HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zo kunnen als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen heel Europa lam leggen


Pro-ISIS demonstratie – in ‘ons eigen’ Den Haag. Of was u alweer vergeten dat de autoriteiten toen ook al niet ingrepen?

Tot nu toe gaat het om vecht- en steekpartijen, aanrandingen en verkrachtingen binnen en buiten asielzoekerscentra, geweld tegen hulpverleners en politieagenten, plunderingen van enkele supermarkten en het intimideren, bedreigen en beroven van autochtone burgers. Dat is echter slechts het allereerste begin. De inmiddels al vele duizenden als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen wachten namelijk totdat ze met zoveel mogelijk zijn, dus tot het moment dat Europa zó overvol zit, dat het geen andere keus meer heeft dan de grenzen af te sluiten. Kort daarna komt ‘Dag X’, en zullen vele tienduizenden ISIS ‘asielzoekers’ onze steden en straten overspoelen en met extreem grof geweld en terreur onze complete samenleving lam leggen.

 

ISIS-terroristen wachten totdat ze met zoveel mogelijk zijn

Een lezer van Hartgeld.com beschrijft in een commentaar een even reëel als angstwekkend scenario, wat Europa al binnen enkele jaren te wachten zou kunnen staan.

De ISIS-terroristen die nu al in Europa zijn slaan nu nog niet toe, omdat ze nog met te weinig zijn en nog niet zoveel schade kunnen aanrichten voordat ze worden gestopt. Hoe langer de EU de grenzen onbewaakt en openlaat en zo de asielzoekerstsunami blijft aanmoedigen, des te meer als vluchtelingen vermomde jihadisten en andere misdadigers onze landen infiltreren.

Dat zijn de zogenaamde ‘slaapcellen’ die enkel wachten op ‘Dag X’, het moment waarop de Europese samenlevingen dreigen te bezwijken onder de last van miljoenen immigranten en alsnog de grenzen worden gesloten. Zoals het er nu uitziet, gezien de vastbeslotenheid van de politiek om de poorten wagenwijd open te houden, zou dat in theorie ook nog een paar jaar kunnen gaan duren.

Dag X: Golf van aanslagen leggen land lam

En dan komt ‘Dag X’. Er zijn slechts een paar procent ‘verwarde’ mannen voor nodig die vastbesloten zijn om zoveel mogelijk chaos te creëren. Nietsvermoedende mensen zullen zomaar op straat worden aangevallen of omvergereden (zoals eerder dit jaar in Graz). Reizigers in treinen (Thalys), bussen en stations zullen worden neergestoken, in elkaar geschopt en aangerand. Hele bendes migranten dringen supermarkten, winkelcentra (IKEA in Vasteras, Joodse supermarkt Parijs), scholen (Joodse school Toulouse), kerken, ziekenhuizen, zwembaden, kantoren en andere openbare gebouwen binnen, vallen de daar aanwezige mensen en kinderen aan en maken zoveel mogelijk slachtoffers.

Auto’s worden vernield en in brand gestoken, ruiten worden massaal ingegooid. De eerste mensen worden in naam van Allah en Mohammed met uit bouwmarkten gestolen hakbijlen onthoofd. Diverse gebouwen, wegen, spoorlijnen, bruggen, electriciteitshuisjes en industriële objecten worden getroffen door aanslagen met auto’s en zelfgemaakte bommen. De daders zitten er totaal niet mee of ze worden gepakt en worden zelfs het liefste neergeschoten, aangezien ze zich dan verzekerd denken te weten van 72 maagden en oneindige seks in het islamitische paradijs.

Totale paniek, bedrijven en scholen blijven leeg

Door de golf van aanslagen breekt er totale paniek uit. Immers, waar je ook gaat, je kunt overal een groep Allahu Akbar schreeuwende moslimterroristen tegenkomen. Al na een paar dagen blijven steeds meer mensen weg van hun werk en blijven de meeste scholieren thuis. Supermarkten en andere publieke centra worden gesloten. Energiecentrales, waterzuiveringsinstallaties, ziekenhuizen en cruciale overheidsgebouwen worden in alle haast streng bewaakt door agenten en soldaten.

Hulporganisaties zoals het Rode Kruis, maar ook de brandweer en politie, staan machteloos, aangezien die al volledig waren uitgeput door de zorg voor en begeleiding van de enorme massa nieuwkomers uit het Midden Oosten en Noord Afrika. Voor hun eigenlijke taken is nog nauwelijks tijd en geld overgebleven.

Regering op TV: blijf kalm, recht in eigen hand nemen wordt bestraft

Dan komen de premier en verantwoordelijke ministers op TV, die de bevolking oproepen kalm te blijven en vooral niet het recht in eigen hand te nemen. Zelfverdediging zal ook dan niet worden getolereerd en keihard worden bestraft. Hetzelfde geldt voor demonstraties bij asielzoekerscentra en moskeeën. Ondertussen wordt beloofd de daders te pakken en de controle zo snel mogelijk te herstellen.

Hebben we tegen die tijd een extreemlinkse regering met bijvoorbeeld D66, GroenLinks, de PvdA en de SP erin, dan kunnen we beelden verwachten van ministers die zich in moskeeën verontschuldigen en zich haasten te verklaren dat alles wat in de naam van de islam wordt gedaan helemaal niets met de islam te maken heeft.

Vrijwel niemand die hen dan nog gelooft, maar critici zullen allemaal worden weggehouden en doodgezwegen door de media, die ook dan kosten nog moeite zullen besparen om het totaal gefaalde multiculti sprookje overeind te houden.

Begin van het einde

Het valt niet moeilijk voor te stellen dat dit het begin van het einde van onze samenleving zal zijn, want wat gebeurt er als na de eerste aanslagen de honderdduizenden asielzoekers uit hun opvangcentra breken en al plunderend en vernielend door onze straten trekken, en hele wijken, dorpen en zelfs complete steden veroveren? Dan zal de overheid geen andere keus hebben dan de staat-van-beleg af te kondigen en het leger in te zetten.

Sommigen van u denken nog steeds dat dit enkel onnodig angst zaaien is en dat dit hier nooit kan gebeuren. Hardnekkige ontkenners adviseren we niet alleen de vele YouTube video’s van door Europa trekkende agressieve asielzoekers te bekijken, maar ook eens wat verder over de grenzen te kijken naar landen en gebieden zoals Libië, Nigeria, Egypte, Algerije, Soedan, Somalië, de Gazastrook, Libanon, Jemen, Saudi Arabië, Irak, Iran, Syrië, Afghanistan, Pakistan en al die andere landen waar de islam het voor het zeggen heeft. Is wat daar gebeurde en gebeurt echt wat u ons land en ons volk ook toewenst?

 

Xander

(1) Hartgeld.com

Zie ook o.a.:

30-09: Oostenrijkste minister dreigt grenzen met geweld tegen immigranten te verdedigen
29-09: Undercover in migrantentrein: Enkel gepraat over roven en verkrachten in naam van Allah
29-09: Duitsland: 230.000 migranten in 3 weken = 4 miljoen per jaar, kosten € 168 miljard; Minister Saarland spreekt van totale chaos
28-09: Nederlandse woningzoekenden krijgen te horen dat asielzoekers voorrang hebben
25-09: Merkel tegen haar fractie: ‘Kan me niet schelen of ik schuldig ben aan toestroom vluchtelingen’ (/ Autochtone Duitsers worden hun woningen uitgezet omdat ze plaats moeten maken voor ‘vluchtelingen’)
23-09: Migrantencrisis: Documenten bewijzen misleiding en manipulatie internet door overheid
18-09: Top imam; Moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat
13-09: Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen
10-09: EU en Oxfam lanceren campagne of 60 miljoen immigranten toe te laten
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd (/ Werkelijke aantal moslim immigranten wordt doelbewust for naar beneden bijgesteld)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Opa uit Son op 02-10-2015 13:45

Onderstaande stond door mij verkeerd gepost in 'Oostenrijkse minister' artikel. Hier nog eens. In de Middeleeuwen werd de bruine rat verdrongen door de zwarte rat - en we hielden de pest er aan over. Nu beleven we weer zo iets :

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/haatbaarden-isis-laten-russische-spionnen-vermoorden-door-kind/

De dames en heren politici zijn flink bezig ons Europees nest aan het vervuilen lieve mensen ; komt er oorlog in Europa? Ik vrees dat die al begonnen is :-(

De haatbaard is allang onder ons. Het salafisme mag hier gewoon onderwezen worden ; veel jongeman en jonge vrouwen zijn al klaar gestoomd in die ideologie, of volgt het nu. Goed getrainde terroristen hebben hier veelal een universitaire opleiding gevolgd en zijn levensgevaarlijk. Anderen zijn meelopers, door de politie gemakkelijk te infiltreren, maar hun akties werken wel maatschappij ontwrichtend. Gevaarlijkste van allemaal is IS - omdat zij anders dan de Taliban zich pragmatisch opstellen. Net als de georganniseerde misdaad vormen zij coalties ; jij hebt dat wat ik wil hebben ; ik geef jou dat er voor terug. Wat IS vooral in de aanbieding heeft is verbijsterend grof geweld wat ze in Hollywood niet verzonnen krijgen. En dit betekent niets meer dan de totale balkanisering van Europa en de ondergang van onze cultuur ; als het aan de haatbaard ligt gaat het Amsterdams Stedelijk Museum in vlammen op.

Jan Bos op 02-10-2015 14:53

En wat doet de regering nu ? Ze censureert haatpagina's. Goed bezig regering !

Henk Daalhuizen op 02-10-2015 15:04

Het is allemaal begonnen met het bombarderen van Afghanistan, Irak en Libie door de VS en het Westen!

Als we daar die dictators hadden laten zitten en niet de zgn democratie hadden willen brengen was dit niet gebeurd.

Het ging helemaal niet om de democratie (het meest misbruikte woord) maar om de olie!

De kruistochten zijn er weer maar nu onze kant op.

Henk Daalhuizen op 02-10-2015 15:04

Het is allemaal begonnen met het bombarderen van Afghanistan, Irak en Libie door de VS en het Westen!

Als we daar die dictators hadden laten zitten en niet de zgn democratie hadden willen brengen was dit niet gebeurd.

Het ging helemaal niet om de democratie (het meest misbruikte woord) maar om de olie!

De kruistochten zijn er weer maar nu onze kant op.

Tmuts op 02-10-2015 15:10

Sja Xander ...wie zal het zeggen...maar het ziet er natuurlijk niet goed uit. Ik zie wel akelige voortekenen van  chaos (Overberg en Drachten). Ieder mens met verstand kan bedenken dat dit een x fout kan gaan. maar je kan als je fout wilt zijn wel wat inspiratie opdoen op deze site.

Eeelke op 02-10-2015 16:27

Daarom voeden wij onze kinderen ook op als mietjes die al beginnen te huilen en psychologische hulp nodig hebben als ze een dode kat op straat zien liggen en moet de politie alles in het werk stellen om de onverlaat op te pakken die zomaar zonder fatsoen is doorgereden.

Verzet tegen deze moslimhorden is dus uit den boze en zal door onze overheid zwaar gestraft worden.

(Desnoods met een kopje thee en een fink gesprek dat betaald wordt)

Opa uit Son op 02-10-2015 18:35

Helemaal waar Henk Daalhuizen. De politiek heeft zijn oren hangen naar multinationals, bankiers, big pharma en grote verzekeringsmaatschappijen - niet naar het volk door wie zij gekozen zijn. Democratie is volksverlakkerij. MSM liegt dat het gedrukt staat. Laten we ons daar door opbutsen dan worden we gek gemaakt en tegen elkaar uitgespeeld. En al die pipo's hebben geostrategische belangen in den vreemde ;----; de wapenindustrie vaart er wel bij ; wapenhandelaren zien er geen been in beide partijen te bewapen - en het conflict te traineren. We worden van alle kanten---- beste mensen.

bob2 op 02-10-2015 19:05

Asielzoeker bijt supermarktmedewerker na diefstal

Gepubliceerd: Vandaag 18:55 Update: Vandaag 19:03

Een agressieve 16-jarige asielzoeker heeft een medewerker van een supermarkt in Oude Pekela gebeten. Zonder af te rekenen loopt de jongen met snoep en deodorant de kassa van de supermarkt voorbij en als de caissière hem hierop aanspreekt, wordt hij agressief.

Lees meer:

 
 
 
Tabris op 02-10-2015 21:58

@Henk Daalhuizen op 02-10-2015 15:04

We kunnen allerlei oorzaken proberen te vinden waarom er plotseling al die vluchtelingen zijn. Het feit is gewoon dat de islam al 1400 jaar op Europa zit te azen en nu vinden ze weer een schone kans. Het afzetten van die dictators is alleen maar een katalist, als ze niet afgezet waren dan hadden ze wel andere redenen gevonden. De koran mandeert dat moslims al het land dat ze eens verovert en dan weer verloren hebben terug moeten veroveren, al duurt het eeuwen. Dit is ook een van de redenen waarom Israel van de kaart geveegt moet worden.

Indy op 03-10-2015 01:08

Ik denk dat er wel wat vergeten word , er zullen echt wel groepen nederlanders dan de wapens opnemen tegen de Islam !! dus het begint met aanslagen van de Moslims , maar daarentegen zullen er groepen nederlanders zijn die in verzet gaan en ook de wapens opnemen!! daartussen in zal de overheid zijn !! en uiteindelijk een burgeroorlog en staat van beleg enz !! Maar verzet blijft verzet en zal nooit stoppen tegen de Islam dan !! het verzet gaf het ook nooit op tegen de Nazi s ,en de Islam zijn eigenlijk de nieuwe categorie Nazi s in Europa !

G.Deckzeijl op 03-10-2015 05:41

Lang verhaal kort:

Het zijn Infiltranten, géén asielzoekers, migranten of vluchtelingen.!!

http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-9/#comment-21208

 

 

G.Deckzeijl op 03-10-2015 05:45

Zie foto bij bovenstaand artikel: tot op de huidige dag schijnt niemand door te hebben wat voor truc allahschreeuwers in de Schilderswijk hebben uitgehaald met die zwarte vlaggen + arabische kreet.

Dat en meer op deze webpagina's:

http://fubar.mobi/2014/08/13/wilders-daagt-extremisten-uit/comment-page-3/#comment-20115

Nantio op 03-10-2015 09:36

Één bron, en een vage ook nog. En Xandernieuws neemt het klakkeloos over. Zucht....

G.Deckzeijl op 03-10-2015 19:26

Zo, dus url's werken hier niet. En dan krijg je ook nog commentaar voor je kiezen dat de info vaag zou zijn. Is geen sprake van meneer Nantio!

Zet dit maar eens in je adresbalk en klik daarna op enter:

Link 1, huizen voor asielzoekers: http://tinyurl.com/qbye8uf  

Link 2, Wilders daagt, http://tinyurl.com/nnxunew

Tevreden zo? Wegkijken is zinloos, onthou dat goed.

 

 

 

jean vanderhaegen op 09-10-2015 03:05

Ik ben het volkomen eens met jullie standpunt. Waarom kunnen wij ons nu niet mobiliseren tegen deze dreiging? Waarom kunnen er geen bijeenkomsten worden georganiseerd, om een gemeenschappelijk front te vormen? Volgens mij is het nu vijf voor twaalf voor ons Europeanen...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl