Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland

Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan


Het Pentagon heeft de in juni opgestelde ‘Nationale Militaire Strategie van de Verenigde Staten in 2015’ gepubliceerd. Niet langer zijn terroristen de grootste bedreiging voor Amerika en zijn bondgenoten, maar –en wie zal dat nog verbazen- Rusland, en daarnaast overigens alle andere landen die niet handelen volgens de ‘internationale normen’, dat is: buigen voor de eisen van Washington, en net als de EU een volgzame vazalstaat worden.

 

‘Revisionistische staten’ moeten gehoorzaam worden

Nadat sinds het regime van president Clinton al 11 regeringen werden gebombardeerd en omver geworpen, kunnen tal van andere ‘rogue’ states –Armenië, Kirgizië, Ecuador, Venezuela, Bolivia, Brazilië, Argentinië- eenzelfde lot verwachten. Daar zijn de Amerikaanse overheid en inlichtingendiensten namelijk al jaren druk bezig de maatschappij te ondermijnen, omdat deze regeringen nog altijd weigeren zich te onderwerpen aan de ‘Nieuwe Wereld Orde’ zoals die ooit openlijk door president Bush sr. werd aangekondigd.

De hierboven ‘revisionistische’ staten in Azië en Zuid Amerika zijn –natuurlijk met uitzondering van Rusland- op geen enkele wijze een militaire bedreiging voor de VS. Toch worden ze als (potentiële) vijanden beschouwt, enkel omdat ze onafhankelijk van Washington opereren.

Het komt er dan ook feitelijk op neer dat het Pentagon alleen ‘onafhankelijke’ landen accepteert indien zij zich afhankelijk maken van de VS. Het Pentagon focust zich dan ook op met name Rusland, China, Noord Korea en Iran. Rusland is echter met afstand het voornaamste doelwit.

China’s defensie wordt –uitgerekend door Washington, een van ’s werelds grootste brekers van het internationale recht- weliswaar ook ‘inconsistent met het internationale recht’ genoemd, maar in weerwil van alle spanningen in en rond de Zuid Chinese Zee hoopt de VS toch op meer samenwerking.

Iran: akkoord of aanval?

Iran moet nog vrezen dat het -ondanks het feit dat volgens het Witte Huis een akkoord over het nucleaire programma van het land ‘nog nooit zo dichtbij is geweest’ (2)- eenzelfde lot zal moeten ondergaan als Joegoslavië / Servië, Irak, Afghanistan, Libië, Syrië, Somalië, Jemen, Pakistan en Oekraïne. Met dit excuus, dat Iran in tegenstelling tot al die andere landen wel degelijk een bedreiging kan gaan vormen voor Amerika’s grootste bondgenoten in het Midden Oosten: Saudi Arabië en Israël.

Hoewel het Pentagon het zoals we gewend zijn in termen zoals ‘het voorkomen van conflicten’, het ‘respecteren van de soevereiniteit’ en het ‘bevorderen van de mensenrechten’ verpakt, kondigt het in feite nog vele nieuwe oorlogen aan. Klaarblijkelijk kunnen de Amerikanen zich zonder oorlogen en nieuwe veroveringstochten niet ‘veilig’ voelen.

Er komt een nieuwe (wereld)oorlog in Europa

Zoals we al jaren geleden hebben voorspeld moeten de Europeanen zich dus gaan voorbereiden op weer een grote, mogelijk zelfs wereldoorlog op ons continent, en weer tegen Rusland. Tenzij het Kremlin natuurlijk buigt voor de wil van Washington, en net als onder andere de EU, Canada, Australië, Oekraïne en Japan een gehoorzame vazalstaat van Amerika wordt.

Als de VS niet de enige supermacht ter wereld kan blijven die iedereen zijn wil kan opleggen, dan kunnen we in de ogen van Washington maar beter allemaal dood zijn. Althans, dat is waar de nieuwe strategie van het Pentagon op neer komt. Tenslotte kan niemand verwachten dat Rusland dit tot in lengte van jaren over zijn kant laat gaan, zonder hier een halt toe te roepen en terug te slaan. Helaas lijkt dat precies wat de Amerikanen proberen uit te lokken, zodat ze kunnen zeggen dat de Russen de Derde Wereldoorlog zijn begonnen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Arutz 7

Zie ook o.a.:

26-05:Hoge NAVO-official verwacht nog deze zomer wereldoorlog (/ “Als we geluk hebben wordt het geen kernoorlog”)

22-05: Miljardair George Soros: VS en China op drempel van Derde Wereldoorlog
19-05: Infowars waarschuwt voor aanstaande wereldschokkende gebeurtenis
12-04: Franse geheime dienst: Russische invasie Oekraïne is verzinsel van NAVO
08-04: Reservisten Tsjechië en Slowakije weigeren mee te vechten in NAVO-oorlog tegen Rusland
11-03: Crisis Oekraïne: Amerikaanse generaal roept op zoveel mogelijk Russen te doden
06-03: Brzezinksi: Rusland gaat Estland en Letland aanvallen (/ VS voert anti-Russische propaganda en oorlogshitserij verder op)
28-02: 10 redenen waarom de VS en de EU uit zijn op oorlog
26-02: Voorspellingen zieners komen uit: Derde Wereldoorlog nabij? (/ Moslims zullen burgeroorlogen in Europa veroorzaken)
22-02: Stratfor over nieuwe oorlog in Europa: Niemand zal voor de EU willen sterven
21-02: Oekraïense ministerie BuZa eist dat Westen helpt met totale oorlog tegen Rusland
20-02: Topgeneraal: NAVO gaat zich actief voorbereiden op oorlog met Rusland
13-02: Betrapt:Regime Kiev geeft Amerikanen valse foto’s van Russische tanks in Oekraïne
08-02: ‘Europa moet oorlogskoers VS en NAVO loslaten en samen met Rusland wereldvrede redden’
03-02: Kernoorlog gevaar? Nucleaire plangroep NAVO sinds 22 jaar weer bijeen
20-01: NAVO-land Litouwen bereidt bevolking voor op Russische invasie
19-01: EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

2014:
20-12: ‘Oekraïne plant false-flag aanslag met kernbom voor oorlog NAVO tegen Rusland

05-12: Amerikaans Congres verklaart met nieuwe wet oorlog aan Rusland’
08-11: Weer geen bewijs voor Russische inval Oekraïne; ‘Westen zet IS in tegen Rusland’ (/ Wereldwijd befaamde hoogleraar/activist Noam Chomsky: Kernoorlog onheilspellend dichtbij door NAVO uitbreiding naar Russische grenzen)
14-10: Nobelprijswinnaar Vrede: NAVO dreigt kernoorlog met Rusland te veroorzaken
31-08: Council Foreign Relations: Crisis met Rusland is schuld van Westen
07-08: ‘Alleen Putin kan door VS gewilde wereldoorlog nog voorkomen’
02-08: Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
17-05: Oud-kanselier Schmidt hekelt grootheidswaanzin EU en waarschuwt voor WO-3
07-04: Adviseur Putin waarschuwt EU voor € 1 biljoen verlies en wereldoorlog
29-03: Obama drijft mensheid naar laatste wereldoorlog

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

 


Reacties

J-M op 11-07-2015 14:14

Dit was Paul Craig Roberts en niet Tyler Durden!

Vrgrt,

Boefje op 11-07-2015 14:33

Kleine kanttekening, het zijn uiteraard niet alle Amerikanen. Eerder een kleine elite die al geruime tijd de macht in handen heeft.

5318537 op 11-07-2015 14:36

Het zijn mensen/onmensen die achter alle bemoeienissen zitten.....En als deze bemoeienissen dodelijk zijn gaan deze personen voor moord/massamoord.....al heet zo,n heilige Bill Clinton.

Crow op 11-07-2015 14:42

Als het maar goed gaat met Bill C.

ieznogoedh op 11-07-2015 15:12

De USA kunnen wat betreft hun veiligheid best zonder nieuwe oorlogen.Maar goed, ze weten het elke keer weer te verkopen aan de rest van de wereld. 

Het probleem zit hem in hun economie. Die heeft wel weer een nieuwe oorlog hard nodig.

De tweede wereldoorlog was ook al zo'n opsteker voor de amerikaanse economie.

Zou me niet verbazen indien de amerikaans winnaar van de nobelprijs voor de vrede, samen met de Europese winnaars van de nobelprijs voor de vrede, het nog gaan redden om weer een nieuwe wereldoorlog aan te zwengelen.

rescue op 11-07-2015 15:30

Volgens Openb.18 wordt het moderne Babylon in een uur verwoest vanwege de tot de hemel gestegen zonden. Iedereen die nog denkt dat dit over een herbouwd dorpje in Irak gaat, heeft toch een vreemd idee over de impact van een verwoest dorpje. 

bobzelf op 11-07-2015 15:47

Ik  schat  ""Ome  Vladimir  ""  veel  hoger  in  ,

zie  de  situatie  in  Ukraine en   Syrie

Vladimir  ligt  gewoon  10  punten  voor  ,  dus  zullen  ze  hem  uit  zijn  tent  moeten  lukken !

Nou  vergeet  dat  nou  maar  lekker

en  dan  ?

china  staat  naast  Rusland,  dus totaal  4.800.000 soldaten  zonder  reservisten !!

dus  wilt  u allen  uw  aardappelschil  mesje  effe  klaarleggen en  een  nieuw  elastiek  in  Uw  kattepult  klemmen  ?

 

Hij  is  n.l.  helemaal  niet  meer bezig  met Europa/EU

Al  maanden  achterelkaar  wordt  alles  omgezet  in  echt  goud en  het  kltst  nu  tegen  de  wanden

weigert  nog  in  USA  dollars  te  betalen  en  als  ze ze  zelf  ontvangen  wordt  daar ook  weer  razendsnel  echt  goud  voor  gekocht !!

dus  als  de  pijpleiding  naar  China  klaar  is  , kan  Europa   letterlijk  en  figuurlijk  aan  het  gas  !! whahaha

dus  tussen  roepen   en  doen  zit  in  dit  geval  een   heel groot  verschil !!

heeft  u ook allen  al  gezien  dat  de Russische  vliegtuigen  een  complete   vloot  uit kunnen  schakelen  met  nieuwe  chinesche  electronica ???

zodat  deze  schepen  als  lamme  eenden  door  het  water  varen  !

en  mocht  ik  moeten  kiezen  tussen  Obama  en  Oom  Vladimir !!

Dan  kom  ik  wel  met  Putin  mee  gelopen  ,  kan ik  mischien  de  landverraders  en  brussel  voor  u  oplossen  want  U  allen,  zijn  de  stoel  niet  uit  te  krijgen  hee  zo  te  zien  ???

Protesten  in  heel  Europa,  maar  de  nederlander  ""die  terug  gebracht  wordt  naar  1930  en  die  de  toekomst  van  zijn  kinderen  kompleet  zag  verdwijnen  " en  zig  kaal  laat  plukken   met  de  meest  onnozele   belasting/lastenverzwaringen  die  zit  naar  Boer--   vrouw  te  kijken  ???

Druk ,  druk ,  druk  zeker  ??

gr.  bob

 

Luuk op 11-07-2015 16:03

De Russen krijgen er 40 nieuwe kernraketten bij, die alleen al zullen de VSA helemaal wegvagen als Rusland wordt aangevallen !  http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2015/juni/17/raketten-poetin-koopt-40-nieuwe-kernwapens-1509845

Ike op 11-07-2015 16:05

@Boefje op 11-07-2015 14:33 en @J-M op 11-07-2015 14:14

Volledig mee eens, het zijn de Neo Con fascisten die hun roots hebben in de fascisten die in 1933 de macht hadden willen overnemen en onder LBJ en later Ronald Reagan in machtige posities zijn gekomen. De Bush familie is wat dit betreft ook een familie van het kwaad, maar de Billairy Clintons zijn ook geen echt alternatief. Obomba is maar een marionet. Één belangrijke groep in de elite is ook Skull and Bones waar John Kerry en minstens één Bush in hebben gezeten.

Heel frapant is hierbij ook dat men nu Rusland ervan beschuldigd dat het de MH17 heeft neergeschoten en China van het neerschieteen van de MH370, maar dat bij de MH17 de Amerikaanse inlichtingendiensten ook al eerder hebben verklaard dat men niks kon vinden van betrokkenheid van de Russen of seperatisten.

Verder lijkt het ook erop dat de Neo Con's en de VS regering gewoon tienduizenden troepen willen sturen naar Syrië en Irak.

Het treurige is dat Jeb Bush als de intelligente zoon van de familie word gezien die ook eerder heeft geholpen bij verkiezingen, maar als je zijn opvattingen leest, mogen we het ergste vrezen.

Ik ben van mening dat Europa massaal moet gaan kiezen voor de Silk Road alliantie en niet voor het TTIP empire van de VS, waar door de VS terroristen worden gefinancieerd om daarna wapens te verkopen en troepen te sturen en basis op te zetten in de aangevallen staten.

De meerderheid van de Amerikanen krijgen elke dag de MSM voorgeschoteld en word als kannenvoer geleid naar een volgende strijd.

Rudolf op 11-07-2015 16:42

Ja en die Russen zijn allemaal van die eerlijke en rechtvaardige mensen die het beste voorhebben met de wereld, he Putin? *proest*.

Bundy op 11-07-2015 17:17

Een clubje van 300 volwaardige psychopaten in een bunker in de USA beschikt over het lot van de wereld .   Niemand stopt hun geplande genocide , niemand ?  Het eindtijdscenario uit Openbaringen komt nu wel razendsnel naderbij .

Bonaparte op 11-07-2015 17:33

Het gaat zoals in de Bijbel geschreven staat en het zal niet gaan zoals hierboven staat geschreven. Het is zeer aannemelijk, maar toch gaat het zoals God van plan is. Zo is het en niet anders. Trouwens Xander, waar haal je deze informatie vandaan. Wie is jou bron? 

 

Zie onder het artikel. Mod.

gijs op 11-07-2015 18:02

we zien wel. us heeft ook spanning met china. meestal komt het uit een hoek waarvan je het niet verwacht had

Disciplus Simplex (n ingelogd) op 11-07-2015 18:39

"Rudolf op 11-07-2015 16:42Ja en die Russen zijn allemaal van die eerlijke en rechtvaardige mensen die het beste voorhebben met de wereld, he Putin? *proest*."

Nou, gelukkig maar dat jij het doorhebt he, Rudolf? *schud*

Bomans op 11-07-2015 19:22

Inderdaad Amerika heeft ons gered van Hitler, maar dat geeft hen nog niet het recht om baas te spelen in de wereld en ons verplichten te doen wat wij willen.Degen die niet luisteren vermoorden ze of vallen ze via een valse vlag binnen.

Rusland heeft ons ook gered van Hitler, vergeet dat niet ! Zij hebben Oost-Duitsland, Polen .... gered.

Dankzij de beste president en de vredeliefste president Gorbatsjov is de muur gesloopt en heeft Amerika beloofd niet verder te gaannl. het Warschaupact.

Daar heeft die brave man spijt van dat het allemaal dat het niet allemaal op papier staat en op aandringen van USA heeft men Polen , Lithouwen noem maar op .... bij Europa gevoegd.

Poetin is een zeer verstandige kerel want Obama treitert die man steeds, met hun vazallen vriendjes Europa.....omgekeerd was het al garantie oorlog.

Rom op 11-07-2015 19:29

Babels helden zullen worden als vrouwen!

Willem op 11-07-2015 19:34

Ik ga het nog 1x zeggen: Amerika offert West-Europa op om daarmee de totale heerschappij te verkrijgen.

Dat daarbij wel eens tientallen miljoenen Europeanen zullen sterven op de slagvelden en in de steden, daar hebben de NeoCons in Washington (een relatief klein, maar o zo machtig groepje) maling aan.

Het Brood op 11-07-2015 19:49

De man op het witte paard...

met de boog en de vredeskroon...

trekt uit om alles aan zich te onderwerpen.

Wie hem niet wil dienen/zich niet aan zijn wil wil onderwerpen... zal doorboord worden door zijn pijlen.

U.G. Kempenaer op 11-07-2015 21:10

Als de agressieve en oorlogszuchtige Yankees een conflict met de Russen wensen, laat ze dat dan doen door via het Westen naar Rusland te jennen ipv via het Oosten in ons mooie Europa. Is toch veel beter. Valt te hopen dat de Chinezen dan ook gelijk die nare Amerikanen een koekje van eigen deeg zullen geven. En wat er dan nog over is van die verderfelijke vazalstaat van de Saoedie's ruimen de Europeanen dan wel op. Gelijk Mekka even meepakken. De bron van alle kwaad.

Bonaparte op 12-07-2015 09:35

Ik heb het gezien Xander. En toch is het God die de koers bepaalt.

rot op 12-07-2015 14:28

Bonaparte,

dacht dat religie in het geloofsforum  thuis hoorde !

Arno op 12-07-2015 15:04

@Bonaparte Xander en zijn team weten toch ook wel dat G-d de koers bepaalt. Heeft u ook maar op 1 plaats gelezen dat dit niet zo zou zijn?? De nieuwsberichten zijn niet meer dan een afspiegeling van actuele wereldse gebeurtenissen welke in het meerendeel ook nog gebaseerd zijn op bijbelse feiten. Vaak staan de bijbelteksten zelfs letterlijk in het artikel afgedrukt. Sorry ik vind je opmerking irritant en geen stimulans voor iemand die op dergelijke wijze zijn bijdrage -met alle inspanningen vandien- tracht te leveren.

Juul op 12-07-2015 15:56

Oorlog is noodzakelijk voor de VS, anders kan het land niet blijven bestaan. Maar ja, daar ben ik het niet mee eens. We worden eventueel gezogen in een derde wereldoorlog, allemaal om ons klaar te maken voor het laatste oordeel, saten en zijn gevolg, demonen tegen God, Vader en Jezus Ch. en de Chr. mens.

Ike op 12-07-2015 17:44

Het volgende artikel geeft veel beter aan waar het goede en waar het kwaade zit dan een theoretische vraag of een God alles bepaalt. Een vraag die in het geloofsforum thuishoort.

http://www.globalresearch.ca/mit-prof-shames-us-for-fictitious-and-bizarre-idea-that-new-nuclear-b61-12-bomb-could-win-war/5461947

De VS is kwaad omdat Rusland kernraketten in gebruik neemt die hypersonisch gaan (waartegen de VS geen afweer tegen heeft) nadat de VS andere verdragen geschonden heeft waarbij het nieuwe afweersystemen in gebruik heeft genomen. De afweersystemen van de VS (onder meer AEGIS radar systemen) worden zo dicht mogelijk rond Rusland en China geplaatst met als argument dat de NATO en hun partners zich beveiligen tegen Iran en Noord Korea.

Neo Conservatieve fascisten in de VS geloven heilig in deze afweersystemenen en geloven ook dat het nu de laatste kans is om de hegonomie van de VS in de wereld te bevestigen. Rusland heeft echter in de Zwarte Zee laten zien dat het AEGIS systeem makkelijk uitgeschakeld kon worden. Toch blijven de Neo Con's in de VS hierin geloven. Hierin en in kernwapens met minder straling.

Bovenstaand artikel geeft aan dat de VS inzet op kernwapens met even zo grote of grotere vernietigingskracht dan de oude generatie, maar die minder straling achterlaten. Dat brengt het MAD principe ter discussie waarbij na een kernoorlog geen winnaar overblijft omdat de aarde zwaar radioactief is. Dit lijkt heel milieuvriendelijk, maar de inzet van de nieuwe Amerikaanse B61-12 bommen maakt een inzet van kernwapens veel waarschijnlijker, omdat men zal geloven dat de plekken na verloop van tijd weer leefbaar zijn.

Deze nieuwe B61-12 bommen zijn de bommen waarvoor Nederland de JSF, de vliegende Fyra moest kopen, om als bommendrager te kunnen blijven functioneren voor de VS. Deze F35 die recent tijdens tests en schijngevechten in de pan werd gehakt door F16's.

Ik geloof niet dat het gehele Amerikaanse volk zo dom en slecht is als de Neo Con's en ik geloof ook dat deze Neo Con's afstammen van de Amerikanen die met de Nazi's samenwerkten en niet van de GI's en generaals die Europa mee hebben bevrijd.

Maar het probleem zijn deze Neo Con's waar Obomba ook naar luistert. In hun ogen moeten ze vechten tegen het verdwijnen van de USD als reservevaluta en betaalmiddel van olie en kunnen ze alleen hun economie met hun groot Militair Industrieel Complex redden door wapenverkopen en oorlogen. Precies hetgeen hun Nazi broeders deden tijdens WWII. Hun Nazibroeders waarvan Preston Bush de bankzaken regelde in de VS en die andere Amerikaanse industriëlen in de VS steunden. Hun eerste coup in 1933 mislukte echter in de VS.

Als het Pentagon deze B61-12 bommen meer afschrikwekkend hadden gemaakt door ze bij gebruik meer radioactief te maken was de kans op gebruik in een werkelijk conflict kleiner geworden. Met de ontwikkeling die het Pentagon nu heeft gemaakt, hebben ze de kans op de inzet van deze bommen met een factor 100* groter gemaakt.

De Neo Con's zijn het grootste gevaar voor de wereldvrede. Onze Nederlandse regering volgt slaafs wat grote broer in de VS beveelt.

godajo26 op 12-07-2015 20:42

Moderator ik was vergeten mn naam en email adres in te vullen , mn stukje van Andre,

zou u het misschien nog kunnen maken, dank u wel alvast voor de moeite

 

Uw vraag is niet duidelijk, welke post, aan wie, hoe laat, datum , topic ? Moet uw emailadres vermeld worden in uw reactie aan Andre ? Mod.

 

Benesha op 12-07-2015 21:47

Aan Rudolf. Waar hebben de Russen zich de laatste 30 jaar bemoeid dan? Welke landen hebben ze gebombardeerd? In welke landen hebben hun inlichtingendiensten destabilisatie bewerkstelligd? Hoeveel miljoen doden heeft Rusland op zijn geweten na WOII en hoeveel miljoen Amerika? In Irak alleen al 1 miljoen. Amerika is het land van het kwaad Als je gewoon de feiten en cijfers bekijkt. 

godajo26 op 13-07-2015 13:13

Moderator ik heb u een email gestuurd afgelopen nacht , hopelijk heeft u die ontvangen

 

Ontvangen en gereageerd. Mod.

Derrick op 14-07-2015 11:41

Er is een grote verandering sinds deze week in de Ukraine. Er worden enorme hoeveelheden wapens door de US geleverd in de Ukraine, nieuwe en veel grotere wapens dan voorheen. Ook zijn de Russen de rebellen opnieuw aan het bevoorraden met grotere wapens.  dit staat niet in de pers en ik heb dit uit eerste hand van mensen die daar wonen. Het zijn gigantische raketten, en heel veel nieuwe manschappen. Mijn kennissen zijn bang dat WOIII gaat beginnen, en zijn van plan naar ons te komen uit angst.

John op 16-07-2015 06:54

Waarom wordt er Jade Helm 15 gehouden?

Misschien om de bevolking te ontwapenen of zo, en wat bijbels in beslag nemen!

Ging er niet iets gebeuren dit jaar ergens in september, dat er iets bekend werd gemaakt! Ze zijn er nog niet uit denk ik zo, gezien dat de paus het eerst zal aankondigen, dan weer Obama dan weer Poetin. Het was immers een ultimatum.

Ik begrijp nog steeds niet dat Poetin die rode knop niet heeft gebruikt, wellicht haalt hij dan eens de aantal doden lijst in van Amerika over de jaren heen.

We zouden ook kunnen wachten op de solar super storm, volgens de wetenschappers. Het is toch maar goed dat ze met spoed DSCOVR de ruimte in hebben gestuurd, nadien ze er achter kwamen dat onze aardmagnetische veld aardig aan het afnemen is volgens de gegevens van SWARM, maar wij behoeven ons geen zorgen te maken hoor. Dan is het toch wel vreemd dat vele wetenschappers het niet willen en kunnen begrijpen dat de ompoling sneller blijkt te gaan dat ze verwachten. Maar goed de missing link is nu wel gevonden hoor, na SWARM toch maar met spoed even DSCOVR de ruimte in sturen zodat de hoge piefen snel in hun bunkers kunnen duiken als er een super solar storm eraan komt. Wel grappig eigenlijk, dat wanneer men de video's beluisterd en alle teksten die te maken hebben met DSCOVR, dat alle tijden verschillend zijn van waarschuwingen geven naar de aarde

tja, en dat brengt toch wel veel problemen met zich mee, vooral op de atmosferen die op diverse plaatsen veel dunner zijn. En dan maar klagen en je te programmeren dat we een klimaatverandering veroorzaken. Guts, zou het dus echt niet komen door het dunner worden van de atmosferen, als ze dunner worden komt er ook meer UV door de atmosferen heen. Nee wij veroorzaken de klimaatverandering, daarom moeten we maar in 2020 eens beginnen ervoor gaan betalen.

En hoe staat het er nu bij met dat ding, ach ja Nibiru of Planeet X. vreemd dat niemand de coördinaten kan verschaffen. Het is toch wel heel apart dat een planeet zoals Nibiru / Planeet x, zo snel weer uit beeld is na het plaatsen van een foto's of video's. Laten we eerlijk zijn, als het geplaatst wordt, dan ren je naar buiten met je lasbril, en kijkt direct naar de zon en je ziet totaal niets dan alleen de zon. Buiten dat feit, zijn ze nog zo dom dat ze erover na moeten denken wat coördinaten is, als het bij de zon staat hoef je echt geen coördinaten te geven WHahahahaha

Oorlog voeren met kernwapens, nou volgens ene Ed Dames zal dat niets uitmaken als ze die willen gebruiken. De ET (Aliens) zorgen er wel voor dat de kernwapens uitgeschakeld wordt. Major Ed Dames, mijn hemel laat mij niet krom liggen hier van het lachen, hoe bedenkt zo iemand dat. Dat was het, hij zag vuur, vernietiging op de aarde, maar wie overleeft zal worden geholpen door Aliens. Hij kon trouwens niet in zijn eigen RV zien, dat Oekraïne toch niet zo'n veilige plaats was om te wonen. Hij toch maar verhuist naar Canada.

Nog een goeie, hij mag niet in het openbaar vertellen wat hij ziet, achter gesloten deuren wel? Hij mag niets zeggen wat hij ziet in publiek, wel achter gesloten deuren? Omdat hij een non-discloser overeenkomst heeft getekend, dat wil toch aangeven dat je helemaal er niets over mag spreken tegenover de bevolking. En zoals hij dat zelf schrijft, het brengt het staatsgeheim in gevaar van Amerika.

Ik zou zeggen, wanneer gaat de oorlog nou eens beginnen?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl