HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Insiders over migranteninvasie: ‘Europa wordt erger dan Irak’

‘Minstens 25% moslimmigranten zijn ISIS-strijders, wachtend op bevel ons te veroveren’ – ‘Mogelijk Russisch militair ingrijpen nodig om Europa van islam te redden’

 

De Duitse ingenieur Walter Eichelburg, tevens jarenlang financieel- en IT-expert en eigenaar van Hartgeld GmbH, voorziet op basis van vertrouwelijke informatie uit politieke kringen een afschrikwekkende toekomst voor Europa, maar daarna weer nieuwe hoop. ‘Met 2015 begint een nieuw tijdperk: het uitschakelen van de huidige politiek en leugenmedia. Men laat u in de hoogverraadsval lopen door het binnenlaten van een vijandig terreurleger, dat ons binnenkort voor enige tijd zal veroveren. U kunt het niet geloven omdat het teveel voor u is.’ Insiders verwachten echter dat het in Europa nog erger wordt dan in Irak.

 

‘Vijandig moslimleger zal veel grote Europese steden veroveren’

Minstens 25% van de miljoenen moslims die nu als ‘vluchtelingen’ tot Europa worden toegelaten zijn ISIS-strijders, betoogt Eichelburg. ‘Dit vijandelijke leger krijgt binnenkort het bevel om ons te veroveren. Veel grote steden zullen minimaal voor enige tijd in handen van islamitische terroristen vallen voordat wij ze heroveren.’

De meeste Europese burgers kunnen zich niet voorstellen dat de huidige welvaarts-democratie binnen enkele jaren voorbij is omdat het Westerse fiat-geldsysteem zal instorten. Dat zal tevens de definitieve einde betekenen van het (euro)socialisme en de heersende politieke elite, die na de grote crash geen stemmen meer zal kunnen ‘kopen’ en de massale woede van de gewone man over zich heen zal krijgen.

Overheden gaan niet politiek-correcte websites blokkeren

Volgens de hooggeplaatste ‘elite’ bron van Eichelburg worden op dit moment blokkades voorbereid van internetsites en –blogs die de waarheid over de migranteninvasie schrijven en daarom niet gewenst zijn. Tegelijkertijd komen er tolerantie- en gedragswetten die burgers gaan voorschrijven hoe ze met de ‘vluchtelingen’ moeten omgaan. ‘Zo worden we er psychisch voor klaargemaakt.’

De reguliere media zijn op geen enkele manier meer te vertrouwen en worden vrijwel uitsluitend nog gebruikt om de burgers te misleiden, te manipuleren en te verwarren. Journalisten onderzoeken niet meer of iets klopt, maar volgen klakkeloos de door de overheid voorgeschreven politiek-correcte meningen en standpunten.

Chaos en geweld in Europa ‘erger dan in Irak’

Dan barst de terreur los. Tienduizenden moslimmigranten gaan los op de autochtone bevolking door hen te intimideren, plunderen, molesteren, mishandelen en verkrachten. Dit zal niet uitmonden in één veelomvattende Europese burgeroorlog, maar in vele kleine. De terroristen zullen ons proberen te veroveren en al onze laatst overgebleven waarden willen vernietigen.

Hele steden worden veroverd en veranderen in poelen van chaos en extreem geweld. ‘Het wordt erger dan we ons nu überhaupt kunnen voorstellen. Nog erger dan in Irak. Als het losbarst heeft u minstens een halve dag de tijd om uit de grote steden weg te vluchten. ’s Morgens is echter beter.’

Toch zal de enorme ellende sneller ophouden dan we denken, mede omdat de heersende elite niet wil dat er teveel van hun bezittingen worden weggeroofd en verwoest. Een andere bepalende factor kan het klimaat worden: de meeste moslimmigranten zijn niet gewend aan koude winters, laat staan als dit een strenge wordt.

Redden de Russen de Europeanen van de islam?

Het is denkbaar dat de Russische president Putin zijn leger op Europa afstuurt om ons van de terroristen en de islam te redden*. ‘We zullen zien wanneer het losbarst. Dat bijvoorbeeld Wenen een bepaalde tijd door de islam zal worden veroverd weet ik ook van andere bronnen.’

* U vraagt zich af waarom? Omdat Putin zich anders gesteld ziet voor een door islamisten veroverd nucleair bewapend Frankrijk en Groot Brittannië, en hij weet dat die waanzinnig genoeg zijn om deze wapens tegen Rusland te gebruiken, ook –en misschien zelfs juist- als dat pure zelfmoord betekent. Overigens liggen er ook in Nederland en Duitsland kernwapens opgeslagen.

Terreur zal snel beginnen, instorting maatschappij volgt

‘Dit alles is zo enorm dat bijna niemand zich het zich kan voorstellen. Maar het komt. Het is overduidelijk dat de politiek op dit moment een terreurleger binnenlaat. Wanneer dit terreurleger het aanvalsbevel krijgt is helaas niet bekend, maar er zijn nu al diverse berichten dat moslims uit Europese steden lijken te verdwijnen – beter gezegd: zich niet meer met hoofddoekjes en baarden laten zien. Daarom zal het al snel beginnen.’

Kort nadat de terreur losbarst zal bijna niemand meer de straat op durven, waardoor de economie, de bevoorrading van supermarkten en het hele financiële systeem –inclusief de euro- binnen zeer korte tijd zullen instorten. Hierdoor zal er een grote hongersnood uitbreken.

‘Alle moslims zullen van ons continent worden verdreven’

Dan is de maat voor de zwaar getroffen autochtone Europeaan eindelijk vol. Ze zullen zich verenigen en alle moslims tot op de laatste man van ons continent verdrijven. Eichelburg: ‘We zullen zien hoeveel van hen het lukt om thuis te komen. De politici van alle niveaus die ons dit hebben aangedaan zullen eveneens worden verdreven. We zullen ook zien hoeveel van hen in de strafkampen echt werk zullen kunnen verrichten.’

Oude gevestigde orde weg, herstel Europa begint

Na dit onder de noemer van ‘democratie’ gepleegde hoogverraad zullen de burgers niets meer van dit door de gevestigde orde misbruikte systeem willen weten. Ze zullen nieuwe monarchen tot hun leiders benoemen – absolutistisch, maar tegelijkertijd gericht op het welzijn van het volk. Er komt een nieuwe munt, wellicht een ‘Kroon’, die weer gebaseerd zal zijn op de goud- en zilverstandaard.

Voor de huidige politici die Europa met het welbewust binnenhalen van de islam in de grootste ellende ooit hebben gestort zal geen plaats meer zijn, schrijft Eichelburg. De maatschappij zal weer terugkeren naar oude vertrouwde traditionele gezins- en familiewaarden. Dan zal het herstel van ons deels verwoeste continent kunnen beginnen.

 

Xander

(1) Hartgeld (pdf)

Zie ook o.a.:

09-10: China verklaart de islam de totale oorlog
08-10: Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten
07-10: ‘ISIS migranten hebben dodelijk saringas naar Europa gesmokkeld’
07-10: Duitse politie heeft bevel te zwijgen over misdaden en anarchie rond asielzoekerscentra
04-10: Deense psycholoog legt uit waarom juist de islam psychopaten en monsters voortbrengt
03-10: Het bewijs: Website met honderden foto’s van als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa
03-10: Internationale petitie eist aftreden bondskanselier Merkel vanwege massa immigratie
01-10:Zo kunnen als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen heel Europa lam leggen
29-09: Undercover in migrantentrein: Enkel gepraat over roven en verkrachten in naam van Allah
18-09: Top imam; Moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat
13-09: Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Eeelke op 12-10-2015 14:08

@ Brandende kaars op 12-10-2015 00:51

Bedankt voor je bijdrage

Noorderlicht op 12-10-2015 14:33
Problem, reaction, solution. Degenen die deze chaos creëren zullen met een oplossing komen en dat is uiteindelijk de NWO, dus begrijp niet zo waarom mensen opgelucht zijn na het lezen van dit artikel, want na dit alles zijn we pas echt onze vrijheid kwijt.
Qromwel op 12-10-2015 16:52

En wie redt ons vervolgens van de Russen?

Eeelke op 12-10-2015 17:27

Bij de Pegida demonstratie in Utrecht zijn nog 6 mensen gearresteerd die zich voor de rechter moeten verantwoorden. Van de tegendemonstranten die deze demonstratie verstoorden is niemand gearresteerd

rebas op 12-10-2015 23:57

Weet je van wie ik als Belg in eerste instantie bang hoeft te zijn en dit  in deze volgorde.

1) Van 1815 tot 1828 van Nederlandse overheersing en bezetting.

2) Van 1914 tot 1918 Duitse overheersing en bezetting

3) van 1940 tot 1945 Duitse bezetting idem.

Duitsland is verantwoordelijk voor de dood van 20.000.000 Europese burgers alleen al in de 2de wereldoorlog.

.

Putinnie op 13-10-2015 00:17

Als de Russen komen en die komen sluit je aan.

 De Russen zijn al jaren een bedreiging en het komt uit.

Wij wachten op de ommekeer  

Xander preekt juist.

Macacco op 13-10-2015 10:02

@ Noorderlicht 14.33.

Zo zal het helemaal gaan!. Hetgeen er nu wordt binnengehaald zal die weg voor de hoge heren banen, ten koste van de autochtone bevolking. Maar we wilden het zelf, we hebben ze toch die macht gegeven.

Richard op 31-10-2015 23:22

Tot die tijd zit ik bij familie in India.

Tot laterzzz...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl