Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse premier herhaalt in toespraak dat Ottomaans Rijk in 2023 hersteld wordt

‘Barack Obama de zwarte president in het Witte Huis die ons zal helpen’


Zelfs de kleuren van de vlaggen van het opkomende 8e wereldrijk komen overeen met die in de Bijbel worden genoemd: (vuur-*)rood, (hyacint-*)blauw en (zwavel-)geel (Opb.9:17; *=KJV)

In zijn toespraak ter gelegenheid van het einde van de islamitische ramadan (Eid al-Fitr) heeft de Turkse premier Ahmet Davutoglu, al jaren ‘partner in crime’ van president Recep Tayyip Erdogan, herhaald dat Turkije in 2023 het Ottomaanse Rijk zal herstellen. Dat jaartal staat al heel lang in de boeken in Ankara, omdat het dan precies 100 jaar geleden is dat Turkije de laatste veroverde gebieden van het Ottomaanse Rijk kwijtraakte. Al in 2002 hield Davutoglu een toespraak over het onderwerp ‘Visie 2023’, waarin hij zei dat de Verenigde Staten ‘een zwarte president’ zouden moeten krijgen, die de Turken zou gaan helpen met de verwezenlijking van hun visioen. Na diens verkiezing verklaarde de premier letterlijk dat dit Barack Hussein Obama is.

 

‘Als Allah het wil zullen wij de Ottomanen vandaag en vanaf morgen orde en rechtvaardigheid brengen,’ verklaarde Davutoglu op 17 juli in een toespraak in het hoofdkwartier van de islamistische AK Partij in Istanbul. De AKP verloor in de recente verkiezingen zijn absolute meerderheid, maar is nog wel veruit de grootste partij van het land.

Steun van en voor Obama

In de reeds genoemde toespraak uit 2002 pleitte Davutoglu ervoor dat de Verenigde Staten een meer algemene wereldmacht zouden moeten worden, en in het Midden Oosten niet meer enkel de ‘belangen van Israël’ zouden moeten vertegenwoordigen. Terugblikkend op die toespraak verklaarde de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken en huidige premier jaren later dat ‘President Obama daarom een goed symbool van die nieuwe globale benadering van de VS is... In zijn eerste jaren stonden wij ferm achter zijn toespraken in Caïro en Ankara (waarin Obama beloofde voor de moslimwereld en de islam op te zullen komen – X.).’

Controle over Midden Oosten

In 2009 herhaalde Davutoglu maar weer eens dat ‘wij de nieuwe Ottomanen’ zijn. In tal van interviews en redevoeringen bezwoer hij vervolgens zijn toehoorders dat Turkije in de toekomst het hele Midden Oosten zal controleren en alle landen zal samenvoegen in een heropgericht Ottomaans Rijk. Zetten we één van die toespraken naast die van een andere megalomane politicus zo’n 75 à 80 jaar geleden. die eveneens droomde van een groot wereldrijk, dan zien we -ondanks de andere taal- behalve inhoudelijke ook huiveringwekkende overeenkomsten in toonhoogte en mimiek.

Verovering Jeruzalem hoofdprijs

Davutoglu’s uit 2001 stammende boek ‘Strategische Diepte’ ging vorig jaar zijn 100e druk in. Hierin zette de voormalige professor Davutoglu uitgebreid de plannen uiteen om het historische ‘hinterland’ van het Ottomaanse Rijk opnieuw onder Turkse controle te brengen. Enkele jaren geleden verduidelijkte de huidige premier letterlijk dat het om alle gebieden van Bosnië tot Syrië en van Libië tot Georgië gaat. Waarbij de verovering van Jeruzalem –en dus het verslaan van Israël- als de absolute hoofdprijs wordt gezien.

Turken zien zichzelf in centrum nieuw islamitisch rijk

De AKP-leider is van mening dat Turkije niet aan de rand van het Europese / NAVO-blok behoort, maar het centrum moet worden van een islamitisch wereldrijk. Daarom vindt hij dat de Westerse bemoeienissen op de Balkan en in het Midden Oosten en Centraal Azië schade toebrengen aan zijn gewenste Turks-Ottomaanse wederopleving. De Turken moeten zich wat hem betreft daarom afkeren van het Westen en hun eigen ‘nationale belangen’ volgen.

De islamistische regering in Ankara heeft juist om die reden van meet af aan de bloederige opstanden in Libië, Egypte en Syrië gesteund, of doet dat nog steeds. De Turken wilden deze landen in chaos storten, zodat ze ernstig zouden worden verzwakt. Dan zal het snel groter en sterker worden Turkse leger in de waarschijnlijk al nabije toekomst eenvoudig deze gebieden kunnen veroveren.

In Libië ging het met hulp van de NAVO-partners naar wens, maar de Syrische president Bashar Al-Assad blijkt tot nu toe een zeer lastige te nemen horde. Daarom opende Turkije zijn grenzen voor de islamistische rebellen, met wie ze tenslotte een gezamenlijke ideologie delen. Ook hierin werden en worden de Turken gesteund door de VS en Europa.

‘Herstel tussen 2011 en 2023’

Zowel Davutoglu en Erdogan herhalen met grote regelmaat het jaar 2023 als een soort absolute deadline. ‘Wat wij ook tussen 1911 en 1923 hebben verloren, uit welke landen wij ons ook hebben teruggetrokken, wij zullen tussen 2011 en 2023 onze broeders in die landen opnieuw ontmoeten,’ zei de premier in 2012. ‘Wij zullen het keurslijf van Sykes-Picot, dat voor ons gevormd werd, breken.’ In dat in 1916 gesloten verdrag bepaalden de Fransen en Britten de huidige, veelal kunstmatige grenzen van het Midden Oosten.

Hoewel veel Westerse analisten denken dat de AKP over zijn top heen is, waarschuwde Davutoglu zijn volgelingen zich op te maken voor plotselinge nieuwe verkiezingen. De zelfmoordaanslag enkele dagen geleden in Suruc, bij de Syrische grens, waarbij 32 jonge Turkse activisten om het leven kwamen, zal mogelijk als excuus worden gebruikt voor militair ingrijpen in Syrië, zogenaamd om ISIS te bevechten.

Trojaans Paard, 8e wereldrijk

De NAVO heeft nog maximaal 8 jaar omdat te ontdekken dat het een Trojaans Paard binnen de eigen muren heeft: Turkije. Als Europa de komende jaren weigert zijn ogen open te doen, dan zal het in uiterlijk 2023 –maar mogelijk al veel eerder- op een zeer onaangename, uiterst ruwe wijze wakker worden geschud als de Turken zich tegen het Westen keren en hun lang geplande gewelddadige veroveringstocht in het Midden Oosten beginnen.

In Bijbels perspectief geplaatst: dan zal het geprofeteerde laatste, 8e wereldrijk een feit worden, en zal de allerlaatste fase van de ‘eindtijd’ beginnen.


Xander

(1) Shoebat

Zie ook o.a.:

28-05: Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël (/ Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk oprichten)

22-05: Turkse premier belooft na herverkiezing Israël aan te vallen
16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
05-03: Iran toont enorm spandoek met afbeelding Mahdi geholpen door Jezus (/ Ook islamitische teksten voorspellen Turkse aanval op Israël en Europa)
29-01: Shia moslims verwachten snelle komst Mahdi nu Saudische koning dood is (/ De opkomst van het geprofeteerde 8e wereldrijk in 2023)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
30-12: Turkse premier belooft Hamas spoedige invasie van Jeruzalem
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
13-11: Turkije dreigt Israël met militair ingrijpen om Jeruzalem
09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthuld
 (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije

30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk

2013:

23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd


Reacties

Willem op 23-07-2015 15:22

In Bijbels perspectief geplaatst: dan zal het geprofeteerde laatste, 8e wereldrijk een feit worden, en zal de allerlaatste fase van de ‘eindtijd’ beginnen.

Waar kan ik dat vinden in de Bijbel?.

Het is altijd."Turkije wikt, de God van Abraham, Izaäk en Jacob beschikt.

Stefan op 23-07-2015 15:31

Laat ze maar doen die Turken, ze vergeten dat andere landen daar in de buurt niet zullen toleren dat turkije terug landen gaat binnenvallen en de Christenen uit te moorden zoals ze  dat 700j lang daar  gedaan hebben, Vladimir Putin nuked gewoon Turkije dan indien die 1balkan land en andere landen daar binnenvalt. Die islam beseft echt niet dat ze hun eindklok inluiden met dat moordend ottomaans rijk dat ze willen herstellen, en wat nog lachwekkender is alsof SA en de Golfstaten onder Turks bewind willen leven het MO en Turkije gaan niet samen door de deur, turken en marokanen haten elkaar ook al zo erg... Heel goed nieuws dit is het einde van de islam! Straf openlijk oproepen naar een tijdperk ottomaans rijk dat honderden miljoenen slachtoffers gemaakt heeft tijden die 700j moordende raid! Als of de Sjiieten van Iran en Syria gaan knielen voor de Turken, hahahahaha kom niet meer bij van het lachen, die islam zal zichzelf uitroeien!

Wat was het nu weer aan genociden op de mensheid? Een anderhalf miljoen Christelijke Armeniers uitgemoord, de Grieken uitgemoord, de Serven uitgemoord, Russen uitgemoord, Bulgarije horror aangericht die islam daar, hongarije idem kortom al die Balkan en oostblok landen zijn dat niet vergeten hoor, miljoenen en miljoenen mensen daar Christenen uitgemoord door de islam en die erdogan geloofd echt dat die dat kan herhalen... Onderschat Oostblok volk niet de turken hebben daar ook hun tanden op gebroken net als Napoleon, Hitler en tis eender wie het Orthodoxe Christendom uitmoord en aanvalt. -- ge gaat niet weten wat je zal meemaken! en wat nog lachwekkender is eens IS in de EU is via Balkan slachten die mee die Turken af hoor want in het kalifaat past erdogan niet met zijn fantasiën! Erdogan met zijn 1000 kamer paleis-- Is regelrecht tegen het kalifaat hoe die leeft.--

PJ op 23-07-2015 15:40

Zeer terecht dat de Grieken zoveel in wapens en oorlogsschepen investeren, ook al is dat op onze kosten.

mark op 23-07-2015 16:19

Dit verhaal is de waarheid...... Let maar op. Wees verstandig en ga niet in buurten wonen waar deze lui zich manifesteren.

bobzelf op 23-07-2015 16:36

beste   PJ

De   Grieken  investeren  helemaal  niets   !!

o.a.   de  500  miljoen  euro  aan  nieuwe  tanks,  zijn  de  grieken  door  -- verwijderd, zie site regels . Mod. merkel  door  hun  strot  gedrukt ,

als  deal   voor    een   nieuwe  Bail-out 

Dus  zeg  maar  frau  merkel ,  iets   met   hoofd  en  veel  boter  !

 

gr.  bob

Juanes op 23-07-2015 17:32

Waar gaat deze planeet heen? Ik las net ook over de Fema Camps, wat dus gewoon concentratiekampen van de toekomst zijn, voor mensen die kritiek hebben op de EU, of de chip (Amerikaanse uitvinding)weigeren,daklozen. 

Ik vraag echt of wie nou het ergste is , de Islam of America, volgens mij gewoon beiden het as van het kwaad. Ik begin nu ook steeds meer te begrijpen waarom America zich tegen Israel zal keren. Wat een eng land is America toch aan het worden. 

Krijgen we straks weer achteraf, te horen: Wir Haben das nich gewust!

corbison op 23-07-2015 17:47

Als dat zo is dan zijn we wel van die politiek correcte rovers bende uit Brussel af, maar ja of je nu door de hond of door de kat wordt gebeten het blijft het zelfde het doet au

Ike op 23-07-2015 18:17

Intussen bijten de IS beesten naar de handen die ze voeden;

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24300351/__Gevechten_tussen_Turkije_en_IS__.html

IS doet dit ook met de Saudi's en de VS. Binnen al deze landen en in Europa gebruiken de Inlichtingendiensten deze pionnen om gepolitieke waanzin te verwezenlijken. De generaals die daarna deze beesten moeten ondersteunen of later zelf tegen vechten kunnen ze wel vermoorden.

Binnen al deze landen ligt daar dan ok een additioneel gevaar; 'Dat de macht word overgenomen door militairen'.

Het is begrijpelijk dat leiders van bevolkingsgroepen het zat zijn dat ze beperkt worden in hun contact met hun geloofs of rasgenoten en dat ze de getrokken landgrenzen door de coloniale mogendheden onacceptabel vinden. De laatste grenzen zijn puur uit machtswellust getrokken. Maar het verschuiven van deze grenzen leid altijd tot oorlog en slachtingen.

Grenzen op basis van de lokatie van bevolkiingsgroepen zijn ook onhoudbaar omdat de mensen met hun voeten stemmen als ze de politici zat zijn. Ze gaan gewoon ergens anders wonen en als je op die basis grenzen trekt leid dit ook continue tot oorlog.

Blijft over het probleem met de machtswellustelingen die zich politici noemen en alleen maar een oplossing zien in een groter rijk waarbinnen andere volken ondergeschikt gemaakt worden aan het volk waar deze zich zelf toekent.

Het grappige en trieste is dat deze leiders vaak een persoonlijk probleem hebben vanwege hun lengte, geboortegrond, oorspronkelijk geloof of ras. Vervolgens gaan deze schreeuwen dat iedereen zo moet zijn als de dominante groep, terwijl ze zelf niet voldoen aan het ideaal.

Deze politici leiden grote hoeveelheden mensen naar de afgrond.

Ik geloof ook dat Saudi, Turkije, Israël en de VS allemaal een stuk van Syrië willen hebben en dat daar ook het gevaar van een WWW in zit. De vrede word hier niet bewaakt door de NATO, maar door mogendheden die zelf ook extreem kunnen reageren.

Iedere politici buiten Koerdistan wil de Koerden redden van andere partijen door ze plat te bombarderen en te beschieten en totaal Koerdistan terug te brengen onder Irak, Syrië, Iran of Turkije.

Israël hielp eerst ISIS strijders , maar zal graag de Druzen redden door de gehele Golan te gaan bezetten en een deel van de gasvelden voor de kust.

De Nato bevrijd graag Syrië van Assad om de pijpleidingen door Syrië heen te gaan leggen naar de VAE en Saudi en te voorkomen dat Iran er pijpleidingen doorheen legt.

Geen enkele partij kan het wat schelen wat voor massamoorden er bij begaan worden.

'Collateral damage'

Ceneca op 23-07-2015 19:14

Amen.

@willem,  Zoek op Mesesch het noordenrijk en volg de geslachtlijn waar Mesesch zich nu bevind. Noord, zuid oost en west moet je altijd vanuit Israël, Jeruzalem bezien.

Luuk op 23-07-2015 19:29

Volgens Openbaringen 9 gaat 1/3 van de mensheid sneuvelen, wat een vreselijk vooruitzicht !

Overigens is dit verhaal van Xander al langer bekend bij Christenen : http://inbijbelsperspectief.weebly.com/turkije-op-weg-naar-een-islamitisch-sultanaat-in-de-eindtijd.html

ottoman op 23-07-2015 20:14

Marokkanen en turken elkaar haten? Dit is nieuw dan. De shiiten van iran ookal behoren die helemaal niet tot t ottomaans rijk maargoed ook die haten turken niet, de arabieren (goedgelovigen) de turken (goedgelovigen) zijn broeders wnr de arabier in nood is moeten ze onder de ottomaanse paraplu, de moslims haten elkaar niet en de christenen en joden hebben het nooit zo goed gehad als in t ottomaanse rijk zelfs beter dan nu in het huidige westen! Nu zijn de leiders niet die bij de goedgelovigen behoren vandaar de gecreerde verdeeldheid van de britten en hun naasten, de ottomanen worden bewust machtig gemaakt ook door de eu, gister in t nieuws weer n mega bedrijf overgekocht van nederland door turkije, je zal zien iedereen moet terugtrekken naar zn eigen gebied, als de ottomanen slim spelen laten ze n stuk land gwn voor de israeliers voor de goedgelovigen en laten ze alle kerken en synagogen als er vraag is naar meer maak t voor ze, netzoals toen maar wees n eenheid!

Anna op 23-07-2015 20:29

Als je dit artikel zo leest dan staat ons nog iets te wachten...

dan gaat Tukije in oorlog met Iran.....

Want de ene wil het  Ottomaanse rijk  herstellen en de ander wil een totale vernietiging van Israel.....hun beider doel is Jeruzalem!!!!!!! Hoe zou dat toch komen?

Toen het Ottomaanse rijk er nog was keken ze niet om naar Jeruzalem en nu opeens willen ze het hebben hoe komt dat toch? Datzelfde geldt voor Iran die zijn nog nooit in Jeruzalem geweest en waarom zouden ze dit dan nu willen " vernietigen"??? Ja ten tijde van Koning Ahasverlos is het hun niet gelukt om de Joden te vermoorden, nu lijkt het hun dankzij Amerika wel te gaan lukken....... Maar waarom toch Israël en ook hun gulle gever van de atoombom Amerika, vernietigen? Welke kwade machten zitten hier toch achter??? 

en de Israëlisch; die zitten daar tussen in......

Bijbels gezien klopt dat ook want de volken van rondom zullen optrekken naar Jeruzalem onderling ruziën en elkaar vernietigen...dat is in de geschiedenis al vaker gebeurt alleen nu zijn er " andere wapens" in het spel.. Daarna zullen alle volken zich ermee gaan bemoeien......op advies/ aanraden of onder aanvoering van de VN  en de EU ????? en ze zullen optrekken naar het dal van Josefat, en ze zullen zich aan de steen Jeruzalem vertillen....dan zal God zelf ingrijpen.

er staat ons nog iets te wachten......

Ike op 23-07-2015 23:38

@ottoman op 23-07-2015 20:14

Het klopt dat er een moment in de geschiedenis is geweest dat Christenen liever onder de Ottomanen leefden met speciale belasting dan vervolgd worden door het heersende Christelijke geloof. Maar dat was ook niet blijvend.

De Joden en Palestijnse moslims en Christenen hebben in het verleden ook onder een Joodse staat naast elkaar geleefd zonder problemen. ook daar kwam een einde aan door heersers.

Alle kanten hebben terreurbeleid gevoerd door de eeuwen heen. De meesten herkennen echter niet dat je vrede niet maakt met je vrienden, maar met je vijanden. Alle partijen willen meer, meer en meer.

Een stuk land voor de Israëliers laten? Waar? Aan de andere kant van het Ottomaanse rijk zodat de Israëliers een dodenmars moeten gaan lopen net zoals de Armeniërs tijdens de Armeense genocide op hen?

Geen enkele Islamitische heerser zal de Tempelberg ongemoeid laten. Men wil de heilige Joodse plekken vernietigen.

De agenda word tegenwoordig bepaald door Salafisten en Joods Orthodoxen die elkaars heilige plekken willen weghalen.

ottoman op 24-07-2015 01:50

Ike

Ben t voledig met je eens eigenlijk zou mooi zijn als er tog n stuk land voor israeliers blijft de moslims zijn denk ik enkel op de tempelberg uit, dr na zou er meteen n vredes verdrag moeten komen, maaja ik weet t ook niet ik wens iedereen vrede, kunnen ze dit gebied niet gwn aan palestijnen geven met n voorwaarde dat de klaagmuur toegankelijk blijft voor joden, dit zal de moslims mogelijk stoppen in de aanval te gaan en israel heeft verder alles 

Rom op 24-07-2015 08:50

Ja h`otteman:Prik maar een datum:Veel succes meneer Erdogan!

Mr-Dutch op 24-07-2015 09:26

Zelfs de kleuren van de vlaggen van het opkomende 8e wereldrijk komen overeen met die in de Bijbel worden genoemd: (vuur-*)rood, (hyacint-*)blauw en (zwavel-)geel (Opb.9:17; *=KJV)

Is het nou echt niet duidelijk dat Openbaringen gewoon nep is? Elk persoon kan iets van Openbaringen na doen. Wil je macht lees dat gedeelte en begin.Hetzelfde wat de IS leider gedaan heeft met: Als de Zwarte vlaggen zichtbaar zullen zijn in Azie zal de Mahdi komen. Nou als je dat tekst leest dan kan je het toch gewoon nadoen en iedereen gelooft jou? Is toch puur mensen werk? En het erge is iedereen gelooft het.Er is maar 1 boek waar waarheid in staat en de profetieën zijn zo cryptisch dat niet zomaar iemand iets kan uitvoeren. 

Rob ter Horst op 24-07-2015 13:22

@ Mr-Dutch op 24-07-2015 09:26

Met dat "Er is maar 1 boek waar waarheid in staat" bedoelt u waarschijnlijk de bijbel?

Axmann op 24-07-2015 13:44

In de jaren '30 van vorige eeuw werd er in Duitsland massaal gebouwd aan kolossale, monumentale gebouwen die eeuwen mee moesten gaan. Berlijn zou omgedoopt worden tot Germania en de 'wereldhoofdstad' moeten worden. Deze stad Germania zou, qua schoonheid en grandeur, Parijs overvleugelen. Dit alles zou gerealiseerd moeten zijn in 1950. Van Hitlers bombastische dromen kwam echter niets terecht en zijn Derde Rijk werd totaal verpletterd.Ditzelfde zal met Turkije en de dromen van Erdogan&Davutoglu gebeuren. God is er namelijk ook nog!Daarnaast druist dit in tegen de wereldplannen van de Illuminati. Overigens: Obama is over anderhalf jaar geen president meer, dus zijn huidge steun aan Turkije is van korte duur. Wellicht zit Trump dan op de troon en die vaart een totaal andere koers dan Obama.

ottoman op 24-07-2015 14:09

De zwarte vlaggen begonnen al ik khorasan huid afganistan die was al jaaaren terug begonnen, tuurlijk kan dat ze dit lezen en nadoen maar dit voorspelde t boek alsnog dan vandaar dat t gebeurd, dit doe je niet zomaar ff in je eentje er zitten hele machten achter en de boeken leggen die machten hiermee bloot dus je kan al nagaan dat dit iets diend wat niet goed is, de voorspellingen komen uit met of zonder nadoen ze zullen gebeuren, de akpartij in turkije diend ook die wereld order, bijbel waarschuwt de mensen denken dat dit komende ottomaanse zelfde is al de oude, de komende is opgericht door heel iets anders

joepiejee op 24-07-2015 16:20

Het is duidelijk mdat de rekening hiervoor  bij de eu-burger op de mat ligt\?

Dank u foutje niet hierom gevraagd?

ottoman op 25-07-2015 00:01

Wrm word ramadan hier in t arabisch vertaald? Is zelfde als n nederlandse film met indishe ondertiteling laten zien aan de nederlanders haha of is het bedoeld om turkije n erg islamtish karakter te geven zoals t radicale in dd arabische landen, turkije is bij voorbaat altijd slecht vinden jullie de turken zo slecht? En de christelijke turken dan?

Spiegel op 25-07-2015 11:04

Er is een ding wat de Arabieren niet kunnen, en dat is onder de sharia leven.

De Arabische goden hebben niets anders bewezen dan een stel oorlogszuchtige tijdelijke aggressieve schizofrene goden te zijn met veel qwats.

Stefan op 25-07-2015 13:54

@Ottoman

en de Christelijke Turken dan? Wel die willen geen ottomaans rijk waar hun voorouders zelf  gekeeld werden door de islamieten, die zijn geen fan van Erdogan zoals jij hem op handen draagt! Mag ik u uit uw fantasie droom halen, Turkije spreekt geen arabisch maar Turks! Wat voor ziekelijke  fantasie heeft die erdogan eigenlijk? Denk jij nu echt dat echte Arabieren onder erdogan zijn ottomaans rijk gaan/willen leven? Wakker worden man! De moment dat Erdogan zijn ottomaans rijk in het leven roept trekken alles van IS Al Qaidan, Al Nusra alles van die moordende Islam naar Turkijke en zullen alle turken plus erdogan kopje kleiner maken!  Jij geloofd echt in sprookjes dat het Midden Oosten ooit zal toleren dat Turkije hoofd van de islam wordt via dat ottomaans rijk, ze spreken nog jiet eens Arabisch!!!!! Het enige wat erdogan zijn eigen volk aandoet met dat ottomaans rijk is er onder vreselijke oorlogen zetten, want wat gaat Turkije doen met de Christenen en andere niet moslim Turken daar, net het zelfde wat ze 700j deden nl ze uitmoorden.

Jij zit hier zonder dat je het beseft Ottoman (je naam zegt genoeg) alles te verheerlijken om dat ottomaans rijk te verdedigen en jij wilt dat ook terug, onthou 1 ding héél goed, indien Turkije het flikt duurt het welgeteld 5 min en gans de islam wereld plus Rusland Iran, China die gaan turkije dan laten zien wat de eeuwige jachtvelden betekenen, er zal niets overschieten van Turkije dan, wake up man Turken kunnen nooit de islam rulen boven de Arabieren zelf, vergeten waar Mekka ligt? niet in Turkije maar in Saudi Arabie, en SA zal Nooit toestaan dat de Turken rulen boven hen! Dat jou nickname "ottoman" is verraad je wens dat je moordend ottomaans rijk terug wilt! Anders noem je jezelf geen "ottoman"!

 

ottoman op 25-07-2015 19:03

Ottomaans was ook geen arabisch! Wel waren ze succesvol mekka en medina zijn ook binne het ottomaans gebied, de arabieren hebben de turken nodig alleen dit word duidelijk tijdens nood! De eerste wereld oorlog waren de landen tegen de ottomanen helemaal niet succesvol se waren enkel succesvol verdeeldheid te creeeren van binnen dit zal bij de volgende ronde niet vergeten zijn door de turken en arabieren, stefan denk jij dat ottomaans arabisch is? Ottomaanse rijk keek niet naar rassen maar naar t geloof , hoe dan komt het ottomaanse rijk de verlosser van de ellende de vrijheid voor christenen en joden in het middenoosten

Disciplus Simplex (n ingelogd) op 25-07-2015 19:30

Ottoman, voor de zoveelste keer: ----, daarna geschiedenis en daarna je kop eens uit het zand halen. --- niet persoonlijk aanvallen. Mod.

"Marokkanen en turken elkaar haten? Dit is nieuw dan."

Nee, dat is al heel lang zo. Sinds de inval van het Ottomaanse rijk in Marokko waar ze vreselijk huisgehouden hebben.  

"De shiiten van iran ookal behoren die helemaal niet tot t ottomaans rijk maargoed ook die haten turken niet, de arabieren (goedgelovigen) de turken (goedgelovigen) zijn broeders wnr de arabier in nood is moeten ze onder de ottomaanse paraplu, de moslims haten elkaar niet" 

-- De Ottomaanse paraplu? De Farsi haten de Koerden, de Koerden haten de Turken, de Turken haten de Armeniers, Russen vice versa, de shia haten de soeni's, de alevieten, jezidis enz enz. 

Islam is een religie van onderhuidse haat en oorlog. Het heeft de mond vol over rechtvaardigheid maar rechtvaardigt diefstal, moord, discriminatie, verkrachting, pedofilie, pederastie, liegen en bedriegen. Alles wordt gerechtvaardigd door het 'hogere doel' en de beloning van de 'gelovige' dmv. genoegdoening van de lagere lusten (sex, macht en welvaart).   

De Arabieren hebben niet voor niets gestreden mèt de Engelse qufirs (olv Lawrence of Arabia) tegen de Ottomanen omdat ze hun wrede overheersing zat waren. 

Enig idee wat goedgelovig betekent? Iemand die simpel gelooft wat hem verteld wordt, ook al is het totaal onlogisch of compleet uit de duim gezogen, is goedgelovig. Bij nader inzien is dat wel een eigenschap die de meeste islamieten tentoonspreiden. Niet zelf nadenken, gewoon annemen voor waar. En daar dan trots op zijn.

Arabieren en Turken of Ottomanen zijn geen broeders. Het zijn compleet verschillende volken. Arabieren zijn een mengsel van bedoeienen en kleine woestijnstammen, Turken komen ergens uit de buurt van Mongolie. De islam is een religieuze vorm van cultureel imperialisme. Elke moslim wordt geacht de gebruiken van de Arabische woestijnstammen in acht te nemen (bidden, bedevaart, offeren, vasten, sluiers etc) en de Arabische taal te leren en schrijven. Pas na de instorting van het Ottomaanse rijk heeft Kemal Ataturk het westerse schrift ingevoerd en gebruiken (kleding) naar westers model aangepast omdat het Ottomaanse rijk achter was gebleven in hun ontwikkeling (industriele revolutie) juist door deze archaische vóór-middeleeuwse wetten. 

"en de christenen en joden hebben het nooit zo goed gehad als in t ottomaanse rijk zelfs beter dan nu in het huidige westen!"

Ja natuurlijk! Liever een kopje kleiner (letterlijk onthoofd!) of 40% jizija betalen dan vrij man zijn en je eigen zaken bepalen. Werkelijk? Als er hier nog Joden ronloopen, die hier gewoon welkom zijn, dan worden ze bedreigd, bespuugd, uitgescholden door... 'jongeren met licht getinte huidskleur'. Oftewel; islamietien. 

"eigenlijk zou mooi zijn als er tog n stuk land voor israeliers blijft de moslims zijn denk ik enkel op de tempelberg uit,"

Natuurlijk. Verkoop de huid alvast voor je je de beer geschoten hebt. Wat een gotspe. Van wie is dat land? JHWH zegt in zijn de heilige schrift: het land Israel is van mij, en Jacobs nakomelingen hebben daar hun erfdeel. De Joden mogen daar wonen. De Ottomanen hebben het eeuwen beheerd en totaal laten verslonzen. Eind 19e eeuw woonden er amper mensen, het land was een woestenij zonder akkers en alle steden lagen in puin. Onder wettig besluit van de Volkenbond is Israel en Jordanie toebedeeld aan het joodse volk, deze resoluties zijn door de VN in 1948 integraal overgenomen. Toen de sinds 1900 teruggekeerde Joden het land weer tot bloei brachten kregen de Aarabieren het eindelijk door en werden ze afgunstig op de welvaart die zij zelf niet tot stand hadden weten te brengen. Toen wilden ze ineens aanspraak maken op het land. En op Jeruzalem dat niet eens in de Qur'an voorkomt.

Als YHWH's zegen duidelijk op het land ligt willen ze ineens hun 'erfenis' terug die ze verkwanseld hebben. Dit maakt wel duidelijk van wie de Arabieren afstammen: degenen die vonden dat zij als oudste recht op de erfenis hadden: Ishmaël en Isa (Ezau).

"als de ottomanen slim spelen laten ze n stuk land gwn voor de israeliers voor de goedgelovigen en laten ze alle kerken en synagogen als er vraag is naar meer maak t voor ze"

-----

Harold op 25-07-2015 23:38

@Ottoman 'laten ze n stuk land gwn voor de israeliers'  Dit komt een beetje over als 'nou vooruit dan maar een stukje voor Israel dan hebben ze tenminste niets te klagen' Dat kan niet de bedoeling zijn. Het gehele land incl. Westbank (Judea en Samaria) Gaza, Oost-Jeruzalem, tempelberg, Golan en wat mij betreft Jordanie ook is volledig Israelisch grondgebied. Hoe je de geschiedenis ook binnenste buiten keert, Israels rechten op dit gebied liggen volledig vast en zijn onaantastbaar. Sterker nog, in de jaren 20 is met de San Remo resolutie, het zojuist door mij genoemde gebied, officieel in de moderne tijd geaccepteerd als Israelisch grondgebied, door de toenmalige volkenbond. 

Dit is ook de reden dat alle VN resoluties v.a. 1947 waarin Israels aanwezigheid op zijn grondgebied als illegaal wordt bestempeld, niet juist zijn. Bij de oprichting van de VN heeft men een resolutie aangenomen waarin is vastgelegd dat de voorgaande resoluties van de Volkenbond, dus incl de San Remo resolutie intact blijven. De San Remo resolutie waarin de grens van Israel, incl. WB, Gaza, Oost-Jeruzalem en Jordanie vastligt, geldt tot op de dag van vandaag nog steeds, hoe rot dit voor de VN ook is. Wanneer men deze resolutie ontkent, ontkend men niet alleen het bestaansrecht van Israel, maar ook dat van Irak en Syrie, die ook met de San Remo resolutie zijn opgericht.

Een klein stukje 'moderne' geschiedenis over Israel voor jou Ottoman. Overigens mocht Turkeije of welk land dan ook Israel gaan overheersen, ga er maar vanuit, dat men er niets aan zal hebben, want het land vervalt weer in de woesternij zoals het 2000 jaar lang geweest is. Er ligt alleen zegen op het land als het in bezit is van de Israeliers. Het is zelfs zo dat de zgn. 'Heiligheid' van de tempelberg voor Moslims verdwijnt, als er geen Joden zouden bestaan. Dit is alleen geclaimd door Moslims, opdat de Joden daar geen toegang tot zouden krijgen, want iedereen weet dondersgoed dat er twee Joodse tempels hebben gestaan. 

Zo simpel als jij het stelt ligt het niet. Israel bezit op dit moment eerder te weinig dan teveel van zijn eigen grondgebied. 

Josef op 26-07-2015 11:50

ottomaan, Voor de zoveelste keer, lees eens de goed onderzochte geschiedenis over Israel inplaats van de islamitische en VN. leugens.

http://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse%20claims%20op%20het%20land%20zijn%20vals.htm

Stefan op 26-07-2015 12:29

@ottoman

Tegen dat de VS en Saudi Arabie gedaan hebben met Erdogan en Turkije te gebruiken voor hun doeleinden zal Turkije getrakteerd worden op horror wraak van IS en de rest... Dat cadeauke geeft de VS aan alle landen die ze misbruikten voor hun doeleinden! Onvergeeflijk dat jij duft schrijven dat "het ottomaanse rijk de verlosser van de ellende de vrijheid voor christenen en joden in het middenoosten".

Zo'n domheid dat durven schrijven getuigd ofwel van een domheid en brainwashing ongezien bij jou, of je lacht er gewoon mee dat miljoenen en miljoenen en miljoenen Christenen vermoord werden door de Turken, de turken hun werkwijze was de mensen kelen onthoofden en spiesen langt de weg 700j lang, de Joden werden ook barbaars door hen vermoord.

Waarom denk je dat Attaturk alles moest veranderen om die barbaarse geschiedenis van de Turken ergens goed te maken. Man jij beseft nog niet voor een 100 duizendste hoe de planeet niet vergeten is welk moordend rijk dat was en hoe gehaat  zij zijn daarom. Dus begin maar al te bidden dat erdogan zijn moordend ottomaans rijk niet terug in het leven roept, want dan maak je mee dat gans het Oostblok, gans de Arabische wereld samen spannen om Turkije op te ruimen. Als ik van u was zwijg erover over dat ottomaans rijk want als het er komt zwaai dan met het handje naar je land. Voor je zaken hier schrijft waar je totaal geen verstand van hebt verdiep u eens in de geschiedenis, de reaguurders en ik weten meer dan jij over je eigen land en geschiedenis; en laat aub die domheid achterwege van te schrijven dat Christenen en Joden baat hadden onder ottomaans rijk??? En ja hoor Marokanen kunnen jullie bloed drinken, ook hier zie je dat Turkse en marokaanse gemeenschappen leven niet samen maar naast elkaar elk in zijn buurt niets broederlijk samen de islam delen, neen ieder voor zichzelf en eigen volk!

En de Arabieren die kunnen de  Turken nog minder uitstaan vanwege hun degoutante ottomaans rijk en wat zij de arabieren aandeden. Mohamed was geen Turk maar een arabier onthou dat heel goed! Erdogan zal her wel beseffen en voelen wanneer de islam wereld afrekend met turkije omdat Turken zich boven de arabieren en Mohamed zetten!

Ike op 26-07-2015 17:46
Stefan op 26-07-2015 12:29
Kleine kantekening. Tijdens de Spaanse Iquesitie zijn een paar honderdduizend Spanje uitgevlucht en opgenomen in Turkije. In Spanje moesten zij zich bekeren of werden zij vermoord. IN Turkije zijn ze later tegengewerkt, maarkonden zij zich wel eerst vestigen.
Alle culturen hebben zulke donkere perioden gekent.
De periode nu onder Erdogan is echter helaas ook een donkere periode.
Tijden Ottomaanse tijden hielden de Ottomanen schietoefeningen met cannonen op de Sphynx en andere standbeelden in Egypte.
Hetzelfde niveau van cultuurbarbarisme dat nu met ISIS toegepast word.

ottoman op 27-07-2015 06:28

Word nou eens wakker, wie tegen de turken keert zal zn vingers branden, het doel van israel is ook n stuk van turkije te pakken, mocht dit ze lukken is dit niet voor lang! De turken kun je doden maar je kunt niet winnen! Wrm anders zoveel gedoe tot vandaag de dag toe? De russen de engelse, fransen,australiers,nieuw zeelanders, polen, bulgaren,roemenen, serven, armenen, arabieren ,italianen,grieken, chinezen,noem zo maar op, ze kunnen stuk voor stuk de turken niet klein krijgen, turken zijn millitair n gezegend volk, zoals de joden dat in t bedrijfsleven zijn, turkije willen ze alsnog kapot maken, ow en de turken zijn ook n stammen volk met veel gelijkenissen als de arabieren dit was een van de redenen dat ze vrijwillig over gingen op de islam, arabieren en turken zijn broeders, zodra je een geloof deelt ben je dit, alle moslims zijn broeders van de turken! De iraniers ondanks dat ze shiiten zijn en idd niet met soenieten door een deur kunnen zijn ze wel broeders van de turken alleen cultureel al, mischien nogzelfs meer dan de arabieren, turken zijn zon succes dat enkel 1 kant turkije turken n wereld oorlog laat beginnen, wat als alle stammen herenigen de turan, aziatishe turken dit is niet ongedaan te krijgen, wij gunnen de joden n eigen land en zijn nooit vijanden geweest, let niet op erdogan, hij verdedigt niet de echte turk, wel zijn veel turken tegen t systeem hoe israel nu bestuurd word! Er word te makkelijk ged8 over ons en dit is niet slim, de vreselijke nazis hadden dit wel door en zijn om turkije heen gegaan richting de kaukassus voor de olie bedden, niemand hoef ons te testen want iedereen die dat doe krijgt zn beurt, jullie vergeten hoe verspreid de turken in al die gebieden aanwezig zijn en dan niet te praten over de pro-turken die niet turks zijn, kortom er is geen volk op t moment die dit tegen ken gaan of het na ken doen ook de iraaniers niet, drm weten we dat t uiteindelijk goed zit! Succes jullie met de grote aanval op ons peace

ottoman op 27-07-2015 06:42

Miljoenen christenen vermoord door turken lijk mij wat overdreven maargoed, vul maar in hoe jullie het willen, ons weggestopte rijk past niet meer in de kluis en staat op uitbarsten, de vraag is niet of, maar wanneer, hoeveel jullie ook lijken kwa landen het is zijn allemaal stukjes van 1 angstig complot ik merk dat de turken meer rust hebben hierin, en voor de joodse broeders vrees ons niet! We zullen jullie beschermers zijn! Jullie hoeven niet meer in n seculier millieu te leven en er komt n einde aan t geweld die jullie de geschiedenis lang hebben ervaart, ik hou van jullie shalom

Rob ter Horst op 27-07-2015 12:18

@ ottoman op 27-07-2015 06:28

Wat een arrogantie!

Hoeveel volkeren in het verleden zijn zo arrogant geweest.

Hoeveel volkeren zijn onder gegaan...

Hoe is het eigenlijk gegaan met het Ottomaanse rijk na Wenen.

Harold op 27-07-2015 13:42

@Ottoman Het is helemaal niet erg om je vormalige vaderland in bescherming te nemen, maarje bent wel overduidelijk beinvloed door een bepalde docterine. 

'het doel van Israel is ook n stuk van Turkije te pakken' Dit is echt niet waar hoor. Israel heeft geen enkel belang bij Turks grondgebied, men is al druk genoeg in de weer om hun eigen grondgebied te blijven behouden.

'wel zijn veel turken tegen t systeem hoe israel nu bestuurd word!' Wat is er mis met dat systeem? Het is hetzelfde systeem als hoe Turkije bestuurd wordt en dat heet democratie! Dat het volk een leider gekozen heeft, die Turkije niet bevalt, is niet aan de Turken, zij stemmen voor een aankomende dictator, dus als veel Turken het niet met het systeem democratie eens zijn, dan vindt men dus dat Israel een dictatuur moet worden? Beetje vreemde redenering van je.

Josef op 27-07-2015 19:54

ottoman.

Jij blijft bezig met het zgn. ottomaanse rijk , denk jij werkelijk dat het er komt?

Het enige rijk wat er nog komt is het koninkrijk van de Here God, daar past jouw rijk niet in met louter moordenaars.

Waar haal jij de arrogantie vandaan.

Israel is zo'n klein landje en de hele wereld bemoeit zich ermee, maar wat er in de wereld aan islam moorden gebeurd daar horen wij jullie niet over.

Wees eens een keer redelijk ottoman en probeer die islam leugens 1 keer opzij te zetten, ga eens denken zonder die geindoctrineerde gedachten.

Lees de link eens  hierboven over  de leugenaren jasar arrafat en vele mohamedanen.

ottoman op 28-07-2015 07:06

Harold je heb ook gelijk dat ook t systeem van turkije niet goed is, dit klopt dit is de zogenaamde democratie, ik ken jullie vertellen dat t nietmeer bestaat, was het maar democratie zoals t hoord en niet van papier, ik vind t meer dictatuur, mischien is israel wel t minste dictatuur maar alsnog zit het niet goed, ze hebben de meeste lak aan de vn! Als je gebouwen van de vn bombardeerd vind ik t tog niet best. Zodra je ook maar 1kind dood vind ik ja al duivels, ik ben zelf vader en ik vind dat ik hier niet me ogen voor dicht moet doen,  ik moet hierin zo rechtvaardig mogelijk zijn en ook in israel niet, hemel niet n systeem op dat niet deugd! Dit doe ikzelf ook niet, uiteindelijk willen de israeliers wel t hele gebied van de eufraat tot de nijl denk ik zelf, mensen jullie vallen mij aan als n islam verdediger dit hoeft niet! Ik praat over gerechtigheid ik heb t niet over 1 van de heilige boeken. 

Harold op 28-07-2015 14:07

@Ottoman 'Ik praat over gerechtigheid' ja maar de gerechtigheid waar jij het nu over hebt loopt een beetje scheef door er vakkundig dingen uit weg te laten. Je geeft nl. aan dat Israel gebouwen van de VN bombardeerd en kinderen doodt. Als Israel dit zo uit het niets doet is dat zeker onrechtvaardig en verwerpelijk, maar de hoofdreden 'vergeet' je voor het gemak maar even?

Je 'vergeett' te vertellen dat Hamas als terreurorganisatie duizenden raketten op Israel heeft afgevuurd. Wat verwacht je dan, dat Israel die raketten gewoon op hun bevolking terecht laat komen? Dit is DE reden dat Israel heeft gebombardeerd, daar moet je niet Israel, maar Hamas op aankijken. Als Hamas zich gedeinst had gehouden, had Israel nooit Gaza gebombardeerd. Voordat Israel bommen afwerpt, werpt men flyers uit, zodat de bevolking gewaarschuwd wordt dat ze hun huizen moeten verlaten. Vervolgens wordt dit door Hamas tegengehouden en wordt de bevolking zelfs op strategische plekken als menselijk schild gebruikt. 

De zogenaamde VN gebouwen, zijn vooral VN scholen, waarvan allang is bewezen dat Hamas deze als raketopslag gebruikt, met als gevolg dat als Israel deze opslagen bombardeerd, Hamas weer het nieuws in de wereld kan sturen dat Israel scholen bombardeerd. De gevolgen daarvan ondervindt jijzelf nu Ottoman, want ook jij bent in de leugen getrapt, dat Israel klakkeloos kinderen vermoord. Wat dat betreft heeft Israel de propaganda oorlog wel verloren, want velen, en vooral in de Moslimwereld is men zeer goed om deze zaak eenzijdig te bekijken en de details maar even weg te laten.

'uiteindelijk willen de israeliers wel t hele gebied van de eufraat tot de nijl denk ik zelf'  Ik denk dat dit een vorm is van 'de klepel horen luiden maar niet weten waar de klok hangt'. Israel was het grootst ten tijde van Koning Salomo, maar toen besloeg het zelfs dat gebied nog niet. Het is ook nooit de intentie geweest van Israel om dit gebied in handen te krijgen, integendeel zelfs, men heeft zich zelfs bij neergelegd dat het Jordaanse grondgebied zomaar werd weggeven. (Zie mijn eerdere bijdrage over de San Remo resolutie). De uitspraak 'van Eufraat tot Nijl' is een Bijbelse uitspraak. Het is geen doel van Israel om dit te bereiken, maar een belofte van God aan Israel, dat dit ooit werkelijkheid zal worden, maar daar hoeft Israel zelf niets aan te doen, dit wordt door God zelf tot stand gebracht.

Josef op 29-07-2015 07:10

ottoman.

Bekijk dit filmpje  eens , hier zie je hoe haat geindoctrineerd wordt bij islam kinderen.

http://www.israelvideonetwork.com/radical-islams-children-shocking-video/?omhide=true&utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Radical+Islam%27s+Children+(Shocking+Video)&utm_campaign=20150728_m126727697_7%2F28+Today%27s+Israel+Connection%3A+Radical+Islam%27s+Children+(Shocking+Video)&utm_term=Do+you+really+know+what+is+happening+to+children+across+the+muslim+world_3F

ottoman op 29-07-2015 14:56

Ik ben begonnen aan mn bijbelstudie, alleen ik voel me wel verbonden met turkije dus elke aanval richting turkije raakt mij ook, harold ik ga naar de evangelishe kerk, hoe denken jullie daarover is het de juiste stroming volgwns jullie?

Harold op 29-07-2015 20:31

@Ottoman  Uiteraard raakt kritiek op Turkije je, want het is toch je vaderland en dat is ook niet erg. Alleen komt Turkije laatste tijd veel negatief in het nieuws, dus dan kun je ervan uitgaan dat mensen kritiek leveren, dit zegt nog niets over het volk, de mensen en zijn cultuur. Dit is vooral politiek georienteerd.

Ik vind het zeer bewonderingswaardig dat je besloten hebt een kerk te bezoeken. DE juiste kerk of groepering bestaat niet, maar ik zou ws. ook evangelisch kiezen, omdat deze vaak niet gebonden zijn aan tradities en dogma's en vooral Bijbelgetrouw proberen te zijn. Schroom niet om mensen , of de voorgangers vragen te stellen als je ergens meer over wil weten. In een goede kerk zal men je begrijpen en je zelfs graag uitleg willen geven. Als de kerk een Bijbelstudie groep heeft is dat ook aan te raden. Het is een goede manier om meer uit de Bijbel te leren en er met anderen mee over gedachten te wisselen en dat is zeer leerzaam. 

Ik wens je heel veel succes met je Bijbelstudie en hoop dat je je goed en geaccepteerd mag voelen.

ottoman op 30-07-2015 00:08

Dit is absoluut, ik voelde me meteen en ook het feit dat er geen extra tradities en beelden zijn sprak me al aan, de pastoor is gwn onder de mensen ik heb m al uitgenodigd bij me thuis we kunnen goed met elkaar overweg en iedereen is zo vredig en warm, nooit zoiets meegemaakt ik wist meteen dit is het!

Gloria D. op 30-07-2015 10:57

Turkse premier herhaalt dat Ottomaanse rijk wordt hersteld?

Tuurlijk heeft hij gelijk want Prof.Dr. Schilder schreef al decennia geleden:

'De hemel Moet vol maar de hel ook'.

Prof. Dr. Schilder heeft mede verantwordleijkheid gedragen voor de afscheiding bij de Vrijmaking in de jaren 40.

Leef dus het leven onder de zon als vrije Christenen met de liefde uwer vrouw. En weet dat eenmaal de Hemel u met gejuich zal ontvangen door de onmetelijke genade van Jezus Christus! Hallelujah!

Overigens is het Vrederijk al 15 jaar bezig! Hoewel de wereld ons anders wil doen geloven. Maar misconceptie is een wapen van Satan!

Spiegel op 30-07-2015 11:41

Kun je je voorstellen dat Mohammed zich tot een verdorven en oorlogszuchtig volk wende,,, dat juist dit volk de nieuwe joden zouden worden (joden kregen 600 jaar de leer van Jezus) Gabriell die bij Henoch bewees een oorlogszuchtige engel te zijn.

Een die ieder tegen elkaar opzet.

ottoman op 30-07-2015 17:36

Hoe is het vrede rijk al 15 jaar op gang dan? Gloria

Djt is geen kritiek wil gwn weten hoe en wat je bedoel

Harold op 31-07-2015 08:37

@Gloria D. 'leef dus het leven onder de zon als vrije Christenen' Hier kan ik het nog mee eens zijn, er wordt sowieso vaak te weinig nadruk gelegt op de vrijheid die je als Christen mag ervaren. Aan de ene kant mag je als je Jezus aanvaart, de volle vrijheid van het leven ervaren, maar aan de andere kant laten velen zich die vrijheid weer ontnemen door het volgen van een religie, die allerlei regeltjes oplegd.

'overigens is het Vrederijk al 15 jaar bezig' Hier kan ik het helaas niet mee eens zijn. Volgens jou is het vrederijk dus in 2000 begonnen? Kijk om je heen, de ellende is alleen maar erger geworden. Ook geeft de Bijbel een beschrijving van o.a. het 1000 jarig vrederijk, maar die lijkt in de verste verte niet op de huidige wereld. 

'maar misconceptie is een wapen van satan' Beetje pijnlijk om dit in verband te brengen met jouw punt dat het vrederijk al 15 jaar bezig is. Juist deze bewering vind ik een dwaalspoor opgezet door satan om Christenen te verleiden.

ottoman op 01-08-2015 15:34

Hier ben ik het mee eens harold, juist afgelopen 15 jaar is de ergste ellende wereldwijd aan het beginnen, van aanslagen tot crisissen, van opstanden tot politiekespanningen, op alle continenten terug te vinden er is nooit zoveel verdeeldheid geweest als nu zo lijkt het, natuurrampen ongelukken bijv vliegtuigen zijn meer geworden, in welke hoek zit die vrede rijk dan? ijsland? Nee landen als die hoor je nog niet veel

Pummel op 13-08-2015 00:40

Marokanen en Turken haten elkaar niet het zijn de wetserse slimmerikken die dit uiten om marokanen en Turken elkaar te laten haten wij zijn moslims,als het gaat over Onze schepper zijn het twee handen op een buik.en jullie geloven dat de marokanen en Turken elkaar haten,denk er niet aan dat waar is als ik morgen de marokanen en de Turken vraag om hand aan hand te geven en op straat te komen dan denk ik dat jullie dat in heel Europa niet kunnen doen,want jullie zijn gewoonweg spionnen van elkaar.Want bij jullie cultuur bestaat uit individueel leven(egoisisme) ieder voorzich,Marokanen en Turken zijn sociale mensen gaat bij een Turk of een marokaan  klop aan de deur zeg dat je honger heb ze zullen U met openhanden behandelen en geven wat ze kunnen maar jullie kunnen het niet.Marokanen en Turken zijn broers en zusters denk er goed aan jullie zijn gewoonweg opsteukers. basta 

Rob ter Horst op 14-08-2015 12:13

Pummel op 13-08-2015 00:40

Ik werk dagelijks met Marokkanen, Turken en Nederlanders en ik kan je vertellen dat je onzin loopt te balken, net als een ezel.

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl