HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kremlin wil dat regering Obama stopt met beschermen moslimterroristen

Turkije koopt enorme hoeveelheden olie van ISIS en blijft Koerden bombarderen – ‘Hoeveel duizenden onschuldige mensen laten Obama en de NAVO nog vermoorden?’


De president die in 2013 op een haartje na de Derde Wereldoorlog veroorzaakte heeft alsnog feitelijk de oorlog verklaard aan Syrië.

Het Kremlin heeft het besluit van de Amerikaanse president Obama om met bommenwerpers de islamistische Syrische rebellen te beschermen scherp van de hand gewezen. Volgens de Russen zal dit het land verder destabiliseren, wat precies is waar het Witte Huis in samenwerking met de Turkse regering al jaren op uit is. Wat Obama deed – de Syrische president verantwoordelijk stellen voor het aanvallen van door Amerika getrainde en aangestuurde jihadisten – kwam dan ook neer op een regelrechte oorlogsverklaring.

 


‘Wij hebben regelmatig benadrukt dat de hulp, vooral financiële of technische, aan de Syrische oppositie de situatie in het land verder zal destabiliseren,’ verklaarde Dmitry Peskov, woordvoerder van het Kremlin. Obama’s besluit zal bovendien ten goede komen aan ISIS, dat inmiddels ook enorm geholpen wordt door de Turkse luchtaanvallen op de Koerden, die in het grensgebied met Irak en Syrië de belangrijkste kracht tegen de moslimterroristen vormen.

‘Dit is een fundamenteel meningsverschil tussen Moskou en Washington over Syrië,’ aldus Peskov. Vorige week werd nog bekend gemaakt dat het Kremlin serieus nadenkt over het stoppen van de steun aan president Assad. Het is nu maar de vraag of president Putin dat plan nog doorzet, nu de VS op het punt staat om direct militair in te grijpen in Syrië.

Amerikaanse luchtmacht mag troepen Assad bombarderen

Drie dagen geleden gaf Obama de luchtmacht toestemming om het Syrische leger te bombarderen als de door Amerika getrainde en gesteunde rebellen worden aangevallen – door wie dan ook.

Volgens het Witte Huis wordt alleen de oppositie die tegen ISIS vecht gesteund en beschermd, maar dat argument is bijzonder vreemd als bedacht wordt dat het Syrische leger juist tegen Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS vecht, en ook de Koerden dat doen. Toch hebben Obama en de NAVO hun steun uitgesproken voor de Turkse bombardementen op de Koerden, waarmee eens te meer duidelijk wordt dat zowel Obama als de Turkse president Erdogan ‘A’ zeggen en beloven, maar precies het tegenovergestelde doen.

‘Obama heeft oorlog verklaard aan Syrië, maar niemand merkt het op’

Infowars analist en verslaggever Paul Joseph Watson noemt Obama’s besluit niets minder dan een oorlogsverklaring. ‘Terwijl iedereen helemaal gek wordt over een dode leeuw in Afrika heeft het Witte Huis zojuist de oorlog verklaard aan Syrië, wat nauwelijks door iemand is opgemerkt.’ (3)

Kort na de ‘false flag’ chemische aanval in Damascus in 2013 –begaan door de door Amerika gesteunde rebellen, en niet door de troepen van Assad- stond Obama al eens op het punt om Syrië aan te vallen en daarmee mogelijk de Derde Wereldoorlog in gang te zetten. Alleen door het slimme en kordate optreden van de Russische president Putin kon die oorlog op het laatste moment worden voorkomen.

‘Waarom schieten wij op mensen die tegen ISIS vechten?’

Watson: ‘ISIS vermoordt overal in de regio massa’s christenen en moslims, maar Obama is nog steeds enkel gericht op het Syrische leger, de grootste macht die daar tegen ISIS vecht. Ondertussen koopt onze zogenaamde bondgenoot Turkije enorme hoeveelheden olie van ISIS, en bombardeert het Koerdische soldaten die in Noord Irak tegen ISIS vechten. Ook het Israëlische leger geeft hulp aan de Syrische rebellen, waarvan er velen zich bij Al-Qaeda en ISIS hebben aangesloten.’

What the hell is going on?! Waarom schieten de VS en zijn bondgenoten op mensen die ISIS terroristen doden? Waarom volgen we hetzelfde rampzalige beleid als in Libië, waar rebellengroepen door de NAVO werden gesteund in het omverwerpen van Gadaffi, en vervolgens de leiders van ISIS werden? Waarom steunen we terroristen bij het ten val brengen van soevereine regeringen, waardoor er een enorme humanitaire ramp is ontstaan en tienduizenden mensen werden afgeslacht?’

‘Hoeveel duizenden onschuldigen moeten er nog worden vermoord?’

Volgens de journalist gaat het Obama, de NAVO en de Turken helemaal niet om het vechten tégen ISIS, maar om het uitbuiten van ISIS om een geopolitieke omwenteling in het Midden Oosten te veroorzaken. De regering van Syrië is daarvan het eerste slachtoffer, en volgens Watson is daarna Iran aan de beurt.

‘Hoeveel duizenden onschuldige mensen moeten er daarvoor nog worden vermoord? Hoeveel christenen afgeslacht omdat ze weigeren te buigen voor de draconische terreur van ISIS? Hoeveel homo’s van flatgebouwen afgegooid, hoeveel vrouwen gestenigd? Wanneer verenigen de Democraten en Republikeinen, progressieven en conservatieven zich om samen een einde te eisen aan deze waanzin?’ (3)

 

Xander

(1) Turkish Weekly (via Shoebat)
(2) Turkish Weekly (via Shoebat)
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

03-08: Obama geeft luchtmacht toestemming om leger Syrië te bombarderen
29-07: Oorlog Syrië: Dagen Assad zijn geteld nu Rusland steun lijkt in te trekken
27-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

 
Reacties

Bertrand Zobrist op 06-08-2015 15:42

Ik begin onderhand te geloven dat IS een product van westerse politici is, om zoveel mogelijk mensen van islamitische oorsprong, naar Europa te doen verhuizen cq vluchten. Wat doe je als je speelgoedbootje van de oever is afgedreven? Je gooit stenen achter het bootje om het naar de kant toe te bewegen....

coszmo op 06-08-2015 15:47

Wanneer word men in de USA eens wijs en slaat men de handen ineen om Obama af te zetten ?

Misschien kan dit al niet meer omdat Obama dan met het leger de macht afdwingt en iedere tegenstander

in een Fema kamp gooit

De Vreemdeling op 06-08-2015 15:47

Wanneer word men in de USA eens wijs en slaat men de handen ineen om Obama af te zetten ?

Misschien kan dit al niet meer omdat Obama dan met het leger de macht afdwingt en iedere tegenstander

in een Fema kamp gooit

Daniël op 06-08-2015 16:00

Ordo ab Chao. De strategie van de illuminati. Het is vrij naïef om de waarom vraag te stellen lijkt me terwijl het al sinds jaar en dag hun standaard aanpak is.

Anna op 06-08-2015 16:20

Obama is een vreselijke dictator aan het worden.

hij alleen beslist wat er moet gaan gebeuren.

hij houdt met niets en niemand rekening.

hij stuurt rechtstreeks aan op een derde wereld oorlog.

Als deze man niet wordt gestopt zal Rusland hem zeker in Syrie de oorlog verklaren.....Hij had al eerder een zogenaamde rode lijn....... destijds met de chemische wapens toen heeft Rusland hem uit de penairie geholpen.......maar nu......... Nu hij troepen  naar de Baltische staten stuurt.... In de achtertuin van Putin....... en met de Ukraine waarin hij Europa op zit te stoken om De Ukrainers te trainen en te helpen. ...... ...... Nu zal Rusland het niet meer voor hem opnemen...... Dus een oorlog verklaring aan Obama/ Amerika ligt voor de hand....... Het is onbegrijpelijk dat het congres hem niet stopt of afzet...... Deze man is een gevaar voor de hele wereld......

Obama is een vreselijke man alles maar dan ook alles wat hij doet is destructief. 

Hij is bezeten door demonische geesten...... De kwade geesten in de lucht waar Paulus over spreekt. Zijn denken en handelen wordt hierdoor vergiftigd.

Hij is geen beschermer meer van zijn eigen volk hij offert Amerika op aan een groot gevaar. Een islamitische oorlog.....Hij schend hiermee zijn ambts eed......

Hier moet meer achter zitten......Ik zie in hem de grote vernietiger van de wereld....alleen uit op onrust zaaien vernietigen en heersen......

De antichrist in wording???????

Leon de Winter schreef een collum in de Telegraaf dit kon wel eens  snel werkelijkheid worden.........

 

Anna op 06-08-2015 16:23

Obama is een vreselijke dictator aan het worden.

hij alleen beslist wat er moet gaan gebeuren.

hij houdt met niets en niemand rekening.

hij stuurt rechtstreeks aan op een derde wereld oorlog.

Als deze man niet wordt gestopt zal Rusland hem zeker in Syrie de oorlog verklaren.....Hij had al eerder een zogenaamde rode lijn....... destijds met de chemische wapens toen heeft Rusland hem uit de penairie geholpen.......maar nu......... Nu hij troepen  naar de Baltische staten stuurt.... In de achtertuin van Putin....... en met de Ukraine waarin hij Europa op zit te stoken om De Ukrainers te trainen en te helpen. ...... ...... Nu zal Rusland het niet meer voor hem opnemen...... Dus een oorlog verklaring aan Obama/ Amerika ligt voor de hand....... Het is onbegrijpelijk dat het congres hem niet stopt of afzet...... Deze man is een gevaar voor de hele wereld......

Obama is een vreselijke man alles maar dan ook alles wat hij doet is destructief. 

Hij is bezeten door demonische geesten......

Hij is geen beschermer meer van zijn eigen volk hij offert Amerika op aan een groot gevaar. Een islamitische oorlog.....Hij schend hiermee zijn ambts eed......

Hier moet meer achter zitten......Ik zie in hem de grote vernietiger van de wereld....alleen uit op onrust zaaien vernietigen en heersen......

 

Leon de Winter schreef een collum in de Telegraaf dit kon wel eens  snel werkelijkheid worden.........

 

Ike op 06-08-2015 16:29

Er schijnen al F22 Raptors te vliegen die zogezegd luchtdekking geven aan de vliegers die de 'terroristen' bombarderen. Ik durf te voorspellen dat er zo snel mogelijk Fyra 35's ingezet gaan worden nu de mariniers eenoperationeel squadron hebben.

Ik hoop dat de vliegers weigeren acties uit te voeren in Syrië en dat ze anders maar neergehaald gaan worden zodat de VS op feiten worden gedrukt en moet inbinden.

Syrië is niet de eerste van een omwetteling in het MO. Het is één van de landen die gezien waren door Wesley Clark in de plannen van de Neo Con fascisten om alle olielanden in hun zak te krijgen. Libië, Somalië, Irak en Tunesié gingen voor en de molsimbroeders in Egupte zijn helaas voor de VS al weer weggetrapt.

http://www.washingtonsblog.com/2011/11/neoconservatives-planned-regime-change-throughout-the-middle-east-and-northern-africa-20-years-ago.html

Libanon, Sudan en Iran staan nog hoog op het lijstje. Libanon is nu door de grote hoeveelheod vluchtelingen die opgenomen zijn en Hezbollah die mee doet in Syrie al gedestabiliseerd. Iran staat hoog op het lijstje.

In Irak is de regering van de Shiitische meerderheid en anti VS, Maliki al vervangen, door de aanvallen van de ISIS beesten.

Hoe de Russen erover denken mbt ISIS in Syriël

http://www.abeldanger.net/2015/08/russian-paratroopers-to-syria-vladimir.html

Ze zijn bereid om paratroopers te sturen en Putin schijnt tegen de Turkse ambassadeur gezegd te zeggen dat Erdogan naar de hel kan lopen en dat hij Syrië zal veranderen in een Stalingrad voor Erdogan.

Paul Craig Roberts over de huidige stand van zaken;

http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-we-are-in-scary-times-as-the-russians-wont-comply-and-the-risk-of-world-war-is-rising/

Volgens hem controleren de Neo Con's het Amerikaanse buitenlandse beleid en het Pentagon en werkt Putin ze tegen en is de dreiging van een nucleaire WWIII heel hoog.

Daarbij vergeet Roberts overigens dat Rusland nu al hypersonische kruisraketten heeft n dat de VS de B61-12 in gebruik neemt die minder straling achterlaat bij gebruik.

Beiden verhogen de kans op een treffen. De hypersonische raketten omdat ze minder snel vernietigd kunnen worden voordat het doel word bereikt en de B61-12 bommen omdat ze de drempel verlagen voor het gebruik ervan.

janneman op 06-08-2015 17:21

Mijn ergernis loopt hier ook de klauwen uit. Het is niet te geloven. De menselijke ellende en de terreur is niet te overzien, maar voor al die gastjes die bezig zijn met geopolitieke spelletjes is dat kennelijk van geen tel. Zum kotzen, en dan druk ik me nog beleefd uit.

Luuk op 06-08-2015 17:23

In het AD vanmorgen werd gemeld dat de Amerikanen veel materieel verplaatsen naar de Turkse luchtmachtbasis Incerlik zogenaamd om IS te bestrijden, in werkelijkheid om IS te verdedigen tegen de Koerden en de sjiieten. En als Assad wordt aangevallen door de VSA, dan kan het zomaar alsnog op WO3 uitlopen, omdat Rusland en China dan zullen terugslaan.... 

Tabris op 06-08-2015 17:31

Zolang er de onbekwame en corrupte gevestigde politieke orde in de VS aan de macht blijft zal het beleid niet veranderen. Of het nu democraten of republikeinen zijn maakt allemaal niks uit.Zij zijn bewust of onbewust op weg naar WO3.

Donald Trump heeft in mijn ogen de meeste kans om iets aan deze corrupte kliek te doen en het land weer moraal op het juiste pad te sturen. 

JP op 06-08-2015 17:38

Het lijstje met 7 landen waar Wesley Clark vele jaren geleden over sprak, wordt nu verder afgewerkt. Eerst Syrie en dan idd Iran. Turkije wordt intussen in de gelegenheid gesteld om hun gedroomde Ottomaans rijk te herstellen.

Rawstar op 06-08-2015 18:54

Het is schandalig dat de turken de koerden bombarderen en daarin ook nog worden gesteund door de NAVO!? Waarom kunnen de Turken zelfs geen kleine koerdische staat dulden... turkije is toch groot genoeg...

Als het zo verder gaat de moet de wereld kapot. Met de islamisering van de EU komt EU aan zijn einde.. Het komt de Amerikanen wel goed uit!!!

Willem op 06-08-2015 19:14

Mensen, kijk naar onderstaand filmpje van 4 minuten, waarin een Amerikaanse regerings-woordvoerder er zelf niet meer uitkomt, door het slimme doorvragen van een journaliste:

https://www.youtube.com/watch?v=kXst5iwxGkM

"Yes, its's ehhh complicated, it is ehhhh a complex situation, uhhhh ......"

Heel typerend voor het huidige Amerikaanse regeringsbeleid; Ze weten het gewoon niet meer .....

Stefan op 06-08-2015 19:18

O wee wanneer Iran Rusland China zich verenigen tegen ons allemaal hier in het Westen en in het MO....

De VS zorgen voor de catastrofe WOIII want Rusland Iran en China zijn niet te knechten door die VS..

Wij gaan er allemaal aan geen 1 God zal ons kunnen redden van de elite met hun plannen. Niemand kan ons redden, de mensheid had de kans om zelf die 2% elite op te ruimen en zich tot het Goddelijke te wenden. Niemand van ons heeft dat gedaan want ons luxe leventje primeert op alles...

Opnieuw mijn stelling waarom zou het Goddelijke de mensheid moeten redden wanneer die mensheid zelf geen bal deed om zichzelf Jezus  en de Heer het Christendom niet door de islam te laten omverwerpen hier, niemand van de Christelijke gelovigen die zwieren met bijbelcitaten die door de mens zijn geschreven en herschreven en verandert ongzien die de Heer en Jezus verdedigde.. De openbaringen zijn heel duidelijk, de mensheid gaat eraan! En we gaan er dubbel garantie 100% aan omdat een 2% elite (door  de mens allemaal mogelijk gemaakt voor de elite notabene dat de elite ons dit kan aandoen)  zichzelf boven alle Goddelijke wetten hebben/kunnen zetten en de wereld in totale catastrofe gebracht, de mensheid liet het allemaal maar begaan en was enkel nog geïnteresseerd in: hoe kom ik op tv; hoeveel fakevrienden die op FB moet hebben ikke ikke ikke en de rest kan stikken is de mentaliteit van de mens hier in het Westen ongeacht welk land hier!, Er mag sebiet in de Openbaringen op mirakuleuze wijze ineens Goddelijke woorden oplossing ingeschreven staan wat de mensheid kan redden zal niemand van ons volgen want digitale tv, internet, FB alle andere opgedrongen elite brainwash zaken primeren in ons leven. Op tv maken ze God belachelijk dan en die Openbaringen 80% van die domme gebrainwashte mens volgde op tv mee en daarom gaat alles en iedereen eraan.

Rusland China en Iran mentalitieit van die mensen is gans anders dan de onze, die eren hun geloof hun God hun staat cultuur die zijn in alles het tegenovergestelde van Westen en de VS... Zijn net ook 3 landen die je niet kan verslaan geschiedenis bewijst dat, dus o wee wij allemaal wanneer de atoombom op brussel gegooid wordt door 1 van die drie landen of mss gooien ze alle 3 Europa plat. Geloof me die 3 landen gaan overleven ook, er is altijd de profetie geweest bij ons Orthodoxen Oostblok dat het gele ras uiteindelijk de planeet zal heersen... Het enige land op aarde dat echt het Christendom en Jezus eert is Rusland... En Iran zijn degenen in de islam die op hun beurt (zonder die allatoyas he en andere idioten)de ware islam hebben... Laat dit maar eens door je brein inwerken!!!!!!!! Want indien die Goddelijkheid volgens openbaringen mensen zal redden en Jezus zal terug sturen, denk je dan niet dat Rusland de eer zal hebben om gered te worden? Daar spotten ze niet met Jezus Christus, daar kan en mag de islam GOD niet innemen afvallen weet ik wat, Putin en Rusland waren de enigen die opkwamen voor Syria met China voor de uitgemoorde Christenen hun eigen Christenen de Orthodoxen terwijl de Christen van Westen zijn hoofd omdraaide... denk hier maar eens over na wie God dan zal redden want wij vanuit onze luie zetel blablabla op blogs ventileren maar niet in real openlijk de Heer en Christus verdedigen, neen dat doet niemand hier!!!

En wanneer dan alles om zeep is de WOIII van start gaat de vreselijke onderdrukking eraan komt en de hypocriete mens dan ineens zich richt naar God om hulp zal het allemaal vruchteloos zijn geweest. De Openbaringen waren onze handleiding van wat gaat komen waarschuwing van het Goddelijke maar de elite heeft door religies bijbels weet ik wat de mensheid satan doen aanbidden en de mensheid is verloren totaal er is geen redding mogelijk. De Openbaringen zijn daar klaarduidelijk in welke horror er op ons afkomt.Het is niet Europa dat gered zal worden... Integendeel! Het is vreselijk dat die mensheid uit bijbels blijft citeren wat door vaticaan is geschreven, Gods woorden zijn amper een fractie nog in die bijbels. Rebas was fantastisch die sloeg nagels met koppen op andere topic hier waar beweerd werd dat iedere baby met zonden van alles en nog wat wordt geboren omdat dat in de bijbel staat... Das vreselijk zoiets en heeft  niets meer te maken met het Goddelijke maar met de dogma's macht van vaticaan om de mens in schuld te laten leven en onder hun macht!

Moest Jezus vandaag hier rondlopen en zien wat mensen citeren uit bijbels die kreeg een beroerte want niets in die bijbels is de leer van Jezus dat vaticaan heeft alles herschreven en zichzelf uitgeroepen als plaatvervangd God/Christus op aarde.

Jezus is daarvoor gestorven de Farizeeres verraden hem aan de romeinen daarvoor om hem te laten doden. Want Jezus was net tegen dat soort mensen dat religie in naam van Goddelijke opereerden en de mensheid knechten. Kzeg het geen 1 enkele Christen in het Westen leeft naar de leer van Jezus nee ze leven naar de leer van de mens die zichzelf uitriep tot God en via hun bijbels!

Er gaat moment komen dat idd het Oost tegen Westen zal worden met de islam ertussen hier in de EU die dan barbaars aan hun  moordende jhihad zal beginnen... En wij het westen zijn gedoemd op alle manieren om ten onder te gaan en het is allemaal onze eigen schuld want niemand interesseerd zich (buiten mensen als wij hier en op andere blogs een 20% mensheid) in wat er gebeurd. De EU is daar het bewijs van, normaal hadden per land miljoenen en miljoenen mensen moeten opstaan tegen dat vreselijke corrupte illegale zelfverkozen door de elite opgericht vierde rijk gedrocht van een EU... Niemand doet het wij stormen af op de ondergang en wanneer we ten onder gaan dan ga je je bekeren en hulp vragen aan GOD terwijl je zelf de mogelijkheid had om in opstand te komen. Jezus deed dat ook kwam  in opstand en bekocht het met zijn leven, in niets is de mens wat Jezus was en het Goddelijke is... Zeker hier in het Westen niet!

Ike op 06-08-2015 20:32

Om welke pijplijnen het gaat en welk spel Erdogan speelt;

http://www.globalresearch.ca/turkey-invades-syria-and-iraq-erdogans-erratic-behavior/5467570

Over hoe de VS, 11000 Iraakse troepen heeft getraind om tegen ISIS te vechten en 60 FSN rebellen en hoe de sterkte van ISIS nu op 20 a 30000 man word geschat;

http://uk.businessinsider.com/marine-general-us-in-stalemate-with-isis-2015-8?r=US&IR=T

Er zijn dus nu dus tienduizenden troepen die steun moeten bieden aan de 54 operationele FSN rebellen tegen Assad terwijl de Koerden die de meest effectieve macht vormen tegen ISIS bestookt worden door Turkse vliegtuigen en de luchtmacht van de VS vooral doelen van Assad bestookt.

Verder zijn er vele FSN rebellen overgelopen naar ISIS met een training van de CIA.

U.G. Kempenaer op 06-08-2015 21:59

De Amerikanen/Saoedie Arabië gebruiken IS om samen met de Turken de regio te onderwerpen. Het wordt tijd dat Rusland samen met China de waanzinnig gevaarlijke regering Hussein Obama terugtrappen naar de middeleeuwen.

JP op 06-08-2015 22:42

In opdracht van de Neo Con fascisten moet Obama net zolang Putin blijven provoceren, totdat deze uiteindelijk terugslaat. Putin heeft dat tot op heden, behendig uit de weg weten te gaan. Maar hij ziet zich onderhand wel duidelijk voor een grens geplaatst, om dit een halt toe te roepen. De Neo Con fascisten lijken echter vastbesloten dat er een confrontatie met Rusland moet komen, hoe dan ook. (Ik kan er gegeven alle ontwikkelingen in de afgelopen jaren, niets anders van maken). De Westerse bevolking wordt steeds schaamtelozer voorgelogen door haar leiders en MSM.

etfaan op 07-08-2015 08:14

@JP : ik vrees dat indien men de Russische beer wakker maakt er inderdaad ongeziene taferelen zullen plaatsvinden ; maar ik zal alvast voor de Russen mijn voordeur openzetten en hun Wodka schenken.....alles liever dan dat (inmiddels) afschuwelijk Amerikaans geworden gedrocht dat in al zijn facetten hegemonie nastreeft door super Neo-con Robert Kagan (echtg. van f.ck the EU Victoria Nuland) en de rest (Wolfowitz, Bzrezenski, Rumsfeld, Cheney e.a.) en reeds ontzettend veel bloed aan hun handen heeft.....en te beseffen dat dit al 70 jaar bezig is....De Amerikanen dwepen wel met hun geavanceerd wapenarsenaal waaronder het door mij gevreesde  H.A.A.R.P., maar blijkbaar hebben de Russen ook zo'n systeem en deze laatsten  hebben op meedere vlak de Amerikanen "onaangekondigd" al wat "snufjes" laten zien, waar de Vs zich letterlijk een hoedje schrok....De Russen hun kerarsenaal is ook veel mobieler en veel groter in omvang (geschat op meer dan 11000 kernkoppen tegenover bijna 8000 voor de VS)....waar zit die typische hardvochtige spirit van de Amerikaanse bevolking, die hen altijd zo kenmerkte....Lithium in het drinkwater zeker...

Axmann op 07-08-2015 10:34

Al mijn credits gaan naar Poetin. Van die verziekte Amerikanen hebben we namelijk niets goeds meer te verwachten.

joepiejee op 07-08-2015 12:04

wordt eens tijd, dat we Europa zijn eigen weg gaat bewandelen

vlokje op 07-08-2015 12:18

Alle politieke hoofdrolspelers die nu op het toneelstuk verschijnen,  zijn de koppen van de draak, het lichaam van de draak zit onder de wereldbevolking, 

Je kan wel koppen van de draak blijven afhakken, maar het lichaam blijft toch steeds weer een nieuwe kop aan te laten groeien.

Elke nieuwe president of leider is niet een nieuwe keuze of andere richting, maar een volgend hoofdstuk in het beheersen van mens en aarde.

Maak je maar niet te druk, het zijn allemaal stromannen, alleen een god kan hier nog verandering in brengen. Dit is boven het hoofd van de mensheid uitgegroeid.

john wichers op 07-08-2015 12:49

 Obama stort de wereld in een grote oorlof

jw op 07-08-2015 13:40

Als er een wo 3 komt wie is dan de vijand.Ik zou het niet weten met meer dan 100 veschillende bevolkings groepen.

Spiegel op 07-08-2015 14:18

De chronologie van de bijbel is heel duidelijk.

Er zijn 6x666 jaren verstreken sinds de in het 666 ste vers genoemde abraham stierf zoals dit vers vermeld.

De arabische goden zijn doordrenkt van goudlust.

Tot in hun hemelen blinkt het aardse goud,, alsof de hemel ermee

behangen is.

Veel valser kun je het niet hebben,, dus,, welke (goud)hand heeft meegeschreven?

Seb op 07-08-2015 14:44

Assad heeft IS zelf mede gecreerd om het leven van de Amerikanen en Irak tot een hel te maken en er zo voor te zorgen dat zij, de Amerikanen, teveel aan hun hoofd hebben om even door te stoten naar Syrië. Daarnaast gokte Assad erop dat het westen, wanneer ze de keus tussen Assad en IS moesten maken, zouden kiezen voor de beste van twee kwade: Assad zelf dus.

Helaas voor Assad heeft het monster zich tegen hem gekeerd en zal hij nu onherroepelijk vallen omdat hij te weinig bondgenoten meer over heeft.

Luuk op 07-08-2015 15:01

Een prachtige deceptie/afleiding van de Amerikanen: met de troepenmacht die nu in Incirlik wordt verzameld, kan Assad binnenkort de genadeslag worden gegeven, terwijl Iran, Rusland en China denken dat ze er zijn om IS te bestrijden, wat een "grap" ! Oorlog is voor een belangrijk deel gebaseerd op misleiding van de vijand.

En een oorlog tegen het Koerdistan (dat zich inmiddels begint te vormen in Syrië) is voor Sultan Erdogan natuurlijk ideaal, want die schrijft straks weer nieuwe verkiezingen uit en dan haalt die nieuwe Koerdische partij (HDP) de kiesdrempel van 10% niet meer. Dan heeft Erdogan zijn AKP weer de abolute meerderheid en komt er alsnog een Ottomaans Rijk... http://nos.nl/artikel/2040097-koerden-steken-bij-erdogan-stok-tussen-de-spaken.html 

Het Brood op 07-08-2015 18:24

Het beest kwam/komt met "vrede"

als een ruiter op een wit paard om oorlog te voeren... en velen te verdelgen. Hij ging/gaat uit als een overwinnende zodat hij overwon/overwint. Gekroond/heerser zijnde en met pijl en boog gewapend om zijn pijlen af te schieten jegens allen die hem weerstaan, hetzij via zijn eigen woorden of via zijn politiek van misleiding of via zijn de-grondwetten-overtredende-nieuwe politieke richtlijnen en zijn thoraloosheid/wetteloosheid oftewel gods geboden negerende levensstijl en besluiten... en geheime diensten of via zijn oorlogsmachinerie/legers.

Wie zal hem ten val brengen ? Niemand... dan alleen de Almachtige op Zijn dag voor hem.

wout eenhoorn op 07-08-2015 18:42

Je kan --- als Brugman geachte reageerdders maar de grootte hoop doet er niks mee. Helaas.Goed artikel

Gorghel op 07-08-2015 19:59
Rusland + Assad = korte adem VS + Turkije + Syrie-rebellen = lange adem ISIS = barbaars, onkruid, tegen iedereen Koerden = speelbal Spijtig voor Assad, maar binnen een jaar is hij afgezet, denk ik.
Ike op 07-08-2015 22:23

@Seb op 07-08-2015 14:44

Het klinkt alsof je normaal de massamedia leest en hier nieuw bent. Maar voor jou nog één keer de feiten zoals naarboven gehaald uit per ongeluk vrijgegeven geheime stukken.

http://www.zerohedge.com/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad

Judicial Watch had dus een document geopenbaard waarin duidelijk stond dat de VS ISIS supporte.

Hier het volledige verhaal hoe de uitgezette Amerikaanse Ambassadeur betrokken was bij ISIS;

http://www.globalresearch.ca/the-salvador-option-for-syria-us-nato-sponsored-death-squads-integrate-opposition-forces/31096

Assad, Allavieten, Christenen, Druzen, de Koerden, Hezbollah, Shiitische Irakezen en Iran zijn de enige die eenduidige felle tegenstand hebben geboden tegen ISIS.

De rest heeft het allemaal halfslachtig gedaan door ook wapens, voedsel en gelden te leveren en ISIS strijders te verplegen en daarnaast ook doelen van Assad of de Koerden te bombarderen.

Assad was geen lieverdje, maar qua slechtheid is hij meer te vergelijken met Roodkapje en de VS en de NATO met de Boze Wolf.

Ik kan nog wel doorgaan met de verhalen hoe gebruikte chemische wapens via de Saudi's en de Turken door de strijders tegen Assad werden gebruikt en daarna als een valse vlag werden gebruikt voor een poging om een massale oorlog tegen Assad te beginnen.

Dat Assad betrokken was bij IS Intelligence Services is volstrekte onzin en kan je bij de sprookjes filen.

Rode Wouw op 08-08-2015 13:12

Turkije kenmerkt zich momenteel nogal door hoogmoed en grootspraak. Daar rust geen zegen op en de associatie met Nebukadnessar komt naar voren. Turkije kan maar beter veel capaciteit beschikbaar hebben voor het ruimen van lijken en voor het ruimen van puin. De Zwarte Zee kan wel eens tijdelijk een echte binnenzee worden. Overigens is de opmerking van de Turkse premier dat het wel 33 (!) terreurgroepen aan kan veelzeggend.

Syrië is een grote tragedie geworden. Talrijke partijen zijn zich ermee gaan bemoeien en die hebben verschillende belangen en kunnen bedrieglijk handelen. De Assad regering heeft het nu erg lastig. De frontlijnen zijn lang en het is goed mogelijk dat een van de grotere subfronten in elkaar klapt. Met opnieuw veel vluchtelingen.

Bij de verschillende rebellengroepen, moslimterroristen zie je ook het verschijnsel dat ze van kleur kunnen verschieten en dat maakt ze niet bepaald betrouwbare partners. De redenen kunnen ideologisch van aard zijn, een andere groep heeft de ‘nog waarachtiger islam’. Een andere reden kan zijn dat een andere groep beter betaald. Nog een andere reden kan zijn dat de eigen opgehemelde grote leiders, zogenaamd door allah onoverwinnelijk gemaakt, bij een bombardement of beschieting aan flarden worden geschoten en de mooie praatjes niet bleken te kloppen. Op het slagveld zijn andere zaken akbar. De F-18 is akbar.

Het is interessant wat Iran (met proxy Hezbollah) en Rusland nu gaan doen. Als bijvoorbeeld een groter subfront in elkaar klapt, zien ze dan dat de situatie hopeloos is of gaan ze alsnog veel troepen sturen? Of zien ze toch mogelijkheden voor het opbreken van Syrië in een aantal landen? Of is het wenselijk dat er een continue oorlog blijft? Met een doorlopende vraag naar munitie.

 

Seb op 09-08-2015 18:27

Ik geloof best dat de VS ooit steun hebben gegeven aan IS of een voorloper ervan. Ik ontken ook niet dat Assad nú tegen IS vecht. Feit is wel dat de IS beweging in de handen van beide groepen is ontploft en nu helemaal ongecontroleerd los gaat. Ik stel wel dat het zeker is dat de voorlopers van IS ooit zijn ontstaan uit ontslagen medewerkers van Sadam's regeringen en dat ze gesteund zijn door Assad.

Ike op 09-08-2015 20:40

@Seb op 09-08-2015 18:27

Volstrekte nonsens. Assad heeft nooit ISIS of Al Ciada gesteund. Het enige wat hem soms verweten word is dat hij geen prioriteit geeft aan het bestreiden van ISIS en denkt dat hij ze makkelijk aankan.

Kijk ook maar eens naar de links die ik heb geplaatst bij het artikel dat een Amerikaanse Ex-DIA directeur bevestigd dat Obomba IS Intelligence Services heeft gesteund.

Dumas werd 2 jaar voor de Arabische lente gevraagd door MI6 of hij met de Fransen mee wilde doen aan een opstand in Syrië.  Hij weigerde, maar zijn opvolger Juppé deed wel mee. Het is volstrekte onzin om te stellen dat Assad ISIS heeft gesteund of de voorloper daarvan.

De voorstanders van de genocide in Syrië claimen dat Assad, Al Ciada heeft gesteund in Irak, maar ook dat is onzin.

http://johnpilger.com/articles/from-pol-pot-to-isis-anything-that-flies-on-everything-that-moves

http://www.voltairenet.org/article188347.html

Het is gewoon absoluut fascisme wat we hier in hun operatie zien. John Negroponte (Mr. Doodseskader) heeft Al Ciada in Irak geintroduceerd. Zijn onderling Robert S. Ford hielp in Syrië ISIS op te zetten.

Allemaal om het behoud van de USD als reservemunt en de introduktie van pijplijnen door Syrië vanuit Qatar en Saudi en een groet deel voor Israël van het Levant veld.

Al Qaida werd overigens door de inlichtingendienst van Koeweit, de database genoemd omdat het een database was van molslim huurlingen.

Brzezinski begon met het sturen van molslim terroristen naar Afghanistan om tegen Rusland te vechten. Zo is Bin Laden daar gekomen.

Seb op 10-08-2015 12:04

Ike, uit een helder stuk over de blauwdruk van IS:

"In 2003, the Damascus regime was panicked that then-US President George W. Bush, after his victory over Saddam Hussein, would have his troops continue into Syria to topple Assad as well. Thus, in the ensuing years, Syrian intelligence officials organized the transfer of thousands of radicals from Libya, Saudi Arabia and Tunisia to al-Qaida in Iraq. Ninety percent of the suicide attackers entered Iraq via the Syrian route. A strange relationship developed between Syrian generals, international jihadists and former Iraqi officers who had been loyal to Saddam -- a joint venture of deadly enemies, who met repeatedly to the west of Damascus.

At the time, the primary aim was to make the lives of the Americans in Iraq hell. Ten years later, Bashar Assad had a different motive to breathe new life into the alliance: He wanted to sell himself to the world as the lesser of several evils. Islamist terror, the more gruesome the better, was too important to leave it up to the terrorists. The regime's relationship with Islamic State is -- just as it was to its predecessor a decade prior -- marked by a completely tactical pragmatism. Both sides are trying to use the other in the assumption that it will emerge as the stronger power, able to defeat the discrete collaborator of yesterday. Conversely, IS leaders had no problem receiving assistance from Assad's air force, despite all of the group's pledges to annihilate the apostate Shiites. Starting in January 2014, Syrian jets would regularly -- and exclusively -- bomb rebel positions and headquarters during battles between IS and rebel groups.

In battles between IS and rebels in January 2014, Assad's jets regularly bombed only rebel positions, while the Islamic State emir ordered his fighters to refrain from shooting at the army. It was an arrangement that left many of the foreign fighters deeply disillusioned; they had imaged jihad differently.

IS threw its entire arsenal at the rebels, sending more suicide bombers into their ranks in just a few weeks than it deployed during the entire previous year against the Syrian army. Thanks in part to additional air strikes, IS was able to reconquer territory that it had briefly lost.

Nothing symbolizes the tactical shifting of alliances more than the fate of the Syrian army's Division 17. The isolated base near Raqqa had been under rebel siege for more than a year. But then, IS units defeated the rebels there and Assad's air force was once again able to use the base for supply flights without fear of attack.

But a half year later, after IS conquered Mosul and took control of a gigantic weapons depot there, the jihadists felt powerful enough to attack their erstwhile helpers. IS fighters overran Division 17 and slaughtered the soldiers, whom they had only recently protected."

http://www.spiegel.de/international/world/islamic-state-files-show-structure-of-islamist-terror-group-a-1029274.html

 

Vertalen, dit is een Nederlands forum. Mod.

Ike op 10-08-2015 15:11

@Seb op 10-08-2015 12:04

Helder stuk, dat echter afkomstig is van Der Spiegel. In Duitsland is een voormalige editor van Der Frankfurter Allgemeine Udo Ulfkotte naar buiten gekomen met het verhaal dat alle belangrijke Duitse bladen en kranten journalisten hebben die gesponserd werden om CIA verhalen te plaatsen. Ik weet dat ik vloek voor Der Spiegel fans, maar ik vind het geen betrouwbare bron. Boor mij is het alsof je de Televaag citeert.

Het boek van Uso Ulfkotte is een bestseller in Duitsland. Hij heeft voor alles bewijzen.

In het stuk hieronder hebben huurlingen toegegeven dat ze door de VS betaald werden.

http://www.globalresearch.ca/is-washington-financing-terrorism-islamic-state-isis-mercenary-admits-getting-funds-from-us/5428594

In het veld worden relatief weinig ISIS doelen geraakt door de VS en veel doelen van Assad. Veel partijen klagen over de bevoorraading van ISIS door de VS en de Britten. Irak heeft zelfs 2 toestellen neergehaald.

Veel goede kritische journalisten hebben gerapporteerd over de steun aan ISIS vanuit de CIA. Dit is bevestigd door generaals en inlichtingendirecteuren.

ISIS word gebruikt voor een invasie in Syrië om er pijplijnen doorheen te leggen en steun van Assad voor Iran weg te nemen en door Erdogan om de Koerden uit te schakelen en door Nethanyanu om meer te claimen van het Levant veld;

http://counterpsyops.com/2012/12/02/oil-and-gas-find-offshore-syria-motive-for-us-israeli-mercenary-uprising-and-bloodshed-in-syria/

Ike op 11-08-2015 00:11

@Seb op 10-08-2015 12:04

Een goede onderbouwing in het Nederlands waarom de berichten dat Assad ISIS steunt met een bak zout genomen moeten worden;

http://www.voltairenet.org/article187884.html

De berichten waren afkomstig van de VS ambassade en door een echtgenoot van de nummer 2 van de inlichtingendienst van het ministerie van buitenlandse zaken van de VS

Dag allemaal op 11-08-2015 00:57

Wat ik nog het meest schokkend vind is dat het bij de V.N. in New York oorverdovend stil blijft. Kennelijk loopt de V.N.-bende aan een leiband.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl