije € 3 miljard –een bedrag dat later nog verhoogd kan worden- voor de eerste opvang van migranten, en opent vanaf december het volgende hoofdstuk in de onderhandelingen naar het Turkse EU-lidmaatschap. In de eerste 3 maanden van 2016 worden de toetredingsonderhandelingen verder versneld.

Daarnaast hebben Turkse burgers vanaf oktober volgend jaar geen visum meer nodig om naar de EU te reizen. Over enkele voorwaardes hiervoor moet men het nog wel eens worden, maar het is nodeloos uit te leggen dat de totale islamisering van ons continent daarmee –met volle medewerking van Brussel en ook ‘onze’ regering in Den Haag- wordt bezegeld.

Wel aanpak mensensmokkelaars, niet Turkse oliesmokkel voor ISIS

Ook de Duitse bondskanselier Merkel uitte geen woord van kritiek op Erdogan, niet op zijn steun voor ISIS, niet op zijn oorlog tegen de Koerden, noch op de almaar harder wordende vervolging van zijn politieke tegenstanders. Nee, Merkel zei enkel dat het gezamenlijke actieplan ‘de illegale immigratie vervangt door legale immigratie’ en de omstandigheden van de ‘vluchtelingen’ in Turkije verbetert. Hiervoor zullen de mensensmokkelnetwerken hard worden aangepakt.

De illegale Turkse transporten van door ISIS gestolen olie en de Turkse logistieke, financiële en militaire steun aan ISIS zijn in de ogen van Merkel en de EU klaarblijkelijk niet het aanpakken waard, want daar werd met geen woord over gerept. En wie zwijgt...

Migranteninvasie wordt Turkse invasie

Samenvattend kan daarom worden gesteld dat de EU de Turken volledig carte blanche heeft gegeven om door te gaan met het financieren en bewapenen van ISIS, en daarmee de gruwelijke terreuroorlog tegen christenen, ‘verkeerde’ moslims en alle anderen die weigeren te buigen voor Allah en zijn profeet. En dat allemaal om Erdogans megalomane visioen van een groot hersteld Turks-Ottomaans Rijk te realiseren.

Het enige wat Europa daarvoor terug krijgt is misschien een tijdelijke teruggang in de asielzoekersstroom – totdat Erdogan heeft wat hij wil, nl. visum vrijheid voor zo’n 80 miljoen Turken, waarvan 96% moslim is. Dan is het voor hem een fluitje van een cent om de 2 miljoen migranten in zijn land het Turkse staatsburgerschap te geven en ogenblikkelijk op de bus of het vliegtuig naar Europa te zetten, hoogstwaarschijnlijk vergezeld door miljoenen andere Turkse moslims.

... en als bonus een nieuwe wereldoorlog?

Wat we daar als bonus bij dreigen te krijgen is een door Erdogan uitgelokte en veroorzaakte oorlog tussen de NAVO en Rusland. We vrezen echter dat ‘onze’ politieke leiders pas wakker worden voor dit gevaar als Putins raketten -als vergelding voor de levensgevaarlijke anti-Russische koers die de EU in zowel het Midden Oosten als in Oekraïne volgt- op onze steden neerdalen. Maar laten we hopen dat de Russische president zich in eerste instantie met het EU-kwartier in Brussel tevreden stelt.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

28-11: Als top met Erdogan niet wordt afgezegd, wordt EU medeplichtig aan ISIS
26-11: Zoon van Turkse president Erdogan blijkt grootste financier ISIS (/ Rusland: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’)
25-11: Putin: Erdogan is gevaarlijke islamist en steunt ISIS
24-11: Turkije eist onmiddellijk einde aan oorlog tegen ISIS, schiet Russische jager neer

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 
Reacties

Pagina12
grrrr001 op 30-11-2015 19:15

Salah Abdeslam is gevlucht naar Syrië' (GVA)(waaruit blijkt dat deze figuur beschermd wordt door...daders achter de schermenopererende tuig met opgeblonken koppen om een vuile genda21 met meer slaverny agenda2030 te kunnen ontplooien.30/11/2015/ 11:05 Luchtvervuiling op jaar tijd verantwoordelijk voor meer dan 11.000 doden in België (GVA) (fukuchima, gifspuitende vliegtuigen, oorloghitsers voor profijt van de hebzucht van criminele banken, gmo, glycofosfaat sproeigif..enz)100de moedige mensen in Parys die ondanks het verbod om te demonstreren toch daarstaan en in de gevangenis belanden en burger rechten dreigen kwijt te spelen om Miljoenen wat zeg ik biljoenen om de grootste leugen voor de mensheid ooit opwarming van de aarde, wat een bedriegers.Opwarming van de aarde door co2 is een leugen en diegene die dit aanhangen zijn idioten.Als politici dit trachten te forceren om een carbon tax en methane tax op te dringen moeten deze politici zonder pardon worden verwijdert uit hun ambt-- https://www.youtube.com/watch?v=sYe2XAdbVsY --French Police Use Tear Gas at Banned Climate Change Rally in Paris 100 Arrested ---- https://www.youtube.com/watch?v=Fuecl6ZGMz0 --NATO Will Stop At Nothing To Support Their Proxy Army!---- https://www.youtube.com/watch?v=HQxsBDwYJxg --European Union Refugee Crisis Thousands Of Refugees Missing!--Bourgeois optimistisch over Belgisch klimaatakkoord: 'Goede hoop dat we vandaag landen' (De Morgen)(wereldoorlogIII?)In Duitsland zijn 40000 aangespoelde ,14000 in Zweden gelukzoekers(criminelen?) spoorloos verdwenen met de opengrenzen is het niet moeilijk voor broeders in crime om met auto s die te gaan ophalen om in onze landen ondergedoken beter weer af te wachten.15/10/2015 23:12 Zeven Albanezen aangetroffen in bestelwagen: bestuurder aangehouden (De Morgen)(zoethoudertje om burgerbevolking te paaien?)Premier Michel: "België neemt 30 vluchtelingen op" (appel valt niet ver van de boom Charles Michel zoon van Louis Michel die ten tijde zelf (deze migratie golf heeft mee bewerkstelligd ging verkondigen dat in onze landen het hen die de oversteek maakten aan niets zou ontbreken).Dus kon dit leugentje van Charles Michel er ook nog af, --- https://nl.wikipedia.org/wiki/Louis_Michel -- .http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2469584 --(15/10/2015) --Rekensommetje 40000 x 6000euro per aangespoelde voor de kas van gehaaide tante ....die 40000 zeker hooggeschoolde industrieelen(koppesnellers?)http://joodsactueel.be/2010/06/25/derk-jan-eppink-louis-michel-is-een-ontspoortd-politicus-die-symbool-staat-voor-de-rotten-heart-of-europe/(kranten artikel wat opgepoest in het voordeel van...?) je zou denken dat zijn domain voledig ter beschikking gesteld is voor opvang van aangespoeldendoor deze welbespraakte  figuur uit eigen middelen voor de toestand die de burgerbevolking nu moet ondergaanCharles Michel vraagt oprichting Europese CIA (heeft lijfwachten weliswaar op eigenkosten beweert hijzelf)-- http://realclimatescience.com/2015/11/record-crushing-fraud-from-noaa-and-nasa-ahead-of-paris/ ---- http://kingworldnews.com/lord-christopher-monckton1-10-15/ --

Theo op 30-11-2015 20:24

Beste Ottoman en Turkmen, hebben jullie last van een minderwaardigheidsgevoel? Graag onderstaande link lezen en aan zelfreflectie doen. Shalom! 

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Minderwaardigheidscomplex

Theunis op 30-11-2015 20:54

Triest hoor Turkmen en Ottoman. Gezien jullie taal gebruik geloof ik toch dat het heel anders ligt dan jullie beweren. Wat jullie hier in Europa doen en moeten vraag ik me werkelijk af. Als je zo,n haat tegen de Europese bevolking hebt zoals jullie dat uiten wat doe je dan tussen je vijanden? Nee en het zal niet zo lopen zoals de bericht geving nu is. En het zal heel moeilijk worden voor de Europese bevolking. Ja en de huidige EU parlement samen met de VS, Saudi Arabië, Turkije zullen over 20 jaar als nazi,s beschreven worden en de geschiedenis in gaan. Ook zal er bloed aan de handen van de moslims blijven kleven tot einde der tijden. Nee niet elke Moslim is slecht. Maar dat jullie je als bevolking zo oplaten naaien door zo,n simple ziel als Erdogan geeft aan op wat voor nivau jullie leven. Dit terwijl jullie hier in EU en Nederland huizen krijgen, geld voedsel en noem maar op. Het enige wat de nederlander aan jullie vraagt is wat fatsoen terug. Dat je, je keert tegen Rutte en bende ok, tegen EU en VS ok, tegen Erdogan ok. Maar tegen mensen die de flauwe notie hebben is onbeschoft, triest en zielig. Het goede zal tegen jullie keren. Daar ben ik van overtuigt. Het kwaad kan namelijk niet overleven. Zoek een oplossing Turkmen en Ottoman want jullie zijn in paniek. Dat kun je lezen aan jullie manier van schrijven. Verweer en bedreigingen is het enige wat jullie doen. Over geven? Ja dat hebben vele Nederlanders gedaan. En nog wel aan jullie.         

marnix op 30-11-2015 23:07

Beresterk artikel van het Nieuwsblad, die synchroon loopt met de waarheid op dit X. forum.

Turken zijn voor mij harde werkers en hebben een land om trots op te zijn, we mogen ons niet laten meeslepen in deze haat campagnes die veroorzaakt zijn door de EU-leiders & een gulzige dictator. Ik kan niet geloven dat alle Turken achter dictator Erdogan staan. Laten we communiceren en geen haat verkondigen. Daar wachten ze op in Brussel, om daarna de stekker uit te trekken.

Stel je voor dat er morgen 1000.000 Turken en Europeanen samen hand in hand betogen in Brussel tegen de politieke Elite die ons gaat vernietigen in een gruwelijke oorlog. De hemel zou plots ophelderen, met een stralende zon die kerktorens en moskeën opwarmt. Het perfecte wapen tegen terrorisme & inhalige politiek kunnen we samen creëren.

 http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151130_01997395 (artikel)

Ankara heeft vorige week een Russische bommenwerper neergeschoten om de (lucratieve) handel in olie uit door terreurorganisatie Islamitische Staat (ISIS) beheerste gebieden in Syrië te beschermen. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin maandag gezegd op een persconferentie in Le Bourget, waar hij aan de klimaattop COP21 deelneemt.

Die handel in terreurolie loopt via Turkije. Met het neerhalen van de Soechoj-bommenwerper moesten, aldus het Russische staatshoofd, de transitroutes in Noord-Syrië beschermd worden die de olie naar tankers in (Turkse) havens brengt.

De Russische bombardementen in Syrië zouden al honderden olietankers hebben vernietigd.

Volgens diverse media had de Turkse president Recep Tayyip Erdogan nog een extra argument: het Turkse bedrijf dat in de verdere distributie van de ISIS-olie voorziet (en ook andere smokkelwaar uit Syrië en Irak controleert) is in handen van Erdogans zoon Bilal. Op die manier zou de Turkse staat schuldig zijn aan medeplichtigheid met de terreurgroep ISIS.

ottoman op 30-11-2015 23:27

Theunis:

De hele wereld maakt zich nu zorgen, tenminste mensen die verdiepen en alles aan zien komen! Je hoefd niet angstig te zijn, want je heb God! Ik ben er van overtuigd dat de moslims dichter bij t juiste zitten dan jullie maargoed, we zien t vanzelf.

Ik ben niet tegen de europeanen! Ik kom alleen op voor de moslims en ook de turken, de russen heb ik weinig mee! En ik weet dat wat hun doen zoeizo nooit goed ken zijn! Wie dit ontkend is niet rechtvaardig en luisterd al helemaal niet naar jezus!

Maar goed wij en onze nederlandse moslim broeders zijn ook van hier en we hebben netals elk ander, recht van spreken en onze eigen meningen, anders krijg je n beetje dictatuur effect zoals in syrie. 

Er gaan gwn dingen veranderen en allen zullen we nadelige gevolgen krijgen helaas maar t zal zo moeten kennelijk.

ottoman op 30-11-2015 23:30

Theo:

Nee dat hebben we niet, mischien voor jezelf goed dat je het hebt onderzocht!

We hebben onze eigen mening en we zijn geen kudde. 

Selam

ottoman op 30-11-2015 23:49

Gerard:

Het blijkt al van t uiterlijk, voordat je dus geestelijk gaat onderzoeken zal je het al zien vanaf de buitenkant, of had jezus (vzm) n net pak aan met stropdas? Hij was ook niet gladgeschoren! Netzoals mohammed vzm dat ook niet was, hij deed ook netals jezus vzm knielend bidden met t hoofd naar de grond.

Hij bracht boodschappen van God en niet dat hijzelf God is. Ik geloof oprecht dat jullie ernaast zitten. Als moslim ken je niet zonder de tora en bijbel andersom wel. Ons symbool is de halve maan en van joden de david ster, beiden zijn het licht prachtige symbolen en creaties van God. N martelpaal als symbool? Nee die vind ik minder. 

Er moet wel gerommeld zijn met de bijbel, de griekse schrijver plato, liep al flink te rommelen in t heilige geschrift, de voorgangers van de kerk toen gingen erin mee, het kwaad zal God altijd willen verkleinen met termen als hij moest uitrusten en hij had n evenbeeld en hij liet zn zoon helpen met de schepping en hij is als vader of koningkrijk onder jezus vzm, alsnog zou dit onder God zijn en die is niet van vlees zoals jij en ik.

Maagd maria was de moeder en God de schepper. Lichaam van jezus ken nooit op aarde zijn idd omdat God hem tot zich nam al voor de marteling! Die aan de paal ging was n ander.

Flippie op 01-12-2015 00:33

@Turkmen en Ottoman

http://politiek.blog.nl/tag/politieke-barometer

Let even op de 31 zetels, het komt goed hoor.

Jullie helpen enorm aan nog meer zetels.

Ga zo door.

mark op 01-12-2015 02:43

erdogan weet nog niet eens wat ie fout hebt gedaan.Je kan hun 3 miljard geven maar dat besteden ze niet voor syriers,maar in eigen zak.

syriers die moeten zelf het zak geld verdienen,door slechtste werk te doen en vrouwen meisjes zich zelf moet verkopen voor tientje in de nacht.ze habben wel is waar meeste assiel zoekers maar ze worden niet behandeld als mensen.mannen hebben ze weer terug gestuurd om te vechten.ze werden in bussen gezet en richting eigen land gestuurd.

nu geven ze ook nog es 3 miljard waar voor, niemand boeit assiel zoeker daar want een turk heeft zelf al moeilijk om met minimum loon kapot werken voor 300 euro dat ongeveer gelijk aan (1000)lira.

moeten ook nog 16 uur voor knokken.

ik zou die 3 miljard maar voor andere doelen gebruiken.3 miljard is niks als je vergelijkt wat ze tot nu hebben gestolen en in islam naam hele turkije naar de klote hebben geholpen.

laat a.u.b een grote muur bouwen wat israel ook doet,en maak geen zaken met dat land,iedereen weet toch wat in turkije is gebeurd,waarom doen ze nu alsof niks aande hand is door dat asielbeleid.

alle mensen rechten zijn geschonden in turkije,toch doet iedereen alsof niks is gebeurd.

iedereen gaat naar turkije als het maar goedkoop is (vooral nederlanders)

maar ze weten nog niet wat echte gevaar achter shuild,het land is in half oorlog,onrust,maar het lijkt alsof niemand wat kan schelen en wat er gaande is.

moet daar ook paar doden vallen,dat ze dan pas achterkomen dat niemand erheen zal reizen.

als het aan mij lag had ik geen turkse levensmiddelen gekocht,geen reis naar turkije genomen.want ze leven van toerisme.als je dat stopt dan stopt je alles.

laat ze dan maar bidden,en kijken hoe groot allah dan is.

wat hebben ze uitgevonden wat hebben ze gewonnen.niks gebakken lucht.

mensen zijn groter dan allah want mensen kunnen denken.

als allah kon denken had hij minstens het 1/4 deel regen water wat hier valt daar moeten storten.

zodat weer iedereen eten kon krijgen,nu sterven duizenden kinderen aleen van honger.

waar is allah.

genezing voor ebola hebben ook mensen uitgevonden anders was afrika in paar jaar uitgestorven,waar geen enige wezen zou overblijven.

denk is toch na man.

Theunis op 01-12-2015 09:29

Beste Ottoman, Ik heb geen geloof. Ik geloof dat jij en ik een mens zijn. En ieder wel denkend mens weet dat oorlog fout is. Mij maakt het niet uit wie of wat, kleur , afkomt noem maar op. Dat jij niets met Russen heb is een slecht raadgever. Want je hebt er wel mee te maken. Maar dat de EU, VS, Turkije, Qatar, Saudi Arabie maar ook Israel hier zeer dubieuse rollen spelen moet je met me eens zijn. En dat Rusland zich in feite nu al aan het verdedigen is lijkt me meer dan logies. Het gaat hier niet alleen over Turkije. Ik ken zelfs heel veel goede Turken. Maar dit gaat de wereld aan. En het is raar en ziek dat de ene bevolkings groep de ander wil uitroeien. Uiteindelijk zal daar een turk/moslim of westers mens geen baat bij hebben. Hoelang zal het nog duren voordat soldaten, politie, rebbelen, teroristen en IS in de gaten krijgen dat ze door de zelfde figuren worden aangestuurd en daardoor een voor allen verliezende oorlog aan het voeren zijn. trouwens het eind van een oorlog word bepaald door het verloop ervan. En als de zaken zo verlopen zoals de hoge heren EU, VS, Qatar, Turkije  en Saudi Arabie gedacht hadden. Dan zullen net als de westerse mensen de moslims ook slaven worden van de door hen gekweekte maatschappij. De welvaart die veel vluchtelingen voor ogen hebben zal binnen enkele jaren tegen hun keren. Gewoon omdat het er niet is. En de Elite zullen hun centjes niet met jouw of mij delen. Moslims zullen net zo hard de stoepjes van de elite moeten vegen als ik dat moet. Daar zouden Moslims eens bij stil moeten staan. Geld trouwens ook voor veel Europeanen die geen flauw benul hebben over wat er daat werkelijk in de wereld speelt.      

El op 01-12-2015 11:21

Ottoman, zoek het woord laminin is op en kijk  welk martewerktuig jou lichaam bij elkaar houd,eigenlijk hoe prachtig alles in elkaar zit. 

AEO op 01-12-2015 11:50

@ottoman,

Er moet wel gerommeld zijn met de bijbel? Jij leert het nooit hè? Ik heb je al vaker gewezen op het feit, dat er niet gerommeld is met de Bijbel, en dat dit een valse bewering van de moslims is. Dit is een onweerlegbaar vaststaand feit dat bewezen is door de inhoud van de Dode Zee rollen, die in 1948 te Qumran in een grot gevonden zijn. Maar jou kennende, zal je hier wel weer niet inhoudelijk op gaan reageren, want dat is de typische eigenschap van moslims, zodra ze geconfronteerd worden met onweerlegbaar bewijsmateriaal, dan negeren ze dat gewoon. Daar heb jij zelf al zo vaak blijk van gegeven!

orhan op 01-12-2015 13:43

sorry, maar turkije heeft rond de 120 miljoen inwoners!

als je kijkt naar het aantal steden boven de 1 miljoen, turkije heeft er 20 steden met meer dan 1 miljoen inwoners. met alleen istanboel al bijna 20 miljoen. mexico heeft het ook, en heeft 120 miljoen inwoners. de reden dat ze het geheim houden is omdat europa er al moeite mee heeft als het er bij komt met 81 miljoen. dus als ze gaan verkondigen dat ze er 120 miljoen hebben....!!!

ottoman op 01-12-2015 14:01

Aeo:

Welk bewijsmateriaal? De oudste bijbels duiken nu op in turkse handen! Het vaticaan houd niet voor niets die oudste geschriften geheim!

Orhan het klopt ook wel dat de turkse bevolking eigenlijk zoiets als rusland moeten zijn, en dan de turken buiten turkije in azie zijn zelfs meer dan 200 miljoen.

ottoman op 01-12-2015 14:08

Theunis:

Ik snap wel hoe je het bedoel maar ik vertrouw ook de russen niet, die vallen in 5jaar tijd ff 2 landen al in met beuut geweld.

En dan gaan ze nu voor iemand opkomen die al mensen omderdrukt en al honderden duizenden heeft vermoord, rusland vecht niet voor jou en mij zoals sommige hopen, er moeten 2 machtige blokken zijn wil t n goeie uit de hand loper worden, ze werken allemaal aan die wereld order, dus ik vertrouw enkel op God. Geweld word op dit moment van alle kanten gebruikt, alleen van de moslims is tereur en van nato en rusland zijn gwn legers en zegmaar geen tereur. Ik geloof erin dat de elite dit is begonnen en niet de moslims

Harold op 01-12-2015 14:19

@Ottoman Mattheus 28:18 Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde en Johannes 10:30 de Vader en Ik zijn één

Je kan nog zulke leuke verhalen verzinnen, zelfs wetenschappelijke studies erbij halen, de Koran of oude wijzen erbij halen. Zolang jij keihard bovenstaande teksten ontkent, is alles wat je zegt, niets waard, luchtledig en hol. Je kan de naam Jezus in al je bijdrages nog zo veel noemen, maar wederom, ontken je bovenstaande teksten, is het weer praten in het luchtledige. Je kan ook nog zo vaak zeggen dat je wel in Jezus als alleen profeet geloofd, maar als je weer bovenstaande teksten niet erkent, zijn alle woorden die je zegt weer inhoudsloos en leeg. Alles wat je zegt draait maar om één ding: het beschermen van jouw religie, alleen netjes verpakt in zogenaamde feiten en vaak de naam Jezus noemen, in de hoop dat mensen erin trappen. 

Jezus en de Vader zijn één en aan Jezus is gegeven alle macht in hemel en op aarde. En daarachter een hele dikke punt. Geen enkele discussie is geloofwaardig zolang erkenning hiervan niet van toepassing is.

Gebelgde Belg op 01-12-2015 17:31

Turken schoten vliegtuig neer om hun business met ISIS te redden, aldus Poetin.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151130_01997395

ottoman op 01-12-2015 18:32

Harold:

Ik begrijp je en ik snap hoe jullie het zien, wij zien t gwn anders, de dingen over ons vinden wij weer niet de waarheid, t gaat altijd gepaard met opblazerij.

Succes verder

Gerard op 01-12-2015 21:15

@ottoman op 30-11-2015 23:49

Dank voor uw uitgebreide toelichting. We kijken anders tegen Jezus aan. Zoals ik het begrijp ziet u hem als een boodschapper van God en niet als Zijn Zoon. Ik zie hem wél als Zijn Zoon en voor mij is Jezus God, want Hij en de Vader zijn 'echad' (één).

U schrijft: "Er moet wel gerommeld zijn met de bijbel, de griekse schrijver plato, liep al flink te rommelen in t heilige geschrift, de voorgangers van de kerk toen gingen erin mee,"

Hoe bedoelt u dit? Heeft Plato tekstuele aanpassingen gemaakt, of is zijn uitleg niet Schriftuurlijk? Als Plato aanpassingen in de tekst heeft gemaakt, welke aanpassingen zijn dat dan? Daar ben ik dan wel benieuwd naar.

Dat er gerommeld is met de Bijbel moet ik helaas beamen. Er zijn versnummers toegevoegd en kopjes boven de tekst geplaatst. Ook is de volgorde van boeken in de vertalingen vaak afwijkend t.o.v. de TeNaCh. Gelukkig zet Jezus alles weer in het juiste perspectief, want in Lukas 11:51 staat vertaald: "Van het bloed van Abel, tot het bloed van Zacharia, die gedood is tussen het altaar en het huis Gods; ja, zeg Ik u, het zal afgeeist worden van dit geslacht!". We weten dat Jezus Genesis tot en met 2 Kronieken beschouwt als de Schrift. 

Paulus schrijft in Timotheus: "Benaarstig u, om uzelven Gode beproefd voor te stellen, een arbeider, die niet beschaamd wordt, die het Woord der waarheid recht snijdt." Dit is waar, want Petrus rekent de brieven van Paulus als Schriftuurlijk: "En acht de lankmoedigheid onzes Heeren voor zaligheid; gelijkerwijs ook onze geliefde broeder Paulus, naar de wijsheid, die hem gegeven is, ulieden geschreven heeft; Gelijk ook in alle zendbrieven, daarin van deze dingen sprekende; in welke sommige dingen zwaar zijn om te verstaan, die de ongeleerde en onvaste mensen verdraaien, gelijk ook de andere Schriften, tot hun eigen verderf."

Wat Petrus schrijft is waar, want er staat geschreven in Jeremia: "Wijders geschiedde des Heeren woord tot mij, zeggende: Wat ziet gij, Jeremia? En ik zeide: Ik zie een amandelroede. En de HEERE zeide tot mij: Gij hebt wel gezien; want Ik zal wakker zijn over Mijn woord, om dat te doen."

Jezus heeft tegen Petrus het volgende gezegd: "En Ik zal u geven de sleutelen van het Koninkrijk der hemelen; en zo wat gij zult binden op de aarde, zal in de hemelen gebonden zijn; en zo wat gij ontbinden zult op de aarde, zal in de hemelen ontbonden zijn."

Zetten we alles op een rijtje, dan maakt het niet uit dat er versnummers zijn toegevoegd, kopjes boven de tekst zijn geplaatst en boeken zijn verwisseld. Door Jezus wordt verklaard wat de grenzen van de TeNaCh zijn. Aangezien Petrus de sleutels van het Koninkrijk der hemelen heeft gekregen is zijn getuigenis waarachtig. Petrus kan dus verklaren dat de brieven van Paulus Schriftuurlijk zijn. Aan ons dus om de woorden aan Timotheus na te jagen: "Benaarstig u, om uzelven Gode beproefd voor te stellen, een arbeider, die niet beschaamd wordt, die het Woord der waarheid recht snijdt."

En tot nu toe kan ik met stelligheid zeggen: "De Schrift is waar, want Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. De Vader getuigt van Hem en ook de werken die Hij deed getuigen van Hem."  Maar u mag natuurlijk wat anders geloven.....

 

 

 

 

zalm op 02-12-2015 23:44

amerika weet dat turkije met isis samenwerkt,maar ze hebben turkse grond nodig voor bombardementen,ze doen net alsof turkije beste nato land van hele wereld is.

amerka is slim want je moet iemand gebruiken om ander doel te bereiken.turkije heeft daarrom isis nooit daadwerkelijk gebombardeerd!!!!

door die smoes konden ze koerden aanvallen.

nu heeft erdogan koerden kleine deel (pkk)zelf aangewakkerd.

erdogan denkt dat meeste koerdische partij HDP dus achter PKK zou zitten.terwijl het niet zo is.

Terwijl ze heel kort geleden vrede hebben afgesloten met PKK.Maar hij heeft wel jaren lang stemmen van koerden gebruikt,in ruil voor vrede en meer rechten voor koerden.plotseling heeft hij zijn rug toekeerd.hiermee maak je koerden niet blij mee.

amerika is niet te vertrouwen,hij gebruikt turkse grond,zij doen oren en ogen dicht wat voor geweld turkije gebruikt tegen koerden op dit moment en zefls eigen mensen hebben het niet makkelijk.

als isis ook tegen keert voor tukije kan probleem niemand meer oplossen,met rusland hebben ze ook al ruzie,en iran is ook geen moslim broeder meer voor erdogan.

PKK zal nooit stoppen met aanvallen,zij zijn weer herboren door fout van erdogan.

je kan het vergelijken met terorisme in europa,waar iedere moment een aanslag kan plaatsvinden.

maar tukije beseft het eindeloze geweld niet en ondershat en lacht het pkk uit.

ze hebben vergeten hoe gevaarlijk pkk toen wel niet was geweest . en denkt dat nato vriend amerika hen zal helpen!!!

als een president niet normaal kan denken,welke wijsheid kan hij dan zijn eigen volk geven,op deze manier maakt hij  koerden en pkk nog meer belachelijk,waardoor alles nog erger zal worden.

er was al heel lange tijd van sprake van apartheid geweest en veel dingen in turkije veranderd.wat eerder met man en macht was gewonnen.

(veranderring is nog steeds gaande) door de komst van erdogan.zolas, moslim/nietmoslim links/niet links  comminist/ateist  christen/joden haat.

hij heeft onrust haat,en angst in dit mooie land gezaaid.waardoor hij al die jaren nooit heeft beseft wat met omliggende moslim landen to nu toe is gebeurd.

en ben bang dat mensen zelfe lot worden overgelaten.

ottoman op 03-12-2015 14:23

Zalm:

Volgens mij ben je een koerd ook, iedergeval is het aan koerden te danken dat die dictator aan de macht blijft. Koerden houden van erdogan alleen pkk aanhang niet, als t nodig is geven hun hem ook stemmen, dankzij erdogan kregen koerden meer voor elkaar en dankzij erdogan leiden de moslims verliezen, eens komt aan alles n einde, het turkse volk gaat alles herenigen, koerdishe gebieden zullen aansluiten bij de turken, 1 groot koerdistan komt er niet, dit laat de elite niet toe,dus je krijg 2 kleine delen die pro turks worden. Droom maar lekker verder met pkk of isis of alqaida enz

zalm op 04-12-2015 21:19

,otoman jij denkt mischien dat je turk bent,maar durf je in turkije te zeggen dat je turk bent.

turken spelen geen rol meer in turkije,ze worden niet eens geluisterd.turken worden niet gezien als moslim.

alsje van akp bent dan ben je pas moslim.enige wat in weg ligt is HDP koerden.daar is erdogan bang voor,want overal hebben ze terrein gewonnen en zijn niet te stoppen,aldus pesmerges in irak,en sommige ypg in irak.

Koerden zijn niet een volk maar ze zijn in delen,ze kunnen iedere moment naar andere switsen.

pesmerges, ypgs ,hdp,safis,alevitiste koerden(dit bestaat normaal niet),en koerden die van akp houden!!!!!

Sorry maar,niet dankzij koerden blijft erdogan regeren,dat is niet waar meeste akp aanhangers hebben erdogan gesteund,(Soeniten dus,isis is ook soeniet)

de stemmen van koerden hebben ze misbruikt om te winnen.koerden kregen niks voorelkaar,ze mochten partij richten en eigentaal spreken.is dat vooruitgang volgens jou???wat ze jaren lang niet mochten doen,en wonen waar ze wilden.

ze werden uitelkaar gedreven,waar ze moesten vluchten uit eigen dorpen en steden.daarom zijn ze nu nog veel meer door elkaar gemengd.

ben bang uit wraak en boosheid kunnen koerdennu bij pkk aansluiten,die kans heb je.zolang turken aansluiten bij isis,waarom hun niet aanluiten pkk.

je zegt dat koerden niet aanhangers van pkk zijn,waarom is erdogan dan paranoide over koerden,dat ze pkk konden zijn,en een onschuldige koerden dorp zomaar in een nacht hadden bombardeert.

koerden waren heellang niet welkom,iedereen weet dat hoef ik niet koerd te wezen om dat te zeggen.

volgens mij lees je niet zo veel,turkse volk bestaat  niet meer,pro turk wie is dat.dat was ataturk,maar erdogan is niet van ataturk.

als ik nu zeg dat ik turk ben in turkije,dan denken ze gelijk dat ik van ataturk ben,meestal wordt gevraagd welke turk.

welke droom heb je gehad ottoman? Turken krijgen geen kans mee. Zelfs het geschiedenis en boeken werden gebrand er komt geen pro turk volk dat kan je vergeten,turkse minderheid (uit angst)doen in turkije alsof ze ook moslim zijn.waar heb je het over.echte turken werden in ottomaanse tijd al uitgroeid,en erdogan maakt het af.meesten hebben uit angst,islameseerd.daardoor hebben turkmenen ook gebruikt,zij waren het eersten die islam hebben aangenomen.

Het is ongeloofwaardig als je kijkt wat turkmenen toen waren,ze hadden geloof van aleviten zogenaamde (bektasis)

moslims weten niet dat ze verliezen is man,ze denken dat ze naar hemel gaan,(lees maar in koeran,cihat is heiligste oorlog verklaard? ze gaan door tot uiterste,erdogan zal nooit vallen.

AKP steund  isis,hij heeft isis vergelijken met pkk,omdat isis zogenaamd moslim zijn steunen ze hem ook.

erdogan kan zeggen dat hij niet samen werkt met isis,maar duizen lopen rond op dit moment in turkije,erdogan doet niet eens een suggestie,of een opmerking wat isis hardop zegt te doen.

door soenitische meerderheid is erdogan aan het macht gekomen.

grijze volven pro turken waar zijn ze???ze durfen niks te zeggen,

turken moeten islameseren.ze hebben geen andere optie,zolang apk aan de macht belijft.en hij blijft ook lang.

stel voor erdogan valt,ze heeft zoveel aanhangers achter dat gewoon door gaat,het zijn de soldaten van fetih,in de jaar 1450

 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl