Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islam wil Israël in 2022 vernietigen, 2 jaar na de val van Europa


Schokkende beelden van één van de tientallen terreuraanslagen die Palestijnen sinds een week of twee op Joden en Israëliërs hebben gepleegd (hier een auto die op wachtende mensen bij een bushalte inrijdt, waarna de terrorist uitstapt en vervolgens met een groot vleesmes op de gewonden inhakt. Bij deze aanslag kwam dinsdag een Joodse rabbi om het leven.). Dit straatbeeld staat ons dankzij de massale moslimimmigratie ook te wachten.

In heel de islamitische wereld wordt al enige jaren één specifiek jaartal genoemd waarin het gehate Israël massaal moet worden aangevallen en vernietigd: 2022. Ook de CIA kwam een tijd geleden tot de conclusie dat het kleine Joodse staatje na dat jaar niet meer zal bestaan. Volgens ISIS en andere islamitische terreurgroepen zal dat echter pas gebeuren na de geplande ‘val van Rome’, symbool voor heel Europa, in 2020. Gezien het daverende succes van hun militaire aanval door middel van een gigantische moslimmigranten invasie op ons grotendeels nog steeds nietsvermoedende continent wordt het almaar waarschijnlijker dat ook ons land mede dankzij onze eigen politici over 5 jaar compleet overlopen zal zijn door de islam en in totale chaos is gestort.

 

‘Tegen 2022, mogelijk eerder, zal Israël zijn vernietigd,’ verklaarde Hassan Rahimpour Azghadi, hoofd van de door Ayatollah Khamenei geleide Iraanse Opperraad voor de Revolutie, onlangs. Ongeveer een jaar geleden zei de ‘minister’ van Binnenlandse Zaken van de Palestijnse terreurbeweging Hamas dat ‘heel Palestina binnen 8 jaar zal worden bevrijd’ – dus in 2022. En in mei stelde de imam van de Al-Quds moskee in het Libanese Sidon, Maher Hamoud, op TV dat ‘volgens berekeningen op basis van de Koran het einde van Israël in 2022 zal zijn.’ Sheikh Ahmed Yassin, mede oprichter van Hamas, deelde dezelfde visie.

Eerst ‘Rome’ in 2020, dan Israël in 2022

Niet lang geleden publiceerde ISIS een boek waarin eveneens werd beweerd dat ‘2022 het begin van het einde van Israël’ zal zijn, 2 jaar na de gezworen val van Rome, het symbool van het christendom en van Europa. ‘In 2022 zullen de 40 jaar vrede en veiligheid in Israël voorbij zijn.’

De bron van deze islamitische hallucinatie is het boek ‘De instorting van het Israëlische imperium in 2022’, een in 1990 door de Palestijns-Arabische geestelijke Bassam Nihad Jarrar geschreven boek. Het boek werd onder andere in het Engels vertaald en werd in de hele moslimwereld een bestseller.

‘2022’ is inmiddels bijna een legende geworden. Een Syrische journalist die door het TV-station van de Palestijnse Autoriteit werd geïnterviewd wees op een rapport van de CIA waarin toenmalige president Bill Clinton al op de hoogte werd gesteld dat Israël na 2022 waarschijnlijk niet meer zal bestaan.

Palestijnse terreur en Iraanse kernwapens

De islamitische wereld werkt hoe dan ook hard om dit visioen te verwezenlijken, of dat nu door middel van de huidige Palestijnse terreurgolf tegen Israëlische burgers is, of door het ontwikkelen van kernwapens door Iran. Bovendien hebben de Turkse president Erdogan en diens premier Davutoglu regelmatig het jaar 2023 genoemd waarin het islamitische Ottomaanse Rijk zal worden hersteld en Jeruzalem zal worden ‘bevrijd’ – kortom, slechts één jaar later.

Sinds de oprichting in 1948 nam de bevolking van Israël negenvoudig toe. De Joodse staat won meerdere oorlogen tegen eerdere pogingen van moslimcoalities om het land van de kaart te vegen, en werd tegelijkertijd in zowel militair als technologisch opzicht een van de sterkste landen ter wereld. ‘Israëlische Joden houden meer van het leven en haten de dood meer dan enige andere bevolking in de wereld,’ legt de Italiaanse journalist Giulio Meotti uit. (1)

Gegarandeerd doodvonnis

Een massale aanval op de Joodse staat, bedoeld om zoals de Koran vereist de Joden (en Israëliërs) uit te roeien, zal dan ook zonder twijfel extreem hard worden beantwoord. Aangezien Israël volgens de laagste schattingen 80 kernbommen heeft, maar volgens anderen eerder 200 tot misschien zelfs 400, tekent de moslimwereld een zeker doodvonnis als het zijn agressieve uitroeiingsplannen in 2022 –of eerder- probeert te verwezenlijken.

Europa dan al verloren

Europa is dan al ten onder gegaan, want de leiders van dat continent hebben overduidelijk niet alleen geen enkele intentie om hun bevolkingen te verdedigen tegen de islam, maar halen de moslimmigranten invasiemacht die een einde zal maken aan onze stabiele, vreedzame en welvarende samenleving zelfs met open armen binnen.


Xander

(1) Arutz 7

Zie ook o.a.:

14-10: Eerste groepen Allahu Akbar migranten trekken met stokken Duitse steden in
12-10: 40.000 migranten spoorloos verdwenen, mogelijk voor opbouw terreurleger
11-10: Insiders over migranteninvasie: ‘Europa wordt erger dan Irak’
08-10: Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten
07-10: ‘ISIS migranten hebben dodelijk saringas naar Europa gesmokkeld’
07-10: Duitse politie heeft bevel te zwijgen over misdaden en anarchie rond asielzoekerscentra
04-10: Deense psycholoog legt uit waarom juist de islam psychopaten en monsters voortbrengt
03-10: Het bewijs: Website met honderden foto’s van als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa
01-10:Zo kunnen als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen heel Europa lam leggen
29-09: Undercover in migrantentrein: Enkel gepraat over roven en verkrachten in naam van Allah
18-09: Top imam; Moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat
13-09: Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 Reacties

Pagina12
Goudsbloem op 16-10-2015 17:17

@JB ja dat zat ik mij ook af te vragen waar u dit allemaal op baseert. Hier heeft volgens mij nog niemand van gehoord. Ik tenminste niet en ik heb het hier ook nog nooit gelezen.

 

Iets anders. Ik kan niet meer gewoon op deze site komen. Alleen via mijn email. Ik heb toch het juiste adres ingevoerd. Hebben hier meer last van?

 

Er zijn meer klachten daarover. Oorzaak onbekend. Mod.

Harold op 16-10-2015 17:18

@pim k.  'Leer lezen mensen.' 

Mag ik u dan het volgende oproepen: 'leer begrijpend lezen'  U leest wel, maar begrijpt niet wat er staat, anders had u de betekenis van de voorbeelden die u noemt wel begrepen. 

En nog een tip, bid voor u gaat lezen of de Heilige Geest u mag leiden, dan pas begrijpt u ook wat u leest. Nu leest u wat zonder te begrijpen en brult dan wat. Hiermee raakt u niet zoals juist door u bedoeld, de Christenen, maar uzelf.

JJB op 16-10-2015 19:30

Reactie voor (Maria op 16-10-2015 /14:24)

Zie: (JJB op 16-10-2015 /03:22)

Dit heb ik in mijn verslag nog duidelijker omschreven.

Zie: “Inzicht” /grafiek “Maart 2018” (www.dezonengods.com)

Wereldwijd denken inderdaad bijna 99,99% van de christenen dat de Eindtijd precies 7 jaar is. (2x 3,5 jaar). Maar de Eindtijd is begonnen in okt.2000 waarvan de 1e tijd van 3,5 jaar eindigt in maart 2018 tegelijk met de Opname.

Daarna komt de 2e en laatste tijd van 3,5 jaar (Armageddon) en deze tijd behoort niet tot de Eindtijd. Deze 2e tijd staat los van de genade- tijd. In de tijd van Armageddon moet de mens kiezen voor het nr.666 wat hem de eeuwige dood zal brengen en de andere zal zonder het nr.666 gedood worden.

Zie verslag: “De tweede dood”

Als je dit verslag leest, dan zie je heel duidelijk dat er geen genade meer is. Want in beide gevallen eindigt de mens met de dood. M.a.w. De demonen vernietigen zichzelf!

Zie verder: De Eindtijd. Zie voorbeeld: De droom van de farao (Genesis 41:1-57)

In de tijd van Jozef waren er 7 vette en 7 magere jaren, daarna was het in het 15e jaar weer een mooie tijd. Nadat Jozef de droom van de Farao had vertaald begon op dat zelfde moment (vanaf die dag af) ook de tijd die 14 jaar later weer regen en geluk heeft gebracht. Zo telt de Eindtijd precies (2x 7+ 3,5 =) 17,5 jaar vanaf het moment dat de vette jaren waren begonnen.

In deze tijd zijn het 3x 7 jaren aan-een-gesloten -3,5 jaar = 17,5 jaar.

Deze Website is van Jezus. Zie onderaan:  “Jezus, en een Website”

Zie: De getuigenis/profetie over mij van Karel Hoekendijk!  “De zeven hemelen Gods”

Streef naar de Wedergeboorte uit de Geest, want als je dat hebt kunt je nooit meer vallen. Zie: (2 Petr.1:10) Want dan heb je je verkiezing bevestigd! Bovendien heb je dan nog iets extra’s namelijk; je wordt ziende! Zie: (Openb.3:18)  “..omdat je ziende mag worden!”

Het visioen over de Opname (maart 2018) was zo helder dat ik dacht dat ik de ogen open had(!) maar ik was in de piek van mijn slapen. Direct stond ik op en met dat ik mijn ogen open had was het beeld verdwenen. Maar wat ik gezien heb was al meer dan voldoende, dit moet de wereld weten!

Vele Evangelisten, Voorgangers en Leiders zijn verbaasd dat de Opname nog zolang op zich laat wachten. Maar het wachten is in feite op de Wedergeboorte van de laatste Benjamin. De laatste Zoon van God de Vader.

Er zijn miljoenen die hun hart bekeren. (Zie grafiek!) Het zijn allemaal bekeerlingen, niet één van hen is uit de geest Wederom geboren. Want wie dit niveau behaald die is een krachtpatser en een geweldenaar! (Matth.11:12)

Iemand die alleen maar zijn hart heeft bekeerd en daarna ook nog eens in tongen kan spreken is in geen enkel opzicht een geweldenaar. Hij heeft de Vuurproef niet meegemaakt. Hij wordt een mooie engel. Zie Talmage: “Een visioen over de Hemel”

Zie:  “De Zonen Gods”  (De 1e Vuurproef /De 2e graad)!

Het niveau van "De Oalim" (3e graad) kan niet meer behaald worden want de tijd is al op!

_____

Goudsbloem op 16-10-2015 19:31

Het probleem dat ik niet meer op deze site kon is opgelost. Er moet nu ineens www worden weggelaten. Nu kan ik er wel weer op.

 

Dank voor uw informatie. Mod.

Sven024 op 16-10-2015 19:56

Xander, ook hier ben ik het weer helemaal met je eens, goed en duidelijk verwoord!

Alleen, als ik veel van de commentaren hier lees, lijkt het af en toe wel een EO-site?

Qromwel op 16-10-2015 20:30

Dat komt doordat velen hier de wereldgebeurtenissen in Bijbels Profetisch Licht bezien.

JJB op 16-10-2015 21:08

Reactie voor (Harold op 16-10-2015 /16:54)

Wat dacht u hoe voormalig Evangelist Karel Hoekendijk gereageerd moest hebben(!) toen hij van de Heer Jezus zoveel bijzonderheden over mij heeft mogen ontvangen. Hij zorgde voor een geweldige opwekking in het Caribisch gebied waar ook Suriname toebehoord. Toen Karel hoekendijk vanuit Aruba naar Suriname ging (sept.1961), heeft bij aankomst nog op dezelfde dag mijn ouders opgebeld!

Het telefoonnummer van mijn ouders kreeg hij immers van de Heer zelf! Ik was toen 9 jaar oud. Mijn vader was stomverbaasd!

Zie: (www.dezonengods.com)

Zie getuigenis/profetie van Karel Hoekendijk! “De zeven hemelen Gods”

En dat nu alle Alarmbellen mogen gaan rinkelen? Ik hoop het, want we hebben niet zoveel tijd meer! De christenen die al vol verwachting naar de Opname uitkijken zullen nu meer dan ooit een werker voor de Heer willen zijn, want er zijn gewoonweg veel te weinig arbeiders.

Vertel uw kennissen en geliefden, omdat ze niet door Armageddon overweldigd zullen worden! Vertel ze over deze Website en laat ze zelf hun conclusie nemen. Want voorwaar, het is alleen de Heilige Geest die hun dit kan overtuigen. Ik ben niet bij machte.

Jezus: “Het is niet jouw taak om hun hart te overtuigen, dat is de taak van de Heilige Geest. Het is jouw taak om hen hierover te vertellen en Ik overtuig hun hart.”

Dacht u dat ik dit visioen (maart 2018) verzonnen zou hebben? Alle lijnen staan scheef(!) en je moet ook nog eens van onder naar boven lezen en van rechts naar links wil je er wat van kunnen maken.

JezusDe tijd is allang verstreken. De tijd is al op! De lijnen zijn reeds getrokken. Ik weet wie de Mijnen zijn, en wie niet. Echter, geliefden, gij moet u voorbereiden, zodat gij de oproep van de sjofar (hoorn) kunt horen.”  

(Maurice Sklar) Zie:  “De Weerhouder”  (Armageddon is in zicht)

Hebt u het gedeelte gelezen van (Maart 2018)?  “Het volgende is heel opmerkelijk”

Zie grafiek! De laatste Bruid was al afgesloten in nov.2009 en wat dacht u van de Oalim! De Heer gaf in dat de Oalim in nov.2014 was afgesloten. Ja, de Heer maakt de maanden bekend en ook dat van de Opname. Maar de dag en het uur kunnen we niet bepalen, dat is onmogelijk.

_____

U.G. Kempenaer op 17-10-2015 11:16

We worden aan alle kanten aangevallen door de islam. In de Den Haag zitten puppets van de VS en Saoedie-Arabië die deze aanval op autochtoon Europa begeleiden en faciliteren. In Brussel hetzelfde verhaal. Maar het lijkt er op alsof we ons gewoon apathisch en lethargisch naar de slachtbank laten leiden? Waarom??? Het is hoog tijd voor verzet. Hoog tijd!

gijs op 17-10-2015 15:29

helemaal mee eens u.g. kempenaar. het lijkt er helaas op dat u een roepende in de woestijn bent

ary op 17-10-2015 20:11

Beste JJB, met alle respect, ik heb het idee dat u compleet de weg kwijt bent en lijdt aan een extreme vorm van zelfoverschatting. Denkt u nu werkelijk dat de Here Jezus u 1 of ander vaag rebus-visioen zou geven??? Volgens mij kunt u zo ondergebracht worden in de categorie der valse profeten. Ik heb uw web-site gezien en die staat vol met inlegkunde en fantasie, heeft u weleens in Openbaringen gelezen wat het lot is van mensen die dingen aan Gods Woord toevoegen?? u zult het ongetwijfeld goed bedoelen maar ik heb sterk de indruk dat u uw 'licht' ontvangt uit de duisternis. Het kan ook gewoon drankmisbruik zijn natuurlijk. Wat voor mij de deur dicht doet is uw, kant noch wal rakende, bewering dat de Here Jezus in de eerste 30 jaar van Zijn leven niet Gods Zoon was. Trouwens de eindtijd is begonnen toen de Here Jezus terug gegaan is naar de hemel. U zou er goed aan doen te stoppen met het verspreidden van uw godslasterlijke flauwekul, waarmee u misschien nog wel mensen, die niet al te stevig in hun schoenen staan, aan het twijfelen brengt. 

Qromwel op 17-10-2015 21:30

JJB op 16-10-2015 21:08: uit wat voor bijbel citeert u Jezus?

Mark S. op 17-10-2015 23:32

@ary op 17-10-2015 20:11

Helemaal mee eens. Ik heb die website ook bekeken en ik dacht die vent is knettergek. Ik had alleen geen zin in een reactie te sturen want ik dacht dat heeft toch geen enkele zin. Je krijgt als antwoord alleen maar meer van hetzelfde als een zgn. antwoord. Zie bijv. het antwoord van JJB aan  Harold en anderen. Nee die man blijft bij zijn knettergekke mening.

JJB op 17-10-2015 23:42

Reactie voor (Ary op 17-10-2015 /20:11)

Beste Ary,

U valt mij aan in afgunst!

Als u nu op uw beurt dit visioen van de Heer zou krijgen, zou u dan denken dat het van Satan komt? Tot wie bidt u dan in hemelsnaam dat u durft om een dergelijk verslag te schrijven?

Bent u de complete onderwaterdoop wel nagekomen en bent u daarna nog wel door de Heilige Geest te leren? Na de waterdoop bent eerst toe aan de melk Gods en dan pas aan het harde voedsel. Hoelang kent u Jezus al?

En misschien dat het u is ontgaan, maar er worden direct na de waterdoop twee soorten van geesten geboren! De één wordt geboren als een kind gelijk en de andere is een grote schooljongen!

Er worden op Aarde zowel engelen als Zonen Gods geboren. Een Zoon Gods heeft een totaal andere denkwijze dan wat u in uw reactie hebt staan. (Joh.3:8)

Het Zoonschap Gods is alleen voor de aller- kleintjes weggelegd, want wie de Vuurproef (Openb.12:2) heeft doorstaan is een Zoon Gods. (Openb.3:18) De Heilige Geest heeft met deze kleintjes nog wel het meeste plezier. (Joh.1:12)!

Zie nu wat Jezus heeft gezegd: "De tijd is al voorbij, de tijd is al op!"  Dit staat niet in de Bijbel, maar is een profetie door de Heer aan de christenen geven. (Joh.16:13)!

Jezus: "Ik zal eerder komen dan de mensen verwachten!"  Hebt u daar al over nagedacht? Of is dit wederom een leugen van een ware christen Gods, die u opmerkzaam wil maken hoe kort de tijd nog wel is!

Als u nu zo'n visioen zou krijgen, zou u dat dan niet eerst onderzoeken? Twee jaar lang ben ik er voor in gebed gegaan en onder vasten de Heer gevraagd wat ik met dit visioen moet doen. Twee jaar! En met het zien van dit visioen oordeelt u binnen een tijd van uw reactie!

Karel Hoekendijk heeft dit alles over mij gezien, wat ik in de laatste jaren van de Eindtijd voor de mensen en christenen zou betekenen. Hij is het die in zijn enthousiasme mijn ouders heeft opgebeld! Zie: “De zeven Hemelen Gods”.  Een Profetie van Karel Hoekendijk. Dus wat u betreft, wordt ook deze grote Opwekkings- prediker door u afgewezen!

Beste Broeder, het is de Heilige Geest die de christenen (de aller- kleintjes) nog kan overtuigen. Maar als ik zo uw reactie zie, dan bent u feitelijk constant bezig om de Heilige Geest duidelijk te maken dat u het nog wel veel beter weet!

(www.dezonengods.com) Zie: "Een visioen over de hemel"

“Wie niet voortijd uit de geest Wederom geboren wordt, die wordt een engel!”
(Luc.20:34-36) “..immers, zij zijn aan de engelen gelijk.”(Matth.22:30) “..maar zij zijn als de engelen in de hemel.”

_____

JJB op 17-10-2015 23:50

Reatie voor (Qromwel op 17-10-2015 /21:30)

Beste Qromwel,

Staan al de Bijbelteksten ook in uw Bijbel?

_____

Harold op 18-10-2015 00:13

@JJB het is inderdaad de taak van de Heilige Geest om mij te overtuigen, maar... wel van het evangelie en de waarheid van de Bijbel en juist niet om elke site waar mensen beweren profetieën te hebben te geloven. De Bijbel waarschuwd daar juist voor. Er zijn duizenden mensen die beweren profetiën te ontvangen en met datums komen, als die mij allemaal gaan zeggen dat de Heilige Geest mij moet overtuigen van hun gelijk, dan kan je mij opnemen in een gekkenhuis. 

Ik heb mijn Bijbel, ik heb zicht op Jezus en meer heb ik niet nodig. Daarmee besef ik al dat ik elk moment, elke dag klaar moet staan en heb ik geen datum of aftelklok meer nodig. Ik bewonder uw behoefte om de boodschap van Jezus te verspreiden, maar de manier waarop lijkt mij eerlijk gezegt niet de juiste. 

Qromwel op 18-10-2015 07:18

JJB op 17-10-2015 23:50: Ik spreek toch geen Swahili of Sanskriet? U geeft geen antwoord op mijn vraag. Uit welke bijbelvertaling citeert u? Ik vergelijk op de NBG-site (www.debijbel.nl) wat en hoe er zoal vertaald staat. Ik beheers namelijk niet de antieke en klassieke talen. Als ik ergens mee zit vraag ik het aan kennissen die afgestudeerd zijn in Hebraïca, Aramees, Grieks en Latijn.
Harold op 18-10-2015 14:36

@JJB Ik kan me niet bedwingen enig commentaar op uw bijdrage aan @Ary te geven. Mijn eerste gedachte: dit is pijnlijk en stuitend. Ik bespeur geen enkel moment van enige nederigheid in uw commentaar. U valt Ary direct aan als iemand die afgunst heeft en uw verbazing is blijkbaar enorm, dat iemand u tegen durft te spreken, om vervolgens wederom met de Heilige Geest te gaan schermen.

Het makkelijkste wat er is, om iedereen die u kritisch benaderd, te zien als iemand die de Heilige Geest niet heeft. Zo heeft u namelijk altijd gelijk! Jezus en de dicipelen waarschuwen constant voor valse leer en valse profeten, maar daar hoor ik u niet over, sterker uw commentaar ademt hoogmoed uit, wat juist één van de kenmerken is voor Christenen om een valse profeet te herkennen!

U erkent op uw site, dat enkele uitspraken van Jezus, zoals geplaatst op uw site niet in de Bijbel staan. U voert dit terug op uw visioenen, maar wij zien dit duidelijk zoals in 2 Johannes 1:9 staat beschreven: Iedereen die te ver wil gaan en niet bij de leer van Christus blijft, heeft God niet. Wie bij die leer blijft, heeft zowel de Vader als de Zoon.

Ik kan niet anders tot de conclusie komen, dat u dingen toevoegd en verdraaid. U heeft het over     twee soorten geesten. Dit is niet Bijbels. De Bijbel spreekt over één Geest, de Heilige Geest. U kent onbijbelse degradaties toe Christenen en verdeeld hen in 'Zonen Gods' en 'Engelen Gods' en u kent ook degradaties toe in de kennis van Christenen, zoals 1e tm 3e graad, wat natuurlijk goed uitkomt, want dan kunt u altijd tegen iemand die u niet begrijpt zeggen, dat hij nog niet op een hoge graad kennis zit. Natuurlijk zijn er verschillende soorten Christenen in verschillende geloofssterktes, de een is een mosterzaad, de ander al een plant, maar gezamelijk, zonder onderscheid vormen zij de gemeente.

Het is niet mijn bedoeling u te kwetsen, maar ik vind absoluut, dat uw boodschap een valse leer betreft, die ontmaskerd moet worden, om Christenen die niet sterk in hun schoenen staan te beschermen. Uiteraard zult u mij het verwijt maken dat ik niet door de Heilige Geest geleidt wordt, maar dat geeft niet, ik kan veel hebben, maar ik wens u wel veel wijsheid toe en besef over de manier waarop u evangeliseert.

JJB op 18-10-2015 18:51

Reactie voor (Qromwel op 18-10-2015 /07:18)

Alle teksten zijn uit de Bijbel van het Nederlands Bijbel Ge­noot­schap (NBG Haarlem 1951) en door profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13). De juiste bewoording is in deze Bijbel het best geschreven.

Vanaf sept.1977 gebruik ik deze Bijbelsteksten. Deze teksten heb ik ook in andere Bijbelvertalingen gelezen en ermee vergeleken, maar kom steeds terug op de (NBG Haarlem 1951). Voor mij is dit de beste Bijbel!

De kennis die ik vergaard heb kan alleen maar door vasten en bidden. Bijv. Mijn gebed over de aanstaande Opname duurde 3 weken en de Heer gaf mij het Visioen van de Opname! Ik heb er voor moeten vasten. Zonder vasten, in een christenleven, is er geen juiste vooruitgang mogelijk.

(Hosea 4:6) Jezus: "Mijn volk gaat te gronde door gebrek aan kennis."  (Kennis alleen door vasten en bidden!)

Maar de kennis in de 2e graad kunt u ook heel gemakkelijk opdoen. Zie:  “De Zonen Gods”  (De 1e Vuurproef /De 2e graad) Streef naar deze hoogte!

Want wat dacht u, dat ik u niet doorzien had? Als u over (Openb.3:18) zou beschikken dan zou u heel anders overkomen. Maar het feit dat u mij om de waarheid vraagt, is dit schrijven bedoeld om u laten zien dat er, behalve een rechtvaardige bekering en waterdoop, nog eens een keer een geboorte moet plaatsvinden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van Nicodemus? (Joh.3:1-11). Hij kwam laat in de avond bij de Heer en begon zijn betoog met de woorden: “Rabbi, wij weten, dat Gij van God gekomen zijt als leraar; want niemand kan die tekenen doen, welke Gij doet, tenzij God met Hem is.”

Net als ik bij u, had ook Jezus deze Nicodemus direct doorzien. Jezus, wist dat Nicodemus, heimelijk, door Johannes de Doper was gedoopt. Ja, Nicodemus had zijn hart al bekeerd! Direct onderbrak Jezus hem in zijn verdere spreken en bracht een kennis dat alleen in de 2e graad van inzicht gezien kan worden. Nicodemus was stomverbaasd! Zoiets heeft hij nog nooit gehoord. Voor de 2e keer Wederom geboren worden? Natuurlijk had hij de enige en juiste vraag, en vragen, die bij hem niet verder kwamen dan de 1e graad van kennis wat op dat moment ook zijn verdraagzaamheid was.

Hij dacht met de bekering dat hij er al was. Ja, het koninkrijk der hemelen had hij al. Het leven was al behaald, maar het Koninkrijk van God is wel even iets anders! Omdat Nicodemus het maar niet kon begrijpen zei Jezus het volgende:  “Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: wij spreken van wat wij weten en wij getuigen van wat wij gezien hebben, en gij neemt ons getuigenis niet aan.” (Joh.3:11)

De Heer spreekt hier duidelijk tot 4x toe het woordje “wij” aan. Hiermee wordt een ieder bedoeld, die ook uit de geest Wederom geboren is en net als de Heer ook over dit onderwerp zou gaan spreken: De Wedergeboorte uit de geest. De waterdoop is uit het water en bevestigd uw bekering, maar de Wedergeboorte uit de geest is de Vuurproef! Dit is niet het kunnen spreken in tongen. Zie, hoe Jezus Nicodemus daarover heeft aangesproken. (Joh.3:1-11) M.a.w. Wat wilt u worden, een engel in de 1e graad of een Zoon Gods in de 2e graad? Zie: (www.dezonengods.com)  “De renbaan van Paulus “De erekrans!”

Hebt u enig idee wat Jezus met dit vers bedoeld? (Joh.3:5) “Jezus antwoordde: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, tenzij iemand geboren wordt uit water en Geest, kan hij het Koninkrijk Gods niet binnengaan.”

De Heer zal nooit beginnen met; “voorwaar, voorwaar…”, als het om een blijde boodschap gaat. De Wedergeboorte uit de geest is dan ook geen evangelie meer, maar een waarschuwing aan uw adres!

(Joh.3:3) “Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, tenzij iemand wederom geboren wordt, kan hij het Koninkrijk Gods niet zien.” Elke evangelist heeft een bijzondere gave en wijze om het evangelie te verkondi­gen. Maar hoe ik het ook probeer een bekeerling (1e graad) uit te leggen, over het door hem nog te behalen Wedergeboorte in de 2e graad, zo is dit geen evangelie meer, maar veel eerder een waar­schu­wing! Jezus: “Ik heb u gezegd, tenzij gij uit de geest Wederom geboren wordt, enz. enz.”  Dit zijn, vanaf 1982, nu ook mijn woorden geworden. Want 5 jaar na mijn bekering, in sept.1977, werd ik in dec.1982 uit de geest Wederomgeboren. Ik ging door het vuur! (Openb.12:2) en (Openb.3:18'.

Zie: De Zonen Gods "De 1e Vuurproef". Zie de Wedergeboorte uit de geest van Lucas, Mattheüs, Paulus en van Jacob. Dit is geen bekering meer! Zorg er daarom voor dat u zo snel mogelijk uit de geest Wederom geboren wordt. Zorg ervoor dat u uw verkiezing kunt bevestigen maar nog veel meer, dat u dat kunt bewijzen! (2 Petr.1:10). Want als je dat hebt, kun je nooit meer vallen!

Met de jaren door hebben duizenden christenen, Leiders, Evangelisten en Voorgangers tegen mij gezegd: “Ik heb mijn hart bekeerd, ik spreek in tongen, ik ben gered”. Oh ja? Kunt u mij dat bewijzen? Voorwaar, voorwaar, wereldwijd zullen, vandaag de dag, 97%(!) van al de christenen met de Opname achterblijven! Ja, en dat in tegenstelling met wat de Heilige Geest straks vanaf okt.2017 t/m maart 2018 zal binnenhalen.(1,2 miljard!) Zie: De tijd grafiek!

Zie: (“Armageddon” /De eerste 24 uur)

Jezus: “Bij de Opname wordt er maar een klein hoopje christenen opgenomen. Het over- overgrote deel van Mijn gemeente, zal door het dal van Armageddon moeten gaan. En dat komt omdat ze niet waardig bevonden waren om opgenomen te worden.” (Joh.16:13)

Hier wordt de Opwekking van Joël niet mee bedoeld. De Heer spreekt hier duidelijk de huidige gemeente aan, zoals dat nu vandaag de dag is. De Gemeente van Laodicea; de tijd van de lauwe christenen. (Openb.3:17).

Deze laatste tijd is ingegaan in vanaf het jaar 1890 en eindigt in maart 2018.

En hoe ik dit alles weet? Alleen door vasten en bidden.

_____

JJB op 18-10-2015 21:09

Reactie voor (Harold op 18-10-2015 /14:36)

Zie enige kennis meer in de 2e graad wat ook de 1e Vuurkennis is. Zie: De Zonen Gods “De 2e graad”

Ieder mens die geboren wordt heeft een geest in zijn hart. Als een vrouw in verwachting is, dan is er op de 8ste dag een bloedlichaampje geboren waarin, tegelijkertijd, de ziel is geboren.

Na 3 maanden legt, weer, een andere Engel Gods een geest (oergeest) in het hartje van de kleine foetus. (vrucht) Dit gebeurt na 3 maanden en kan alleen voorkomen in de westerse wereld. Maar in de landen waar de naam van de Heer Jezus niet of nauwelijks gewenst is, wordt de geest pas op het allerlaatste moment in de negende maand, vlak voor de geboorte, in het hart van de kleine ingeplant. 

Als de mens, vaak op latere leeftijd, dan tot inzicht en bekering komt en zijn bekering met de waterdoop gaat bevestigen, dan gebeurt er onder water iets heel bijzonders. De geest (oergeest) van eeuwigheid af smelt nu samen met de geest die voor uw bekering uw karakter was. Met de waterdoop zijn deze twee geesten nu één geworden. 

Was de waterdoop er niet geweest en de mens sterft, dan gaat de geest (oergeest) die de Engel Gods in het hart van de mens heeft geplant weer terug naar de plaats vanwaar die geest is gekomen en er is met de dood van deze wereldburger of naamchristen weer een nieuwe (andere) geest geboren. 

Mocht deze geest op Aarde een voorbeeldig leven hebben geleid, dan heeft hij het Tussenfirmament in de afdeling A of B naargelang de liefde die hij voor Jezus heeft gehad. Zie: (www.dezonengods.com) A4 overzicht van "De zeven hemelen Gods" 

Heeft deze mens (geest) een slecht leven geleidt, dan zal hij zijn tijd in de hel moeten uitzitten, totdat in de 5de dimensie (diepte) van zijn hart een lichtje is gegroeid dat bijna gelijk staat aan dat van een mens, die met het horen van de naam Jezus nog maar net kan verdragen. Deze geest is dan weer rijp genoeg om weer de mens te kunnen aandoen. Deze geest kan op Aarde maximaal maar tot 7x toe de mens aandoen. Deze waarheid gaat door tot in de 2e en de 3e Vuurkennis! Hier moet u het dan ook maar even mee doen. 

Als nu de christen (dopeling) uit het water naar boven komt, zal er één van de 2 soorten van geesten in zijn hart worden geboren. De één heeft het niveau dat aan een kind Gods gelijk is en kleiner en de andere heeft het niveau van een grote schooljongen die vrijwel aan het karakter van de wereld gelijk is.

De kleine heeft rechtse inzichten en de grote schooljongen heeft linkse inzichten. Eerst als de eerste gehoorzaamheid Gods met de waterdoop is nagekomen geeft de christen de Heilige Geest volmacht om beiden geestelijk te onderwijzen.

De kleine wordt met deze onderwijs geestelijk kleiner en kleiner, hoe groot de mens (deze christen) ook mag zijn. Voor deze is dan ook het Koninkrijk Gods weggelegd. Jezus: “Wie niet als een kind gelijk is, kan het Koninkrijk Gods geenszins ingaan.”

Jezus: “Wie groot wil zijn, zal klein heten in de hemel.”

Dit gaat de grote schooljongen aan. Hij weet immers alles! Hij weet hoe de Bijbel uitgelegd moet worden. Hij weet ook hoe God de Vader denkt(!) en precies zo wil hij ook denken. Hij neemt de Bijbel zoals die is en er is geen ander woord buiten de Bijbel om, dan alleen dat wat er in de Bijbel staat. Voor hem geldt (Joh.16:13) niet. Hij zal niet, zeg maar nooit(!) en te nimmer geloven als iemand anders een profetie over de Eindtijd van Jezus heeft ontvangen. Want immers, hij weet alles! De grote schooljongen.

Hebt u enig idee hoeveel ik er zo per dag tegen kom? Ik ben namelijk een straat- Evangelist. De mensen gaan niet meer naar de Kerk, daarom ga ik maar de straat op.

Mijn schrijven is alleen voor de aller- kleintjes en zij worden de Zonen, de Sterren, de Zuilen de Rammen Gods!

Het zijn de aller- kleintjes.

Zouden deze kleintjes zo schrijven met wat u mij nu al tot 3x toe hebt geschreven?

Neem voorbeeld aan de kleintjes, de mensen zouden u anders uit de weg gaan. Maar ja, soort zoekt soort en ze zullen u gelijk geven, totdat u met de dood door de volle waarheid overvallen zult worden. Maar verder dan de 1e graad zult u niet kunnen zien tot in eeuwigheid.

Streef daarom naar de Wedergeboorte uit de geest; het Zoon- schap Gods en u zult ziende worden! (Openb.3:18)

_____

ary op 18-10-2015 23:06

JJB, ik wilde eerst niet meer op uw onzin reageren, maar het wordt met de minuut gekker wat u uitkraamt. waar lees ik in de Bijbel over 1e of 2e graads, vuurproef en weet ik al wat niet meer, en dan uw geklets over de zonen Gods, zover ik in de Bijbel lees heeft God slechts 1 Zoon en dat is de Here Jezus. Als ik u was zou ik maar veel bidden tot God om te vragen u van dit belachelijke dwaalspoor af te halen en het vasten kunt u misschien beter achterwege laten, u ziet nu wat er van komt...Is het nou zo moeilijk om gewoon de Bijbel te lezen en te geloven wat daarin staat en te proberen daar naar te leven, zonder allerhande nonsens toe te voegen, wat denkt u daar nou mee te bereiken? Net zou als die dramatische aftel-klok naar de opname....'van die dag en ure weet niemand,behalve jjb dan'.... Over opname gesproken, naar mijn bescheiden mening bent u er rijp voor en wel per direct in een gesloten inrichting. Sorry dat ik u misschien wat hard val, maar u vraagt er zelf om; als u op een, voor iedereen zichtbare plaats iets publiceert bent u ook verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen van iemand die het onverhoopt leest.

Benders op 19-10-2015 01:14

@ JJB

Bijzonder wat je zegt over het feit dat Jezus tot zijn 30ste niet wist dat hij de zoon van God is.

Maar ook zo bijzonder dat Jezus de Christus in het vlees gekomen is. Dat de zoon van God, Jezus Christus mens geworden is.

Hoe zie jij dat ?

Josef op 19-10-2015 06:05

@ JJB

Hier wat kanttekeningen.

Tjonge wat heeft u een fantasie, dit staat allemaal niet in de Bijbel, zou  de Here God het vergeten hebben te vermelden wat u bij elkaar kletst?

De fantasieen die er tegenwoordig op Gods woord los gelaten worden is een teken van ongeloof,want het zal wel zus of zo bedoeld worden, dus wij zielige mensjes behoren God te verbeteren door zijn woord te verdraaien?

De Here Jezus wist wel degelijk dat hij De Zoon was, lees maar eens goed in de Bijbel, dat Jezus op 12 jarige leeftijd zei, in de tempel, ik ben met de dingen van Mijn Vader bezig, dus jjb, ook dat is gelogen over deze leeftijd van 30 jaar.

JJB op 19-10-2015 08:16

 

Reactie voor (Benders op 19-10-2015 /01:14)

 

Beste Benders,

 

Dit is een vraag dat ik heel graag zie, dank u wel.

 

Het ziet ernaar uit dat u wat van het verslag (De Zonen Gods en dat van de Oalim) hebt gelezen. De vraag die u mij gesteld hebt kan alleen in de 2e graad van kennis worden beantwoord wat ook gelijk is aan de 1e Vuurkennis. De betekenis van de Vuurkennis is, dat de waarheid die hierin verborgen zit werkelijk on-mo-ge-lijk door een christen in de 1e graad van zijn niveau kan worden ingezien, laat staan dat hij dat zou kunnen verdragen.

 

Daarom ga ik ervoor in gebed, dat de Heilige Geest het volgende in uw hart mag vertalen en wel zodanig dat u het zou kunnen begrijpen.

 

God de Vader spreekt over Zijn enig geboren Zoon Gods en dat is Jezus. De Christus, is op Aarde als mens geboren en heeft van God de Vader de naam Jezus gekregen. Die naam had de Christus van eeuwigheid af en zelfs voor Zijn geboorte nog niet.

 

Was Jezus al van eeuwigheid af een Zoon van God de Vader geweest, dan zou Hij de Aarde nooit en te nimmer als de enig geboren Zoon Gods als mens hebben aangedaan, voorwaar!

 

Zie nu wat er in werkelijkheid allemaal is gebeurd:

 

Waarom is Lucifer eigenlijk gevallen? Want immers, Lucifer was een blinkende Engel Gods! Hij was een Overste onder de Engelen en de allerhoogste Engel in het Koninkrijk van God. Er was niemand die boven hem stond, alleen God de Almachtige.

 

Nu gebeurt het dat God de Vader onder al de Oversten onder de Engelen de Christus ziet met een liefde zo groot, dat zelfs God de Vader daar een onvoorstelbaar groot behagen in had! Ja, u leest het goed; namelijk de Christus was nog geen Zoon van God de Vader. De Christus was een Overste onder de Engelen, de Engel met het rozige haar. Direct komt er een gedachte bij God de Vader op, dat Hij direct al Zijn 24 Raadgevers (Oudsten) bij elkaar heeft geroepen. God de Vader bracht een plan naar voren, dat zelfs de 24 Raadgevers werkelijk versteld hebben doen staan. Namelijk, God de Vader wilde een Zoon(!) en dat zou dan de Christus zijn, een Overste onder de Engelen.

 

Het spreekt vanzelf dat dit geheim Lucifer snel ter oren kwam en ging dan ook direct verhaal halen bij God de Vader. Lucifer: “Heer, als er iemand is die uw Zoon zou mogen zijn, dan ben ik dat!”  De strijd die daarop volgde was onvoorstelbaar groot, zodanig dat God de Vader Lucifer uit Zijn gelederen heeft moeten verbannen.

 

Maar in deze strijd kwam Michaël als de grote overwinnaar naar voren en wel zodanig dat God de Vader hem heeft aangesteld als de Machtigste strijder Gods ooit. Er is niemand groter! Want God de Vader staat achter Michaël!

Lucifer stond tegenover God en nam in zijn val 1/7e van al Gods Engelen mee! (In de Bijbel staat 1/3 maar het is 1/7). Nu begrijpt u ook de woede die Satan heeft om alles wat met Jezus te maken heeft dit te vernietigen.

 

Van de meer dan 200 miljoen Aardbollen met mensen erop waren er drie planeten waar de Christus op geboren wilde worden om een Zoon van God de Vader te kunnen worden, wat alleen op deze planeet Aarde mogelijk is. Want ondanks de verschrikkelijke strijd in de Hemelse gewesten was de Christus nog steeds een Overste onder de Engelen.

Jezus, overlegde met God de Vader op welke Planeet Hij geboren wilde worden. Maar Jezus zei al gauw: “Als ik op één van deze aller- laagste plantenen geboren wordt, dan heb ik alles!”

 

Jezus, had ook op een planeet geboren kunnen worden waar de mensen in harmonie leven. Maar de Heer koos voor een planeet waar de mensen werkelijk gewelddadig zijn.

Er waren door Jezus 3 planeten uitgekozen waar Hij dan op geboren zou worden. De planeet van de onredelijke mens, de Malona planeet en de Aarde. Echter, Satan viel met al zijn machten en engelen de mens aan en bracht het zelfs zover dat de mens zo onredelijk werd, dat God de Vader al de mensen op die planeet heeft gedood!  Nu bleven er nog maar 2 planeten over.

 

Nu gebeurde het dat Satan ook op de Malona Planeet de gedachten van de mensen zodanig heeft kunnen ondermijnen, dat ze nucleaire bommen binnen in het aardoppervlak hadden geplaats met het gevolg dat de hele Malona planeet uit zijn voegen is gebarsten! Deze planeet bestaat niet meer en was 2000x groter dan de Aarde. Satan had weer gewonnen, want hij wist immers de bedoelingen van Jezus. Maar wat er met de Malona planeet was gebeurd zou op de Aarde door Jezus worden tegengewerkt. Maar desondanks zijn er toch nog vele van deze grote bommen in de Aarde tot ontploffing gebracht. 

 

Zie verder: De Christus zou geboren worden uit de meest heilige vrouw die God de Vader voor de geboorte van Jezus zou uitkiezen; de heilige maagd Maria. Toen de geboorte daar was, kreeg de Christus de naam Jezus.

Jezus, groeide op tot een volwassen man en toen Hij 30 jaar oud was, ging Hij naar de Jordaan toe en liet zich door Johannes de Doper dopen. Let wel, de Heer Jezus was nog steeds een Overste onder de Engelen, maar nu in een mensenlichaam!

 

Na de waterdoop is de Heer nog op dezelfde dag in de avond uit de geest Wederom geboren geworden en toen pas was Hij de eerst geboren Zoon Gods! Want na Hem zouden nog velen Zonen Gods worden geboren. Maar Jezus was de eerst geboren Zoon Gods in de 2e graad!

Zie: (De Zonen Gods /2e graad) en hoe de 1e Vuurproef van de Wedergeboorte door een Zoon Gods kan worden ervaren. Hij gaat door het Vuur!

 

Na 3 jaar, één dag voor de kruisiging, behaalde de Heer het niveau van De Oalim in de 3e graad! Zie: (De Oalim /3e graad) De details van de Oalim heb ik erin beschreven! Zie wat Jezus in het Hof van Gethsémane heeft meegemaakt!

 

God de Vader is de Oalim. De Oalim heeft een kracht van 1000 zonnen! Jezus, is de Oalim en de Alfa en de Omega en is aan God de Vader gelijk! Daarom zegt Jezus ook: “Wie Mij gezien heeft, die heeft de Vader gezien.”

 

Zie de indeling De Zonen Gods en dat van de Oalim op een A4 van de “De zeven hemelen Gods!”

 

(Openb.12:2) “..en zij was zwanger en schreeuwde in haar weeën en in haar pijn om te baren.”

 

Dit vers gaat de Wedergeboorte aan van een Zoon Gods dat Jezus als eerste heeft meegemaakt, de 1e Vuurproef.

 

Er worden op de Aarde zowel engelen als Zonen Gods geboren. Al de bekeerlingen die in de 1e graad van hun vermogen leven, zullen ten slotte allemaal engelen worden. Niet één van hen is uit de geest Wederom geboren, niet één! Daarom is al mijn schrijven erop gericht de christenen duidelijk te maken, dat er na hun oprechte bekering en waterdoop nog een bekering moet plaatsvinden!

 

Zie bijvoorbeeld Petrus. Vlak voordat de Heer gekruisigd zou worden zei Hij tegen Petrus:  “Simon, Simon, zie, de satan heeft verlangd u lieden te ziften als de tarwe, maar Ik heb voor u gebeden, dat uw geloof niet zou bezwijken. En gij, als gij eenmaal tot bekering gekomen zijt, versterk dan uw broederen.”  (Luc.22:31-32). Petrus zal wel gedacht hebben: “Maar Heer, ik ben de waterdoop nagekomen en ben 3 jaar lang samen met U opgetrokken, zou ik dan nog niet weten dat ik mijn hart hebt bekeerd?”  Maar de Heer bedoelde de Wedergeboorte uit de geest, die Petrus inderdaad vrijwel direct na de uitstorting van de Heilige Geest zou meemaken. Ja, Petrus zou onder al de 144 discipelen dan ook de eerste zijn, die uit de geest Wederom geboren zou worden. Zie het verslag van De Oalim.

Van al de discipelen zou Petrus zelfs de enige(!) zijn die het niveau van de Oalim zou behalen, voorwaar! Dat wist de Heer al en zei dan ook tegen Petrus dat Hij als een rots gelijk is, waarop de Heer Zijn kerk zal gaan bouwen.

____ 

 

Zie nu uw vraag:

 

1)  Bijzonder wat je zegt over het feit dat Jezus tot zijn 30ste niet wist dat hij de zoon van God is.

 

2)  Maar ook zo bijzonder dat Jezus de Christus in het vlees gekomen is. Dat de zoon van God, Jezus Christus mens geworden is.

 

Hoe zie jij dat?

 

1)  Voor 30 jaar lang was de Heer inderdaad nog geen Zoon van God de Vader, Jezus wist dat ook. Hij was een Overste onder de Engelen nota bene in een mensenlichaam!

 

Na de waterdoop werd de Heer nog in dezelfde avond uit de geest Wederom geboren en is daarmee de eerste geboren Zoon Gods geworden van velen, die dan nog na Hem zouden volgen.

 

Voor 30 jaar wist de Heer dat Hij nog geen Zoon van God de Vader was, maar dat zou na de waterdoop wel het geval zijn. Ook de geest van de Heer moest tot het uiterste worden beproefd (Openb.3:18) zoals men goud loutert. Zie het verslag van (De Zonen Gods /2e graad) Ik wist niet waar ik bleef! Mijn geest werd bijna verpletterd door de immense druk en kracht van Satan, die mijn geest wilde ondermijnen. Zie al de details in dat verslag!

 

2)  De Christus heeft het vlees, lichaam van de mens aangedaan, maar Hij was toen nog geen Zoon van God de Vader. Waar ik in dit verslag dan ook mee begonnen ben is, dat de Heer Jezus nooit en te nimmer het vlees van de mens zou hebben aangedaan, als Hij al eerder een Zoon van God de Vader zou zijn geweest. Dat zou Hij nooit hebben gedaan! Maar de Heer moest wel op Aarde komen om uit de geest Wederom geboren te kunnen worden. M.a.w. de Heer is op het slachtveld van de Aarde, door toedoen van Satan, uit de geest Wederom geboren geworden.

 

God de Vader wist namelijk heel precies wat Satan zou gaan doen. Dat zag Hij direct en dat was dan ook Zijn getuigenis aan de 24 Oudsten, de Raadgevers van God de Vader. Het was een geweldig doordacht plan en het is gelukt. Jezus, heeft inderdaad overwonnen.

 

Het behalen van het Zoonschap Gods is uniek, het zal nooit meer voorkomen. Er zal immers nooit meer een tweede Satan opstaan.

 

Ook mijn geest (oergeest) is van eeuwigheid af. En net als de Heer Jezus moest ook ik de weg gaan om de 1e, 2e en de 3e Vuurproef te kunnen overwinnen. De strijd om deze hoogte te kunnen behalen is het ergste wat een mens ooit zou kunnen verdragen, een ervaring zo verschrikkelijk dat je er aan dood kunt gaan! Zie de verslagen van De Zonen Gods en dat van de Oalim!

 

Tot slot nog dit, om uw kennis te versterken:

 

(Openb.12:1) “En er werd een groot teken in de hemel gezien: een vrouw, met de zon bekleed, met de maan onder haar voeten en een krans van twaalf sterren op haar hoofd...”

 

Deze vrouw is de Bruid van Jezus. Met de zon bekleed betekend; dat zij uit de geest Wederom geboren is. De betekenis van de maan geeft aan; dat de mens zichzelf heel mooi vind. De twaalf sterren boven haar hoofd, gaan de twaalf geboden Gods aan. De tien geboden van Mozes en nog eens twee geboden, die Jezus eraan heeft toegevoegd. Totaal twaalf geboden.

 

Het grote gebod. Zie de twee geboden: (Matth.22:34-40) “Toen de Farizeeën gehoord hadden, dat Hij de Sadduceeën tot zwijgen had gebracht, kwamen zij bijeen en één van hen, een wetgeleerde, vroeg, om Hem te verzoeken:Meester, wat is het grote gebod in de wet? Hij zeide tot hem: Gij zult de Here, uw God, liefhebben met geheel uw hart en met geheel uw ziel en met geheel uw verstand. Dit is het grote en eerste gebod. Het tweede, daaraan gelijk, is: Gij zult uw naaste liefhebben als uzelf. Aan deze twee geboden hangt de ganse wet en de profeten”.

 

Zie ook (Matth.19:19) Hier zegt Jezus tot de rijke jongeling: “..onderhoud de geboden... eer uw vader en uw moeder en gij zult uw naaste liefhebben als uzelf”.

 

_____ 

 

De Wedergeboorte uit de geest. Binnen in de gemeente des Heren is de erfenis Gods verborgen. (Joh.1:1­2) "Doch allen, die Hem aangenomen hebben, hun heeft Hij macht gegeven om Zonen van God te worden...”

 

Aanvankelijk staat er “kinderen" van God te worden.  Maar Johannes kwam de Joden tegemoet met “kinderen” omdat zij aanstoot zouden nemen als er Zonen zou hebben gestaan.

 

Vergelijk ook (1 Petr.1:12), (Joh.3:3-5), (2 Petr.1:10), (Titus 3:5-7) en (Openb.2:26-28).

 

De Wedergeboorte uit de geest is een bijzondere ervaring en duurt al bijna 1988 jaar en kan alleen op Aarde wor­den behaald! Want alleen door de kracht van de Heilige Geest is het moge­lijk, dat de bekeerling door het inzicht in de Wedergeboorte uit de geest overwel­digd kan worden en wel zoda­nig, dat alle ­erva­ringen, die vooraf behaald zijn, in het niet zullen verbleken!

 

_____

 

Zie de onvoorstelbare kracht van een Zoon Gods. Jezus: “Waarlijk, er is in de Hemel als ook op de Aarde niets groters dan Mijn kinderen. Wie derhalve het kindschap Gods heeft, die heeft meer dan wat alle Hemelen omvatten. Want hij heeft Mij, God de eeuwige, oneindige, de boven alles verheven God vol macht, kracht en heiligheid, als de meest liefdevolle, alleen ware Vader in zich en is dus in al Mijn volkomenheid, welke is Mijn oneindige liefde, genade, wijsheid en kracht. Zie, dat is het kindschap en dit kindschap geef ik aan u!”

 

(Jakob Lorber “Woorden van Jezus” blz.143)

 

(2e graad) Een Zoon Gods be­schikt in nood over een instinct. Het instinct is een natuurdrift, een aandrift tot onbewust doeltreffend handelen. Instinct is een kracht tot zelfbehoud. Zo weten ook zij, die uit de Geest Gods Wederom geboren zijn geworden, uit geestelijk instinct en niet door wereldse wijsbegeerte of wijsheid hoe zij moeten bidden. Alle Zonen Gods worden beschermd door de kracht van hun eigen instinct. Dit instinct hebben de bekeerlingen (1e graad) niet!

 

Laat u niets wijs maken door uw Voorganger, Leider of wie dan ook als zou u al uit de geest Wederom geboren zijn. Want er zijn genoeg christenen die zelfs durven te beweren dat je ook nog eens de Bruid van Jezus bent en deze hoogte is evenzo moeilijk te behalen als dat van de Oalim.

De Bruid des Heren is al afgesloten in nov.2009 en dat van de Oalim in nov.2014.

Het laatste nog te behalen niveau is dat van een Zoon Gods in de 2e graad.

 

De Opname (maart 2018) zal pas plaatsvinden 3 weken nadat de laatste Benjamin (Zoon Gods) is Wedergeboren. Het wachten is namelijk op deze ene laatste Zoon van God de Vader.

 

Daarom, streef ernaar om zo snel mogelijk(!) uit de geest Wederom geboren te worden, want de Opname komt steeds dichterbij. Want als je dit niveau behaald, dan heb je (2 Petr.1:10)!

 

_____

Qromwel op 19-10-2015 14:25

JJB op 19-10-2015 08:16: Sola Scriptura! Als het buitenbijbelse de toets aan De Bijbel niet doorstaat is (mogelijk gevaarlijke) humbug en is alle aandacht er voor zonde van de tijd.

Harold op 19-10-2015 18:36

@JJB Wij zullen het niet eens worden, zoals Qromwel ook aangeeft, wij moeten alles toetsen aan de Bijbel en uw verhaal doorstaat deze toets niet. Ook onze zorgen over uw verkondiging, laat u koud, omdat u gewoonweg zonder enig reactie daarop, uw eigen evangelie blijft verkondigen en ons wegzet als '1e graads'?! Of 'geen Heilige Geest'. Dit is wederom een Bijbelse bevestiging dat u een dwaalleraar bent. Wat zal u teleurgesteld zijn als maart 2018 voorbij gaat zonder dat de opname plaats heeft gevonden, dan stort uw eigen evangelie volledig in. 

U hoeft niet meer op mij te reageren, want uw reactie is mij bekend, ik geef u alleen nog een waarschuwende tekst mee:

Galaten 1:6-8 Het verbaast mij, dat gij u zo schielijk van degene, die u door de genade van Christus geroepen heeft, laat afbrengen tot een ander evangelie, en dat is geen evangelie. Er zijn echter sommigen, die u in verwarring brengen en het evangelie van Christus willen verdraaien. Maar ook al zouden wij, of een engel uit de hemel, u een evangelie willen verkondigen, afwijkend van hetgeen wij u verkondigd hebben, die zij vervloekt!.

JJB op 19-10-2015 22:01

Reactie voor (Josef op 19-10-2015 /06:05)

Jezus, wist dat Hij een Zoon God zou worden. Daarom sprak Hij al bij voorbaat, als zou Hij al een Zoon van God zijn. Maar Hij wist even zo goed dat Hij nog geen Zoon van God was, want de Wedergeboorte uit de Geest moest namelijk nog plaatsvinden.

Eerst op 30 jarige leeftijd na de complete onderwaterdoop is de Heer nog in dezelfde avond dan ook uit de Geest Wederom geboren geworden en toen pas was Hij de eerst geboren Zoon van God de Vader. Dit was voor de Heer de 1e Vuurproef!

Maar de Heer zei ook altijd, dat wie Mij gezien heeft, die heeft de Vader gezien. En ook nu weer sprak de Heer deze woorden in het vooruit, als zou Hij al aan de Vader gelijk zijn. Maar dat was in het begin niet zo.

Eén dag voor Zijn kruisiging, behaalde de Heer het niveau van de Oalim en was daarmee gelijk aan de Vader. Dit was de 2e Vuurproef! God de Vader is de Oalim!

Zie: (www.dezonengods.com) De Oalim /2e graad.

Hebt u weleens over het volgende nagedacht?

(Matth.11:11-12) "Voorwaar, Ik zeg u, onder hen, die uit vrouwen geboren zijn, is er niemand opgestaan, groter dan Johannes de Doper, maar de kleinste in het Koninkrijk der hemelen* is groter dan hij. Sinds de dagen van Johannes de Doper tot nu toe breekt het Koninkrijk der hemelen zich baan met geweld en geweldenaars grijpen ernaar."

De aller- kleinste Zoon van God de Vader is nog groter dan Johannes de Doper. Hebt u enig idee wat dit betekend?

Deze aller aller- kleinste Zoon van God de Vader is Zijn Zoon(!) en dat is Johannes de Doper niet. Hij is een geschapen engel en is niet uit God de Vader. Johannes de Doper is niet uit de Geest van God de Vader Wederom geboren.

___

*) Het Koninkrijk der hemelen…  Dit moet zijn Koninkrijk Gods. Want net als Johannes (De Apostel van de liefde) heeft ook Mattheüs rekening gehouden met de Joden. Daarom vertaalden zij het Koninkrijk Gods in "Koninkrijk der hemelen".

Wat ik allemaal met de 1e, 2e en de 3e Vuurproef hebt meegemaakt is de weg, die Jezus als eerste heeft meegemaakt. Er zijn meer dan 200 miljoen Aardbollen met mensen erop, maar alleen de mensen op deze planeet Aarde deze hebben het voorrecht om net als Jezus ook uit de geest Wederom geboren te worden en zijn daarmee dan ook gelijk aan de Zonen Gods!

Het is allemaal niet zo moeilijk, maar je moet het wel kunnen zien!

_____

Benders op 20-10-2015 14:17

JJB op 19-10-2015 08:16

Je hebt er veel werk van gemaakt om mij je overtuiging uit te leggen. Bedankt voor al je moeite

Ik proef ook wel je intentie en je gedrevenheid en je goede bedoelingen dat je mensen wil waarschuwen.

Je gebruikt de bijbel erbij.

Ik ben gaan googelen op het woord  Oalim ( wat jij god noemt) en kwam uit bij Jakob Lorber.

Die gedreven werd door een dwaalgeest.

 

Wat je zegt dat Jezus eerst overste over engelen was en later pas zoon van God werd dat is in strijd met wat de bijbel over de zoon van God zegt.

Jezus de Christus is er alle eeuwigheden altijd al geweest als Zoon van God.( Elohim)

Hij is nooit een engel of overste van engelen geweest. Hij was Gods Zoon.

En God zeide: Laat Ons mensen maken naar ons beeld, als onze gelijkenis, … Genesis 1:26 (vgl Genesis 11:7).

God Elohim zegt in het begin van de schepping Laat Ons mensen maken.

 

Johannes leert ons In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. Dit was in den beginne bij God. Alle dingen zijn door het Woord geworden en zonder dit is geen ding geworden, dat geworden is

Johannes 1:1-3. Verder zegt Johannes over het Woord dat God was het Woord is vlees geworden en het heeft onder ons gewoond en wij hebben zijn heerlijkheid aanschouwd, een heerlijkheid als van de eniggeborene des Vaders, vol van genade en waarheid” Johannes 1:14.

Niemand heeft ooit God gezien, de eniggeboren Zoon, die aan de boezem des Vaders is, die heeft Hem doen kennen.

 

Het is niet voor niets dat je hier komt en je van iedereen hoort dat je niet op de Weg van de Waarheid en het Leven zit. 

Breek met die leer waarin je verdwaalt bent.

Breek er radicaal mee.

En laat je helpen door de christenen hier om je weer op het juiste spoor te brengen.

Josef op 20-10-2015 21:02

jjb, In Jesaja wordt al over de Here Jezus als Gods Zoon gesproken, dus de Zoon wist niet dat hij de Zoon was?

U kunt heel goed zelf een boek schrijven,(want u weet het beter dan de schepper) met dingen die de Here God vergeten is te vermelden, misschien wordt het wel een bestseller onder veel tegenwoordige  zogenaamde christenen.

Goudsbloem op 20-10-2015 21:08

Benders op 20-10-2015 14:17

JJB  Ik vind niks over oalim met googlen. Wel vond ik de volgende link:

http://www.stichting-promise.nl/sekten/jacob-lorber.htm

Benders op 21-10-2015 00:27
JJB op 21-10-2015 09:10

Reactie voor (Benders op 20-10-2015 /14:17)

Uw uitleg is in de 1e graad van kennis en is op dit niveau goed beschreven. Prijs Jezus!

Ja, u hebt mijn verslag gelezen, dat kan niet missen. Anderen vliegen eroverheen en hebben van mij al gemaakt wat anderen vroeger ook met Jezus hebben gedaan; vervloekt en gekruisigd.

Dit is nu de Vuurkennis (een Centraal zon) waarvan ik gezegd hebt dat ik ervoor in gebed moet gaan omdat de Heilige Geest deze waarheid in uw hart zou kunnen vertalen, helaas. Maar ik ga het toch nog eens een keer proberen, want uw schrijven bevalt mij nog wel het meest met wat mij tot nu toe al allemaal heeft bereikt en ook het einde van uw betoog begrijp ik wel.

Wat ik schrijf is een Vuurkennis en staat gedeeltelijk ook in de Bijbel. Maar het moet vertaald worden. Want niet iedereen begrijpt bijv. (Joh.1:12-13). De mens kan de waarheid Gods in de 2e graad nu eenmaal niet aan en nog veel minder verdragen. Dat kan ook niet, omdat deze kennis door vrijwel niemand onder de christenen begrepen kan worden. Het zijn er hooguit maar enkelen en met deze kleintjes heeft de Heilige Geest dan ook het meeste plezier. Want alleen deze kleintjes kunnen het niveau van de Zonen Gods behalen en zij worden de Sterren, de Zuilen en de Rammen Gods! De anderen die dit niveau niet hebben kunnen behalen worden allemaal engelen!

Het boek Openbaringen was een gesloten boek dat door de Heer eerst in het begin van het jaar 1900 aan de mensen heeft kunnen openbaren. De betekenis van de symbolen waren al die tijd verborgen geweest.

Eigenlijk had de Bijbel 3x zo dik moeten zijn. Maar als God de Vader dat zou hebben toegelaten, dan zou het met de wereld nog wel veel slechter zijn verlopen dan wat we nu al allemaal hebben gehoord en hebben meegemaakt.

Hoe vaak heb ik de christenen al niet verteld dat wie niet voortijd uit de geest Wederom geboren is, dit grote (Het Koninkrijk Gods) tot in eeuwigheid geenszins zullen en kunnen inzien. Want immers het is hun (1e graad) niet gegeven om deze kennis in de 2e graad te mogen inzien, daar zij dat ook niet willen.

Deze zijn de rechtvaardige bekeerlingen die hun stelling in de 1e graad van hun geloof in Jezus moeten verdedigen. Dit is de verdraagzaamheid waarin zij genoegen hebben genomen en niet dat wat met de naam Oalim op hun afkomt. Het staat niet is de Bijbel zeggen ze dan, punt uit. En hoe overtuigend ik als Evangelist ook mag overkomen, een rechtvaardige bekeerling zal nooit en te nimmer dat aannemen wat Jezus eventueel via (Joh.16:13) tot hen, met een visioen of een Profetie, zou willen laten zien of vertellen. Geenszins!!!

Zie de onvoorstelbare kracht van een Zoon Gods. Jezus: "Waarlijk, er is in de Hemel als ook op de Aarde niets groters dan Mijn kinderen. Wie derhalve het kindschap Gods heeft, die heeft meer dan wat alle Hemelen omvatten."

(Jakob Lorber "Woorden van Jezus" blz.143)

Dit kindschap Gods is een Zoon van God. Deze Zoon Gods is geen bekeerling. Hij is een geweldenaar! (Matth.11:12) Een bekeerling is een geschapen engel. Hij is wel voor God de Vader maar is niet uit de Geest van God.

Jezus zegt: "..wat alle Hemelen omvatten." Er is namelijk verschil tussen het Koninkrijk der Hemelen en het Koninkrijk van God. Het Koninkrijk der Hemelen is oneindig groot. Zo was er een Overste onder de Engelen en vroeg aan God de Vader permissie of hij mag onderzoeken hoe groot het Koninkrijk der Hemelen wel was. Deze Engel verplaatste zich met de snelheid van zijn gedachten en keerde na 2.5 dag terug. "En.." zei God de Vader, "hebt gij het einde van het Koninkrijk der Hemelen kunnen vinden?" De Engel moest toegeven dat hem dat niet was gelukt. In het uitgestrekte heelal zijn er meer dan 200 miljoen Aardbollen met mensen er op. Zie nu hoe groot het Koninkrijk der Hemelen wel is! Welnu, het Koninkrijk Gods is a.h.w. een punt in dit Koninkrijk, maar is oneindig veel groter dan het hele Koninkrijk der Hemelen en zijn uitspansel te samen!

Ja, na de Vuurproef (Openb.12:2) heeft de 1e Vuurkennis (Openb.3:18) mij nog meer inzichten gebracht, veel meer dan wat ik ooit had kunnen bedenken. De 2e en de 3e Vuurkennis hebben mij a.h.w. een kennis gebracht dat ik tot de Heer God de Vader heb moeten zeggen, dat de christenen deze waarheden in de 2e graad nooit zullen geloven. Als ik ook maar de kleinste waarheid (1 Kor.12:31) van de 1e Vuurkennis bij een christen (1e graad) naar voren zou willen brengen, dan wordt ik direct aangevallen vervloekt, gevierendeeld of gekruisigd! Hoevaak heb ik dat al niet meegemaakt.

Daarom zegt Jezus ook, dat al de Zonen Gods die over de 1e Vuurkennis beschikken, vanwege deze kennis dan maar hun eigen weg gaan*. (Joh.3:8) Want een rechtvaardige bekeerling die in de 1e graad van zijn verdraagzaamheid leeft, en daarin dan ook nog eens totaal in is vastgeroest, kan alleen door Mij (Jezus) uit die graad worden verlost. Dit is er hooguit 1 uit 1000den! Deze rechtvaardige bekeerling wordt dan een Zoon Gods! De uitleg waarom deze wel en de andere 1000den niet, kan alleen op het niveau van de 2e Vuurkennis uitgelegd worden. Dit niveau is in de 3e graad van kennis! U zult begrijpen dat ik mij daar niet aan ga wagen. En of ik dat allemaal wel weet? Voorwaar! Zie "De Oalim" in de 3e graad!

Jezus: "Het is niet jouw taak om hun hart te overtuigen, dat is de taak van de Heilige Geest. Het is jouw taak om hen hierover te vertellen en Ik overtuig hun hart."

Als de Heilige Geest u hoe dan ook niet kan overtuigen, dan is dit verslag niet voor u bestemt maar voor een ander. Want de kleintjes lezen dit verslag ook!

Het staat allemaal in de Bijbel, maar er is strijd in gebed en vasten voor nodig om dit alles te kunnen inzien. En wie het vasten aangaat, moet strijd leveren vanwege de honger. Want Jezus zal niet zomaar geven, ook niet na 3 dagen totaal vasten. (Geen water en brood) Maar als gij dat daarna alleen met water drinken nog een paar weken volhoud ja, dan moet de Heer wel. Want het gaat u om kennis net als bij Daniel. Daarom zegt Jezus ook; met vasten kun je bergen verzetten. De vertaling hiervan gaat alleen puur om het verzamelen van kennis.

Het Koninkrijk Gods is er alleen voor de aller aller- kleintjes. En voorwaar, ze zullen niet dat schrijven wat u en anderen mij al allemaal hebben geschreven. Want het einde daarvan is dan ook, dat ze mij uiteindelijk vervloekt hebben zoals ze ook Jezus aan het vloekhout hebben vervloekt!

Zie wat Jezus uiteindelijk tegen Nicodemus heeft moeten zeggen: "Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: wij spreken van wat wij weten en wij getuigen van wat wij gezien hebben, en gij neemt ons getuigenis niet aan." (Joh.3:11) De Heer spreekt hier duidelijk tot 4x toe het woordje "wij" aan. Hiermee wordt een ieder bedoeld, die net als Jezus ook uit de geest Wederom geboren is geworden en ook over dit onderwerp zou gaan spreken; de Wedergeboorte uit de geest. (Joh.3:5) "Jezus antwoordde: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, tenzij iemand geboren wordt uit water en Geest, kan hij het Koninkrijk Gods niet binnengaan."

Uit water en geest zijn twee grote bijzonderheden! In een tijd van bijna 1988 jaren zijn er miljarden christenen na hun bekering uit het water geboren (waterdoop) en daardoor op het niveau van de 1e graad van kennis gekomen. Maar uit de geest is een heel andere geboorte, deze is uit het Vuur! (Openb.3:18) Zie ook (Openb.12:2) Jezus, zou de eerste zijn die dit zou meemaken en toen pas was Hij een Zoon God van God de Vader en niet eerder. Als Jezus dan aan de Vader gelijk zou zijn, wat zou hij dan in hemelsnaam met het derde gebed hebben meegemaakt? Nu dan. De Heer ging voor het niveau van de Oalim en dat behaalde Hij ook. De 2e Vuurproef!

Op Aarde was Jezus de eerst geboren Zoon Gods. Ja, Jezus was de eerste in alles. Petrus was ook door het Vuur gegaan. Hij was de tweede in lijn en is ook een Zoon van God de Vader geworden en nog veel meer, want hij behaalde ook nog eens even het niveau in de 3e graad! Zie: (2 Petr.1:19) De morgenster.

En nu pas is (Matth.16:18) te begrijpen. "En Ik zeg u, dat gij Petrus zijt, en op deze petra [rots] zal Ik mijn gemeente bouwen en de poorten van het dodenrijk zullen haar niet overweldigen."

(Matth.16:19) "Ik zal u de sleutels geven van het Koninkrijk der hemelen, en wat gij op aarde binden zult, zal gebonden zijn in de hemelen, en wat gij op aarde ontbinden zult, zal ontbonden zijn in de hemelen."

De betekenis van deze twee verzen is: Alle Oalim’s en de Zonen Gods hebben de sleutels van het dodenrijk. Zij kunnen uit de hel halen wie zij maar willen, voorwaar!

___

*) (Joh.3:8) "De wind blaast, waarheen hij wil en gij hoort zijn geluid, maar gij weet niet, vanwaar hij komt of waar hij heengaat; zo is een ieder, die uit de Geest geboren is."

De Zonen Gods gaan hun eigen weg en zijn door de rechtvaardige bekeerlingen (1e graad) niet meer te volgen. Deze zijn de kleintjes (De Zonen Gods /2e graad) waarvan Jezus heeft gezegd: "Laat de kinderen tot Mij komen en verhindert ze niet; want voor zodanigen is het Koninkrijk Gods. Voorwaar, Ik zeg u: Wie het Koninkrijk Gods niet ontvangt als een kind, zal het voorzeker niet binnengaan." (Luc.18:16-17)

Vele van deze kleintjes (Zonen Gods) trekken zich terug uit de gemeente en gaan hun eigen weg. Want zij weten dat de kennis die zij met zich meedragen niet door een rechtvaardige bekeerling kan worden verdragen.

Zie: (Jona Hoofdstuk 1, 2 en 3)!

Van de vele miljoenen Zonen Gods is er in dit geval maar één, die het lef heeft en het aandurfd enige kennis in de 2e graad tot de christenen te kunnen brengen. De Heer heeft mij daartoe opdracht gegeven, als een roeping gelijk (2 Petr.1:10), dat alles wat ik weet op Internet te zetten! Aanvankelijk wou ik dat niet doen, maar de Heer herrinderde mij aan Jona! (Jona 1:3)!

Als u dan, van hogere hand, een Visioen zou krijgen dat de komst van de Heer aan de wereld met de Opname wil duidelijk maken, zou u dan dit visioen van (maart 2018) uit uw gedachten willen halen met de woorden van: "Heer, het heeft toch geen zin, laat de mensen het maar zelf uitzoeken!" Voorwaar, voorwaar, de Heer zal u achtervolgen!!!

Daarom heb ik onderaan het "Condor overzicht" een klein verslag geschreven: "Jezus, en een Website". Want het was geenszins mijn idee geweest zo'n grote Website te beginnen. Maar de Heer stond erop dat ik een Website moest openen. En de Heer gebruikte daarvoor een Evangelist(!), die mij met deze Website heeft geholpen. Is deze ene, en zovele andere ware Evangelisten Gods, dan ook verdoemd die met hun woord in tongen en gebed en met hun vasten achter mij staan? Ook zij waren stomverbaasd met wat ik hun allemaal had verteld!

Jezus, heeft Karel Hoekendijk een visioen gegeven over mij en hij heeft in zijn enthousiasme bij aankomst in Suriname (sept.1961) nog op dezelfde dag mijn ouders opgebeld. Zie: (www.dezonengods.com) "De zeven hemelen Gods". (Getuigenis van Karel Hoekendijk). Het is jammer, dat vele christenen dit getuigenis niet willen lezen. Ze zouden zich dan wat beter tegenover mij opstellen.

Nergens op het Internet heb ik dat kunnen vinden wat ik nu al allemaal weet. Veel van deze waarheden staan in de boeken van Jakob Lorber en dat van Emanuel Swedenborg geschreven.

Jezus, wist veel te veel. Hij moest sterven en Hij stierf ook. Maar hij had het zwaar te verduren met degene die niet verder konden en willen komen dan hun eigen inzichten, die volgens Jezus dan ook niet de inzichten waren om te kunnen inzien wie Jezus in werkelijkheid was en is.

Met palmtakken hebben ze Hem binnengehaald, maar wie schreeuwde het hards? Juist, dat waren de grote schoolkinderen en Jezus werd gekruisigd! Dit zelfde maak ik dagelijks mee. Zie toch in al de reacties hoe deze grote schoolkinderen tegenover mij staan! Het is haast ongelovelijk, maar toch.

Veel christenen zeggen dat Jacob Lorber, Emanuel Swedenborg en Jacob Beume de valse leer hebben gebracht. Hoe velen zijn al voor die tijd daarom vermoord en gedood!

Volgens (Joh.3:8) had ik ook mijn eigen weg kunnen gaan en u, en vele anderen, zouden nooit een kennis bereikt hebben in de 2e graad wat in feite ook de 1e Vuurkennis is en u zou nooit van het Visioen van (maart 2018) hebben geweten, als de Heer niet heeft ingegrepen. Want gelijk Jona kon ik niet anders.

Inzichten Zonen Gods massaal door christenen (grote schoolkinderen) afgewezen. De Zonen Gods hebben in de 2e graad van kennis een bepaalde manier van praten, dat nota bene door de christenen herkend zouden moeten worden. Maar helaas, in plaats daarvan keren ze zich vol afschuw tegen deze machtige krachtbronnen. Dat is dan ook de reden waarom de Zonen Gods hun eigen weg gaan. (Joh.3:8)

Met de naam Oalim heb ik geen andere naam kunnen vinden dat juist zo op deze ene Oalim betrekking had, hoe dwaas en verkeerd deze voor zijn bekering en in zijn leven ook geweest mag zijn. Maar ook nu weer, net als bij de Heer zelf, sprak Hij (Jezus) in het vooruit als zou Oalim deze hoogte al hebben bereikt. Maar dat was in het begin beslist niet zo. Echter aan het einde van Oalims leven had hij alle trofeeën denkbaar kunnen behalen! De 2e en de 3e graad, de herders Staf, de ijzeren Staf en ook nog eens even het niveau van de 3e Vuurkennis! Er is niet meer hoger. Zie: "De Oalim" De 2e Vuurproef. In het verslag onderaan had ik de 3e Vuurproef willen beschrijven maar de Heer gaf mij in direct dat verslag op Internet te zetten. Zie onderaan dat verslag, de reden waarom!

De 1e graad is geen trofee, dat is genade. De bekeerling heeft er niets voor hoeven te doen. Alleen dan de waterdoop om zijn bekering te bevestigen en om de Heilige Geest daarmee volmacht te geven deze met de melk Gods te onderwijzen. (1 Petr.2:2)

Zie: "De laatste Benjamin" onderaan De ware kennis. "Nog veel heb Ik u te zeggen, maar gij kunt het thans niet dragen" (Joh.16:12-14). Zie enige kennis meer in de tweede graad!

"Het volgende zijn kernpunten" en dat zijn er heel veel! Zie toch over hoeveel kennis een Zoon Gods beschikt! Een rechtvaardige bekeerling zou eronder bezwijken! Want hij kan het niet dragen. Onder de christenen Gods zal niemand dit geloven. Daarom gaan de Zonen Gods hun eigen weg. Ze zijn als de wind gelijk. Ze worden a.h.w. door hun eigen instinct geleidt en beschermd!

Jezus: (2e graad) Een Zoon Gods beschikt in nood over een instinct. Het instinct is een natuurdrift, een aandrift tot onbewust doeltreffend handelen. Instinct is een kracht tot zelfbehoud. Zo weten ook zij, die uit de Geest Gods Wederom geboren zijn geworden, uit geestelijk instinct en niet door wereldse wijsbegeerte of wijsheid hoe zij moeten bidden. Alle Zonen Gods worden beschermd door de kracht van hun eigen instinct. Dit instinct hebben de rechtvaardige bekeerlingen (1e graad) niet!

Hebt u enig idee wat het volgende betekend? (Jac.1:12) "..want, wanneer hij de proef heeft doorstaan…"

Dacht u dat dit een bekering aangaat, een wereldmens die alleen maar zijn hart heeft bekeerd? Of denkt u dat dit misschien wat met vasten te maken zou hebben of het uitdrijven van demonen? Voorwaar, hier wordt gesproken over de Vuurproef! Dit schreeuwen gaat door merg en been! (Openb.12:2) Zonder de wapenrusting Gods ben u ten dode toe opgeschreven! (Efez.6:11-19) Dit is geen bekering meer. Door de onvoorstelbaar grote druk van Satan wordt uw geest er zowat door verpletterd!

Dacht u dat dit iets met een bekering te maken zou hebben? Neen! Een mens die op deze wijze tot bekering zou moeten komen, die sterft de dood uit pure angst! Niemand zou dan zijn hart willen bekeren. Maar deze bekeerling die Jezus al voor jaren kent en het nodige harde voedsel heeft kunnen verwerken, kent in deze strijd dan ook de juiste gebeden om staande te kunnen blijven. Een jongeling (beginneling) is daartoe niet in staat.

En als hij de proef (Vuurproef) heeft kunnen doorstaan, dan is hij uit de Geest van God Wederom geboren en is daarmee een Zoon van God de Vader geworden. Wie dit niet ziet en niet voortijd uit de geest Wedergeboren is, die wordt een engel!

(Luc.20:34-36) "..immers, zij zijn aan de engelen gelijk."

(Matth.22:30) "..maar zij zijn als de engelen in de hemel."

Zie: "Een visioen over de hemel"

_____

De Bruid heeft een kracht van 1 zon (Openb.12:1) maar de Oalim heeft een kracht van 1000(!) zonnen en behoord niet tot de Bruid maar tot de Alfa en de Omega. De Bruid leeft in de liefde en de Oalim is een strijder Gods! (1 Kor.4:20) "Het Koninkrijk Gods bestaat niet in woorden, maar in kracht."

Hoewel deze tekst voor een deel ook de Bruid aangaat komt deze toch niet verder dan de 2e graad. De strijd (1e Vuurproef) die Zij (de Bruid) heeft meegemaakt duurde 1 uur, maar dat van de Oalim (2e Vuurproef) 3 dagen! Zie: De Oalim /3e graad. (De 2e Vuurproef)!

Jezus: "Als het kindschap Gods [niveau van de Zoon Gods] is behaald weet gij daarmee broeders, dat er nog een oneindig veel grotere Wedergeboorte is, voorwaar!" (Dit is het niveau van de Oalim) De 2e Vuurproef.

Dit is aan Jakob Lorber, Emanuel Swederborg en anderen doorgegeven. Nog voordat ik dit alles zou lezen, had ik jaren daarvoor al deze bijzonderheden tot in de details beschreven. Maar van de naam Oalim wist ik toen nog niet. Pas toen ik jaren later het visioen van Oalim gelezen had, zag ik de vergelijking van God de Vader in het vierde hart! En toen had ik de naam Oalim waarmee ik de verslagen in de 3e graad van deze naam hebt voorzien en toen pas kon ik ook de linker stoel naast God de Vader met de naam Oalim invullen. Zie: A4 "De zeven hemel Gods"

De drie harten die in elkaar in het hart van Oalim te zien waren; was uitraat het 1e hart van de mens, het 2e hart is dat van een rechtvaardige bekeerling, het 3e hart is dat van een Zoon Gods en het 4e hart is dat van de Vader! Want de Oalim is aan de Vader en aan Jezus gelijk. Want ze hebben allemaal een uitstraling van 1000 zonnen! (Het zonnehart)

De vertaling van dit zonnehart is; dat alle Oalims precies aan elkaar gelijk zijn. m.a.w. Deze zijn meerlingen zoals op Aarde het geval is bij tweelingen, drielingen enz. en zelfs zeslingen! Ze zijn precies aan elkaar gelijk. Zoals de één denkt zo denkt de andere precies hetzelfde. Maar God de Vader was de eerste, Jezus de tweede in lijn en daarna al de Oalims in die zelfde lijn! Ze hebben allemaal een kracht van 1000 zonnen!

De heer Vlietstra, voormalig Hoofd van Politie in Den Haag, wist waar ik met al mijn schrijven mee bezig was en heeft mij de boeken van Jacob Lorber aangeprezen! Daarvoor was er een Voorganger(!) die mij de boeken van Emanuel Swedenborg heeft toegestuurd. Bijna 99% ervan is in de 2e graad van kennis geschreven! Maar het is door een rechtvaardige bekeerling gewoonweg niet te zien. Dat is ook onmogelijk. Maar toen ik, na mijn bekering in sept.1977, vijf jaar later op 20 dec.1982 uit de geest Wederom geboren werd, lichte alle teksten op dat in de 2e en de 3e graad in de boeken van Jakob Lorber en in de Bijbel is geschreven. Ik zag het direct!

De 2e en 3e graad achter de Horizon verborgen. De Wedergeboorte uit de geest (Zoon Gods) komt op 18 plaatsen in de Bijbel voor, de Oalim 5 keer.

(Joh.1:12 en vers 13) kun je wel lezen maar het is niet te doorzien. (Joh.3:1-12) Het gesprek dat Jezus met Nicodemus heeft gehad was in de 2e graad van inzichten, het is niet te doorzien. Zo zijn er tientallen van deze teksten in de 2e graad en maar 5 in de 3e graad geschreven, maar het is niet te zien, tenzij dat je Wederom, maar dan dit keer, uit de geest geboren wordt. Nicodemus wist al heel veel, maar dit had hij niet kunnen zien. Na de Hemelvaart van Jezus, drie jaar later werd Nicodemus uit de geest Wederom geboren. Het staat niet in de Bijbel. Paulus, op weg naar Damascus, viel van zijn paard en werd enkelen jaren later uit de Geest van God Wederom geboren.

Veel christenen vragen mij heel beleeft hoe ik dit alles weet en weer anderen (de grote schoolkinderen) zijn kwaad op mij. Maar als u net als Jezus en vele anderen ook uit het Vuur van de Wedergeboorte, dus uit de geest Wederom geboren bent geworden dan zult u alle kennis bereiken van de 1e Vuurkennis. Ja, dan wordt je ziende! (Openb.3:18) "..omdat gij ziende worde".

En u zult dan net als ik gaan praten en schrijven op het niveau van de 1e Vuurkennis in de 2e graad!

Inzichten Zonen Gods door christenen afgewezen. De Zonen Gods hebben in de 2e graad van kennis een bepaalde manier van praten en schrijven, dat nota bene door de christenen herkent zouden moeten worden. Maar helaas, in plaats daarvan keren ze zich vol afschuw tegen deze machtige krachtbronnen. Dat is dan ook de reden waarom de Zonen Gods hun eigen weg gaan. (Joh.3:8)

Van de miljoenen Zonen Gods is het hooguit een enkele die zich nog wil laten horen. Maar hij moet wel durven. Jezus, durfde het ook en Hij werd gekruisigd!

Open boven "De Zonen Gods" en zie, in het verslag waarin ik het aantal zonen Gods hebt geschat tussen de 3 en 5 miljoen. Zie de Ridders van Michaël! "Kom naar voren, oh Zonen Gods!"

Maar ze komen niet, het heeft toch geen zin. Daarom was Jezus zo verbaasd dat Hij er in de Eindtijd dan toch nog één kon vinden, die aan deze roep gehoor zou geven en Jezus gaf mij het visioen van de Opname in maart 2018!

Vandaar de grote blijdschap van de Heer, dat de Heer dat aan Karel Hoekendijk bij zijn aankomst vanuit Aruba naar Suriname heeft doorgegeven. Dat was in sept.1961. Ik was toen 9 jaar oud. Mijn ouders woonden toen in Suriname, Paramaribo in het plaatsje Zorg en Hoop. Zie: Getuigenis van Karel Hoekendijk "De zeven hemelen Gods".

Mocht u door dit verslag zijn heen gekomen en u wordt met alles wat u nu al weet nog eens een keer uit de geest Wederom geboren, dan zult u de vragen die u mij heeft gesteld in de 2e graad van kennis zien. Want de Bijbel is op algemene wijze geschreven en God de Vader laat niet toe dat daar misbruik van wordt gemaakt.

Want wat dacht u, dat ik niet op de hoogte zou zijn van wat er in (Openb.22:18-19) staat geschreven? Voorwaar, voorwaar!

Zie: De renbaan van Paulus "De erekrans!" en zie onderaan "De schapen, door wolkenvelden omgeven". De raaf uit (Genesis 8:7)!

Er zijn 5 soorten van Wedergeboorte:

De wedergeboorte van de geest (Bekering) 1e graad.

De wedergeboorte van de ziel (Waterdoop) complete onderdompeling.

De wedergeboorte in de geest. (Het kunnen spreken in tongen)

De Wedergeboorte uit de geest 2e graad. Zoon Gods, de 1e Vuurproef. (Matth.11:11-12)

De Wedergeboorte van de Oalim 3e graad. De 2e Vuurproef. (Openb.2:28 /Luc.22:44)

Zie: grafiek! A4 "De zeven hemelen Gods"

Net als Jona wilde ik aanvankelijk geen gehoor geven, maar dat schilde niet veel.

Alle teksten zijn uit de Bijbel van het Nederlands Bijbel Genootschap (NBG Haarlem 1951) en door visioenen en profetieën aangevuld volgens (Joh.16:13).

_____

Mark S. op 21-10-2015 12:39

@JJB,@Benders,@Harold en anderen.

Beste JJB ik ben het zozeer met de reactie van @Benders eens op 20-10-2015, 14:17.

Ik wil me er geheel bij aansluiten, vooral de opmerking dat je niet op de weg van de Waarheid bent en verstrikt bent geraakt in een dwaalleer. Breek inderdaad met die dwaalleer. Wat @Benders al zegt: breek er radicaal mee! En laat je inderdaad door andere christenen helpen.

Ook anderen oa. @Harold hebben je al gewaarschuwd en ik doe hierbij hetzelfde. Ik waarschuw je ook om radicaal te breken met deze dwaalleer en je aan de Bijbel te houden. Ook ik wil verder niet met je in discussie gaan, dat heeft geen zin. Dat vind ik zonde van mijn tijd en dat heeft ook geen nut.

Als jij op mij wil reageren met meer van jouw dwaalleer dan ga ik daar dus niet op in. Ik wil je alleen maar oproepen, net als de anderen hier, om op te houden, radicaal te breken met je dwaalleer. Ik wens je hierbij alle goeds toe. Moge God, de God van de Bijbel dus je hierbij helpen! Ik hoop dat je onze dringende oproep aan jou ter harte wil nemen.

Goudsbloem op 21-10-2015 16:26

Ik sluit mij geheel bij al diegenen aan die niets van het geklets van JJB moeten hebben. Ik ga die lange verhalen dan ook niet lezen. Ik weet genoeg. Kap ermee.

Arno op 21-10-2015 17:33

JJB, ik stel u aansprakelijk voor overmatig slijtage aan het scrollwieltje van mijn muis.

Josef op 21-10-2015 18:35

Nog een keer jjb,

Lees deze stukken eens en trek uw lering hier uit ,met wat u verteld.

http://www.franklinterhorst.nl/Schrikbarende%20misleidingen%20binnen%20het%20christendom.htm

http://www.toetsalles.nl/

christen 777 op 22-10-2015 14:14

een daalleraar of dwaling kun je herkennen aan het feit dat ze met data gaan smijten dan en dan vindt de opname plaats en dan en dan komt Jezus terug dit is dus pertinente onzin en onbijbels. Het is hetzelfde als met de elfstedentocht elk jaar denk je dat die komt en dan komt die niet. Elfstdentocht  (inmiddels ook een religie met mythische vormen aan het worden) is als de wederkomst je weet dat die komt alleen niet wanneer. 

Qromwel op 22-10-2015 17:07

christen 777 op 22-10-2015 14:14: Hij heeft het toch zelf gezegd, dat Die Dag zich niet laat berekenen. Kennelijk gelooft men Hem, die De Waarheid Zelve is, niet of niet helemaal.

Benders op 23-10-2015 17:38

JJB op 21-10-2015 09:10

Ik heb je website gelezen en wat over Jakob Lorber en ik zie veel gelijkenis met wat jij schrijft, of overgenomen hebt van Jakob Lorber en aanverwante zielen.

Je noemt Karel Hoekendijk  als een bewijs dat God je al zeer vroeg geroepen zou hebben. Als ik naar je schrijfsels kijk dan ben je niet door God ( Elohim) geroepen maar ben je onder de macht van een fikse dwaalgeest gekomen.

Ook je schrijven is warrig en vol met warrige begrippen. Al de door jou genoemde  vuurdopen en graden komen uit de occulte wereld en hebben niets met de bijbelse begrippen te maken.

Bijbels gezien maakt een wedergeboren christen, die op het moment van wedergeboorte vevuld wordt met de heilige geest een heel proces door van groei in het geloof en geestelijke volwassenheid. Dat gaat vaak gepaard met lijden in zijn leven. De bijbel staat er vol mee.

Maar wat jij allemaal beweert, dat is zo warrig en zo semi intelligent. Het is volkomen onzin en heeft niets met de groei van een kind van God naar  geestelijke volwassenheid te maken.

Ik val jou niet persoonlijk aan maar wel de ongezonde leer die jij aanhangt , met je bijbel erbij.

Dat je de bijbel erbij gebruikt zegt helmaal niets over het geestelijk waarheidsgehalte van je schrijfsels.

Je voelt je hier verketterd en niet serieus genomen. Het gaat niet om jou als persoon maar de leer, die hier niemand serieus neemt.

Je zegt dat je gebeden hebt voor begrip voor mij in jouw leer.

Je gebeden zijn wel verhoord maar niet op de manier zoals jij het gehoopt had. God ( Elohim) laat je zien dat je zo verkeerd bezig bent en Deze God ( Elohim) ,niet jouw god, wijst je naar christenen die jou willen helpen om weer op de Weg van de Waarheid te komen.

Wees weer als een kind en neem het eenvoudige evangelie met blijschap aan.

Sterkte JJB met het losmaken uit die bizarre leer.

Benders

 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl