Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

MIT wetenschapper: In 2025 is helft alle kinderen autistisch dankzij genvoedsel

Daar bovenop: CDC verwacht dat over 10 jaar 1/3 alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden – CDC: Moeders moeten (tijdelijk) stoppen met borstvoeding, anders werken vaccins niet goed


Een complete generatie mensen lijkt te worden verwoest door een fatale combinatie van genetisch gemodificeerd voedsel (GMO, kortweg genvoedsel) en vaccinaties. Een hooggeplaatste wetenschapper van het gezaghebbende MIT waarschuwde eerder dit jaar dat in 2025 maar liefst de helft (!!) van alle kinderen een autistische stoornis zal hebben als gevolg van het consumeren van genvoedsel. Daar bovenop komt het recente bericht dat het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control) verwacht dat in datzelfde jaar minstens 1/3 van alle kinderen een neurologische stoornis zal hebben opgelopen door alle vaccinaties die worden toegediend.

 

Volgens MIT bioloog dr. Stephanie Seneff –die in ruim 30 jaar al meer dan 170 wetenschappelijke artikelen publiceerde- is glyfosaat, een ingrediënt van het omstreden product ‘Round-Up’ van het beruchte concern Monsanto, een van de belangrijkste veroorzakers van de autisme epidemie, die in het komende decennium een ware pandemie dreigt te worden. Het veelvuldig gebruik van glyfosaat veroorzaakt onder andere Alzheimer, autisme, kanker, hartziekten, stofwisselingstoornissen en mineralen- (zink en ijzer) en voedingsgebreken.

Over 10 jaar heeft helft alle kinderen autisme

Dr. Seneff verklaarde in het voorjaar op een conferentie dat het aantal kinderen met autisme inmiddels zo snel toeneemt, dat in 2025 –bij ongewijzigd beleid- maar liefst de helft van alle kinderen aan een autistische stoornis zal lijden, wat de Amerikaanse samenleving jaarlijks $ 400 miljard zal kosten. Op dit moment is 1 op de 68 nieuw geborenen in de VS autistisch, wat al een stijging van bijna 120% is ten opzichte van het jaar 2000.

De MIT wetenschapper wees erop dat de symptomen van glyfosaat vergiftiging sterk lijken op die van autisme. Ook had ze een consistent verband gevonden tussen het gebruik van het bestrijdingsmiddel Round-Up (en het creëren van ‘Round-Up-ready’ genetisch gemodificeerde gewassen) en de sterke stijging van kinderen met autisme.

Glyfosaat zit in bijna alles

In de VS zijn zo goed als alle graan- en sojaproducten genetisch gemodificeerd en daarom besmet met Round-Ups glyfosaat. Hetzelfde geldt voor bijna alle soorten voedsel waarin graan/maïs en soja is verwerkt, inclusief frisdranken met veel fructose, stroop, chips, cornflakes, snoep en sommige soja-proteïne repen. Bovendien krijgen runderen en ander vee vaak genvoedsel te eten, waar eveneens sporen van glyfosaat in zitten.

Ook tarwe wordt vlak voor de oogst in veel gevallen besproeid met Round-Up chemicaliën, wat betekent dat brood en broodproducten eveneens niet veilig zijn, tenzij ze uitdrukkelijk ‘niet GMO’ en/of ‘organisch’ op het etiket hebben staan.

Niet afzonderlijk product, maar optelsom is fataal

Het komt er dus op neer dat de Amerikanen –en dankzij de EU straks ook de Europeanen- bijna niet kunnen ontkomen aan het consumeren van voedsel en dranken waarin glyfosaat is verwerkt, waarvan aangetoond is dat het diverse stoornissen en ernstige ziekten veroorzaakt. Dr. Seneff zei dat de hoeveelheid glyfosaat in ieder afzonderlijk product weliswaar niet groot is, maar dat het de optelsom is van talloze geconsumeerde ‘GMO’ producten die fataal is – zozeer, dat sommige zwangere vrouwen zelfs glyfosaat in hun bloed, urine en foetuscellen hebben. (1)

CDC: Borstvoeding slecht voor vaccins

Bij dit ronduit schokkende nieuws kwam recent nog eens het bericht van het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control) dat over 10 jaar minstens 1/3 van alle kinderen een neurologische stoornis zal hebben opgelopen door alle vaccinaties die worden toegediend (2). Desondanks adviseert datzelfde CDC dat moeders het geven van borstvoeding rond de tijd dat hun baby wordt gevaccineerd tijdelijk zouden moeten opgeven, omdat de immuun versterkende cellen in borstmelk de virusdeeltjes in ieder vaccin aanvallen, waardoor het vaccin mogelijk minder effectief wordt.

Critici wijzen erop dat dit CDC-onderzoek enkel bewijst dat het immuunsysteem van baby’s, als dat wordt ondersteund en versterkt door borstvoeding, uitstekend in staat is om zichzelf te verdedigen, en zo’n vaccin dus helemaal niet nodig is. Als het CDC niet zo afhankelijk zou zijn van de grote farmaceutische bedrijven, die jaarlijks miljarden verdienen aan het produceren van onbewezen en overbodige –en veelal schadelijke- vaccins, dan zouden moeders ongetwijfeld nooit het krankzinnige advies krijgen om te stoppen met het geven van immuun versterkende borstvoeding. (3)Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

05-06: EU moet zwaar giftige chemicaliën toelaten door vrijhandelsakkoord met VS
30-04: Nieuwe wet Californië: Niet gevaccineerde kinderen mogen niet meer naar school
11-11: Artsenorganisatie: VN steriliseert miljoenen vrouwen in Kenia met tetanus vaccin
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada (/ Recente onderzoeken bewijzen dat gezondheid fors en permanent wordt beschadigd door vaccins)
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins
06-09: CDC wetenschapper erkent verband vaccins en autisme

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: '98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus' (/ 'Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins')

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt
28-09: Onderzoek: Door inenting juist meer kans op de Mexicaanse griep
13-03: Pepsi Cola mag met geaborteerde baby's geteste smaakversterkers gebruiken

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens Duitse regering over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

 
Reacties

ieznogoedh op 14-08-2015 18:07

He gelukkig.

Binnenkort ook in Europa verkrijgbaar.

Met dank aan de nationale en EU politici.

Die zorgen toch maar weer goed voor ons.

Rom op 14-08-2015 18:33

mmm,zou me nix verwonderen.Staat er niet geschreven:Gij verderfelijke berg,die de ganse aarde verdorven hebt?

De boodschap luidt:Gaat uit van haar Mijn volk,opdat je niet veroordeeld wordt met haar zonden,want haar zonden zijn opgeklommen tot de hemel.Al zou Babel zich vestigen op de planeten des hemels etc.

Wedreom zeg ik :Lees Jeremiah 50 en 51.Hij gaf daar een profetie over het toenmalige Babel en het toekomstige.

Dit zegt de Eeuwige(zoek het maar op in Jesajah.Dit zal hen niet gelukken,dat zij de aarde vol bouwen met steden die tot in de hemel rijken..

Wee degenen die het beest aanbidden:Je moet populair zijn;Anders hoor je er niet bij.Zo wordt de mens verworden tot een massa product opgeslagen in een wirwar van electronische systemen en jungle`s.W.W.W.=666 internet,contrôle contrôle voor wie?Was dit de natie die volkeren in beroering bracht?Sinds jij nederligt heeft de wereld rust!

Tabris op 14-08-2015 19:30

Maar we kopen toch bijna allemaal de goodkoopste produkten in de winkel en malen er niet om hoe het geproduceert is?

Boontje komt om zijn loontje...

JP op 14-08-2015 22:18

Waarom hoor ik milieu organisaties als Grrenpeace, wakker dier, partij voor de dieren e.d. hier niet over? Ook al hebben zij de natuur en dierenwelzijn meer lief als het welzijn van de mens, deze rotzooi komt toch ook in de natuur en in dieren terecht? We hebben het hier niet over "kilo knallers" maar over "tonnen" gif. 

VGer47 op 14-08-2015 23:26

Hmmm... ik geloof niet echt dat er chemisache stoffen voor nodig zijn om steeds meer mensen een vorm van autisme te bezorgen. In onze maatschappij, met haar social media, alomtegenwoordige drukte en constante jachtigheid verbaast het me helemaal niets dat steeds meer mensen niet langer in staat zijn om alle prikkels normaal te verwerken. We zijn tenslotte al heel ver verwijderd van het natuurlijke bestaan waar we voor geschapen zijn.

5318537 op 15-08-2015 02:14

Het beloofde onderzoek door de Britse regering is natuurlijk niet gekomen want,,men,,vergeet het toch,al is het nieuws nog zo alarmerend........Dit onderzoek zou komen omdat er 350 verontreinigende stoffen in moedermelk waren gevonden. 

O.a.Dioxine,chemiecalien van parfums,zonnebrandolie,droge huidreinigers,insectenverdelgers,en industriele grondstoffen......Bron Haarlems Dagblad uit The Independent-Worldwide Fund for Nature.

http://aangifte.net/vervuiling.html

Er wordt ons via reclames aangeleerd om je maar vol te smeren met van alles en nog wat,tot en met vaseline,maar je lichaam absorbeert al die troep....Troep en onzin/ongezond als de reclame het voorschrijft.

Flippie op 15-08-2015 02:23

@Rom op 14-08-2015 18:33

Je schrijft:

De boodschap luidt:Gaat uit van haar Mijn volk,opdat je niet veroordeeld wordt met haar zonden,want haar zonden zijn opgeklommen tot de hemel.Al zou Babel zich vestigen op de planeten des hemels etc.

Kan je ook aangeven waar ik dat terug kan lezen (in de bijbel?)

Groeten Flippie

binyo op 15-08-2015 07:09

we leven in eindt tijd alles is all kapot alle eten is geen echt eten maar plastic vooral een van de giftegste voedsel is vlees en vis daar worden de zwaarste drugs in gespoten uitverdunnen van bevolking en dom maken we worde. Alleen maar dommer en snelller moe. Dit is nog maar begin steeds meer natuurrampen steeds meer namaak voedsel 

joppo op 15-08-2015 08:49

De helft autistisch de andere helft adhd!

Nu al!!

Hubert Luns op 15-08-2015 10:24

 

De oorzaak van autisme

Autisme gaat samen met een fysiologisch fenomeen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een pasgeborene een overvloed aan hersenverbindingen (synapses) tussen de neuronen bezit, waarvan een deel verdwijnt via een biologisch proces dat autofagie heet, iets dat tot aan de pubertijd kan aanhouden. Per definitie zijn pasgeborenen autistisch. Het uitwiedingsproces wordt blijkbaar door het eten van genvoedsel belemmerd. 

Wat is autisme?

De sterk verhoogde perceptuele capaciteit van autistische individuen kan worden gerelateerd aan een te sterke betrokkenheid van hersenregio’s die typisch betrokken zijn bij de primaire perceptuele functies. De verrichtingen die bij autistische individuen superieur zijn, passen onder de term ‘waarneming’, zoals dat in de cognitieve neuropsychologische literatuur (Ellis & Young, 1988) uiteen wordt gezet. Vanuit dat gezichtspunt kan de autistisch perceptuele functionering worden gedefinieerd als een hyper-activiteit van een onvolgroeid waarnemingsniveau. Het beperkte aandachtsgebied resulteert in een verwaarlozing van hele domeinen informatie. In plaats van een globaal selectieproces blijkt er een tendens te bestaan tot het uitfilteren van totale informatiestromen zonder dat een filtering plaatsvindt van de toegelaten informatiestromen. **

Een reiger die urenlang en ultra-geconcentreerd op zijn prooi wacht, getuigt van een autistische instelling, want mentaal heeft hij zich bijna van alles afgesloten buiten datgene waar hij op wacht. Hetzelfde kan worden gezegd van een golfkampioen die in opperste concentratie zijn ballen slaat. Ook bij hem mogen we spreken van een vorm van autisme. Terwijl een autist niet anders kan, vergt het voor iemand anders veel training om zo geconcentreerd bezig te kunnen zijn.

 

*  “Loss of mTOR-dependent macroautophagy causes autistic-like synaptic pruning deficits”, in Neuron Magazine # 3-9-2014 (Vol. 83-5).

**  “Enhanced Perceptual Functioning in Autism” door Laurent Mottron et al. in “Journal of Autism and Developmental Disorders”# Jan. 2006 (Vol. 36-1).

 

Is dit uw eigen naam of uw nickname ? als dat zo is mag u niet onder die naam posten. Mod.

 

anna en de rest op 15-08-2015 14:17

hai.

Maar we doen het toch met zijn allen? iedereen moet eten, Maar met zoveel mensen op de wereld is dat heel erg moeilijk geworden.

neem nu de arme landen, waar de bossen gekapt worden, de regenwouden, alles moet wijken voor voedsel, niet dat de arme landen er wat ana hebben, want alles word beplant  met soja, jawel soja  voor ons diervoer. de arme landen hebben daardoor al veel minder landbouegrond over.

en aangeizen iedereen moet eten, en het niet geoorloofd kan worden om oogsten te laten mislukken, word alles gemanipuleerd, om maar zo veel te produceren, En dat doen ze echt niet om het later te kunnen weggooien, dat doen ze omdat iedereen moet eten.

je kan de bijbel er wel bijhalen hoor, dat de wereld aan zijn einde is maar als dat zo is dan is de wereld naar de knoppen gemaakt door de mensen, de mensen die veel kids willen hebben. alles willen hebben.

hebzucht,

was het niet god die sprak naar zijn volk ga heen en vermenig vuldig u ,hoe meer zielen hoe meer vreugde?

ohje op 15-08-2015 14:20

Gemanipuleerd voedsel,aangezien voedsel stijf van e nummers staan lijkt het me niet belangrijk meer. 

Hubert Luns op 15-08-2015 21:57

Aan de moderator:

Waarom mag ik niet onder mijn eigen naam posten?

Mijn eigen naam is Hubert Luns (zoon van die bekende Nederlander).

 

Geen probleem als dit uw eigen naam is. Mvg. Mod.

Eeelke op 16-08-2015 09:36

 

De Europese Commissie laat er inzake gentechgewassen (GMO's) geen gras over groeien. De GMO-wetgeving gaat op de schop en onlangs werden twaalf nieuwe GMO's goedgekeurd voor de Europese markt. Critici zien de invloed van vrijhandelsverdrag TTIP. ''Het toont goodwill aan de VS.'

Zo wordt alles op de voorhand gelijk getrokken met de USA zodat dadelijk niemand meer kan klagen

Goodmorning op 16-08-2015 13:36

De noodzaak van Genvoedsel,......

De noodzaak van deze Gen produkten in ons voedselketen is om de mens stelselmatig te vernietigen

Er word een fout gemaakt om te denken dat wij hier als individu iets tegen kunnen doen. Het antwoord is een duidelijke nee. Wij worden opgesloten en op alle fronten gemanipuleerd om de waarheid te doen vergeten. Kijk eens even naar  wat de mens in de laatste,...laat ik schrijven de laatste 50 jaar in technologie heeft neergezet op moeder aarde. Is deze geproduceerde snelheid zelfkennis of genetisch gemanipuleerd. Ik persoonlijk denk het laatste,  de mens is geïnfecteerd  zoals in de dagen van Noach. Toen liepen er reuzen , nu in deze tijd een soort van hybride niet te onderscheiden van wat normaal biologisch  geweven is.

Het gaat te snel en iedereen kan bijna proeven dat mijn bevinding de juiste is. De mens zoals God die geschapen heeft moet  uitgeroeid worden. Dat is het doel van die ene gevallen engel, dat is het gevecht in de hemelse  gewesten.

 

5318537 op 16-08-2015 16:06

GMO's goedgekeurd voor de Europese markt.......De Engelse regering praat dat spul goed,al is het o.a.kankerverwekkend,maar heeft het wel verboden om in hun eigen kantine te verkopen.

Annelies op 16-08-2015 16:54

Met verplicht vaccineren, zoals nu al in Californië, zal het er zeker niet beter op worden.

Maia op 17-08-2015 21:11

Na het lezen van alle reacties op deze pagina bekruipt mij echt het gevoel waarom we onze zorg niet duidelijker maken. Wij zijn het volk, wij hebben (als we willen) de macht. Dus wanneer staan we op? Of zijn we al zo moedeloos gemaakt (geworden) dat we het houden bij wat gemopper?

Peter Weitgraven op 18-08-2015 20:46

Wat ik het mooie vind aan dit artikel, Sander dank daarvoor, is dat we ook hier weer kunnen zien dat de overheden met twee maten meten(zoals met alles). Roken daar is men zo lekker politiek correct mee bezig. Maar het genetisch manipuleren van zaden die uiteindelijk ontspruiten als ons voedsel, die onze Schepper zo perfect heeft ontworpen en waarmee we onze motor, lees ons lichaam, gezond mee kunnen houden, ja dat mag hoor. Niet alleen ons lichaam maar de gehele aardbodem wordt vervuild inclusief ons drinkwater. Dat zijn toch wel essentiële fundamenten voor ons bestaan. Ik snap niets meer van het denken van de leiders op deze wereld. Niet alleen wat dit onderwerp aangaat hoor. Sander ik vind het super wat jij doet en hoop en wens dat je dit nog heel lang gegund mag worden om te blijven doen. Soms denk ik wel een…nou nou, maar dan blijkt een jaar of langer later dat je het bij het rechte eind had. Dus ga door ook al krijg je kritiek, die ik ook wel eens heb geuit.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl