HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse minister Defensie suggereert Russische kernaanval op VS

‘Onaangekondigde testlancering Trident-II raket waarschuwing aan China en Rusland’ – Chinezen voeren succesvolle test met nieuw ruimtewapen uit


Miljoenen mensen zagen de onaangekondigde lancering van een Trident-II ballistische raket (hier boven Los Angeles). Velen dachten met een UFO te maken te hebben.

Terwijl de Amerikaanse ‘strategie’ in Syrië is uitgebreid tot het leveren van luchtdoelraketten aan islamitische terroristen, bedoeld om Russische bommenwerpers en helikopters neer te halen –en als daarbij een passagiersvliegtuig wordt geraakt is dat natuurlijke ‘domme pech’- , suggereerde Obama’s minister van Defensie Ashton Carter in een toespraak dat de ‘Russische provocaties’ wel eens tot een kernaanval op de VS kunnen leiden. ‘Maar vergis u niet, wij zullen onze belangen en bondgenoten verdedigen.’ Ter illustratie werd er onaangekondigd een Trident-II ballistische raket voor de kust van Californië gelanceerd. Dat gebeurde ’s avonds, duidelijk met de reden dat zoveel mogelijk mensen het zouden zien.

 


Carter draait realiteit precies om

Carter pleitte ‘in het licht van de Russische provocaties en opkomst van China’ voor een ‘innovatieve benadering om de VS te beschermen en de internationale orde te versterken’. Let wel: de door Amerika gewenste en geleide internationale orde. De minister noemde Ruslands zogenaamde ‘schending van de soevereiniteit in Oekraïne en Georgië’, het ‘intimideren van de Baltische staten’, en het ‘verlengen van de burgeroorlog in Syrië’ een bedreiging van die orde.

De Defensie topman presteerde het daarmee om drie keer de realiteit precies om te draaien. De soevereiniteit van Oekraïne werd juist geschonden door de VS, toen de CIA daar een illegale staatsgreep op touw zette. De burgeroorlog in Syrië werd de afgelopen jaren juist door Amerika gestart en verlengd door de steun voor islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en het laten opkomen van het door de CIA en de Turken gecreëerde ISIS. En van ‘intimidatie’ van de Baltische staten is geen sprake. Het enige wat het Kremlin heeft gedaan is reageren op de agressieve militaire opbouw van de NAVO in deze landen, die rechtstreeks aan Rusland grenzen.

‘Wij zullen onze internationale orde verdedigen’

‘Russen zijn op zee, in de lucht, in de ruimte en in cyberspace (internet) uitdagende activiteiten gestart,’ aldus Carter. Het ‘wapengekletter’ van Moskou doet de Amerikaanse regering twijfelen of de Russische leiders de strategische stabiliteit willen bewaren. ‘Wij willen Rusland niet de vijand maken, maar vergis u niet, de VS zal onze belangen, onze bondgenoten, de principiële internationale orde en de positieve toekomst die deze ons allen biedt, verdedigen.’

Modernisering raketten, nieuwe bommenwerpers, en laserwapens

De VS gaat daarom zijn nucleaire arsenaal moderniseren. Er komen nieuwe onbemande wapensystemen, een nieuwe lange-afstandsbommenwerper (de B-3), en nieuwe technologieën zoals een elektromagnetisch railkanon, laserwapens en elektronische- en cyberoorlog systemen. ‘En in Europa nemen we een waakzamere en standvastige houding aan.’ (1)

Ook komt er een ‘informatiecampagne’ in de media om ‘de waarheid over Rusland’ te verkondigen (6). Oftewel: er komt nog meer eenzijdige anti-Russische leugenpropaganda dan we de laatste jaren gewend zijn.

Lancering Trident-II raket waarschuwing aan China en Rusland

De ferme taal van de minister werd kracht bijgezet door een onaangekondigde testlancering van een Trident-II ballistische raket vanaf de Ohio-klasse kernonderzeeër USS Kentucky voor de kust van Californië. Commentatoren wezen erop dat deze lancering niet toevallig ’s avonds plaatsvond, en daardoor door miljoenen mensen in onder andere Los Angeles werd gezien, gefilmd en gefotografeerd. Veel burgers in Californië, Arizona en Nevada schrokken van het indrukwekkende lichtschouwspel, en dachten met een UFO te maken te hebben.

Volgens Mike Adams van Natural News was het de bedoeling dat de raket door zoveel mogelijk mensen werd gezien, omdat de lancering een duidelijke waarschuwing was aan het adres van China (en Rusland): ‘Als jullie niet dimmen dan kunnen wij jullie vernietigen’. Eén Trident-II raket kan tot 10 kernkoppen vervoeren. Eén Ohio-klasse onderzeeër vervoert 24 van deze raketten, en kan dus het grootste deel van bewoond China compleet in de as leggen.

Grootste NAVO oefening in 13 jaar

Sommige waarnemers vinden het eveneens geen toeval dat de grootste militaire oefening van de NAVO in 13 jaar tijd de naam ‘Trident Juncture’ kreeg. Deze oefening, waar 36.000 militairen en honderden vliegtuigen, pantservoertuigen, tanks en schepen aan deelnamen, was expliciet bedoeld om te laten zien dat de NAVO bereidt is zich te verdedigen tegen ‘Ruslands militaire ambities’. (3)

‘Zeer ernstige provocatie’

Eind oktober stuurde president Obama doelbewust een Amerikaans marineschip naar een door China opgeëist eiland in de Zuid Chinese Zee. Critici vroegen zich ongerust af ‘of Obama de Derde Wereldoorlog wil beginnen’. De Chinezen noemden de schending van de territoriale wateren door het marineschip dan ook ‘een zeer ernstige militaire en politieke provocatie’, en de staatskranten hadden het inderdaad over een mogelijke oorlog met de VS. China besloot echter niet militair te reageren (4).

Chinezen testen nieuw ruimtewapen

De Chinezen lieten wel op een andere manier hun tanden zien. Op 30 oktober voerden ze een succesvolle test uit met een Dong Neng-3 exoatmosferische onderscheppingsraket. Het ruimtewapen is overduidelijk bedoeld om Amerikaanse satellieten te kunnen vernietigen (7).

‘Onverklaarde oorlog tussen VS en China begonnen’

Mike Adams heeft het daarom nu al over een ‘onverklaarde staat van oorlog tussen Amerika en China’. Hij waarschuwt dat de Chinezen klaarstaan om de VS met kernraketten of EMP wapens aan te vallen, waardoor het hele elektriciteitsnet in Amerika permanent wordt verwoest en binnen korte tijd 90% van de bevolking zal omkomen. (5)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) SHTF Plan
(4) CNN (via Economic Collapse)
(5) Infowars
(6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(7) Arutz 7

Zie ook o.a.:


08-11: Desert Storm commandant en oorlogsheld: Leger VS wordt verpletterd door Rusland
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit
12-10: (/ Britse ministerie Defensie: Dodelijke confrontatie met Rusland kwestie van tijd’)
10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland
09-09: VS dreigt Rusland voor het eerst in 42 jaar met militaire confrontatie in Midden Oosten
15-08: Pentagon officials: VS kan oorlog tegen Rusland nauwelijks winnen ( / Snelle militaire opbouw NAVO en Rusland langs grenzen Europa)
08-08: Strategic Culture Foundation: President Obama vernietigt Europa
11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)
24-06: Verenigde Staten stap dichter bij uitgelokte oorlog met Rusland en China
08-04: Reservisten Tsjechië en Slowakije weigeren mee te vechten in NAVO-oorlog tegen Rusland
11-03: Crisis Oekraïne: Amerikaanse generaal roept op zoveel mogelijk Russen te doden
06-03: Brzezinksi: Rusland gaat Estland en Letland aanvallen (/ VS voert anti-Russische propaganda en oorlogshitserij verder op)
28-02: 10 redenen waarom de VS en de EU uit zijn op oorlog
22-02: Stratfor over nieuwe oorlog in Europa: Niemand zal voor de EU willen sterven
21-02: Oekraïense ministerie BuZa eist dat Westen helpt met totale oorlog tegen Rusland
20-02: Topgeneraal: NAVO gaat zich actief voorbereiden op oorlog met Rusland
08-02: ‘Europa moet oorlogskoers VS en NAVO loslaten en samen met Rusland wereldvrede redden’
03-02: Kernoorlog gevaar? Nucleaire plangroep NAVO sinds 22 jaar weer bijeen
20-01: NAVO-land Litouwen bereidt bevolking voor op Russische invasie
19-01: EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

2014:
14-10: Nobelprijswinnaar Vrede: NAVO dreigt kernoorlog met Rusland te veroorzaken

31-08: Council Foreign Relations: Crisis met Rusland is schuld van Westen
07-08: ‘Alleen Putin kan door VS gewilde wereldoorlog nog voorkomen’
02-08: Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
17-05: Oud-kanselier Schmidt hekelt grootheidswaanzin EU en waarschuwt voor WO-3
07-04: Adviseur Putin waarschuwt EU voor € 1 biljoen verlies en wereldoorlog
29-03: Obama drijft mensheid naar laatste wereldoorlog

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 


Reacties

Anna op 09-11-2015 15:34

Obama wordt steeds onberekenbaarder. Het is een intens  sluwe en geslepen en een gevaarlijke man....

Hij lijkt wel krankzinnig. Zou  dat zijn antichrist/ moslim achtergrond zijn.???? Dit is rechtstreeks satanisch ze kunnen hem in Amerika maar beter opbergen in een gevangenis als ontoerekenings vatbaar...... Zou daar in Amerika  dan niemand zijn die dit gevaar ziet......

Een man die zoiets verzint is toch  niet meer tot normaal denken in staat...... Het lijkt wel alsof zijn denken totaal is overgenomen door een satanische geest..... Ik weet het , het staats zelfs geschreven  dat mensen tegen elkaar zullen opstaan..... En dat er veel haat zal zijn. En dat men verblind zal zijn door de satan......het begint er hier  veel op te lijken.....Obama  brengt op deze manier zijn eigen volk en de hele wereld in gevaar..... Dit is echt heel zorgelijk een wereld leider die de beschikking heeft over kernwapens met z'on gedachtengang......

Feitelijk is dit een islamitische gedachtengang van Obama want zij hechten niet aan het leven maar aan het hiernamaals..... Het lijkt wel alsof hij nog tijdens zijn  bewind de hele wereld nog kapot wil maken..... Zo in de trant van, een kleinkind " ik krijg  mijn zin niet dus dan maar iedereen  eraan......" 

Ultimate op 09-11-2015 15:41

Merk hierbij op dat het bijbelse Babylon in één uur tijd wordt vernietigd.

Hoe dit in zijn werk gaat zal de tijd uitwijzen, misschien ontploft de supervulkaan Calderra in Yellowstone?

Tabris op 09-11-2015 15:52

Velen van u nemen het volgende maar klakkeloos over: "de CIA en de Turken gecreëerde ISIS."

Hier een artikel dat goede redenen aangeeft waarom bevenstaande bewering nonsense is.

http://www.frontpagemag.com/fpm/260645/us-didnt-create-isis-assad-and-saddam-did-daniel-greenfield

Tabris op 09-11-2015 16:00

Het lijkt er op in bovenstand artikel dat wanneer China geheel de Zuid Chinese zee inpikt dat dat geoorlooft is, maar wanneer Amerika daar tegen protesteert dan zijn zij de 'war mongers'. Wat een omgekeerde wereld zeg.

Disciplus Simplex op 09-11-2015 16:34

Ik krijg steeds zo'n irritante fluittoon in mijn hoofd als ik Obama of 1 van zijn pionnen hoor. Ik denk dat het komt door te veel, te harde leugens.

Het kan ook zijn dat ik Obama hoor. Die man die liegt zelfs als hij fluit. 

Tabris, je vraagt je af waarom Obama het überhaupt toelaat dat die wateren de Zuid-Chinese Zee genoemd worden. Het zou toch op zijn minst de West-US Zee moeten heten! Us, weet je wel, het koninklijk meervoud van Me!

peterb op 09-11-2015 16:57

Het is vrijwel zeker dat Rusland over een soort EMP wapen beschikt:

"Het doet denken aan het verhaal over de Amerikaanse torpedojager Donald Cook die tijdens een missie in de Zwarte Zee op 12 april 2014 overvlogen werd door een Russische SU-24 waarna plots alle communicatie aan boord van dat schip uitviel. Wat het schip met zijn zware bewapening, waarbij Tomahawk kruisraketten, geheel stuurloos maakte."

bron: https://willyvandamme.wordpress.com/2015/11/02/syrinaar-escalatie-of-de-escalatie/

(overigens een zeer goed geschreven samenvatting van wat er nu werkelijk aan de hand is in Syrie).

Of de USA over een dergelijk wapen bezit is de vraag, volgens sommige berichten loopt de USA hierop achter bij Rusland.

Bij een atoomaanval (neutronenbom) komt er altijd een EMP (Elektro Magnetische Puls) vrij, maar het gaat er volgens mij ook juist om die puls zo sterk mogelijk en over een bepaald gebied vrij te laten komen.

Denk je maar eens in wat er gebeurd in een gebied zo groot als west+ midden Europa als daar ALLE niet afgeschermde apparatuur, elektriciteitsleidingen en dergelijke vernietigd wordt: de samenleving wordt compleet stuurloos en in de chaos zal het merendeel van de bevolking door honger en paniek omkomen. Je hoeft dan geeneens alle steden met atoombommen te bestoken. Één enorme EMP op de juiste plaats en op de juiste hoogte tot ontploffing brengen is voldoende.

Eeelke op 09-11-2015 17:00

@ Tabris op 09-11-2015 16:00

Naar mijn idee idee is de MH370 neergeschoten omdat de Chinezen de zuid-Chinese zee claimen en het verboden gebied hadden verklaard. Om een wereldoorlog te voorkomen is men nu al een jaar bezig om wrakstukken te verslepen richting Australië

Gebelgde Belg op 09-11-2015 17:01
Ze beweren maar, Amerikanen zijn de enigen die kernbommen hebben gebruikt voor massamoorden! @Tabris op 09-11-2015 15:52, inderdaad, mee eens, IS is honderd procent islam! https://www.youtube.com/watch?v=hq0wIttoVh0&list=PL1m4hVykWOx7vIgCrSImcaxEsoeNC6qQv&index=16
Pannenkoek op 09-11-2015 17:15

@Anna, het is Zbigniew Brzezinski die het doet, niet Obama. Hij geeft orders aan de democratische presidenten en zijn zoon aan de republikeinen. Hoe het ook zij, ze zijn oorlogzuchtig...

Ike op 09-11-2015 17:29

@Tabris op 09-11-2015 15:52

En hier kan je lezen over de griezel editor die het frontpage mafazine rund. Het is gewoon een volslagen idioot die vanuit een uiterst linkse opvoeding en mening naar een Neo Conservatieve houding is gegaan;

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Horowitz

En hier, hoe en wie de echte oprichters waren van ISIS;

http://www.globalresearch.ca/america-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group/5402881

En ja Tabris, jij leeft inderdaad in een totaal andere wereld op een schijnbaar andere planeet. Het conflict over de Zuid Chinese Zee is al heel oud en Tjang Kai Tjek van de Chinese KMT regering had al claims op het genoemd gebied.

De VS zoekt op alle gebieden naar een oorlog omdat het de USD niet meer kan verdedigen als landen afstappen van de handel in olie in USD's.

En zie daar, dat nu ook de dreiging van een aanslag aanwezig is in Nederland door ISIS dat gecreeërd is door de VS;

http://www.telegraaf.nl/binnenland/24718215/__NCTV__Terreurdreiging_toegenomen__.html

Het heeft vast niks te maken met de Europese ontevredenheid over het Amerikaanse beleid bij de Europese leiders.

Laten we hopen dat we ons nu bevinden in het begin van een koude oorlog 2 en niet naar een WWIII gaan. Ik heb zelf gelukkig nog hoop in de Amerikaanse veteranen die het beleid van de Neo Conservatieve idioten ook zat zijn.

Ik weet dat jij er niks van gelooft, maar dit is een kopie van het beleid dat de CIA met John Negroponte in Midden en Zuid Amerika voerde waarbij het aanslagen liet plegen en daarop training, wapens verkocht om de linkse publieke opinie te laten verdwijnen en te bevechten. Alsof het een grote Gladio operatie was.

De Neo Con's denken dat ze God zijn en het lijkt alsof de goden gek zijn geworden.

Vertel me alsjeblieft op welke planeet jij woont.

Overigens aan iedereen;  Ik zou wel eens willen weten hoe je zou kunnen zien of het Russische pasagiersvliegtuig is geraakt door het nieuwe laserwapen van de VS.

Omdat de NBC versloeg dat er een lichtflits te zien was bij het neergaan van het Russische vliegtuig, maar geen raket

Op foto's zag ik een klein gat in de romp en verder heb ik nog niks gezien;

http://www.nbcnews.com/storyline/russian-plane-crashes-in-the-sinai/satellite-shows-heat-flash-when-russian-metrojet-plane-crashed-no-n456161

Henk op 09-11-2015 17:59

Tabris, vraag je eens af aan wie ISIS hun olie verkoopt, waar ze minutie van krijgen en waar ze voedsel,  medicijnen van krijgen.

cefas op 09-11-2015 18:01

David Wilkerson heeft in die tijd ook een gelijksoortige profetie ontvangen over de vernietiging van de VS en er een boek over geschreven: Blaas de bazuin. Ook het boek: Het visioen, spreekt boekdelen over deze periode.

Robbin op 09-11-2015 18:32

yellowstone staat op springen dat is een feit sommige vierkante km2 zijn al met meters om hoog gekomen en dat is geen gelul Yellowstone is foute boel check google maar. Ik vermoed ook als die gaat amerika op de knop drukt vervolgens rusland en china!! Judgementday!!! dat zal niet zo lang meer duren

hubo op 09-11-2015 18:56

Dit is eigenlijk gewoon dezelfde manier van politiek bedrijven zoals door Noord Korea,maar de amerikanen zijn natuurlijk wel wat gevaarlijker.

Jakobus op 09-11-2015 18:59

@Tabris

..en jij gelooft die meuk?

Greenfield is een puppet journalist. 

Ik probeerde kritisch te reageren op het artikel en werd meerdere malen geweigerd/genegeerd. 

Zegt genoeg m.i.

Ja er waren banden. Maar niet die Greenfield suggereert. 

ISIL is duidelijk een creatie van Amerika. Geen discussie. 

Amerika speelt al geruime tijd cops & robbers in het midden oosten.....

georges op 09-11-2015 19:43

Hoe rapper hoe liever, weg met de vs!

Emile op 09-11-2015 19:48

@Robbin: Als die vulkaan uitbarst, dan wordt het hier ook geen pretje. Overigens zijn we dan meteen van global warming af. @Tabris: Als Obama besluit om Rusland en China aan te vallen, dan kunnen we het voortbestaan van het Noordelijk Halfrond verder wel vergeten.

Ike op 09-11-2015 20:58

En Frankrijk valt Assad's olieproduktie aan bij de grens met Irak en niet de olieproduktie van ISIS. Nu kunnen we ook zeker zijn dat het vreemdelingenlegioen actief is verkleed als jihadisten in Syrië. De NATO voert gewoon een oorlog tegen Assad mbv de ISIS en Al Qaida varkens en luistert niet naar het Europese volk;

http://www.infowars.com/france-targets-syrian-infrastructure/

De Britse regering noemt Rusland een net zo grote vijand als ISIS terwijl zij SAS commando's laat opereren in Syrië die verkleed zijn als jihadisten;

http://www.infowars.com/britain-names-russia-as-major-national-security-threat-on-par-with-isis/

En over het grootste gevaar voor de NATO. De Russen blijven gewoon doelen van de ISIS varkens bombarderen in Syrië;

http://www.infowars.com/russian-fighter-jets-destroy-448-isil-targets-in-syria/

ster op 09-11-2015 20:59

niburu heeft ooit geschreven dat er drie rakketen op de VS zouden landen en dat ze dat zelf zullen doen.

Als ik me niet vergis 1tje op Californie. Ze flikken het zelf om dan andere de schuld in hun schoenen te schuiven.

Dit bericht moet nog daar terug te vinden zijn op niburu.co

Cees op 09-11-2015 22:21

Als iedereen met kernbomnen gaat gooien is het zo klaar met de wereld. China en Amerika en verder iedere land op de wereld weet dat dan de totale vernietiging een feit is van ons menselijk bestaan. Moeten we nu constant in angst leven met die gedachte?Er staat er een boven die alles bestuurt,de toekomst van deze wereld word niet door mensen maar door God bestuurt. Vertouw op hem.

eva op 09-11-2015 22:46

Zijn Adelaars oog,ziet alles.

ottoman op 10-11-2015 00:49

Ja idd ike

Die laatste tekst ben ik helemaal mee eens, en ga zo maar t rijtje af van geheime diensten, en ook de mossad en cia. Ieder geval is het niet voor de islam bezig.

Tabris op 10-11-2015 02:27

@Ike en consorten

De echte oprichter van ISIS was ISIS zelf. Die islamitische barbaren hebben helemaal geen hulp van buitenaf nodig. Al hun ziekelijke, perverse en verwerpelijke handelingen staan allemaal in hun handboek de koran beschreven.

Welliswaar waren het soenis die door de Amerikanen uit Irak verdreven waren en in Syria een islamitische staat oprichtten, maar dat was een indirect gevolg van wat Amerika in Irak deed. Niet een bewuste strategie. In het artikel waar je naar verwijst is dit ook heel duidelijk beschreven en nergens wordt de CIA, mossad of andere fantasieen erbij gehaalt als zouden die ISIS getraint hebben. Die islamitische barbaren hebben zo'n hekel aan de Amerikanen (nog meer dan jij Ike ;-)) dat ze een CIA agent op staande voet zouden dood schieten.

ISIS begon in eerste instantie met Russische wapens maar nadat een honderdtal ISIS strijders het "dappere" Iraakse leger onder de voet liepen in Mosul hadden ze ineens bezit over duizenden Amerikaanse wapens. Ja, en waarom zou je die nu niet gebruiken?

Nu waren de Amerikane wel zo dom om zogenaamde gematigde rebellen te steunen, want zogauw die ISIS aan de horizon zagen dan liepen ze ook over met wapens en al.

En waar gaat de ISIS olie naar toe?

“The crude is transported by tankers to Jordan via Anbar province, to Iran via Kurdistan, to Turkey via Mosul, to Syria's local market and to the Kurdistan region of Iraq, where most of it gets refined locally,” Khatteeb explained. “Turkey has turned a blind eye to this and may continue to do so until they come under pressure from the West to close down oil black markets in the country's south.”

Dat Turkije ISIS steunt is wel bijna zeker. Daar zijn bewijzen genoeg voor. Wat de Amerikanen betreft, die hebben een stok in een wespennest gestoken waarvan ze niet wisten wat de gevolgen zouden zijn.

Voorts is het Amerikaanse beleid gedreven door de oligargen, die sinds de wetsverandering betreffende donaties aan congresleden en senatoren vrij spel hebben om die mensen te corrupteren voor hun beleid om zoveel mogelijk winst te maken voor hun bedrijf. Het Amerikaanse volk heeft niets meer te vertellen. Dus als de wapenindistrie vindt dat ze wat meer afzet moeten hebben dan kopen ze gewoon genoeg congresleden om om ergens een oorlog te beginnen of uit te breiden. Neo-con zijn heeft daar niet veel mee te doen gewoon simpele hebberigheid en winstbejag is de drijfveer van die mensen en nu dus ook de Amerikaanse politiek. Wanneer je zaken waarbij Amerika betrokken is vanuit die optiek bekijkt dan verklaart dat het meeste van hun gedrag.

Chinese Zee

Het is gewoon bizar wat China claimt. Zij moeten zich net als ieder ander an de intenationale "UNCLOS 200 nautical miles exclusive economic zone" houden. Daar zit vis en olie genoeg, maar ja hebzucht regeert bij de Chinezen en gunnen die andere landen vrijwel niets. Ik ben blij dat de Amerikanen als enige nog op komt voor de omringende landen en durven te protesteren.

Gebelgde Belg op 10-11-2015 02:54
Hier een video over de wapens die Amerika al aan ISIS hebben gegeven! ISIS is honderd procent islam!
Robbin op 10-11-2015 07:16

@ Emile wat denk je dat ik niet weet wat Yellowstone kan aanrichten lol hahaha dat is het einde der tijden vriend en als het niet snel genoeg gaat word daar zelf bij geholpen meer wil ik niet zeggen

Robbin op 10-11-2015 07:18

Hey Cees... Hoe slim ben jij?? Er is geen god man!!

Gebelgde Belg op 10-11-2015 14:16
@Tabris op 10-11-2015 02:27, het Westen (globale schijndemocraten) hebben van in het begin shariajihadisten met geld en wapens gesteund, daarna doen ze op hun neus bloedt! En ja, IS is honderd procent islam en alle moslims moeten de sharia uitvoeren, dus iedere moslim is letterlijk een blok aan ons been! Het vals onderscheid dat politiekers creeren tussen moslims en IS is levensgevaarlijk voor ons! Moslims die hier zitten hebben zelf een probleem want als ze de sharia niet volgen zijn ze ook geen moslims!
Gebelgde Belg op 10-11-2015 22:38
@ottoman op 10-11-2015 00:49, het is al meer dan te veel dat moslims en ISIS voor de islam bezig zijn, en die ze steunen ook! Wie zichtzelf een moslim noemt moet alle geschriften van het geloof kennen en letterlijk uitvoeren, anders ben je ook geen moslim en zullen ze ook uw hoofd afsnijden, of je doodschieten en je daarna zelfs opeten!
Ike op 10-11-2015 23:29

@Tabris op 10-11-2015 02:27 en consorten

Ik kan je wel dagelijks links geven, maar ik ken geen gebarentaal en ga geen braile leren om jou alles nog 100.000 keer alles uit te leggen, want je bralt altijd maar de officiële lezingen na, die nergens op slaan.

Brzezinski is een Neo Conservatieve godfather die als guru word gezien als het aankomt op anti communistische maatregelen. Allan Dulles van "The Devils Chessboard' was een godfather en leraar van Neo Con's als Rumsfeld. John Negroponte was een walgelijk mannetje dat allerlei doodseskaders opzette in Midden en Zuid Amerika voor de CIA en werd daarom Mr. Doodseskader genoemd.

John Negropontes heeft samen met zijn hulpje Robert Stephen Ford in Irak Al Qaida opgericht en later naar Syrië gebracht. Ga maar even Googlen met die informatie en je zal talrijke artikelen daarover vinden. Ook van de verbindingen van John Negroponte met de Council for Foreign Relations waar alle conservatieven samenkomen om naar toespraken te luisteren. Robert Stephen Ford werd Syrië uitgetrapt.

Deze nazi is verantwoordelijk voor het oprichten van ISIS in Syrië en nu word ISIS ook geexporteerd naar Europa en Centraal Azië. In het volgende artikel staat de basis van de oprichting van Al Qaida en ISIS;

http://www.commdiginews.com/politics-2/the-crisis-of-isis-in-iraq-was-america-the-midwife-19968/

En hier hoe John Negroponte in January 2005 een doodseskader opzette in Irak dat later ook in Syrië opereerde. Het ging om de Wolfpacks;

http://ww4report.com/node/379

En zo kan ik je nog wel 100 links geven die je toch niet zal lezen, omdat het nu eenmaal in je hoofd zit dat Amerika hier niet voor verantwoordelijk is.

Nog een keer waar het omgaat. Saddam, Khadaffi en Ahmadinejad wilde geen USD's meer voor olie;

http://www.wanttoknow.nl/overige/wie-isis-aan-de-macht-bracht-en-hoe/

Generaal Tom McInerney en Hillairy Clinton gaven toe dat ISIS was opgericht door de VS en andere CIA bedrijven die huurlingen leverden, beklaagden zich er ook over dat de CIA zowel ISIS trainde als de huurlingen die ISIS moesten bevechten.

http://www.informationclearinghouse.info/article39603.htm

Je praat dus echt uit je nek als je zegt dat de VS niet betrokken was bij het creeëren van ISIS. Net als het betrokken was bij Al Qaida. De Saudi prins Bandhar speelde ook een zeer kwalijke rol hierbij en ook Debka en Haaretz hebben meerdere keren gesproken over de steun van de Israëlische regering aan ISIS. Hier zijn de Israëlische Druzen ook witheet over, omdat ze hun broeders in Syrië afgeslacht zien worden door ISIS dat gesteund word door de regering.

http://www.globalresearch.ca/the-atlantic-alliances-holy-war-against-the-islamic-state-isis-natos-role-in-the-recruitment-of-islamic-terrorists/5399540

http://www.globalresearch.ca/the-islamic-state-who-is-isis-an-open-source-investigation/5400029

De hele steun van de CIA aan Al Qaida en ISIS is in mijn ogen grond om de verantwoordelijke senatoren, secretaries of state en president Obomba af te zetten. De politieke elite die voornamelijk bestaat uit Neo Con's zijn daarom ook verantwoordelijk voor de Amerikaanse en gealieerde doden in de VS van 9/11 en de Iraakse oorlogen naast de genocides in Irak en Syrië.

Het is niet voor niets dat zoveel Amerikaanse veteranen weigeren om hun contracten te verlengen omdat ze geen steun willen geven voor ISIS en Al Qaida. Er zijn er ook zat die een verklaring daarover hebben afgelegd.

De Neo Con's zijn gewoon fascistische verraders van de Amerikaanse democratie en de Europese politici die hen steunen zijn ook fascisten die hoogverraad plegen aan onze democratie. Beide groepen zijn massamoordenaars en dienen niet berecht te worden voor het IS hof, maar voor een Neurenberg II.

Jij blijft hier maar met oogkleppen op de VS regering verdedigen, maar doe ze eens een keer af. Alles wijst erop dat de verhalen kloppen door de wapens waarmee ISIS vechten die gedriopt worden door gealieerde militaire vliegtuigen.

Deze politici plegen ook hoogverraad aan de militairen die naar Irak en Syrië worden gezonden om de Al Nusra en ISIS varkens te bevechten.

http://www.boublog.nl/2014/09/09/de-oorsprong-van-isis-ligt-in-syrie-made-by-the-usa/

http://www.globalresearch.ca/the-islamic-state-who-is-isis-an-open-source-investigation/5400029

En weer hoe Erdorat meer Koerdische doelen bestookt dan ISIS varkens;

http://www.infowars.com/turkish-president-ignores-isis-stokes-civil-war-with-kurds/

Hoe Rand Paul, Hillary Rodham Clinton ook een Neo Con noemt;

http://www.infowars.com/rand-paul-hillary-is-the-biggest-neoconservative-running/

Alles gaat om olie. Ook het sturen van ISIS naar Centraal Azië om daar pijplijnen naar China te blokkeren en het hele gedoe om de eilanden in de Zuid Chinese Zee. Ook daarbij praat je de NATO na, maar het is de VS die alle olie en gas op wil eisen en vooral woest is omdat de BRICS landen ook geen USD wc papier meer willen hebben.

De dreiging van de neergang van de USD is ook de dreiging van het teloorgaan van de Amerikaanse economie en daarom worden er al economische oorlogen gevoerd tegen Rusland en China.

De oorsprong daarvan is dat De Neo Con's geloven dat je de geldhoeveelheid langzaam kan laten groeien door langzaam meer USD's te drukken dan verantwoord is om daarmee de begrotingstekorten te financiëren die de VS opliep door het voeren van de oorlogen en nieuwe wapenprogramma's.

De BRICS landen en de regimes die wegmoesten in het MO en Venezuela willen gewoon geen USD's meer omdat de waarde ze er interventies in hun eigen landen mee steunen en de USD eigen op papier de waarde heeft van de Mark uit de tijd van de Weimarrepubliek.

Gebelgde Belg op 10-11-2015 23:49
Het is niet zo dat shariajihadisten hun vijanden eten omdat ze te weinig eten kregen, nee het is omdat hun "profeet" het grote voorbeeld is dat ze in alles copycatten! Hij was het die hen er de opdracht toe had gegeven volgens de wetten waar ze in geloven.
Gebelgde Belg op 11-11-2015 00:05
Hier legt iemand uit dat het in die geschriften staat en bij de sharia hoort! Islam is geen religie maar een barbaarse kuddegeest waarvan de uitvinder ervan als profeet wordt gehersenspoeld, maar dat zeker niet verdient!
Blurred op 11-11-2015 07:48

Beste Ike, enorm veel dank voor je links van 10-11-2015 23:29!!. Zeer, zeer waardevol. Maar wie gelooft al deze Feiten nog? Ja, geen vergissing, wie Gelooft de werkelijkheid nog?

Over ons komt de straf uit Deut 28:

15  Maar indien gij niet luistert naar de stem van de Here, uw      God, en niet al zijn geboden en inzettingen, die ik u heden opleg,      naarstig onderhoudt, dan zullen de volgende vervloekingen alle      over u komen en u treffen:

 

en:

 

20  De Here zal over u de vloek, de verwarring en de bedreiging      doen komen in alles wat gij onderneemt en wat gij doet, totdat gij      verdelgd wordt en snel te gronde gaat vanwege de slechtheid uwer      daden, omdat gij Mij verlaten hebt.

en:

24  De Here zal poeder en stof over uw land laten regenen; van      de hemel zullen die op u neerdalen, totdat gij verdelgd zijt.

27  De Here zal u slaan met Egyptische zweren, met builen, uitslag      en schurft, waarvan gij niet kunt genezen.

28  De Here zal u slaan met waanzin, verblinding en      verstandsverbijstering,       29  zodat gij op de middag rondtast, als een blinde in de duisternis;      gij zult op uw wegen niet voorspoedig zijn, maar bij voortduring      slechts verdrukt en beroofd worden, zonder dat iemand u redt.       30  Gij zult een vrouw ondertrouwen, maar een andere man zal haar      beslapen. Gij zult een huis bouwen, maar het niet bewonen. Gij      zult een wijngaard planten, maar de vrucht daarvan niet      genieten.

en ( huiver thans:)

 

34  Gij zult waanzinnig worden vanwege het schouwspel, dat uw      ogen zullen zien.

Zover is het gekomen met Nederland ook vanwege de afval van de Here God.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl