Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Rusland doet in 3 dagen wat het Westen 3 jaar niet wilde doen: ISIS verjagen


Was het nu echt zo moeilijk voor de VS en de NAVO om dit soort moslimbendes plat te bombarderen? Of was het, zoals we al jaren schrijven, pure onwil?

Rusland laat de wereld zien dat het voor een modern leger helemaal niet zo moeilijk is om islamitische terreurgroepen uit te schakelen. De Russische luchtmacht bombardeerde in 3 dagen meer dan 50 ISIS-doelwitten en heeft daarmee bereikt wat het Westen in 3 jaar niet heeft kunnen en vooral niet heeft willen doen: moslimterroristen op de vlucht jagen. Volgens Rusland voert Amerika in werkelijkheid zelfs helemáál geen bombardementen op ISIS uit (2). Ook dat bevestigt wat wij al jaren schrijven, namelijk dat de Westerse gevestigde orde onder leiding van president Obama welbewust de kant heeft gekozen van de radicale islam, maar dit zoveel mogelijk voor de eigen kiezers verborgen probeert te houden.

 

De afgelopen jaren kwam het Witte Huis met tal van smoesjes om uit te leggen waarom het sterkste leger van de wereld –althans, zo zien ze dat zelf- het maar niet lukte om de opmars van ISIS te stoppen. Sommigen zeiden dat de regering in Washington niet weer in een oorlog in het Midden Oosten betrokken wilde raken. Probleem: die in Syrië ontstane oorlog hebben de Amerikanen zelf veroorzaakt.

Anderen stelden dan ook dat ISIS, dat door de CIA en de Turkse inlichtingendiensten werd gecreëerd, als werktuig wordt gebruikt om chaos te creëren, de Syrische president Assad op te ruimen en zo de weg vrij te maken voor een pro-Amerikaans Islamitische Kalifaat. Aangezien die laatste twee doelen nog steeds niet zijn gerealiseerd zijn willen de VS, de NAVO en de EU in werkelijkheid helemaal geen einde maken aan ISIS, noch aan andere islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en de al even extreme islamisten van het Free Syrian Army.

ISIS in paniek

En toen grepen de Russen ondanks dreigementen uit Washington in. Vandaag verklaarde het Russische ministerie van Defensie dat er de afgelopen 3 dagen ruim 50 ISIS-doelwitten zijn gebombardeerd –kijk bijvoorbeeld hier wat er gebeurde toen de Russen bij Raqqah een versterkt ISIS ‘commandocentrum’ hadden gelokaliseerd-, waardoor er in de jihadgroep paniek is uitgebroken en al meer dan 600 terroristen zijn gedeserteerd.

Su-24 en Su-34 gevechtsbommenwerpers hebben zo al tal van ISIS-doelwitten vernietigd, inclusief het hierboven genoemde oorlogshoofdkwartier bij Raqqa. Daarbij werd ook een ondergrondse opslagruimte vol met explosieven en munitie geraakt. ‘Zoals u kunt zien werd de installatie totaal verwoest,’ gaf een Russische woordvoerder uitleg bij de beelden.

Westen verbijsterd

Het Westen kan enkel met verbijstering toekijken hoe de Russen in onvoorstelbaar snel tempo korte metten maken met ISIS. In het huidige tempo zal er waarschijnlijk al over enkele weken amper meer iets zijn overgebleven van een de wreedste moslimgroeperingen die er ooit op deze aarde hebben rondgelopen. We kunnen alleen maar hopen dat de andere, door het Westen gesteunde en bewapende terreurbewegingen –die Syrië zouden gaan ‘bevrijden’ en ‘democratie’ gingen brengen- hetzelfde lot zullen ondergaan.

VS en EU in niets meer te vertrouwen

De gang van zaken toont hoe dan ook óf de enorme militaire incompetentie van de VS en zijn Europese bondgenoten aan, óf het onderstreept dubbel en dwars dat het inderdaad nooit de bedoeling is geweest om ISIS te vernietigen – of misschien wel beide. Daarmee wordt opnieuw bevestigd dat niet de Russische, maar de Westerse media vooral de afgelopen jaren schaamteloze propagandakanalen zijn geworden en in vrijwel niets meer te vertrouwen zijn.

Max Boot, neocon ideoloog van de Council on Foreign Relations, schreef al in februari in Newsweek dat ‘Obama’s strategie in Syrië en Irak niet werkt, omdat de Amerikaanse bombardementencampagne tegen ISIS opmerkelijk ingetogen is.’ Deze week beschuldigde ook de Libanese premier Salam het Westen ervan ‘duidelijk geen ernst te maken’ met de oorlog tegen ISIS. Michel Chossudovsky schrijft zelfs dat ‘de (Amerikaanse) luchtacties NIET tegen ISIS zijn gericht. Het bewijs toont aan dat IS niet het doel is – juist het tegendeel.’

Deze absolute schande van het Westen werd al eerder in 10 seconden samengevat door president Putin in wat één van zijn geweldigste reacties ooit kan worden genoemd, en tegelijkertijd één van de grootste vernederingen voor de Westerse ‘kwaliteits’media was - en daarmee ook van ‘onze’ politici, die ons schijnbaar al jaren glashard voorliegen over wat hun echte bedoelingen met ISIS en daarmee de islam zijn.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

02-10: Ook China gaat islamitische terreurgroepen bombarderen in Syrië
01-10: Putin belooft in VN-toespraak keiharde actie tegen ISIS en voegt daad bij het woord
30-09: Rusland beveelt Amerikaanse luchtmacht Syrië te verlaten, VS weigert
26-09: Chinees vliegdekschip aangekomen in Syrië, jachtvliegtuigen volgen
24-09: Russische mariniers vallen samen met Hezbollah ISIS bij Aleppo aan
12-09: Syrië: Duitsland stapt uit Amerikaanse alliantie en wil samenwerken met Putin
11-09: Eerste 1000 Iraanse mariniers landen in Syrië en sluiten zich aan bij Russen
09-09: VS dreigt Rusland voor het eerst in 42 jaar met militaire confrontatie in Midden Oosten
07-09: Rusland stuurt grootste kernonderzeeër ter wereld naar Syrië
02-09: ISIS staat voor Damascus, Rusland stuurt troepen voor tegenaanval
01-09: Russisch militair ingrijpen in Syrië begonnen
20-08: Russische gevechtsvliegtuigen geland in Syrië om regering Assad te redden
09-08: Ex DIA directeur bevestigt bewuste steun Obama aan Al-Qaeda, Moslim Broederschap en ISIS
06-08: Kremlin wil dat regering Obama stopt met beschermen moslimterroristen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Willem op 04-10-2015 17:36

Perfekt stuk Xander! Precies zoals het is. Wat kan ik hier nog aan toevoegen? Alleen dat Amerika Assad uit het zadel wil bombarderen vanwege de Petro-dollar. Er moet een Pro-Amerikaans regime in Damascus komen, die toestemming geeft aan alle aan te leggen oliepijpleidingen, vanuit oa. Qatar via Syrie naar Turkije enz. Jahaa, de olie, die moet de dollar en daarmee de Amerikaanse hegemonie in de wereld gaan redden cq in stand houden.

palma op 04-10-2015 18:26

Het gaat nu de goede kant op, Assat stuurt de eu en de usa naar huis.

Ze kunnen nu naar huis , met de staart tussen de benen.

Ben wel benieuwd ,of ze dit pikken,ze hoeven nu niks meer uit te flikken '

Want dan breekt de hel los.

Hulde voor het optreden van Poetin,schaak mat ....lol

Rebellio op 04-10-2015 19:15

Ik ben erg benieuwd hoe we over een jaar over syrie denken. Voor een groot deel van de reageerders is het duidelijk: Europa en de vs spelen nu theater en rusland heeft ze ontmaskerd. Ik wacht af en hoop dat jullie gelijk hebben maar ik persoonlijk denk niet dat de situatie zo zwart wit is...

Rebellio op 04-10-2015 19:40

@Ronald, ik ben bang dat we er niet onderuit komen: We moeten desnoods onszelf opofferen in elke situatie die zich n ons leven voor doet voor onze naaste. Ter meerdere glorie van onze God! Dit doen we dan ook wél in combinatie met terechtwijzing e.d. omschreven in Efeziërs 6:10-20 als “wapenuitrusting”:

1. Gordel van waarheid

De koppel houdt ook de kleding van de soldaat op een goede manier bij elkaar, zodat hij ongehinderd kan bewegen.

2. Pantser van gerechtigheid

Een rein geweten is daarbij een dringende noodzaak. Een pantser (denkend aan bijvoorbeeld een Romeinse wapenrusting) kan heel zwaar zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om een rein leven te leiden.

3. Schoeisel van paraatheid

Met stevig schoeisel blijf je staan onder moeilijke omstandigheden. Het evangelie wijst de weg om vrede te ontvangen en te bewaren.

4. Schild van geloof

Geloof is de kraan waardoor Gods zegen en kracht in je komt en door je heen stroomt. Door het geloof vloeit Gods overwinningskracht in je over: Ik ben tegen alles bestand door hem die mij kracht geeft. (Filippenzen 4:13)

5. Helm van redding /heil (Grieks: 'soteria')

De helm geeft aan dat het hier gaat om de bescherming van het denken van de gelovige. Het omvat alle zegen en hulp die God je heeft toegezegd onder alle omstandigheden van het leven, dus ook in de strijd. Deze helm zorgt voor een voortdurend besef van Gods bescherming en allesomvattende hulp; het zeker weten dat je alles hebt ontvangen wat je nodig hebt.

6. Zwaard van de Geest

het zwaard. Het gaat om het zwaard van de Geest, oftewel, de woorden van God die je in de bijbel vindt. In Jes. 49:2 zegt de profeet dat God zijn tong 'scherp als een zwaard' gemaakt heeft.

7. Gelovig gebed

Toen Jezus werd verzocht in de woestijn (Mat. 4:1-11) gebruikte hij Gods woorden om tegen de duivel in te gaan. Daar kon zelfs de duivel niet tegenop. Daarom is het belangrijk om die woorden van God ook te kennen en in je hart mee te dragen.

Er staat niet dat je om een wapenrusting moet bidden. Nee, die wapenrusting is binnen handbereik en het is een prima uitrusting. Je moet hem alleen wel zelf aanpakken en aandoen.

 

 

Maar ik moet wel toegeven, ik verlam al wanneer ik echt in een discussies terecht kom. Laat dus staan wanneer ik gemarteld zou worden. Ik bid dus maar dat God het op die momenten het over zal nemen en de woorden in m’n mond legt.

Redhorse51 op 04-10-2015 20:59

Zolang  Assad aan de macht is, worden de Christenen in Syrie beschermd.  President Obama wil liever de onbetrouwbare rebellen leger de macht overneemt. Deze  zijn net  zo betrouwbaar als de IS aanhangers die nog in Europa wonen.

cefas op 04-10-2015 21:05

@rebellio Is mijn naaste ook als die mij,nadat ik hem geholpen hebt, mij de keel wil doorsnijden?

Rudolf op 04-10-2015 23:09

Zou het massaal toelaten van de Islam in Europa niet onderdeel zijn van de (geplande) decimereing van de wereldbevolking? Wat is er nu makkelijker dan dit te laten gebeuren door een religieuze mogendheid die geen andere naast zich duldt? De elite zorgt wel dat ze zelf veilig zitten. Beetje bij beetje valt alles op zijn plaats.

Sleutelwoord: Bilderberg!

Rebellio op 04-10-2015 23:20

Cefas, Jezus is voor ieders zonde gestorven ook de mensen die hem gekruisigd hebben, toch, dus ja... Ok heeft iemand daar iets tegenin te brengen?

Petra DeBoer op 05-10-2015 02:25

De Syriërs die Assad steunen zijn blij met Poetin. Dit zijn de sjiieten die in vrede met christenen samenleven. https://www.youtube.com/watch?t=1&v=8rNc82fgvz4

max299 op 05-10-2015 08:34

vervolg zie boven:

Als je in Israël zelf komt of bent ervaar je de spanning van oorlog voeren.

Israël voert zelf al oorlogen sinds haar oprichting. De een na de ander en t houdt niet op. Het land heeft een verkeerde baas en eigenaar  en oprichter.  Rotschilds G.Sachs Banken amer. multinationals. 

Dat is voelbaar. Hun intentie is juist geen rust maar onrust strijd chaos crisis  dus oorlogen. Chaos crisis brengt op…. is omzet.

De gewone Israëliër heeft geen benul waarom hij zolang met oorlogsspanningen moet leven. Was de strijd in Israël zelf wat geluwd begint hun eigenlijke- doch heimelijke - baas in Irak Libanon nu Syrië

Hij begrijpt niet dat Israël zelf is - lijkt opgezet voor en om omzet in o.a militair materiaal vaccins pillen  en overheersing van olievelden.

 IS verkoopt nu de olie voor 20$ per vat aan Amerikaanse multinationals en koopt er vaak direct nieuw militair materiaal vanuit  VS of Israël. Goedkope olie in ….en dure voertuigen militair materiaal verkocht ..de winsten zijn enorm.

Israël is geworden tot  springplank voor  overheersing Rotschilds en joodse Vrienden voor het midden oosten. Israël zelf  produceert. Veel oorlogsmateriaal nu in Syrië komt uit Israël. O.a kogels en communicatie apparatuur.  Het maakt voor een Rotschild groep Jood niets uit of er christenen,  arabieren moslims sneuvelen en worden onthoofd.

Omdat Christenen  en Moslims vijanden van elkaar zijn gemaakt via allerlei Imams Moskeeën  de media in handen van Uberrijke (joden). Hoe breng je dus oorlogen in Syrië of Irak e.a landen  tot stand  via de weg van de emotie. De  emotie welke dit kan is Haat en verachting minachting .

Bouw haat op naar een ander geloof en binnen eigen geloof moslim geloof. Breng vooral de verschillen met een christen naar voren. Of een andere moslim.

Je dient je God door een christen of andere moslim  te onthoofden. Eu -wij dus-  kan zich zo opmaken voor problemen.

Ik ben geschrokken van de interne discriminatie binnen Israël zelf.

Ook daar wordt haat gekweekt (door dezelfde Ubergroep.)  

Als een jonge Israëliër  askhanazi met een seraphim meisje trouwt is hij een ongeziene op veel plaatsen waar hij komt en wordt buiten gesloten. Je kan als Askhenazi niet trouwen met een ‘lagere’ joodse. Rotschild wenste  Askhenazi joden in zijn land en zie de gevolgen ook hier van zijn wensen.

 

Misschien kunnen ze daardoor zo gemakkelijk de twee groepen binnen de islam of volk uitspelen. Sjiieten en Soennieten Het woord soennna is Arabisch voor 'traditie'. Soennitische moslims volgen de traditie die gebaseerd is op het leven van de laatste profeet van de islam,

Waarom sjiieten en soennieten elkaar naar het leven staan. In Irak en Syrië woedt de strijd tussen sjiieten en soennieten in alle hevigheid. De kiem van het conflict ligt in de zevende eeuw en ging over de vraag wie Mohammed moest opvolgen.

Ja de 7deeeuw als bron van oorlog bloed kruisigingen onthoofden nu in 2015. Je zoekt wat en vindt.

Velen denken dat de strijd tussen deze richtingen  binnen de islam vergelijkbaar is met de strijd tussen het protestantisme en katholicisme. In dat conflict veranderde Europa in een bloedplas.  Zie je hoe de baas-eigenaar -oprichter van Israël hetzelfde principe toepast.

Twee geloofsrichtingen binnen een ras- een geloof tegen elkaar uitspelen

Resultaat en succes gegarandeerd  > Oorlogen  Bloed  > Omzet verkoop militair materiaal olie macht. Welk bevolkingsgroep maak ze niet uit .

De inwoners van Israël beseffen helaas niet waarom hun land maar in oorlogen terecht blijft komen. Dat zal blijven.

Omdat militaire industrie sterk aanwezig is breng t dit de dood voor veel christenen moslims en  hen welke niet eens een geloof aanhangen.

Merk op hoe sluw de verschillen worden geaccentueerd, misbruikt , chaos ontstaat en bloed vloeit.

 

Rebellio op 05-10-2015 10:59

Nog een visie op waarom de Amerikanen en Russen Syrië bombarderen: om de olieprijs op te stuwen. Geldelijk gewin voor alles. http://beurs.com/2015/10/02/de-echte-reden-waarom-de-amerikanen-en-russen-syrie-bombarderen/64058

Noah op 05-10-2015 11:20

En waar denk je dat die ISIS strijders heen gaan dan???!!

Die blijven daar echt niet zitten wachten totdat ze worden afgemaakt door de Russen, noch door westerse coalities !!!  Die kijken wel beter uit !!  Uit al de berichtgevingen van de laatste maanden, kunnen we wel concluderen waar ze vervolgens heen gaan.

Het toejuichen van de recente russische aanvallen op ISIS, (die overigens weinig verschillen van alle andere, namelijk hightech  precisie-bombardementen waarbij alsnog veel burgerslachtoffers vallen!) zou net zo idioot dom zijn als het applaudiserend toejuichen van een stroom vluchtelingen, zoals we laatstelijk in Duitsland nog hebben kunnen zien!!!

JP op 05-10-2015 13:45

Rebellio op 04-10-2015 23:20

Op jouw laatste stelling daar heb ik zeker iets tegen in te brengen. Jezus zijn voorbeeld bij leven onvoorwaardelijk volgen, ja. Hij is ons ook voorgegaan tot over de grens van de dood. Echter zichzelf laten overleveren aan degenen die hem uiteindelijk zouden kruisigen, was het plan van God waaraan Hij moest voldoen om zijn opdracht volledig te volbrengen. Hetgeen in de Hof dusdanig tot Hem doordrong, waardoor Hij uit angst bloed zweette door zijn porieen. Ik heb de stellige overtuiging dat zijn offer uniek en eenmalig is en geen navolging behoeft door zijn volgelingen om zich willoos naar de slachtbank te laten leiden.

Immers bij het schoonvegen van de tempel liet Hij zich ook niet van de meest zachtzinnige kant zien. 

Qromwel op 05-10-2015 14:14

Bij alle beschouwingen door de deskundigen over de toestanden in het Nabije en Midden Oosten in de media ontbreekt het belangrijkste: Het Geheel zien en plaatsen in Bijbels Profetisch Licht! Alle voorgestelde mogelijke(?) oplossingen zullen dus onzinnig zijn. De paus mag bidden voor vrede op deze wereld tot hij een ons weegt, wereldvrede kan en zal alleen komen door en na de Wederkomst van Christus. Ben wel benieuwd naar de Naam die Hij dan draagt.

Opa uit Son op 05-10-2015 14:18

Terroristen uit hun hol jagen is een ding, de voedingsbodem voor het terrorisme weghalen is iets heel anders. Nation building, de mensen perspectief bieden op een fatsoenlijk en menswaardig bestaan is iets heel anders. Daar hebben de Amerikanen niets van gebakken. Ze wisten zelfs niets over het land dat ze binnen vielen ; Afghanistan, Irak.

Het iniatief ligt nu helemaal bij de Russen. Maar het is onwaarschijnlijk dat de Amerikanen zich weg laten sturen. Willen ze het iniatief weer naar zich toe te halen dan hoeven ze maar ruzie te gaan zoeken met Iran. Zonder zelf oorlog te gaan voeren. Dat mag israel doen. Een conflict waaraan Saoedie Arabie mee wil betalen en de mensen leveren. Al die geradicaliseerde mohammedanen moeten over de grens wat te doen hebben anders lopen de Saoeds zelf in het vizier ; zij zijn immers vriendjes met de Amerikanen en, nog  erger, ze heeft toegestaan dat het kruisvaarders leger in de Irakoorlog op Arabisch grondgebied gelegerd was.Willen de Saoeds kernwapens dan kunnen ze gaan shoppen in Pakistan. Pakistan heeft de technologie maar de raketten halen ze in Noord-Korea.

De Russen kunnen wel eens in een akelig wespennest terecht zijn gekomen. Geen idee wat de opstelling van Turkije zal zijn. Mij lijkt het dat ze een eigen agenda hebben.

Rebellio op 05-10-2015 14:19

@max922, duidelijk waar jij vandaan komt!

Rebellio op 05-10-2015 14:26

@JP, dus... Wat is dan dus jouw conclusie: Welk voorbeeld moeten we dan volgen? Wat moeten we dan dus doen? Vele mensen na Jezus hebben in zijn navolging de martelaars dood gekregen: Op 1 na alle apostelen. Ze zijn vermoord, en niet gestorven door een zwaard vast te houden. Natuurlijk, zoals ik al zei: Hoe je je naaste lief hebt is een 2e --> corriseren is daar ook een onderdeel van denk ik. Maar hoe doen we dit in dit geval. Eigenlijk zal dat voor elke afzonderlijk een keuze worden afhankelijk van de stuatie maar met de hierboven eerder genoemde wapenrusting Gods!

Rebellio op 05-10-2015 14:40

@Petra de Boer, dank je voor je link! Misschien moet ik m'n beeld iets aanpassen wat betreft Assad! Blijf ik wel een probleem hebben met de manier van oorlogvoeren (barrel bombs enzo) van Assad en Poetin. Maar ik ben verwent met vrijheid en vrede...

ottoman op 05-10-2015 15:38

Jihad is te omschrijven met psalm 97:10

Niet de nep jihad van o.a isis maar de werkelijke die word bedoeld in de koran

El op 05-10-2015 16:24

Ottoman wat denk je van psalm 83?

Harold op 05-10-2015 17:21

Pfff moslims die vinden dat wij de Bijbel hebben aangepast en daarom niet meer wasrheidsgetrouw is, grasduinen de hele Bijbel na, om lukraak teksten voor hun eigen gelijk  eruit te plukken. Het is werkelijk waar triest gestelt met met de volgelingen van de afgod allah.

Lukas op 05-10-2015 18:31

ik denk dat ze eerst wanorde creeeren en van daaruit is het publiek willig om drastische veranderingen te omarmen

josef op 05-10-2015 20:14

Een ding is zeker .mojahedin,taliban,alqaide,isis zijn gemaakt door de cia .dus we moeten eigelijk de usa aanklagen .waarom mansen doen iets dat later krijgen spijt van ?

max299 op 06-10-2015 09:36

Vervolg..   Citeer HA:  ISIS zijn huurlingen die krijgen betaald in $.Putin heeft dat een keer haarfijn uitgelegd op internet kan je het zelf horen...interessant

Als deze buiten militair materiaal veroverd goud bezittingen andere inwoners Syrië  ook nog eens betaald krijgen in $ zijn daar zeker euro's bij.  Veel Syriërs hebben  goud in sieraden in huis.

Betaald in euro's kan en wijst op waarom ze zo gemakkelijk naar Eu 'deserteren' dus worden toegelaten. Hoeveel Euro/Dollar ISIS  per week verdienen zal in de toekomst hopelijk duidelijk worden doch  in de reguliere media msn niet toegestaan.

Goud Euro's / dollars de worst zijn welke de Isis-hond wordt voorgehouden.

Ook opvallend dat Saoedi-Arabië geen enkele ISIS strijder wil opnemen terwijl ze voor Saoedi-Arabië’s  belangen uitmoorden. Saoedi-Arabië geeft Duitsland geld om in Duitsland (dus ook DenHaag Nederland )  moskeen te bouwen.

Veel moskeeën in Nederland worden gebouwd onder Turkse Marokkaanse vlag doch dat kan  een uitstekende dekmantel zijn.

Twee geloofsrichtingen binnen  een geloof - verschillen binnen een ras -verschillen tussen  geloven tegen elkaar uitspelen. Haat minachting als de emotie - de onbewuste drijfveer om .

Geld Euro’s dollars Goud enerzijds - Haat als drijvende kracht. (Wraak / Haat/ Eer allen verbonden als drijfveer to kill) 

Omzet en afzet creëren is niet moeilijk.

Dit is het principe welke de werkelijke doch behoedzaam verborgen en verscholen eigenaren van Israël (en die Eu) toepassen.

Maak de gelovige bewust van de verschillen met en naar. Benadruk die op scholen.

Geloven tegen elkaar uitspelen wordt dat de nieuwe EUBrussel trend.  Merkel speelt het minimum loon uit in duitsland tussen eigen bevolking en vluchtelingen. Ze past het Rotschild GSachs Joods Multinationals principe toe. (Het minimumloon in Griekenland moest zo naar 560 euro per maand).

Worden we met een mes in de rug gestoken door eigen Eu-leiders.. Teveel feiten  wijzen in die richting.

 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl