HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama gebruikt antisemitische argumenten bij verdedigen kerndeal Iran

Minister John Kerry: ‘Iran is zeer vijandig, maar we geloven hen op hun woord’- Iran gebruikt miljarden van opheffen sancties voor aankoop 550 Russische en Chinese militaire vliegtuigen


Iran gebruikt de miljarden die vrijkwamen na het opheffen van de sancties vooral voor nieuwe wapens, en heeft afgelopen week 150 moderne Chinese J-10 gevechtsvliegtuigen (foto) gekocht.

Afgelopen donderdag leidde president Obama een telefonische conferentie met een groep linkse activisten, waarin hij de aloude ‘de Joden zijn de schuld van alles’ kaart tevoorschijn haalde. Obama beschuldigde ‘rijke lobbyisten’ en miljardairs ervan zijn deal met Iran dwars te willen zitten, en klaagde onder andere over de ‘$ 20 miljoen’ die het AIPAC (American Israël Public Affairs Committee) uittrok voor een tegen de overeenkomst gerichte advertentiecampagne. Eerder uitte hij forse kritiek op de Republikeinse presidentskandidaat Mike Huckabee, die Obama ervan beschuldigde ‘Israël naar de ovens’ van Iran te voeren – woorden die Huckabee weigert in te trekken.

 

Obama voerde enkele nauwelijks verhulde aanvallen uit op bekende Joden, zoals columnist Bill Kristol, de uitgever van de Weekly Standard die in het Emergency Committee for Israël zit dat tegen de Irandeal is. Kristol onthulde dat de regering documenten die in Pakistan in beslag werden genomen achterhoudt waaruit onomstotelijk blijkt dat Iran samenwerkt met Al-Qaeda bij het aanvallen van Amerikanen (4). Een ander is Sheldon Adelson, een belangrijke pro-Israël sponsor van de Republikeinen.

De president beschuldigde zijn tegenstanders er twee keer van ‘verantwoordelijk te zijn voor de oorlog in Irak’, een ongefundeerde complottheorie die rechtstreeks afkomstig is uit het in 2007 geschreven antisemitische boek ‘The Israel Lobby’. Volgens Obama probeert diezelfde lobby Amerika in een oorlog met Iran te storten.

Pro-Obama campagne minstens zo goed gefinancierd

Het klopt dat pro-Israël groepen een grote campagne tegen de Irandeal voeren, maar er is een minstens zo grote en goed gefinancierde campagne vóór de overeenkomst met Teheran. Zo geeft het radicale J Street miljoenen uit aan advertenties die Obama steunen, en doen diverse Hollywood filmsterren, net als andere linkse groepen en bewegingen, hetzelfde.

De Republican Jewish Coalition verklaarde donderdag dat Obama’s opmerkingen over ‘Joodse groepen, inclusief Joodse Republikeinen, hard neerkwamen op de eerste president Bush toen die vergelijkbare opmerkingen had gemaakt’. De Democraat Obama komt er zoals gebruikelijk echter mee weg, omdat hij in de door links gecontroleerde Westerse media nog steeds geen vlieg kwaad kan doen.

Huckabee: Obama moet niet wachten op paddenstoelwolk boven Israël

Eerder had de president de beschuldiging van Mike Huckabee dat hij ‘Israël naar de ovens’ (van een nieuwe Holocaust door Iran) voert, als ‘belachelijk en triest’ van de hand gewezen (2). Op CNN werd geconcludeerd dat Huckabee ‘Obama feitelijk vergelijkt met Adolf Hitler’.

Obama en zijn supporters hebben de beschuldigingen van antisemitisme echter aan zichzelf te danken. Niet alleen bleek de president glashard te hebben gelogen over de Irandeal, maar ook kwam uit de achteraf bekend gemaakte details naar voren dat het Witte Huis de Iraniërs in werkelijk alles hun zin heeft gegeven, en de weg naar de Iraanse bom eerder geplaveid dan gedwarsboomd heeft. (1)

Huckabees reactie was dan ook even scherp als duidelijk: ‘In plaats van zijn critici openlijk aan te vallen moet Obama zijn ogen opendoen. De laatste keer dat de wereld dit soort bedreigingen tegen Joden negeerde stierven er miljoenen. Er zou geen paddenstoelwolk boven Israël voor nodig moeten zijn om Obama te doen beseffen dat ‘Iran op hun woord geloven’ idioot en absoluut krankzinnig is... Als het Congres met deze overeenkomst akkoord gaat, zal Obama de geschiedenis ingaan als de architect van een gevaarlijke deal die zinloze doden en een nucleaire wapenwedloop in het Midden Oosten veroorzaakte.’(3)

Kerry: ‘Iran is zeer vijandig, maar dat is enkel retoriek

Dat Huckabee geen procentje overdreef bleek uit de hoorzitting van het comité Buitenlandse Zaken van het Huis van Afgevaardigden. Obama’s partner in crime minister John Kerry werd volledig in het nauw gedreven toen hem diverse verklaringen van de Iraanse leiders voor de voeten werden gegooid:

Congreslid Mo Brooks: ‘Drie maanden geleden verklaarde de Iraanse brigadier-generaal Mohammad Reza Naqdi dat het wegvagen van Israël niet onderhandelbaar is. Gelooft u dat deze opmerkingen de doelstellingen van de Iraanse regering accuraat weergeven?’

Minister Kerry: ‘Ik denk dat het accuraat de retoriek en houding van sommige mensen weergeeft...’

Congreslid Steven Chabt: ‘Als dit zo’n goede deal is, waarom is Israël er dan zo tegen?’

Minister Kerry: ‘Ten eerste zijn er ook mensen in Israël die het wel steunen... Er zijn zorgen in de regio waar zij leven, over de aard van de retoriek die wordt gebruikt...’

Congreslid Ted Poe: ‘Is het beleid van de Ayatollah (Khamenei) dat Iran de VS wil vernietigen?... Denkt u dat het hun beleid is om ons te vernietigen?’

Minister Kerry: ‘Ik denk dat hun beleid tegen ons is gericht en ze zeer vijandig zijn. Maar ik heb geen specifieke kennis van een plan van Iran om ons echt te vernietigen.’

Vorig jaar verklaarde Ayatollah Khamenei op de Iraanse TV dat ‘dit barbaarse regime... van Israël... maar op één manier kan worden aangepakt, en dat is door totale vernietiging.’ Dat was slechts één van de vele openlijke bedreigingen aan het adres van de Joodse staat.

Onbelangrijke retoriek, zo acht de regering Obama, net zoals de Westerse leiders in 1938 de steeds agressiever wordende toespraken van Adolf Hitler negeerden en afdeden als ‘slechts woorden’.

Iran koopt 550 militaire vliegtuigen

En net als Nazi Duitsland destijds is Iran begonnen met een indrukwekkende militaire opbouw. Met de miljarden die dankzij het Witte Huis vrijkwamen door het opheffen van de sancties kocht Iran onmiddellijk 100 Russische tankvliegtuigen, en afgelopen week nog eens 150 Chinese J-10 gevechtsvliegtuigen (behoudens enkele wijzigingen feitelijk een kopie van de F-16).

Israëlische defensiespecialisten zeggen dat de J-10 technologie gebruikt van het in de jaren ’80 onder grote Amerikaanse druk geschrapte Israëlische gevechtsvliegtuig Lavi, die feitelijk een sterk verbeterde versie van de F-16 was. Het totaal door Iran in Rusland en China aangekochte nieuwe militaire toestellen komt daarmee op 550. (5)

Iran eist dat Israël kernwapens opgeeft

De Iraanse minister van BuZa  Mohammad Javad schreef gisteren in de Britse The Guardian dat ‘Iran een historisch akkoord heeft getekend’ en ‘dat het nu de beurt aan Israël’ is. De Joodse moet zijn –overigens nooit officieel erkende- kernwapens ontmantelen, zo eist Teheran. (6)

Omdat Israël zo klein is (op het smalste punt slechts 14 kilometer breed), zou het landje daarmee zijn enige echte afschrikking opgeven, waarna het voor de immense omringende moslimwereld een eenvoudige zaak zal zijn om de al zo lang vurig gewenste –en in de Koran geëiste- nieuwe Holocaust realiteit te doen worden.Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) DEBKA
(6) Washington Times


Zie ook o.a.:

26-07: Presidentskandidaat Mike Huckabee: Obama voert Israël naar de ovens
24-07: Krankzinnige details kerndeal: Iran mag zelf eigen installaties inspecteren (/ Minister Kerry waarschuwt Israël: Aanval op Iran zou enorme fout zijn, VS zou Iran kunnen verdedigen)
22-07: Tekst VN-resolutie bewijst dat Obama glashard loog over kerndeal met Iran
20-07: Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israël te vernietigen
18-07: Iran experts: Ayatollah Khamenei gaat kerndeal al na 1 jaar opzeggen

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

 

Reacties

Anna op 01-08-2015 17:06

President Obama en zijn " marionet" Kerry wachten een roemloos einde.

Want wie tegen God opstaat heeft smart op smart te vrezen....Obama lijkt op dit moment wel een werktuig in de hand van de grote tegenstander van God; de Satan.... Hij doet precies wat satan graag wil...... Proberen te Verhinderen dat Jezus de Messias terugkomt in Jeruzalem......

Wie Gods oogappel aanraak krijgt  met God zelf te doen. Op het moment dat Amerika Israel loslaat, aan haar lot overlaat zal God zichzelf terug trekken van Amerika. Hoe God dat gaat doen is in zijn hand en voor ons mensen verborgen....Het is een kwestie van tijd. God gaat door met Zijn grote HEILSPLAN voor de hele wereld, en dat ziet er op dit moment niet goed uit voor Israel en voor het hele Midden Oosten. Met in het kielzog de hele wereld.......

Mogelijk zal Israel ingrijpen voordat de bom van Iran operationeel wordt, Amerika zal Israël dan los laten en zelfs misschien Iran nog gaan helpen( als je Kerry moet geloven). Als Israel ingrijpt dan komen er grote golven van wereld kritiek en afschuw over hen heen met tegenaanvallen vanuit de gehele Arabische wereld..... Dan ontstaan er grote oorlogen. Helaas worden deze oorlogen voorzegt in de Bijbel. De volken van rondom Zullen Israel aanvallen...... Dan ontstaat er z' on grote chaos en verontwaardiging in de hele wereld dat de " Wereld machten " ingeroepen worden voor hulp. Vermoedelijk zullen dan de VN en de EU zich samen met de Arabieren verenigen en met de gehele wereld ( alle volken ) tegen Israel ten strijde trekken....... Dat is waar Zacharia over spreekt..... Alle volken zullen optrekken naar Jeruzalem  en dan zal Jeruzalem als een schaal der bedwelming voor alle volken zijn, een steen die alle natieen moeten heffen maar waaraan ze zich deerlijk zullen verwonden.....

Obama is flink bezig met deze profetieën zonder dat hij dit weet in vervulling te doen gaan. Wees waakzaam en bid om wijsheid voor Israël we leven in profetische tijden.

Pieter A Meijer op 01-08-2015 17:47

Shalom ;

Alle profetieën die de eindtijd als onderwerp hebben, wijzen naar deze tijd.

De tijd waarin Is-ra'El door vijanden omsingeld wordt/is.

Tevens dat de (zelf) verklaarde vijand(en) in aantal steeds groter worden.

In Alle profetische geschriften worden zij met naam en toenaam genoemd.

Wel betekend dit alles, dat de Redding nabij is.

Zoals in Opb. staat: "ha Ruach ve ha ka la omrim bo".

                              "de Geest en de Bruid roepen kom".

 

 

Remco op 01-08-2015 18:02

Over Obama, over Shemitah en over september. Wacht Obama een roemloos einde?

Shemitah exposed

Jeff Berwick houdt september ook in de gaten, een ziener (kijk die ogen):

https://www.youtube.com/watch?v=rkELgi6EkNo (een klein half uur duurt dit filmpje, dit is echt de moeite waard van je tijd!!)

Shemitah: de 3 x 7 jaar cyclus (2001-2008-2015)

En nu begrijp ik wat het probleem is van Jade Helm: Jade Helm zal nooit ophouden. Jade Helm is nu nog een oefening die duurt tot 15 september. Maar 15 september houdt de VS een VN vergadering met 70 landen. Shemitah wijst naar 15 september. Dan zal iets groots plaatsvinden. Een politieke (economische) beslissing?

En dan die toespraak van Obama tegenover de Afrikaanse Unie. Neem alsjeblieft de moeite om deze te zien en vraag je af wat voor man je ziet. Ik een man met dubbele tong spreken. Een man die spreekt over de successen van de VS in het buitenland en vergeet te zeggen dat inmiddels een op de drie jongeren in de VS met regelmatig met een hongerig gevoel ‘s-morgens naar school gaat. Maar je hoeft niet de hele toespraak te zien (het is pure propaganda). Het gaat me er vooral om wat Obama zegt van de 28e minuut. Over een derde ambtstermijn.Weet Obama dat hij een derde ambtstermijn krijgt? Hou hierbij de spreech van Jeff Berwick in je achterhoofd. Hilarisch wat Obama zegt na de 28e minuut:

https://www.youtube.com/watch?v=z9g5-46Lww8

Mensen het is countdown time!!

Mensen we hebben nog 6 weken!! Het aftellen is begonnen.Jeff Berwick zit overigens ook te gissen wat er in september gaat gebeuren. Mensen, in september gaat er een trigger af!

Overigens weet Jeff Berwick niet of deze trigger in een keer de wereld zal veranderen of dat het een begin van een proces zal zijn van enkele jaren…

ieznogoedh op 01-08-2015 18:09

Obama is niets meer of minder dan een mohammeddaan. Taqiyya is zijn wapen en alle linkse gutmenschen trappen er met open ogen in. Dat laatste kan ook niet anders nu linksdenken een psychologische stoornis is. Zo'n stoornis draagt bepaald niet bij aan een gedegen afwegen van feiten.

(Lyle Rossiter is al ruim 40 jaar een gecertificeerde forensische en klinische psychiater en heeft in opdracht van talloze publieke instellingen, rechtbanken en advocaten al meer dan 1500 patiënten behandeld en ruim 2700 civiele en criminele gevallen onderzocht. De veteraan-psychiater legt in zijn boek glashelder uit waarom het socialisme (het Europese socialisme wordt in de VS meestal ‘liberalisme’ genoemd; om verwarring te voorkomen zal in dit artikel dan ook ‘socialisme’ of ‘progressieven’ worden aangehouden) zoals Barack Obama dat in Amerika aan het invoeren is, niets anders dan een psychologische stoornis is.)
We zullen nog wel enige daden van deze man zien waarmee hij zijn religie van "vrede en verrijking" in de wereld zal proberen vooruit te helpen.
De linksdenkers zullen pas als het echt misgaat willen inzien dat hij een verrader is. En zelfs dan zullen er nog hele volksstammen zijn die aan alles en iedereen de schuld geven (vooral aan Israël natuurlijk) dat er een wereldoorlog is uitgebroken, behalve aan deze verrader.
Sommige mensen hebben zo'n diepgewortelde stoornis, dat die zelfs met 100 jaar behandelen, niet te genezen is.

Arno op 01-08-2015 19:02

Een Israelische EMP aanval op Iran lijkt me op korte termijn zeer realistisch ...

Luuk op 01-08-2015 19:36

De messias moet dus binnenkort wel verschijnen om Israël te verlossen van een gewisse nucleaire holocaust. Maar de messias komt volgens mij niet voordat de "gruwel der verwoesting" (de rotskoepel op de Tempelberg) vernietigd is. Jezus heeft gezegd daarna in drie dagen een tempel (of misschien een tabernakel ?) op te herbouwen, dat is een groot wonder. Maar misschien volstaat het om een mooie menora op het Tempelplein te plaatsen om JHWH te eren en te behagen ! Zonder de steun van JHWH zal Israël niet overleven, beseft Israël dat dan niet ?

frits op 01-08-2015 19:46

Het is wonderlijk dat alle volken klaar gemaakt worden om Israël aan te vallen. Ze worden dus klaar gestoomd om in Israël om te komen.

Bonaparte op 01-08-2015 23:13

Voordat de wereld Israel aanvalt krijg je eerst de gemeente opname. De wereld zal in paniek raken dat in een ogenblik miljoenen mensen wereldwijd zijn verdwenen. Jong en oud. Dan realiseerd de wereld helaas te laat dat God ingrijpt.blijf vasthouden aan wat je geleerd heb wat in de Bijbel staat.

Kees op 02-08-2015 00:00

@Luuk: De Heere Jezus wees met de woorden (breek deze tempel af, en hij zal in drie dagen weder opgebouwd worden) op Zijn kruisdood en opstanding (op de derde dag).

De vijand verenigd zich momenteel rondom Israël met dat ene doel; om Gods uitverkoren volk te vernietigen. Maar wij weten dat de Heere regeert en dat dit niet zal gebeuren. Wij zien er naar uit dat de Heere zal komen met zijn verlossing (zowel tijdelijk als eeuwig). Dat Israël de ware Messias zal gaan belijden (die ook zij gekruisgd hebben) en ook dat zij verlost zullen worden van alle vijanden rondom hen. Alle spotters zullen nedergestoten worden! Ik zie uit naar die tijd waarop gerechtigheid naar deze aarde gebracht zal worden. God rekent straks zelf af met alle vijanden, ook die Linkse kliek (met hun zalvende praatjes).

gijs op 02-08-2015 05:19

j10: doet een beetje aan een combinatie van een f16 en een tornado denken. vleugje phantom. mooie deal. voor de chinezen dan

joppo op 02-08-2015 11:13

Dat gezeur over de bijbel hier wordt ik aardig moe van.

De bijbel /religie is juist De oorzaak van alle elende, nog niet  begrepen??

Luuk op 02-08-2015 11:46

Kees, dat zou kunnen hoor, dat Jezus het figuurlijk heeft bedoeld, want hij lag drie dagen in zijn graf en de Opstanding kun je inderdaad zien als een herbouwde Tempel.

Bovendien was zijn lichaam, volgens eigen zeggen een tempel ! Maar misschien had het ook een letterlijke betekenis. Sowieso is de 2e Joodse tempel, waarvan jezus zei dat die afgebroken kon worden, in het jaar 70 verwoest. Maar ik denk dat Jezus ook geen moslimschrijn wilde op het Tempelplein. Vergeet niet dat Salomo daar een passende behuizing voor de Ark van het Verbond liet bouwen, nog steeds een heilige plek dus voor de Joden ! Als de Joden die heilige plaats niet in ere herstellen, dan komt er ook geen verlossing, de messias komt niet "automatisch" ! Al meer dan 40 jaar had Israël het Tempelplein kunnen zuiveren en is daarin nalatig geweest.

JHWH is nu eenmaal een jaloerze God, die exclusieve aanbidding vereist. Als dan nu op het Tempelplein de maanafgod allah wordt aanbeden, dan kan het zomaar gebeuren dat Israël toch het onderspit gaat delven ! Want zijn de Israëliërs nog wel JHWH's uitverkoren volk, als er zelfs nog geen Menora op de Tempelberg wordt geplaatst en brandende wordt gehouden ? In de tijd van Jehuda haMacabi was het een ramp als de menora niet zou branden, daarvan is zelfs het Joodse Chanoeka afgeleid. Alleen het vuur van het geloof kan Israël nog redden !

corbison op 02-08-2015 16:35

Joppo, groot gelijk en de bijbellisten ( er zijn styllisten en ga zo maar door vandaar Bijbellisten ) blijven maar roepen hij komt er aan zelfs datums werden genoemd, maar het wonder gebeurde niet dus nieuwe berekeningen weer gemaakt nu weten ze het zeker. Geloof me over 1000 jaar blijft tie komen

dewevoga op 02-08-2015 19:08

De beslissing kan ook op 23-9 vallen. Yom Kippur. De joodse feestdagen zijn al eerder belangrike dagen gebleken. Bijvoorbeeld 1948 of 1973

Josefientje op 02-08-2015 19:56

Waarom zoekt men geen ander forum, wanneer men zich zo ergert aan Bijbelse commentaren. Degene die wij verwachten is wel De Koning der koningen en De Heere der Heerscharen, De Grote Schepper aller dingen en van jou en mij, De Koning van Israel; Jerusalem is de stad van De Grote Koning, daarom doe je ons heel veel pijn door b.v. over "blijft tie" te spreken. En als er zóveel over Israel gesproken wordt en Israel zó bedreigd wordt, kàn het niet lang meer duren, en elk oog zal Hem dàn zien!

rebas op 02-08-2015 23:03

Josefientje op 02-08-2015 19:56

Waarom zulk misbaar maken over wat een persoon te vertellen heeft.

Geloof wat je wil en laat anderen ook hun recht tot spreken.

Ik had van een goede christen verwacht dat je voor die persoon zou bidden,als er een god en hemel bestaat zal hij daar uitleg moeten geven en zeker niet aan jou.

Ik ben ook niet gelovig in de zin waar jij aan denkt,maar in de bijbel staat er een tekst" wie zonder zonde is werpe de eerste steen" denk effekes over na.

Henk op 02-08-2015 23:15

LOL Iran werkt samen met al quada, wat een grap.

Josefientje op 03-08-2015 09:53

Rebas, dank voor je goed advies, wel zou ik nog willen zeggen, als het mag van jou, als je mij toestaat, dat het beter is nú te erkennen dat Christus Jezus Heer is en wij uit Genade mogen leven, dan later voor Zijn Rechterstoel staan [(dat gáát een keer gebeuren)] en te moeten horen dat wij Zijn Genade verworpen hebben. Ik waarschuw alleen maar voor de grote gevolgen van ongeloof, Hem niet te eren of te erkennen. Het ging om het woordje "blijft tie" afschuwelijk vind ik dat.

Openbaringen 6 : 15, 16 en 17

https://www.debijbel.nl/bijbel/NBG51/Openbaring+6

Harold op 03-08-2015 09:56

@rebas Het is heel makkelijk om een Bijbeltekst zoals 'wie zonder zonde is' werpe de eerste steen' te gebruiken. Maar je moet wel weten in wat voor context het in de Bijbel gebruikt wordt. Een groep wilde een overspelige vrouw stenigen, waarop Jezus deze uitspraak doet. M.a.w. je kunt iemand veroordelen, maar doe dat pas als jij daartoe bevoegd bent, dus zonder zonde bent en dat is helemaal niemand, het oordeel is altijd aan God.

In Josefientjes reactie veroordeeld zij niemand, maar geeft zij gewoon een reactie op mensen die zich aan reacties storen, waarin de Bijbel en God worden gebruikt. Dit lijkt mij een terechte opmerking, omdat het algemeen bekend is, dat deze site, het wereldnieuws naast de Bijbel legt en dus ook niet onder Bijbel of God uitkan. Als men niet tegen deze benadering van het nieuws kan, dan merkt Josefientje terecht op, dat er sites voldoende zijn, waar nieuws bekeken wordt, zonder de Bijbel ernaast te leggen en deze mensen zich dus niet zo snel irriteren. 

dewevoga op 03-08-2015 13:16

Harold, je had het niet beter kunnen bewoorden

AEO op 03-08-2015 13:57

Zich irriteren aan uitspraken uit de Bijbel vind ik nogal kortzichtig. Meestal heeft zo iemand zelfs geen Bijbel in huis en weet men helemaal niets af van de inhoud. Dan praat men anderen na, die er op hun beurt ook geen verstand van hebben. Maar men leest wel hier op dit forum. En hier wordt toch vaak genoeg uitgelegd hoe aktueel de inhoud van de Bijbel is, vaak met aanhaling van teksten en voorzien van uitleg. Dan wíl men de waarheid toch niet weten?

Qromwel op 03-08-2015 14:23

De argumenten van Obama zijn niet antisemitisch, maar anti joods. Als de Perzen van Elam afstammen zijn ook zij Semieten, nazaten van Sem.

Bert op 03-08-2015 14:35

@Luuk

Israel zal altijd Gods uitverkoren volk zijn, tot in de euwigheid. Het is zijn oogappel. God heeft ze daarom ook weer samengebracht in het Beloofde Land. Op dit moment is er een gedeeltelijke verharding over Israel waardoor ze de dingen niet zien. Maar God zal op een gegeven moment deze verharding weghalen (als de volheid van de heidenen zijn ingegaan). En dan pas zullen ze zien dat ze de Messias hebben gekruidigd (Romeinen 11:25). En zullen ze huilen en klagen erover.

Houd er altijd rekenig mee dat wij (heidenen) ingepland zijn in de Edele olijfboom (wat Israel is). Dus laten wij elke dag bidden voor Israel! Want ze hebben al de hele wereldgeschiedenis benauwtheid gekent. Puur en alleen omdat de satan God's werk wil dwarsbomen. En Israel is Gods vol. Zij zijn apart gezet door Hem.

Qromwel op 03-08-2015 14:39

joppo op 02-08-2015 11:13: In de Bijbel staat o.a. beschreven wat er in toekomende dagen zal gebeuren. Weliswaar in summiere en algemene bewoordingen, maar naarmate de tijd voortschrijdt worden allerlei zaken steeds duidelijker. In 2017 viert (betreurt door sommigen) men 500 jaar reformatie. Ik was op de aftrap in Gouda. Helaas sprak geen enkele spreker over wat zich in die 500 jaar allemaal heeft voorgedaan. Geen oog voor de geschiedenis! Toen Luther een kerkdeur beschadigde was er een immens dynamisch Osmaans Rijk in opkomst. Eeuwenlang bestond alleen dat in het Nabije en Midden Oosten (N O & M O) en Noord Afrika. Er woonden wel mensen, maar sprak niet oiver hen als volkeren met een naam. In WO I werd dit teruggebracht tot de huidige rompstaat Turkije. Kort daarna deelden de overwinnaars Groot Brittannië en Frankrijk het N O & M O in in een aantal landen en gaven die namen: Syrië, Libanon, Irak, Koeweit, (Trans-) Jordanië enz. Pas daarna kan men spreken over Syriërs, Libanezen, Irakezen enz. Helaas toen geen Koerdistan met Koerden. De facto is dat er nu wel. Kortom, 500 jaar geleden kon men nog niet spreken over volken rondom (Jeruzalem). Nu wel. Daarmee wordt Zacharia 12 e.v. al een stuk duidelijker. Wat is de dominante ideologie bij die volken? N. B. met het zich deerlijk verwonden zijn ze voor een deel al goed bezig!

Luuk op 03-08-2015 18:01

Bert, ik hoop natuurlijk dat Israël het overleeft, ook al heb ik mijn twijfels. Overigens hebben de Joden Jezus niet gekruisigd (Romeinse straf) en van een kruisiging ga je niet zomaar dood (en zeker niet al na 6 uren). Niet voor niets werden daarom de knieën gebroken van gekruisigden en dat is bij Jezus niet gebeurd. Waarschijnlijk was de zure wijn in de spons waar Jezus van dronk vergiftigd, want direct daarna gaf hij de geest !

Bert op 03-08-2015 21:11

Luuk, de joden en de Romeinen (heidenen) hebben hem gedood. Dit in de vorm van Pilatus en het sanhedrin. Dit betekent dus dat wij allen deel hebben aan zijn kruisiging. Maar wij allen kunnen ook verlossing krijgen door in Hem te geloven.

Daarnaast gaf Jezus zelf de geest. Dit betekent dat Hij dus het zelf in de hand had. Hij is gestorven vanwege onze zonde. Dus niet vergiftigd oFzo. Dat zou de diepere betekenis van zijn dood weg doen nemen.

aanraders om dit na te lezen zijn de boeken. Israël is niek van Lance Lambert en het boek wake up. Wat nu aardug veel word gelezen.

rebas op 03-08-2015 23:10
Harold op 03-08-2015 09:56

@rebas Het is heel makkelijk om een Bijbeltekst zoals 'wie zonder zonde is' werpe de eerste steen' te gebruiken. Maar je moet wel weten in wat voor context het in de Bijbel gebruikt wordt..........

Je moet de bijbelteksten niet uitleggen over iets wat misschien gebeurt is in de oudheid.

De bedoeling van de tekst"wie zonder........." heeft een actuele waarde.

Er is mee bedoeld dat men als christen moet leven zoals in tekst is geschreven.

Het gaat in geen geval om die zondares alleen,het gaat erover dat een christen dezelfde houding moet aannemen over gebeurtenissen die heden ten dage zich voordoen.

Als je dit niet begrijpt ben je geen echte christen en alleen maar een robot.

rebas op 03-08-2015 23:16

Luuk op 03-08-2015 18:01

Ben je een specialist in die zaken?

Onvoorstelbaar wat jij daar schrijft.

rebas op 03-08-2015 23:34

Josefientje op 03-08-2015 09:53

Ik kan er alle bgrip voor opbrengen dat je mij wil aan een geloof koppelen.

In Noord Ierland is er nog altijd felle  haat tussen katholieken en protestanten,verzoening en samenleven blijkt voorlopig onmogelijk.

Jehova's stonden deze morgen weer aan mijn deur,ik sprak tot de getuige ,hoe kan je nu in een god geloven die opdraagt dat  kinderen moeten sterven ,terwijl ze  geneesmiddelen en bloedtransfusies nodig hebben.

In rooms kerk bespringen priesters en bisschoppen onschuldige kinderen,die in hun verdere leven getraumatiseert verder moeten leven.

Moslims verminken genitaal hun vrouwen en kinderen,onthoofden onschuldige mensen in de naam van allah.

Amerikaanse tv predikers wijzen miljoen amerikanen op hun plichten en hun zonden,tegelijkertijd loopt onder aan het scherm de rekeningnummer waar je hun geldbuidel kan vullen.

Na een tijdje vallen deze charlatans door de mand,jaren hebben ze vriendinnen gehad bij de vleet,pedofilie is hun ook niet vreemd.

En al deze creaturen hebben dezelfde god maar in een andere verpakking.

Geloof jij maar verder in deze misdaadbendes,eens zul je tot besluit komen dat ze jou jarenlang bedrogen hebben.

Harold op 04-08-2015 01:17

@rebas dus de regel, 'wie zonder zonde is werpe de eerste steen' is een regel en de rest, de context doet er niet toe? Daar trap ik niet meer in. Ik ben geboren en getogen in een conservatief sektarische geloofsgemeenschap en daar was men ook heel goed in het lukraak teksten uit de Bijbel te plukken en te gebruiken wanneer het hen goed uit kwam. 

Ook als ik je reactie op Josefientje zie, blijkt wel dat jij de Bijbel ziet, als één groot boek met regeltjes waar je aan moet voldoen, zoals bv de Koran. Je haalt door mensen bedachte religie en de boodschap die de Bijbel geeft door elkaar. Jezus vraagt vraagt de mens alleen maar om hem te volgen en voegt daar twee regels aan toe: Heb God lief met geheel uw hart' en 'Heb uw  naaste lief als uzelf'. Twee regels die vanzelfsprekend zijn, als je besloten hebt Jezus te volgen. Jezus vraagt ook niet om lid te worden van het Christendom of een of andere geloofsgemeenschap. Zijn oproep om hem te volgen is universeel.

Deze boodschap noem jij  'misdaadbendes'. Jouw visie door alle religies op een hoopje te gooien en te oordelen als misdaadbendes is begrijpelijk als je niets van de Bijbel begrijpt, dus hoe kwetsend ik dit ook vind, neem ik je niet kwalijk, omdat je waarschijnlijk niet beter weet en je bent niet de enige die het zo bekijkt. En ik zal eerlijk bekennen, het Christendom heeft het ook aan zichzelf te danken dat buitenstaanders alleen maar oog hebben voor de 'religie' en dat de werkelijke Bijbelse boodschap buiten beeld is gebleven. Het enige wat ik hoop, is dat je ook eens naar de werkelijke boodschap van de Bijbel wil kijken, zodat je erachter komt, dat de Bijbel juist geen boek met regeltjes is, maar Christenen juist het juk van regeltjes ontneemt en men in alle vrijheid mag genieten van een directe communicatielijn tussen God en mens. 

Flippie op 04-08-2015 02:59
@corbison op 02-08-2015 16:35

Je schrijft:

Joppo, groot gelijk en de bijbellisten ( er zijn styllisten en ga zo maar door vandaar Bijbellisten ) blijven maar roepen hij komt er aan zelfs datums werden genoemd, maar het wonder gebeurde niet dus nieuwe berekeningen weer gemaakt nu weten ze het zeker. Geloof me over 1000 jaar blijft tie komen

Het leuke is, dat dit juist geprofeteerd is:

"Dit vooral (!) moet gij weten, dat er in de laatste dagen spotters met spotterij zullen komen, die naar hun eigen begeerten wandelen, en zeggen: waar blijft de belofte van Zijn komst?" (2 Petr. 3:3)

Mooi he, doe er mee wat je wil.

Groeten Flippie

Josefientje op 04-08-2015 10:52

@rebas, ik heb nooit gezegd of beweerd dat ik geloof in een misdaadbende, dat verzin je zómaar; dat er misdaden bestaan, geen twijfel, verschrikkelijk.

Harold, heel veel dank voor je antwoord aan rebas.

In de modder van anderen kunnen wij onze kleren niet wassen. Eénmaal zullen we dat hoe dan ook beseffen.

Het Heil en de Eeuwige Zaligheid is alleen in Christus Jezus, onze Heer. Hij is De Weg, De Waarheid en Het Leven.

Christus zegt: gij hebt niet gewild.

rebas op 04-08-2015 13:53

Josefientje op 04-08-2015 10:52

Sorry als je mijn tekst niet goed gelezen hebt.

Geloof jij maar verder in deze misdaadbendes,eens zul je tot besluit komen dat ze jou jarenlang bedrogen hebben.

Het zijn de leidinggevende personen in de verschillende kerken die ik vergelijk als misdadigers ,wat in werkelijkheid ook zo is.

De geschiedenis van de kerk sinds haar ontstaan is een opeenvolginng van geweld,gedwongen geloof,ketterverbrandingen,pausen met meerdere minnaressen en kinderen die in hun later leven hun vader opvolgden.....

Natuurlijk vindt je deze info niet terug in christelijke boeken ,en de andere boeken over de misdaden over het christendom hebben ze gemakshalve in de ban gedaan.

Lees de geschiedenis van de familie Borgia,maar de kerkleiding verklaart natuurlijk dat dit leugens zijn.

Als jij zulke leiders gelooft en volgt is dat jou zaak.

Lobke op 04-08-2015 14:31

Rebas.

De katholieken en protestanten in Ierland die niet in vrede leven met elkaar en elkaar zo fel haten, zijn dat dan wel kinderen van God?

zo ja dan hadden ze het tegendeel bewezen door niet te haten en juist in vrede met elkaar te leven en elkaar lief te hebben.

Die Jehova getuigen die je aan de deur had staan?Zijn dat wel kinderen van God?

Ze geloven niet eens in de drieeenheid: God de Vader, Jezus Christus de Zoon en De Heilige Geest.

Ze beweren zelfs dat ze niet eens de Heilige Geest in hun hebben wonen (hoe weet ik dat? hebben ze mezelf verteld aan de deur)

Terwijl de Bijbel toch heel duidelijk is in de volgende verzen uit de Bijbel dat wanneer je Jezus Christus hebt aanvaard als jouw Verlosser en je dus bekeert tot God dat de Heilige Geest in je komt wonen

Lees de Bijbelverzen Handelingen vers 2:38, Romeinen 8:9, 1 Kor. 316 en 6:19.

En belachelijk als je je kind laat sterven omdat je bijvoorbeeld een bloedtransfusie of inentingen weigert.God heeft de mens ook kennis gegeven en daar mogen wij gebruik van maken.Ook dus in de medische wereld om te proberen om iemand te genezen.

En in de Rooms Katholieke kerk waar sommige bischoppen en priesters kleine kinderen misbruiken nou dat zijn al helemaal geen kinderen van God en ze moeten zich rot schamen, gewoon weg walgelijk wat die gasten hebben gedaan of nog steeds doen.

Maar pas op God Zijn oordeel over dit soort gasten zal niet mals zijn, God heeft nog wel een appeltje te schillen met dit soort gasten als ze zich niet op tijd nog bekeren.Mattheus 8:6  

Maar wie één van deze kleinen die op Mij vertrouwen ten val brengt, kan beter met een molensteen om zijn nek in volle zee gegooid worden.

En die moslims die vrouwen en kleine meisjes verminken en mensen onthoofden in de naam van allah?

Dat zijn al helemaal geen kinderen van de Allerhoogste God, de God van Abraham, Isaak en Jakob, de Ware God die  ik ook dien.

Maar zij dienen juist de duisternis/de duivel met hun praktijken. 

En die welvaartspredikers?Zijn ook dat wel kinderen van God?  ik ga er in ieder geval niet over oordelen dat laat ik aan God over.

Maar ik heb geleerd van mijn liefdevolle Hemelse Vader geen schatten te verzamelen in deze wereld omdat mijn schat boven in De Hemel is.

En ik heb geleerd al wat ik krijg dat krijg ik van God en dat mag ik delen met mensen die het wat minder hebben om mij heen.

Vreselijk als ik op de straat zou lopen en een wildvreemde zou aanhouden en zou zeggen wil je een prachtige mooie boodschap horen die ook voor jou is?

Mot je wel eerst ff een flinke donatie doen voor me portomonnee dan vertel ik het je. pfffffffffffffffffff zou me rot schamen.Het evangelie is en blijft altijd gratis maar helaas zullen er altijd mensen zijn die ervan profiteren helaas.

Maar laat dat maar aan God over daarover oordelen is niet aan mij.

Dus nee deze gasten hebben duidelijk niet dezelfde god als mijn God!

De God van Abraham, Isaak en Jakob.

Een God van geloof, hoop en Liefde waarvan de liefde de voornaamste is.

 

Qromwel op 04-08-2015 17:48

Alle "kerken" zijn organisaties van mensen. Iedere organisatie bevat goed en kwaad, de een meer van dit of de ander meer van dat. en vice versa. De Gemeente van Christus zit verborgen in het Mensdom. Laat niemand zwelgen in zelfgenoegzaamheid of in zijn of haar "Grote Gelijk".

Qromwel op 04-08-2015 17:49

Pieter A Meijer op 01-08-2015 17:47: Precies!

Luuk op 04-08-2015 18:01

Rebas, ga de Bijbel eens lezen en dan vooral het evangelie van Johannes !

En wat ik schrijf is inderdaad niet voor leken zoals jij.

Op de Fillipijnen hangen mensen dagen lang gespijkerd aan een kruis en komen er gewoon weer levend vanaf. Het kruis was een soort schandpaal, het was juist de bedoeling dat je lang in leven bleef. Na het breken van de knieën trad de dood wel snel in ( in enkele minuten door verstikking). http://www.allaboutjesuschrist.org/dutch/kruisiging-van-jezus.htm

Qromwel op 04-08-2015 23:04

Wijlen professor Smalhout heeft over dit lijden ooit een uitvoerig essay geschreven.

rebas op 05-08-2015 00:02

Luuk op 04-08-2015 18:01

Ik zal u maar gelijk geven,u bent tenslotte de specialist,een leek kan zoiets niet weten.

Luuk op 05-08-2015 11:48

Rebas, goed, jij bent geen leek en ik ben geen specialist, maar dat er meer heeft gespeeld bij de kruisiging van Jezus dan het oppervlakkige beeld dat ons steeds wordt voorgehouden, dat is een feit.

Het is te makkelijk om de Joden of de Romeinen of zelfs Jezus zijn eigen medestanders de schuld van zijn dood te geven. Daarbij er was ook een Opstanding (God kun je immers niet vermoorden) ! En wat ik schreef komt inderdaad als ongelofelijk over, maar het kan zomaar de waarheid zijn.

De vraag blijft natuurlijk of jezus Israël zal komen redden in de Eindtijd (dus wanneer een nucleaire holocaust dreigt, zoals spoedig) ! Ik heb mijn twijfels...

AEO op 05-08-2015 17:09

Wat de kruisiging van Jezus betreft, daar zijn wij allemaal schuldig aan vanwege onze zonden. Het is onterecht om daarvoor met een beschuldigende vinger naar de Joden te wijzen. De kruisiging en de opstanding zijn onderdeel van God's heilsplan met ons, en daar past van onze kant alleen maar dankbaarheid bij. De satan haat ons en vooral de Joden. Daarom vergiftigt hij het denken van de mensen als het over Israël gaat. Hoe meer men Israël afkraakt en zwart maakt, hoe liever dat de satan dat heeft, en vergis je niet, de satan  heeft veel macht. Maar uiteindelijk zal door het handelend ingrijpen van God alles goed komen.

Josefientje op 05-08-2015 22:22

@ rebas op 04-08-2015 13:53  Jij poneerde de stelling: geloof jij maar in..... nou dan zeg ik: ik geloof niet in wat jij zegt, wel dat het bestaat, trouwens in Gods ogen zijn wij allen geboren in zonde(n) en misdaden. Dat er gruwelijke zaken aan het licht gekomen zijn.... versterkt juist mijn geloof in Gods Heilig en Dierbaar Woord.

rebas op 06-08-2015 17:13

Josefientje op 05-08-2015 22:22

 trouwens in Gods ogen zijn wij allen geboren in zonde(n) en misdaden

Wat heeft een pasgeboren baby in godsnaam misdaan om met zonden en misdaden opgescheept te worden.

Een god die iedereen goed of kwaad reeds veroordeeld op de dag van zijn geboorte. 

Vindt je dit niet wraakroepend om deze stelling te geloven en te verspreiden.

Josefientje op 06-08-2015 23:14

Dat heet erfzonde @rebas op 06-08-2015 17:13

Ik stop ermee, @rebas, anderen hebben meer dan voldoende uitleg gegeven, ik wilde je trouwens niet aan een geloof helpen maar aan Het Geloof, hierboven door anderen uitgebreid uitgelegd. 

@Lobke, wat heb je een geduld, prachtig verwoord. Harold, AEO, Qromwel e.a. ook.

Josefientje op 07-08-2015 09:59

https://www.debijbel.nl/bijbel/NBG51/Openbaring+22

Openbaringen 22

En hij zeide tot mij: Verzegel de woorden van de profetie van dit boek niet, want de tijd is nabij. 11 Wie onrecht doet, hij doe nog meer onrecht; wie vuil is, hij worde nog vuiler; wie rechtvaardig is, hij bewijze nog meer rechtvaardigheid; wie heilig is, hij worde nog meer geheiligd.

12 Zie, Ik kom spoedig en mijn loon is bij Mij om een ieder te vergelden, naardat zijn werk is. 13 Ik ben de alfa en de omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde. 14 Zalig zij, die hun gewaden wassen

Harold op 07-08-2015 10:11

@rebas, je hebt niet door wat het geloven inhoudt. Je hebt het beeld, dat als je geloofd wat de Bijbel zegt, dan ben je een gelovige en Christen. Als dit het geval is, doen we het niet beter dan de islam en andere geloven. Dan kun je desnoods al gelovig zijn, door de verhalen in de Donald Duck als waarheid te aanvaarden. 

Natuurlijk kun je een pasgeboren baby geen zonde asnrekenen, als die nog geen zonden gepleegt hebben, maar zoals Josefientje als zei, de mens heeft van zichzelf een zondige natuur, de erfzonde. Dit heeft ervoor gezorgd dat de mens van God gescheiden is. Door zijn zondige natuur en zijn gepleegde zonden, verdiend de mens maar één ding: de eeuwige dood. En dan komt de basis van het Christendom om het hoekje kijken, het sterven en de opstanding van Jezus. Door zijn opstanding heeft Jezus de eeuwige dood overwonnen voor de gehele mensheid, want de mens zelf is niet in staat dit te doen.  Dit is de enige manier voor de mens om de scheiding tussen God en mens op te heffen.

Dit houdt niet in, dat wij alleen moet geloven in het verhaal van de opstanding, maar ook werkelijk aanvaarden, onze zonden belijden en vergeving vragen en het moeilijkste voor de mens om te doen, ons volledig toevertrouwen aan God. Dat is lastig want de men heeft snel de neiging, zijn oude leventje weer op te pakken, 'want wij kunnen het zelf wel'. Nee dat kunnen wij dus niet, we moeten ons 'levenspakketje' voor de voeten van God neerleggen en met een schone lei beginnen.

Geloven is dus niet, alleen maar aanvaarden wat er in de Bijbel staat, want dan doen veel mensen, maar ook je overgeven en volledig vertrouwen op God en aanvaarden, dat wij als mens alleen van hem afhankelijk zijn, mogelijk gemaakt, door de opstanding van Jezus.

Wanneer iemand dit doet, zal degene  iets bijzonders ervaren, wat ongelovigen vaak moeilijk kunnen bevatten. De gelovige zal geloofszekerheid ontvangen. Dat is de reden dat Christenen vaak zo zeker zijn van hun gelijk, de Bijbel wordt letterlijk het 'levende woord' men begrijpt beter wat er staat en ook ervaren velen dat de angst voor de dood, de onzekerheid wat erna gebeurd, wordt opgeheven. 

Dit maakt het Christendom fundamenteel anders dan b.v. de Islam. In de Islam kent men geen gave van God aan de mens, om de band tussen hem en de mens te herstellen. In de Islam weet blijft de Moslim tot de laatste snik onzeker wat er na zijn dood gebeurd, of zijn goede daden wel opwegen tegen zijn slechte daden. 

Ook kun je nu concluderen dat alles wat jij hebt aangevoerd tegen het Christendom, zoals de verschrikkingen van oorlog en geweld, uit naam van het Christendom, niets te maken heeft met bovenstaande en dus de uitvoerders hiervan nooit Gods aanbod van de opstanding van Jezus heben aanvaard en dus niet veel beter zijn dan de Islam.

Disciplus Simplex op 07-08-2015 22:57

Wel grappig om telkens weer te lezen hoe, mensen die zichzelf 'vrijdenker' noemen, enorm vast blijken te zitten in hun denken. In ieder geval ben je dan net een stapje verder dan de spotters. Gelukkig zijn er nog weldenkende mensen die het ook nog eens goed kunnen verwoorden die een beetje tegenwicht kunnen geven tegen alle gesneer. 

Ik noem geen namen of quotes maar wat een onderhuids venijn en projectie. En dan ook nog eens met uit hun verband gerukte bijbelteksten schermen terwijl ze de authoriteit daarvan niet eens erkennen. Hoe moet je nu serieus met mensen discussieren die hun eigen argumenten niet eens respecteren? 

In plaats van voor een ander te denken kunnen ze deze energie beter eens op hun eigen emoties en gedachtenprocessen richten. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl