HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoge insiders Vaticaan: Paus Franciscus treedt volgend jaar af

Paus zou doelstellingen Nieuwe Wereld Orde al hebben bereikt – Katholieke leiders uit Italië, Mexico en Chili verklaren: ‘Homo’s zijn de redding van de Kerk’

 

Volgens twee hooggeplaatste insiders van het Vaticaan –de een lid van de Ridderorde van het Heilige Graf en de Pontificale Ruiterorde van paus Sint-Sylvester, en de ander lid van het Vaticaanse diplomatieke Staatssecretariaat (‘ministerie’ van Buitenlandse Zaken)- zal paus Franciscus al volgend jaar zijn aftreden bekend maken. De belangrijkste reden: zijn taak als eerste Jezuïtische paus van de Nieuwe Wereld Orde zou dan zijn voltooid. Tevens zou Franciscus zijn oude dag niet in Rome, maar in zijn thuisland Argentinië willen doorbrengen.

 

Opstarten Marxistische NWO-agenda gelukt

De paus is een van de hoogste ‘NWO’ topfiguren die met succes Agenda-2030 erdoor heeft gedrukt, het alomvattende Marxistisch-socialistische VN-programma om de welvaart in het Westen met torenhoge CO2/milieubelastingen te verplaatsen naar de Derde Wereld, en de traditionele Europese en Amerikaanse samenleving uit te wissen door deze te overspoelen met miljoenen (moslim)migranten.

Ook heeft Francicus in navolging van zijn voorganger grote stappen gezet naar het samenvoegen van het christendom en de islam tot een min of meer universele religie (in de wandelgangen ‘crislam’ genoemd).

Tijdens een aan de gang zijnde synode waarschuwde Franciscus zijn bisschoppen en kardinalen dat ze moeten vermijden dat ze zich laten meeslepen door ‘complotten’ die op het internet over het Vaticaan en de Katholieke Kerk worden verspreid.

Zware kritiek van conservatieve geestelijken

De leider van de grootste christelijke kerk kreeg de afgelopen dagen tal van vragen van invloedrijke conservatieve bisschoppen over zijn recente bezoek aan de VS, dat volgens velen een totale mislukking was. Door Franciscus’ openlijk promotie van een vrijzinnige (neo-)communistische kerk- en wereldorde zou hij steeds meer traditionele katholieken van zich hebben vervreemd.

Zo was er veel protest tegen de door de paus toegestane lobby tijdens de synode van ‘LGBT’ (lesbisch, gay, bi en transgender) activisten voor acceptatie van hun geaardheid door het Vaticaan. Op 2 en 3 oktober werden hiervoor twee speciale conferenties in Rome georganiseerd.

Eén conferentie kreeg de weinig verhullende naam ‘Ways of Love’. Het werd niet alleen de geboorteplaats van het Global Network of Rainbow Catholics (de regenboog is het bekende uit de Bijbel ‘gekaapte’ symbool van de LGBT lobby), maar bleek ook het moment waarop ene vader Charamsa openlijk zijn ‘coming out’ als homo bekendmaakte.

‘Homo’s zijn de redding van de Kerk’

Het schokkendst was echter de openlijke verklaring van de Mexicaanse bisschop José Raúl Vera Lopez dat ‘homo’s de redding van de Kerk’ zijn. Hij werd daarin gesteund door twee Jezuïeten aan zijn zijde: Pedro Labrin uit Chili en Pino Piva uit Italië.

Tijdens de Synode van Bisschoppen voor het Gezin verklaarde de aartsbisschop van Foggia, Giuseppe Casale, tegen de media dat ‘homoliefde geen zonde is’ en ‘het fout is het te verbieden. Homoseksualiteit is van toegevoegde waarde voor de Kerk.’

‘Kerk in monsterachtig iets veranderd’

Leo Lyon Zagami, een geopolitieke onderzoeksjournalist en auteur van negen boeken –inclusief zijn meest recente ‘Paus Franciscus: De Laatste Paus?’-, die persoonlijk het baanbrekende nieuws van bovengenoemde bronnen vernam, concludeerde dat ‘het geen wonder is dat Paus Franciscus volgend jaar zijn aftreden aan de wereld bekend zal maken, omdat hij de kerk in een monsterachtig iets heeft veranderd dat niets meer te maken heeft met de leringen van Jezus Christus.’

Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies
29-03: Paus Franciscus erkent dat de eindtijd is aangebroken

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde

18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
10-06: Paus Franciscus wil vredesconferentie drie grote religies in Rome ('Mogelijk in 2015 gezamenlijk gebed om vrede in Jeruzalem')
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen
13-03: Kardinaal Bergoglio gekozen tot laatste paus, Petrus Romanus
25-02: Exo-Vaticana (10): Paus impliceert dat Grote Verdrukking gaat beginnen

2012:
27-04: De komst van de laatste paus Petrus Romanus (deel 16)
03-01: '2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus, Petrus Romanus'

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 Reacties

Pagina12
Josefientje op 16-10-2015 22:05

@ Harold op 16-10-2015 09:20 Ook ik was hevig verontwaardigd en heb Jeroen Pauw enkele links gezonden en hem gevraagd waarom hij de Joodse Rabbijn zo liet lijden. Heb ook CIDI gebeld en het CIDI zei dat er veel reacties waren en men vroeg om dit ook kenbaar te maken aan de vara. (Had ik al gedaan). Heb het CIDI gevraagd mijn mail die ik aan Pauw geschreven had door te zenden naar de Rabbijn. Dat zou men doen. De uitzending was niet om aan te zien of aan te horen, wat een rotuitzending. Iedereen hield zich van de domme.

Harold op 16-10-2015 22:22

@Zomer en @Josefientje  De social media stroomde gelukkig over van verontwaardiging, het was nog ernstiger geweest als het niemand wat zou deren. Wel moet ik eerlijk zeggen dat de Joodse gemeenschap geen sterke woordvoerder hadden gestuurd. Hij was te schuchter en heeft de werkelijke reden, nl. het diepgewortelde antisemitisme onder moslims, niet eens kunnen verwoorden. Wel goed van jou Josefientje dat je je beklag bij de Vara hebt gedaan.

Zomer op 16-10-2015 23:04

Harold op 16-10-2015 22:22

Dat ben ik met je eens Harold, Hij was veel te bescheiden terwijl er mondige mensen genoeg zijn in de Joodse gemeenschap, het was inderdaad een verkeerde keuze.

Josefientje op 16-10-2015 23:31

@ Harold op 16-10-2015 22:22     ik denk dat de rabbijn erg wijs was door niet te antwoorden op de vuurtdurende uitdaging van J. Pauw omdat hij dan, als men de waarheid zegt, helemáál niet meer veilig over straat zou kunnen gaan. Heb je ooit in het openbaar gehoord: eerst zaterdag (de Joden) dan zondag? Of dat in hun boek staat dat alle Joden en Christenen (apen, varkens enzo) dood moeten? Niemand durft dat aan te kaarten, niemand hoor je daarover, het is een diabolische spraakverwarring en de waarheid mag niet gezegd worden.

Josefientje op 17-10-2015 13:51

Deze jongeman zegt precies wat we behoren te doen en te zeggen, maar we zijn al geïntimideerd.

Tom Trento (Florida) interviewt een verwonde ex-moslim over Israel en Amerika

A warning to America and Israel from an ex-Muslim

https://www.youtube.com/watch?v=X7zhZmcwwLM

rebellio op 17-10-2015 15:20

@Josefien, bedankt voor je link. Begrijp hem volkomen, maar!! Hoe, hoe vechten we tegen het kwaad?

Met liefde iemand terechtwijzen, hoe doe je dat. Hoe kunnen we ons voorbereiden, wat denk jij?

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl