Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ruim 50 Saudische geestelijken roepen op tot oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland

Turkije dreigt op Russische vliegtuigen te schieten – Bizar: Rusland treft geen enkel spoor aan van het door het Westen gesteunde Free Syrian Army


Volgens de Russische Orthodox-christelijke Kerk voert Putin een gerechtvaardigde heilige oorlog tegen de deels door het Westen gesteunde islamitische terreurgroepen.

Meer dan 50 gezaghebbende moslimgeestelijken in Saudi Arabië, het land dat samen met de VS en Turkije verantwoordelijk is voor het ontstaan van ISIS en de bloederige burgeroorlog in Syrië, roepen alle Soenitische moslimlanden op om samen de jihad –dus een oorlog- te beginnen tegen de Syrische president en al zijn bondgenoten. Kortom: tegen Rusland en Iran. Het is dan ook geen toeval dat in de Bijbelse eindtijdprofetieën wordt gesproken van de vernietiging van het huidige Saudi Arabië door Iran, dat voor dat doel al jaren werkt aan eigen kernwapens.

 


‘Dit is een echte oorlog tegen de Soenieten, hun landen en hun identiteiten,’ stellen de geestelijken in een verklaring. Ze roepen de islamistische rebellen op om ‘mee te doen met de jihad tegen de vijand van Allah en tegen jullie vijand. De moslims zullen jullie op iedere mogelijke manier steunen.’

Veel hypocrieter kan het niet, want het was uitgerekend Saudi Arabië dat de oorlog tegen de Syrische president financierde en zelfs medeverantwoordelijk was voor het leveren van gifgas aan de door het Westen en Turkije gesteunde rebellen, die dit doelbewust inzetten tegen burgers om daar vervolgens Assad de schuld van te geven.

Omdat de Russen in zeer korte tijd met doelgerichte luchtaanvallen meer succes boeken tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen dan het Westen in 3 jaar, riepen de Saudi’s en de Syrische moslimrebellen al snel op tot een no-flyzone boven Syrië. Het Kremlin wees dit vanzelfsprekend van de hand.

Ook door het Westen gesteunde rebellen worden gebombardeerd

Amerikaanse officials hebben inmiddels bevestigd dat de Russische luchtmacht doelbewust ook de door de CIA getrainde rebellengroepen aanvalt. Volgens de officials gaat het Kremlin daarmee rechtstreeks tegen het beleid van president Obama in. De Russen zijn dermate effectief dat het in het huidige tempo waarschijnlijk slechts enkele weken zal duren voordat alle anti-Assad groepen zijn platgebombardeerd. (2)

De VS beschuldigt Rusland er ook van een grondoorlog in Syrië te zijn begonnen. Ook dat is buitengewoon hypocriet, want Rusland is de enige macht die op uitnodiging van de officiële Syrische regering militair ingrijpt in het land. Amerika en zijn Europese en Arabische bondgenoten zijn juist de drijvende krachten achter het ontstaan van de extreem wrede illegale islamitische terreuroorlog in en tegen Syrië, die al aan 220.000 mensen het leven heeft gekost. (3)

Daarnaast ontdekten de Russen nog iets eigenaardigs: van het Free Syrian Army, dat het Westen al jaren zou steunen, is geen spoor te bekennen, noch van andere zogenaamd ‘gematigde’ rebellengroepen. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft de VS om uitleg gevraagd over het waar en wie van het FSA, dat hij als een ‘spookleger’ betitelde. De Amerikanen kwamen daarop met de beschuldiging dat Rusland helemaal niet tegen ISIS vecht, maar Frankrijk heeft inmiddels bevestigd dat dit wel degelijk het geval is (5).

Turken dreigen op Russische vliegtuigen te schieten

Ondertussen verwierp de NAVO de uitleg van Moskou dat het een vergissing was dat een Russisch gevechtsvliegtuig in het Turkse luchtruim terechtkwam (1). De Turkse president Erdogan reageerde woedend dat ‘een aanval op Turkije een aanval op de NAVO is’. Premier Davutoglu dreigde dat voortaan het vuur zal worden geopend op ieder Russisch toestel dat nog een keer het Turkse luchtruim schendt.

Het moge duidelijk zijn dat als dat inderdaad gebeurt, dit naar alle waarschijnlijkheid maar één ding betekent: oorlog.

‘Rusland zal niet aarzelen naar Turkije gevluchte terroristen aan te vallen’

Putin staat met zijn ingrijpen in Syrië de megalomane plannen van de Turken in de weg om het teloor gegane Ottomaanse Rijk te herstellen. De Turken beweren ‘veilige havens’ voor de vluchtelingen in Syrië te willen creëren, maar in realiteit zijn die enkel bedoeld om de tegen Assad vechtende terroristen te beschermen. De Syrische analist Taleb Ibrahim bevestigde dat Al-Nusra strijders naar dorpen zijn gevlucht die voor de helft in Syrië en voor de helft in Turkije liggen, en dat ‘Rusland niet aarzelt om terroristen te bombarderen, of ze nu in Syrië of Turkije zijn.’

Dat betekent dus dat de schending van het Turkse luchtruim door een Russisch gevechtsvliegtuig vermoedelijk geen ‘vergissing’ was en daarom nog wel vaker zou kunnen voorkomen. Als de Turken daar dan inderdaad op reageren, zoals ze nu zweren, dan ontstaat er een directe militaire confrontatie tussen NAVO-lid Turkije en Rusland. Daarbij zou het Kremlin het morele gelijk aan zijn kant hebben, aangezien de Turken welbewust hun grondgebied openstellen voor het beschermen van moslimterroristen die tegen Assad, bondgenoot van Moskou, vechten.

‘Heilig gevecht’ van Rusland om christenen te beschermen

Vsevolod Chaplin, een hoge geestelijke van de Russische Orthodoxe Kerk, vindt dat het ingrijpen van Putin in Syrië terecht is. ‘Waar ze (het Westen) terreur ook mee willen rechtvaardigen, het kan niet. Daarom is iedere strijd tegen terrorisme goed – ja, we kunnen het zelfs een heilig gevecht noemen. De actieve houding van ons land is altijd verbonden geweest met het beschermen van de zwakken en onderdrukten, zoals de christenen in het Midden Oosten (waar het Westen helemaal niets voor doet) die nu het doelwit zijn van een echte genocide.’

De weg naar de finale confrontatie: Armageddon

En zo tekent zich het begin van een finale confrontatie af tussen het christendom, vertegenwoordigd door Rusland en Oost Europa, en de (Soenitische) islam, vertegenwoordigd door met name Turkije en Saudi Arabië, en tot op heden volop gesteund door de Verenigde Staten en West Europa.

Die laatste wereldbrand zou vermoedelijk al over enige jaren kunnen beginnen met een door Turkije geleide islamitische militaire veroveringstocht door het Midden Oosten, Noord Afrika en mogelijk ook Oost Europa (alle voormalige gebieden van het voormalige Ottomaanse rijk). De pijnlijke ‘splinter’ in het hart van de islam, de Joodse staat Israël, moet natuurlijk eveneens worden vernietigd, net zoals ‘de hoer’ Saudi Arabië, dat een prooi zal worden van het dan nucleair bewapende Iran.

Volgens Daniël (11:44) zullen de Turken tijdens hun invasies echter ‘opschrikken’ door ‘geruchten uit het oosten en noorden’ (zoals het er nu uitziet uit Rusland). De grote legers van de wereld trekken vervolgens in Israël en Syrië ten strijde tegen elkaar, en het beruchte ‘Armageddon’ gaat van start.

 

Xander

(1) Reuters via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Shoebat
(5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
rebellio op 09-10-2015 20:39

@Ottoman, het vervelende is dat we geen gesprek hebben van oog tot oog, maar wat met teksten aan het gooien zijn. Wat ik, wij, al regelmatig tegen je zeggen maar wat niet bij je wil beklijven: christenen zijn niet beter dan moslims omdat we betere mensen zijn we hebben alleen een ander doel en gebruiken andere middelen. De bijbel en de koran kun je beide ten goede en ten kwade gebruiken.

Jezus zei ooit: “Wie sterk zijn hebben geen heelmeester nodig, maar wel wie er kwalijk aan toe zijn; trekt verder en leert wat het is: ‘ontferming wil ik en geen offer’ (Hos. 6,6): want ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, nee: zondaars!” (Matteus 9 vers 12 en 13).

Vanuit dat besef, dat alle mensen zondaren zijn, PROBEREN christenen te leven zoals Jezus ons voorleefde. Maar het zal zonder Gods hulp niet lukken. Dat verklaard waarom er mensen zijn in “de christelijke wereld” die fout bezig zijn. Maar het verteld ook hoever onze westerse wereld afstaat van die van de Islam.

Wat die homo’s betreft, niet elke christen denk er over zoals jij dat aangeeft. Ik denk dat een homoseksueel er gewoon bij hoort. Ik heb geen idee waarom die geaardheid er is, maar zij zijn ook mijn naasten.

Dat er dus verkeerde dingen in de hele wereld gebeuren weet ik, alleen hoe ga je er mee om. Hoe heeft Mohamet en hoe heeft Jezus het je voorgeleefd. Dat is de vraag, wat doe je met die kennis, dat zijn de vruchten. Ik zie aan de takken van de islam weinig goede vruchten, jij wel? Vertel het me.

Harold op 09-10-2015 22:25

@Ottoman, je weet niet meer waar je het zoeken. Elk nonsens argument wordt aan vast geklampt om de islam in een positief daglicht te proberen te zetten. Helaas en zeer triest, ik zie een lege huls. Meer kan ik er niet van maken.

ottoman op 09-10-2015 22:30

Ja ik snap wat je bedoeld, de islam is het ja of nee en de nee word keihard afgekeurd dit klopt wel! En ik weet ook wel dat veel christenen helemaal niet eens zijn met t beleidt hier. Het beleidt dat t stimuleerd, kijk in veel moslim hebieden heb je weer beleidt dat t keihard wegruimt dat vind ikzelf ook nie goed dat klopt allemaal wel.

ottoman op 09-10-2015 22:51

Mij is ook altijd geleerd behandel iedereen goed, wees geen hater, idd moeten we juist de afvallige op t pad krijgen, wie onwetend is moet je niet al te kwalijk nemen!

Drm klopt t ook noet wat bijv isis doe. Veel zijn wel oprecht bezig met helpen, drm bekeren velen naar t christendom en islam

5318537 op 10-10-2015 00:55
ottoman op 09-10-2015 15:17

Buiten de islam is er geen geloof dat zo krachtig kon doorgroeien stap voor stap, wrm houd de islam de hele wereld maar bezig?..

Vraag 1 Antwoord;De islam kan zo krachtig doorgroeien omdat het geen geloof is maar dwang,met het zwaar bestraffen van bekeren naar een geloof,daarmee de islam als een gevangenis te maken wat sektes eigen is...........Houdt de volgelingen bezig en geef ze daardoor geen tijd en voorkom dat zij gaan nadenken,door de rest van de tijd vol te stoppen met verplichtingen.

Vraag 2 Atwoord;De islam houdt de hele wereld,,bezig,,met:Dreiging,eisen,aanslagen,terroristen,etc,etc,omdat zoals bij de Romeinen Mars,en bij de moslims allah hun oorlogsgod is...........Bovendien is het bestaansverleden van allah vervalst,alsof allah geen familie en geboorteland heeft,en alsof hij/zij de enige en eerste zou zijn.

Slechts de naam is veranderd van Sin die als een van de 360 goden,maar wel het meest verspreid en daardoor ook wel als bijnaam als Al-ilah werd aangeduid........Al-ilah betekend ook wel,,De grootste,,.

De Kaaba was van Sin,en de rituelen van verering,zoals in Mekka,zijn identiek aan die van Sin.............Islamgeschiedenis.

ottoman op 11-10-2015 14:14

Die mooie benamingen voor Allah waarmee je naar jets vreemds wil verwijzen die deugen al niet! 

Ook heb ik de indruk dat je niet weet wat n sekte inhoud?? Als de islam n sekte is t christendom het ook! Voor mij zijn ze het beide niet, volgens mij bedoel je dingen als jehovas maaja dat is meer van jullie kant af.

Allah schepte de wereld en nog veel meer. Wrm zou die 1 land alleen willen of een volk, we zijn geen sekte!

De islam is geen geloof volgens jou? Haha vraag me af hoe oud je ben of dat je niet aan een of ander fobie leidt. Mischien. Islam is nietzoiets als t boedishme ofzo!

Moslims hebben n punt waar ze van over de helewereld naartoe bidden vandaar tot Allah heel krachtig, we vereren niet die steen ofzo zoals katholieken doen bij maria of christenen bij jezus vzm, boedhas bij t beeld of hindoes bij de koe. 

Bij ons is er geen tussenpersoon als je tot Allah wil bidden, maar goed vele eindtijds kerken zijn er inmiddels 8ter dat de beelden niet kunnen en de marteltuigen ( kruizen ) iemand die iets produceert is de vader van t product letterlijk voor jullie, 

Allah is de schepper die je wel als vader mag zien maar niet letterlijk is, het is veel meer dan dat! Vele denken dat t dan verwarmder en dichterbij is maar vergeten dat je de schepper dan te laag naar je toe trek, 

Geen enkele verzonnen iets ken krachtig zijn zkr niet als de islam, hier zit wel wat 8ter maargoed dit blijft n ja en nee verhaal. Dit kennen ze ook over jullie zeggen en dan doen jullie precies hetzelfde: opkomen voor je geloof.

ottoman op 11-10-2015 14:26

Ja ik ben continue in de verdediging dus dat zal t zijn dat t op n lege huls lijkt, inwerkelijkheid is het n hele inhoud, ik vertel hier niet de prachtige ervaringen met de islam want ik ben hier om de andere kanten te bekijken/ bespreken. Wil niet zeggen dat de andere kant n lege huls is maar zijn tog wel punten die zwak zijn.

Kalingar op 11-10-2015 14:38

@ottoman, vertel dan eens hoe je iets een geloof kunt noemen wanneer iemand er toe wordt gedwongen? De keuze tussen bekering of vermoord worden is niet geloven zoiets als werkelijk geloeven in de Islam. en dat is waarom 5318 de islam geen geloof noemde denk ik, en waarom ik mij volledig bij hem aansluit. Als je leest wat de islamists (de radicale tak van de islam doe de ideologie van Islam op iedereen wil overbrengen of anders vermoordt) dan is het niet zo heel moeilijk te begrijpen dat we de gematigde moslims nu ook niet meer vertrouwen. Je kan tenslotte niet aan iemands neus zien of degene gematigd of radicaal is. En daarom zeg ik geen vluchtelingen meer opnemen en wat hier nu is terugsturen naar Turkije. Laat Erdorat er zelf maar last van hebben

ottoman op 11-10-2015 14:52

Kalingar:

Wrm zou ik iets verdedigen wat niet bij mij hoord? Vele mensen zag ik zelf bekeren en nooit heb ik zelf iemand vermoord zien worden hier, als dit de islam is was t wel n beetje meer te merken geweest hier!

Er is geen radicale of gematigde islam, islam is gwn islam, de een doet er meer mee dan de ander, je gelooft wel vannuit je hard of je doet t niet.  Vele dingen die jullie opnoemen komt vannuit mensen zelf! En wat jullie de gematigde islam noemen zijn die geloven maar accepteren onder de regels van andere te leven en gwn maar te verbergen. N oprecht gelovige heeft niets te vrezen en luisteren niet al teveel naar de kritiek over hun. Ze gaan maar door gwn. Ik vind laat ze gwn daarin vrij! Wij zijn ook mensen.

Wij zijn degenen die massaal worden aangevallen, kijk naar afgelopen 10jaar, wie kwamen het meeste om?? Wie moesten daardoor massaal vluchten?? De islam laat zn mensen niet omkomen of vluchten! Deze verhalen zijn allemaal lucht.

T mooiste is dat we tog vermenigvuldigen en verspreiden, gelukkig zijn er vele aan het bekeren ook n nederland.

Sluit je niet al te snel aan bij andere, maar aan god.

El op 11-10-2015 17:56

Ottoman ,zeldzaam iemand gezien die zo verblind is door een sekte als jou, die aanslag gisteren in turkeye (zeer triest) maar is toch ook gewoon door moslims gebeurd, en zo gaat het al 1400 jaar

Kalingar op 12-10-2015 10:29

@ottoman, er is wel degelijk gematigde  en radical islam, net zoals bij christen en ook bij politiek etc, als je dit niet begrijpen kan/wil, trek ik je intelligentie toch ten zeerste in twijfel. En je zegt dat de islam niet bij je hoort en het ook noet vededigt toch zie ik je niets anders doen dan de islam verdedigen tegen mensen die er hun ongezouten mening over geven. Ik wil niet zxo ver gaan om de Islam een sekte te noemen,  wat het wel ooit is geweest overigens, maar dat geldt ook voor het christendom ten tijde van de Romeinse heerschappij. Maar ik ben het wel met El eens, dat het gewoon is voor moslims om te moorden uit eerwraak, een achterlijk en achterhaald middeleeuws barbaars systeem om jezelf te mogen verdedigen. Lijkt er mijns inziens dus op dat vele moslims (uitgezonderd degene die in westerse landen leven) nooit geleerd hebben om te discusieeren ent/of te debateren. En je zegt dat veel dingen uit de moslims zelf komen maar dan wel na jaren van hersenspoeling door de imams en de koran waaruit de imams citeren (ja ik heb dat duivelse boek gelezen), dus dan is het niet meer een geheel eiegen mening als men deels of geheel is gehersenspeold door die valse profeet wie niets meer was dan een kinderverkracheter en vrouwen hater, alsmede een massa moordenaar, maar dit zal je waarschijnlijk ook wel weer met onzin ontkennen.  Ottoman alvorens je dus nog meer onzin uitkraamt wil ik je adviseren om je toch eens goed in te lezen in de geschiedenis van de islam, misschien zet je je dan minder voor schut en wordt je minder belachelijk gemaakt door mensen hier op het forum, dit is uiteraard een vriendelijk advies dat je gerust naast je neer mag leggen

kees56 op 18-10-2015 20:24

Bij elke religie bestaan gematigde en radikale gelovigen.

 

De enenige manier voor vrede is beide verbieden en opheffen van alle kerken, religie en armoede zijn de

veroorzakers van geweld.

 

Zoals ik in de film zag en wat op waarheid is gebaseerd, er is een rol door jezus geschreven en waarbij hij letterlijk bedoeld dat het goddelijke

in alles aanwezig is, en daarmee de natuurlijke evolutie bedoeld met de zo belangrijke liefde. De kerken zijn gewoon machtsmisbruikers geworden wat is begonnen bij de Romeinen. De islam zit nu in de modernisering van hun geloof, dat is een gevecht tegen de gevestigde orde daar, deels door ontevredenheid en amroede.

 

Jezus zei:

"Het koninkrijk Gods is in u." "En overal om u heen." "Niet in huizen van hout en steen." Het koninkrijk Gods is in u.

En overal om u heen. Niet in gebouwen van hout en steen. Breek een stuk hout en ik ben daar.

 

Dit zijn de geheime uitspraken van Jezus.

 

Wie de betekenis van die uitspraken ontdekt, zal de dood niet kennen.

 

Geen hele woorden in hoofdletters, zie siteregels, deel verwijderd wat u opnieuw kunt posten. Mod.

 

En zie je nu in laatste regel dat de kerk al eeuwenlang de echte liefde van God blokkeerd, omdat ze de waarheid kennen

en als die uitkomt dat het dan wel eens een schokgolf in de wereld zal veroorzaken en mogelijk het einde der oorlogen,

en dat wil de elite niet, Religie is nog steeds een machtig medium om de mensen te onderdrukken en de echte waarheid

binnen het vaticaan te houden, hetzelfde voor de moslims.

 

veritas vos liberat op 24-10-2015 19:18

niet elke moslim is het zelfde . de koran bestaat uit 3 boeken die zijn samen gevoegd tot 1 . het eerste boek is mecca en die is vredelievend als de bijbel . en veel moslim mensen geloven en volgen alleen het mecca boek het boek zo van : ik heb mijn geloof en jij de jouwe en het is ok . dan heb je het volgende toegevoegde boek de medina en die is al behoorlijk hatelijker en vol minachting zo van ik heb mijn geloof en jij de jouwe en ik haat jou en jij bent niks . en dan krijg je de sharia boek die ook is toegevoegd en die zegt min of meer ik heb mijn geloof en jij zal dat ook moeten anders zal jou bloed vloeien en zowie zo ben je een aap varken en dimmie / derderangs slaaf net als een worm . als het zo is dat zoals ottoman hierboven zei ( :Allah is de schepper die je wel als vader mag zien maar niet letterlijk is, het is veel meer dan dat! Vele denken dat t dan verwarmder en dichterbij is maar vergeten dat je de schepper dan te laag naar je toe tretkt, ?????? )   god kan je niet en nooit kleinmaken door dicht bij hem te zijn hij kan alles en niets is groter dan hem  dus.. maar schijnbaar maakt het allah wel klein in jullie ogen ?? hmmm die kan dus niet alles . om mensen te dwingen tegen hun wil om iemand te moeten volgen en dus nooit echt lief zal hebben is toch bull . als ik iemand moet dwingen om mij te volgen en te gehoorsamen en nep doen alsof hij mij  lief heb uit angst ..... dat zo beneden mijn waarde zijn  en nep en mensen die bekeren uit angst of onderdrukking is minderwaardig voor de heerser om dat het nogmaals nep nep en ik zou dan een zeer zielig en minderwaardig persoon zijn . god geeft ons de vrije wil om hem te volgen en lief te hebben en mag dat in vullen op eigen wijze . in harmony  als allah 1000 gedwongen volgers heeft die hem niet echt lief hebben zijn geen leger  10 die uit vrije wil volgen met de schittering van liefde en echte eigen gezworen trouw is echt een leger van meer dan duizende waard en is volwaardig en eerzaam en is verbonden aan het oneindige.

kees56 op 24-10-2015 22:33

ik zag dat een stuk weg was, ik zal dit nu even opnieuw posten.

Ik weet dat er veel stromingen zijn, en dat vooral veel mensen in Gods voetsporen treden door

voor hem te oordelen, meest trouwens om misbruik te kunnen maken van de religieuze macht

die nu eenmaal een perfect wapen blijkt te zijn om te bereiken wat je ideologiosch wil, alleen hitler

deed oorlog voeren buitenom religie en was toch ook wel een dikke idealist..

Ik heb niks met al die verhalen in die boeken, tenslotte is ie geschreven door mensenhanden en vol

draaierij, kan PvdA een puntje aan zuigen.

Hier onder staat het stukje wat uit de film stigmata komt, gebaseerd op de geschiedenis.

Jezus zei:

"Het koninkrijk Gods is in u en overal om u heen." "Niet in huizen van hout en steen."

"Breek 'n stuk hout en ik ben daar." "Til 'n steen op en u zult me vinden."

 

Dit zijn de geheime uitspraken van Jezus.

Wie de betekenis van die uitspraken ontdekt, zal de dood niet kennen.

In 1945 werd er in Nag Hamadi een rol gevonden die beschreven wordt als de geheime

uitspraken van jezus.

Geleerden van over de gehele wereld zien dit evangelie van Thomas als het nauwkeurigste document van

wat jezus echt gezegt heeft. Het Vaticaan weigert nog steeds dit evangelie te erkennen en noemt het heresie.

 

Tja wat is nu echt waar, ik voel aan ik zit overal en in U als het bewijs waar het om draaid, alles is Goddelijk.

--

 

vrg kees

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl