Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat

Verbijsterend: Obama geeft Turkije groene licht om Amerikaanse eenheden die aan de kant van de Koerden tegen ISIS vechten te bombarderen


Uit al Obama’s besluiten blijkt dat hij de Turkse president Erdogan wil helpen diens visioen van de wederoprichting van het islamitische Ottomaanse Rijk te verwezenlijken.

De media in het Westen reageerden enthousiast toen bekend werd gemaakt dat de Turkse luchtmacht posities van ISIS had gebombardeerd, zogezegd als vergelding voor de dodelijke terreuraanslag door ISIS vorige week in Suruc. In werkelijkheid grijpen de Turken deze –false flag?- aanslag aan voor bombardementen op de Koerden, die juist tegen ISIS vechten en de door de jihadisten verjaagde christenen in de regio een veilige haven bieden. Misschien nog wel het ergste is dat de Turkse president Erdogan hiervoor het groene licht kreeg van de Amerikaanse president Obama, die op deze wijze andermaal de wereld misleidt over wat er werkelijk gaande is in het Midden Oosten.

 

De Turkse luchtmacht begon nog wel met een aantal bombardementen op stellingen van ISIS, maar dirigeerde zijn gevechtsvliegtuigen al snel naar door de Koerden beheerst gebied, waar geen enkele ISIS terrorist is te vinden. De Turkse media reageerden opgetogen toen bekend werd gemaakt dat ‘de kampen van de PKK (de Koerdische verzetsbeweging) werden overdekt met vuur’.

Voorwendsel voor oorlog tegen Koerden

De afgelopen anderhalf jaar heeft Turkije geweigerd de Westerse operaties tegen ISIS te steunen, ondanks het feit dat de jihadisten op sommige punten tot aan de Turkse grens zijn opgerukt. Het heeft er dan ook veel van weg dat de Turken nu voor de vorm een paar bommen op ISIS hebben gegooid, enkel om een voorwendsel te hebben om de Koerden aan te vallen. Dit vermoeden wordt versterkt door het feit dat Turkije de toegang tot alle pro-Koerdische kranten en persbureaus gerechtelijk heeft laten blokkeren (2).

Op 22 juli, twee dagen voor het eerste Turkse bombardement, kreeg president Erdogan per telefoon persoonlijk het groene licht van president Obama. Erdogan verklaarde na afloop dat ‘Obama en ik onze vastberadenheid in de strijd tegen de (Koerdische) separatisten en de Islamitische Staat hebben herhaald.’

Obama laat Amerikanen door Turken bombarderen

Deze Koerdische separatisten zijn echter officieel bondgenoten van Amerika tegen ISIS, en genieten daarbij zelfs de steun van zo’n 40 à 50 Amerikanen en een onbekend aantal Britten. Die coalitie is tot nu toe zeer effectief gebleken in de oorlog tegen de moslimterroristen.

Maar wat doet Obama vervolgens? Hij geeft Erdogan toestemming om juist deze groepen en eenheden aan te vallen. Daarmee laat Obama niet alleen Amerikaanse (oud) militairen bombarderen, maar bevordert hij ook nog eens het streven van ISIS én Erdogan naar de oprichting van een groot islamitisch wereldrijk, het ‘echte’ Islamitisch Kalifaat.

‘Is dit onze straf?’

Bovendien bieden juist de Koerden een veilige haven voor de talloze door ISIS verjaagde Iraakse en Syrische christenen en Yazidi’s. De Koerden reageerden dan ook met complete verbijstering op Obama’s steun voor de Turkse bombardementen. ‘Wij vragen aan het Amerikaanse volk en de regering van de VS:  Is dit de straf omdat wij tegen ISIS vechten, in plaats van de wereld?’

In een ander bericht trekken de Koerden de juiste conclusie dat ‘na de kerndeal tussen Iran en de VS de Koerden ineens de terroristen zijn, en de (door Iran gesteunde) Shi’itische milities de krachten die de mensenrechten beschermen.’ (3)

Turken gebruiken ISIS

De paar Turkse bommen op ISIS –áls die al op de jihadisten werdem gegooid- zijn daarom niets meer dan een rookgordijn, een toneelspelletje om de immer naïeve Europese en Amerikaanse bevolking te doen geloven dat Ankara nog steeds aan de kant van het Westen staat.

Zoals u echter weet hebben onafhankelijke journalisten(-teams) uit Europa en Amerika de afgelopen jaren ondubbelzinnig aangetoond dat ISIS terroristen in CIA kampen in Turkije werden getraind, en Turkije zijn grensgebied door de jihadisten laat gebruiken als een veilige vlucht- en doorvoerhaven. Gewonde ISIS strijders worden behandeld in Turkse ziekenhuizen, onder andere door Sumeyye Erdogan, de dochter van de president.

Dat de aanslag in Suruc vorig week mogelijk een Turkse false-flag operatie was wordt nog waarschijnlijker als bedacht wordt dat de 32 mensen die hierbij om het leven kwamen hoofdzakelijk van Koerdische afkomst waren.

Wederoprichting Ottomaans Rijk

Voor de islamistische leiders in Ankara is dit sowieso een win-win situatie. Zelf kunnen de Turken onder het mom van de strijd tegen ISIS de Koerden verpletteren. Mochten de Amerikanen alsnog echt willen afrekenen met ISIS, dan blijft er in Syrië een gapend geopolitiek gat over waar het enorme Turkse leger op het juiste moment eenvoudig in kan springen.

Terwijl Irak dan aan Obama’s nieuwe grote bondgenoot Iran wordt gelaten, kunnen president Erdogan en premier Davutoglu -met de volle steun van de vertegenwoordiger van de islam in het Witte Huis- beginnen met de al jarenlang openlijk aangekondigde wederoprichting van het islamitische Ottomaanse Rijk, dat volgens de huidige Turkse premier een groot deel van het Midden Oosten –inclusief Israël-, Noord Afrika en Oost Europa zal omspannen.

 

Xander

(1) Shoebat
(2) Karsi Gazette
(3) Infowars

Zie ook o.a.:

23-07: Turkse premier herhaalt in toespraak dat Ottomaans Rijk hersteld wordt (/ ‘Barack Obama de zwarte president in het Witte Huis die ons zal helpen’)
28-05: Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël (/ Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk oprichten)
22-05: Turkse premier belooft na herverkiezing Israël aan te vallen
16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthuld
 (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk

2013:

23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

 

Reacties

Axmann op 27-07-2015 15:39

Maak je niet druk! Dit doet me denken aan Mussolini's plannen om het antieke Romeinse Rijk weer in ere te herstellen. Welnu, ook dáárvan kwam niets terecht.

Luuk op 27-07-2015 16:04

Hitler gebruikte bij de verovering van Europa een salami-tactiek (steeds gebieden toevoegen aan het derde Rijk) en dat zal Erdogan (die Hitler adoreert en Mein Kampf als leidraad heeft) ook doen bij de herovering van de voor 1923 verloren Ottomaanse gebieden. IS hoort in feite al bij het nieuwe Ottomaanse Rijk (ook al is er dan nog geen mahdi, zoals de zwarte vlaggen suggereren).... 

cefas op 27-07-2015 16:24

Obama creeert chaos,hij is een verrader, spreekt met dubbele tong en heeft een dubbele agenda. hij is voor geen millimeter te vertrouwen. een grotere hypocriet bestaat niet. wat een blamage voor de vs. het een schande om zo n president te hebben. als ik amerikaan zou zijn zou ik mij diep schamen.

wakker op 27-07-2015 16:51

Wat is er voor nodig om Obama af te zetten? Hij is de vijand, niets anders.

corbison op 27-07-2015 17:25

Grappige foto, pepi & koki nu nog de zelfde stropdas en ze kunnen het toneel op

Jean op 27-07-2015 17:58

2 moslims die overleggen hoe het westen te vernietigen...

Ike op 27-07-2015 18:16

Obomba had het groene licht gegeven aan Erdogan om te bombarderen ondanks dat er huiurlingen de Koerden aan het trainen waren (Academy)

Bovenstaand verhaal kan wel eens gaan zorgen voor aanslagen op Obomba. Deze jongens zijn daar ingehuurd m.b.v. de CIA en zien het als verraad als ze door hun eigen president worden aangevallen.

Persoonlijk geloof ik dat de CIA de Koerden meer vertrouwd en liever had gezien dat zij een eigen staat konden maken. Alle landen die een stukje van Koerdistan hebben gekregen zullen alles proberen te voorkomen dat er een echt onafhankelijk en zelfstandig Koerdistan komt.

Erdogan gebruikt het excuus van de bomaanslag door ISIS beesten in Turkije om voor elke bom op ISIS er 100 op Koerdische posities te laten vallen en verder de olieaanvoer van ISIS naar Turkije veilig te stellen, terwijl het zegt dat de terroristen aangevallen worden.

Het gaat nooit gebeuren, maar als Nederland en Duistland democratiën waren hadden we een wapenluchtbrug ingesteld naar de Koerden om hun te verdedigen tegen ISIS.

Helaas.............

Hendrie op 27-07-2015 18:18

Noem mij een land bestuurder die geen dubbele agenda heeft. Zij die zich mogen verblijden in de Heer weten dat de tijd nabij is en dat dit nu eenmaal erbij hoort. Het wordt alleen maar erger. Kijk naar die bak elende die ons verkocht heeft aan de eu. Toen het nl volk nee stemde. En die rutte zelfde laken één pak. Alles komt nu in een stroomversnelling 

Gorghel op 27-07-2015 20:49
Iedereen wil een groot kalifaat vestigen. Ook Europa droomt/droomde hiervan met de EU: een regering, een munt, een grondwet. China is bezig met haar kalifaat, Rusland idem dito. Wie moet je dan allemaal beschuldigen? Waarom zou een Turkse kalifaat erger zijn dan een Europese kalifaat (EU)? Uiteindelijk spatten vroeg of laat toch alle grote rijken uiteen waarna weer iemand komt die opnieuw ervan droomt een groot rijk te vestigen en zo gaat het maar door en door en door. Er komt pas een einde aan wanneer 40% van de mensen op aarde verlicht raakt. Maar wat is deze verlichting dan? Verlichting is bereikt wanneer de mens God niet meer nodig heeft omdat hij altijd automatisch alles zo doet (vanuit Liefde dus) zoals God het wilde. God wil nl graag overbodig worden!
Axmann op 27-07-2015 23:36

Vergeet niet dat Obama's presidentiële tijd nog slechts anderhalf jaar duurt. Daarna is hij weer gewoon burger.

Anna op 27-07-2015 23:47

Gorghel@ waar haal je de laatste zin vandaan....... " God wil nl graag overbodig worden"

Dat wil God helemaaaaaal niet, God werkt toe naar de grote finale van zijn grote Heilsplan. Hij heeft de wereld volmaakt geschapen en zo wil hij hem ook weer terug.       God werkt toe naar de eerste bladzijde van  de Bijbel, Hij laat nooit los wat zijn hand ooit is begonnen. Wij verwachten een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid wonen zal.....Wat je nu ziet met Turkije dat lijkt veel op het Bijbelse Gog en Magog.       Deze legers zullen het " centrum van de wereld" Israël binnen vallen. Na deze oorlog zullen alle volken optrekken naar Jeruzalem en ze zullen zich deerlijk verwonden.  Vernietigd worden. Uiteindelijk zal de Messias komen en  lijfelijk vanuit Jeruzalem de wereld regeren.....als Koning uit het geslacht van David.Dat lijkt fantasie maar het is dichterbij dan we vaak denken... Het proces wat hierboven beschreven wordt is er een werkeijk onderdeel van...Er is nog veel meer over te vertellen bestudeer de Bijbel maar....

We leven in spannende tijden.

Weeswakker op 27-07-2015 23:56

Zonder de inzet van de dappere Koerden in Irak zou Syrie geheel overlopen zijn door de islamitische staatfanatici. Vele onschuldige bevolkingsgroepen, waaronder christenen zouden dan vermoord zijn. We horen de Koerden dankbaar te zijn. Onder het mom van bestrijding van de I.S. bombardeert Turkije onder rugdekking van Obama dit moedige volok alsnog met de zegen van de Navo. Waar blijven de Europese Unie en de Nederlandse Regering om deze nieuwe genocide alsnog te doorzien, te ontmaskeren en tegen te gaan?

Harold op 28-07-2015 00:25

@Gorghel Sorry maar je verhaal is totale onzin en vol onjuistheden.

'iedereen wil een kalifaat vestigen' en dan vergelijk je een Arabisch kalifaat met een Europese Unie? De zgn. Arabische kalifaten is niets meer dan één leider van een land die veelal met geweld andere landen veroverd om zijn rijk te vergroten. Dit verhaal gaat totaal niet op met de EU. Dit zijn landen die vrijwillig kiezen om in een unie te stappen. 

'Er komt pas een einde aan wanneer 40% van de mensen op aarde verlicht raak' vertel maar eens wat precies verlichting is en hoe een mens verlicht raakt? Dit wordt vaak in het boeddhisme gebruikt, dus mensen moeten boedist worden, m.a.w. dus weer bepaald een religie over het wel en wee van de aarde? En wie bepaald dat het 40% moet zijn? Hoe zit dat met de overige 60%?

'God wil nl graag overbodig worden' Als je voor een zgn. 'Bijbels cabaretier' wil doorgaan, zit je op de goede weg. Weet niet waar je deze 'wijsheid' of eigenlijk moet ik zeggen dwaasheid vandaan hebt is me een raadsel, maar het tegendeel is waar. God wil dolgraag door de mens gevonden worden en er een persoonlijke relatie mee hebben. Daarom wordt God ook vaak Vader genoemd. Ken jij een vader die door zijn kinderen graag als overbodig gezien wil worden? Denk alsjeblieft even na over deze uitspraak, want het is onlogisch, kwetsend voor God en een volledige ontkenning van Hem en zijn schepping en vooral..... een overdadige overschatting van de mens, die het zgn. allemaal wel zelf zou kunnen.

hubo op 28-07-2015 01:14

Het lijkt me ook dat er een luchtje aan die aanslagen zit.Ikdenk dat de rol van Obama sterk wordt overschat.De amerikaanse 'beleidsmakers' moeten niets hebben van een socialistisch Kurdistan.Ze konden de koerden gebruiken tegen Saddam en nu willen ze gewoon het liefst van ze af.Het kan ze verder gewoon niets schelen wat voor chaotische rotsooi het daar verder wordt.

Bundy op 28-07-2015 01:26

Dan zal de E.U. binnenkort wel weer opperen dat Turkije lid van het Verenigd Europa mag worden .

Obama heeft dit al eerder gezegd en de V.S. zijn u eenmaal de baas op aarde .

Voor wie en wat Obama werkelijk is zie :  http://www.franklinterhorst.nl/inhoud.html

Daniël op 28-07-2015 07:12

Turkije is een NATO member en dus een vazal van de VS. De Turken vrezen de Koerden terecht. Onder het mom van strijd tegen ISIS - war niet waar is want ISIS is het instrument waarmee Assad verdreven zal worden - bombarderen zij de Koerden. De Koerden zijn in staat om ISIS veel last te bezorgen en hun opmars te stuiten. Om die reden wordt het Turkije toegestaan met de Koerden af te rekenen. Dit zorgt ervoor dat het proxyleger ISIS zijn opmars kan voltooien. De Amerikanen zijn meesters in geo-politiek. Een heel slimme zet. Hoe Bilderberg ook dobbelt, de zes komt altijd boven.

henk op 28-07-2015 09:05

Eerst trainen de Turken Al Qaida/ISIS en co in de zelfde trainingsplekken als waar vroeger Gladio werd getraind....... dus altijd voor NATO en CIA en Brussel....

En dan gaan ze hun eigen opgeleide mensen bombarderen....... daar geloofd gewoon geen mens in...... alleen de NWO pers geloofd dat....

Net als dat nu de Turkse Chinezen naar Turkije gaan om getraind te worden en daarna terug gestuurd worden om in west China te vechten....

Dave op 28-07-2015 10:14

@Anna waar Gorghel het over heeft dat is new age gebeuren dat we zelf de verlichting en Goddelijkheid hebben gevonden zodat we God niet meer nodig hebben maar we hebben God altijd nodig wij zullen nooit goddelijk worden en helemaal verlicht wij hebben jezus nodig en God om onze doelen te bereiken in het leven wat God weet alleen wat het beste voor ons is alleen God is verlicht omdat hij Heilig Is.God wil niet overbodig worden waarom zou hij dan anders een relatie moet ons willen zoals hij het liet zien tussen hem en jezus vader zoon relatie zo wil God dat ook met ons. 

john op 28-07-2015 10:31

@ike  "Bovenstaand verhaal gaat zorgen voor aanslagen op odama...."  Het zal me niet verwonderen.  Kennedy werd voor minder vermoord en Nixon voor minder afgezet.

klaas op 28-07-2015 10:56

Isis mocht vrij riezen door Turkije met hun wapens naar het front. Isis wordt niet alleen in Turkije getrained; maar ook bijvoorbeel in Jordanie. Saudie Arabie is de grootste financier van Isis (die wordt open en bloot door de MSM gemeld) en de VS de grooste leverancier van de wapens. Alleen al in Bengazi gaf de VS duizenden shoulder-launched-missiles weg aan moslimextrmisten. Er was namelijk een 'stand-down-order'; de ambasade MOEST vallen; 

"In the hours that followed, Hicks says, the Libyan military agreed to fly a C-130 from Tripoli to Benghazi in the early morning hours of September 12 – a flight that was to include a second team of Special Operations soldiers – dispatched from the Libyan capital to join a team sent earlier to Benghazi. But as those reinforcements were leaving for the flight, they were told to stand down. Hicks received the news in an early morning phone call from a top military commander in the region.

http://www.frontpagemag.com/point/240368/benghazi-security-team-reveals-stand-down-order-daniel-greenfield

Turkije gebruikt de massamoord in Syrië nu tevens om hun oude vijand de Koerden te vernietigen. Terwijl ZIJ juist 1 van de weinig?e zijn die ECHT tegen Isis vechten! Hoe krankzinnig moet het worden?

Nog veel krankzinniger!

De hoogste man van jusitie (ex), Joris Demmink verkrachtte kinderen in Turkije waardoor Nederland nu wordt afgeperst. Nederland veroordeelde een PKK leider op basis van gekinpte tap-gesprekken. 

"Our society is run by insane people for insane objectives. I think we're being run by maniacs for maniacal ends and I think I'm liable to be put away as insane for expressing that. That's what's insane about it.

John Lennon"

AEO op 28-07-2015 10:57

Die Bijbel is toch wel heel erg aktueel geworden. Terwijl er hele volksstammen beweren dat de Bijbel een fabeltjesboek is en denken dat God een verzonnen wezen is, komen steeds meer profetieën in de Bijbel zeer nauwkeurig uit. Vooral in het Oude Testament is te lezen, dat God eens een keer zal brengen in het lot van Zijn volk Israël. Hij zal ze weer doen terugkeren naar het land van hun voorvaderen. Terwijl de wereld het eigendomsrecht van Israël in toenemende mate betwist, en men God tegenwerkt, zal die God toch echt het laatste woord hebben. Er staat geschreven dat Israël zal terugkeren en dat niemand ze meer zal verjagen (Amos), dus al loopt de gehele wereld tezamen tegen Israël op, het zal ze niet gaan lukken, niemand zal Israël kunnen verwijderen. Dit is de waarheid die vast staat als een rots. Beter de ernstige waarschuwingen in de Bijbel ter harte nemen dan de eigen ondergang te bewerkstelligen. Wie niet gelooft zal dat later met het schaamrood op zijn gezicht toch moeten erkennen. Nu leven we in de Eindtijd en de wederkomst van de Messias is nabij. De Islam die al 1400 jaar bestaat zal verdwijnen, want de leugen zal vernietigd worden. Ook in de Christenheid zal men dan gaan ontdekken dat de Joden niet hebben afgedaan voor God, maar dat ze nog altijd het uitverkoren volk zijn. Wel mogen we medeërfgenamen zijn, samen met Israël. En vanuit Jeruzalem zal de wetgeving voor alle volken uitgaan, het zal de hoofdstad van de wereld zijn.

wout eenhoorn op 28-07-2015 11:00

God, god, god wat en ellende

de vijgenboom op 28-07-2015 13:05

Armageddon komt dichterbij en in het dal van Josafat zal in de toekomt veel gebeuren bij Megiddo. De toekomt is al voorzegt en we onze generatie gaat het meemaken. Het koninkrijk is dichtbij voor de mensheid en we zijn er ook aan toe gezien de chaos die er is en die zoals we weten nog erger zal gaan worden. Jahweh is de God en zijn zoon Jezus zal regeren tijdens het vredesrijk als koning der koningen 1000 jaar lang.

Amen

Gorghel op 28-07-2015 13:57
Beste mensen, Natuurlijk wil God overbodig worden. Net zoals ouders overbodig willen worden nadat ze hun kinderen goed opgevoed hebben en zeker weten het nooit mis zal gaan met ze. Maar dwnz dat de kinderen niet meer van hun ouders gaan houden of omgekeerd, maar alleen dat de kinderen niet meer voor elk probleempje bij hun ouders gaan aankloppen of dat de ouders zich steeds zorgen moeten maken om hun volwassen kroost. Op die manier wil ook God overbodig worden.
Ike op 28-07-2015 14:50

@klaas op 28-07-2015 10:56

Ben het bijna volledig met je eens. Alleen betwijfel of de hele Nederlandse regering gechanteerd werd door de Demmink affaire. Maar het is wel mogelijk dat Demmink ook meer weet van andere leden van de regering. Ik denk dat heel veel ministers, premiers en presidenten wat hebben waarmee ze gechanteerd worden.

Om zich zelf te beschermen kan het zijn dat al deze gechanteerde lieden ook wat achter de hand houden over anderen. Ik denk dat dit ook één van de redenen is waarom delen van regeringen het hele internet aan banden willen leggen en alles willen koppelen aan ID's. =Staatsterreur.

Ik ben fel tegen de steun voor Turkije. Zowel Erdogan als Nethanyanu laten ISIS strijders verplegen binnen de eigen landsgrenzen. Hier zijn de Druzen en de lokale Turken ook woedend om. Omdat de lokale mensen famillie hebben wonen in het strijdgebied. Deze politici en domheidsdiensten zijn te dom om te beseffen dat ze zullen oogsten wat ze zaaien. We zullen hier ook aanslagen krijgen door deze beesten.

Niet op zo'n valse vlag manier als de 'Charlie Hebo' manier waar de daders met bivakmutsen opliepen te schreeuwen dat er 'goddelijke hakkenbar was' terwijl ze identiteitsbewijzen van anderen achterlieten en een senior politiecommensaris zich zelf vermoordde.

Vroeg of laat kunnen we echt grote aanslagen verwachten door ISIS beesten die hun haat tegen ons en het geleerde, hier in de praktijk gaan brengen omdat zij verraden zijn door de opdrachtgevers bij hun strijd in Syrië.

@john op 28-07-2015 10:31

Kennedy kwam ook uit een mafiafamilie, maar hij werd om precies hetzelfde vermoord. Onder zijn leiding en CIA onderdirecteur George Walker Bush werd de aanval op de Varkensbaai opgezet. Daarna werden dezen niet gesteund door Kennedy en wilde de Cubaanse 'rebellen', de CIA en de mafia wraak.

Het officiële verhaal over Al Qaida is ook dat Bin Laden gesteund werd door de CIA tegen de Russen en zijn vrienden gedood zag worden in Beiroet door dezelfde Amerikanen.

Nu steunt men IS Intelligence Services, kortom de domsheidsdiensten en worden ze er door opgeleid en worden ze sporadisch gebomardeerd door de luchtmachten van dezelfde landen.

Het is een kwestie van tijd voordat deze strijders hier over de rooie gaan, maar ja zo houden de domheidsdiensten zichzelf wel aan het werk.

Lees maar wat over John Negroponte (Mr. Deadsquad) en Midden Amerika en hoe Robert Ford van Negroponte leerde en het toepaste in Irak en Syrië.

We leven in een fascistisch tijdperk, waar het MIC en multinationals en oude elite de dienst uitmaken. Het zijn allemaal landverraders.

Anna op 28-07-2015 15:08

@ Dave 10.14 uur  ik begrijp ook wel dat wat Groghel schrijft dat dit een niet Bijbels verhaal is. Maar ik vraag me af of jij begrijpt wat ik bedoel. Jezus is eenmaal  op de aarde geweest. Hij is toen gekomen als het Lam van God om de zonde voor een ieder die in hem geloofd weg te nemen. Maar nu 2000 jaar later, wijzen heel veel Bijbelse profetien zoals @ AEO op 1057 uur terecht zegt erop dat Jezus  spoedig zal wederkomen.

Zijn ( Jezus ) werk is nog niet klaar hoor....... Zijn werk is nog maar half af.!!!!!! 

En dan komt hij niet meer als het Lam van God maar dan komt Hij als de Leeuw uit de stam van Juda. Als een Heerser over hemel en de aarde. Dan zal Hij oordelen met een tweesnijdend scherp zwaard over de levenden en de doden....  Alle oog zal Hem dan zien en alle oor zal Hem horen.....( ook Hitler en Mohammed) Want de doden zullen dan opstaan. Dan zal Hij ook de volken oordelen Naar dat ze schapen zijn geweest of bokken. En na deze oordelen en de oorlogen die nog gevoerd moeten worden  ( o.a. de oorlog van Gog en Magog) zal  Hij als Koning ( lijfelijk) uit het geslacht van David heersen vanuit Jeruzalem.Over de hele aarde ......... ( De satan zal dan gebonden zijn) Totdat op het eind de satan nog kort wordt losgelaten en vreselijk tekeer zal gaan maar de satan zal uiteindelijk ook gedood zal worden Dan zal Jezus zijn werk beëindigen en het werk wat hij gedaan heeft aan Zijn Vader teruggeven. Dan heeft God zijn doel bereikt dan is er een volmaakte  aarde (schepping) waarop mensen wonen, met hun eigen lichaam want net als Jezus krijgen de mensen dit ook weer terug. En God woont dan in de hemel want zegt een psalm de aarde is van de mensen en de hemel is des Heeren. Dan zal er de nieuwe aarde en de nieuwe hemel zijn waarop gerechtigheid wonen zal.

Maar daar moeten we nog even op wachten want God heeft nog veel mensen die hem nog niet kennen dus de volheid der heidenen is er nog niet... In China en zuid Amerika komen nog veel mensen tot geloof. Ook zullen er nog veel Arabieren tot geloof komen......Maar lang zal het niet meer duren gezien de tekenen van de tijden.. Math 24.   En Israel de vijgenboom bloeit al........

We leven  Anno 2015 in profetische tijden

Spiegel op 28-07-2015 15:25

Jezuieten hebben alle baat bij een oorlogszuchtig beest wat zijzelf gefokt hebben.

Jezuieten en moslims hebben hetzelfde doel.

PJ op 28-07-2015 16:15

Sedert vandaag alwéér een compottheorie ontmaskerd als klinkklare onzin.

Harold op 28-07-2015 17:21

@Gorghel als je zo hardnekkig blijft te beweren dat God overbodig gevonden wil worden, kom dan ook eens met de Bijbelteksten waarin God dit aangeeft, want nu negeer je onze argumenten en herhaalt gewoon de uitspraak. Als jij met Bijbels bewijs komt kun je ons tenminste overtuigen, nu wordt je niet echt serieus genomen. De Bijbel ademt namelijk afhankelijkheid uit van de mens t.o.v. God, dus ik betwijfel ten zeerste of jij goed 'bewijsmateriaal' kunt overleggen.

Qromwel op 28-07-2015 18:45

Fascinerend, te zien hoe de situatie in het Nabije Oosten (de Levant) en het Midden Oosten (direct daarnaast) escaleert. Het deerlijk verwonden is ze wel toevertrouwd! Syrië beschikt straks over een unieke reeks ruïnesteden. Bwerkstelligt door het hedendaagse terrorisme, oed voor het toekomstige toerisme? (Of heb ik dat al eens gezegd?) Toch benieuwd hoe het uiteindelijk om Jeruzalem zal gaan draaien.

Westbound op 28-07-2015 21:21

We leven in een spannende tijd, waarin nog veel te gebeuren staat! Wedden dat we te maken krijgen met een 3e wereldoorlog?

Gebelgde Belg op 29-07-2015 12:03

Tja, Turkije ziet zogezegd de twee groepen als terroristische organisaties, maar is dat niet om van twee kanten te kunnen profiteren? Dat is op zijn minst wel verdacht. Bij mij blijven moslimstaten moslimstaten, geen partij voor ons, hoe politiek dat probeert de verdraaien is niet ons probleem.

Gorghel op 29-07-2015 22:00
Harold, Je hoeft niet alles uit de bijbel te halen. Je brood haal je toch ook niet uit de bijbel? Daar staat toch ook niet in waar je je auto moet wassen of wie jouw vrouw moet worden? Dus aub niet bij alles om bijbelteksten vragen! GOd is er om ons te vervolmaken, niet om ons tot z'n slaaf te maken. God houdt niet van slavernij, maar van liefde zonder om een vraag naar een wederdienst. Hij die niks vraagt aan God maar hem toch lief heeft, krijgt alles van hem. Zoveel zelfs dat God zelf diens dienaar wordt. En daar heel veel genoegen aan beleeft. Ja, ik heb geen bijbeltekstenkennis om dit te staven, maar toon jij maar aan dat het niet zo is!
Harold op 29-07-2015 23:13

@Gorghel, ik hoef niets aan te tonen. Kijk naar de wereld en zie het resultaat van mensen die het allemaal wel zelf denken te kunnen. Moord, doodslag, oorlog en ellende. En dan durf jij nog te beweren dat dit het resultaat is van God die een dienaar is van de mens?? 

Ik vraag je om Bijbelteksten omdat jij heel stellig dingen beweerd, alsof God dit zelf gezegt zou hebben en dit een feit is. Aangezien de Bijbel Gods woord is, zou dat dan toch daarin moeten staan? Mijn vraag is dus helemaal niet vreemd, maar gewoon een vraag naar je bron. Mijn Bijbel, dus Gods eigen woorden geven aan, dat wij niets, zijn zonder God. Wij hoeven helemaal geen slaaf te zijn, maar wij jogen en kunnen wel ons volledige vertrouwen op hem stellen.

Je uitspraak dat God graag overbodig gevonden wil worden, blijft dus ongeverifeerd en een loze uitspraak.

ottoman op 30-07-2015 17:42

Gorgel

 Is het verkeerd dan om bijbel teksten teksten van het heilige boel van het woorx van god hier te plaatsen wetend dat veel mensen op zoek zijn? Als je niet t heilige boek mag vertellen wat is hier dan decreden van? Je heb maar 2wegen de 1 is richting de hel de ander het paradijs.

ottoman op 30-07-2015 17:44

We hebben god nodig en god niet ons, wees dankbaar hiervoor

only you op 18-08-2015 19:44

Seculiere aub we hebben al genoeg godsdienst oorlog Gehad? 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl