HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen

Demagogische bondskanselier Merkel noemt anti-islam demonstranten ‘donkerduitsers’ – ‘Vluchtelingen’ hadden voor kosten ticket naar Europa (€ 7000 - € 14000) minstens een vol jaar royaal in eigen land kunnen blijven leven – Onderzoeksjournalist Wisnewski: Migrantengolf is ‘militaire operatie tegen Europa’


Grote aantallen immigranten blijken zich enkel uit te geven voor vluchtelingen uit Syrië, omdat ze weten dat ze dan automatisch worden toegelaten (6). Foto: ‘vluchtelingen’ doorbreken de grens van Macedonië.

Europa wordt belegerd – herstel: Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS. Wie heeft gelijk?

 


Kijk eens naar dit filmpje uit Hongarije, waarop te zien is hoe honderden agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims in bedwang moeten worden gehouden door de politie. Hongarije krijgt dagelijks 1000 tot 1500 van dit soort ‘vluchtelingen’ te verwerken, reden waarom het land bezig is een muur langs de grens met Servië te bouwen. En Nederland? Dat gaat in Brabant twee nieuwe welkomscentra voor de volgelingen van Allah en Mohammed bouwen, want zij vormen het leeuwendeel van de vloedgolf immigranten (2).

‘Donkerduitsers’

Het links-liberale establishment, waar we voor de volledigheid ook de christendemocratie aan moeten toevoegen, vindt het schandalig, racistisch en onmenselijk dat autochtone Europeanen zich verzetten tegen de komst van al die ‘arme en zielige’ vluchtelingen. De Duitse bondskanselier Merkel –die in Heidenau werd getrakteerd op hohnderden demonstrerende burgers die haar een volksverrader noemden- brandmerkt onderdanen die het niet eens zijn met de komst van alleen al dit jaar 800.000 immigranten inmiddels als ‘donkerduitsers’ (1).

Waar halen ze het geld vandaan?

Alle demagogie van de heersende Europese elite ten spijt, niemand van hen heeft ooit maar een seconde aandacht willen schenken aan legitieme vragen zoals waar al die vluchtelingen de € 7000 a € 14.000 p.p. (3) vandaan halen die de deels door de VS betaalde (4) mensensmokkelaars voor een ‘ticket’ naar Europa rekenen. Voor dat geld hadden ze minimaal een jaar met een compleet gezin zeer royaal in hun eigen land kunnen blijven wonen.

Waarom nemen hun mede moslims hen niet op?

Een andere vraag die niet gesteld mag worden: waarom weigeren steenrijke Arabische oliestaten zoals Saudi Arabië om hun vluchtende mede moslims op te nemen, en sturen ze hen doelbewust bijna allemaal naar Europa, waar de snel groeiende invloed van de islam, die op vrijwel alle gebieden totaal onverenigbaar is met de Westerse cultuur, juist voor almaar grotere sociale, maatschappelijke en economische instabiliteit en onrust zorgt? De vraag stellen is hem beantwoorden, zoals u inmiddels weet.

‘Militaire operatie tegen Europa’

Zelfs de linkse Duitse onderzoeksjournalist Gerhard Wisnewski noemt de vluchtelingengolf niets minder dan ‘een militaire operatie tegen Europa’. Hij wijst erop dat het niet toevallig is dat het overgrote deel van de moslimvluchtelingen ongetrouwde jonge mannen zijn (terwijl de media er altijd voor zorgen dat er vooral kinderen in beeld komen). Zij zijn rechtstreeks afkomstig uit de revoluties en burgeroorlogen in Noord Afrika en het Midden Oosten, en worden door het Arabische blok doelbewust naar het gehate Europa gestuurd om ons continent te ondermijnen en uiteindelijk volledig te laten instorten.

‘Capitulatie Europa heeft reeds plaatsgevonden’

Europa is de controle over zijn grenzen al kwijtgeraakt. ‘Een staat die de controle over zijn grenzen en grondgebied verliest, bestaat niet meer,’ constateert Wisnewski. ‘Daarmee heeft de capitulatie voor het migratiewapen reeds plaatsgevonden.’

Volgens hem zal het niet lang meer duren voordat de NAVO militair ingrijpt – niet om de vluchtelingen tegen te houden (want die worden met NAVO marineschepen hierheen gehaald!), maar om de zogenaamde oorzaken –de chaos, opstanden en burgeroorlogen in Afrika en het Midden Oosten- aan te pakken. Dat de ellendige puinhoop in deze landen juist door de NAVO (bombardementen Libië, steunen islamisten Syrië, etc.) is ontstaan, daar maalt niemand meer om.

‘Immigratie is dodelijk ziekte die Europa fataal zal worden’

De miljoenen moslims komen dus uit zogenaamde ‘failed states’, en komen in Europa in zombiestaten terecht. Zombiestaten, want van de ooit onafhankelijke en democratische landen in Europa is niets anders meer dan een lege huls overgebleven, zo zegt Wisnewski. Wij worden namelijk niet langer geregeerd door leiders die het beste met ons voor hebben, maar juist uit zijn op onze verarming en ondergang, en daar bij uitstek het migrantenwapen voor hanteren.

Door de miljoenen immigranten zullen de Europese sociale systemen al binnen enkele jaren onhoudbaar worden en instorten. Hetzelfde geldt voor onze pensioensystemen, gezondheidszorg en feitelijk de totale begroting. Zo heeft bijvoorbeeld Denemarken vandaag vanwege geldgebrek moeten besluiten om de € 1450 per maand (!) die iedere vluchteling tot nu toe kreeg terug te schroeven naar een kleine € 800 (5).

Wisnewski: ‘Duitsland en de andere Europese landen hebben een dodelijke ziekte opgelopen, die zal eindigen met de dood van de staat en het volk.’

‘Vluchtelingen terugsturen, grenzen moeten dicht’

Dit kan misschien nog voorkomen worden, maar dan moet er héél snel een totaal ander beleid worden gevoerd. Zo moeten alle op zee geredde vluchtelingen linea recta worden teruggestuurd, moeten de grenzen van Europa worden gesloten (inclusief de herinvoering van grenscontroles), moet de bewijslast weer bij de vluchtelingen zelf worden gelegd, moeten alle economische vluchtelingen onmiddellijk worden uitgezet, en moet Europa weer een gezinsvriendelijk beleid gaan voeren, zodat de autochtone geboortecijfers worden opgekrikt.

‘Of willen wij ons Europa eenvoudigweg van ons laten wegnemen?’

 

Xander

(1) N-TV
(2) NU
(3) KOPP
(4) Info-direkt.at
(5) Handelsblatt
(6) Focus


Zie ook o.a.:

25-08: VS wil na Libië en Syrië ook uit Oekraïne vluchtelingenstroom naar Europa veroorzaken
19-08: Bosnische staatszender: Honderdduizenden moslims via Servië op weg naar Europa
13-08: Massa immigratie: ‘Europese overheden bereiden inzet leger tegen eigen bevolking voor’ (Mekkaropa: Alleen al Dortmund krijgt er dagelijks 1000 asielzoekers bij)
13-08: Foto & Video bewijs: Dader aanslag IKEA was moslim die slachtoffer onthoofdde
11-08: Britse minister BuZa: Vluchtelingen bedreigen levensstandaard Europa (/ Vrouw en zoon in Zweedse IKEA doodgestoken door asielzoeker)
05-08: VN: Homogeniteit Europese landen moet met massa immigratie worden ondermijnd (/ Werkelijke aantal moslim immigranten wordt doelbewust for naar beneden bijgesteld)
03-08: ‘EU en NAVO voeren met migrantenwapen oorlog tegen Europese bevolking’
10-07: Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa (/ Tolerantie voor islam keert als een boemerang terug)
07-07: EU hoofd Buitenlandse Zaken: Politieke islam is de toekomst van Europa
31-05: Toestroom vluchtelingen: Nederland en Europa importeren moslimoorlog tegen christenen (/ Twee derde christelijke asielzoekers in Nederland met dood bedreigd door moslims)
02-04: Waarom de Islamitische Liga bijna alle moslim vluchtelingen naar Europa stuurt
01-03: ISIS mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020 (/ ‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken)

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

 

Reacties

Pagina12
Gerrit op 27-08-2015 11:47

@VGer47, Kun je iets concreter zijn?

Marten op 27-08-2015 11:52

Afgelopen dinsdag zei de Heer tegen me dat het Einde is Gekomen. We hadden als volk 3 toekomsten, waarvan 1 goede. Er is iets gebeurd dat de goede toekomst nu weg is en er 2 kwade overblijven. Zie 

http://wwwservices.net/changingthenations/dutch-corner/het-einde-is-gekomen/

Overheersing door de islam en invoering van de sharia is de slechtste van de twee. Als God ons als volk genadig is komt Rusland om ons te bezetten en overheersen.

joppo op 27-08-2015 12:20

Juist deze invasie is door Proffesor Gunnar Heishon (univ.Bremen) al 10 jaar exact voorspeld!

Gorghel op 27-08-2015 12:54
Waarom dringt geen enkele politieke partij (ook de PVV niet) aan op een commissie die moet onderzoeken hoeveel immigranten Nederland jaarlijks kan opvangen? Men moet dan onderzoeken hoeveel acceptatie er bij de bevolking is, binnen welke tijd de immigranten moeten of kunnen integreren en hoeveel het allemaal maximaal mag kosten. Het is toch te zot voor woorden dat men maar blijft opnemen zonder wetenschappelijk na te gaan wat voor gevolgen dit zal hebben? Desnoods moet de PVV maar een eigen onderzoekscommissie opzetten en de resultaten aan de regering en het volk presenteren. Dan kan niemand om deze topic heen.
roel op 27-08-2015 13:34

Deze invasie zal uiterst effectief blijken, want ons leger is door onze politici vrijwel volkomen ontdaan van slagkracht. De bevolking mag zich ook niet bewapenen. met als gevolg dat de straten rood kleuren met het bloed van ons Nederlanders. Plotseling zal namelijk blijken dat moslimbendes zwaar bewapend zullen zijn en dat dit wordt vergemakkelijkt door de open grenzen, die we in Europa hebben. Als we onze vrijheid willen bewaren, dan zullen we onze grens meteen moeten vergrendelen en geen zgn vluchteling meer moeten toelaten. Doen we dat niet dan zijn we verloren, zoals u in uw artikel al aangeeft.

Top I.Q op 27-08-2015 14:00

Dat zijn de goede woorden. Het westen zoals Europa en Amerika hebben zelf de oorlogen aangewakkerd en verdeeldheid gezaaid in deze landen die nu totaal kapot zijn gemaakt. Geld en macht zijn de oorzaak, namelijk het blanke ras of laten we eerlijk zijn de hebzucht van onze leiders was en is groter dan de gevolgen die later zouden kunnen ontstaan. Het is niets makkelijker dan een land in gaos te beheersen. De gevolgen van deze opzet zal straks duur betaald worden. Inderdaad moet het probleem niet hier maar bij de bron worden aan gepakt. Zorg dat de  I.S en andere moslim strijders worden aan gepakt die door het westen zijn gecrieerd om de chaos te veroorzaken. Als nu het europese leger of amerikaanse leger het zou willen zijn we over veertien dagen van die chaos af want die mogelijk is er. Burgers krijgen rust in eigen land en zullen met steun het land weer herbouwen. Als vanzelf zal ook de moslim toestroom ophouden te bestaan. Dus in het kort: pak de bron aan en grijp niet naar de staart van het los geslagen dier.. 

vijgenboom op 27-08-2015 14:49

Kunnen de moslims mooi de bijbel leren kennen en het rond Skypen naar hun vaderland waar ze die mogelijkheid niet hebben vanwege vervolgign en dergelijke. God zal vast en zeker wel een reden hebben waarom veel van die onderdrukte moslims deze kant op komen. Dat hoort bij de eindfase van dit menselijk bestaan.

Hopelijk gaan ook nog veel ongelovigen zich eens beseffen dat er een God is.

Helaas zal het financieel allemaal wel minder gaan met West Europa en zal de criminaliteit fors toenemen maar dat is de cultuur die ze meenemen en moeten we maar voor lief nemen want het voegt natuurlijk voor je land niks toe dat soort in Nederland en heeft geen enkele toegevoegde waarde 0,0%.

Tabris op 27-08-2015 14:59

Als je de kinderbijslag opschroeft, wie denk je dat daar het meeste van profiteerd? De moslims worden dan nog gestimuleerd om nog meer kinderen te maken. Dan krijgen we een gemiddeld moslim gezin met 15 kinderen ipv 8.

-Alleen de eerste 2 kinderen kinderbijslag

-3e kind neutraal

-4e kind en meer dan extra belasting betalen.

pluri op 27-08-2015 15:29

Een vriend van mij werk voor een organisatie om vervolgde Arabische christenen te helpen. Onlangs vertelde hij me dat er sinds 1993 een afspraak tussen moslimlanden bestaat geen (Moslim) vluchtelingen op te nemen, maar ze naar Europa door te sluizen. Het is inderdaad absurd dat de steenrijke Arabische Moslimlanden geen syrische Moslimbroeders opnemen. Katar nam slechts 23 syrische vluchtelingen op, vertelde deze vriend mij en Saoedi Arabie geen enkele!Het  primaire doel van de moslimlanden is te vinden in hun religie: wereldwijde submissie aan de god der barbaren en aan de profeet die beweert "God heeft geen zoon". Deze god zou zogenaamd dezelfde zijn als die door Abraham (Ibrahim) werd aanbeden, maar het is natuurlijk een misleidende nepgod, bedacht als directe aanval op de God die Zijn Zoon gaf ter redding van de gevallen mensheid. 

Spyfromthesky op 27-08-2015 16:18

Ja, en dat krijgt ons Nederlands leger er maar 250 miljoen bij en gisteren was al te lezen dat er wel meer geld moet voor de vluchtgangers.

Deze regering en dit land is gek. Geen eens vluchtelingen die christelijk zijn eventueel opnemen, maar zoals de titel van dit bericht al zegt van die schrewendende.........

De reservisten van het Nederlandse leger kan al niet meer mee worden geoefend. Wat kan een land kromme wendingen maken. Het was al begonnen on 2x vreselijke cabinetten zogenaamd paars. En de VVD? Zo een partij in het midden. Ach, een partij als een kameleon.

Spyfromthesky

Mark S. op 27-08-2015 16:23

@Flippie 27-8-2015 00:24

Ja Flippie zo denk ik er ook over.

Spyfromthesky op 27-08-2015 16:24

En eigenlijk is het de vrijmetselaren, de illuminaten die met de RK-kerk tak de Jezuieten, via Amerika al macht uitoefend als zijnde al het beest. Ze hebben in Afrika en het midden oosten vanaf 2001 in 11 jaar doelbewust de landen om zijn kop gezet. Het lijkt of er nu inderdaan leem en ijzer in het herstelde Romeinse rijk extra wordt gepompt.

Van Europa zal straks "gewongen" voglens plan achter de schermen, de Noordelijke Afrikaanse moeten opnemen en controleren. En de VN de meest gevaarlijkste organisatie die wordt achter de schermen vooral door Amerika aangestuurd.

Spyfromthesky

Leevaa op 27-08-2015 17:47

Dan dan alle vluchtelingen maar laten stkken in vrachtauto's???

rebellio op 27-08-2015 19:26

@Pluri, dank je voor je info

Maar wat zullen we dan doen! Wat kunnen we er nu aan doen. Hoe kunnen we ons voorbereiden op wat komen gaat. Hoe moet onze houding zijn?

rebellio op 27-08-2015 19:29

@ Flippie,

Amen!

Ike op 27-08-2015 23:22

@Leevaa op 27-08-2015 17:47

Wat zou je ervan vinden als we voorkwamen dat er zoveel vluchtelingen kwamen en zorgden dat de NATO en onze politici ter verantwoording worden geroepen of berecht voor het creeëren van de vluchtelingenstromen uit Syrië en Libië en alle andere landen die nog op het lijste staan waar zij vinden dat het regime vervangen moet worden voor het belang van het Westen?

Dan red je veel meer dan deze vluchtelingen en red je eigenlijk ook onze eigen bevolking van deze waardeloze politici.

Q op 28-08-2015 00:38

Voor mensen die maar niet begrijpen waarom hooggeplaatste politici en beleidsmakers dit beleid voortzetten (en zelfs versnellen), politici en beleidsmakers weten dit heus wel. Het is helaas gewoon officieel EU beleid.

Iedereen met een beetje realiteitszin zou toch moeten erkennen dat het EU beleid er niet op gericht is om de inwoners te beschermen en bij te staan.

Voor wie de oorsprong en meer over de bedenker van dit beleid wil weten:

https://cigpapers.wordpress.com/2013/10/27/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-people-of-europe/

Of vul 'coudenhove-kalergi-plan' in een willekeurige zoekmachine

Let wel: Er bestaat een officiele erkenning met dezelfde naam (ter ere van deze persoon) die zowel aan o.a. Herman van Rompuy en Angela Merkel is toegekend. Begint het u al te dagen?

Onderstaand nog een link die ik u allen vraag met uw naasten te delen:

https://www.youtube.com/watch?v=muw22wTePqQ

Over waarom het huidige beleid onhoudbaar is uitgelegd met een zeer helder en doeltreffend voorbeeld (Engels, evt. met ondertitels).

Het is te hopen dat de wal het schip keert.

Shalom, Q

"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing." - Edmund Burke

"Alles dat nodig is om het kwaad te laten zegevieren is dat goede mensen niet ingrijpen." -Edmund Burke

Berkeboom op 28-08-2015 16:52

Ik zag juist dit afschuwelijk filmpje en de grote pamp die ons nog te wachten staat,nee... dit komt helemaal niet goed!!!! Het viel mij ook op dat ze hun groene(nazi)islamvlag erbij vasthielden.Wie na dit afschuwelijk filmpje te hebben gezien nog altijd beweerd dat het arme sukkelaars zijn die op de vlucht zijn voor oorlog is ofwel zo zot dat die moet afgevoert worden naar het zothuis ofwel medeplichtig aan dit ultiem veraad van die gangsters in Brussel, die van de EU dienen niet minder dan berecht te worden in Nurnberg waar al eerder grote misdadigers werden berecht met zelfs mogelijk de doodstraf als gevolg.Ik en een goede vriend overwegen de laatse tijd zelf om te emigreren als het zo door blijft gaan maar waar kunnen we mogelijk naar toe?Mischien moeten we zoals"Vreemdeling in eigen land " sugereerd gewoon wachten dat afrika leeggelopen is en hier bij ons zit om naar daar te emigreren samen met vele andere europeanen die wel zulen volgen omdat ze de tereur van eurobia willen ontvluchten en laat ons daar een nieuwe welvarend continent stichten dat islamvrij is en waar de Islam dus verboden is in de grondwet,laat ons dan ineens grote en sterken grenzen bouwen zodat de moslims niet naar ons kunnen komen als eurobia dankzij hun helemaal faiet is en naar ons nieuwe continent willen komen en per jaar nog een heel peperkt aantal vluchtelingen per jaar mogen dan binnenkomen zolang het maar geen moslims zijn en indien toch enkele moslims moeten ze hun geloof helemaal afzweren willen ze kans maken om asiel te krijgen op het nieuwe continent.Veel liever christelijke vluchtelingen en laat ook een grote groep joodse migranten naar ons komen want joden zijn altijd een grote zegen voor het continent dat ze ontvangt!Dit klikt allemaal nu grote fantasie maar let maar op...met de huidige ontwikkelingen zie ik over niet zo lange tijd nog een groote omgekeerde migratiestroom op gang komen uit Europa/eurabia

Qvic op 28-08-2015 20:50

We kunnen hier op deze site helemaal ons een -- let op uw woordgebruik, Mod. schrijven, van hoe en wat er allemaal moet gebeuren. Maar we zijn al verraden door wat we nog steeds volksvertegenwoorders noemen. De uitslagen van verkiezingen worden al meer dan 10 jaar zo gemanpuleerd, zodat het net lijkt alsof de pro-E.U. partijen elke keer winnen. Laten we ons niet voor de gek houden met deze grootschalige fraude. Echt alles wordt in het werk gezet om de autochtonen dwars te zitten en de alochtonen te bevoordelen van ons geld. Het wordt alleen nog maar slimmer voor ons autochtonen in het land en dan bedoel ik op stelselmatig slechter en slechter. De eventuelen opstanden door de autochtonen zullen met harde hand neer geslagen worden, door onze eigen politie/legers. Die hebben zelfs al de bevoegdheden dat zij met scherp op ons mogen schieten. En wij maar denken, dat zij er voor ons waren en dat zij aan onze kant stonden. Niets is minder waar, zij zijn officieel in dienst van het koningshuis en behoeven niet in naam van het volk te dienen. Helaas slapen de meeste nog steeds onder ons, deze wegkijkers die blijven net zo lang de andere kant op kijken, totdat het te laat is, dus daar behoeven we niets van te verwachte in positive zin dan. Je kunt alleen van ze verwachte dat zij jou met allemacht tegen werken en jou vals beschuldigen van racist of iets degelijks.

Berkeboom op 29-08-2015 11:42

@Leevaa op 27-08-2015 op 17:47 : juist door dit afschuwelijk slecht asielbeleid in europa waarin we die (zogenaamde) vluchtelingen de illusie geven dat ze allemaal maar eindeloos kunnen blijven komen heeft dit verschrikkelijke drama in die vrachtwagens in oosterijk zich kunnen afspelen net als die vele bootvluchtelingen die dit jaar al verdronken zijn in de zee tijden hun lange tocht naar ons continent.En die dramas zullen zich blijven herhalen zolang we ons asielbeleid hier niet drastische gaan veranderen.We kunnen immers niet al die mensen hoe erg ook hun situatie is maar blijven opvangen,we zitten nu al meer dan overvol en onze sociale zekerheid en welvaart zal met een extreme overbevolking simpelweg instorten en dan zijn we ook een arm continent wat voor geen van beide partije een goede zaak zou zijn!Bovendien geloof ik niet dat de meerderheid van die mensen echte oorlogsvluchtelingen zijn maar juist vooral gewoon economische gelukzoekers zijn en ook heel wat jihaddisten die niet voor oorlog vluchten maar juist naar hier komen voor oorlog te maken hier bij ons.Waarom vragen die vluchtelingen juist geen asiel aan bij hun rijke arabische broederlanden? en willen ze juislt naar ons continent allemaal komen en waarom nemen die steenrijke arabische olielanden zo goed als geen van die vluchtelingen op?,daar is immers nog meer dan ruimte genoeg om nieuwe dorpen en steden te bouwen voor die mensen.En waarom worden die landen daarvoor nooit door de VN daarover berispt inplaats van ons overbevolkte europa?

AEO op 30-08-2015 08:54

Zojuist op i24news gezien, dat er een 17 jarige migrant gedood is tijdens een schietpartij met de Griekse politie. Dus er zijn er bij, die over wapens beschikken, maar wie controleert dat?

Teun op 30-08-2015 11:46

Paard van Troje!

r.kuffen op 20-10-2015 23:17

oorlogen zijn altijd begonnen om religieuze feiten

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl