HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Krankzinnige details kerndeal: Iran mag zelf eigen installaties inspecteren

Minister Kerry waarschuwt Israël: Aanval op Iran zou ‘enorme fout’ zijn, VS zou Iran kunnen verdedigen

 

Wie had ooit kunnen denken dat de VS een minister van BuZa zou krijgen die Amerikaanse militaire actie tegen Israël niet langer uitsluit.

Tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse senaat bleek dat de regering Obama nog dieper door de knieën is gegaan voor de mullahs in Teheran dan zelfs de grootste criticasters hadden gevreesd. Zo zullen de militaire kerninstallaties van het land door niemand, zelfs niet door het IAEA, worden geïnspecteerd, maar door Iran zelf. Senator Robert Menendez van Obama’s eigen Democratische partij noemde dit geschokt hetzelfde als ‘de vos op wacht zetten bij het kippenhok’. Een oud Nederlands spreekwoord is ook prima van toepassing: ‘Als men de vos niet vangen wil, kan men geen honden vinden’. Met andere woorden: de deal toon ondubbelzinnig aan dat Obama helemaal niet wil dat het Iraanse kernprogramma wordt ingeperkt, laat staan wordt gestopt.

 

Eerder deze week berichtten we dat Obama glashard loog over de kerndeal toen hij beweerde dat Iran nog eens 8 jaar lang geen nieuwe ballistische rakettechnologie mag krijgen. Uit de VN-resolutie over de deal kwam echter naar voren dat dit geen eis is, maar slechts een verzoek, dat Teheran rustig naast zich neer kan leggen zonder dat het bang hoeft te zijn voor tegenmaatregelen.

Nu blijkt dat ook de 90 dagen die het Congres volgens minister John Kerry de tijd zou krijgen om de Irandeal inhoudelijk te beoordelen niets meer dan een propagandatruc is. De reeds aangenomen VN-resolutie kan namelijk niet meer door het Congres worden gestopt, en het Witte Huis is niet van plan om een herstemming te vragen indien het Congres de overeenkomst alsnog afwijst.

Nucleaire sancties worden sowieso niet verlengd

Ander zeer opmerkelijk detail: de regering Obama is niet van plan om de bestaande nucleaire sancties tegen Iran te verlengen zodra deze in 2016 aflopen, ook niet als Iran nog helemaal niets van de afspraken is nagekomen. Met andere woorden: Obama heeft de reeds bestaande ‘stok achter de deur’ bewust verwijderd.

Bovendien bleek dat Kerry de Israëlische –en overigens ook Arabische- bezwaren totaal niet serieus neemt. Hij zei letterlijk dat alleen Israëlische politici en officials die de Irandeal steunen ‘weten waar ze het over hebben’ – en dat ondanks het feit dat de details van de overeenkomst pas nu –dus nádat de handtekeningen zijn gezet- druppelsgewijs naar buiten lekken. Op de vraag of Kerry inderdaad vindt of de Israëlische premier Netanyahu niet weet waar hij het over heeft, reageerde de minister dat ‘Netanyahu zijn eigen angsten kent.’ (1)

VS zou Iran militair kunnen verdedigen tegen Israël

Tijdens de hoorzitting impliceerde Kerry zelfs dat afgesproken is dat de VS inderdaad Iran zou kunnen verdedigen bij een aanval op de kerninstallaties van het land. Minder dan een dag later richtte Kerry zich rechtstreeks tot Israël, en waarschuwde hij de Joodse staat dat een aanval op Iran ‘een enorme fout’ zou zijn die ‘zeer ernstige gevolgen voor Israël en de regio’ zal hebben. ‘Ik denk niet dat het noodzakelijk is.’

Op de rechtstreekse vraag of dit betekent dat Amerika Iran met militaire middelen tegen Israël zal verdedigen, antwoordde hij: ‘Ik acht het op geen enkele wijze mogelijk dat wij aangaande wat wij hier willen doen in conflict komen met Israël, maar ik denk dat we gewoon moeten afwachten tot we op dat punt komen.’ Met andere woorden: Kerry sluit Amerikaanse militaire actie tegen Israël, dat tot de komst van Obama decennialang Amerika’s grootste bondgenoot in het Midden Oosten was, niet langer uit. (2)


Xander

(1) Breitbart
(2) Arutz 7

Zie ook o.a.:

22-07: Tekst VN-resolutie bewijst dat Obama glashard loog over kerndeal met Iran
20-07: Iran roept moslimlanden opnieuw op zich te verenigen om Israël te vernietigen
18-07: Iran experts: Ayatollah Khamenei gaat kerndeal al na 1 jaar opzeggen

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

 

Reacties

cefas op 24-07-2015 21:49

De verstandsverbijstering is totaal bij deze figuren. Wat een ontstellend gebrek aan realiteitszin. En dan straks zeggen: we hebben deze ramp niet zien aankomen.

cefas op 24-07-2015 21:50

Armageddon staat in de steigers.

Rom op 24-07-2015 22:17

Weet dat de Eeuwige alles in de hand heeft en als daar staat geprofeteerd,dat Babels helden zullen worden als wijven!Als Israel haar Masschiach mag omhelzen zoals beschreven staat in Zacharia 12,zullen ze de zonen van Ismael onderwijzen en zal er oogst van zielen tot bekering komen en zal Esau Jacob omelzen.

Vrede komt.Want ze zullen de oorlog niet meer leeren.Ik denk zo,dat na wereld oorlog III alleen nog maar verliezers zullen zijn.En wat heb je nou bereikt met al dat wapentuig en vernietigins industrie?Nou vertel het eens?

Disciplus Simplex (niet ingelogd) op 24-07-2015 23:52

Deze Kerry is echt niet zo dom als eerder in een artikel op deze site werd gesuggereerd (hij bleef maar toegeven terwijl de Iraniers tegen hen schreeuwden). Hij is een zeer geslepen 'Skull and Bones'man. Het is doelbewust uitvoerden van de NWO agenda van de 'verlichten' (Luciferianen).

Ze werken graag met enorme bergen papier en dikke 'overeenkomsten' zodat niemand door heeft waar de adders in het gras liggen.

ikke op 25-07-2015 00:23
Op zich een goede schaakzet,met het vieren van de teugels van Iran boet S.A. aan macht in.
Flippie op 25-07-2015 03:20

Als u al deze dingen ziet gebeuren is uw redding nabij.

Ik kan niet wachten, laat ze maar lekker doorgaan zo, hoe eerder hoe beter.

Daniël op 25-07-2015 10:00

@Disiplus simplex. Jij hebt het truukje door. Het is de ten uitvoerlegging van de plannen zoals door Albert Pike beschreven m.b.t. WO3. 

john op 25-07-2015 10:31

Het is niet de eerste keer dat ik hier zeg ; " de grootste vijand van Israël is obama en zijn troep" !

wout eenhoorn op 25-07-2015 13:19

John groot gelijk. Je moet al heel raar in elkaar zitten om dit niet te begrijpen. Maar dat is toch niet iedereen. Bij de stembusgang lijkt het er wel op of de meerderheid blijft op die idiote aangangers van de USA stemmen. Wakker worden mensen het is hoogtijd of doet een Dede Wereldoorlog jullie niets. Je kinderen en kleinkinderen misschien wel?

cruzio op 25-07-2015 13:30

Obama en Kerry zijn de hedendaagse oorlogsmisdadigers van de toekomstige conflicten..Kerry is oerdom en knettergek en van uncle tom weten we allang dat tie de weg kwijt met zn moslim/islam en isis sympathieen....en ook dat eeuwige gezeur over het prive wapenbezit in de Us.  Hoe eerder die twee verdwijnen hoe beter...

Stefan op 25-07-2015 14:23

En toch zal het niet zo verlopen zoals de elite het voor ogen heeft, dit  scenario zal er zijn en geen ander... die elite blijven alleen achter in hun atoomkelders nadat de rest van de planeet eraan is gegaan door de vele atoombommen die landen troffen, vanaf dat er 1 land een atoombom opstart en lanceert automatisch (is auto beschermingsmechanisme) lanceren andere landen de hunne. Dus de elite met hun droom NWO en 500 miljoen mensen al slaven gaat niet door dan als gans de planeet een radioactieve planeet is.

Iedereen gaat eraan de bevolkingen en ook de elite  dat gaat er gebeuren God zelf komt zich niet moeien waarom zou hij wanneer de mens enkel maar oorlog gaat voeren in Zijn naam en altijd verwachten dat God het komt oplossen, zolang de mens niet voor zichzelf opkomt moet ge ook geen hulp van God verwachten! Dan anderen die altijd in naam van God liggen te citeren hoe je moet leven ademen geloven dat mag ook niet, niemand het recht om in God zijn naam te spreken dan Hijzelf!

En daarom dat gans de mensheid eraan gaat zonder ooit te hebben geweten wat echte Goddelijkheid is.  De mens is zelf de oorzaak van hun ondergang want onderneemt de mens iets tegen de elite??? Onderneemt de amerikaan den europeaan iets? Neen enkel klagen en zagen achter laptop vanuit de zetel en dat was het, fascinerend om te lezen dat dat soort mensen dan echt geloofd dat God hen zal komen redden, nee vergeet dat, als je jezelf nog niet eens redt dan doet God dat nog minder. Alles begint bij jezelf en zo kom je tot Goddelijkheid en die connectie en niet al klagend vanuit de zetel en verwachten dat God het komt oplossen, dat is zo arrogant om altijd uw verantwoordelijkheid te ontlopen en zeggen dat God het wel zal oplossen, die instelling is de dood van de mensheid door de elite en door het soort mens dat blijft zitten en verkondigd "het ligt in Gods handen" neen je bent zelf verantwoordelijk voor alles op aarde en niet God! Niet moeilijk dat God niet optreed voor de mens en dat satan hier rulded de mens is daar zelf verantwoordelijk voor, vanaf je je bind aan vaticaan en alle andere religies heb je je verbonden aan de Duivel! Jezus Christus was anti religie niemand van de gelovigen leeft naar de leer van Jezus nee ze leven naar de leer van koningshuizen en religies die de mens zelf heft geschreven en gaan moorden in naam van God, alle religies doen dat, dus daarom dat God iedereen zal opruimen het volk en de elite want de mens is het niet waard om te leven op deze prachtige blauwe planeet!

Arno op 25-07-2015 16:39

Goed geschreven Xander, helaas voor VS zal deze houding niet zonder gevolgen blijven dat is een duidelijk gegeven. Ik sluit me verder geheel aan bij de mening van Cruzio.

frits op 25-07-2015 20:19

Niet te geloven! Bij een aanval op Israël zal ook de VS deelnemen. Dus ook de militairen van de VS zullen omkomen in een groot bloedbad. God gaat zo zijn weg... 

jc op 25-07-2015 21:52

de olie in iran hebben ze zo op kunnen sparen door de jarenlange boycot die ze vooerden. nu kunnen ze op vriendschappelijke wijze iran leeg zuigen

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl