HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU moet zwaar giftige chemicaliën toelaten door vrijhandelsakkoord met VS


In veel Europese landen werd tegen het TTIP geprotesteerd, dat bedrijven vrijwel onbeperkte macht zal geven. De ervaring leert dat de technocraten in Brussel zich niets gelegen zullen laten liggen aan de bezwaren van de gewone man.

De Britse vakbond GMB waarschuwt dat de Europese Unie na het sluiten van het TTIP vrijhandelsverdrag met de VS overspoeld zal worden met tot nu toe verboden zwaar giftige chemicaliën die erom bekend staan kanker, geboorteafwijkingen en ontwikkelingsstoornissen te veroorzaken. Ook hieruit blijkt dat Brussel zoals we inmiddels gewend zijn niet de belangen van de burgers, maar van grote internationale concerns behartigt. Dat is dan ook de reden dat de EU de inhoud van de onderhandelingen met de VS nog steeds angstvallig geheim houdt.

 

Ruim half miljoen banen in Europa verloren door TTIP

Het TTIP verdrag, dat volgende week gesloten zou moeten worden, is zeer omstreden. Eerder bleek uit een onafhankelijk onderzoek van het Global Development & Environment Institute dat van de beloofde stimulatie van de werkgelegenheid in Europa niets terecht zal komen, en er de komende 10 jaar juist 583.000 banen verloren zullen gaan – en dat terwijl de werkloosheid in tal van EU lidstaten nu al het ene na het andere record breekt. Ook zullen de gemiddelde lonen in Noord Europa jaarlijks met maar liefst € 4848,- dalen.

De hoogste official van de GMB die belast is met de afdeling gezondheid zegt dat het TTIP een ‘neerwaartse harmonisatie van standaarden’ betekent voor chemicaliën die tot op heden zijn verboden in de EU. Tevens roept de GMB de Britse regering op om ervoor te zorgen dat de Nationale Gezondheid Dienst (NHS) beschermd wordt voor de invloed van private bedrijven nadat het TTIP van kracht is geworden.

Socialisten & Democraten willen geen private bemiddelaar

Het Europese Parlement nam vorige maand een niet bindende resolutie aan waarmee werd ingestemd met het TTIP. Officiële instemming op 10 juni is echter onzeker geworden nu de Socialisten & Democraten fractie afziet van een eerder gemaakte deal met de Europese Volkspartij.

De S&D groep houdt vast aan het schrappen van de door de Amerikanen geëiste mogelijkheid van bedrijven om overheden buiten de reguliere rechtbanken om aan te klagen bij een private ‘bemiddelaar’, die zo wordt gevreesd niet onpartijdig zal zijn en automatisch in het voordeel van bedrijven zal oordelen.

De verwachting is echter dat de Socialisten & Democraten –zoals het complete Europarlement vrijwel altijd doet- zijn zogenaamde ‘verzet’ zal opgeven, en uiteindelijk toch zal instemmen met het vrijhandelsverdrag.

‘Veiligheid en gezondheid burgers op het spel’

De Europese Commissie beweert dat het TTIP de Europese economie een impuls van € 120 miljard kan geven, maar critici houden vol dat alleen al het feit dat de onderhandelingen achter gesloten deuren worden gehouden bewijst dat de veiligheid en de gezondheid van de Europese burgers doelbewust op het spel worden gezet. Tevens wijze ze erop dat bedrijven onder het TTIP enorm veel macht krijgen om overheden die hen beperkingen opleggen aan te klagen.

Gevaarlijke stof EDC naar Europa

‘Wij kiezen Europarlementariërs om ons te beschermen, niet om de EU markt te openen voor chemicaliën die hier zijn verboden,’ gaf GMB-gezondheidsofficial John McClean als commentaar. Eén van de gevaarlijke chemicaliën die straks in Europa worden toegelaten is EDC, dat in bepaalde doses schadelijk is voor het hormoonsysteem van zowel mens als dier.

‘Deze verstoringen kunnen kankertumoren, geboortedefecten en ontwikkelingsstoornissen veroorzaken,’ legde McClean uit . ‘Ze komen in veel huishoudelijke en industriële producten voor, zoals in medicijnen, bestrijdingsmiddelen en plastic producten.’

VS weigert EU regels te respecteren

De VS heeft de EU al duidelijk gemaakt dat ze de strengere EU regels voor het gebruik van chemicaliën niet zullen navolgen. ‘Dat is inclusief een hele serie regels voor verf, kleurstoffen, sprays, schoonmaakmiddelen en tuin- en landbouwproducten,’ vervolgde McClean. ‘Daarnaast gaat het ook om cosmetica. Deze regels zijn er om werknemers, consumenten, het milieu en dieren te beschermen.’

 

Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

2014:
14-11: Vrijhandelsakkoord met VS vernietigt ruim half miljoen Europese banen
28-09: Vrijhandelsverdrag: EU schakelt macht nationale parlementen uit (/ ‘Sluizen herverdeling welvaart eurozone worden geopend’)
30-05: Front National eist veto EU-toetreding Turkije en einde vrijhandelsverdrag
27-05: Bilderberg agenda onthuld: Globalisten proberen wereldregering te redden
25-05: Onderzoeksjournalist: Netwerk Europese elite maakt einde aan democratie

2013:
28-11: Geheim EU-akkoord: Lidstaten moeten trouw zweren aan Nieuwe Wereld Orde
23-11: (.../ Vrijhandelsverdragen met VS en Canada maken einde aan soevereiniteit EU-landen)
11-11: Beast Tech (7): Wereldregering 'Federatie van de Aarde' in oprichting

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

 

Reacties

J-M op 05-06-2015 15:31

Een vrijhandelsverdrag met de BRICS landen zou ons van dat Ameriokaanse juk verlossen. Wij worden hier te lang als vazallen getraiterd met alle nare gevolgen (zoals immigratie) van de door de neocons veroorzaakte terreuroorlogen.

Luuk op 05-06-2015 16:24

Die Amerikaanse plutocraten zijn enkel uit op geld. De gezondheid van Europeanen zal hen geen zorg wezen. Dat Europa straks nog meer werklozen heeft, interesseert hen al evenmin. Die "graai-mentaliteit" wordt uiteindelijk de ondergang van zowel de VSA als Europa (nota bene hebzucht/avaritia is een van de hoofdzonden)

Bundy op 05-06-2015 16:29

Ieder regime heeft een doctrine nodig , in Europa was dat de niet-discrimineren -en milieu / opwarmings-doctrine .         Europa wil binnenkort wellicht tweetaktmotoren verbieden , iedereen moet een slimme meter om je verbruik thuis te reguleren en een auto die iets meer dan 100 gram/km uitstoot is ouderwets en zeer vervuilend .     Dagelijks wordt deze NWO-propaganda over het volk uitgestrooid.

In werkelijkheid wordt er door de machthebbers  d.m.v. vliegtuigen  continu chemische zooi over de Europese bevolking uitgestrooid ,z.g. om de "opwarming "tegen te gaan .               De echte reden van de vergiftiging ( denk ook aan een volledig radio-actieve Pacific ) is om agenda 21 van de VN te dienen , die vindt dat de wereldbevolking gereduceerd moet worden tot een half miljard mensen .

Wanneer ik lieg kun je de rapporten van de diverse Doktoren opzoeken die anti vruchtbaarheids-gif in de door de V.N. in Azië ter beschikking gestelde vaccins hebben gevonden .

De wereld wordt nu al drie eeuwen geregeerd door de NWO-kliek in Amerika , die behalve al het geld van de wereld oók nog bijna alle bedrijven op aarde bezitten .  Eerst kijken ze even of er verzet is tegen hun Ttip verdrag , en wanneer het niet-geïnteresseerde volk niét reageert ,gaan ze weer een stukje verder .

Zoals alle regimes houden ze hun "vijanden "zoals de reguurders op site's als deze goed in de gaten , dat is ook de reden dat het Amerikaanse ( hun ) leger op dit moment in Texas de Wal-mart supermarkt-gebouwen ombouwt tot gigantische detentiekampen .

Door toedoen van een ( bijna ) volledig medeplichtig Europees parlement kan er best wat extra Amerikaans gif voor de Rothschild-Dollar over Europa worden gegooid .  Nu even wachten op de door de "Amerikanen" georchestreerde aanval op de Russische Federatie .   Goed voor de bevolkingsreductie.  Van de mensheid heb je niets goeds te verwachten , er is er eén die beloofd heeft ons te redden ; Hij loog niét . 

5318537 op 05-06-2015 17:13

De VS heeft de EU al duidelijk gemaakt dat ze de strengere EU regels voor het gebruik van chemicaliën niet zullen navolgen.

We mogen als het aan het Europees parlement ligt vergiftigd worden door die amerikaanse rommel....Strafzaak?

Ondemocraties genomen beslissingen kunnen gewoon teruggedraaid worden en daarna zoekt agressor Amerika het maar lekker zelf uit....

Het lijkt of die films die ze verzinnen zoals gisteren op tv ,,Resident evil,,dichter bij de waarheid staan dan we/ik dacht...Net zoals de serie Freedom waarin Amerika een millitaire dictatuur is die eenieder onder controle wil hebben.

 

Ike op 05-06-2015 17:22

De Sheeple snappen niet waar het TTIP mee komt. Het is een 10* erger dan dat er nu bekend over is. India onderhandelt nl. ook met de EU over een vrijhandelsverdrag, vermoedelijk omdat er zoveel ICT werk word uitbesteed naar India door de multinationals;

http://www.globalresearch.ca/ttip-and-eu-india-secret-trade-talks-big-business-setting-policy-behind-closed-doors/5453601

Het voordeel m.b.t de voorstellen van Rusland en CHina waren dat er geen vrij persoonsverkeer bijzat. Ik ben benieuwd wat er in de deal met India zit, een land dat qua bevolking harder groeit dan China.

Verder wil men ook het TISA verdrag er doorheen rammen wat over de Services gaat. Als de hele bevolking het werk niet neer gaat leggen of alle produkten van de multinationals gaat boycotten, word alles van toepassing verklaart voordat we tegen hebben kunnen stemmen. Laat staan dat de mensen zullen beseffen dat ze vaarwel zullen zeggen tegen heel veel werkgelegenheid.

Voorstanders of hun lobbyisten schreeuwen dat de welvaart groter zal worden en dat het een boost zal geven voor de handel, maar alle tot nu toe afgesloten verdragen als de NAFTA bijvoorbeeld hebben alleen maar een grotere werkgelegenheid en grotere megratie opgeleverd.

Services van het TISA betreft 80% van de economie van de EU en de VS, doch alles betreffende het TISA dient 5 jaar geheim te blijven na de toepassing ervan.

http://www.infowars.com/obamatrade-global-access-to-citizens-data/

http://www.infowars.com/wikileaks-posts-largest-leak-of-trade-negotiations-in-history-charting-progress-of-tisa/

http://www.infowars.com/tpp-begins-to-unravel-as-obama-launches-final-push-for-votes/

Maar het beste artikel wat mensen kunnen lezen is hoeveel het heeft gekost om de Senatoren te betalen om het TPP op de snelweg te gooien naar het verbindend verklaren van dit verdrag;

http://www.infowars.com/this-is-how-little-it-cost-goldman-to-bribe-americas-senators-to-fast-track-obamas-tpp-bill/

Laat iedereen ook goed beseffen dat het midden en kleinbedrijf de meest werkgelegenheid schept, niet de multinationals. De laatste sturen het werk alleen over de hele wereld en zorgen dat overal de lonen slechter worden.

Disciplus Simplex op 05-06-2015 17:43

voor info en petitie, nog maar een keer dan: https://stop-ttip.org/

teken de petitie als je je stem wilt laten horen. Ik hou niet van de meeste (kansloze) petities maar deze heb ik wel getekend. 

ieznogoedh op 05-06-2015 17:54

Ruim 500.000 banen weg door dit TTIP.

Hoeveel banen zijn er al verdwenen door die domme boycot van Rusland wegens een neergeschoten vliegtuig, waarvan het nog helemaal niet zeker is dat de Russen daaraan schuldig zijn?

De Europese economie moet onderuit worden gehaald ten faveure van die van de USA.

Hoeveel bokken die hussein obama ook schiet, dit doet hij in ieder geval wel "goed".

Net zoals het doen overspoelen van Europa met moslims. Ook dat doet hij erg "goed".

Straks is Europa op sterven na dood èn min of meer een islamitisch wingewest.

Dat alles met dank aan "onze" politici die min of meer als veiligmeesters (ja, die dus ook) onze vrijheid en welvaart hebben weggegeven. Do-gooders doen eigenlijk nooit goed, maar wel veel kwaad.

Rom op 05-06-2015 18:12

Staat er niet in Jeremia 50 of een en vijftig niet?Gij verderfelijke berg die de hele aarde verziekt heeft door zijn koopmanschap wetenschap(je kunt wetenschap ook verkeerd gebruiken of voor verkeerde doeleinden

Daniel op 05-06-2015 18:22

Het moment voor de algehele schoonmaak van bovenaf nadert. De VS als eerste in de afgrond. Voorgoed,

abthijs op 05-06-2015 18:52

Hou het tegen laat de Amerikanen hun troep maar houdenm

Gian op 05-06-2015 19:19

Onlangs is er in de tweedekamer nog een stemming over TTIP geweest.

PVV D66 VVD PvdA hebben tegen de motie gestemd om TTIP/Monsanto te weren. U leest het goed, PVV dat tegen de EU is, stemt voor Monsanto/TTIP en volksvergiftiging. 

http://langleveeuropa.nl/2015/03/niet-stemmen-helpt-niet-ttip-overzicht-standpunten-politieke-partijen/

5318537 op 05-06-2015 19:54

Gian op 05-06-2015 19:19.......Ikzelf stem dus PVV i.v.m. de islam/dreiging en ons geliefde Europa dat beiden ook nog bergen miljarden kost.

Maar het is volgens mij dat de werkelijke macht buiten beeld blijft,want met politieke partijen is het altijd dat ze het (zoals in dit geval) op een ander belangrijk punt verzieken,en anders wel het tegenovergestelde doen van wat de belofte is.

 

Ike op 05-06-2015 20:17

Ik had willen zeggen dat er heel veel werkgelegenheid was verdwenen door NAFTA in de VS en dat het werkloosheid had opgeleverd i.p.v. werkgelegenheid..

Maar er is nog een extra nieuwsbericht;

http://www.infowars.com/tpp-emails-show-ceo-joked-about-making-royalty-payment-to-us-officials/

Een CEO van een Chemische multinational is even arogant over hoe het TPP verdrag precies geworden is wat zij wilden.

Ik vrees echter dat het nog heel lang zal duren voordat het volk de parlementen overal weer terugnemen.

rhauptag op 05-06-2015 20:52

als onze gezondheid en die van onze kinderen bedreigd wordt, wat weerhoudt ons er dan nog van om geweld te gebruiken tegen degenen die ons dit willen door de strot remmen? 

Is zelfbehoud en overlevingsinstinct niet onze sterkste drijfveer in het leven? 

Rein op 05-06-2015 22:04

en straks schaliegas boren .

eva op 05-06-2015 22:19

In Amerika zijn Staten die vele malen strengere milieu eisen hebben, als bij ons in Europa als een Europese lidstaat geen toelating wil voor een bepaalde stof dan

gebeurt dat niet.Maar wat stelt Europa eigenlijk voor

op milieu

gebied bepaalde stoffen en milieu maatregelen die inNederland zijn verboden zijn in ons omringende landen wel toegestaan, kun je het hier niet krijgen dan shop je rond in Europa of elders in de wereld voor de consument of ondernemer verranderd er niet veel je krijg een veel beter en toegankelijker aanbod iedereen wordt hier beter van, wat mij betreft ondertekenen dat vrijhandels verdrag

Pieter op 06-06-2015 00:36

Off-topic ff....

http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/24124272/__Dode_T-Rex_in_Londen__.html

Kan iemand mij uitleggen wat er te "ontleden" valt bij deze al vantevoren in elkaar geflanste dino....ik neem aan dat degene die hem gebouwd hebben ook weten wat erin zit en dit niet opnieuw hoeft te gebeuren?????

Kwestie van ff bellen met de makers ervan, lijkt me niet zo moeilijk toch? En daar dan ook nog een tv programma etc aan besteden, vind het behoorlijk overbodig dus en vreemd ook...

Tenzij.......dit een echte dino is van vlees en bloed kant en klaar gevonden onder de grond?

Ewo Ngo op 06-06-2015 08:32

Ik zie dat hier iedereen tegen USA is maar wel voor Israël,nu een vraag waarom steunen jullie Israël wel met zo een regering, en de grootste Israëlische lobby is in USA,wat hebben ze in USA te zoeken ze behoren daar niet eens dat ze maar naar Israël gaan en de Amerikaanse staat met rust laten dat zal de wereld beter doen denk maar eens daarover mvg Ewo Ngo

joppo op 06-06-2015 08:49

Het europees parlament wordt middels slinkse wegen omzeild door deze maffiabende.

In Duitsland 40000 man de straat op tegen ttip, en hier??????????

joepiejee op 06-06-2015 14:50

als kabinet hierin mee wil gaan dan is de hele santokraam corrupt

EWO NGO op 06-06-2015 14:55

Admin waarom laat u mijn teksten blokkeren? Kan u me een goede reden geven,kom niet met dat het niet met deze nieuws te maken heeft.want ik zie genoeg onnozele berichten hier.ik zal deze dan weer moeten gaan aangeven u weet wel wat ik er mee bedoel mvg EWO NGO NWO

 

Zie siteregels punt 1 hoofdletters, uw naam is al diverse malen door het beheer aangepast.

.ik zal deze dan weer moeten gaan aangeven u weet wel wat ik er mee bedoel  Wat bedoelt u ? tevens post u onder aan andere nickname, is dat wat u bedoelt ? Mod

ewo ngo op 06-06-2015 15:25

Deze site overtreedt verschillende wetten dat bedoel ik. Sorry voor hoofdletter gebruik maar de naam wat u ziet is een afkorting ik gebruik de eerste letter van deze woorden maar als u dat niet wil dan is het goed voor mij.mvg ewo 

 

Welke wetten overtreedt deze site ? Mod.

maria op 06-06-2015 16:21

hai-- Kan iemand mij in Jip en Janneke taal uitleggen, waar dit over gaat??????????????????

ik ben denk ik te oud. ik probeer het te begrijpen, maar de meeste sites zijn in het engels.

ik denk dat dit over ons voedsel gaat, en alle e nummers en gif, maar is dat zo???

Alieb op 06-06-2015 18:32

Luister, wij gaan gewoon naar de --- let op uw taalgebruik. Mod. wij burgers, want niemand trekt iets van ons aan. Oorlogje spelen, puur machtsvertoon, obama wil regeren, maar de rest van de machtshebbers ook en doen een gooi naar de wereld leiding. Wij willen toch geen oorlog of wat dan ook , waar wij burgers  aan kapot gaan.?

We must stand up for our selfs, because they wont!

Luuk op 06-06-2015 19:43
Ike op 07-06-2015 00:42

@maria op 06-06-2015 16:21

De multinationals hebben mensen in de senaat omgekocht voor een paar honderdduizend Dollar om de vereiste meerderheid te halen dat verdragen een snelweg mogen begaan in het behandelen en beslissen in de VS. Als deze verdragen geldig worden verklaard komt er een vrijhandelszone tussen landen aan de Pacific (TPP) en komt er ook een vrijhandelsverdrag tussen de EU en de VS (TTIP). Maar omdat de VS ook al het NAFTA vedrag heeft dat gaat over de vrijhandel tussen Mexico, Canada en de VS, krijg je een wereldomvattende vrijhandelszone waar multinationals erg mee gebaat zijn.

Je zal daardoor arbeid naar de goedkoopste landen zien verplaatsen, net zoals dit al gebeurd is onder het NAFTA.

Met deze TPP en TTIP verdragen ook de door het Europees parlement verworpen copyright verdrag ACTA door de achterdeur weer doorgevoerd. Hiervoor heeft Rutte al het voetwerk gedaan door plotseling het illegaal kopieëren weer strafbaar te maken.

Tevens onderhandeld men over een TISA verdrag over Services omdat 80% van de handel tussen de VS en de EU tegenwoordig Services betreft. Verder onderhandeld men ook met India over een vrijhandelsverdrag.

Bij al deze verdragen kunnen investeerders als ze de toegang word verboden tot een markt bezwaar maken bij een staatonafhankelijk ISDS dat de Amerikaanse wetgeving gaat toepassen bij rechtzaken. Als burgers of politieke partijen of politieke meerderheden in een land de invoer van goederen blokeren in hun land kan de investeerder daar bezwaar tegen maken. Dit kan ook in het voordeel van de investeerder worden beslist hoewel de wetgeving in het land tegen de invoer is van vlees met groeihormonen of tegen de invoer is van genetisch gemanipuleerde soja. Of een investeerder kan schadevergoeding eisen omdat het volk geen transvetten in de pindakaas wil en zij dat wel op de markt wil brengen in het land.

Het ISDS kan dan beslissen dat het land wel deze transvetten moet gaan toelaten of anders een megaschadevergoeding moet betalen aan het bedrijf.

Het meeste van alle bovenstaande verdragen is echter topgeheim verklaard en er is zelfs al een email hierover naar buiten gelekt dat alles tot op zijn minst 5 jaar na het van toepassing verklaren van deze verdragen geheim moet blijven, omdat mensen het anders niet zullen accepteren.

Het is koffiedik kijken maar afgaande op hoeveel werkgelegenheid het Noord Amerikaanse Free Trade verdrag heef tgekost voor de Amerikanen word er geschat dat er met het TTIP verdrag op zijn minst per saldo 500.000 banen in Europa verloren zullen gaan. Het verlies aan bescherming van de burgers is echter veel groter.

Op basis van het TTIP verdrag zullen we waarschijnlijk ook in de EU verboden bestreidingsmidddeln moeten gaan toelaten.

99% van de burgers weet echter niks over al deze verdragen en deze verdragen zijn ook angstvallig buiten de verkiezingen gehouden door de meerderheid van de partijen.

90% van de politici hebben nog niet eens alles mogen inzien. Alle beslissingen hieromtrent worden er doorheen geramd.

Deze verdragen staan hoog op het lijstje van de Bilderbergers. Het Westen zien deze verdragen ook als een laatste overlevingskans voor het systeem.

Er tehenover staat een vrijhandelsunie van de BRICS landen waarvan India onder druk staat om eruit te stappen. Deze vrijhandelsunie is ook aangeboden aan de EU en ondermijnt de positie van de VS en de USD. De USD word door niks meer gedekt en de BRICS landen willen een alternatief op basis van een Special Drawing Rights gedekt door hun goud. Bij het vrijhandelsverdrag van de BRICS landen vind geen vrij personenverkeer plaats.

De VS wil Turkije en net als Frankrijk en Italië wil zij ook Noord Afrika bij de EU. Uiteraard wil de VS ook Oekraine bij de EU en de NATO.

Alle geopolitieke spaningen op dit moment hebben ook te maken met deze verdragen. Ook alle valutaoorlogen die op dit moment worden gevoerd. De Chinese Yuan en de Russische Roebel worden bewust onder druk gezet, terwijl deze landen massaal goud aan het opkopen zijn.

Ook het aantal beurshandelaren dat op dit moment zelfmoord pleegt of word geholpen daarbij is nog nooit zo groot geweest.

Democratie? De elite lacht erom.

Ike op 08-06-2015 13:50

http://www.thenewamerican.com/usnews/constitution/item/21010-10-reasons-why-you-should-oppose-obamatrade

Nog 10 redenen samengevat om tegen het TTIP te stemmen.

Bird op 12-06-2015 23:37

Smeer maar in je haar.

Bird.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl