HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen

Duitsland gaat burgers dwingen huizen te verhuren aan vluchtelingen – Uit cijfers blijkt dat slechts 6% van vluchtelingen bestaat uit gezinnen


Het goedgelovige Europa stuurt zelfs zijn eigen treinen om dit enorme gecamoufleerde invasieleger binnen de grenzen te halen.

Wat doe je als je weet dat je met militaire middelen kansloos bent tegen een lang verklaarde vijand? De islam heeft daar iets op gevonden: het migratiewapen, wat wel eens de briljantste oorlog aller tijden zou kunnen blijken te zijn. Het Westen wordt namelijk op zijn allerzwakste punt – schuldgevoel- gepakt, en het gevaarlijkste is nog wel dat verreweg de meeste gewone burgers en politieke partijen dit totaal niet in de gaten hebben. Foto’s en verhalen –meestal gemanipuleerd- van zielig kijkende kindertjes en verdronken peuters doen wat bommen en raketten niet kunnen: het Westen met behulp van de eigen massamedia en politiek-correcte leiders en organisaties op de knieën krijgen.

 

Het recept van de meest effectieve oorlog tegen het Westen ooit is even simpel als geniaal: laat de bevolking voortdurend beelden en foto’s zien van kleine, zielig kijkende kindertjes, hun nette moeders en sympathiek ogende vluchtelingengezinnen. Het resultaat mag er zijn: hele hordes autochtone vrijwilligers staan op de perrons de treinen met migranten op te wachten met voedsel, water en andere hulpgoederen, en in Nederland ook nog eens met complete gezangen met de tekst ‘wees welkom in mijn land’.

Slechts 6% gezinnen, rest is invasieleger

Dat er zich nauwelijks vrouwen en kinderen onder de vluchtelingen bevinden wordt door niet één van de aanwezige journalisten opgemerkt. Voorbeeld: recent kwamen in München met een trein 569 immigranten aan, waaronder slechts 21 kinderen. Die werden door hooguit 12 tot 14 ouders begeleid, waardoor het werkelijke aantal vluchtelingen maximaal 35 bedroeg, dus iets meer dan 6%. En de rest? Bijna allemaal sterke alleenstaande jonge moslim mannen, waarvan velen rechtstreeks afkomstig zijn van de bloederige islamitische slachtvelden in het Midden Oosten en Afrika.

Door het tonen en uitzenden van zeer selectieve beelden en het vrijwel negeren van de overige 94% is de gevestigde orde in Europa erin geslaagd om een totaal misleidend beeld te schetsen van arme, hulpeloze en goede mensen die alles zijn kwijtgeraakt en daarom ruimhartig moeten worden opgevangen. In realiteit halen wij echter nauwelijks voor geweld en oorlog vluchtende hulpeloze mensen in huis, maar veeleer een compleet islamitisch invasieleger.

Schaamteloos misbruik medeleven onderdeel stapsgewijze vernietiging

Dit is tegelijkertijd de geniaalste oorlog aller tijden als het allerlaagste, meest schaamteloze misbruik van menselijk meeleven ooit, dat bovendien mede mogelijk wordt gemaakt door de voortdurende leugens van bijna alle Europese politieke partijen en nieuwszenders. ‘De beste oorlogsstrategie is een vijand ongemerkt zo te manipuleren, dat hij zichzelf stapsgewijs vernietigt en zo mogelijk ook nog eens zijn eigen graf graaft,’ wordt op een video van klagemauer.tv gesteld.

‘Al geruime tijd worden hele volken op deze manier strategisch zo gemanipuleerd, dat ze zich op grond van misleidende schijnmanoeuvres ongemerkt zelf vernietigen. En dat met vurige ijver, grote zelfopoffering en -ongelooflijk maar waar- zelfs op hun eigen kosten.’ De Duitse regering wil burgers zelfs gaan dwingen om hun leegstaande huizen te ‘verhuren’ aan vluchtelingen (2).

Helaas hebben nog maar weinig autochtone Europeanen hun sluipende zelfvernietiging door middel van massa immigratie in de gaten. Sterker nog: de meesten hebben er een ontzettend goed gevoel over zichzelf en hun land door gekregen. In realiteit wordt er een ijskoud geplande psychologische en etnische oorlog tegen hen gevoerd, waarin de zogenaamd hulpbehoevende vluchteling de gecamoufleerde ‘munitie’ is.

Verraden door Brussel

Aan de randen van Europa, zoals op de Griekse eilanden Kos en Lesbos, is het vluchtelingengeweld reeds geëscaleerd en geëxplodeerd, zoals we vorige week hebben laten zien. De politie moest traangasgranaten inzetten tegen de waanzinnig geworden migrantenmassa, die zich ook tegen de autochtone bevolking had gekeerd.

Op deze video’s waren moeders met hun kleine kindertjes natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen. Op Kos werden EU-commissarissen Timmermans en Avramopoulos door de bewoners dan ook uitgescholden voor ‘verraders’. Terecht, want de EU verraadt dagelijks zijn eigen volken aan een weerzinwekkende imperialistische strategie.

Pakketten vol met Syrische ‘paspoorten’

De douane in Duitsland en op de Balkan hebben inmiddels een groot aantal pakketten onderschept met zowel valse als echte Syrische paspoorten, waarmee duizenden immigranten snel tot ‘Syrische vluchtelingen’ kunnen worden omgetoverd. Met die status is toegang tot Europa verzekerd, zo weten ook de vele mannen uit Afghanistan, Pakistan, Irak, Libië, Soedan en andere moslimlanden. En omdat Brussel de regel dat asielzoekers in het land van binnenkomst moeten worden opgevangen voor Syriërs heeft uitgeschakeld, kunnen ze feitelijk overal naartoe.

ISIS werft onder vluchtelingen

Behalve tal van aanwijzingen en bewijzen dat er al duizenden moslimterroristen vermomd als vluchtelingen in Europa zijn, werven ISIS aanhangers actief nieuwe volgelingen onder de honderdduizenden migranten die reeds in Europa zijn aangekomen of nog onderweg zijn. Nu het eenmaal zover is gekomen is het niet langer de vraag of, maar wanneer deze terroristen in Europa met behulp van messen, auto’s, zelfgemaakte bommen en andere wapens bloederige aanslagen gaan plegen op treinen, stations, winkelcentra en andere plaatsen waar de autochtone Europeaan zich nu nog veilig waant.

CIA/moslim operatie tegen Europa

Herinnert u zich vooral onze eerdere berichten van de afgelopen jaren dat ISIS terroristen getraind en bewapend werden in CIA kampen in Turkije, en het recentere nieuws dat mensensmokkelaars op een royale bijdrage uit de VS kunnen rekenen voor het transporteren van ontelbare aantallen moslims naar Europa. Hoge ISIS terroristen blijken rechtstreeks door de CIA te zijn geworven in onder andere de beruchte Irakese gevangenis Abu Ghuraib. Ook de latere ISIS leider Abu Bak al-Baghdadi bleek een CIA-rekruut te zijn.

Dat soort mensen worden nu dus doelbewust naar Europa gestuurd en even welbewust door de EU in onze landen verwelkomd. En omdat het overgrote deel van de autochtone Europeanen tegelijkertijd weerloos is gemaakt met behulp van de eindeloos herhaalde zielige-vluchtelingen-propaganda, is de islamisering annex ondergang van ons continent verzekerd.

 

Xander

(1) KOPP
(2) Die Welt


Zie ook o.a.:

12-09: Medepassagiers: Vader verdronken Syrische jongetje was zelf mensensmokkelaar
10-09: EU en Oxfam lanceren campagne of 60 miljoen immigranten toe te laten
08-09: Servische politie: Meeste migranten niet uit Syrië, gooien voor de grens paspoorten weg
07-09: VN gaat 1,8 miljoen Palestijnen naar Europa verhuizen; Duitsland wil grondwet aan moslim migranten aanpassen
06-09: Invasie Europa: Deze recente beelden mag u van de media absoluut niet zien
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
03-09: EU geeft lidstaten € 6000 bonus voor iedere immigrant en wil weigerlanden straffen (/ Brussels mes op de keel van Oost Europa: accepteer moslims, of anders geen geld)
02-09: Video: Delen Parijs veranderen in oorlogszone door geweld moslim vluchtelingen
29-08: Speciale adviseur Britse oud premier Brown waarschuwt voor totale instorting maatschappij
27-08: Nachtmerrie: Misdaadbendes en ISIS-immigranten in Europa bundelen krachten
26-08: Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen (/ Onderzoeksjournalist: Migrantengolf is militaire operatie tegen Europa)
25-08: VS wil na Libië en Syrië ook uit Oekraïne vluchtelingenstroom naar Europa veroorzaken
19-08: Bosnische staatszender: Honderdduizenden moslims via Servië op weg naar Europa
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
13-08: Foto & Video bewijs: Dader aanslag IKEA was moslim die slachtoffer onthoofdde
11-08: Britse minister BuZa: Vluchtelingen bedreigen levensstandaard Europa (/ Vrouw en zoon in Zweedse IKEA doodgestoken door asielzoeker)
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd (/ Werkelijke aantal moslim immigranten wordt doelbewust for naar beneden bijgesteld)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’
10-07: Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa (/ Tolerantie voor islam keert als een boemerang terug)
07-07: EU hoofd Buitenlandse Zaken: Politieke islam is de toekomst van Europa
31-05: Toestroom vluchtelingen: Nederland en Europa importeren moslimoorlog tegen christenen (/ Twee derde christelijke asielzoekers in Nederland met dood bedreigd door moslims)
02-04: Waarom de Islamitische Liga bijna alle moslim vluchtelingen naar Europa stuurt
01-03: ISIS mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020 (/ ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken)

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijder

 

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd. Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Qromwel op 14-09-2015 08:51

De termen "vluchteling" en " migrant" worden in de media gebruikt alsof die onderling verwisselbaar zijn. Voert Turkije dus oorlog tegen de EU?

mark op 14-09-2015 09:59

Wat hier gebeurd is al beschreven. Wij mensen zullen nooit verder bevorderen als wij geen apocalyptische dagen meemaken. Het rare aan ons mensen is dat wij continue op dezelfde voet zullen verder gaan als wij niks meemaken. We zien en praten erover maar gaan gewoon verder met waarmee we bezig zijn.

Het geloof wat zich voortbrengt in boek en kerk geef menig blijdschap, maar het geloof heeft beperkingen. Zoals het niet uit kunnen staan van ongelovigen.Mijn mening over geloof is dat het uitbuitend is en dat diegene die aan de top staat van de kerk er het beste vanaf is. Dit wil niet zeggen dat diegene die geloven slecht zijn maar beperkt worden gehouden.

Wat er nu in Europa gebeurd is ieder hier zijn eigen schuld , wij hebben dit zelf veroorzaakt en zullen de consequenties moeten ondervinden. Een ieder die mag stemmen die stemt voor zijn eigen toekomst en niet met de gedachte van het stemmen voor zijn na nazaten. 

Jouw leven is bepaald door je ouders ook al denk je dat het zo niet is. Jij maak alleen een draai voor " jouw zelf". Wij Europeanen zijn gedoemd wij hebben de maatschappij omarmd en bevrucht. Nu is de tijd gekomen dat er wordt geoogst. 

God zit in ieders hart , het is aan jouw hoe jij hem ontvangt of buiten sluit. 

John op 14-09-2015 10:16

Weer 350 gevangenen bevrijd in Afganistan door de Taliban. die staan binnenkort weer aan de Europese grenzen moet je maar rekenen. 

Axmann op 14-09-2015 10:18

Dit  Duitsland haalt zo'n 800.000 van die vluchtelingen binnen. En eenmaal binnen, wil Duitsland ze verdelen over de andere Europese landen. Hou ze maar lekker binnen je eigen grenzen,  Duitsland! En vergeet vooral niet jullie Merkel te bedanken!

Rebecca op 14-09-2015 10:21

@ en over Hubo 17.12

Een goed betoog met ratie en kennis van zaken.

Theo op 14-09-2015 10:45

Lees steeds een zeer negatieve toekomst.

Maar ................... alles draait meestal gewoon door.

Neem bv. 20 september 2015 de beurs valt zoals nooit tevoren ....maar zie

Griekenland finacieel verloren ................ met al die miljarden ..............hoor je niks meer van ................. en ga zo maar door .................. doemdenkerij ???????

Albatros op 14-09-2015 11:11

josef op 13

Dat klopt wat u zegt, maar...deze landen zijn heel welvarend geworden. Dit waren overigens geen vluchtelingen, maar veroordeelden en zijn verbannen naar deze landen, als straf.

Overigens ben ik het niet eens met het feit, dat de oorspronkelijke bewoners uitgemoord zijn.

Wat we nu echter zien in Europa, is dat er een totaal georganiseerd continent wordt overspoeld door gelukszoekers, die de oorspronkelijke bewoners eerst financieel uitkleden, daarna op grote schaal gaan uitmoorden als het geld op is. Dat was in de door u opgenoemde landen niet het geval. Daarbij komt en zeker niet geheel onbelangrijk, dat ze een levensgevaarlijk 'geloof' aanhangen.

Wilma op 14-09-2015 11:45

Nogmaals allemaal de moslims zitten hier niet achter!! Het zijn de Amerikaanse inlichtingen die hier achter zitten, zij financieren en trainen de voormalige "Al Quiada" en de huidige "IS"of Isis etc etc...trap dus niet in hun val om te geloven dat moslims achter christenen aanzitten. Dat is de bedoeling dat je dat denkt..het gaat hier altijd om het opzetten van de ene groep tegen de andere, zoals het altijd geweest en zolang 'ze' nog de macht hebben gaan 'ze'hiermee door..snappen jullie het eindelijk?? Inderdaad zitter er zgn "IS' infiltranten tussen de vluchtelingen, die zgn "IS" zijn betaalde en door de US inlichtingen getrainde huurmoordenaars om het vuile werk van de US cabal op te knappen. Blijf toch niet vastzitten in jullie geloofsystemen, ook dat is mindcontrol van de hoogste orde.

Vrede voor allen

JooJootje op 14-09-2015 11:57

We kunnen het proces nog keren door de bevolking hard handig wakker te schudden gebruik het zelfde wapen tegen de invasie laat de diverse groepen zich aan elkaar vergrijpen en de oogjes bij de autochtone bevolking zullen open gaan een klein beetje hulp(vals spelen) zal noodzakelijk zijn.

Koddebeier op 14-09-2015 12:51

"Duitsland gaat burgers dwingen huizen te verhuren aan vluchtelingen"

In Duitsland begint het al, wordt de overheid de grootste vijand van de burgers ???

Qromwel op 14-09-2015 12:58

Theo op 14-09-2015 10:45: 20 September 2015 valt op zondag.

Janssen-Ike op 14-09-2015 14:50

@Koddebeier op 14-09-2015 12:51

Ik heb vorige maand iemand uitgelachen die zich voordeed als ambtenaar bij mijn eigen gemeentehuis. Zij had het ook over hoe groot mijn huis was en hoe ik gedwongen zou kunnen worden om asielzoekers in huis op te nemen. Ik heb haar zo vriendelijk mogelijk uitgelegd dat ze dan eerst met een nieuwe wet moest komen en dat anders mijn advocaat gehakt van het overheidsapparaat zou maken omdat ik in een koophuis woon waar ze niks over te vertellen heeft.

Hoe de provincies denken om huizen te vorderen van gemeentes om vluchtelingen onderdak te bieden;

http://www.volkskrant.nl/politiek/opvang-asielzoekers-puilt-uit-door-tekort-woningen~a3939329/

Ik denk niet dat de hele roverheid op de hoogte is van alle plannen, maar ik ben er wel van overtuigd dat de domheidsdiensten al op de hoogte zijn van plannen hoe om te gaan met deze vluchtelingencrisis. Onderstaand zal ik een paar artikellinks geven die er volgens mij toe doen.

Betreffende 9/11 en de betrokkenheid van de CIA (denk ook aan het PNAC waarbij een 2e Pearl Harbour nodig was);

Een FBI agent die 9/11 wilde voorkomen en werd tegengehouden;

http://28pages.org/2015/09/11/former-fbi-agent-mark-rossini-driven-to-expose-cias-911-secret/

Hoe de NATO wil voorkomen dat Rusland actief ISIS gaat bombarderen en dat de NATO dit afschilderd als een poging om Syrië in te lijven bij Rusland;

http://www.voltairenet.org/article188680.html

We moeten voorkomen dat de Nederlandse luchtmacht hieraan mee gaat doen. Hoe de VS posities van Assad aanvalt met drones en doet alsof het aanvallen op ISIS zijn;

http://www.globalresearch.ca/us-drones-attack-syrias-military-disguised-as-an-airstrike-against-isis/5475837

Venezuela behoort tot de landen die de positie van de USD in de oliehandel willen ondermijnen. Colombia is een vazalstaat van de VS. De VS probeert al tijden de regering van Venezuela te ondermijnen. Dus is er vandaag en bericht dat Colombia protesteert tegen de schending van het luchtruim door Venezuela;

http://news.yahoo.com/venezuelan-warplanes-cross-colombian-airspace-020816516.html

Over de acties tegen Venezuela;

http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/14/us-colombia-conspiracy-against-venezuela.html

Hoe China zijn troepen vermindert en de NATO wil uitbreiden. Er word in dit artikel ook verwezen naar een oefening van de NATO die nu aan de gang is in de Zwarte Zee;

http://www.globalresearch.ca/chinas-declares-peace-nato-prepares-for-war/5475834

Hoe Rusland word verweten dat ze nu een oefening opstart met 95.000 troepen, waarbij overigens de meerderheid zich niet eens in de buurt van de Zwarte Zee bevind;

http://news.yahoo.com/95-000-russian-troops-massive-military-drill-093902596.html

Het is alsof we de jaren '30 van de vorige eeuw weer moeten herbeleven.

farid1 op 14-09-2015 16:50

wilma: ben het met je eens zo zit dat inmekaar maar veel mensen zijn blind wat wij willen gaat niet gebeuren wat de amerikanen willen gaat gebeuren zo simpel is dat anders waren die zogenaamde isis alang uitgeroeid veel mensen denken het te weten omdat ze hetzelfde denken ma ga ma is anders denken krijg je meer antwoorden bv door de moslims niet de schuld te geven ma america dat is tog wel logiser

Lodewijk op 14-09-2015 20:11

Vooral die link die Xander gaf -video van klagemaur.tv- in zijn artikel leidt naar een schokkende Duitse documentaire. Een must see! Het toont aan dat de hele vluchtelingen crisis met opzet is veroorzaakt door de NWO "elite" als onderdeel van hun plan om -na het al in diverse landen te hebben gedaan- nu ook Europa aan de beurt is om in een machteloze innerlijk verdeelde chaotische failed state te worden veranderd. De bekende "Verdeel en heers" politiek, waarin de "elite" alle macht krijgt over de massa.

TTIP en dit zijn daar ook onderdeel van: https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/transformingourworld

Rosco op 14-09-2015 20:37

De oogkleppen beginnen ondertussen wel wat af te vallen bij de massa. Het welkomstlied is dan wel weer geweldig =)

Sam op 14-09-2015 22:11

Inderdaad, de westerse media manipuleert de beelden van de zogenaamde vluchtelingen. Je ziet alleen maar 3 en 4 jarige meisjes achter prikkeldaad en hekken. Of huilende moeders die met baby's rondlopen. Je ziet nooit de eindeloze colonnes van alleenstaande moslim mannen die Europa binnen marcheren om nooit meer weg te gaan. Hongarije, het enige land dat zijn verstand gebruikt wordt door de media gedemoniseerd. Een aanrader is de nieuwszender RT ( Russia Today ) die je de beelden laat zien die je nooit zult zien in de westerse media. Ook heeft RT uitstekende analyses en commentaren.

lente op 14-09-2015 22:56

@ Qromwel 8:51

Voert Turkije dus oorlog tegen de EU?

Ga even zo'n 10 jaar terug in de tijd welk standpunt van Geert Wilders onverenigbaar was met zijn toenmalige politieke club de VVD? De afsplitsing als PVV had alles met Turkije als mogelijk toekomstig EU lid te maken.

Een nachtmerriescenario, zoals Geert helaas op dit punt steeds meer gelijk gaat krijgen. De Turkse politiek van premier Erdogan dient een hele andere agenda van het herstel van het Ottomaanse Rijk, een wereld van vóór de stichting van de staat Israël in 1948.

Vanavond toonde Nieuwsuur hoe grootste vluchtroute van asielzoekers zich aan een oversteek waagt van de Turkse westkust via de Griekse eilanden naar het Europese noorden.

Turkije vormt vanuit bijbels profetisch pespectief een zeer interessante sleutelrol.

Spiegel bijvoorbeeld deze studie van drs. Jan Van Barneveld uit 2010 (!) http://janvanbarneveld.nl/actueel/midden-oosten/177-eu-met-gog-tegen-israel-het-einde aan wat we nu 5 jaar later daadwerkelijk zien gebeuren? 

Overweeg bij die Turkse westkust bovendien het bijzondere detail uit Openbaring 2 "waar de troon van satan staat" in Pergamon en welke link er is met het opeens zo gastvrije Duitsland waar mevrouw Angela Merkel vanuit Berlijn wel 800.000 mensen uitnodigde te komen logeren?

Turkije wordt op Google afbeeldingen wel aangeduid als het in het grote oorlogsscenario volgens Ezechiël 38 wel aangeduid als Togarmah, in een adem genoemd met Gomer wat Duitsland zou kunnen zijn.

Er lijkt een bijzondere stedeband tussen Berlijn en Ankara... 

Lodewijk op 15-09-2015 11:27

@Sam:

Hier zie je ook zaken die onze massa media niet tonen: 

http://www.kla.tv/index.php?a=showportal&keyword=terror&id=6603

Qromwel op 15-09-2015 16:01

lente op 14-09-2015 22:56: Als het huidige  (soennitische) Turkije Gog is, is het wachten op betere betrekkingen tussen dit Turkije en het sjiitische Iran (alias Perzië). Zal God zorgen voor betere relaties tussen de NO & MO Islamitische landen, zodat zij eensgezind Israël zullen aanvallen vanwege Jeruzalem? Zelfs in oude bijbelvertalingen wordt in Zacharia gesproken over het verteren van al de volken rondom! Doet me denken aan de werking van het neutronenwapen. Zou Israel dat hebben?

ajaxcied op 15-09-2015 18:32

15-08-2015 terug gaan

eenige plek voor hun is terug gaan naar je eigen land en daar veder zoeken maar niet door hebben wat ze hier binnen halen dat dit vluchtelingen zijn is niet te zien is het hier in nederland lui lekkerland

Josefientje op 15-09-2015 22:47

Op 9'en 40" worden foto's getoond van terroristen die zich in Europa bevinden, na een mededeling van ISIS dat zij duizenden extremisten Europa hebben binnengesmokkeld.

https://www.youtube.com/watch?v=iJl2yJYlkAI

Josefientje op 15-09-2015 22:52

...en 77% van de nieuwkomers bestaat uit mannen zonder gezinnen, zelfde link op 12'20". Zegt men.

Ischirojudo schodan1954 op 16-09-2015 11:06

Je moet niet veel nadenken wat onze toekomst zal zijn voor onze kinderen ,onze cultuur  onze levenswijze

Sam op 16-09-2015 15:03

@ Lodewijk

Ik kende Klagemauer TV niet maar dankzij jou tip inmiddels bekeken en het is net als RT een verademing om naar te kijken. Inderdaad, ook op Klagemauer TV de beelden die de massa media nooit zullen laten zien. Bedankt !

CaptainGinyu op 22-09-2015 17:06

Wil ik Xander toch nog maar eens even op het volgende wijzen, namelijk de Zionistische agenda achter massa-immigratie naar europa, waar Xander blijft aan voorbij gaan. Google bijvoorbeeld 'Barbara Spectre immigration' en je vindt een schat aan informatie over de rol van de Joodse promotie van multi culti in Europa.

 

Posters die stelselmatig proberen om één bevolkingsgroep weg te zetten als de zoorzaak van alle problemen worden door het beheer niet serieus genomen. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl