Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Britse piloten krijgen bevel desnoods te schieten op Russische vliegtuigen

Ministerie Defensie: ‘Dodelijk confrontatie kwestie van tijd - Stap dichter bij oorlog met Rusland’ – Brits TV-station interviewt Syriërs: Unaniem erg blij met Putins ingrijpen


Beschamend voor de NAVO: In slechts één week wist Rusland 40% van de infrastructuur van ISIS te vernietigen, veel meer dan de kleine speldenprikjes die het Westen in 3 jaar uitdeelde. (Foto: Een Su-34 werpt bommen af op doelen in Syrië).

De NAVO voert zijn agressieve houding tegen Rusland verder op nu Britse piloten het bevel hebben gekregen om desnoods te schieten op Russische vliegtuigen boven Irak. Hoge officials van het Britse ministerie van Defensie verklaarden dat ‘het slechts een kwestie van tijd is voordat onze jagers betrokken raken in een dodelijke confrontatie met Russische jets.’ Eerder waarschuwden Britse ministers dat ‘Rusland de situatie in het Midden Oosten veel gevaarlijker heeft gemaakt’. (2)

 


‘We moeten onze piloten beschermen, maar komen zo tegelijkertijd een stap dichter bij oorlog. Er hoeft maar één vliegtuig te worden neergeschoten in een luchtgevecht en de hele situatie verandert totaal.’

De gevechtspiloten van de Royal Air Force hebben daarom het bevel gekregen confrontaties met Russische tegenhangers ten koste van alles te voorkomen. De Amerikaanse en Britse militaire verkeersleiders op de grond zeggen hun best te zullen doen hun toestellen zoveel mogelijk gescheiden van de Russische te laten opereren.

‘Niemand weet hoe de Russen zullen reageren’

Mochten ze echter toch worden bedreigd door Russische gevechtsvliegtuigen, dan hebben de piloten de instructie gekregen het vuur te openen. ‘Niemand weet wat de Russen dan zullen doen. We weten niet hoe ze zullen reageren zodra ze in contact komen met een Westerse jet. Als vliegtuigen op supersonische snelheid vliegen dan raakt het luchtruim zeer snel vol. Er zou een botsing kunnen volgen, of een Russische piloot zou per ongeluk neergeschoten kunnen worden.’

Rusland heeft de Britse militaire attaché in Moskou om uitleg gevraagd over de berichten. Die verklaarde dat hij binnenkort met een officiële reactie komt.

Russen zijn Westen militair voorbij gestreefd

Thomas Gomart, hoofd van het Franse Instituut voor Buitenlandse Betrekkingen, zei dat de Russische marine heeft laten zien ‘over onverwachte capaciteiten’ te beschikken. Daarmee doelde hij onder andere op de van zeer grote afstand afgevuurde kruisraketten op Syrië, die tientallen ISIS doelwitten met de grond gelijk maakten. Niemand in het Westen had verwacht dat de Russen in staat waren om vanaf kleine marineschepen in de Kaspische Zee zeer ver weg gelegen doelen met grote precisie te kunnen vernietigen.

Gomart wees er daarom op dat de Russen ‘de Westerse suprematie in de lucht uitdagen’. Volgens tal van militaire analisten –zowel in het Westen als daarbuiten- is er van die suprematie al enige jaren helemaal niets meer over, en zijn de Russen hun Westerse tegenhangers op tal van fronten voorbij gestreefd.

In één week 40% infrastructuur ISIS vernietigd

De Chinezen en Fransen spreken de VS en de NAVO tegen dat de Russische aanvallen in Syrië meer kwaad dan goed doen. Volgens China hebben de Russen de positie van de Syrische regering in korte tijd fors versterkt. In 24 uur tijd werden nog eens 55 doelen van ISIS gebombardeerd, waardoor het aantal sinds vorige week aangevallen doelwitten op 112 komt. In slechts één week wisten de Russen 40% van de infrastructuur van ISIS te vernietigen, waarmee ze vele malen effectiever bleken dan het Westen in de afgelopen drie jaar.

Westerse plannen met Syrië totaal mislukt

De Syrische politieke analist Osama Dannura constateerde dat de Russische acties in Syrië de pogingen van het Westen om president Assad af te laten zetten door islamitische terroristen volledig in de war hebben gestuurd (3). Eén van de grootste mislukkingen was Obama’s $ 500 miljoen kostende programma om zogenaamd ‘gematigde’ rebellen te trainen. De president gaf afgelopen weekend toe dat met dit geld slechts ‘vier of vijf’ strijders het slagveld op werden gestuurd (4).

Collega analist Maher Ihsan, eveneens uit Syrië, wees erop dat verreweg de meeste wapens die het Westen aan de rebellen heeft gegeven in de handen van ISIS en andere islamitische terreurgroepen terecht zijn gekomen. (1)

Syriërs unaniem erg blij met ingrijpen Putin

Het Britse Channel-4 ging met een camera een markt in de Syrische havenstad Tartus op en vroeg de mensen wat ze van het Russische ingrijpen vonden. Iedereen was zonder uitzondering zeer positief, en was blij dat er eindelijk écht iets gedaan wordt tegen de moslimterroristen die hun eens stabiele land in totale chaos hebben gestort (6). Ook dat kunnen de politici in Europa en Amerika, die jarenlang deze terroristen ondersteunen, in hun zak steken.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Daily Star
(3) Xinhua
(4) 60 Minutes News (via Zero Hedge)
(5) Sputnik News
(6) YouTube (Channel 4)

Zie ook o.a.:

10-10: Brzezinski eist Amerikaanse militaire vergelding tegen Rusland
07-10: Ruim 50 Saudische geestelijken roepen op tot oorlog tegen Syrië, Iran en Rusland
05-10: Rusland creëert met S-300 raketten no-flyzone voor Westerse toestellen boven Syrië
03-10: Rusland doet in 3 dagen wat het Westen 3 jaar niet wilde doen: ISIS verjagen
02-10: Ook China gaat islamitische terreurgroepen bombarderen in Syrië
30-09: Rusland beveelt Amerikaanse luchtmacht Syrië te verlaten, VS weigert
26-09: Chinees vliegdekschip aangekomen in Syrië, jachtvliegtuigen volgen
20-09: 16 oorlogssimulaties Pentagon met zelfde uitkomst: NAVO verliest oorlog van Rusland
11-09: Eerste 1000 Iraanse mariniers landen in Syrië en sluiten zich aan bij Russen
09-09: VS dreigt Rusland voor het eerst in 42 jaar met militaire confrontatie in Midden Oosten
11-07: Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland (/ Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 
Reacties

Daniel op 12-10-2015 13:35

Chapeau voor Rusland. Echter, dat Rusland het Westen zou zijn voorbijgestreefd lijkt me klinklare nonsens. Staaltje van propaganda, daar zijn beide partijen meesters in. Ze zijn het Westen wel voorbij als het gaat om daadkracht tegen ISIS, maar dat is logisch. het is een creatie van het Westen en bedoeld om Assad te verdrijven.

Daniel op 12-10-2015 13:41

Ook al zou er een confrontatie komen tussen jagers van NAVO en Rusland, dan denk ik niet dat beiden er direct op los gaan. Putin is niet gek. Ik denk dat hij zich beheerst en niet direct bommen op Europa gooit omdat hij zich realiseert dat de burgerbevolking hier keer op keer wordt belazerd en geen oorzaak is van de ellende. Dat zijn de globalisten die de VS gebruiken als mokersslag. Het kan wel eens zo zijn dat daar de klap wordt uitgedeeld. maar vergis je niet, de globalisten zijn uiterst sluw en geslepen en ik kan me niet voorstellen dat ze zich hebben laten overrompelen door de acties van Rusland. Ook zij zijn niet gek. Ik denk dat ze meerdere alternatieven in hun achterzak hebben.

Daniel op 12-10-2015 13:42

Dank Xander overigens voor de steeds weer informatieve artikelen. Ga zo door. ;)

greywolf op 12-10-2015 13:52

Putin is man of the year

Bob Fleumer op 12-10-2015 14:14

Het Westen kan maar niet toegeven dat ze er een potje van hebben gemaakt.

Nu veegt Rusland de boel schoon en dan is het weer niet goed.

In plaatsts dat ze de Westerse gevechtsvliegtuigen voorlopig aan de grond houden dan vallen er geen doden.

Kalingar op 12-10-2015 14:27

@Daniel, ben je het artikel van Xander vergeten over die 16 oorlogs simulaties die het westen gedaan heeft en in alle 16 verloren? Of het feit dat de JSF als Fyra's uit de lucht geschoten worden door de Russen, en als de piloot het al overleeft loopt hij de kans de nek te breken door de schietstoel. Ik ben het met je eens dat de globalisten niet gek zijn, maar ik ben van mening dat ze Rusland toch echt onderschatten. Putin zal idd naar alle waarschijnlijkheid geen steden gaan bombarderen, want hij kan net zo gemakkelijk bases in Europa platgooien en daarmee de slagkracht van de Navo drastich inkrimpen. Vergeet niet dat wij nog steeds 100% worden voorgelogen door links gecontroleerde media en daardoor moeilijk kunnen inschatten hoe de situatie nu eigenlijk werkelijk is want zoals je al aangaf zijn beide partijen geslepen propagandisten. Maar ik denk persoonlijk dat Rusland wel de Navo voorbijgestreven is op vele fronten

Ike op 12-10-2015 14:35

Nogmaals 2 F16;s van de NAVO coalitie vallen 2 enegiercentrales aan bij Aleppo. Is dat een actie tegen ISIS? Nee, dat is een actie tegen het volk van Syrië en tegen Assad. Zoiets heeft niks met een actie tegen ISIS te maken.

http://www.globalresearch.ca/two-us-led-coalition-f16-aircrafts-violate-syrian-airspace-target-electric-power-plants-in-aleppo/5481464

Daarnaast hebben de EU facisten een grote mond tegenover de Russen vanwege hun actie tegen de terroristen. Zij willen dat deze gestaakt word omdat de in hun ogen dictatoor Assad weg moet;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24606262/___Russische_actie_in_Syrie_staken___.html

Assad heeft nooit zoveel mensen laten vermoorden als het NAVO proxyleger ISIS heeft gedaan.

Dit maakt de EU en onze regering verantwoordelijk voor de genocide door de ISIS en Al Qaida varkens op de Syrische bevolking.

\Zij dienen berecht te worden in Den Haag. Maar ja het IS (ook in Den Haag) word gecontroleerd door dezelfde NAVO.

ottoman op 12-10-2015 15:40

Het klopt ook dat ziyonisten dienaar niet word weggeruimd ook niet door rusland, deze oorlog is gwn syrie splitsen en moslims verzwakken enkel die lijden altijd grote verliezen, en dan sites als deze maken mensen hier nog gek tegenover moslims. Al zijn het arabieren tog gun ik ze niet de dood, het zijn moslimbroeders

De isis diend de elite alleen, dankzij isis kregen koerden de gelegenheid van irak naar syrie die hele nordelijke flank in te nemen tot aan de middenlandse zee ook gebieden die eigenlijk niet koerdish zijn: dit is enkel gedaan dat t koerdish gebied niet geissoleerd raakt en ook n kustlijn krijgt, zo kunnen de olie pijpleidingen direct via zee naar europa zonder dat ze door andere landen hoeven, de ziyonisten zijn aardig op weg daar

christen 777 op 12-10-2015 16:15

niets is wat het lijkt. dubbele aganda's en dubbele bodems het gaat in ieder geval niet de goede kant op.  Buig voor de God van Israel dat is het enige wat telt.

rebellio op 12-10-2015 16:24

Die uitspraak van Thomas Gomart is natuurlijk ook voor een bepaald publiek en met een bepaald bedoeld. Ze zullen heus niet zo naief zijn te denken dat wanneer het algemeen bekend is dat het Westen een kruisraket o.i.d. heeft de russen (en de chinesen of wie dan ook) niet gaan proberen dit te copieren. Als er zoiets als een politiek correcte oplossing zou zijn geweest in deze oorlog, dan was het een overwinning voor gematigde islamisten in dat land. Dat is duidelijk niet geslaagd. Het Westen heeft echter nog veel meer dergelijke stappen terug nodig om in te gaan zien dat de koran niet te rijmen valt met de westerse maatstaven. Laat staan dat men echt gaat ingrijpen. Maar dat zal nog wel komen aangezien ook dit weer alleen maar voer is voor de moslims om te denken dat ze aan de winnende kant staan.

Disciplus Simplex op 12-10-2015 16:45

"De president gaf afgelopen weekend toe dat met dit geld (0.5 miljard) slechts ‘vier of vijf’ strijders het slagveld op werden gestuurd "

Zoals Wim Sonneveld (?) dat vroeger zo treffend wist te zeggen: "En ghie geleuft da?" Hij kan moeilijk de waarheid vertellen he? Dat hij daarmee een heel leger, het hele ISIS op de been heeft geholpen om voor Turkije te vechten. Dat is een koopje. Alleen goedkoop is duurkoop, want domme laffe schreeuwlelijkerds winnen geen oorlogen. En nu moet Obama voor de camera de sufferd spelen die 'het allemaal zo goed bedoelde maar jammerlijk faalde'. 

De VS proberen het spel slim te spelen en hun handen daarbij schoon te houden en meneer Putin rijd hun karretje in de poep (vrij naar een NOS sportcommentator). 

Dewevoga op 12-10-2015 16:59

Xander hartelijk dank voor alle goede info.

Trakteer de tweede kamer op een abonnement. Hoeven ze niet meer naar het gecensureerde NPO journaal te kijken en iets goeds gaan doen. En doe Brussel er ook maar bij.

 

Dank voor uw waardering. Mod.

Proteus op 12-10-2015 17:12

Islam is staatsgevaarlijke religie. Gevaarlijker dan nationaalsocialisme, Tojo fascisme en communisme. Net als in Japan en Angola, verbieden. 

Henk op 12-10-2015 18:21

Steve Austin de man van 6 miljoen is nog goedkoper dan die zogenaamde gematigde strijders.

max299 op 12-10-2015 18:44

We’re going to take out 7 countries in 5 years: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan & Iran. Interview with General Wesley Clark  US army

http://www.globalresearch.ca/we-re-going-to-take-out-7-countries-in-5-years-iraq-syria-lebanon-libya-somalia-sudan-iran/5166

Zegt voldoende want laat de achtergronden zien waarom welke landen en hoe.

georges op 12-10-2015 19:07

Ik wil graag zien dat de NAVO een stommiteit doet met Rusland, dan gaan die idioten wat zien!!!

max299 op 12-10-2015 19:19

http://www.news.com.au/world/five-things-you-never-knew-about-syria-before-the-war/story-fndir2ev-1226849451251

Kijk hoe de landen eruit zagen voor USA en Israël and ISIS hun gevechten begonnen.

10% is christian en wordt volledig geaccepteerd door anders gelovigen.

Er zijn in Syrië meer christenen als in Israël.

In Israël wordt je uitgelachen als je een christen bent en erger zelfs als hond bestempeld.Omdat je een toeristische attractie en geldbrenger ben van buiten geaccepteerd. Inside echter als onrein en erger gezien.

ottoman op 12-10-2015 20:26

Islam is niet aan de winnende hand, zou niet weten in welk opzicht op dit moment, alleen de eindoverwinning is voor de islam!!

Maar dat is niet een van de huidige tegeringen of tereur groepen. Islam de grootste gevaar voor de zogenaamdw democratie, dat is idd zo omdat islam groeie nog overal en blijft overeind staan! Als er eerlijk oprechte democratie was was het minder probleem nu denk ik, het is n valse regeer methode waardoor t ieder zn vijand is, alleen dit mag niet gezegt worden anders ben je n communist, of extremist, vijandig, nazi enz wat ze allemaal verzinnen.

farid1 op 12-10-2015 20:26

ik denk dat niemand daar wegkomt die naar syrie gaat uiteindelijk barst de bom en vanuitdaar derde wereldoorlog volop

Ike op 12-10-2015 23:53

In de volgende artikelen word er gepraat over de Syrische oppositie. In het eerste word er terloops ook gezegd dat er Saudi en Qatari commando's opereren in Syrië. Ik vermoede dit wel, maar we hebben nu dus verklaringen dat er Britse SAS. Amerikaanse, Franse, Qatari, Saudi en Turkse commando's vechten in Syrië.

http://www.globalresearch.ca/the-myth-of-syrias-moderate-rebels-ninety-percent-of-the-syrian-rebels-supported-by-washington-are-terrorists/5481738

In het tweede artikel word er gewaarschuwd dat extreem rechtser dan de Kiev regering de Kiev regering ten val kan gaan brengen, omdat de bevolking van Oekraïne ontevreden is over de regering.

Maar ook word er verteld dat de Saudi's en Rusland overeenstemming bereiken over een politieke oplossing in Syrië, na al het gedreig van Saudi. Ik vertrouw de Saudi's niet hiermee.

http://www.globalresearch.ca/crisis-news-russia-and-saudi-arabia-agree-on-common-goals-deepening-crisis-in-ukraine/5481743

Het enige belang dat ze samen hebben is een hogere olie en gasprijs.

Volgens mij geeft de volgende actie een terugtrekking van de VS weer in Syrië. Ze heeft vannacht 50 ton wapens gedropt boven Syrië. Vreemd genoeg terwijl ze erkenden dat hun gematigde rebellen niet zo sterk zijn en nu uitgeschakeld worden door Rusland.

Als je dan 50 ton wapens uit vrachtvliegtuigen aan terroristen geeft, bewapen je dus bewust ook ISIS en Al CIAda, precies zoals Petraeus ook wilde;

http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2015/10/obama-airdrops-50-tons-of-ammo-to-moderate-al-qaeda-in-syria-islamic-state-seizes-u-s-missiles-in-iraq-3063974.html

Opvallend is hierbij de vermelding dat bevriende troepen de wapens ontvangen hebben, maar de Koerden niks kregen.

Het Iraanse perbureau zegt ook dat de Iraki's grote voorraden Amerikaanse wapens zijn tegengekomen, waaronder Tow II anti tank wapens en dat deze recent zijn gedropt rond Faluja. Faluja is de plek in Irak waar Al CIAda begon met aanslagen tegen de shiieten toen deze tegen de Iraakse regering waren in de golfoorlog. Frapant.

Terug in eigen land mochten er maar 30 sprekers aanwezig zijn bij de raadsvergadering in Purmerend over de opvang van immigranten in Purmerend. Deze dertig waren voor de eerste vergadering al geselecteerd. Gelukkig hebben ze wel Nee gezegd tegen meer.;

http://www.telegraaf.nl/binnenland/24607232/__Purmerend_zegt_nee_tegen_azc__.html

De regering gaat metd e werkgevers en de gemeenten zorgen dat echte vluchtelingen zo nel mogelijk aan de slag worden geholpen. Ik zou alle werklozen willen oproepen om zich bij een andere gemeente te melden als vluchteling. Howel ik vrees dat de werkgevers vooral goedkope krachten zoeken.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/24608195/___Asielzoekers_aan_de_slag___.html

In Nieuwszuur was Samsom en die verklaarde dat het met Oranje verkeerd was gegaan, maar de VVD'er Klaas Dijkhoff had al verklaard dat hij als het moet afspraken met gemeenten toch in nood ter zijde zal schuiven.

Samsom zei overigens ook dat hij het beleid in Denemaren niet wilde overnemen waar uitkeringen voor nieuwe immigranten de helft lager waren dan van de bestaande bevolking en waar de nieuwe regering dit besluit ook had laten publiceren in Afrikaanse kranten en kranten in het MO.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/24608539/___Asielzoekers_niet_meer_opdringen___.html

Samsom wilde wel een Europeesch vluchtelingenbeleid. Het opleggen van de import aan Oost Europa dus.

Ik hoop dat dit het einde word van de politieke unie aspiraties van de EC als ze zulk slecht beleid door de keel van de Europeaanen wil drukken.

Ik op 12-10-2015 23:57

Ik hoop niet dat de Russen gaan knokken tegen de Navo en omgekeerd. Kost enorm veel mensenlevens en waarom? Omdat een kleine groep ultra-rijken de wereldbevolking willen verkleinen en zelf 'god' willen spelen?

Ik snap ook die Islamieten niet, die hier willen wonen in het 'decadente' westen. Hun Islamitische wereld is toch zo goed? Er zijn nog zat Islamlanden waar ze veilig zijn, dus laat ze daar gaan wonen.

Of zijn ze stiekem toch jalours op onze -tot voor kort- goed geregelde maatschappij?

ottoman op 13-10-2015 02:45

Ike:

Dat er saudi, qatari en turkse comando's vechten in syrie is onwaar.

Als er ergens turkse comandos vechten zal er sneller resultaat zijn, wel zitten er overal geheime diensten van al die landen ook van israel en usa, turkije, duitsland, frankrijk enz

godajo26 op 13-10-2015 04:05

Xander ik vind persoonlijk dit een van de beste Websides die er is , die er nog maar te vinden zijn, komt natuurlijk ook omdat ik niet echt goed ben in mn Engels .

Bedankt voor al de info die u dagelijks aanbied waar veel mensen iets mee kunnen .

Ike ook bedankt voor de vele uren die je erin stopt om al die info te vergaren ,, ga zo door ik lees ook al jouw werk gretig , maar ook van de vele andere mensen .

Jammer dat Zilvermeeuw niet meer schrijft ik las dat ook altijd wel graag  ,,met haar teiltje  en over de PVV haha.

Dus wat komen die moslims doen hier in een Christelijk Europa , in het Christelijk Nederland , wij zij in hun ogen Christenhonden ongelovigen,

en weten wat hun daarvan vinden, tussen de Varkens die hun onrein vinden en de vele kerken in ons land , waar nog goed in de Dorpjes de mensen de Kerk bezoeken .

Groetjes André

Dank voor uw waardering Godajo. Mvg. Mod.

 

 

 

Rob ter Horst op 13-10-2015 08:16

Omdat de meesten hier een hekel hebben aan Obama/Amerika en hun propaganda, geloven ze gelijk de propaganda over/van Poetin/Rusland...

Qromwel op 13-10-2015 08:54

De grens tussen Syrië & Irak is redelijk zichtbaar (de Britten hebben hem immers zelf bepaald samen met de Fransen) dus dat valt allemaal misschien wel mee. En anders, vooral doen, dat vuur openen. Onverantwoordelijk zijn ze toch al, die politici.

Rom op 13-10-2015 10:45

Ook een troost voor Zijn volk:Als je deze dingen zien gaan gebeuren;weet dat je verlossing nabij is!

En voor Zijn volk:Wie zijn deze?Deze zijn het die uit de grote verdrukking komen en hebben kleedren gewassen in het bloed van het lam en God zal alle tranen van de ogen afwissen.

Ike op 13-10-2015 15:01

@Rob ter Horst op 13-10-2015 08:16

Onzin, maar ik geloof ook niet alle onzin van onze regering. Ik geloof niet dat jij wil weten wat er echt is gebeurd met de MH17, maar ik vind het volgende verhaal het meest geloofwaardig;

http://www.loyalist.nl/mh17-een-jaar-later/

Verteld word dus dat er bewijzen zijn dat gemoderniceerde SU25's van de Georgische luchtmacht die terugkeerden van de NAVO oefening Breeze, de MH17 hebben neergehaald met een Python raket. Op andere sites word overigens ook verklaard waarom er kanoninslagen aanwezig zijn, omdat het vliegtuig niet meteen neerging.

Er word overal verwezen naar de fascisten van Kiev, maar die zijn aan de macht gebracht op dat moment in Oekraïne, omdat de NAVO zijn zin niet kreeg van Rusland in Syrië.

Onze eigen politici zijn daarom ook medeverantwoordelijk voor het neerhalen van de MH17 en voor de genocide van het ISIS proxy leger in Syrië.

Ik hoop alleen dat de Amerikaanse politici worden veroordeeld nu ouders van en veteranen zelf in de VS aansprakelijk stellen voor de schade die is aangebracht aan hen door het door de VS gestuurde ISIS.

Wij zullen hetzelfde moeten gaan doen voor de slachtoffers van de MH17.

Ike op 14-10-2015 00:48

Generaal John Keane stelt in de Amerikaanse senaatsvergadering voor om de vluchtelingen als menselijk schild te gebruiken;

http://www.infowars.com/us-senate-hearing-discusses-using-refugees-as-human-shields-in-syria/

De VS blijkt ook de Totota Hilux'en te hebben geleverd aan Al Nushra (gelineerd aan Al CIAda)

http://www.infowars.com/the-u-s-government-supplied-isis-iconic-pickup-trucks/

http://www.infowars.com/oh-what-a-feeling-isis-toyota-connection-revealed/

Hoe de VS een grens trekt in het zand ter bescherming van hun Al Nusra en ISIS proxyleger;

http://news.yahoo.com/us-draws-line-protecting-cia-backed-rebels-syria-201349290.html

Hoe de VS salafistische Koerden ook steunt in Syrië die volgens Amnesty Int de mensenrechten schenden;

http://www.infowars.com/u-s-partners-with-kurdish-war-criminals-in-fight-to-overthrow-al-assad/

Op zijn zachts gezegd omschrijft Putin de Westerse leiders als leeghoofden mbt Syrië en klaagt hij ook dat de NAVO coalitie geen informatie wil verschaffen waar ISIS zich ophoud;

http://www.zerohedge.com/news/2015-10-13/putin-calls-us-allies-oatmeal-heads-syria

Op alle vlakken laat de VS en de NAVO nu zien dat het Al Qaida en ISIS steunt. Met zoveel bewijs kunnen deze regeringen een hoop schadeclaims verwachten van de slachtoffers en de familie van de omgekomen soldaten die door Al Qaida in andere landen werden opgeblazen.

ottoman op 14-10-2015 03:10

Ook rusland maakte bekend dat turkije een van de belangrijkste partners zijn! Voor de mensen die de kracht van turkije onderschatten! N wakker europa, usa en n wakker rusland is om rekening mee te houden.

Rob ter Horst op 14-10-2015 07:56

Ike op 13-10-2015 15:01

"Onzin, maar ik geloof ook niet alle onzin van onze regering. Ik geloof niet dat jij wil weten wat er echt is gebeurd met de MH17, maar ik vind het volgende verhaal het meest geloofwaardig;"

Ik vindt het volgende verhaal het meest geloofwaardig, 'zonder enige kennis van zaken, achter de bureaucomputer met een wijntje erbij, en het nodig knip en plakwerk van discutabele websites'.

Net zoiets als van dat chinese vliegdekschip aangedokt in Tartous, Syrië.

Iedereen neemt het bericht over van Debka, zonder zich af te vragen, zonder te verifiëren.

Feit was dat het bericht al 3 dagen eerder werd gepubliceerd door een arabische website.

Verder uitzoeken leverde een syrische website op betreffende Tartous en omgeving.

Vragen stellen, info vragen leverden geen enkel bewijs op, simpelweg jezelf informeren.

Ik geloof ook websites zoals xandernieuws niet op hun blauwe ogen...

Ike op 14-10-2015 14:32

@Rob ter Horst op 14-10-2015 07:56\

Je komt weer met allerlei veronderstellingen waar niks van klopt en geeft weer nergens bewijzen bij.

Ik citeer nauwelijks de disputabele MSM websites, dus daar ga je al mis :). Ik ben niet zo'n regeringspapagaai. Het vliegdekschip waar je over blijft .....en word nog steeds genoemd op andere sites, maar is voor de acties in Syrië nauwelijks van belang. Als er Chinese vliegtuigen worden ingezet kunnen ze ook gewoon op bestaande vliegvelden landen, maar zover ik overal lees is er nergens sprake van Chinese vliegtuigen of Chinese soldaten die vechten.

Er zijn wel vdo beelden van droppings van Amerikaanse wapens en veel meldingen van regeringen en strijdgroepen dat de Britten en Amerikanen overal hun 'bevriende en getrainde' terroristen bevoorraden. Maar daar hoor ik jou natuurlijk niet over. Ook niet over de bedreigingen die de VS uit over het continueren van de acties tegen deze terroristen. Zij waarschuwen dat ze bereid zijn om hun te gaan verdedigen.

Ik hoor jou natuurlijk ook niet over de bewijzen dat de Toyota's die uit Texas geleverd zijn alle kenmerken hebben van een voor commando's aangepaste Toyota geleverd uit de VS.

Ik begrijp best dat je CNN een disputabele site wil noemen, maar in dit geval geloof ik best hun bericht dat er 50 ton wapens boven Syrië is gedropt door C17's met een escorte van gevechtsvliegtuigen. Maar ja, dat soort vluchten zijn moelijk te ontkennen.

http://edition.cnn.com/2015/10/12/politics/syria-rebel-groups-ammunition-50-tons/index.html

Het valt mij wel heel erg op dat al dat soort nieuwsservices oude papegaaien van stal moeten halen om de verhalen te vertellen. Wellicht dat de jongere het gewon niet willen papegaaien.

Als je alles goed zou lezen, zou het jou ook opvallen dat de VS nu rechtstreeks Al Nusra bewapend, een aan Al Qaida gelinkte groep terroristen. Deze bevoorrading roept terecht vragen op over de verantwoordelijkheid mbt 9/11. Het zou toch gek zijn als Bin Laden's Al Qaida in Afghanistan werd gesteund. Vervloekt werd omdat hij verantwoordelijk word geacht voor 9/11 en bevochten en als excuus word gebruikt om landen binnen te vallen. Vervolgens lopen de laatste 'gematigde' terroristen weg na bombardementen door de Russen en word Al Nusra nu ook rechtstreeks bewapend in Syrië en weigert de VS de posities van ISIS door te geven zoals gevraagd door de Russen.

Ieder mens met een IQ boven de 50 zou beseffen dat de VS dit weigert omdat ze zelf zoveel terroristen steunt en omdat als Rusland alle posities doorkrijgt van alle strijdende partijen dat het dan ook duidelijk word waar commando's van de NAVO en hun bevriende partijen opereren. Maar ja, ik hoor jou alleen de regering papegaaien dat Rusland zo slecht is omdat het de tiran Assad steunt.

Het is niet Assad die verantwoordelijk is voor de genocide op de Syrische bevolking. De verkrachtingen en moorden op soenieten en Allwaieten en Christenen gebeuren juist door de partijen die door de VS en hun bondgenoten worden gebruikt als proxyleger.

Ik denk niet dat elke Amerikaanse soldaat verantwoordelijk is voor het beleid van hun regering, maar als ik hun was, zou ik de bevelen weigeren die tegen de mensenrechten ingaan. Dit gebeurd ook sporadisch en de Amerikaanse wetten worden nu steeds strenger gemaakt om elke oppositie de kop in te drukken. Het fascisme word een sluitend net.

Ik merk dat je erg bevooroordeeld het nieuws leest. Typische ontkenning. Kom alsjeblieft nu niet met door Soros gesponcerde websites die al betrapt zijn met allerlei valse vlagberichten 'als' je het tegendeeel wil bewijzen, Ik zeg 'als', omdat je tot nu toe nog niks hebt weerlegt met bewijzen.

Kom eens met een document van een site als Juridicial Watch bijvoorbeeld als het een document heeft gevonden dat bewijst dat ISIS en Al Qaida helemaal niet worden gesteund door de CIA.

Ik geloof ook niemand op zijn blauwe ogen. Als jij komt met een ontkenning, vraag ik ook om bewijzen en anders zeg ik gewoon dat je onzin verkondigt.

Nog een vraagje omdat jij daar ook niet op ingaat. Die 2 energiecentrales die bij Aleppo waren gebombardeerd door 2 F16's van de NAVO coalitie. Waren daar ISIS of Al Qaida strijders aanwezig? Kan je enige geldige reden bedenken waarom deze coalitie deze centrales bombardeerden? Zelfs als vijandige strijders aanwezig waren?

Of ging het vooral om Assad en zijn bevolking dwars te zitten? De verwerpelijke ISIS en Al CIAda varkens kunnen centrales beschadigen, maar hebben de grootste moeite om zulke centrales echt te vernietigen. Maar het bombarderen van zulke centrales kan erg weinig doelen dienen. In mijn ogen is dit gewoon staatsterreur en word de bevolking hierdoor het meeste geraakt.

Nogmaals, ik begrijp best dat de Russische FSB oppositie ook niet zachtzinnig uitschakeld. Maar ik vind alleen dat de Russen in dit conflict aan de goede kant staan en dat het diep en diep triest is dat het Westen in dit conflict verantwoordelijk is voor de gepleegde genocide.

Helaas werkt het rechtsysteem duidelijk niet in onze westerlijke landen. Ik zeg daarbij nadrukkelijk 'landen', omdat dit ook niks te maken heeft met democratie.

Het is verschrikkelijk pervers dat Saudi A. nu het hoofd is van de VN mensenrechtencommissie, maar wel een extra garantie voor de door hun gefinancieerde fascisten. Als Klaus Barbie nog had geleeft had hij waarschijnlijk ook een zetel gekregen in de VN mensenrechtencommissie.

http://www.zerohedge.com/news/2015-10-13/washington-actually-trying-start-world-war-iii

Ook het nieuws dat de Russen hun enigste operationeele vliegdekschip nu naar Syrië sturen vind ik niet erg belangrijk, ook al zou het wellicht kunnen aangeven dat de Russen heel serieus zijn wat betreft de verdediging van Syrië;

http://www.zerohedge.com/news/2015-10-14/russia-sends-aircraft-carrier-syria-marking-ships-sixth-deployment-history

Wat zorgerlijker is dat de VS ook zo vastbesloten zijn om een conflicy te beginnen met China over de eilanden in de Zuid Chinese Zee;

http://www.strategic-culture.org/news/2015/10/14/american-confrontation-in-chinas-sea.html

Als ik China was, zou ik deze weken de USD gaan dumpoen voordat alle schepen op de plaats zijn voor een eventuele actie. In dat geval is de VS, failliet voordat ze een oorlog kan beginnen.

De gevolgen en betekenis van de afgeschoten Russische kruisraketten uit de Caspische Zee;

http://www.voltairenet.org/article189021.html

Ik blijf het herhalen, alles draait eigenlijk om de verdediging van de positie van de USD en die tijd is eigenlijk al gestreden en verloren.

Het word tijd dat onze landverradende politici dit ook gaan inzien en betere keuzes gaan maken.

Ike op 14-10-2015 18:31

'Gematigde' terroristen executeren Syrische soldaten bij een kinderziekenhuis in Aleppo;

https://deepresource.wordpress.com/2015/10/09/moderate-execution/

ottoman op 15-10-2015 02:42

De engelse hebben de ballen niet om russishe toestellen opzettelijk uit de lucht te halen, die russen gooien gerust n atoombom te pletter in londen.

Geen enkel europees land ken ubberhaubt n oorlog in zn eentje aan, de engelse zullen wel n krachtige stootkracht op zee hebben en duitsers op t land maar ik zie die angsthazen nooit alleen iets beginnen, zelfs amerika niet.

Russen hebben tenminste nog wat ballen. Word tijd dat turkije uit de navo stapt, dan is het gedaan met ze in t midden oosten en heel oost europa! 

Turken moeten herenigen en snel turkije, turkmenistan, azerbaycan, oezbekistan, kirgizie, kazakstan, en alle turkse stammen daaromheen plus noord cyprus eventueel moslims als tjetjenen, bosniers, albanezen, macedoniers. Die eenheid onder turkije samenwerken met rusland en china! Zou ook verbeterde relaties voor de turkse oeigoeren in china kunnen worden. Broeder japan mag nooit vergeten worden onze vere verwanten netzoals mongolen,

Laat israel maar met hun arabische neven uitzoeken haha desnoods de israeliers op 1 eiland ergens en herenigd palestina van voor 1948, joden kunnen bij ons terecht de ziyonisten lekker naar hun baas terug in washington

Rob ter Horst op 16-10-2015 09:30

@ ottoman op 15-10-2015 02:42

Engeland is zelf een kernmacht. Heeft genoeg lange afstandsraketten met kernwapens...

Verder, de joden hebben nu eenmaal óók hun geschiedenis in Palestina, net als vele andere volkeren

in de loop van de geschiedenis. Misschien eens minder luisteren naar de geschiedenislessen

in de moskee en meer naar de échte archeologie...

Zomer op 16-10-2015 12:34

ottoman op 15-10-2015 02:42

Ik snap jouw probleem met zionisten niet je gebruikt het woord zionisten te pas en te onpas.

Zionisme is een nationale beweging en ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in vroeger tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Judea lagen. De term verwijst naar de berg Zion waarmee Jeruzalem wordt aangeduid en werd voor het eerst gebruikt in 1890 door Nathan Birnbaum.....

PJ op 17-10-2015 11:58

Pas als erop geschoten wordt weten we of de Russen echt een militaire bedreiging vormen voor het Westen.

http://www.demorgen.be/buitenland/syrie-operatie-biedt-verrassend-kijkje-in-ruslands-militaire-keuken-a2492586/

josef op 06-11-2015 16:54

Ooit potien zei geen Rusland geen wereld dat geloof ik meteen.want Eu ,usa hebben laten zien als ze kunnen wennen wachten geen minut.

maar we hopen dat niiot zo ver is.

 

Josef: 4e keer. Uw naam is al in gebruik, pas uw nickname aan. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl