Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bevestigd: Al-Nusra terrorist Osama Mohsen als vluchteling in Europa

'Vluchteling' die struikelde door been Hongaarse cameravrouw blijkt moorddadige terrorist


Als moslim terrorist talloze Koerden vermoord? Geen probleem, kom maar met je gezin in Spanje wonen, we geven je gelijk een baan.

De Westerse media spraken er schande van toen een Hongaarse cameravrouw een ‘arme vluchteling’ liet struikelen, een filmpje dat de hele wereld over ging. Wat blijkt: deze moslim was Al-Nusra / Al-Qaeda terrorist Osama Abdul Mohsen, die het bloed van veel Koerden aan zijn handen heeft en in tenminste drie Syrische steden burgers heeft vermoord. Desondanks werd hij als zogenaamde vluchteling samen met zijn vrouw en kinderen met alle egards opgenomen in Spanje, waar hij zelfs door Real Madrid ster Cristiano Ronaldo werd uitgenodigd om een voetbalwedstrijd bij te wonen.

 


De Koerdische Democratische Partij (PYD) verklaarde afgelopen vrijdag dat tal van Koerden Osama Mohsen hebben herkend, onder andere van de foto’s op zijn Facebook pagina. ‘Hij sloot zich in 2011 bij de rebellen (van het aan Al-Qaeda verbonden Al-Nusra) aan en heeft misdaden tegen civiele minderheden, waaronder Koerden, begaan.’

Mohsen komt uit de vlakbij Turkije gelegen Syrische stad Tel Abyad. Toen de stad in juli door de Koerden veroverd werd sloeg hij op de vlucht, omdat hij bang was dat ze hem zouden herkennen als lid van Al-Nusra.

Het sprookje van de arme vluchteling

Vervolgens dook hij op als een van de honderdduizenden zogenaamde ‘vluchtelingen’ die op dit moment Europa overspoelen. Toen hij samen met zijn 8-jarige zoon de Hongaarse grens overrende, werd hij door een Hongaarse cameravrouw ten val gebracht. Die werd wereldwijd onmiddellijk scherp veroordeeld voor haar ‘racistische’ actie.

Mohsen en zijn zoon werden door Europa onmiddellijk in de watten gelegd. Toen bleek dat hij ooit trainer in Syrië was geweest werd hij uitgenodigd om naar het nationale voetbaltrainer centrum Cenafe in Spanje te komen, dat hem gelijk een baan aanbood. Ook mocht hij onmiddellijk met zijn vrouw en twee zonen in Spanje komen wonen.

Vervolgens werd de terrorist door Cristiano Ronaldo uitgenodigd om een voetbalwedstrijd van Real Madrid bij te wonen, en had hij met zijn gezin zelfs een persoonlijke ontmoeting met de superster.

De PYD bevestigde dat Mohsen tussen 2004 en 2010 als trainer werkzaam was bij de club Al-Fatwa. Bij veel voetbalwedstrijden zou hij toeschouwers hebben aangezet tot gewelddadigheden, waarbij destijds 50 Koerden om het leven zijn gekomen.

 

Xander

(1) KOPP

Zie ook o.a.:

18-09: Top imam: moslim migranten lopen Europa onder de voet voor het Kalifaat
13-09: Het migratiewapen: De briljantste oorlog aller tijden tegen het Westen
10-09: EU en Oxfam lanceren campagne of 60 miljoen immigranten toe te laten
06-09: Invasie Europa: Deze recente beelden mag u van de media absoluut niet zien
05-09: (‘Gevestigde orde wil met bewust gecreëerde vluchtelingenstroom ondergang van Europa veroorzaken’)
04-09: Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
27-08: Nachtmerrie: Misdaadbendes en ISIS-immigranten in Europa bundelen krachten
26-08: Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen (/ Onderzoeksjournalist: Migrantengolf is militaire operatie tegen Europa)
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd (/ Werkelijke aantal moslim immigranten wordt doelbewust for naar beneden bijgesteld)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’
10-07: Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa (/ Tolerantie voor islam keert als een boemerang terug)
07-07: EU hoofd Buitenlandse Zaken: Politieke islam is de toekomst van Europa
31-05: Toestroom vluchtelingen: Nederland en Europa importeren moslimoorlog tegen christenen (/ Twee derde christelijke asielzoekers in Nederland met dood bedreigd door moslims)
02-04: Waarom de Islamitische Liga bijna alle moslim vluchtelingen naar Europa stuurt
01-03: ISIS mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020 (/ ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken)

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

 Reacties

Gerda op 22-09-2015 13:57

En dat is 1........

Ultimate op 22-09-2015 15:07

Op zijn zachtst gezegd, sterke feiten!Zou de reguliere media dit gegeven bewust (blijven) verwijgen?

De journaliste moet men terug aanwerven, haar ontslag is onrechtvaardig.

cefas op 22-09-2015 16:06

Zou dit ook op het nos-journaal komen?

vreemdeling i.e.l. op 22-09-2015 16:14

Wat zullen veel "vluchtelingen" balen als het morgen vrede zou zijn in Syrië nu ze zo misselijkmakend overdreven in de watten worden gelegd. Toch ironisch Spanje met een werkloosheid% van heelveel, heeft wel direkt een baantje voor iemand die eventjes in de publiciteit kwam. Kennelijk zonder al te veel onderzoek te doen. En zo gaat het ook met ons. Wij minder minder minder en alle gelukszoekers meer meer meer. 

Zomer op 22-09-2015 16:24

Hij is dus één van de velen die naar Europa vlucht, waarvan gewoon aangenomen word dat hij een vluchteling is maar infeite een ordinaire moordenaar is. Er staat ons nog heel wat te wachten.

Ik ben benieuwd of er ook nog reactie's komen van mensen die de vluchtelingen o'zo zielig vinden. Ik wil alleen maar zeggen dat hij echt niet de enige moordenaar is die hier als vluchteling zijn gekomen. Maar nog een keer voor degenen die toch medelijden blijven houden neem ze lekker in huis vroeg of laat kom je er dan vanzelf wel achter.  

Christina op 22-09-2015 16:34

En hoeveel van dat crapuul lopen doorgeen Europa?!! Raar dat Amerika ineens bereid is om er 85 000 tot 100 000 op te nemen = Europa onder de voet lopen, in samenwerking met die terroristen die mee met de stroom vluchtingen onze contreien zijn binnen geraakt??

Bundy op 22-09-2015 16:46

Ongetwijfeld is dit steengoede Xandernieuws vanavond op Nl 1 te zien tijdens het acht-uur journaal .

joga op 22-09-2015 16:57

Dit tuig wordt bij ons zingend verwelkomd door de overgrote meerderheid  van linksgekkies en vrijwel alle D66stemmers om ze vervolgens flink in de watten te leggen in tegenstelling tot onze ouderen die Nederland hebben opgebouwd en nu kunnen verekken.

farid1 op 22-09-2015 17:20

wat en onzin allemaal 

roel op 22-09-2015 17:21

3 weken geleden heb ik u geschreven, dat de invasie van IS en aanverwante groeperingen uiterst efferctief zou zijn en dat is nu ook wel gebleken. Terroristen bevinden zich nu in veel regio"s in Europa en wachten nu af wat hun instructies zullen zijn om tot de aanval over te gaan. De kwartiermakers hebben er jaren over kunnen doen om wapen- depots aan te leggen. De aanvallen zullen zo overweldigend zijn , dat de autochtone bevolking zich rot schrikt en het niet meer heeft. Waar ze zich kunnen verstoppen voor het het hevige wapengekletter van de vele moslimbendes is dan een hot-item. In de zgn. vluchtelingenkampen in Turkije hebben de briefings plaatsgevonden. De Turkse regering heeft dit geanimeerd en ook westerse geheime diensten zijn daarin verwikkeld. De grenzen afsluiten is al te laat naar mijn oordeel. Het volk moet bewapend worden, anders wordt deze als een sitting-duck stelselmatig afgeslacht en zal ons Nederland een andere Arabische naam krijgen. De dames en heren politici worden hartelijk bedankt ( dus niet) voor hun lankmoedige opstelling in deze. Helaas is Geert Wilders een roepende in de woestijn, waar niet naar geluisterd wordt. Deze in mijn ogen profeet met heel veel lef ,heeft het al jaren geleden bij het goede eind gehad. Helaas is dat de wrange constatering.                                                       Heel veel zegen voor jouw Xander en voor jouw forum.

joppo op 22-09-2015 17:33

Geen onzin hoor.

Het is vooral in Duitsland tot op de bodem uitgezocht!!!

Met bewijzen!

joppo op 22-09-2015 17:37

Trouwesn in Finland en oostenrijk zijn al meerder oorlogsmisdadigers en internationaal gezocht terrorsiten opgepakt.

Alleen hier lopen ze vij rond!

Wakker Worden a.u.b. op 22-09-2015 17:44

Ze zijn zo imens onzinnig stom in de --- land dat ze denken dat het paard van troje echt met een paard te maken heeft...

 

Ze slapen heerlijk verder...... De Media vooral Het is onbegrijpelijk !!!!!!

Indy op 22-09-2015 17:53

Ach ach en maar zeggen dat er geen terroristen bij zitten

slaap lekker verder je krijgt alleen maar te zien wat media kwijt wil. 

Meen foto van verdronken jongetje.  

werd verplaatst en iedereen trapt erin. 

Dus worden ze met vlaggen binnengehaald. 

Men hier? Wordt het een grote puinhoop maar dan is het telaat

densi op 22-09-2015 17:53

dit is nog nog meer het topje van de ijsberg vrees ik..... Moeten wij voor zulke misdadigers belastingen gaan betalen zodat ze in de EU lekker kunnen feestvieren. Het is een schande.

Samengevat op 22-09-2015 18:19

Er was al volop gewaarschuwd voor terroristen onder de zgn. vluchtelingen. De politici en gemeenteambtenaren wachten in hun onmetelijke naïviteit op aanslagen voordat ze erkennen dat er ook verachtelijke monsters dit land binnen zijn gekomen. Ga dat straks maar uitleggen aan al de nabestaanden van slachtoffers.Toch vreemd dat met name de leiders van de rijkste landen in Europa zich in deze kwestie het domst profileren en de belangen van hun eigen bevolking compleet negeren. Tijd voor vervroegde verkiezingen. En die komen er vanzelf want dit probleem zal vlot escaleren.

Nes op 22-09-2015 18:22

De nieuwszender Russia today vermeld ook dit bericht

ottoman op 22-09-2015 18:27
 • Valt me wel op dat alle moslimslachtoffers inneens teroristen zijn, die mensen komen uit oorlogs gebied, mogelijk probeerde vele nog iets te betekkenen voor hun eigen land, t zijn geen mensen die van hieruit daarheen gingen om bij isis aan te sluiten, mensen willen dit ook niet. Dit duivels plan zal de hele wereld raken geen regering blijft overeind, vele van jullie zullen dan ook n wapen in de hand krijgen! Wat jullie beweren is onrealistish dingem gaan niet altijd met roze geur en manenschijn
dimitri op 22-09-2015 18:54

we moeten wapens aanschaffen voor onze zelfverdediging.ik hoorde al van verschillende mensen dat die ook al wapens in huis hebben,ja je moet toch jezelf en je kinderen beschermen.als ze komen en je belt 112,die zullen het te druk hebben met schiet partijen tegen die isis en andere radicale moslims die met gemak zijn meegekomen en nederland al bezet hebben,ze wachten nu alleen maar op een teken!Ik heb in huis al een paar wapens zoals een kruisboog,slagmessen en kapmessen!!112 zal het druk hebben of niet eens meer bestaan als ze al die poitie buro,s als eerste  gaan aanvallen!!!

Spyfromthesky op 22-09-2015 18:55

Kijk en voor zo iets heb je geen internationaal Hof van Den Haag die in actie komt. Nee, die komt alleen tegen voormaliger leiders:

Joegoslavië-tribunaal

Slobodan Milošević werd in Nederland in de  gevangenis vermoord toen hij zijn juridisch gevecht ging winnen. Toen al was Ameriak onder de mom van de Navo die de NAVO/ NATO de opdracht gaf om een oorlog te beginnen. Dit was het eerste moment dat de NAVO zijn eigen regels van verdedging overboord gooid en een aanvalsverbod werd.

Dit alleen omdat Joegoslavië zelfstandig als geheel bleef en wilde zijn en onafhankelijk dat illuminaat Amerika niet zinde. Ook toen als werd Bosnié het islamitische grondgebied boven het christelijke grondgebied van Servië ten voordele gesteld.

Socialisme en Islamitisme gaan hand in hand, zonder God en zonder verstand.

En het kabinet van Rutte, hun motto is: "Kom maar binnen met je knecht" want wij linkse burgers zitten allemaal even recht. Misschien hebben jullie wel even tijd, voordat je al weer je messen slijpt. Kom dan maar even bij ons aan en laat die messen dan toch maar buiten staan. Want we vinden om te beginnen zo goed en fijn, want er zijn ook helemaal geen terroristen bij.

Spyfronthesky

Spyfromthesky op 22-09-2015 19:00

Ik ben maar alvast aan het oefenen voor het Ali Osram effect. Je weet wel die oude radio hits van vroeger. Nu zijn ze nog te luisteren via internet.

Zo heb je natuurlijk dat de vrouw van Ali kwijt is en bij de NS een poging doet om zijn vrouw te achterhalen. Of Ali die wilde een foto laten maken door een vliegtuig omdat zijn vrouw vreemd zou gaan en Ali zo bewijzen wilde hebben.

Maar goed, ik ga maar eens oefenen voor zijn dialect en uitspraak. En zou zomaar nog van de pas kunnen komen :>).

Spyfromthesky

Eli020 op 22-09-2015 19:02

Het is toch best een angstaanjagend idee om naast een psychopatische moordenaar te wonen. En er wonen er hier al genoeg, rechtstreeks uit Irak, Afghanistan, Kosovo etc.

Bertrand Zobrist op 22-09-2015 19:08

OK, je zou kunnen zeggen dat die tackle door de cameravrouw een aselecte steekproef onder de vluchtelingenpopulatie was. En net die ene uit de 350.000 vluchtelingen blijkt een terrorist te zijn? Ik stel voor dat we er nog een paar aselect aanwijzen, en je zult zien dat het percentage op 50 of zo uitkomt. Wijs er 2 aan en de kans op één terrorist van de twee is bijna 100%

Zomer op 22-09-2015 19:36

farid1 op 22-09-2015 17:20

Hoezo onzin, of mag het niet openbaar worden gemaakt dat er terroristen tussen zitten.

zandbloem op 22-09-2015 19:46

In Gilze-rijen wordt een jonge vrouw met baby tot twee keer aangevallen door een asielzoeker uit COA ter plaatse.Twee keer konden haar vriend en omstanders ingrijpen.De vluchteling beweerd gedroomd te hebben dat hij deze vrouw moet vermoorden.Politie beweert niks te kunnen .En heeft alleen een straatverbod gegeven.Arme vrouw wat zal ze bang zijn om deze gek weer tegen te komen.

Peter op 22-09-2015 20:05

idee ??  Aan de grens staan en schieten op iedere vluchteling die kont aanlopen. Gaat als een lopen vuurtje. De immigratie stroom zal snel stoppen. 

palma op 22-09-2015 21:35

Vraagje hebben die 180 personen die ze kwijt zijn geraakt  ,iets te maken met C E R N?

Zou zomaar kunnen

Pim op 22-09-2015 21:39

Lees de "Noorse profetie" (Google)

Brandende kaars op 23-09-2015 01:21


 

@ ottoman op 22-09-2015 18:27

Slechts een klein deel van deze voornamelijk islamitische ‘vluchtelingen tsunami’ is een echte vluchteling.

-         ‘In 1974, op de tribune van de UNO, verklaarde de Algerijnse president, Houari Boumedienne:

"Op een dag, zullen miljoenen mensen het zuidelijke halfrond verlaten om zich in het noordelijke halfrond te vestigen. En zij zullen er niet als vrienden naartoe gaan; omdat zij er naartoe gaan om te veroveren. En zij zullen het bevolken met hun zonen. De baarmoeders van onze vrouwen zal ons de overwinning bezorgen’.

Telling: 88% zijn jongen mannen (zonen?), slechts 6% zijn gezinnen.

De door de moslims vervolgde christenen durven zich niet eens aan te melden bij de vluchtelingencentra uit angst dat zij alsnog door de moslims worden vermoord. Vergeet niet dat het over boord gooien van christenen door moslims beslist niet incidenteel plaats vond, maar met regelmaat!

Moslims worden in de moslim landen door blanke mannen geronseld om te emigreren naar Europa.

Zelfs het verkrachten van westerse blonde niet-moslimvrouwen wordt als immigratieargument ingezet……….. Hoe laag kun je als mens zinken?

Lees en huiver:

Reportage (deel 1): Nederland en België zijn Haram (onrein). Over tien jaar moet dit veranderd zijn.

https://ejbron.wordpress.com/2015/02/25/reportage-deel-1-nederland-en-belgie-zijn-haram-onrein-over-tien-jaar-moet-dit-veranderd-zijn/veranderd zijn.

Robert Spencer van ‘Jihad watch’ schreef onlangs dat ‘Europa niet met een vluchtelingencrisis te maken heeft, maar een hijrah.’(hidjrah) ‘Hijrah’ (islamitische term voor indoctrinatie) = Moslim emigratie om de islam te verspreiden. Een vorm van ‘stealth jihad’ zoals ook Allah in de Koran beveelt.

‘En wie van u emigreert voor de zaak van Allah zal op de wereld veel plaatsen en overvloed vinden. En wie van u als emigrant zijn huis verlaat voor Allah en zijn boodschapper (Mohammed) en hij vindt daarbij de dood, dan ligt zijn beloning al klaar bij Allah.’ (Soera 4:100)

Achtergrond: Mohammed emigreerde na 13 jaar als een weinig succesvol religieus leider in Mekka te hebben gepredikt, naar Medina, waar hij zich ontpopte tot een ordinaire oorlogszuchtige Jihad krijgsheer/politicus. Het aantal moslims steeg toen van 150 (in Mekka) naar meer dan 100.000 (in Medina)!

Spencer wijst erop dat hier duidelijk wordt gesteld dat emigreren voor de zaak van Allah en Mohammed, dus om de islam te bevorderen, als een eervolle daad wordt beschouwd.

Dr. Bill Warner gaf in zijn uitleg nog de volgende aanvulling: Migratie is zo belangrijk dat de islamitische kalender op de 'Hijrah' (Mohammed zijn migratie van Mekka naar Medina) is gebaseerd. Waarom? Het was de migratie die leidde tot bedenken van de jihad in Medina en het was de barbaarse, mensonterende jihadoorlogen die de islam zo ‘zegevierend’ heeft gemaakt.

Lees:

http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer

 

Beluister:

Bill Warner PhD: Migration as Jihad

https://www.youtube.com/watch?v=JlKfQB6y0AM

Graag uw reactie

 

Rob ter Horst op 23-09-2015 07:17

@ Nes op 22-09-2015 18:22

Het bericht is oorspronkelijk van Russia Today.

KOPP heeft het overgenomen, en daarna Xandernieuws.

Het is overigens opvallend dat (vele) mannen en ook vrouwen hun gezicht bedekken, zodra er een camera in de buurt is. Eén van de reageerders bij KOPP onderkend dat nu ook. Dít zijn de personen om in de gaten te houden.

Gorghel op 23-09-2015 09:20
Overal proberen misdadigers hun straf te ontvluchten door zich als vluchteling voor te doen. Denk eens aan al die Nazi's die Argentinie en Zuid Amerika als vluchteling binnenkwamen. In de huidige vluchtelingenstroom zal het niet anders zijn. Het is dus goed opletten wie er allemaal binnenkomen. Jammer dat er geen internationale database is waar je gegevens van (oorlogs- en terrorisme) misdadigers kan vinden.
ottoman op 23-09-2015 18:44

Brandendekaars:

Ik geloof best dat als je bedoel de meeste vluchtelingen die van syrie zijn dat dat waar is, het zijn wel meestal moslims maar wie zet dit spel op? Dit is niet gekomen van een of ander moslim regering of geheim netwerk, lijk wel of jullie die naam van wie het wel is niet durven uit te spreken! Is dit jullie redder ofzo dan? De rijke elite en al hun sektes! Die niet god dienen!   En dan heb je het over dat vele van zuidelijk halfrond naar t noordelijke toe trekken, de moslims die hier komen zijn van t noordelijk front, maargoed t zuidelijk halfrond zijn meer christenen dan moslims als we het over afrikanen hebben, maargoed alles is door de islam denken jullie en het erge is jullie doen met dit nieuws onrust zaaien, dit is niet bijbels! Maar duivels! Heb je vijanden lief! Ik geloof best dat er rotte appels tussen zitten netzoals de berichtgeving in de media zo rot is en mensen tegen elkaar opzet, of nieuws maakt voor eigen belang maar ook die media heeft 1 baas en dat is de zelfde baas die nu de hele wereld onrustig maakt want je ken nu zeggen, op alle continenten is er onrust maar ja volgens de gehersenspoelde komt t ook door de islam, de duivel gebruikt ook t geloof met sektes en terorisme enz maar dit is niet t geloof! De onrust in colombia/venezuela is dat ook islam? Noord en zuid korea is dat dan islam? Of de onrusten met west en rusland bijv op de krim, ook islam? Nazi duitsland waren dat dan mischien de moslims? De bendes in zuid amerika en zuid afrika is dat dan mischien door moslims? Er zijn nog veel meer spanningen zo ook in de politiek al jaren hier en dit wordt erger vermoed ik, wilders heb t zo voor elkaar dat er nu n turkse partij hier is! Wilders heeft ook n baas, uit de bijbel de hoer is valse religie het vaticaan aan t hoofd in pracht en praal als n wereld leider daar begint het, rome gebouwd op 7 heuvels, er is n hersteld romijnsrijk aan de gang, de draak zijn de goddeloze regeringen die de vrouw daalijk van zich af duwt, hier komt ellende van en de 2 beesten zijn de 2 machten zowel politiek, economish als militair, usa/engeland usa de huidige wereld heerser en engeland de voorige met al zn colonien, deze 2 maken nig de dienst uit. Word wakker mensen, de beer is denk ik rusland, die is zo groot dat die de naam ken hebben de bommenwerpers heten ook de beer, de grootste kernonderzeer ligt al bij israelishe wateren, en deze is close met moslimleiders, vandaag n grote moskee geopend door erdogan en abbas in moskou met putin.

Berjan op 23-09-2015 20:03

Wat een onzin. Het is ook weer typisch Xandernieuws. Want wat zijn de feiten? Een journaliste brengt een man ten val. Vervolgens biedt deze vrouw haar excuses aan, en daarin geen woord over die terrorist. Ze had kunnen zeggen " ik dacht dat het "naam terrorist" was. Maar neen. Wat volgt hieruit? Dat ze dit dus wel deed uit enigszins racistische motieven. En wat doen ze hier? Ze zeggen dat het die terrorist is, en die vrouw is een held...

Denkt men nu werkelijk dat men in Spanje zit te wachten op die terrorist? Dat men hem een baantje als trainer geeft als het die terrorist is? Als men dit werkelijk denkt is het complothoofd helemaal op hol geslagen.

Maar dat is wel vaker zo op deze site: "zwart is wit en wit is zwart". Vandaar dat men de christelijke religie liefde noemt. Maar goed, ik ga te ver, laat ik zwijgen.

Zomer op 23-09-2015 20:41

Berjan op 23-09-2015 20:03

Vooral die oogkleppen op blijven ophouden Berjan, er is toch totaal geen controle bijna iedereen heeft valse papieren en hij zal echt niet de enige terrorist zijn die Europa op deze manier binnenkomt.  

ottoman op 23-09-2015 22:49

Mooie tekst berjan! Ben t wel met je eens

Flippie op 23-09-2015 23:00

@Berjan op 23-09-2015 20:03

Maar dat is wel vaker zo op deze site: "zwart is wit en wit is zwart". Vandaar dat men de christelijke religie liefde noemt. Maar goed, ik ga te ver, laat ik zwijgen.

Je eerste deel, jou mening en die respecteer ik gewoon.

Je laatste zin lees ik als een persoonlijke aanval op helemaal niets gebaseerd.

En die sluit je zelf af met een hele wijze zelfreflectie.

Het had je dan ook gesierd als je die had toegepast voordat je die laatste zien schreef.

Of de zin was juist bedoeld om nog even extra na te trappen.

Mijn vraag is dan ook, of je denkt dat je daarmee je doel hebt bereikt.

En zet je hele schrijven in twijfel, was die nu bedoeld om je mening te geven of was deze enkel als handsvat bedoeld om tegen het christelijke geloof te kunnen trappen?

En als we dan toch gaan generaliseren, waarom kunnen atheisten zo moeilijk tegen adersmans mening?

Het komt bij mij altijd over als "je moet denken zoals ik denk" want wij als atheisten hebben alle kennis in huis.

Allemaal en ook deze keer, zonder steekhoudende argumenten.

Zo onvolwassen.

Groeten, Flippie

Rob ter Horst op 24-09-2015 09:07

@ Berjan op 23-09-2015 20:03

Als je goed naar het filmpje kijkt, dan zie je dat deze man al aan het vallen/struikelen was, voordat hij bij de journaliste kwam. De agent in het filmpje hield hem kort vast aan zijn jas, en liet hem weer los, en vanaf dat moment begon hij te vallen. De journaliste kreeg dus onterecht de zwarte piet toegeschoeven.

En ja, blijkbaar zat men in Spanje te wachten op deze man. Hij werd hartelijk onthaald in Spanje door de voorzitter van een voetbalclub, en kan daar aan het werk als voetbaltrainer, na het behalen van een cursus Spaans.

Tja, en dan Xanderniews. Niks origineels aan xandernieuws die zijn nieuws haalt van andere websites...

Zoals ik hier al eerder vermelde, xandernieuws was niet de eerste met dit bericht. Xandernieuws was ook niet de eerste, zoals hier gedacht. Russia Today was voor zover bekent de eerste met het bericht, KOPP (als bron aangevoerd door xandernieuws) nam het bericht over van RT, en vervolgens nam xandernieuws het bericht over van KOPP...

Harold op 24-09-2015 14:31

@Berjan Je doet voorkomen alsof Xandernieuws dit allemaal uit zijn duim zuigt. Dit is zelfs in de reguliere media al bekend geworden. Ik heb via social media de facebook pagina van deze man gezien, als ie geen terrorist is, dan heeft ie wel enorme sympathie voor islam terrorisme. Wat jij nu gewoon doet is keihard nieuws, gewoon keihard ontkennen, maar in eerdere reacties van jou kon ik al opmaken dat jij veel dingen liever niet ziet.

Berjan op 24-09-2015 19:19

Aan Rob ter Horst:

@ Berjan op 23-09-2015 20:03

Als je goed naar het filmpje kijkt, dan zie je dat deze man al aan het vallen/struikelen was, voordat hij bij de journaliste kwam. De agent in het filmpje hield hem kort vast aan zijn jas, en liet hem weer los, en vanaf dat moment begon hij te vallen. De journaliste kreeg dus onterecht de zwarte piet toegeschoeven.

En ja, blijkbaar zat men in Spanje te wachten op deze man. Hij werd hartelijk onthaald in Spanje door de voorzitter van een voetbalclub, en kan daar aan het werk als voetbaltrainer, na het behalen van een cursus Spaans.

Tja, en dan Xanderniews. Niks origineels aan xandernieuws die zijn nieuws haalt van andere websites...

Zoals ik hier al eerder vermelde, xandernieuws was niet de eerste met dit bericht. Xandernieuws was ook niet de eerste, zoals hier gedacht. Russia Today was voor zover bekent de eerste met het bericht, KOPP (als bron aangevoerd door xandernieuws) nam het bericht over van RT, en vervolgens nam xandernieuws het bericht over van KOPP...

Als jij gelijk hebt, waarom zegt die vrouw dat dan niet. Ze bied haar excuses aan en had het niet mogen doen. Over een politieagent heeft ze niks gezegd. Men zat niet te wachten op die man, maar die man werd getackled door een vrouw, kwam daardoor in het nieuws en vervolgens dus in de aandacht. Zou men in Spanje die man laten komen als hij een terrorist was? En de enige redenen om aan te nemen dat hij crimineel is komt door getuigen die men heeft gehoord. Maar dat bewijst niks. Dat spanje zo een iemand binnenlaat, dat bewijst mij alles.

Groetjes

Aan Flippie:

Waarom is het een persoonlijke aanval en nog belangrijker waarom is het op niks gebaseerd? Welk doel wilde ik bereiken, behalve mijn mening vertellen? Soms lucht het op om een mening te hebben en te ventileren, net zoals naar de wc gaan. Als Xander een islamiet was geweest had ik precies hetzelfde gezegd, dus niet om tegen christenen te schoppen. Met christenen heb ik over het algemeen geen probleem (behalve op sites als deze).  Waarom noem je mij atheist? En wat bedoel je met zonder steekhoudenden argumenten? Kom vaak op fora met atheisten en die hebben vaak goede argumenten waarom ze niet geloven. Je moet die argumenten dan wel aannemen uiteraard :D

Groetjes

Aan ottoman:

Bedankt :D

Aan Zomer:

Daar ging het mij niet om. Maar om die vrouw nou neer te zetten als iemand die wist dat die man een terrorist was is gewoon vreemd. Zij deed dit dus wel uit "discriminerende" overwegingen, en heeft haar excuses aangeboden. Terwijl deze site doet geloven dat ze wist wie ze neertrapte. Als er een onschuldige vluchteling had gelopen had ze die neergetrapt.

Groetjes

Zomer op 24-09-2015 23:05

Berjan op 24-09-2015 19:19

Berjan, Ik begrijp wat je bedoeld op het moment van haar daad wist ze nog niet dat hij een terrorist was, daar moet ik je gelijk in geven.

Brandende kaars op 25-09-2015 00:42

 

@ ottoman op 23-09-2015 18:44

Vragen:

1.    Heeft u de moeite genomen om u te verdiepen in de ‘heijrah (hidjrah)’ ? De moslim immigratie om de islam te verbreiden? Notabene ik gaf u ook nog de betreffende korantekst. + de achtergrond informatie van deze tekst en de ontstaansgeschiedenis van de jihad door immigratie!

2.    Heeft u mijn links écht beluisterd? Ik namelijk de indruk van niet.

3.    De zogenaamde islamitische ‘vluchtelingen’ (88% jonge mannen, en maar 6% gezinnen) komen lang niet allemaal uit Syrië! Verreweg het grootste deel komt uit alle islamitische landen in Noord Afrika! Daarnaast komen er ook veel moslims uit Afghanistan, Palestina en Pakistan.

Zeg mij: Deze laatste groepen hebben toch niks, en dan ook helemaal niks met de Syrische oorlog te maken? Dat zijn dan toch ook geen echte vluchtelingen?

Daarna komt u met de volgende zin:

‘Dit is niet gekomen van een of ander moslim regering of geheim netwerk’,

Ja, dat is wél gekomen door een machtige moslim organisatie dat is de OIC. (De moslim wereldwijde verwantschap (Ummah). Deze fascistische moslimlandenclub die toen al uit 54 islamitische landen bestond, heeft met de ‘Verklaring van Caïro’ de Universele Rechten van de Mens’ ondergeschikt verklaard aan de rechtsongelijke, barbaarse islamitische sharia!

Met andere woorden deze fascistische club moslimlanden die streeft naar wereldwijde invoering van de sharia, heeft de Universele Rechten van de Mens’ nietig heeft verklaard.

Deze moslimlanden zijn niet machtig door hun goede en  grootse daden, maar ze zijn machtig door zeer veel geld omdat zij met hun luie konten op een grote bellen olie zitten.

Deze OIC oefent ook een grote druk uit op de VN, die steeds meer naar hun pijpen gaat dansen.

Het is het deze OIC, die actief werkt aan de islamisering van het Westen, met de Saudi’s voorop!

Daarnaast zijn ook de Moslimbroederschap Hammas en Hezbollah actief bezig met activiteiten om Europa en de VS door d.m.v. infiltratie te islamiseren. Genoeg voorbeelden om te benoemen!

 

Daarna schrijft u: ’onrust zaaien, dit is niet bijbels! Maar duivels!’

Mijn motto is: ‘Heb de moslims van harte lief, maar beslist niet de nazi-islam!’

Mag ik u mijn definitie geven van de islam?

Islam(letterlijke betekenis: onderwerping) is niet alleen een onderwerpende religie, maar achter deze bedrieglijke religie, gaat ook een gevaarlijk islamitisch politiek systeem schuil dat streeft naar wereldoverheersing. Een shariadragend politiek systeem dat nauw verwant aan het nazi-systeem en het socialistisch/communistisch politieksysteem.

Binnen de islam zijn moskee en staat onverbrekelijk met elkaar verbonden! Dus in de moskeeën wordt zowel aan religie als aan politiek gedaan!

De Bijbelse Jezus (is niet de Jezus van de koran) vergeleek in Matheus 7 valse profeten met ‘vraatzuchtige wolven in schaapskleding’. ‘Je kunt ze herkennen, zo sprak Hij,  aan hun daden (vruchten)’.Ik citeer:

‘17.  Zo draagt elke goede boom goede vruchten, maar een slechte boom draagt slechte vruchten.

18. Een goede boom kan geen slechte vruchten dragen, evenmin als een slechte boom goede vruchten dragen kan.

20. Zo kunnen jullie hen dus aan hun vruchten herkennen.

Vruchten van de islam:

Liegen en bedriegen van niet moslims (taqiyya, kitman, hudna)

De islam heeft sinds haar bestaan meer dan 270 miljoen mensen vermoord!

Vanaf het begin: 1000 jaar lang immense slachtpartijen, massale verkrachtingen, slavenhandel, schandalige onderdrukking van christenen en Joden, en de talloze plundertochten van de telkens Europa binnen vallende Arabieren, Moren, Janitsaren, en Ottomanen!

 

Dit alles volledig naar het voorbeeld van Mohammed.

Immers: islam = 14% Allah en 86% Mohammed.

Mohammed is voor de moslims:

 

‘Het perfecte voorbeeld van het perfecte moslimleven’.

 Bedenk: Alle gruwelen die IS moslims doen, heeft ook Mohammed gedaan!

 

U verwijt vervolgens Xander en de schrijvers op dit forum (waaronder veel christenen) dat wij mensen tegen elkaar opzetten.

Weet u, wij zijn niet ‘ziende blind en horende doof!’De Bijbelse Jezus noemde de dingen bij de naam. Hij hield niet van schijnheiligheid.De Bijbelse Jezus leerde ook om naast God, je naaste lief te hebben zoals je ook je zelf liefhebt.

Mohammed leerde in zeer veel koran teksten om tegen alle mensen die niet geloven in islamitische Allah en in Mohammed als Allah’s profeet, oorlog te voeren en hen te vermoorden!

O jullie profeet, voer jihad (heilige oorlog) tegen de ongelovigen en de huichelaars (gematigde moslims) en wees hard tegen hen. En hun verblijfplaats zal de hel zijn en kwaad hun bestemming. Qur’an 9: 73

‘Glimlach tegen hen (niet-moslims), maar vervloek hen in uw hart!’ zegt een Hadith.

 ‘O jij die gelooft, neem niet de Joden en de Nasara (christenen) als vrienden. Zij zijn vrienden van elkaar. En wie hen tot vrienden neemt, die is zeker één van hen. Voorzeker, Allah leidt niet het onrechtvaardige volk.’Qur’an 5:51

 

Vraag aan u: Wie zet wie tegen elkaar op? Wie is duivels? De Bijbelse God of Allah?

Wist u dat:

-       Er 350 Medina verzen in de Koran staan die haat leren?

-       79 van deze verzen Allah zegt om een oorlog te beginnen?

-       Er is geen enkele vers in de koran staat waarin Allah zegt: ‘Vecht pas als ze tegen jou vechten?

-       Het woord ‘liefde’ in de koran niet voor komt?

-       Islam onderwerping/slavernij is?

-       Christendom is verlossing, vernieuwing en ‘vrijheid door Christus’ is?

-       De hoogste relatie Allah en moslim: Meester-slaaf is?

-       De hoogste relatie Bijbelse God en mens: Liefhebbende relatie Vader – kind is?

 

Meneer ottoman, ziet u de verschillen?

Mag ik van u een feitelijke inhoudelijke reactie?

 

ottoman op 25-09-2015 23:27

Brandende kaars:

Om te beginnen met punt 3 hier moet ik je gelijk ingeven, dat ze uit vele landen nu komen, en geloof best dat t economishe vluchtelingen zijn en lang niet allemaal, uit oorlogs gebied, t is dan wel weer iets wat je aan het denken zet want wrm nu allemaal vannuit allemaal uithoeken tegelijk? Ik geloof niet dat er n netwerk nu is die t verhaal vertellen van breidt de islam daar uit maar puur om economishe redenen en om veiligheids redenen komen ze, als ik bijv sommige de houding zie ken ik me daar nietbij indenken dat die hier t voorbeeld willen geven, hiermee is dan ook mijn mening over punt 1 van u. Hijdrah ken ik deze vluchtenstroom niet noemen, waar zijn ze dan bezig met massaal te prediken of iets te doen? Hijdrah die gedaan werd toen ging anders dan wat er nu aan de gang is dus die hele vers vergelijken met dit, lijkt mij meer op n sterk verhaal zonder inhoud, n goeie boom verwerpt tog goeie vruchten, dan mag je aannemen dat ze massaal de juiste koraan regels nu door brengen volgens t boek waar ze dan in geloven. Eigenlijk zeg je al bij punt 3 de zogenaamd islamitishe vluchtelingen! 

Die 54 moslimlanden club is er geeneen maardan ook geen een die de werkelijke sharia hebben laatstaan dit te kunnen verspreiden, bepaalde landen beweren sharia te hebben maar hebben het niet, al bijna 100 jaar is er ook geen khalifaat meer! Deze organisaties zijn niet krachtig genoeg daardoor om dit te doen, stel dat wel zo is dan vraag ik me af sturen ze dan wel goeie geleerde die ook niets met verkeerde handels te maken hebben gehad die nu zo de tickets konden betalen om hier te komen en wrm zitten er dan vele niet moslims tussen? En hoe verklaar je derest van de onrusten wereldwijd ook niet moslimlanden? 

Wel willen de organisaties het woord verspreiden netzoals ook andere gelovigen dit willen dat is tog juist t doel.  Hezbollah en hamas wat ze ook willen n krachtige eenheid is dat niet hezbollah is meer n shiitishe en leunt veel op iraanse steun, hamas is n soenitishe organisatie tuurlijk zullen ze vast overal het woord willen verspreiden dit geloof ik wel.

Dat vn enz nu naar de moslimse kanten lijkt te zijn dit ken enkel te maken hebben met de nieuwe wereld orde nu zal dit plan zo moeten gaan om bepaalde doelen te bereiken, dus regeringen gaan hieraan meewerken ongetwijfeld, dit is niet de islaam! 

Nazi-islam hadden weinig met elkaar te linken wel ziyonisme-nazi! Maar je zal wel bedoelen nazi is het plan van de duivel en islam ook? 

Nazi, communism, islam is totaal verschillend van elkaar! Ze hebben ook letterlijk elkaar onderdrukt en aangevallen, islam is eigenlijk n afleiding van het woord selaam wat vrede betekend, de vrede groet die moslims onderling ook doen! Het is ook onderwerping maar dat is dan tog logish, je onderwerp je aan god anders doe je dit aan de duivel, wat wil je dan? Vannuit hun standpunt zien he, in de moskee word natuurlijk aan geloof gedaan niet aan politiek, he bedoeld het regeersysteem volgens Allah zijn woord, dat is geen politiek die je denkt van politieke partijen, n land of rijk hoord volgens het geloof ook volgens het woord geregeerd te worden, dat willen christennen ook! Dit is het meest rechtvaardige en hoe god het wil! Bij moslims heet dit de sharia wetgeving, het boek is eigenlijk gwn n wet waar je niet alleen als mens aan houd maad geld voor alles dus ook manier van regeren, bekijk t van hun stand punt, 

270 miljoen is erg excacte telling is dat zo nauwkeurig bij gehouden, maargoed elke is er natuurlijk 1 teveel geweest, vannuit de westerse hoek denk ik tog dat er t meest aan mensen moord en slavernij is gedaan, die kunnen we dan tog t kerkelijke kant noemen? Of moet ik dit dan wel gescheiden houden en bij moslimse landen of groepen met islam verbinden, kijk er zijn wel verzen die over geweld gaan, er is n regelgeving voor maar t is tog anders dan hoe jullie het uitleggen, er is enkel sprake van geweld om de vrede te bewaren, dus niet n agressie houding! Je mag n gevangenen ook niet meer gebonden laten rond lopen, vrouwen, kinderen en ouderen mogen niet aangevallen worden, enkel wie aanvalt mag je tegenhouden met geweld, actie reactie systeem maar zelfs wnr de vijand vraagt om vrede moet er meteen weer gereageerd worden met acceptatie. 

Als je dus propaganda maakt waarbij je hele groepen op n manier wegzet dat ze maar beter niet moeten komen, is dat niet wat jezus van de bijbel bedoeld! Heb je vijanden lief! Er is tog wel sprake van opruiing en haat kwekerij, wie tegen een regering strijd in welke vorm dan ook is dan tog in strijd met god, god heb dit zo gewild dat t nu zo gaat en geregeerd wordt, tog? Dit is niet de methode van wie je rechter wang slaat, draai dan ook de linker, zorg dat jezelf de zachtaardige de goede bent wanf uiteindelijk word je zelf ervoor veroordeeld, er komt niemand van hier bij je staan!  Ow trouwens de janitsaren zijn de ottomanen! Dat was n soort special force van toen binnen het ottomaanse rijk! 

De jihad is de strijd dat je tegen het duister doe, dus je kiest de kant van God en ben alles wat voor het duister werkt, t is n strijd die in alle vormen is jullie tonen het met geweld maar geweld is pas t laatse middel, als jij n waarzegger aanspreekt en uitleg dat t niet goed is is dat al jihad, jihad is gwn werken voor god, maar de strijd is enkel als tegen reactie, je verspreid het woord met je beste wapen, het heilige boek! Verspreidt jij het woord eigenlijk? Je wil mensen helpen en begelijden naar t licht, zie t vannuit hun standpunt, 

Wees geen vrienden met christenen en joden is eigenlijk bedoeld van kies je vrienden uit, de goeie dus, anders word je meegetrokken in de verkeerde richting, de islam is n recht voor zn raap boek en met harde taal, makkelijke taal om t duidelijk en makkelijk te maken voor mensen, ja is ja en nee is nee, tenzlotte zijn er maar 2 eindstations dus geen middenweg, niet omheen draaien met mooie verhalen, dit leidt mensen weg of verward mensen! Thora bijbel psalmen zijn netzo heilig als de koran, volgens de islam is het alleen nietmeer de thora en de bijbel van hoe het toem bedoeld is! Maar alsnog mogen ze het wel lezen, de overeenkomsten zijn de waarheid! 

Dat de koran niet veranderd is heeft alles te maken dat t 1 geschrift blijft met zelfde woorden, vertalingen zijn mooi maar niet origineel! Dus n goeie moslim komt naar dat geschrift dus leerd arabish, die taal is uitgekozen en die taal zal iedereen spreken in de hemel/ahiret.

Islam is bescherming en geen vernieuwing maar gwn gods woord blijvend! 

Je moet ook n slaaf van god willen zijn/ hij heeft t beste met je voor, anders ben je enkel van deze aarde en slaaf van de duivel,   geloven in god is ook n strijd tegen het duister, islam is hier harders in en verwoord ook n echte strijd tegen het kwaad! In de koran is er ook n verz waarin staat dat je god als n vader mag zien of zelfs nog hechter dan vader, ik d8 ergens de verz over bedevaart.

Het word bijna zelfde bedoeld vaak maar islam is harder tegen het kwaad, je mag ook boos zijn op t kwaad, drm bestaat die emotie ook voor iets! Het is de vijand van god en die mag je dus wel haten in de islam, gods vijand is ook ons vijand, hij wil de vader aanvallen tuurlijk lukt dit niet maar mag je die niet haten dan, de verzen over haat is tegen het kwaad bedoeld!

ottoman op 26-09-2015 12:03

Jezus is voor moslims ook n heilige geest, ruhAllah, ruh=geest, de geest van god dus, alleen moslims geloven niet dat jezus gestorven is voor de zonde, hij is beschermd en zal spoedig wederkeren, voor je zonde die je zelf bewust begaat ben je zelf verantwoordelijk, maar god is vergevens gezind, n baby heeft in de islam geen zonde en is zuiver! Elke baby is ala moslim geboren zeggen ze dan ook, bedoeld word doordat t niet zondigt is het nog tot zn bewustzijn op het pad van t licht. 

Brandende kaars op 27-09-2015 03:09

@ottoman op 25-09-2015 23:27

Wat lees ik veel islamitische misleiding in uw zeer wollige, pro islam verhaal.....(zucht)!

Een advies aan u, kom niet met Taqiyya (grove leugen) en ook niet met kitman (misleiding door de helft niet te vertellen) bij mij aan. Ik door zie de misleiding!

Het ontbreekt mij alleen aan tijd en energie om ál uw misleidende beweringen in het zeer grote schrijven van u, punt voor punt te ontmaskeren.

Daarnaast vraag ik mij af of al deze moeite ook maar iets zal opleveren. Een discussie op basis van argumenten heeft alleen maar zin als men ook eerlijk de feiten onder ogen durft te zien en de aangevoerde argumenten ook eerlijk voor zich zelf wil afwegen.

Die hoop heb ik niet bij u!  U geeft mij de indruk dat u allleen maar úw verhaal kwijt wilt. U gaat helemaal niet in op mijn stevige  kritiek punten m.b.t. de islam, de koran en het gedrag van de moslims. U praat daar gewoon over heen. Deze punten heb ik nota bene ook nog onderbouwd met koranteksten en harde feiten die zeer sterk voor zich zelf spreken.

Vraag: Wat heeft zo'n woordenwisseling dan nog voor zin?

ottoman op 27-09-2015 14:03

Het is gwn belangrijk dat je niet blind bent brandendr kaars:

Jullie halen regels naar voren en geven er n draai aan, ik weet dat dit misleiding is, ik kon niet op dingen ingaan waar ik nog geen goede kennis over heb, maar zijn genoeg broeders die t veel beter konden dan ik!  Als je goed kijk zal je ook merken dat ik niet hier ben om mensen over te halen! Maar ik verdiep zelf juis ook in de bijbel, leugens moet ik alleen wel blootleggen, de punten die ik wel uitleg ga jij weer niet op in, 

Islam is gwn realistish, het duidelijke taal, oog om oog tand om tand! Actie reactie! Geweld oplossen met vrede is t mooiste, maar t kwaad blijft, er is wel regel om van je af te bijten zonder daarvoor gestraft te willen, god wil liefst helemaal niet straffen en is vredesgezind, laatstaan dat die je zou straffen omdat je het kwaad aanpakte ( in uiterst geval met geweld) maar t geweld word begonnen door t kwaad, zo ook nu in veel moslimlanden

Een bezorgde Nederlander op 13-10-2015 20:27

Ik ben het met Ottoman eens dat mevrouw echt niet in de gaten had dat het een terrorist betrof. Het was een typische actie.

Willen Ottoman en consorten svp haar excuses gaan aanbieden op de website indien er aanslagen worden gepleegd in Nederland door 'vluchtelingen'.

U snapt zelf ook wel dat een slimme terrorist zich onder te vluchtelingen mengt en bewuste mensen hier snappen ook wel dat dat u wel goed uitkomt. Moge uw broeders het onderspit delven indien het zover komt. 

EBN

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl