Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Begin van openlijke opstand in Duits leger tegen Angela Merkel

‘Mogelijke militaire coup in Duitsland niet meer uit te sluiten’ – Hoofd veiligheidsdienst BND eist onmiddellijke sluiting grenzen - CSU-leider Seehofer dreigt ministers uit regering Merkel terug te trekken


Komen Duitse soldaten in opstand tegen Merkel ongelimiteerde asielbeleid, wat het leger intern als een islamitische invasie en een vijandelijke infiltratie beschouwt?

In het Duitse leger rommelt het, want de onvrede over Reichskanzler Merkels open-grenzenbeleid is enorm. Inmiddels zijn er de eerste signalen dat militairen wel eens in opstand zouden kunnen komen en het recht in eigen hand nemen om Duitsland te beschermen tegen de aanhoudende islamitische invasie. ‘Wij moeten als volk opstaan,’ citeert het magazine Compact een brandbrief uit het leger.

 


‘De stemming in het veiligheidsapparaat kookt,’ aldus Compact. ‘Zelfs gedachten aan een coup zijn niet meer uit te sluiten – dat is in ieder geval de consequentie van debatten die het dagblad Die Welt onlangs heeft samengevat. Nog opzienbarender is echter een brandbrief uit de Bundeswehr.’

August Hanning, president van de veiligheidsdienst BND, stelde recent een 10-punten plan op dat vervolgens officieus de ronde deed in het ministerie van Binnenlandse Zaken. In dat document eist Hanning dat de grenzen voor migranten zonder inreistoestemming onmiddellijk worden gesloten, en degenen die al in Duitsland ‘onmiddellijk worden teruggestuurd’.

‘Politie moet bevelen regering negeren’

Behalve de BND eisen ook de politieleiding en de Federale Recherche dat ‘eerst de wettelijke toestanden worden hersteld. De politie mag niet langer door de regering worden belet buitenlanders die zonder verblijfsvergunning naar Duitsland willen, terug te sturen,’ zo citeert Die Welt een hooggeplaatste official. ‘De politie is hiertoe van rechtswege verplicht; tegengestelde instructies van de regering zijn in strijd met de wet.’

Met andere woorden: als de regering zoals nu illegale maatregelen blijft nemen, dan mag de politie die niet langer opvolgen. De regering Merkel kan dit als een even openlijke als zeer duidelijke waarschuwing opvatten.

Op 13 september riep Compact hoofdredacteur Jürgen Elsässer de soldaten in het leger openlijk op om zelf de grenzen en het Duitse volk te gaan beschermen, en zelfs de grensovergangen en grensstations te bezetten en de migrantenstroom tegen te houden.

Duitse soldaten beseffen dat ze met een invasie te maken hebben

Kort daarna volgde een brief van een militair die beschrijft dat de stemming in het leger extreem slecht is omdat de meeste soldaten heel goed beseffen dat ze niet met vluchtelingen, maar met een invasie van hun thuisland te maken hebben. ‘De situatie van de troepen wordt heel vaak met een bedrieglijke sluier aan het publiek medegedeeld.’

Vervolgens toont hij met uitgebreide onderbouwingen aan dat Angela Merkels open-grenzenbeleid in strijd is met alle Duitse en Europese asielwetten, zoals de wettelijke afspraken dat vluchtelingen in het eerste land dat zich niet in oorlog bevindt moeten worden opgevangen. Vanuit Syrië zijn deze migranten door Turkije, Griekenland, Macedonië, Servië, Kroatië, Slovenië, Hongarije en Oostenrijk getrokken – allemaal landen waar geen oorlog is. (Bulgarije hoort daar ook bij, maar dat heeft zijn grenzen zo goed als gesloten).

De Duitse militair schrijft over de al aanwezige moslims: ‘Het gaat niet om allemaal, maar het valt te vrezen dat er als ‘mollen’ bepaalde groeperingen zijn gevormd en georganiseerd. Die hebben systematisch Duitsland geïnfiltreerd en wachten nu op de nieuwkomers uit de nu zo grote vluchtelingenstroom, die eveneens met ISIS-strijdkrachten ondermijnd is.’

‘Migranten kunnen op ieder moment kazernes overnemen’

Bovendien worden ‘vluchtelingen in kazernes ondergebracht en doelbewust ingekwartierd, alsof ze door onze mevrouw Merkel met opzet als schaakstukken in stelling worden gebracht. Want de kanselier krijgt ook slechts haar instructies uit Amerika en van de elite, wier doel het is Duitsland en Europa in totale chaos te storten.’

Hij waarschuwt dat de migranten in kazernes op ieder moment het bevel kunnen krijgen om deze kazernes –inclusief wapens- over te nemen. ‘Daarmee hebben wij de vijand als een Trojaans paard in onze vesting gelaten, om deze te laten innemen. Ik kan toch niet de enige zijn die ziet wat ons te wachten staat. Nee toch?’ Een sterke aanwijzing dat zijn angst terecht kan zijn is dat het Duitse soldaten inmiddels is verboden om zelf wapens te dragen in kazernes die als AZC’s worden gebruikt. Die kunnen zich in het geval van een aanval door migranten dus niet meer verdedigen.

‘Merkel zorgt voor infiltratie door ISIS’

‘Ik leg iedere dag meer en meer puzzelstukjes in elkaar en mijn gezonde mensenverstand zegt mij dat wij als volk vreedzaam moeten opstaan als dat nodig is.... Mevrouw Merkel krijgt nu forse kritiek en weet dat ze tegen de wetten in heeft gehandeld. Daarom wil ze asielzoekers nu rechtstreeks laten invliegen. Dat kan als een met de wet overeenkomende infiltratie van ISIS worden gezien, waardoor ze niet eens strafbaar is als ze het Duitse volk bij een horde wilden zet, zodat die elkaar dan zullen verscheuren.’

‘Wij pikken het niet meer, want dit is landverraad’

‘De Duitsers zullen dit niet langer pikken, en ik ook niet. Wat hier gaande is kan men enkel als landverraad opvatten, en het uitleveren van het Duitse volk aan het terrorisme... Ik weet dat ik met mijn angst over deze toestand niet alleen sta. Het ontbreekt ons echter helaas aan de ondersteuning van het volk. Als ik in het openbaar zou treden... zou mijn levensonderhoud in gevaar komen. Mijn voorstel is dan ook om ons tot de brede massa te wenden die vinden dat de grenzen moeten worden gesloten om Duitsland veilig te houden.’

De militair bedoelt daarmee dat het Duitse volk politieagenten en soldaten financieel zou kunnen gaan ondersteunen, omdat zij het grote risico lopen te worden ontslagen zodra ze zich openlijk tegen het open-grenzenbeleid keren. Hij wijst erop dat de overheid nu al angst voor represailles zoals ontslag als dwangmiddel gebruikt om politieagenten en militairen hun mond te laten houden over wat er zich werkelijk in het land en in Europa aan het afspelen is.

‘Duitsland moet weer soeverein worden’

‘Ik wil iets veranderen, zodat Duitsland eindelijk weer soeverein wordt en eindelijk over zijn eigen grondwet besluit! Dat zou als gevolg een basis en een aaneensluiting van Duits-Russische belangen hebben. Alles zou ingrijpend veranderen en het zou ons zoveel beter gaan!... Laten wij allen samen staan voor een beter Europa en een betere wereld.’

CSU dreigt mogelijk met regeringscrisis

Behalve in de politie en het leger rommelt het nu ook in de regering zelf. De invloedrijke CSU leider Horst Seehofer stelde enkele dagen geleden een ultimatum aan Merkel, dat ze voor zondag moet instemmen met een maximum aan de instroom van migranten. Aan het negeren van dat ultimatum verbond hij aanvankelijk geen gevolgen, maar volgens Focus zou hij nu serieus overwegen om drie CSU-ministers uit het kabinet terug te trekken. ‘Wij kunnen niet langer toelaten dat de CDU ons verder in de afgrond trekt,’ begroette een CSU-lid het ultimatum van zijn partijleider.

 

Xander

(1) Compact
(2) Focus       

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

   

Reacties

JP op 30-10-2015 00:10

En hieruit zou de reden voort kunnen vloeien om de staat van beleg af te kondigen, wat dus al in de bedoeling lag m.i.

De Nadenker op 30-10-2015 00:36

Zou allemaal kunnen , goed stuk Xander.

Alleen , vraagtekens blijven bij mij opdoemen , het ( Duitse ) volk heeft dit toch ook allang gezien maar heeft niet ėėn keer de moeite genomen voor actie of zelfs een oproep om burgerlijke ongehoorzaamheid te propaganderen .

Vaak lees ik hier hetzelfde deuntje , begrijp mij goed , ik doe het echt niet na of beter, maar het is al een jaartje aan de gang zowel over water als over land en de boel staat echt in de fik , over veenbrandjes praten doen wij ons echt hier te kort , en toch bekruipt mij het gevoel , dat de soep nooit zo heet gegeten word dan hij word opgediend.

Het zelfde geld voor de enorme kredietcrisis .

Huizen staan verschrikkelijk onder water , schuldenberg loopt gigantisch op en toch schrijft men dagelijks hosanna en dat de markt zowel economisch als financieel plus de beurs goed gaat .

Zie daar , over propaganda en indoctrinatie gesproken van de media elite om het allemaal wat rooskleuriger aan het slapende volk aan te bieden zodat de oogkleppen gesloten blijft .

Tegenstanders van dit beleid of het soldaten of het gewone volk is , zij worden op dit moment monddood gemaakt en niet gehoord , zelfs een PVV met ijzervreter Wilders die zijn longen uit zijn lijf kan schreeuwen dat het zo niet langer kan word zo aan de kant geschoven en belachelijk gemaakt .

Zijn peilingen blijven maar peilingen , en zolang het daarbij blijft slaan wij en hij nog geen deuk in een pakje boter en heeft de gevestigde orde de touwtjes nog steeds in handen en brengen ons linea recta aan de afgrond .

In Duitsland met Merkel idem dito .

Pannenkoek op 30-10-2015 00:49

Dit is Spielfeld Oostenrijk 29/10/2015  https://www.youtube.com/watch?v=jT1GENSm7-s

john op 30-10-2015 01:24

de regering hier zal net als merkel door blijven gaan tot hun gezin of familie slachtoffer worden van een groep vluchtelingen, dan geven ze er pas iets om want wat er met de rest van nederland gebeurt interesseert ze niets

Ike op 30-10-2015 02:20

Humor in donkere tijden;

https://img.pr0gramm.com/2015/08/13/56032c1635377550.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BF9sqcwCMAARE76.jpg

Terex op 30-10-2015 03:12

Laat het leger maar los gaan in Duitsland en orde op zaken gaan stellen. Misschien dat er nog meer landen zijn die dan volgen en zo de vernietiging van Europa tegen gaan.  Maar zoals altijd wordt er veels te veel gepraat en te weinig gedaan.

ottoman op 30-10-2015 03:33

Angela merkel, tenminste n sterke karakter die weet van aanpakken, de andere landen luisteren onze duitse broeders niet voor niets af.

Obama hopelijk kan die ook nog iets moois betekenen of hillary die mogelijk de verkiezingen win en zijn lijn volgt.

Putin is goed bezig, en nee hij is niet de vijand van moslims.

Hopelijk komt broeder charles ook op de troon in t verenigd koningkrijk, die zal nog veel betekenen voor de islam

Turkije zal vroeg of laat n soort hetsteld ottomaansrijk op weten te richten ook de turkse broeder volken weten te herenigen, hiermee dus n seljoekse/ottomaanse rijk in een plus goede betrekkingen met eu en de nato maakt anatolie het toekomstige  centrum en zal voor de zoveelste x de turken het voor het zeggen hebben op aarde tot de wederkomst van jezus en de mahdi, dan zal dit rijk overgedragen worden aan hun vrijwillig!!

Frank op 30-10-2015 04:58

Geert Wilders naar Rotterdan om actie te voeren tegen AZC                

Geert Wilders komt volgende week zaterdag  7 november 2015 naar Rotterdam om zijn ongenoegen te uiten over de komst van het asielzoekerscentrum (azc) in de Beverwaard. ,,Fantastisch om weer te gaan flyeren in Rotterdam,'' stelt de PVV-leider in een persbericht.

Samen met enkele partijgenoten, onder wie Kamerlid Sietse Fritsma, zal Wilders vanaf 12.00 uur folders uitdelen tijdens de markt op de Binnenrotte, vlakbij de Markthal. ,,Nederland moet verder in verzet komen tegen al die bange en laffe politici van VVD tot GroenLinks en SP, die de grenzen niet durven te sluiten. We willen ook de inwoners van PVV-stad Rotterdam steunen tégen de opvang van nog meer asielzoekers,'' aldus Wilders.

Klik hier voor het artikel op AD.nl

Frank op 30-10-2015 05:01

Geert Wilders  twitter   

@geertwilderspvv

Za 7 nov flyeren in Rotterdam! Verzet tegen bange, laffe neppolitici van VVD tot GL en SP die grenzen niet durven te sluiten!! #kominverzet

Frank op 30-10-2015 05:45

ZM Willem-Alexander @WiIIemAlexander 28 okt.  reageert op twitteraccount van Geert Wilders

"Bang, laf en nep ... u bent ervaringsdeskundige mijnheer @geertwilderspvv. Neemt u uw NVU-vrinden weer mee? #kominverzettegenhaat "

 

Hoogheid, wat leuk dat u meetwittert bij Geert. U blijft dan wel op de hoogte wat er zoal leeft onder uw onderdanen. Heeft u wel goed begrepen wat de gevolgen zijn van al die moslim asielzoekers voor Nederland ,onze economie en onze normen en waarden.

De enorme cultuurverschillen, de Islam  vredelievende godsdienst ??  Lees aub objectief de Koran.  Die dol zijn op de shariawetgeving en het liefst een Nederlands kalifaat willen met nog een paar 100  moskeeën in Nederland erbij. Zucht... en geen oranje boven meer. Dat willen we toch niet in ons mooie land.

De media die geen eerlijke voorlichting geeft en die enkel maar de gezinnetjes in beeld brengt en niet de vele massa's alleenstaande jonge mannen, ( potentiële )  ISIS terroristen die een gevaar zijn voor ons land. En dat zijn geen nep terroristen hoogheid.

Wij Nederlanders waar u koning over mag zijn, wij zijn een ruimhartig volkje en heten de echte vluchtelingen welkom maar weet u ook hoogheid hoeveel nep vluchtelingen hier binnenstormen, die het eten op de grond smijten en onze democratische waarden en vrijheden verachten.

Hoeveel weerstand er onder de Nederlanders aan het groeien is, tegen die invasie van moslims. Hoe zou u het vinden als u pal naast een AZC zou wonen.Weet u hoe vaak er vechtpartijen er in die AZC's zijn. Hoe christenen vluchtelingen daar in elkaar geslagen worden, Hoe vrouwen daar verkracht worden. En dat zijn geen incidenten maar komt meer voor dan wat u in de reguliere media te zien en te horen krijgt.

Daar waar de media het stilzwijgen over doet.

Geachte Hoogheid, Ik vind u zeker een sympathieke koning en ik wil niet onvrindelijk zijn  maar wat u nu zegt dat Geert dan maar zijn NVU-vrinden moet meenemen, dat vind ik nou wat kort door de bocht van u.

De Nederlandse Volks-Unie (NVU) is een Nederlandse politieke partij. Ze wordt vanwege haar uitgesproken neonazistische karakter als extreemrechts beschouwd en ook wordt ze in de fascistische hoek geplaatst.

Hoe komt u daarbij dat u Geert Wilders daaronder schaart. Dat meent u toch niet.

Ik ben het met u eens dat Geert Wilders soms ook kort door de bocht is en beetje dom uit de hoek komt maar voorlopig heeft hij wel in veel dingen gelijk gekregen. En eerlijk gezegd hoogheid, de huidige politiek is ook niet meer wat het geweest is. Tis toch wat slapjes en wegkijkerig voor de problemen waar ons land nu voor staat.

Oké over die kapotte Fyra treinen praten we niet meer,  dat was gisteren en we moeten vooruit kijken. Geld moet rollen zegt onze premier, goed voor de economie.

Maar vooruitkijkend dan, valt er op onze regering ook nog wel het een ander op aan te merken. Dat kunt u toch niet ontgaan zijn.

Ja wat buikspreken gebeurt er, wir schaffen das, waar heb ik dat nu toch eerder gehoord.

Hoogheid met alle respect, maar ik vrees das wir das nicht schaffen.

Vele Nederlanders maken zich hele grote zorgen om wat er nu allemaal gebeurt in ons mooie land.

Grosse Sorge , ganz grosse, grosse sorgen , zu grosse sorgen hoogheid.

En mocht u in de wandelgang Klaas Dijkhoff van Veiligheid tegenkomen wil u hem dan vragen of hij op kosten van de Nederlandse staat - en ik denk zomaar dat ik namens het hele Nederlandse volk mag spreken- een bloemetje wil bezorgen aan die arme vrouw uit Oranje  ( what's in a  name) die haar ellebogen gebroken heeft.  Gelukkig werden haar voetjes gespaard.

Het was aangenaam zo even met u te mogen spreken en onze  zorgen te uiten.

U kunt er weinig aan doen, dat begrijpen wij ook wel maar het sluiten van de grenzen  is echt niet zo'n gek idee hoor, kwestie van even out of the box denken, even onder die wurggreep van de EU uit.

Gewoon doen zou ik zeggen ;-)

Beterschap aan uw vrouw Maxima.

 

Tom op 30-10-2015 06:56

Ach ja... Een paar soldaten en politie agenten die het er niet mee eens zijn. En dan? Waarschijnlijk verschijnt er binnenkort een artikel over extreem rechtse infiltratie in het leger en in het politie apparaat. Paar mensen worden ontslagen en daarmee is de kous weer af. De bevelhebbers hebben het veel te goed. Die geven hun leventje niet zo maar op...

misschien krijgt de EU wel heel veel geld vanuit het MO en dat ze daarom maar iedereen binnen laten. Uiteindelijk draait alles om geld...

Eduardderu op 30-10-2015 07:40

Het nieuws begind allemaal een beetje speculatie te worden. Over de Russen in Syrië is het inmiddels ook al enige tijd stil. De berichtgeving hier vindt ik altijd wel aardig op maat. De rest van de media is pure propaganda. Maar veranderen doet er nergens wat zolang elke burger in elk land zijn struisvogel gedrag blijft handhaven. Zo ook hier. We zeggen allemaal "Ja, de politiek doet pas wat zodra er iets met hun eigen gezin mis gaat" Maar ja, dat doen wij toch ook? Als ik iedereen oproep om het torentje in beslag te nemen sta ik er uiteindelijk alleen! We gaan niet ten onder omdat onze overheid zo raar doet, wij gaan ten onder omdat iedereen zich slachtoffer voelt en niemand iets onderneemt. Iedereen beschermt zijn eigen achtertuin de overheid weet dat en maakt daar gretig gebruik van. Wat denk je dat er gebeurt als niemand in Nederland zijn zorgpremie nog gaat betalen? Denk je dan dat er voor 16 miljoen mensen een incasso bureau ingeschakelt wordt? hahaha. Nee! Als we dat doen? dan betalen we gewoon weer 30,- voor onze zorg premie! De burger heeft de macht! maar er zijn er maar weinig die dat beseffen. Landverraad  begint bij ons en niet bij de overheid!

Free For All op 30-10-2015 08:31

Ik hoop echt dat het leger ingrijpt want dit is een invasie hoe je het ook Leers of draaid het gaat hier nog gevaarlijk worden belgie,Frankrijk,Nederland,Duiseland waar zijn onze politiekers mee bezig.Als dit geen volksverraders zijn wie dan wel als er blood van onschuldige burgers vloeid dan is het de hopen dat de gene die ze hier binnen gelaten hebben vervolgd worden!

Rebellio op 30-10-2015 09:12

Ik vind het uiterst opvallend dat er totaal geen berichtgeving te vinden is in de rest van de media hoe Duitsland nu omgaat met de vluchtelingen en wat er wat dit onderwerp betreft verder gebeurt bij onze oosterburen. Echt helemaal niks.

En dat zegt wat, want ik noem mezelf zeer sceptisch wanneer er berichtgeving op deze site is over dit onderwerp.

Rolf op 30-10-2015 09:32

Eindelijk begint het duitse leger een beetje wakker te worden.

Nu het nederlandse leger nog. 

De volgende stap van de overheid in duitsland gaat zijn dat het leger niet meer bewapend mag zijn, ofwel alle wapens inleveren op een centralenlocatie, en alleen gebruiken bij oefeningen die de eerste maanden niet meer komen...

DieKale op 30-10-2015 09:55

Hier lijkt allemaal bewust op te worden aangestuurd, ik lees net een stukje waaruit blijkt dat de reservisten in Nederland als het ware op non-actief gezet zijn.

Hoe kun je zoiets doen? is dat nu een gebrek aan visie of een doelbewuste actie?

Het grootste deel van ons beroepsleger zit in het buitenland naar de pijpen van Unle Sam te dansen, als het hier fout gaat (en dat gaat het) ben je aangewezen op de reservisten.

Dus hoe kan je nu, in deze tijd waarin de wereld in de fik staat, je reservisten op non-actief zetten?

Frikadel op 30-10-2015 11:13

Ik werk mij de ty&€@ voor mijn gezin en betaal me scheel aan belastingen, en wat krijgen wij ervoor terug? Ik kan u verzekeren dat de rek eruit is en dan te bedenken dat wij middenklasse zijn. Aan de onderkant van de samenleving begint de revolutie, die mijn inziens niet erg lang op zich zal laten wachten.

greywolf op 30-10-2015 12:31

Wie wind zaait zal (volks) Sturm oogsten .

Asjemenou op 30-10-2015 12:38

Helemaal goed john.

Daarom staan er ook alleen maar mensen zonder gezin aan het roer.

Mark rutte, Angela Merkel.

Allemaal kinderloos, dus hun intereseert het niet hoe de toekomst zal verlopen

ohje op 30-10-2015 12:58

De Nadenker

het domme is dat de meerderheid het halt gelooft.

met logika heeft het dan ook allang niets meer te maken,denk eerder hysterie totdat men wakker wordt.

PJ op 30-10-2015 13:09

Erg om dit allemaal zomaar te geloven. We kunnen wel verwachten dat de schrijvers van deze brandbrief binnenkort op non-actief gezet worden en mogelijk ook dat we alweer eens lezen over extreemrechtse militairen die uit het Duitse leger gegooid werden. Dit is gewoon niet realistisch, een staatsgreep. De Duitse grondwet werd niet geschonden, de Bondskanselier is ook vandaag nog onderhorig aan de regering in Washington via de NATO (staat in de Duitse grondwet!) en de EU vergadert nog over de migratiecrisis, met Hongarije volgens Orban slechts als waarnemer omdat het probleem daar al opgelost is. Tijd om eens van onderwerp te veranderen, over de oorzaak van de huidige crisis in Syrië zitten de grootmachten vandaag te vergaderen in Wenen, we horen wel wat daarvan komt.

Eeelke op 30-10-2015 13:16

In 1940 hadden wij hier ook een 5 de colonne

PJ op 30-10-2015 13:18

Ja, Pannenkoek, zo gaat het normaal, allemaal netjes richting concentratiekamp (maar zo mag het niet heten):

https://www.youtube.com/watch?v=XZorPv8PQ5g 

Cees op 30-10-2015 14:03

@John Precies . De grote meerderheid van het Duitse en Neanderlandische Volk slaapt, denkt niet na.

Want verkeren nog in de illusie dat het de "Ver van hun bed" show is, JA Totdat ze er keihard mee worden geconfronteerd en dan is het misschien wel te laat.

 

Je moet ze echt wakker trappen!!!

B.v. door beelden van de Zweedse verkrachting telaten zien

https://www.google.nl/search?q=zweedse+vrouw+verkracht&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIiOThq6DqyAIVxGAPCh0xTwn2&biw=1280&bih=900

 

en ze voorhouden dat hun kinderen en uiteindelijk ook wijzelf groot gevaar lopen.

Om van de kosten en de verloren arbeidsplaatsen dus meer werkloosheid en armoede nog maar te zwijgen!!!

Black Water op 30-10-2015 14:15

" wir haben es wahrscheinlich nicht gewusst "............r.i.p.

Infidel4U op 30-10-2015 15:06

zou het leger werkelijk in opstand komen in duitsland? denk het niet maar dat het zo niet verder kan is wel duidelijk.. een opstand zal vanuit het volk zelf moeten komen waarna elementen uit het leger en politie zich aan kunnen sluiten.. hoe je het ook wendt of keert, het draait uit op broedermoord en de ineenstorting van de europese lidstaten.. heeft uncle sam zijn doel bereikt. we leven in een interessante tijd..

Philip. op 30-10-2015 15:22

De aangehaalde militair stelt " ... Want de kanselier krijgt ook slechts haar instructies uit Amerika ...".

Onzin. De instructies komen van de EU Commissie & EU Parlement: Schulz, Juncker, Timmermans, etc. Zonder Amerikaanse inmenging, juist eerder om zich tegen USA af te zetten.

Deze militair stelt ook "... ' een aaneensluiting van Duits-Russische belangen hebben. Alles zou ingrijpend veranderen en het zou ons zoveel beter gaan! ' ... "

Griezelige overtuiging heeft deze persoon. Je vraagt je af: is dit representatief voor 't Duitse leger? Veel beter zou 't immers zijn om aaneensluiting van Duits-Israelische belangen na te streven, juist voor wat betreft het weerstand bieden aan islam. Van Israel kan Europa hierover nog 'n hoop lessen leren. Dit gaat echter niet gebeuren, gelet op 't recente bezoek van abbas aan willem-alexander en rutte.

JH op 30-10-2015 16:53

@ottoman, --- Obama en Hillary iets moois neerzetten? Die twee betekenen chaos voor de hele wereld met hun illegale olie lobbygroepen achter zich.

En wat betreft de Turken, jullie oorlog gaat nog wel komen. Maarja jij zit veilig in Nederland dus maakt het allemaal niet uit.

Zomer op 30-10-2015 17:52

ottoman op 30-10-2015 03:33

Ottoman ik zou zeggen droom lekker verder in je eigen fantasie wereld.

George op 30-10-2015 19:00

Frank...., dat heb je nog eens goed onder woorden gebracht.  Onze arme koning snapt het nog niet helemaal wat er gaande is.  Ik zou meer respect voor hem krijgen als hij z'n paleizen beschikbaar stelt voor deze arme 'vluchtelingen'.  Zijn "kom in verzet tegen haat" slaat helemaal nergens op.  De  taak van de regering is om de burgers te beschermen, maar daar is in Duitsland en in Nederland geen sprake van.  Als deze moslim extremisten aanslagen gaan plegen dan zijn Rutte en zijn kornuiten en onze lieve koning het eerste verdwenen en zoeken een veilig heenkomen.

De burger mag deze liefdevolle behandeling dan lijdelijk ondergaan, want ze hebben niets om zich mee te verdedigen.  Niemand van de regering leiders legt de burgers uit wat de gevaren zijn van deze moslim invasie en wat de inhoud is van deze islam ideology.  Ik heb Geert z'n boek gelezen, hij heeft geen een keer genoemd dat hij deze mensen haat.   Ik krijg eerder de indruk dat de Nederlandse regering en de koning de Nederlandse burgers haat.  Geert is een echte leider die z'n eigen leven geeft voor de veiligheid van Nederland.  Wie van die slappe regeringsleiders doet hem dat na.  

frits op 30-10-2015 20:21

Waarom blijft Koning Willem Alexander zwijgen. Komop Koning, en toon te moed en verzet tegen die horde Moslims.

gijs op 30-10-2015 22:40

ik vind dit het meest ongeloofwaardiige artikell ooit van jou xander. en ik volg je al heel lang. 

Robbin op 30-10-2015 23:52

Frank geweldig :D

Frank op 31-10-2015 00:15

@ Beste moderator

Wilt u wat taalfouten corrigeren in mijn post van Frank op 30-10-2015 05:45

Savira moet Fyra zijn en acz moet azc zijn. Beetje dom van mij.

 

Aangepast. Mod.

 

Crusader of Heaven op 31-10-2015 00:23

Begrijp een aantal zaken niet meer. Nederland heeft totraal niets geleerd van eerdere wereldoorlogen en wederommwordt het defensie apperaat totaal uitgekleed en de Nederlandse democratie weerloos bewust weerloos gemaakt om verkracht en systematisch kapot gemaakt! Vrouwen & kinderen zullen ten slachtoffer vallen aan dit soort parasieten die Nederland uit zullen zuigen en verkrachten en het rariteitenkabinet met het toezien van enkele adelijken gaan hiermee door, schande! Ook het koninlijk huis moet toch beter weten: "Het gebroken geweertje"!

Ik heb ruim 40 jaar voor Konigin & Vaderland gediend zoals ik Nederland heb gekend maar helaas niet meer herkenbaar en het is mijn Nederland niet meer. Den Haag en zijn marionettenkabinet is totaal de koers kwijt en men vergeet de vele oorlogsslachtoffers die voor onze Westerse vrijheid & waarden hebben gevochten. En dit is ook met medeweten van enkele Islamitische Imams in samen werking in de WII gebeurd, dus niet alleen door Adolf Hitler!

Ik zou zeggen kijk eens goed naar het soort mensen, hun leeftijd en echte beweegredenen die naar Europa zogenaamd als oorlogsvluchteling komen en toch € 10.000 op tafel kunnen leggen terwijl de daadwerkelijke vluchteling dat niet eens kan betalen, Wake Up!!! En de berichtgevingen van de staatsomroep NPO en media dat het hoogopgeleiden zijn aan m'n hoela.

Men vergeet ook de realiteit uit het oog dat Nederland al ruim 700.000 werklozen heeft en dat de kosten voor de verplichte EU opname van dit soort( vluchtelingen?) ons bakken & bakken met geld gaat kosten. De zorg voor mensen die het daadwerkelijk nodig hebben wordt steeds meer uitgekleed en ook de pensioen tegoeden wordt regelmatig geplunderd, denk hier maar eens over na. Denk ook na hoe dit soort vluchtelingen zich uiten en gedragen over anders denkenden en gedraag je aub niet als een struisvogel! Bijvoorbeeld: Rapecity of Europe = Stockholm(SE)

 

O ja Luitjes, was dit vergeten om in het vorige berichtje mee te geven als linkje.

http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/512700/deze-kaart-brengt-de-vluchtelingencrisis-op-briljante-wijze-in-beeld.html

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl