Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Poolse president: Migranten brengen epidemieën naar Europa

‘Dankzij migranten cholera op Griekse eilanden en dysenterie in Wenen’ – Polen laat onder grote Europese druk met veel tegenzin alsnog 7000 migranten toeIn Duitsland en Nederland is het niet-politiek correcte onderwerp absoluut taboe, maar in Polen wordt er openlijk over de gevaren van de massa immigratie gediscussieerd. President Andrzej Duda eiste gisteren op TV dat de huidige regering ‘de bevolking vooral voor epidemieën beschermt’ die door migranten naar Europa worden meegenomen. Zowel de materiële, fysieke als gezondheidsveiligheid van de Poolse burgers is volgens hem ‘het allerbelangrijkste’.

 

Volgens de laatste peilingen zal de rechts-conservatieve Partij voor Recht en Gerechtigheid (PiS) van oud premier Jaroslaw Kaczynski bij de verkiezingen van aanstaande zondag 36% van de stemmen krijgen, veel meer dan de 22% voor de heersende PO (Burgerplatform) van de huidige premier Ewa Kopacz.

Kaczynski heeft de afgelopen weken met succes campagne gevoerd door op de gevaren van de stortvloed moslimimmigranten die Europa overspoelt te wijzen. ‘Ze brachten cholera op de Griekse eilanden, dysenterie naar Wenen, en andere soorten parasieten.’

Europa dwingt Polen 7000 migranten op te nemen

Polen weigerde geruime tijd ook maar één asielzoeker toe te laten. Uiteindelijk besloot de regering in Warschau onder grote Europese druk om maximaal 7000 migranten op te nemen. De oppositie bekritiseerde het besluit, omdat dit ‘zonder instemming van de Polen’ werd genomen. (1)

Gevaar voor volksgezondheid Europa

Op 9 oktober plaatsten we een artikel over een Tsjechische arts die in een ziekenhuis in München werkt, en die eveneens waarschuwde dat de migranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten dreigen te verspreiden. Het extreem onhygiënische, ronduit smerige gedrag van met name Afrikaanse migranten, die letterlijk overal hun behoeften doen, is volgens de arts een groot gevaar voor de volksgezondheid in Europa. Desondanks weigeren zowel politiek als media in West Europa hier ook maar één seconde aandacht aan te besteden.

 

Xander

(1) Wirtschafts Woche

Zie ook o.a.:

09-10: Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Opzender op 21-10-2015 01:30

Niet Europa maar de EU dwingt de Polen...............

maria op 21-10-2015 11:33

Gerrit op 15.33

Volgens mij geloof jij niet in de opname van de gelovigen voor de grote verdrukking, ik wel en dat geeft rust

Lees openbaring 3 vers 10 eens: omdat gij het bevel bewaard hebt om mij te blijven verwachten, zal ook ik u bewaren voor de ure der verzoeking, die over de hele wereld komen zal, om te verzoeken hen,die op de aarde wonen

Ik kom spoedig, houd vast wat gij hebt, opdat niemand uw kroon neme.

Franklin ter Horst gelooft niet in de opname, maar hij is ook maar een mens, de bijbel hoort op de 1e plaats te komen !!

atina op 21-10-2015 11:53
@ Iron Maiden op 20-10-2015 17:33

"  @Atina,

Lees Gerrit op 19-10-2015 19:17 derde alinea. Daar heb ik op ingehaakt."  

Oke gelezen. Maar dan wil ik je vragen :

- Wat omschrijft het ware geloof?

- Wie is Gods oogappel? 

joepiejee op 21-10-2015 12:26

Deze exodus is dezelfde als die van de Joden, die door de rode zee moesten trekken meer dan 2015jaar geleden

Arno op 21-10-2015 13:34

Beste Mod. mijn posting van gisteravond laat is niet gepubliceerd, was deze niet acceptabel? of heeft dit wellicht een andere reden?

 

Beste Arno, mail het beheer a.u.b. Mvg. Mod.  modxnieuws@gmail.com

Gerrit op 21-10-2015 21:51

@Mariia, Franklin ter horst gelooft wel in de opname, alleen zijn er drie mogelijkheden, het is natuurlijk verleidelijk om daar een mogelijkheid uit te halen die je persoonlijk het meeste aan spreekt, omdat je dan niet de grote verdrukking zou hoeven mee te maken. Hier is de wens de vader van de gedachte.

http://www.franklinterhorst.nl/Velen%20geloven%20dat%20de%20opname%20van%20de%20gemeente%20nabij%20is.htm

Probeer dit artikel nou eens rustig door te lezen.

Lynx op 22-10-2015 01:18

Gerrit de plagen in Openbaringen,komen techtstreeks van God.Zou hij de eerstelingen ook straffen?Vervolging is wat anders dan de straf van God!

maria op 22-10-2015 11:08

Gerrit het is Geen kwestie van kiezen welke van de drie mogelijkheden het meest aanspreekt, lees gewoon wat er in de Bijbel staat !

Het is toch zo dat het grootste gedeelte van de gemeente uit alle eeuwen reeds in de hemel is, zouden zij dan terug moeten komen om met het kleine deel wat nu nog leeft op aarde door de verdrukking te gaan ?

Dit lijkt mij onmogelijk !

Franklin ter Horst heeft een mening en vele andere denken er weer anders over,

we zullen wel zien

 

 

don tessers op 23-10-2015 01:00

Misschien is het uitbreken van een epidemie wel de sleutel tot aftreden van dit kabinet. Laat de burger dan wel bespaard blijven. 

mni op 23-10-2015 13:45

Eerst geloofde ik jullie artikel niet, maar nu zag ik

http://nos.nl/artikel/2064560-agenten-vrezen-besmetting-door-vluchtelingen.html

Fleur op 23-10-2015 23:08

 en nog Schurft in Limburg , 50 asielzoekers uit Eritrea, hebben ons een verrijking meegebracht

Fleur op 23-10-2015 23:15

hallo mni, Xander zet altijd onder bronnen bij. Bovendien ik heb het in het Duits opgezocht en in andere talen die ik spreek. Er waren te veel artikelen die het gemeld hadden. Dus het is waar.

In Afrika en Midden-Oosten  heb je andere exotische ziektes , die artsen in Europa niet kennen en niet kunnen genezen. Dat heeft ook de Duitse dokter bevestigd.

Nu komt nog Schurft in Limburg bij, 50 asielzoekrs uit Eritrea hebben het meegebracht

 

Qromwel op 24-10-2015 06:26

Fleur op 23-10-2015 23:15: Daarom is het ontoelaatbaar afgewezen asielzoekers maar dakloos en zonder zorg voor volwassenen en kinderen hier te lande maar laten zwerven.

ottoman op 31-10-2015 20:42

Moeten de polen zo hard zeggen, ze zorgen zelf hier voor overlast en denken dat ze jezus zijn vele. Laat ze eerst zelf danmaar terug gaan die neprussen haha

Qromwel op 31-10-2015 22:26

Sommige Polen. Maar het zijn Europeanen, behoren tot onze cultuur, in tegenstelling tot de aanhangers van de satanische islam.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl