Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Merkel tegen haar fractie: ‘Kan me niet schelen of ik schuldig ben aan toestroom vluchtelingen’

Oost Duitsland heeft dankzij Merkel vanuit zijn 26 jaar oude graf alsnog West Duitsland verslagen – ‘Merkel pleegt etnocide op Duitse volk door toelaten 15 miljoen moslims in 5 jaar’ - Beieren verwelkomt in september 135.000 immigranten – Nieheim: Autochtone Duitsers worden hun woningen uitgezet omdat ze plaats moeten maken voor ‘vluchtelingen’

 
Het zit weliswaar in een totaal ander jasje dan zo’n 80 jaar geleden, maar naast Brussel komt het grootste gevaar voor ons continent wéér uit Duitsland.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft zich in korte tijd ontpopt tot de met afstand gevaarlijkste Europese leider sinds haar illustere voorganger Adolf Hitler. Overdreven, vindt u? Lees dan eens wat ze volgens doorgaans zeer goed ingelichte bronnen tijdens een recente bijeenkomst tegen haar eigen fractie (CDU/CSU) heeft gezegd: ‘Het kan me niet schelen of ik schuldig ben aan de toestroom van de vluchtelingen. Ze zijn er nu eenmaal.’

 

Oost heeft alsnog West verslagen

Sommige analisten zeggen dat Merkels DDR-verleden –als overtuigde Sovjet-socialist en cultuurnihilist- haar heeft ingehaald, maar het is waarschijnlijker dat ze dat verleden in werkelijkheid nooit heeft opgegeven. Daarmee heeft ze eigenhandig op buitengewoon gehaaide politieke wijze bereikt wat na de val van de Muur in 1989 nooit meer voor mogelijk werd gehouden: Oost Duitsland heeft vanuit zijn 26 jaar oude graf alsnog West Duitsland verslagen.

Merkel pleegt etnocide op haar eigen volk

De Duitse columnist C. Jahn beschuldigt de bondskanselier dan ook van een officiële misdaad tegen de menselijkheid: etnocide, oftewel een ‘politiek actief geregelde vernietiging van een volk door ontbinding, assimilatie, taal- en cultuurverlies’. De 10 tot 15 miljoen moslims die Merkel in de komende 4 à 5 jaar wil toelaten zullen ervoor zorgen dat binnenkort 1 op de 4 inwoners van Duitsland moslim is.

De ervaringen met zowel tweede- als derde generatie islamitische immigranten leert dat de meesten van hen niet alleen weigeren te integreren, maar juist steeds radicaler worden. Dat betekent volgens Cahn dat ‘de Duitsers geen keuze meer hebben’ en ‘moeten assimileren. Ze zullen etnisch en cultureel in de, zoals het er nu naar uitziet, sterkere, veel gewelddadiger en machtshongerige (moslim-) kolonisten opgaan. Alleen hun taal zal nog een tijdje blijven bestaan en dan op een bepaald moment eveneens verdwijnen.’

‘Voor haar en haar politieke handlanger echter zal men, zoals nu al in de straten van Bagdad, Kaboel en Mogadishu, waar nu al miljoenen met Merkel-plaatjes op zak vertrekken naar Heidelberg, Weimar en Würzburg, een monument oprichten.’ (3)

Autochtone Duitsers worden hun woningen uitgezet voor ‘vluchtelingen’

Ook op de onafhankelijke financieel-economische site DWN wordt geconstateerd dat Angela Merkel ‘een onbekende agenda’ volgt en een ‘groot experiment’ uitvoert met het binnenhalen van miljoenen moslim migranten. ‘Ze is spookachtig en in staat om de democratie en rechtsstaat in Duitsland blijvend uit te hollen.’ Dat gebeurt nu al in bijvoorbeeld Hamburg, waar bedrijfsgebouwen in beslag worden genomen om ‘vluchtelingen’ in op te vangen. In Nieheim worden autochtone Duitsers zelfs hun woningen uitgezet omdat ze plaats moest maken voor migranten (7).

135.000 migranten naar Beieren – alleen al in september

En komen doen die migranten steeds massaler, ondanks de tijdelijk weer ingevoerde grenscontroles. Alleen al in september opende de deelstaat Beieren zijn poorten voor maar liefst 135.000 immigranten. Dat zijn er net zoveel als in voorafgaande 8 maanden (4).

De regering in Berlijn zegde de deelstaten gisteren € 670 per vluchteling per maand toe, wat neerkomt op € 4 miljard in het komende jaar. De meeste commentatoren verwachten echter dat dit bedrag zal verveelvoudigen, aangezien de ongebreidelde migrantenstroom verder zal toenemen tot minimaal 1 miljoen. (6)

‘Duitsland – of we gaan weer terug’

‘Duitsland of niets,’ was wat een zogenaamd ‘vluchtelingen’gezin letterlijk eiste voor de TV-camera’s van Sky News. Sterker nog, ze dreigden dat ze ‘anders teruggaan naar ons land.’ Zouden mensen die écht voor een oorlog zijn gevlucht, zoiets zeggen? En zou het niet veel verstandiger zijn om dit soort overduidelijke profiteurs dan maar gewoon hun zin te geven en inderdaad naar hun land terug te sturen?

Britse D66 – kan het nog naïever?

De leider van de Britse liberaal-democraten gaf als verbijsterend commentaar dat ‘de migranten helemaal niet weten dat wij zulke goede voorzieningen hebben, en enkel op zoek zijn naar een ‘liberale’ plek om te wonen’. Daarmee lieten de links-liberalen zien dat ze net zo grenzeloos naïef zijn als hun Nederlandse collega’s van D66, die eveneens al jaren grote voorstanders van massa immigratie. (5)

Xander

(1) Twitter (/ dr. Hugo Müller-Vogg)
(2) Mimikama.at
(3) P.i.-News (via en vertaald door E.J. Bron)
(4) Frankfurter Allgemeine
(5) Breitbart (/YouTube)
(6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(7) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 

Reacties

Anna op 25-09-2015 15:05

Een goed artikel.

Het lijkt erop dat het journaille in Duitsland nu begint te begrijpen welk publiek of frau Merkel binnenhaalt. Het zijn nu meteen ook grote woorden als ze beschuldigd wordt van misdaden tegen de menselijkheid. Maar gelijk hebben ze ( of zullen ze snel krijgen)

Deze immigranten brengen hun eigen achtergronden en cultuur mee en zullen, omdat hun docrine/ religie islam, hun dat niet toestaat, nooit integreren......

Een voor proefje werd vannacht al in Nederland duidelijk in een opvangcentrum..........ze slaan elkaar de hersens in met alles wat ze op hun weg vinden...... Nog een paar keer z' on conflikt en de politie mag er niet meer over rapporteren.....Veel Nederlanders denken nog dat ze getraumatiseerd zijn nou jaaaaaa dat zou kunnen maar dan is dit zeker een manier van trauma verwerking.......... Lekker erop los rammen........ Dat is een middeleeuwse manier van problemen oplossen...... Nog volop in het Midden Oosten toegepast...... Door deze manier van omgaan met elkaar  ( en dan notabene over een gezellige voetbal wedstrijd) staat ons nog heel veel naars te wachten...

Helaas lijkt de hele moslim wereld wel opdrift voor " betere " leefomstandigheden. En Saudie Arabie komt nog....... Daar circuleert momenteel  een brief van  een familie lid van de koning " wat te doen als hier gevraagd wordt om meer vrijheid........" De 12,5 miljoen wat Orban uitrekende die naar West Europa willen komen zijn misschien nog laag geschat...

Gorghel op 25-09-2015 15:11

Ik denk dat de politici iets weten wat het volk niet weet. Waarom zouden zij anders Zoveel vluchtelingen toelaten? Ook zij zien toch dat er hierdoor grote spanningen ontstaan in de maatschappij? De vraag is wat het is dat zij weten, maar niet mogen of willen vertellen, dat hen deze grote volksverhuizing doet goedkeuren. Een aankomende ramp? Een buitenaardse invasie? Wat? Of gewoon pure nonchalance en naïviteit?

vlokje op 25-09-2015 15:21

Ha open deur

Wir haben es gewust

vlokje op 25-09-2015 15:36

En elke vluchteling uit duitsland een fiets meegeven.

Ik organiseer wel een fiets tocht, oude kampeer spullen gevraagd :-)

Henk op 25-09-2015 15:49
Doordat de EU uit verschillende volken bestaat is de kans dat de EU uiteen valt zeer groot. Dus halen ze miljoenen mensen van buiten de EU naar binnen, die geen banden met deze volkeren hebben. Over +/- 50 jaar is er 1 Europees volk, maar wel ééntje waar de vrouw niks te zeggen heeft lol.

ohje op 25-09-2015 16:39

er is alles al gezegd door het pack en als de mensen blind willen blijven,ze doen maar.

maar de kreet,wir haben das nicht gewust ,wil ik dan ook niet meer horen.

john op 25-09-2015 17:13

Kindergeld halveren stupids !

Stefan op 25-09-2015 17:28

er staan zwaar fouten in het artikel!

Merkel is in West Duitsland geboren in Hamburg! Haar vader was een gereformeerde die naar de DDR vrijwillig ging om daar de stasi te gaan uithangen! Merkel familie had alle luxe en reisden naar eigen goesting in en uit de DDR naar west Duitsland.

Merkel is op geen 1 enkele wijze een Oost Duitser geweest, dat haar vader daar de stasi ging uithangen is een ander verhaal want werd door West Duitsland en de amerikanen ondersteund! Merkel is het product van West Duitsland dat zij zich kan voordoen als oost duitser. Jaar of 2 geleden toen ze loog geboren te zijn in de DDR is die smerige waarheid uitgekomen.

Van jongs af aan is dit -- gekneed om in de politiek van Duitsland te worden gelanceerd! Zie haar geschiedenis maar van haar ongelofelijke politieke carriere. Ze is het product van Hitlers rijk bilderberg queen!

 

Vanuit Oost Duitsland namelijk kwam PEGIDA tot stand, om zich te wreken op de Oost Duitsers heeft merkel de islam islam invasie tot stand gebracht, het is algemeen geweten dat de Oost Duitsers anti islam zijn en zich niet verbonden voelen met West duisters..

Dit is wel een groot verschil!

 

 

vlokje op 25-09-2015 17:52

@gorghel

Ik weet het wel.

Olie voor immigratie

Dat was in 73 de oplossing voor de olie crisis, en vandaag de dag nog steeds

Eerst een crisis veroorzaken en dan met goede kaarten eruit komen, meer immigratie naar de westerse wereld

Wij zijn onze afspraken allang nagekomen, maar genoeg is nooit genoeg, ze blijven pingelen

Voor hun zijn de afgesproken afspraken niet geldig omdat het de islam belemmerd, voor hun is een getal immigranten een ondergrens en belist geen maximum, ze zuigen letterlijk het bloed onder je nagel weg

guy53 op 25-09-2015 18:03

Ze is de Kaiserin en steekt Juncker,Schulz,Tusk,Dijsselbloem en Hollande in haar broekzak. Vermoed dat ze alleen voor Poetin respect heeft. Bij alle belangrijke EU onderwerpen trekt zij aan de touwtjes en de rest mag spartelen.Zij is nu 61 en 36j in communisme ondergedompeld geweest. Dat spoel je niet zomaar weg. Zij is geen kapitalistische havik. Krijg eerder de indruk dat ze diep in haar hart aan 't kapitalisme 'n grondige hekel heeft. Haar ware aard komt nu bovendrijven. Anders bestaat 't niet dat ze Jan en Alleman uitnodigt, visa toezegt alsmede gratis medische zorg. Dat ze waanzinnig of dement is, is niet aannemelijk.Iets moet haar triggeren; anders is haar gedrag onverklaarbaar. Wellicht 'ns in haar jeugdjaren duiken? Bij Kohl had ze 't in de jaren 90 ook plotseling verbruid.1 ding is (over)duidelijk:de Duitsers flikken 't voor de 3de keer in 100j om 'n continent naar hun hand te zetten. Aan die Fransen heb je geen reet en DH kan zich beter als 17de Bondsstaat aanmelden. Ultra slappe hap met nooit 'n ferm standpunt. Eid Mubarak.

Ike op 25-09-2015 18:10

@Henk op 25-09-2015 15:49

Voor het TTIP wil de elite de lonen drukken en dat doen ze met 'zielige immigranten', waarvoor bazen van uitzendbureaus nu ook al roepen dat zij wel kunnen en willen zorgen dat ze gelijk aan het werk komen. Sneller dus dan bij de bestaande autochtone en allochtone werkzoekenden. Terwijl de mensen die met ze werken ook zeggen dat het niveau van deze immigranten gewoon lager is.

Peter Sutherland is hierbij een duivel;

http://www.infowars.com/goldman-sachs-boss-bilderberg-member-peter-sutherland-europe-needs-more-refugees-from-africa-syria/

Je kan het de Syriërs niet verwijten omdat de oorlog in Syrië begonnen is door de NATO, Saudi, Qatar, Turkije en Israël vanwege pijplijnen, maar onze politici zijn daardoor ook massamoordenaars omdat ze meewerken.

Het ISIS proxy leger word door de NATO bevooraad en er zijn NATO commando's actief in Syrië. Onder meer, meer dan 120 SAS commando's verkleed als ISIS varkens die doelen van Assad bestoken.

https://www.corbettreport.com/british-special-forces-dressing-up-as-isis-what-could-go-wrong/

De fascisten van de gevestigde partijen in de politiek zijn verantwoordelijk voor de genocide in Syrië en zijn ook mede verantwoordelijk voor de massimmigratie. Ik ben niet tegen de Syrische vluchtelingen, maar ik zal f.......g fel tegen zijn als er een AZC in de buurt word geopend. Alleen al omdat maar een fractie Syrisch is.

De Saudi varkens willen geen Syrische vluchtelingen opnemen omdat ze te modern zijn en anti Saudi, maar de Syriërs grappen er wel over dat ze een moskee in Europa van de Saudi's kunnen krijgen met een extreme Saudi imam.

Zoals Lavrov al zij over de Saudi's die op een persconferentie waren in Moskou, 'imbecielen'.

http://www.infowars.com/russian-foreign-minister-curses-saudis-calls-them-imbeciles/

Ik mag die Lavrov wel.

wakker op 25-09-2015 19:04

Volgens mij weet Wilders hier wel van, maar mag hij niets zeggen.

grrrr001 op 25-09-2015 19:27

Duitsland incasseerd lekker van de immigranten gelukzoekers, criminelen na eerst diegene die enig voordeel opleveren te werk te stellen.en de criminelen daarna mooi bij Belgie en...over de grens te pleuren en bewaakt dan zijn grenzen hermetisch.Geld in de pocket voor ....Gehaaide tante zet alle andere landen een neus, lijkt op praktijken van ieder voor zich en god voor ons  allen, of ik ben voor de Moslims de goei ziel.Wat achterna gebeurt verdwijnt uit de media en de klappen vallen dan op een anderen hun hoofd.---EU geeft lidstaten € 6000 bonus voor iedere immigrant en wil weigerlanden straffen( sander artikel)

cefas op 25-09-2015 22:53

Stop de pseudo-vluchtelingen. Het zijn gewoon profiteurs. Zij vreten onze duur verdiende sociale voorzieningen en onze pensioenen op en links-liberaal laat dit allemaal maar gebeuren. Ook de meeste christenen zijn zo blind als een mol. Geen naasteliefde aan deze demonisch-islamitischeinvasies.Kom in verzet, vooral geestelijk. Wedersta de boze en hij zal van u vlieden.

Proteus op 26-09-2015 01:57

Met paspoorten en geld ontelbare moslim immigranten aantrekken die staan voor sharia en jihad. Die onze cultuur vertrappen. Zelf opheffing. De EU is krankjorum geworden.

Proteus op 26-09-2015 02:00

De Duitsers proberen voor de derde keer de ondergang van Europa te bewerkstelligen. Driemaal is scheepsrecht. En iedereen werkt trouw met de BRD mee.

Bundy op 26-09-2015 02:04

De werkelijkheid is veel eenvoudiger en tevens onvoorstelbaar : De Illuminaten willen de wereldbevolking terugbrengen tot minder dan eén miljard mensen .  Daar zijn ze nu duidelijk mee begonnen .

grrrr001 op 26-09-2015 08:26

Stap voor stap wordt het auto rijden voor de burgerbevolking onbetaalbaar gemaakt, flitscontroles boete s, volgende stap trajectcontrole s(zelf niet tena te gaan waar je fout bent)dus iemand die in de weg loopt van deze geblackmailde marionetten... kan op deze manier boet op boet in de bus krijgen enzodanig financiel op de knieen gebracht worden, of in een ander geval de controle van je voertuig overnemen en je....(craschen).Net zoals de overompeling van gelukzoekers,criminelen is ook dit een klaargezette val om de burgerbevolking van hun vrijheden te beroven.26/09/2015/ 07:22 Vlaming moet en zal groen rijden (De Morgen) reactie s van lezers in de kranten afgevoerd?26/09/2015/ 07:37 500.000 dieselwagens met verdachte motor in België (HBVL)reactie s van lezers in de kranten afgevoerd?24/09/2015/ 20:12 Federale regering heeft 100 miljoen euro steun klaar voor Audi Brussels (GVA)24/09/2015/ 19:48 Verkeersovertreders vaker op cursus (De Morgen)http://libertyblitzkrieg.com/2015/09/23/rewarding-failure-volkswagen-ceo-to-receive-32-million-pension/24/09/2015/ 13:41 'VW knoeide ook in Europa met auto's' (HLN) reactie s van lezers in de kranten afgevoerd?24/09/2015/

13:07 Ook in Brussel gebouwde Audi A1 betrokken bij Dieselgate (GVA) reactie s van lezers in de kranten afgevoerd?Ik zie geen enkele volkswagen rondrijden met een zwarte rookpluim achter zijn auto, omchaos te veroorzaken en een onbestaand probleem op te blazen, om het met de auto industriehet op een akkoordje te gooien en weer een miljoenen deal te kunnen uitvoeren om burgers het auto rijden te beknotten.

Het komt de opdrachtgevers van agenda21 met meer slaverny2030 goed uit om wat via een leugende auto te onderwerpen aan een duur prijskaartje voor allerhande beperkende instrumenten die het auto rijden ongelooflijk moeilijk kunnenmaken, zodat deze gruwels veel burgers hun auto kunnen afnemen, allemaal bewust jaren geleden in voorbereiding  mensen.Dit is een regelrechte aanslag op onze vrijheid,onder het mom van leugens om meer regels te kunnen toepassen zodatalleen de allerrijksten zich nog auto rijden zullen kunnen permiteren(veroorloven)je weet mischien nog die tijd dat mijnheer de baron een auto had en nog enkele... dat heeft men(geblackmailde euromarionetten in de brusselse toren van babel) voor de burgerbevolking van de toekomst voor ogen.Auto rijden zodanig onmogelijk maken met regels(drogredenen smoes) dat het voor burgers als wij allen niet meer op te brengen is.Daar draait heel die depolutie agenda om, --- https://www.youtube.com/watch?v=1SLhPGnUQ7w --Un AGENDA 21: Preparing America For Poverty

Qromwel op 26-09-2015 21:56

Zijn de Duitse kiezwers net zo slim als de Nederlandse?

U.G. Kempenaer op 26-09-2015 23:25

Het aanjagen van de massamigratie van miljoenen moslims naar Europa is bedacht door de Amerikanen samen met Arabische soennieten met als doel de vernietiging van Europa en de overname van de vruchtbare Europese delta door de islam.

De Amerikanen zijn een concurrent (Europa) kwijt, de Amerikaanse dollar boijft gesteund worden door de Saoedi's en de islam heeft eindelijk een vruchtbaar gebied in handen in plaats van woestijnen vol zand en een uitputtend olievoorraad.

En de Europese politici? Grotendeels in dienst van de CIA, landverraders dus en omgekocht door Arabische oliesjeiks.

Europa staat aan de rand van totale vernietiging tenzij de totale oorlog wordt verklaard aan de bovengenoemde vijanden.

De domme realist op 28-09-2015 14:49

De Islam wordt gekenmerkt door onverdraagzaamheid. Anders denken wordt niet getolereerd.Uit het gemak waarmee ze medeschepselen naar het hiernamaals sturen en de Jodenhaat die hun niet vreemd is, mag worden gesteld, dat deze religie een religie van de duivel is. Vaak wordt gesproken over het getal van de duivel 666. Juist in de eindtijd zal dit getal zeer belangrijk worden. Zonder met gemerkt te zijn met dit getal zal men niets kunnen kopen of verkopen. Hoe exact is dit getal? Is het niet zo, dat in de bijbel veel beeldspraak wordt gebezigd? Bij verschillende gebeurtenissen zouden de sterren van de hemel vallen etc., dit is echter, ondanks dat de voorzegde gebeurtenissen plaats vonden, nooit werkelijk gebeurd. Zou het bij 666 ook niet het geval kunnen zijn? Is 666 geen synoniem voor het moslim zijn? Als men geen geen moslim is, dat men dan niet kan kopen of verkopen? We zijn in ieder geval gewaarschuwd.

De Duitse politie wil nu een scheiding aanbrengen tussen de moslim "vluchtelingen" en de anders denkende vluchtelingen. Kennelijk omdat de onlusten in de verschillende vluchtelingencentra als bron het verschil in religies hebben.  Opvallend is echter, dat zelfs de verschillende christelijke kerken en instellingen, ook in Nederland, zich staan te verdringen om die arme "vluchtelingen"op te vangen. ---

Qromwel op 28-09-2015 15:38

De domme realist op 28-09-2015 14:49: 666 is (ook) de som van de binaire getalswaarde van de naam NELSONROCKEFELLER. In hoofdletters en zonder spatie.

Qromwel op 28-09-2015 15:40

Er vallen geen sterren (zonnen) uit de hemel. Wel verbrandende reaten van meteorieten, meteoren, kometen, asteroïden.

dimitri op 03-10-2015 02:37

die gasten uit het midden oosten zijn gek en liegen.zij kennen onze gewoontes niet.wij kopen een bloemetje voor onze vrouwen,zij vinden dat belachelijk.zij zijn de baas.als ze weer trammelant maken eruit zetten,gewoon op straat,-- tuig!! We zijn weer in de -- genomen!!!weg met dit  kabinet,nwe verkiezingen en allemaal op wilders zijn partij stemmen de PVV!!Wilders word dan premier en wij gaan al die zogenaamde oorlogsslachtoffers stoppen!!

hermantel op 30-03-2016 19:30

Ik denk dat jullie het bij het goede einde hebben dat de vluchtelingen crisis, de financiele crisis. de vele oorlogen en de slechte gezondheid van ons mensen door systematische vergiftiging door medicijnen (bijvoorbeeld kwik als conserveer middel), eten vol kankerverwekkende toevoegingen, chemtrailing, etc, niet los van elkaar staan. Een duistere macht wil chaos creeren en ons ziek houden en dom en bevolking uitdunnen. Alleen de sterksten blijven dan over, om zodoende de mensen klaar te stomen voor een wereld order. Deze plannen zijn al honderden jaren oud en is tot nu toe steeds mislukt. Iedereen die denkt dat WO II over is slaapt. De oorlog tegen de mensheid wordt nu gewoon veel subtieler gedaan, zodat we het niet merken. De meeste mensen slapen omdat ze te druk zijn met hun schulden af te lossen en hun huur of hypotheek, voor vakantie te sparen. de kids, je hobby. Dus te druk en geen tijd om je spiritueel te ontwikkelen, wat het ware doel van ons mensen zou moeten zijn.Reden dat deze duistere macht dit niet wil is omdat we anders hun plannetje doorhebben en ineens massaal de waarheid zien omdat de vertroebeling verdwijnt in je hersenen en in opstand zouden komen. Jammer zo weinig mensen dit doorhebben.. Mensen zijn toe moe geworden door alle problemen, om nog zelf logisch na te denken en laten het aan onze leiders over die niets goeds met ons voorhebben. Maar tenminste lijken we vrij te zijn momenteel. Als straks heel europa een chaos is zal er een oplossing komen. 1 wereld bank en 1 wereld orde. Waarbij iedereen die daar tegen is opgesloten zal gaan worden in heropvoedings kampen in het beste geval. En iedereen zonder vorm van proces geelimineerd zal worden. Nachtmerries heb ik ervan als ik eraan denk. Het is namelijk makkelijker en goedkoper om mensen uit te roeien dan om ze onder controle te houden. Denk daar maar eens over na. God ziet alles en zal uiteindelijk ingrijpen gelukkig. Maar helaas is het dan voor velen te laat. Zeg niet ik heb jullie niet gewaarschuwd. Agenda 2030 is al getekend en ligt al klaar om uitgevoerd te worden. Chaos en crisis zijn de middelen om dit te bewerkstelligen en mensen te laten geloven dat het goed is voor ons.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl