Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU en Oxfam lanceren campagne om 60 miljoen immigranten toe te laten

Denemarken plaats juist advertenties in Arabische kranten: ‘Kom niet hierheen’ – Saudi Arabië wil 200 nieuwe moskeeën bouwen – in Duitsland – Slechts 5 van de 57 moslimlanden laten hun vluchtende geloofsgenoten toe – D66 leider Pechtold: Invasie mannen met baarden minder erg dan ‘vent met geverfd haar’ (Wilders)


De Arabische landen eisen dat Europa nog veel meer moslims opneemt, maar blijven hun eigen grenzen ondertussen hermetisch gesloten houden voor hun cultuur- en geloofsgenoten.

Een van de meest corrupte regeringen ter wereld, die van de EU, heeft de handen ineen geslagen met een volgens sommigen even corrupte liefdadigheidsorganisatie, Oxfam (2). Samen hebben ze een campagne gelanceerd om de Europese burgers een zo groot mogelijk schuldgevoel aan te praten over de stroom ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afrika. Doel? 60 miljoen immigranten, vrijwel allemaal moslims, in Europa brengen.

 


Afgelopen zondag startten de Europese Commissie en Oxfam op de Expo in Milaan hun ‘YouSaveLives’ campagne, zogenaamd om ‘een gezicht en een naam aan dit enorme leger onzichtbare mensen’ te geven. EU-commissaris voor humanitaire hulp, Christos Stylianides, verklaarde tijdens de lancering dat ‘de burgers van de EU de belangrijkste bron voor de hulp aan vluchtelingen zijn...  In 2014 trok de Europese Commissie € 854 miljoen uit om in 33 landen vluchtelingen op te nemen. Deze campagne informeert deze burgers en geeft hen een idee waar het geld aan besteed wordt.’

De EU-commissaris kreeg bijval van Winnie Byanyima, uitvoerend directeur van Oxfam International, die benadrukte dat het ‘nu meer dan ooit van vitaal belang is dat we de aandacht vragen voor de noden, de hoop en de dromen van ontelbare mensen die gedwongen werden alles achter te laten en te vluchten.’

‘Uitdrukking van solidariteit’

De campagne is ook online te volgen onder de titel ‘EUSaveLives’. Hier is te lezen dat de EU Commissie de hulp aan vluchtelingen ‘een uitdrukking van de Europese solidariteit met mensen in nood van over de hele wereld’ noemt. De EU-lidstaten en de Commissie zijn bij elkaar opgeteld de grootste gevers van humanitaire hulp ter wereld.

In Libanon wachten naar verhouding het hoogste aantal vluchtelingen per inwoner op hulp en op transport naar Europa. In het land zijn bijna 1,2 miljoen geregistreerde vluchtelingen uit Syrië. Honderdduizenden mensen en gezinnen leven er in tenten of onvoltooide gebouwen. Vooral in de winter is het door de relatieve kou een moeilijk bestaan. (1)

Deense regering wil asielzoekers stoppen, links nodigt hen juist uit

Denemarken, dat onlangs om minder aantrekkelijk te worden de automatische uitkeringen voor immigranten fors terugdraaide van € 1460 naar circa € 800 per maand, is een van de vele Europese landen die probeert de vluchtelingenstroom naar eigen land binnen de perken te houden. Al in juli besloot de centrumrechtse Deense regering om in vier Libanese kranten advertenties te plaatsen met de tekst ‘Kom niet hierheen’. Daarin werd ook gewezen op de fors lagere uitkeringen en werd asielzoekers verteld dat ze in geen geval hun familie zouden kunnen laten overbrengen.

Linkse organisaties startten daarna een tegencampagne in buitenlandse kranten waarin ‘vluchtelingen’ juist welkom werden geheten, en werden uitgenodigd om naar Denemarken en Europa te komen. (3)

Oost Europa niet gediend van dreigementen uit Brussel

Nadat EU-president Jean-Claude Juncker had gedreigd om lidstaten die weigeren hun grenzen verder open te zetten te straffen met sancties en boetes, reageerden Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije, die in de komst van miljoenen moslims een grote bedreiging voor hun eigen cultuur en samenleving zien, dat ‘de introductie van verplichte en permanente quota’s... onacceptabel zou zijn.’ (4)

Gastvrije Europeanen getrakteerd op Allahu Akbar, geweld en uitwerpselen

Eerder had de Hongaarse premier Victor Orban de verontwaardiging van de hele Europese gevestigde orde over zich heen gekregen, omdat hij als enige regeringsleider waarschuwde dat de ‘ontelbare miljoenen moslims’ een gegarandeerde crisis in Europa zullen veroorzaken (7). Dat was vlak nadat vele tientallen in Boedapest aangekomen moslims vlakbij het centraal station  ‘Allahu Akbar’ en ‘Fuck You’ schreeuwden tegen Hongaarse voorbijgangers en tegen de politie.

In een ander filmpje is te zien hoe moslim migranten in een metro in Frankrijk de passagiers de stuipen op het lijf jagen met hun intimiderende ‘Allahu Akbar’ ‘gezangen’. In Italië vielen agressieve migranten een bejaarde vrouw aan, sleurden haar aan haar haren de auto uit en probeerden deze te stelen. Anderen wilden een bus omver te gooien en wierpen met uitwerpselen. ‘Hoe willen ze deze mensen in Duitsland integreren?’ vroeg een Poolse getuige zich hardop af. ‘Ik voelde me even in een oorlogszone. Het spijt me voor deze mensen, maar als ze in Polen zouden komen zouden ze op geen enkel begrip kunnen rekenen’ (8).

PvdA: Zoveel als nodig opnemen; D66: Baardeninvasie minder erg dan Wilders

De Duitse sociaaldemocratische vicekanselier Gabriel stelt desondanks dat zijn land jaarlijks op zijn minst een half miljoen immigranten kan opnemen. Tevens eist hij dat andere Europese landen eveneens ‘hun verantwoordelijkheid nemen’. (5) Ook de Nederlandse PvdA wil ‘zoveel als nodig’ vluchtelingen opnemen. D66 leider Pechtold noemde een invasie van ‘mannen met baarden’ minder erg dan ‘een vent met geverfd haar’, waarmee hij Wilders, die de grenzen wil sluiten en daarvoor door met name de linkse partijen verketterd werd, belachelijk maakte. (9)

De door Brussel beoogde 60 miljoen voornamelijk islamitische immigranten kunnen met dit soort politici al binnen luttele jaren worden gehaald.

De Duitse krant Bild nam in de regio Berlijn en Brandenburg alvast een voorschot op wat dat voor de toekomst betekent, en publiceerde zijn edities gisteren met een volledig Arabischtalige bijlage (5). Als de vluchtelingenstroom inderdaad nog groter wordt, waar bijna het complete establishment in Europa voor pleit, dan zal het over een jaar of 20 wellicht precies andersom zijn: dan mogen autochtone Duitsers blij zijn als Bild bijlages in hun eigen moedertaal publiceert.

Slechts 5 van de 57 moslimlanden nemen geloofsgenoten op

Ondertussen blijven Saudi Arabië en de andere steenrijke Golfstaten weigeren om mede moslims uit Syrië op te nemen. Sterker nog: het is hen juist nog moeilijker gemaakt om naar deze landen met grotendeels dezelfde taal en cultuur te vluchten. Van alle 57 moslimlanden laten alleen Turkije, Algerije, Jemen, Mauritanië en Soedan vluchtelingen toe.

Saudi Arabië wil 200 moskeeën bouwen – in Duitsland

De Saudi’s hebben Duitsland wel aangeboden om 200 moskeeën voor de nieuwe moslim migranten te bouwen. Die gaan dan wel het Salafisme prediken, dus dezelfde anti-Westerse haatdragende ideologie die ISIS ertoe beweegt christenen en ‘verkeerde’ moslims massaal uit te moorden. De secretaris-generaal van de Duitse regeringspartij CSU noemde het aanbod daarom ‘meer dan cynisch. Dit is geen moslim broederlijkheid. Waar blijft de solidariteit in de Arabische wereld?’ (6).

‘Als Europa grenzen niet afsluit wordt het islamitisch’

In Amerika beseffen velen veel beter dan de Europeanen waar dit allemaal toe kan leiden. ‘Als Europa zijn grenzen niet afsluit, wat houdt de islamitische wereld en de Derde Wereld dan tegen om erheen te gaan en het continent met hun eigen soort te herbevolken, terwijl de krimpende Europese bevolkingen uitsterven?’ schreef de conservatief Pat Buchanan, ooit presidentskandidaat, in zijn laatste column.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) New York Times
(3) Breitbart
(4) Infowars
(5) NOS
(6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(7) Breitbart
(8) YouTube (via Infowars) (/ YouTube 2)
(9) NU

Zie ook o.a.:

08-09: Servische politie: Meeste migranten niet uit Syrië, gooien voor de grens paspoorten weg
07-09: VN gaat 1,8 miljoen Palestijnen naar Europa verhuizen; Duitsland wil grondwet aan moslim migranten aanpassen
06-09: Invasie Europa: Deze recente beelden mag u van de media absoluut niet zien
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
03-09: EU geeft lidstaten € 6000 bonus voor iedere immigrant en wil weigerlanden straffen (/ Brussels mes op de keel van Oost Europa: accepteer moslims, of anders geen geld)
02-09: Video: Delen Parijs veranderen in oorlogszone door geweld moslim vluchtelingen
29-08: Speciale adviseur Britse oud premier Brown waarschuwt voor totale instorting maatschappij
27-08: Nachtmerrie: Misdaadbendes en ISIS-immigranten in Europa bundelen krachten
26-08: Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen (/ Onderzoeksjournalist: Migrantengolf is militaire operatie tegen Europa)
25-08: VS wil na Libië en Syrië ook uit Oekraïne vluchtelingenstroom naar Europa veroorzaken
19-08: Bosnische staatszender: Honderdduizenden moslims via Servië op weg naar Europa
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
13-08: Foto & Video bewijs: Dader aanslag IKEA was moslim die slachtoffer onthoofdde
11-08: Britse minister BuZa: Vluchtelingen bedreigen levensstandaard Europa (/ Vrouw en zoon in Zweedse IKEA doodgestoken door asielzoeker)
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd (/ Werkelijke aantal moslim immigranten wordt doelbewust for naar beneden bijgesteld)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’
10-07: Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa (/ Tolerantie voor islam keert als een boemerang terug)
07-07: EU hoofd Buitenlandse Zaken: Politieke islam is de toekomst van Europa
31-05: Toestroom vluchtelingen: Nederland en Europa importeren moslimoorlog tegen christenen (/ Twee derde christelijke asielzoekers in Nederland met dood bedreigd door moslims)
02-04: Waarom de Islamitische Liga bijna alle moslim vluchtelingen naar Europa stuurt
01-03: ISIS mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020 (/ ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken)

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijder

 

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd. Mvg. Mod.

 

Reacties

Pagina12
Harold op 11-09-2015 11:56

Weet iemand of in de geschiedenis de volgende profetie al heeft plaatsgevonden?

Ezechiël 29:12 Ik zal het land Egypte maken tot een woestenij temidden van verwoeste landen: zijn steden zullen een woestenij zijn temidden van verdelgde steden, veertig jaar. Ik zal de Egyptenaren onder de volken verstrooien en hen verspreiden over de landen.

Als dit nog niet heeft plaatsgevonden, dan kunnen we ons blindstaren op Syrie, maar dan komt er nog veel meer over ons heen. 

timetraveller200 op 11-09-2015 12:24

De "grote verdrukking" komt eraan , de duivelse machten hebben de breinen van de wereldse leiders in hun macht. Iedereen die niet "(ver)blind")  is kan zien dat met de invasie van moslims naar Europa , niet goed gaat aflopen. Om de opvang van deze meestal gelukzoekers en islam verspreiders,gaat veel geld kosten. Wacht maar als de belastingen en de inflatie hierdoor gaan stijgen. Een wereldwijde burgeroorlog is wat de door de "duivelse machten" overgenomen "elite leiders" graag zien. Deze elite ondersteunen daarom ook de ISIS stiekem. 

Harry op 11-09-2015 12:45

Onze Europese cultuur gaat eraan, over 20-30 jaar moeten we aan de Burka en Sharia als het zo doorgaat, de huidige immigrantenstroom versneld dit. De immigranten hebben straks natuurlijk ook recht op gezinshereniging.

In Azië leven Aziaten in Afrika Afrikanen, in de Arabische wereld Arabieren en in Europa mogen geen blanken leven? Nee liever Afrikanen en Arabieren??

Inheemse Europeanen worden vervangen door Afrikanen en Arabieren.

Mag ik? Mag ik trost zijn op inheemse Europese blanken? Jammergenoeg zijn we geconditioneerd om te denken dat we dan racistisch zijn, dat terwijl andere rassen en culturen wel trots zouden mogen zijn op hun identiteit?

Waarom moet Turkije niet multicultureel worden? Of Irak, Israël, Libië, China, India, Afrika?

Wij worden voor de gek gehouden. Onze Europese cultuur is duizenden jaren oud en hoeft niet in een paar decennia kapot gemaakt te worden!!

The Endgame - Full White Genocide documentary:

https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

Vladimir Putin on White Genocide:

https://www.youtube.com/watch?v=kC8BzIEVyA8

Extinction of the European Population:

https://www.youtube.com/watch?t=14&v=CwDHpk1GsVY

"Diversity" is a CODE WORD for "White GeNOcide":

https://www.youtube.com/watch?v=qg-oUHOiV34

Multiculturalism in Europe:Who is Behind It?:

https://www.youtube.com/watch?v=1_LjvSIBKVc

How many times Muslims invaded Europe vs. Europeans invaded Muslim countries?

https://www.youtube.com/watch?v=c7y2LRcf4kc

White genocide:

http://www.fightwhitegenocide.com/

https://fuhrerious88blog.wordpress.com/

http://whitegenocideproject.com/category/news/news-for-europe/

ron op 11-09-2015 13:28

Ik vind het een hel goede cartoon. Mag ik deze cartoon ook elders plaatsen?

Zomer op 11-09-2015 13:54

rebellio op 11-09-2015 09:49

Ik denk dat mij niet helemaal begrijpt, de eisen die erbij gesteld worden?

Ik geef liever wat aan de daklozen en de eenzame ouderen in Nederland die hebben het hard nodig, daar gaat mijn prioriteit naar uit de (vluchtelingen) krijgen al genoeg hulp uit alle hoeken.

En de Kerkgemeenschap de basis doet dit alleen maar voor de publiciteit want voor de armen in Nederland hebben ze nog nooit wat georganiseerd.

Zomer op 11-09-2015 14:05

Christie op 11-09-2015 08:41

Ik ben het helemaal met je eens, maar bij sommige mensen als je dit verhaal zou vertellen wordt je direct uitgemaakt voor racist. En sommige mensen hebben oogkleppen op maar volgens mij willen ze het niet zien tot het naieve aan toe, ieder weldenkend mens weet dat er misschien 20% echte vluchtelingen zijn en de rest komt hier met andere bedoelingen, ik ben blij dat een heleboel mensen het wel inzien en net als wat jij zegt de duurrste telefoons kopen ze dus ze hebben geld genoeg met de gelukzoekers heb ik geen medelijden, en hier worden ze ook nog eens comleet in de watten gelegd door een stelletje naievelingen. 

Harry op 11-09-2015 14:54

Over het aanpraten van een schuldgevoel voor Europese burgers.

We zouden de 'vluchtelingen' (lees; toekomstige verkrachters, cultuurbarbaren, criminelen, etc.) in huis moeten halen, in onderstaand artikel staat letterlijk: "Omdat veel asielzoekers moslim zijn, is de gezinnen ook aangeraden geen alcohol te schenken of te drinken en gepaste kleding te dragen."

http://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/09/honderden-vluchtelingen-uit-eten-bij-nederlanders

Met andere woorden, schaf alvast een paar burka's aan. Wie moet nu wie integreren?

De foto bij het artikel zegt genoeg over deze zogenaamde vluchtelingen; namelijk mannen met nette kleding, haren keurig in model geknipt, goed doorvoed, en zie ik daar nu ook een smartphone?

Zou overigens een goede foto zijn om wat praatwolkjes bij te plakken.

-------------------------------------------

Een ander artikel kopt: "Drie gevluchte Syriërs blij met rijst, kip en groente van gastgezin Buijs"

In hetzelfde artikel staat toch letterlijk: "Een ander zat eerst acht jaar in Turkije. "Daar heeft hij gewerkt om de overtocht naar het westen te kunnen maken."

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/nederlanders-helpen-vluchtelingen

Wie is hier nu idioot? Die jongen leefde 8 jaar veilig in Turkije, nu ziet hij zijn kans schoon om Europa binnen te komen.

Hoezo een vluchteling?

Hoe is deze waanzin te stoppen?

farid1 op 11-09-2015 16:28

het is god die het mogelijk maakt dat de mensen geholpen worden en niemand anders begrijp dat dan

casperliefspookje op 11-09-2015 18:24

Kijk maar eens in de bosatlas waar de soennieten en sji-ieten zitten, dan wordt eea ook wel duidelijk.

rebellio op 11-09-2015 19:59

@Zomer en Christie, dus die minderheid aan echte vluchtelingen moeten dus lijden onder die meerderheid aan door jullie betitelde economischevluchtelingen? Ik ben bang dat het allemaal niet zo zwart wit is, voor mij in iedergeval niet. Maar misschien kunnen de mensen die dit initiatief nemen, die kerk, selectief zijn, in wie ze in hun huis uitnodigen? Laten zien hoe wij vinden dat je met je naaste om moet gaan is toch niet iets om je voor te schamen? En vurige kolen laden op het hoofd van degenen die de gastvrijheid misbruiken.

Ik heb al vaker op deze site aangegeven dat ik worstel met die kritische houding versus de houding die Christus ons voorleefde. Misschien kunnen jullie me overtuigen van jullie kant?

Harold op 11-09-2015 21:28

@Rebellio Dit is inderdaad een strijd tussen eigen geweten en wat de Bijbel zegt. Wij zien eigenlijk alleen het grote plaatje via de tv beelden, gebeurtenissen waar wij geen invloed op hebben. Het wordt anders als er naast je een asielzoekersgezin intrekt. Dan kun je niet onder je 'Christenplicht' uit en zijn er asielzoekers ook echt je naaste geworden. Ik denk dat we over het grote plaatje, de beelden van de migranten invasie best wel vragen mogen stellen en kritisch mogen zijn, maar zodra je inzoomt en mensen daadwerkelijk je naaste worden dan zullen wij zeker aan onze plicht moeten voldoen, alhoewel het eigenlijk geen plicht hoort te zijn, maar iets vanzelfsprekends, als wij Jezus liefhebben.

Zomer op 11-09-2015 21:48

rebellio op 11-09-2015 19:59

Kijk Rebellio iedereen heeft zijn eigen kijk op dit soort zaken, ik leg jou niet mijn mening op ik geef alleen mijn mening hoe ik er over denk. En ik ben nog steeds van mening als je als vluchteling meteen al te kennen geeft dat je naar een bepaald land wil en met een ander land geen genoegen neemt, zet ik daar meteen al mijn vraagtekens bij. En wat het georganiseerde etentje in Apeldoorn betreft dat de organisatie er meteen bij vermeld geen alcoholische drankjes en gepaste kleding, nou sorry hoor hoever wil je gaan ze zijn in een gastland normaal is het zo dat de gast zich aan moet passen en niet anderom.  En verder ben ik van mening dat heel veel mensen zich in laten schrijven als gasgezin om op verjaardagen en zo het grootste woord te hebben van wij hebben ons als gast gezin in laten schrijven nou de arrogantie straalt er van af hoe goed ze zichzelf wel niet vinden, nou laat mij dan maar zonder in de picture te staan de mensen in Nederland helpen die het moeilijk hebben want die worden aan hun lot overgelaten want die hebben onze hulp harder nodig dan dat je denkt. 

Pier op 11-09-2015 22:32

Beste Berend op 6.47: 't is dat je schrijft 'de meeste mensen', m.a.w. niet iedereen, anders was je je schoenen kwijt geweest jongen. Ik heb meer dan 10 jaar intensief met moslims gewerkt. Het zijn mensen, net als jij en ik. Daar gaat het niet om, dat is niet de reden van de vreselijke en terechte bezorgdheid van velen op deze site. De reden is de islam zelf, de godsdienst dus waar ze in verstrikt zijn geraakt. Die hun ideeën beïnvloedt en hun daden en hun houding naar anderen. Die godsdienst is duivels. Dat is iets wat jij niet kunt vatten, niet begrijpt en belachelijk vindt omdat je dat niet ziet, geestelijk niet kunt onderscheiden en dat komt doordat je niet in het licht wandelt met Jezus. Je kunt kritiek hebben op veel van wat er hier geschreven wordt, je kunt vinden dat de mensen het niet goed doen, maar een ding is zeker: velen van degenen die hier reageren geloven in Jezus Christus en proberen te leven naar Zijn wil. Dat ze niet volmaakt zijn is duidelijk. Maar ze volgen Jezus en leren van Hem door vallen en opstaan. Alle mensen zijn zondaars. Maar er zijn ook zondaars die het evangelie hebben aangenomen en dat evangelie houdt in dat God de wereld zo lief had dat Hij Zijn enige Zoon gegeven heeft opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren zal gaan, maar eeuwig leven zal hebben. 

Berend op 11-09-2015 23:43

'slaap maar lekker verder' en 'blijf je kop maar in het zand steken'...

tja dat zijn natuurlijk superovertuigende teksten waar ik echt even stil van wordt...

Berend op 11-09-2015 23:45

overigens wordt Pechtold (opzettelijk?) verkeerd geciteerd in dit stuk. Maar kijkt iemand daar nog vreemd van op? Steek je kop maar in...

Berend op 11-09-2015 23:58

Beste Pier,

Ik kan me best voorstellen dat je dat gelooft wanneer je overtuigd bent van de absolute waarheid van de Door jou aangehangen religie. Die overtuiging begrijp ik dan weer niet, maar dat is hier niet belangrijk.

Probleem is dat iedere religie een dergelijke waarheidsclaim heeft. Voor mij heeft de claim van de ene religie geen meerwaarde to de andere.

Groet,

Berend

Berend op 12-09-2015 00:03

@Pier

Daarom schreef ik ook 'meeste'. Ik ben niet gek, ik ben erg gehecht aan mijn schoenen ;)

Zomer op 12-09-2015 00:05

Berend op 11-09-2015 23:45

Berend een smeekbede, Wil je alsjeblieft die naam Pechtold niet meer noemen bij het lezen van die naam gaat mijn maag al draaien, en als ik ook nog dat gezicht van hem er bij zie kan je al raden wat er gebeurd. 

VGer47 op 12-09-2015 00:22

@Harold op 11-09-2015 11:56:

Zover ik weet is er in de hele geschiedenis geen enkele tijd geweest dat Egypte verwoest is zoals die profetie zegt; de meeste uitleggers gaan er vanuit dat dit nog zal gebeuren. (Tegenwoordig niet zo moeilijk voor ste stellen: één atoombom op de Aswan dam en je krijgt een muur van water van meer dan honderd meter hoog die als een enorme buldozer het hele Nijldal de Midellandse Zee in schuift! En meer dan 90% van de totale bevolking van het land woont in dat dal. Gruwelijke gedachte.)

rebellio op 12-09-2015 08:55

@Berend, al zie jij het net er blijkbaar niet vanin. Wat is er niet correct geciteerd, want ik zou het graag weten. Ik heb overigens een hekel aan mensen die generaliseren.

@Zomer. dank je voor je toelichting.

rebellio op 12-09-2015 09:19

Waar hebben we het over:

https://decorrespondent.nl/3328/15-vragen-en-antwoorden-voor-wie-de-draad-kwijt-is-in-het-vluchtelingendebat/305208437248-13d76764?utm_source=mailchimp&utm_medium=email&utm_campaign=proefmail

@Zomer, nog even een opmerking: Als jij in een vluchtelingenkamp verzeild geraakt zou zijn, en dus ergens asiel zou moeten aan vragen. Dan zoek jij toch ook de meest gunstige uitzoeken om een nieuwe toekomst te beginnen?

lente op 12-09-2015 09:48

@ Harold 11.56 Egypte vormt sinds de Arabische lente in 2011 de profetische opmaat naar wat we nu zien gebeuren. De angst voor ISIS vormt als geesteljkecoorlogsvoering ons terug naar het oude mythologische Egypte. Isis als godheid. Van hier verscheepte Asjerapalen als monumentale obelisken en gedenknaalden omvinvhet mannelijk mensbeeld in contact te blijven met de vrouwelijke godheid. Om er in verkeerde gemanipuleerde handen ontaardende wereldse macht aan te ontlenen. Om er zo nodig heuse mensoffers te brengen.

Veelbesproken wereldse incidenten vinden zo vaak plaats in de onmiddelijke omgeving van zo'n zuil. Ons koninginnedagdrama in 2009 vormt een bijzondere invalhoek je hier wat in te verdiepen, meer recent begin 2015 de aanslag bij het Parijse cartoonkantoor van Charlie Hebdo. Om de hoek van Place de la Bastille met de zuil Colonne de Juillet ter herinnering aan de Franse revolutie. Compleet met een beeld wat de geest van de vrijheid moet voorstellen. 

gezien de druk die op Europa wordt opgevoerd wordt steeds minder vrijheid ervaren. We worden gedwongen de opgebouwde welvaart te delen met mensen die als in de Hunger Games worden opgejaagd. Het is echter geen bioscoopspelletje meer. 

Lees met alle verleidiing van wereldse afgoderij waarom dit m.b.t. Egypte eigenlijk gebeurt volgens Deuteronomium 29? Verstrooiing van volkeren als uiting van woede van de Heer?

Zien we de bijbels benoemde geestelijke oorlogsvoering steeds openlijker uitgevochten worden? Zullen we tijdig onze lessen kunnen trekken uit (bijbelse) geschiedenissen en de moderne wereldgeschiedenos in de aanloop naar WO I en WO II?

mannies op 12-09-2015 11:50
Pier op 11-09-2015 22:32

Beste Berend op 6.47: 't is dat je schrijft 'de meeste mensen', m.a.w. niet iedereen, anders was je je schoenen kwijt geweest jongen. Ik heb meer dan 10 jaar intensief met moslims gewerkt. Het zijn mensen, net als jij en ik. Daar gaat het niet om, dat is niet de reden van de vreselijke en terechte bezorgdheid van velen op deze site. De reden is de islam zelf, de godsdienst dus waar ze in verstrikt zijn geraakt. Die hun ideeën beïnvloedt en hun daden en hun houding naar anderen. Die godsdienst is duivels. Dat is iets wat jij niet kunt vatten, niet begrijpt en belachelijk vindt omdat je dat niet ziet, geestelijk niet kunt onderscheiden en dat komt doordat je niet in het licht wandelt met Jezus. Je kunt kritiek hebben op veel van wat er hier geschreven wordt, je kunt vinden dat de mensen het niet goed doen, maar een ding is zeker: velen van degenen die hier reageren geloven in Jezus Christus en proberen te leven naar Zijn wil. Dat ze niet volmaakt zijn is duidelijk. Maar ze volgen Jezus en leren van Hem door vallen en opstaan. Alle mensen zijn zondaars. Maar er zijn ook zondaars die het evangelie hebben aangenomen en dat evangelie houdt in dat God de wereld zo lief had dat Hij Zijn enige Zoon gegeven heeft opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren zal gaan, maar eeuwig leven zal hebben. 

------------------
je schrijft, zodat een ieder die in hem geloofd, niet verloren zal gaan. En dat is voor mij juist een duivel, een massa moordernaar die elk mens wat niet in hem geloofd verloren zal laten gaan.
volgens  de islam en volgens de christenen. het ia allemaal 1 pot nat.
Ismail op 12-09-2015 12:28

Het plaatje bovenaan het artikel weergeeft niet de werkelijkheid en is typisch iets wat op social media, zoals Facebook, vele malen wordt gedeeld door islamofoben en fascisten.

Mensen zijn bezig met overleven en doen er alles aan om het leven van henzelf, hun gezinnen en hun families in veiligheid te brengen. Deze mensen plannen geen invasies, en zeker niet in dergelijke situaties. Leer zelf rationeel denken, mensen. Dit is echt onzin.

Albatros op 12-09-2015 13:31

wakker op 11-09-2015 00:27

Ben het helemaal met u eens. Deze mensen zullen nooit enige bijdrage gaan leveren aan onze samenleving, erger nog, ze gaan onze samenleving totaal ontwrichten en kapot maken. In ons dorp komen er ook steeds meer, de arrogantie druipt ervan af, ik gun ze geen blik. Apeldoorn....dat had altijd wat voor mij, rust, beschaafd etc. Zo triest allemaal.

Zo verwacht ik, dat ze binnen afzienbare tijd stemrecht zullen gaan krijgen en kan Didi Samson zijn 'carriere' als premier van Nederland tegemoet gaan zien, bron GeenStijl.

Ook ik ben aan het kijken voor een huis in Hongarije!  Hopelijk wordt dit land niet door de EU gedwongen, middels euro's, tot mega-opname van deze niets toevoegende, maar vooral ondankbare, mensen.

Zomer op 12-09-2015 13:47

rebellio op 12-09-2015 09:19

In zo'n situatie zou ik al blij zijn met het eerste land waar geen oorlog zou zijn.

Albatros op 12-09-2015 14:45

rebellio op 12-09-2015 09:19

Waar we het over hebben is, dat het gros van deze mensen ondankbaar zijn en met hele andere intenties hierheen komen dan u denkt.

Las op een andere site van een reageerder, die dezelfde gedachte-gang als u heeft, dat hij naar een AZC is geweest, met broeken, truien (merken notabene) en andere levensbehoeften.

Binnen 20 seconden waren zijn tassen leeggegrist en als dank kreeg hij dreigende en bozen blikken! Niets maar dan ook niets van dankbaarheid was er. 

Deze man is dus genezen en zal zich daar nooit meer vertonen. Dit is toch echt de realiteit en ligt iets anders dan de msm ons wil doen laten geloven.

Berend op 12-09-2015 16:23

@zomer

P.e.c.h.t.o.l.d.

Harold op 12-09-2015 17:58

@VGer47 en @Lente dank voor jullie uitleg. Ik heb de geschiedenis nagelezen en deze profetie niet als vervuld kunnen ontdekken. We kunnen nog wat verwachten dus...

Pier op 12-09-2015 22:33

Mannies op 11.50: God wil juist NIET dat je verloren gaat. Hij wil dat allen behouden worden. (Dat staat in de bijbel. Trouwens, wat ik aan Berend schreef staat ook in de bijbel, dat heb ik niet zelf verzonnen.) Om dat te bereiken, dus om jou en mij te redden is Hij Zelf mens geworden en heeft voor onze zonden geboet door te sterven aan het kruis. Dat betekent dat onze schuld is betaald. Wij zijn voor God niet meer schuldig, we hoeven niet meer te boeten voor onze zonden. Alles is betaald. We zijn Zijn geliefde kinderen. Hijzelf heeft dat geregeld, voor ons gedaan, gratis, uit liefde, om ons te redden. Een niet te beschrijven zo geweldig geschenk van God aan de mensen. Neem het aan Mannies, in geloof. Dat betekent de tekst die ik aan Berend schreef. Neem het geschenk van God aan in geloof. Laat je overtuigen. Laat het niet gebeuren dat je dat misloopt, want dan laat je jezelf verloren gaan. Er is namelijk geen andere weg naar het paradijs. Jezus was het ultieme liefdesgeschenk van God aan de mensen. Meer kon God niet doen dan Zelf voor ons sterven. Wie dat verwerpt, verwerpt Gods reddingsplan, dan blijft er niks meer over. God heeft ons de weg gewezen. Wie daar niet naar wil luisteren, verdwaalt en vindt zijn eeuwig huis niet, de woning die God voor ons heeft bereid in de hemel. Dat is verloren gaan en dat wil God niet. Dit is een betrouwbaar woord, zo heeft God het ons gezegd en Hij is betrouwbaar, Hij liegt niet.

mee op 13-09-2015 01:43

Nou dat is niet echt waar hoor want ik zelf woon in saudi Arabië  en het land heeft maar liefst meer dan 108.000 en turkijke inmiddels boven die 1 miljoen  want ze hebben een grote kamp voor vluchtelingen  gebouwd dat dit niet in de media staat 

rebellio op 17-09-2015 09:02

Telegraaf: do 17 sep 2015, 07:44 Saudische diplomaat weg na verkrachtingszaak

De Saudische diplomaat die ervan wordt verdacht in India twee huishoudsters te hebben opgesloten en verkracht, heeft het land verlaten. De Indiase autoriteiten meldden woensdagavond laat dat de man terug naar Saudi-Arabië is. Hij wordt vanwege zijn diplomatieke onschendbaarheid niet vervolgd.

De twee vrouwen werden vorige week door de politie gered uit het appartement van de diplomaat, niet ver van de stad New Delhi. --- 

Lees meer op website Telegraaf

 

Rebellio: plaats url van het artikel i.v.m. auteursrechten . Mod.

 

Samengevat op 22-09-2015 09:26

De verhalen over profetiëen en andere bijbelonzin moeten maar achterwege blijven. Daarmee wordt geen onderscheid mogelijk tussen de kolonisatiedrang van islam-fascisten en de beschaafde Europeanen. Er is objectief vast te stellen dat er sprake is van een megahiaat in culturele, sociale en politieke waarden en normen. De hier geldende liberale of zo je wilt christelijke grondbeginselen moeten zorgvuldig beschermd worden. Als dat betekent dat je immigratie nu moet stoppen dan is dat gelegitimeerd. De meerderheid mag nu eenmaal niet door een onhebbelijke minderheid gedicteerd gaan worden.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl