HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten

Plan omvat gedetailleerde plannen voor aanslagen op gebouwen, leegroven wapendepots en opblazen bruggen en spoorlijnen


Het land dat zijn grenzen het verst heeft opengezet voor moslim migranten is het belangrijkste doelwit van jihadstrijders. We kunnen op dit moment alleen maar speculeren of er voor steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag etc. vergelijkbare plannen bestaan.

Terwijl de Duitse bondskanselier Angela Merkel maar weer eens herhaalde dat ‘wir schaffen es’ om alleen al dit jaar 1,5 miljoen moslim migranten op te nemen, namen de Koerden bij de Turks-Syrische grens een ISIS strijder gevangen die een kaart bij zich had met gedetailleerde plannen voor het plegen van talrijke terreuraanslagen en de verovering van Berlijn met behulp van duizenden als vluchtelingen vermomde jihadisten.

 


Omdat de kaart zeer gedetailleerde doelwitten zoals gebouwen van de politie, hulpdiensten, het leger en overheidsinstellingen bevat, moeten degenen die de kaart hebben gemaakt geruime tijd in de Duitse hoofdstad hebben gewoond. Als vluchtelingen vermomde ISIS strijders zouden zich in eerste instantie richten op het veroveren van 8 cruciale locaties die nodig zijn om de stad onder controle te krijgen.

Leegroven wapendepots, opblazen bruggen en spoorlijnen

De moslimextremisten gaan ervan uit dat ze het verrassingselement aan hun kant hebben en met grote aantallen migranten –vermoedelijk enige duizenden per stad- de te verwachten tegenstand snel zullen overlopen (2).

Een van de eerste geplande aanvallen is op twee militaire wapendepots. Zodra die zijn veroverd worden de buitgemaakte wapens uitgedeeld aan migranten, die vervolgens op weg gaan om andere strategische doelen aan te vallen. Het plan omvat het opblazen van belangrijke bruggen en spoorlijnen om te voorkomen dat het Duitse leger versterkingen naar de stad stuurt.

Traint de Bundeswehr op de bevrijding van Duitsland?

De Duitse bondskanselier zei gisteren opnieuw dat het geen zin heeft om te proberen immigranten terug te sturen en de grenzen te sluiten, ‘omdat ze toch wel komen’. De ervaringen in Oost Europa ;aten echter zien dat het wèl zin heeft. Zo werd de Hongaarse hoofdstad Budapest compleet schoongeveegd.

Het ontbreekt Merkel daarom niet alleen aan politieke wil. Zij heeft doelbewust de migranteninvasie in gang gezet om niet alleen tegen het Duitse, maar ook tegen de andere autochtone Europese volken een terreuroorlog te ontketenen. Daarom zal de politiek helemaal niets doen met deze informatie. We kunnen zelfs verwachten dat het belachelijk zal worden gemaakt, precies wat in 1939 en 1940 in de Tweede Kamer gebeurde met de weinigen die waarschuwden voor het gevaar van Nazi Duitsland.

U vindt dit scenario moeilijk voorstelbaar? De Bundeswehr (het Duitse leger) bereidt zich al sinds 2006 voor op gevechten met ‘cultuurvreemde’ terroristen (2). Het bijbehorende filmpje veroorzaakte een klein internationaal schandaal. Diverse Amerikaanse politici vroegen destijds uitleg waarom Duitse soldaten klaarblijkelijk specifiek trainden op het schieten op kleurlingen (3). ‘Tenslotte moet de Bundeswehr Duitsland straks weer van de terroristen bevrijden’, aldus het commentaar van Hartgeld.com.


Xander

(1) Hirtop.in (via Pamela Geller)
(2) Hartgeld (/ YouTube)
(3) Spiegel


Zie ook o.a.:

07-10: ‘ISIS migranten hebben dodelijk saringas naar Europa gesmokkeld’
03-10: Het bewijs: Website met honderden foto’s van als vluchtelingen vermomde terroristen in Europa
03-10: Internationale petitie eist aftreden bondskanselier Merkel vanwege massa immigratie
01-10:Zo kunnen als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen heel Europa lam leggen
18-09: Top imam; Moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat
13-09: Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
rebellio op 09-10-2015 15:16

@HE vertel jij nu maar eens eerst waar jij je wijsheden vandaan haalt!

@phantom, hoezo jullie, wie zijn "jullie"?. Lekker ff makkelijk generaliserend reageren zeg.

Harold op 09-10-2015 15:48

@PrincessofGod, Je hebt wel gelijk, dat de liefde alles overwint, maar hier wordt ook niet tot geweld en haat opgeroepen. Wij mogen volgens de Bijbel niet veroordelen, maar wij moeten wel beoordelen.Ten eerste moeten wij onszelf beoordelen, de zogenaamde balk in je eigen oog. Daarnaast moeten we beoordelen het verschil tussen het goede en het kwade in deze wereld. Op deze manier kunnen wij het kwade mijden:

1 Tessalonicenzen 5:21 Onderzoek alles, behoud het goede en vermijd elk kwaad, in welke vorm het zich ook voordoet.

Wij kunnen alleen het kwade vermijden als wij een beoordeling gemaakt hebben. Daarnaast moeten wij niet alleen vermijden, maar ook ontmaskeren:

Efeziërs 5:11 Neem geen deel aan de vruchteloze praktijken van de duisternis maar ontmasker die juist.

Het beoordelen en het ontmaskeren van het kwade gebeurd hier volop, zodat een ieder hier gewaarschuwd is, zodat wij het kwade kunnen vermijden. Het kwade hier is de Islam, dit houdt niet in, haat tegen moslims! Islam is de ideologie die we moeten ontmaskeren en moeten haten. De moslims verdienen onze liefde en gebed, want juist ook voor hen geldt het kruis van Jezus Christus.

voorbijganger op 09-10-2015 16:22

@Bomans, als Merkel wél de dochter van Hitler is past het in het plaatje dat de EU voortzetting is van het nazi rijk: zoek maar op 'EU nazi roots' o.i.d. De islamisering van Europa leidt tot extreme spanningen waar Hitler zich in zou verlustigen.

Qromwel op 09-10-2015 17:08

René van Zalk op 08-10-2015 17:19: Burgeroorlog in Nederland? Vergeet het maar, met dit volk valt op zo'n gebied geen goed garen te spinnen. Je wordt verraden voor je het weet. Het volksleger is niet voor niets afgeschaft.

Ike op 09-10-2015 17:54

In mijn ogen allemaal pogingen om tot een NWO te komen. Ze willen een Europeesche politieke unie om de grote problemen een hofd te kunnen bieden. Daarbij krijgt de EC ok macht over onze pensioengelden.

Ze willen nu een Europeesche macht die de grenzen gaat bewaken. Bij de VN hebben ze het nu voor elkaar gekregen;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24598612/__V-raad__EU_mag_in_Libische_wateren__.html

Je vraagt je af hoe die dombo's zich dat voorstellen. Gaan ze boten 20 meter van de kust tot zinken brengen? Of gaan ze de boten enteren en terugslepen?

Dat zal echt niet gaan en leiden tot het tot zinken brengen van boten met mensen die niet kunnen zwemmen. Dus dan moet zo'n macht overgaan tot het optreden tegen boten als ze nog aan de kust liggen. Maar als ze dat gaan doen moeten ze of op burgers gaan schieten of het vaste land gaan betreden. Dit gaat nooit werken.

Dit gaat leiden tot wat Italië en Frankrijk echt willen en dat is een uitbreiding van de EU naar Noord Afrika.

Verder willen ze de econmie weer proberen aan te slingeren door goedkope krachten en de bouwsector. Je ligt zowat blauw van het lachen als je op tv een bouwondernemer hoort vertelen over de cascobouw van woningen waarbij binnen een dag een woning gebouwd word van 250000 Euro. De meerderheid van de bevolking heeft niet eens een woning van 250k

Het is net alsof je naar en racistisch programma zit te kijken waarbij de eigen bevolking bij alles word gediscrimineerd en moet gaan betalen voor de aanval op landen met olie of gas of pijplijnen en daarna de immigratie van de bewonders van deze landen en opvang van deze bewoners. Vervolgens zorgen deze immigranten voor een neerwaartse druk op de salarissen en moet de autochtone en allochtone bevolking zich aanpasssen tegenover deze nieuwe immigranten om ze niet teveel te schockeren.

ROFL, ik blijf maar lachen, want ik kan dit echt niet meer serieus nemen. Het lijkt wel of al deze politici hun diploma hebben gekocht.

Ik zit te wachten op Frans Bauer op tv, die samen met Mallik Ruttos lachend zegt dat alles een hoax was.

PrincessofGod op 09-10-2015 20:04

Ik ben het grotendeels wel met jullie eens. Ik wilde alleen een punt maken dat we meer moeten bidden dan praten. Het is niet verkeerd om alert te zijn. Ik denk alleen dat als we allemaal zoveel zouden bidden als we praten er meer zou veranderen. Ik weet het antwoord niet op dit probleem. Hoe je het moet aanpakken. Een ding weet ik dat als belangrijke mensen terug zouden gaan naar God in dit land we voor veel ellende bespaad kunnen worden. God kan ook wijsheid geven aan invloedrijke mensen net als Salamo of daniel. 

Syriër in spe op 09-10-2015 20:23

Hier zou ik geen gecertificeerd nieuws vergunning voor geven.... nieuws hoort net als media niet een mening over te brengen die mensen beïnvloed om ook maar zo te denken... haat zaaien heet dat

Qromwel op 09-10-2015 20:24

Merkel is 61 jaar levend, Hitler 70 jaar dood.

Josefientje op 10-10-2015 00:14

Interview met gevangengenomen Isis strijders

https://www.youtube.com/watch?v=h6olznBn_Tg

rebellio op 10-10-2015 08:34

@PrincessofGod, "meer bidden dan praten", Walid Shoebat zou het niet met je eens zijn. Christenen moeten veel meer in actie komen! De christenheid zou veel meer voor elkaar (lees christenen in midden-oosten) op moeten komen, elkaar helpen en steunen waar mogelijk.

“Matthew 25 zegt ons , Christus zal ons beoordelen op basis van wat we voor hen die lijden deden. Hij spreekt over het lijden van Israël (zowel Joden en aangenomen christenen) als zijn lichaam "Want ik had honger en u gaf Me voedsel, naakte en u heeft mij gekleed, ik was in de gevangenis en u heeft mij bezocht..." Vrij vertaald: Hen die verzorgen zullen het Koninkrijk binnengaan en zij die het niet kan schelen moeten buiten blijven.” [mijn vertaling]

http://shoebat.com/rescuechristians-faq/

Free op 12-10-2015 14:28

Rebellio, helemaal mee eens, princesofgod is veel te lief, ben benieuwd hoe ze zich straks gaat voelen als het kwaad voor haar deur staan, omarmt ze dan met God's liefde of gaat ze zich toch verdedigen tegen dit tuig?

rudi rammeloo op 27-10-2015 05:45

heb momenteel nog geen reactie

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl