HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland


De Russische luchtaanvallen op de door Amerika en de NAVO gesteunde moslimterroristen in Syrië moeten volgens Brzezinski desnoods met geweld worden gestopt.

De even invloedrijke als beruchte NWO-topman Zbigniew Brzezinski, voormalig topadviseur van president Carter en een van de grote mannen achter Barack Obama, eist in de Financial Times Amerikaanse militaire actie tegen Rusland als het Kremlin niet ophoudt met het bombarderen van de door de CIA en de NAVO gesteunde islamistische rebellen in Syrië. Volgens hem laten die Russische aanvallen ‘op zijn best de incompetentie van het Russische leger zien’, en zijn in het ergste geval ‘een gevaarlijk verlangen de politieke onmacht van de Amerikanen te onderstrepen.’

 

De VS moet in Brzezinski’s ogen de Russen rechtstreeks dreigen met militaire vergeldingsaanvallen. Dat moet volgens hem niet moeilijk zijn, omdat de Russische schepen en vliegtuigen ‘geografisch geïsoleerd van hun thuisland zijn. Als ze de VS blijven provoceren kunnen zijn worden ‘ontwapend’.’ Daarbij ‘vergeet’ hij gemakshalve dat Rusland véél dichter bij Syrië ligt dan Amerika.

Rusland en China moeten ‘samenwerken’ met VS

Omdat ‘de Amerikaanse geloofwaardigheid in het Midden Oosten’ op het spel staat pleit hij voor snelle actie. Allereerst zou president Obama moeten eisen dat de Russen hun bombardementen op de door het Westen gesteunde islamitische terreurgroepen. ‘Maar het zou beter zijn als Rusland ervan overtuigd kan worden een verreikend akkoord met de VS over deze regionale problemen, die de belangen van afzonderlijke landen overstijgen, te zoeken.’

Ook China zou daarin betrokken moeten worden. Dat land blijft volgens Brzezinski bewust toekijken en hoopt later de scherven te kunnen oprapen om zijn positie te kunnen versterken. ‘Maar de regionale chaos kan zich makkelijk naar het noordoosten uitbreiden en Centraal en Noordoost Azië bereiken. Dat zou voor zowel Rusland als China nadelig zijn, maar ook voor de Amerikaanse belangen en vrienden van de VS –om niet te spreken over de stabiliteit- in de regio. Het is daarom tijd om strategisch slim te zijn.’ (1)

Europa en Israël opofferen in oorlog tegen Rusland

Brzezinski heeft altijd Rusland als de grote vijand beschouwd, ook na de instorting van het communisme, en dat is nu niet anders. Obama’s toenadering tot Iran en tegelijkertijd afstoten van Israël zijn twee van de belangrijkste ontwikkelingen waar Brzezinski al vele jaren openlijk voor pleitte. De ‘voormalige’ topadviseur ziet in Iran de ideale Amerikaanse bondgenoot om op zeker moment een oorlog tegen Rusland te beginnen. Zowel Israël als Europa kunnen daar in zijn ogen voor worden opgeofferd (dat is: worden verwoest zonder dat de VS hen te hulp schiet). De samenwerking tussen Rusland en Iran in Syrië is dan ook een doorn in zijn oog.


Xander

(1) Pravda-TV

Zie ook o.a.:

07-10: Ruim 50 Saudische geestelijken roepen op tot oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland
05-10: Rusland creëert met S-300 raketten no-flyzone voor Westerse toestellen boven Syrië
03-10: Rusland doet in 3 dagen wat het Westen 3 jaar niet wilde doen: ISIS verjagen
02-10: Ook China gaat islamitische terreurgroepen bombarderen in Syrië
30-09: Rusland beveelt Amerikaanse luchtmacht Syrië te verlaten, VS weigert
26-09: Chinees vliegdekschip aangekomen in Syrië, jachtvliegtuigen volgen
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland
11-09: Eerste 1000 Iraanse mariniers landen in Syrië en sluiten zich aan bij Russen
09-09: VS dreigt Rusland voor het eerst in 42 jaar met militaire confrontatie in Midden Oosten

11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)

2014:
05-12: Amerikaans Congres verklaart met nieuwe wet oorlog aan Rusland’

08-11: Weer geen bewijs voor Russische inval Oekraïne; ‘Westen zet IS in tegen Rusland’ (/ Wereldwijd befaamde hoogleraar/activist Noam Chomsky: Kernoorlog onheilspellend dichtbij door NAVO uitbreiding naar Russische grenzen)
14-10: Nobelprijswinnaar Vrede: NAVO dreigt kernoorlog met Rusland te veroorzaken
31-08: Council Foreign Relations: Crisis met Rusland is schuld van Westen
07-08: ‘Alleen Putin kan door VS gewilde wereldoorlog nog voorkomen’
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
17-05: Oud-kanselier Schmidt hekelt grootheidswaanzin EU en waarschuwt voor WO-3
29-03: Obama drijft mensheid naar laatste wereldoorlog

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 
Reacties

joppo op 10-10-2015 14:24

In Gods naam , blijf weg!!

Jullie Yankees hebben al genoeg ellende aangericht!!

Willem op 10-10-2015 14:24

Ja Xander, en dan te bedenken dat deze man de NeoConservatief der NeoConsevatieven is, met een zeer grote invloed in Washington .............. griezelig.

Cees op 10-10-2015 14:51

 Die Brzininzki raaskalt maar wat.De Russen aanvallen zal meteen de derde wereldoorlog inluiden'als deze al niet begonnen is'.Laat Rusland IS afmaken en laat Asad de baas blijven in Syrië.Deze mensen hebben een sterke lijder nodig.Kijk wat er met Irak gebeurde na dat Sadam Hoesein verdween,een Chaos werd het.

joepiejee op 10-10-2015 15:13

Das klare taal ?

speelt met vuur en het voortbestaan van de aarde

Lone Fighter op 10-10-2015 15:19

Xander: héél goed artikel.

Het verwoordt kristalhelder wat de ware bedoelingen van de NWO en de Bilderberg Groep van élitisten zijn:

de destructie van Israel/Europa,de déstabilisatie van de Westers-Europese samenlevingen d.m.v. de instroom/kolonisatiegolf van miljoenen moslims,de nederlaag van Rusland en China (zodat de hegemonie van de Bilderberger-waakhond Amerika gehandhaafd/gevestigd kan blijven/worden).

Een "geweldig"  vooruitzicht,deze "Brave New  World" van Amerika's Neo Cons (zoals deze Breszinski) en hun leenheren,de Bilderbergers.

Tsja,en in zijn ogen (die van Breszinski) doet Bilderberger-marionet Obama het niet echt goed: hij laat tenslotte het Midden-Oosten door z'n vingers glippen,gezien het Amerikaanse falen t.o.v. de ondersteuning van de anti-Assad - "rebellen" (in werkelijkheid ISIS-terroristen en hun geaffilieerde trawanyten,zoals Al Nusra en Al Qaïda) en het daaruit voortvloeiende succes van Rusland en Iran.

Liefst zouden de Neo Cons en hun broodheren,de Bilderberger-élite,het uitbreken van WO III zien,zodat ze daarna de puinhopen van wat er nog van (vooral) het verwoeste Europa over is,kunnen opruimen en de wereld naar eigen ontwerp kunnen herinrichten (d.w.z.: het oprichten van de New World Order en de invoering van een algeheel-gecontroleerde,wereldwijde "slavenmaatschappij").

Hopelijk worden de burgers in -vooral- Europa nu écht snel wakker om dit op ons afstormende onheil nog op tijd te kunnen keren.

Tevens is het te hopen dat ook de Amerikaanse burgers gaan inzien,dat ook hún vrijheden en rechten in toenemende mate ( zullen) worden bedreigd en hen worden afgepakt (door de steeds maar toenemende autoritaire houding van hun illegale Moslim-president Obama,die overigens in Kenia is geboren en eigenlijk Barry Soetoro heet en dus géén recht heeft om President der USA te zijn,omdat daar de Grondwet stelt,dat aléén in Amerika geboren burgers het recht hebben om President te worden van de VS).

Het wordt iig stééds duidelijker wat de ware bedoelingen van Amerika en haar Neo Cons  zijn mbt. de rest van de wereld en ihb. Europa.

new positivo op 10-10-2015 15:30

Het is dus wat de complotters al lang beweren,isis is eigenlijk de bondgenoot van de amerikanen,vandaar dat de wapen en voedseldroppings altijd per ongeluk bij isis terechtkwamen.

Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

De MSM en Amerikaanse overheid moet eens stoppen met liegen en bedriegen,alleen sukkels lopen nog achter de massamedia aan.

Trouwens,Brussel doet er nog een schepje bovenop,die liegen en bedriegen niet alleen maar bestelen de Europese burgers ook nog eens massaal.

Soms vraag je jezelf af,sturen ze bewust aan op een volksopstand of zijn de bestuurdertjes echt zo wereldvreemd.

Het is toch raar dat ondanks alle indoctrinatie meer dan 50% van de burgers meer vertrouwen in de Russische acties heeft dan in de westerse acties tegen isis,ik zou mezelf in dat geval toch wel eens achter de oren krabben als ik in Brussel of het Pentagon de bevolking zat voor te liegen.

PJ op 10-10-2015 15:38

Brzezinski is oud nieuws. De Russen kunnen in Syrië echt niets ondernemen dat de Pentagonstrategie zelfs maar een beetje hindert. Volgens mij werd de Russische bemoeienis daar zelfs ingecalculeerd. Uiteindelijk moet Iran net zo'n puinhoop worden als Syrië of Libië. Het hele Midden-Oosten moet in de fik om de Amerikaanse suprematie in de wereld te verzekeren. Mensen die de koran bestudeerd hebben en het zwakke punt in de krijgsleer van Mohammed ontdekten, weten dat de strategie van de Spaanse reconquista onder Isabella de Katholieke veel efficiënter was dan die in de Balkan gevolgd werd. In Spanje werd de islam in ampel enkele jaartjes buitengekieperd, op de Balkan werd eeuwenlang gevochten en het gewenste resultaat niet bereikt. De Pentagonstrategie lijkt sterk op die tijdens de reconquista. Wellicht hebben de strategen daar eveneens de zwakheid van het Mohammedanisme goed begrepen. Je moet moslims alleen maar een klein beetje helpen elkaar af te slachten, net als in Al Andalus. Helaas zal die slachting ook in onze Europese straten plaatsvinden. Ook dat is in het Amerikaanse belang.

joop op 10-10-2015 15:58

Brzezinski is een lid van het CFR. Dat zegt al wel iets ... Deze man heeft gewoon wrok over zijn eigen onvermogen tijdens Carters regering. Gevaarlijk mannetje dus.

Disciplus Simplex op 10-10-2015 16:02

Het communistisch Rusland is altijd een fantoomvijand geweest in de de traditie van Hegeliaanse dialectiek. Het werd in het geheim geleid en in stand gehouden door de Rockefellers etc. Na het opheffen van de USSR was er een nieuwe 'vijand' nodig en dit werd het internationaal 'terrorisme'. Wat op zijn beurt ook weer gesteund en onderhouden wordt door dezelfde 'elite'. Juist omdat Putin het spelletje niet meespeelde, het land bevrijde uit de financiele wurggreep van het IMF, wordt Rusland nu weggezet als de grote vijand. En in dit geval niet de vijand van het volk maar van deze 'elite'. Vandaar het venijn.

Ike op 10-10-2015 16:17

Volgens mij is Brezeinski een beetje seniel en gelooft hij nog steeds in een communistische dreiging vqn Brezjnev.

Echt sporen doet hij niet als hij denkt dat de VS een superieur leger heeft.

Rusland heeft kruisraketten gelanceerd vanuit de Kaspische Zee vanaf kleine schepen die doelen in Syrië troffen en volgens de VS ook een paar koeien in Iran.

Rusland heeft echter ook binnen 24 uur 29 ISIS kampoen vernietigd met zijn luchtmacht. Terwijl de VS al meer dan en jaar bezig zijn om zogezegd ISIS aan te vallen maar daarbij bevoorraden ze ISIS en vielen ze vooral Assad's infrastructuur aan.

http://www.infowars.com/russian-air-force-destroys-29-isis-camps-in-syria-in-24-hours/

Inmiddels heeft de VS zijn laatste vliegdekschip uit de Golf teruggetrokken vanwege de kruisrakketten uit de Kaspische Zee. Ik hoop niet dat Obombo nog steeds luisterd naar adviseurs die naar Brezinski luisteren, want dan vrees ik dat de dombo nukes gaat gooien.

Tabris op 10-10-2015 17:10

Ik denk ook dat het de strategie van de Amerikanen is om de moslims, de soenieten tegen de sjiieten tot in de eeuwigheid met elkaar laten vechten en zodoende hun ranken uit te dunnen. Die balans kan alleen gehouden worden als beide partijen even sterk zijn. Daarom kon ISIS niet te zwak gemaakt worden door Amerikaanse bombardementen, maar die werden gedoseerd om ISIS op een zelfde sterkte te houden.

Nu dat de Russen in deze strategie gaan roefelen betekent dat nadat ISIS vermorzelt is, dat die sjiieten en soenieten hun manschappen en arsenalen weer kunnen opbouwen en de Islam met een nog grotere efficentie naar Europa kunnen uitbreiden of samen Israel kunnen aanvallen.

Het is maar wat je wilt...

arjaneke op 10-10-2015 17:21

Dus Brzezinski heeft zich bekeerd tot het islamitisch geloof en wil zijn moslimbroeders helpen. Dan te bedenken dat in de tijd van Reagan de VS een land was dat zich sterk maakte voor het Christendom, Gek hoe de wereld kan veranderen in een relatief korte tijd. Ik heb mijn keuze al gemaakt, ik kies voor Jezus Christus, mijn heer en mijn verlosser. Ik hoop dat de gewone Amerikaan ook deze keuze zal maken. ook hoop ik dat de gewone amerikaan alle wijsheid toe in het verdedigen van het tweede amendement van de Grondwet van de Verenigde Staten de Bill of Rights; bevolking van de VS geef nooit je recht op het hebben wapens op.

Marieke op 10-10-2015 17:51

God heeft het eerste woord, God heeft het laatste woord.

Lone Fighter op 10-10-2015 18:02

Ik ben het hélemaal eens met alle vorige commentaren hierboven de mijne.

Vanuit verschillende benaderingswijzen goed geanaliseerd door jullie,beste mensen.

Laten we met z'n allen waakzaam zijn en blijven.

Lone Fighter op 10-10-2015 18:05

En niet te vergeten ook die van @ new positivo  @ PJ @ joop @ Disciplus Simplex en @ Ike :

goeie commentaren,beste mensen!

Laten we zovéél mogelijk mensen wakker schudden....

Lone Fighter op 10-10-2015 19:27

Extra commentaar.

De belangrijkste methodes der elitisten op een rijtje om de massa's onder controle te houden en hen blijvend te onderdrukken:

* Zet verschillende bevolkingsgroepen tegen elkaar op (dit kan op verschillende manieren: etnische,religieuze,culturele,politieke,sociale,raciale conflicten,enz.)

* Desinformeer de massa's d.m.v. halve waarheden,demonisering van als "vijanden" bestempelde ,hoofdzakelijk,anti-elitaire belangengroepen/ideologieën/stromingen,manipulatie en indoctrinatie d.m.v. nieuwsgaring en nieuwsverspreiding

* Geef ze een "schijndemocratie",d.w.z. geef ze de illusie dat ze werkelijke invloed op de besluitvorming en wetgeving hebben,terwijl achter de schermen ("achterkamertjespolitiek")  de daadwerkelijke beslissingen worden uitgedacht en doorgedrukt.

* Maak de socio-economische wetten en structuur zó,dat de massa's nét genoeg arbeidsloon of uitkering krijgen om het hoofd boven water te houden en zadel de massa's op met een torenhoge schuldenlast,kunstmatig veroorzaakt en in stand gehouden door de overheid,in samenwerking met het (internationale) bankwezen.

* Zorg dat er op internationaal niveau áltijd een permanent geopolitiek spanningsveld in stand wordt gehouden (oorlogshitsing,militaire dreigingen,etc.)

* Houd de massa's onwetend d.m.v. religieuze dogma's,strenge voorschriften,e.d.),om hen in hun mentale en intellectuele ontwikkeling te remmen,want deze mag nl. níet te snel gaan,omdat dit de massa's téveel kennis omtrent de werkelijke structuren/processen in en van de wereld,de samenleving en het universum als geheel zou geven.

* Zorg ervoor dat er een immer-loyaal veilgheidsapparaat (politie,strijdkrachten,veiligheidsdiensten,e.d.) altijd paraat staat en is om primair de belangen van de elite en de met hen verbonden lakeien en protegé's te dienen en te beschermen (de gevestigde Orde moet nl. desnoods met gebruik van geweld in stand worden gehouden).

De mechanismen op politiek gebied zijn bv. de VN,de EU,e.d.

Op economisch gebied : TPP (Trans Pacific Partnership),EU,NAFTA,G20,e.d.

Op militair gebied: NATO,UN-"peacekeeping"-forces (de zgn "blauwe helmen"),e.d.

Op religieus gebied: De RKK,de Kerkgenootschappen i.h.a.,de door mullahs,imams en ayatollahs geleide moskeeën en moslimbewegingen,e.d.

Op mediagebied: Mainstream media,zoals CNN,ABC,CBS,FOX News,BBC,Al Jazeera,grote nieuwsbladen (zoals The New York Times,The Economist,Life Magazine,etc.)

Om te besluiten:

"Do you get the picture?".....

Dus,mensen:

"Weest en blijft alert!"

De elitisten en hun bloed -en waakhonden zullen stééds meer op álle mogelijke manieren het net rondom ons,de gewone massa,willen sluiten om de totale controle te krijgen.

En ze voelen dat de ogen en oren van de massa's geopend worden,dus ze weten dat hun tijd beperkt is,vandaar hun plotselinge haast!

Bovendien: het aloude motto van Julius Caesar geldt nog steeds voor deze elitisten:

"Divide Et Impera"  ("Verdeel en Heers").

Goodmorning op 10-10-2015 19:39

Gisteren het al zo mooi wordende prietpraatje van de minister precident aangehoord. Rutte is goed, die man verdient de medaille van het spreken in wij vorm. Binnenkort heb ik nieuws voor hem....zodra de stroom vluchtelingen tot stilstand is gebracht en de 80 procent aan mannen zich netjes hebben ingeburgerd in onze nederlandse cultuur. Want het resterende 20 procent bestaat uit gezinnen dan wel vrouwen, die waarschijnlijk eerder onder het kader vallen van echt vluchteling zijn.

Zodra Rusland dus klaar is met het gespuis verkleed als ninja in het o zo mooie Syrië, dan waag ik de stap om daar asiel aan te vragen. Klinkt helemaal niet zo gek, zeker door het politieke oogpunt bekeken. Brussel heeft een totaal ander pakket op tafel liggen....ben het daar dus totaal niet mee eens.

Het enige zorg in voorbereiding is deze,...moet ik een man met verwilderde ogen, kaal in bezit van stoffige baard in vertrouwen nemen als gids/smokkelaar. Of koop ik een rubberboot en peddel deze door de branding naar het dan zo rustige Syrië. Of beweeg ik mij in google om toch gericht te gaan zoeken naar een goedkoop vliegticket. 

Graag wil ik als nederlands staatsburger ook de mogelijkheid krijgen om mijn jarenlange betaalde belasting. Als een soort van sponsering dan wel uitkering retour te ontvangen om mij daar in de nodige onderhoudsvoorziening te kunnen uitleven. Dit word per slot aan elke vluchteling uitgekeerd.

Ik wacht nog even, tot het iets rustiger is en vooral minder vol Syrië..!.... pak mijn kans naar nieuwe mogelijkheden, die brussel niet kan bieden.

Ike op 10-10-2015 19:44

Ik hoor wel vaker het idee dat de NATO de soenieten tegen de shiieten wil laten vechten totdat ze elkaar hebben uitgemoord. Dit is flauwekul. de VS is vooral tegen de shiieten.

Het gaat erom dat Israël geen opbrengsten gaat delen van het Levitian gasveld met Syrië, Libanon, of de Gazastrook en dat er een soenitische pijplijn word gelegd door Syrië en geen shiietische uit Iran en Irak.

Een soenitische pijplijn zal vooral de macht van Rusland ondermijnen.

En de Amerikanen willen dit om hun broodheer Saudi gunstig te stemmen en te voorkomen dat de EU en Rusland nauwe banden ontwikkelen vanwege de afhankelijkheid van Russisch gas.

Syrië. Iran en Irak zijn allemaal landen die hun olie en gas willen voor andere valuta dan USD wcpapier. Dit maakt de oorlog in Syrië ook extra gevaalijk. Als de VS verliest en de shiietische pijplijn een succes word, gaat de USD verder dalen.

De VS regering kan het helemaal niks schelen dat de laatste Christenen en Jood in Syrië uitgemoord worden tesamen met de laatste gematigde molslim.

Het gaat om de olie, gas, USD, olie, gas, USD, olie, gas, USD en verkoop van wapens.

dion op 10-10-2015 20:23

kan die gast niet naar een gesloten afdeling waar ze agressieve demente bejaarden verzorgen ??

wat denkt die sukkel wel ?  de wereld in een overbodige oorlog te storten puur om zijn belangetjes te halen ???

Ike op 10-10-2015 20:55

De meeste zullen het volgende verhaal ook interessant vinden over Charlie en de gladiolen (2);

http://www.stelling.nl/kleintje/

Daarin word feitelijk verteld hoe Franse speurneuzen hebben achterhaald waar de wapens vandaan kwamen die bij de Charlie Hebdo valse vlag operatie gebruikt werden en dat dit onderzoek werd tegengewerkt door hogerhand. De site vergelijkt dit ook met de Gladio operaties uit het verleden die werden ondersteund door westerse domheidsdiensten.

Gelooft er iemand nog in democratie?

HA! op 10-10-2015 21:20

https://www.youtube.com/watch?v=MLQIBOMhyfM&list=PL8p3YT0Q-ixMaPqwHjo-BTPPKqsa0LAjQ

Obama verspreekt zich over ISIL 

Josefientje op 10-10-2015 22:50

@Ha! juist deze week in een interview sprak Obama weer of nog steeds van ISIL, het leek niemand op te vallen. Voorheen legde men dit zo uit dat het een hardnekkig volhouden is van O. om IS-lui te laten weten dat hun doel (Groot Kalifaat, inclusief Israel) door hem gesteund wordt. Frappant genoeg zijn dat ongeveer de grenzen die in Genesis aan Israel zijn beloofd, Groot Israel, dat nog nooit verwezenlijkt is, zelfs niet ten tijde van Koning Salomo.

We moeten nog even geduld hebben. Maar dat de tegenstander dat precies weet, waar de grenzen komen voor Israel ten tijde van de 1000- jarige-regeringsperiode van Hun Messias, onze Heere Jezus Christus, is beschamend.

Rein op 10-10-2015 22:51

Als de Aswan dam in Egypte gaat komen er nog eens 80 milj vluchtelingen bij . 

gijs op 10-10-2015 23:18

woorden van een seniele oude man. geen aandacht aan besteden

Pieter op 10-10-2015 23:31

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24601662/___Goed_overleg_Rusland_en_VS___.html

Zo...en alles is weer pais en vree.....niks meer aan de hand, goed overleg was anders niet gebeurd.

Iedere keer als het dreigt fout te gaan praten ze het toch weer goed. Er wordt niet doorgezet tot de oorlog wat jullie denken dat er komt.

Loopt telkens weer spaak man. Waarom zou men dat doen als ze op oorlog uit zijn. Nou dan. Niks aan de hand dus....

Ike op 11-10-2015 01:14

Saudi heeft 500 Amerikaanse anti tank wapens geleverd aan de 'gematigde terroristen' in Syrie;

http://uk.businessinsider.com/syria-rebels-and-tow-missiles-2015-10?r=US&IR=T

Een samenvatting van de eerste week van de Russische interventie en hoe naar de mening van de schrijver van het artikel het onzin is dat de Russen een 'niet vliegen zone' kunnen afdwingen met het huidige aantal ingezette vliegtuigen;

http://thesaker.is/week-one-of-the-russian-military-intervention-in-syria/

Een beetje humor, een weergace van een flowchart hoe het buitenlandse beleid van de VS werkt;

http://www.zerohedge.com/news/2015-10-10/us-foreign-policy-explained-1-simple-flow-chart

@HA! op 10-10-2015 21:20

Het is ook moeilijk voor de man om een heel verhaal te leren en onthouden en vertellen als hij klaar staat om te gaan golfen :)

Andre op 11-10-2015 08:32

Het wordt tijd dat die gefrustreerde Poetin eens op zijn nummer gezet wordt.Die man wordt hier letterlijk en figuurlijk de hemel in geprezen maar hij is de veroorzaker van de ellende in Syrie.

frank op 11-10-2015 11:27

Tsja, het is een jood he...

Rawstar op 11-10-2015 14:23

@andre: je moet wel een ontzettende idioot zijn, om te beweren dat de ellende in Syrië Poetin zijn schuld is. De problemen in Syrië zijn begonnen doordat de VS de oppositie met wapens en geld heeft gesteund!

Ike op 11-10-2015 14:24

Infowars denkt dat de NATO, Syrië gaat binnenvallen en dat de bomaanslag door ISIS het startsignaal is.

http://www.infowars.com/blast-shakes-ankara-just-in-time-to-justify-nato-incursion-into-syria/

Het is wel opvallend dat zelfs de Televaag het door begint te krijgen dat ISIS achter de bomaanslag zit in Ankara;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24602837/___IS_zit_achter_aanslagen_Ankara___.html

Dat Turkije het als een excuus gebruikt om de Koerden aan te vallen;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24602743/__Turkije_valt_PKK_aan__.html

Dat Erdorat de bomaanslag ook gebruikt om beperkingen op te leggen op het gebruik van het internet;

http://tweakers.net/nieuws/105724/turkije-sluit-toegang-tot-social-media-af-na-aanslag-in-ankara.html

Nogmaals de Goldman Sachs en Bilderberger strateeg die vond dat Europa miljoenen vluchtelingen op mioet gaan nemen;

http://www.infowars.com/goldman-sachs-boss-bilderberg-member-peter-sutherland-europe-needs-more-refugees-from-africa-syria/

Deze strategie leid tot het opbreken de eenduidigheid van de culturen van de verschillende volken in Europa en moet leiden tot een nieuw Europees gevoel. In ons parlement wil men al de volgende stap nemen om peuters Engels te gaan leren om het 'Weg met ons' gevoel te versterken.

In mijn ogen zijn onze politici landverraders en psychopaten. Hun beleid gaat leiden tot grote rellen en oorlog. Alleen maar omdat ze te stom zijn om de Europeesche econmie weer goed werkend te krijgen.

Metatron op 11-10-2015 15:09

De NWO ( new world organizers ) zijn in werkelijkheid de OWN ( old world neo- cons )

die een zeer oud concept nastreven n.l. wereld dominantie tegen elke prijs.

Dit is natuurlijk een infantiel streven van een klein groepje zeer oude mannen met

grootheidswaanzin die zichzelf als de top van de menselijke pyramide zien.

Zij zijn even banaal als Hitler in zijn tijd!!!

Ike op 11-10-2015 18:38

Als 2 F16's van de internationale NATO coalitie tegen ISIS 2 energiecentrales bij Allepo bombarderen heeft dat niks met ISIS te maken, maar alles met hun strijd tegen Assad en kan dit alleen maar leiden naar een oorlog met Rusland, Iran en Chinal

http://www.globalresearch.ca/two-us-led-coalition-f16-aircrafts-violate-syrian-airspace-target-electric-power-plants-in-aleppo/5481464

Ik vind dit ongeloofelijk dom. Het zijn dit soort acties waardoor de publieke opinie zich tegen de NATO keert en Rusland meer SU30's naar Syrië zal halen en S300's zal installeren en vroeg of laat worden er dan NATO vliegtuigen neergehaald.

De NATO generaals zijn gewoon een stel volksverraders en leven ons op deze manier uit aan Saudi en Qatar.

Ik vraag mij echt af hoe het komt dat mensen echt verbaasd zijn dat er meer molslimmigranten naar Europa gehaald worden.

Qromwel op 11-10-2015 21:26

Over een maand of wat wordt hij 88. Misschien voegt hij zich op kortere termijn bij zijn voorvaderen.

Mimi op 12-10-2015 03:56

Bedankt Ike met de stukjes die je schreef.

Gelukkig dat sommige mensen het door hebben.

Als Amerika de moslimlanden met hulp van de NATO was dit niet gebeurd.

Maar het was Dick Cheney die zei, laten we het hele midden Oosten over nemen Dan hebben wij de controle over al de olie en gas.

Her smerige politieke spel wat door de GOP met zijn nieuwe wereld order wordt gespoeld kost miljoenen mensen hun leven.

Lekker de shiitennen Sunnis tegen elkaar opzetten, een oud techniek.

Zoveel voor de democracy dat Bush naar het midden Oosten zou brengen, niks anders Dan oorlogsmisdadigers.

ottoman op 14-10-2015 04:49

Wat als daalijk tog uitkomt dat eigenlijk isis en pkk helemaal niet zulke vijanden zijn als ze voordeden!! Maar allebei 1 project dienen! 

Tereur is tereur wnr dit niet begrepen wordt zal het ook hun grijpen! De elite steunt tereur en laten de beesten los waar hun het nodig 8ten. Ik zie het nog gebeuren dat t hier ook n zooitje wordt en dat enkel om onder brussel dictatuur te komen, de nazi wilde 1 europa vannuit duitsland, nu word het vannuit brussel, uiteindelijk dezelfde machts elite bovenin.

ottoman op 14-10-2015 05:21

Amerika onder obama is echt niet tegen de shiiten!! Alles is vooruit gegaan voor iran en de shias, denk aan die verdragen en aan de weggegeven hoge kwaliteits drone, hierdoor heeft iran nu goede materieel erbij plus mogelijk kernwapens in de maak! Na pakistan zijn nu dus iran en vermoedelijk turkije ermee bezig, turkije handelt wat sluwer denk ik maar iran word enorm geholpen. Ze worden behalve israel verder door niemand tegengewerkt, iran heeft enkel aanslagen van israelishe geheime diensten, die zijn dan doelgericht op hoge geleerde iraniers dat van alles te maken met die programmas van iran.

De arm van iran gaat over syrie van assad ( alewiet= tak van de shias) dit is in syrie n minderheid maar wel de macht nog! Hezbollah rondom israel, huti's in jemen maar ook gwn bestuur van irak dat nu veel shias telt. Maar iran zelf zal niet aanvallen, zie hun geschiedenis, dat ze de turken argwanen is meer terecht! Alleen voorlopig heeft turkije nog niet die intentie, ieder geval niet ontwikkeld in de vorm van bewapende organisaties al steunen ze wel hamas, turken zullen het dit keer niet met geweld overnemen maar met vrede en broederschap. Hoewel vele uit alle landen van t ottomaanse rijk zijn gebrainwasht anti turkije te zijn is dit dankzij de islam niet goed uitgewerkt, al die landen kennen groten groepen pro turkije/ottomanen. Dit zal n groei krijgen wnr turkem laat zien voor hen te willen gaan.

De lijnen hoeven niet eorden uitgelegd in n gebied dat met verzonnen grenzen is vastgelegd door de emperyalisten uit t westen onder engeland en 2de frankrijk.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl