Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse premier en president beloven gezamenlijke moslimaanval op Israël

Turkse leiders gaan verenigd islamitisch wereldrijk op richten – Erdogan zegt in contact te staan met de geest van Saladin, die de christelijke legers uit Europa versloeg


Erdogan (rechts) sprak de Turkse variant uit van ‘Ein Volk, ein Reich, ein Führer.’

Net zoals de Europese politiek en media in de jaren ’30 van de vorige eeuw de almaar agressiever wordende toespraken van Adolf Hitler niet serieus namen of compleet negeerden, gebeurt nu exact hetzelfde met de islamitische leiders van Turkije, president Erdogan en premier Davutoglu. Bij de inauguratie van een nieuwe luchthaven in de provincie Hakkari verklaarden beide leiders dat Turkije de hele islamitische wereld zal verenigen voor de ‘bevrijding’ van Jeruzalem. Met andere woorden: voor een militaire aanval op Israël. Ook in dat opzicht dreigt de geschiedenis dus op herhaling te gaan, want het zijn wéér de Joden die uitgeroeid moeten worden.

 


Is het omdat Turkije op papier nog steeds lid is van de NAVO, of omdat er miljoenen Turken in Europa wonen? Of misschien wel omdat de gevestigde Westerse orde lijkt te hebben besloten om de toekomst van ons continent stap voor stap over te geven aan de islam? Hoe dan ook, als u deze website de laatste tijd hebt gevolgd weet u dat dit beslist niet de eerste keer is dat Erdogan en Davutoglu openlijk spreken over hun imperialistische en oorlogszuchtige plannen voor een aanval op Israël en een oorlog met Europa.

Mars om Jeruzalem te ‘bevrijden’

‘Als Allah het wil is Jeruzalem van de Koerden, de Turken, de Arabieren en van alle moslims,’ sprak Davutoglu. ‘Zoals onze voorvaderen zij aan zij vochten bij Gallipoli, en net zoals onze voorvaderen samen met Saladin Jeruzalem gingen bevrijden, zullen wij samen op hetzelfde pad marcheren (om Jeruzalem te bevrijden).’

De luchthaven van Yuksekova werd om die reden speciaal omgedoopt in de Selahaddin Eyyubi Airport, vernoemd naar Saladin van de Ayyubiden, de van oorsprong Koerdische moslim veroveraar van ‘Al-Quds’, de Arabische naam voor Jeruzalem, en één van de grote vijanden van het vroegere christendom.

Ook het Westen wordt verslagen

Enkele Engelstalige nieuwssites probeerden met een foutieve vertaling de agressieve inhoud van de toespraken te verdoezelen, en beweerden dat deze over ‘eenheid en broederschap’ gingen. De Arabische media gaven echter wél correct weer wat er werd gezegd: ‘Wij zullen opmarcheren om Jeruzalem te bevrijden, zegt Davutoglu bij de naamgeving van de Saladin luchthaven,’ kopt Hasrr.

Erdogan hield het enthousiast met Turkse vlaggen zwaaiende publiek voor dat hij in contact staat met de ziel van Saladin. Het Turkse Anadolu citeerde de president als volgt: ‘Ik weet zeker dat de grote commandant (Saladin) alle volken van het Midden Oosten in één leger samenbrengt dat de Kruisvaarders (het Westen) verslaat. Hij (Saladin) is er op dit moment in de geest getuige van wat wij hier doen. Ik was in zijn spirituele tegenwoordigheid...’

‘Jeruzalem is van de moslims’

‘Alle sterke mannen, of ze nu uit het oosten of zuidoosten komen, moedige Anatolen in het oude Turkije, beloven jou, o Saladin, als jij de broeders in het Midden Oosten verenigde, zullen wij dat ook doen. Jij zei: Jeruzalem is niet voor de kruisvaarders. Saladin, jij getuigt daarvan, en ook Allah getuigt daarvan.’

Feitelijk beweerde Erdogan dus de gereïncarneerde Saladin te zijn en dezelfde doelen na te streven: ‘Jeruzalem is van de moslims, niet van Israël. Waarom zouden wij vrienden blijven met degenen die met hun laarzen Masjid al-Aqsa (het Tempelplein) betraden? En dan houden ze vol dat wij (met Israël) vrienden moeten zijn? Ik zeg nee!’

‘Eén volk, één vlag, één natie, één staat’

Al jaren werkt de Turkse leider toe naar het herstellen van het Ottomaanse Rijk dat alle moslims moet verenigen. Hij wees zelfs impliciet op het Kalifaat toen hij zei dat de moslims ‘één volk, één vlag, één natie en één staat’ zullen worden. (1) Mocht u dit bekend voorkomen: Ein Volk, ein Reich, ein Führer.

De drang van de moslimlanden om Jeruzalem te veroveren bestaat al sinds de oprichting van de islam. Zo claimen de Palestijnen Jeruzalem als hun ‘hoofdstad’ en krijgen daarbij de steun van bijna heel Europa en inmiddels ook de Verenigde Staten.

De islamistische AK Partij van Erdogan en Davutoglu blijkt electoraal flink garen te spinnen met de ‘bevrijd Jeruzalem’ strategie. Een door Turkije geleide moslimaanval op Israël is dan ook het centrum geworden van de verkiezingscampagne van de partij. (2)

Aanval op Israël in Bijbel voorzegd

In de Bijbel wordt voorzegd dat de leider (‘Gog’ = prins) van Magog (op de plek van het huidige Turkije) in de eindtijd een coalitie zal vormen (het 8e wereldrijk, het ‘rijk van het beest’) die Israël zal aanvallen met de bedoeling om Jeruzalem te ‘bevrijden’ en de Joodse staat compleet van de kaart te vegen. Deze aanval zal volgens de Bijbelse profetieën de laatste wereldoorlog (het beruchte ‘Armageddon’) ontketenen, waarin de aanvallende moslimlanden totaal zullen worden vernietigd.


Xander

(1) Shoebat
(2) Shoebat

Zie ook o.a.:

22-05: Turkse premier belooft na herverkiezing Israël aan te vallen
16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
05-03: Iran toont enorm spandoek met afbeelding Mahdi geholpen door Jezus (/ Ook islamitische teksten voorspellen Turkse aanval op Israël en Europa)
29-01: Shia moslims verwachten snelle komst Mahdi nu Saudische koning dood is (/ De opkomst van het geprofeteerde 8e wereldrijk in 2023)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
30-12: Turkse premier belooft Hamas spoedige invasie van Jeruzalem
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
13-11: Turkije dreigt Israël met militair ingrijpen om Jeruzalem
10-11: Veel moslimgroepen zweren wereldwijd trouw aan IS (/ Westen nog steeds blind voor in de maak zijnde moslimalliantie onder leiding van Turkije en Iran)
09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthuld
 (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Videobewijs van IS trainingskampen in Turkije
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
20-08: Obama kiest partij voor Turkije, Moslim Broederschap en Hamas
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
18-06: Onthutsend: ISIS-terroristen werden getraind door Amerika en Turkije
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije
08-04: Pulitzerprijs journalist: Turkije achter gifgasaanval Syrië, werkt samen met Al-Qaeda
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
03-11: Profetisch: Turkije sluit geheim samenwerkingspact met Iran
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
21-03: Jordaanse koning waarschuwt het Westen voor Turkse premier Erdogan
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

 Reacties

Pagina12
Yunus op 31-05-2015 13:48

Jullie nemen hem te serieus...Ik ben voor Erdogan, maar ik geloof geen 1% van zijn verhaal.

Wel leuk om te lezen hoe serieus jullie hem nemen. Hij zou niets durven...

Vatandas op 01-06-2015 20:47

dit moet je met een korreltje zout nemen.

ottoman op 02-06-2015 07:53

Dat denk ik ook, voorlopig is er tussen de moslimlanden nog geen hereniging mar inshaAllah snel

Harold op 02-06-2015 19:30

@ottoman, ruim 2500 jaar voordat Mohammed werd geboren, heeft God al te kennen gegeven wat voor volk de Arabieren (nakomelingen van Ismael) zou zijn. Genesis 16:12 Een wide ezel van een mens zal hij zijn (ismael): hij schopt iedereen, iedereen schopt hem. Met al zijn verwanten zal hij in onmin leven. Dit is tot op heden den dage nog steeds het geval. Er is maar één ding wat Arabieren verbindt, namelijk de haat tegen Israel. Hoe ironisch eigenlijk, alleen de grootste vijand van de Arabieren kan voor hereniging tussen de Arabische landen zorgen. 

murat op 02-06-2015 20:16

hopelijk nooit!

ottoman op 03-06-2015 00:22

Haha harold dit zou best is kunnen wat je zegt,  ik heb wel is n mooi verhaal gehoord van n vriend van me die zei, God heeft de profeten gezonden tussen de volken die probleem gevallen zijn onbetrouwbaar of chaotish. De joden en arabieren alleen jammer dat de turken altijd overal tussen zitten vanwegen hun succes. Zoals we ook hier zien is dat turken op zoek zijn, vanwegen de betrokkenheid bij alles n soort aangevallen gevoel terwijl we ervan overtuigt zijn dat we het goed met iedereen voor hebben, ik wel in ieder geval

ottoman op 03-06-2015 00:55

Da arabieren verbind alleen de taal en de haat tegen israel, terwijl de turkse stammen wel veel meer verbondenheid voelen ik denk dan ook eerder dat de turken dit gaan bereiken dan eerst de ottomaanse gebieden dit komt daarna denk ik eerder, eerst n sterks turkse eenheid en dan de gebieden leiden tot herenigheid ook arabieren onderling, daarvoor zullen eerst alle leiders letterlijk van hun stoel afgegooid moeten worden. De eerste gebieden die de turken kunnen samenvoegen buiten de turkse stammen zijn bijv de moslims van de balkan de bosniers, albanezen, macedoniers, bulgaren enz en natuurlijk de kaukassus met allerlei moslims die verwant zijn aan de turken bijv cecenen, toevallig staat dit ook voorspeld tog? 

rebellio op 03-06-2015 15:44

@ottoman, Samenvoegen? hoe zie je dat voor je? Gaat turkije al deze moslims laten immigreren? Of dacht je toch meer aan een nieuwe balkan oorlog? Man hou toch eens een keer op met je vervloekte nationalistische gedoe!! Daar krijg je toch gewoon alleen maar moord en doodslag van. Kun je dat niet, of wil je dat niet inzien? Wat voor voordeel denk je nu te hebben aan jouw ophemeling van je geliefde turkije. Kom je er zelf nog wel eens? Al die vervuiling daar, die zeer krappe openingstijden, dat nahijgen van westerse vrouwen, de bureaucratie en de mentaliteit van 'Als het vandaag niet gebeurt, dan gebeurt het morgen wel. Of volgende week. Of volgend jaar. Mensen moeten zich niet minderwaardig voelen tegenover wie dan ook, maar bescheidenheid siert nog steeds de mens. Daar hoef je geen eens christen voor te zijn!

Qromwel op 03-06-2015 19:52

ottoman op 03-06-2015 00:55: Vergis ik me? Volgens mij vochten de Arabieren onder leiding van Feisal samen met de geallieerden tegen de Turken in WO I. Ik denk niet dat de Saoudis een nieuwe Turkse overheersing zullen accepteren. Dat Feisal na de oorlog grotelijks belazerd is door de Britten doet daar niets aan af. En is er een Turks volk, of een verzameling stammen? Noem dan eens wat namen van die stammen.

ottoman op 03-06-2015 22:47

Je weet tog waar de turken oorspronkelijk vandaan komen rondom de mongoolse steppen centraal azie syberie, deze gebieden worden allemaal n turkse taal gesproken het zijn feitelijk turkse stammen sommige hebben n land sommige nog niet vandaar dat in rusland enorme massa moslims wonen en china ook allemaal aan turken verwanten de stammen met eigen land zijn kazakstan, oezbekistan, turkmenistan, azerbaycan, kirgizie, en oeigoeren van china maar hun land is weer ingepikt, daarnaast nog verschillende groepen in russen en de kaukkasus bijv karalpak, nogay, kipcak, maar ook in iran van al deze stammen wat en de quasqai turken in bulgarayi, de bulgaad turken ben ff hun naam kwijt pomak volgens mij, de cecenen zouden ook verre verwanten zijn en se abchazen, en de finnen zijn ook van oorsprong van turkse origine maar ze zijn niet moslims meer en cyprus, en zo nog wel meer stammen. De arabieren onder de sauud fam idd tegen de turken uit eindelijk omgekocht en belazerd, dit zullen ze uiteindelijk niet vergeten, de andere helft van de arabieren waren trouw aan de ottomanen maar hun verloren als laatst van de sauud. Die mochten hun bezittingen houden in ruil voor de macht die ze dan moesten afstaan, in alle moslim landen is er n grore groep pro ottomaanse moslims met alle respect! Nee rebellio dit x is er heen oorlog meer nodig voor hereniging ieder geval niet zoals toen nu de basis lijnen er al zijn geerft van de eerste periode ottomaanse rijk overal staat al n opstelling aan ottomanen klaar dit x gaat t eerst met samenwerking hulp op alle tereinen zo breid de invloed over elkaar steeds meer uit alleen sommige leiders zullen eraf gegooid moeten worden, ik zeg ook dit is nog niet nu het kan even duren maar in de periode van erdogan zijn er wel belangrijke dingen hebeurd in de richting voor herstel, de wegen die gelopen moeten worden zijn zichtbaar hemaakt geduldig! Eerst n turkse eenheid denk ik zelf. Denk niet erdogan zelf die het allemaal af gaat ronde maar hij is n belangrijke schakel geweest met zn buitenlands politiek, iedereen is op n dwaalspoor gezet dit is tijd genoeg geweest voor de turken, ook ataturk heb de turken tijd weten te geven door de gealierden te laten dwalen

Josef op 04-06-2015 09:50

Zie hier de haat van de  (palestijnen)  moslims en de rest van de onnozele  wereld tegen Israel.

http://www.israelvideonetwork.com/palestinian-tv-calls-jews-and-israelis-evil-filth/?omhide=true&utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=%27Palestinian%27+TV+calls+Jews+and+Israelis+%E2%80%98evil%2C+filth%E2%80%99&utm_campaign=20150602_m126037637_6%2F02+Breaking+Israel+Video%3A+%27Palestinian%27+TV+calls+Jews+and+Israelis+%E2%80%98evil%2C+filth%E2%80%99&utm_term=Screen_Shot_2015-06-02_at_10_06_49_PM_png_3F1433272155

Pier op 04-06-2015 11:11
Heerlijke mensen, die Turken. Als ik bovenstaand bericht goed begrijp bestaat de halve Aziatische bevolking uit Turken. Dat had ik niet gedacht. En dan nog allemaal moslim ook! Goh.... tja, da's nou eigenlijk weer een minpuntje, als je het mij vraagt. Want dat betekent dat al die Turken dus eigenlijk erop uit zijn de wereld onder de macht van de islam te brengen, door middel van moord, leugen en misleiding, zoals jij dat ook bevestigt ottoman in je schrijven van 22.07. Je schrijft het op enthousiaste toon. Je lijkt het volledig eens te zijn met een beleid van leugen en misleiding met als doel het uitroeien van joden en christenen en daarna het verder verwoesten van alle beschaving. Dit alles in de voetsporen van Mohammed. Maar als ik de toon van jouw schrijfsels goed beluister, dan zijn de Turken alleen maar verstandig en uit op vrede en willen ze samenvoegen enzo. Zoals Erdogan dat ook zegt in zijn toespraken over een groot islamitisch rijk. Ja, een inspirerend idee, zo'n rijk! Das Reich werd het ook weleens genoemd. Natuurlijk moet er dan wel een oplossing gezocht worden voor het probleem van de bezetting van Jeruzalem door "de vijanden van God", zoals de navolgers van Mohammed de joden noemen. Entlösung is geloof ik het Duitse woord voor zo'n oplossing.... Nee, dat gaat vast wel lukken allemaal, dat zul je zien! Is het niet vandaag, dan is het morgen. Jullie Turken zijn geduldig begrijp ik. Allemaal goede eigenschappen, die Turken! Verstandig, geduldig, dapper, intelligent... super! "Über", is het Duitse woord, "Übermenschen" zeg je dan. Een groot rijk vol übermenschen onder leiding van een führer en dan korte metten maken met.... de Untermenschen! Joden, christenen, andersdenkenden. Wat een geweldig idee! Wat een groots visioen! Wir fahren gegen Amerika, Israël enz. enz. Turken, Turken über alles! Weet je ottoman, je hele verhaal doet me sterk aan een vrij recente periode uit de geschiedenis denken. Is dat jou nou zelf niet opgevallen? De inspirator achter dergelijke ideeën, wie denk jij dat dat is? Hoe heet de verwoester, de vader der leugen, de moordenaar van den beginne? Die niet komt dan om te slachten en te stelen en te verderven? Altijd vermomd, altijd schuilgaand achter een groots idee over wereldmacht, wereldreligie. Altijd omgeven door leugens, moord, sadisme, liefdeloosheid, geweld, onderdrukking. Misdaden tegen kinderen en vrouwen. Stukmaken van schoonheid en vrijheid. Kapotmaken van onschuld en reinheid. De verderver. De vijand. De tegenstander. En vooral: de leugenaar.
rebellio op 04-06-2015 12:16

@Ottoman

Ooit gehoord van de term "Anschluss" of enig idee wat het motief was van de nazi's om polen te annexeren? Misschien een idee waarom Tjechië in 1939 werd ingelijft of Litouwen? Om precies diezelfde verdoemde onzin!! We zijn allemaal mensen die willen leven op een zo leefbaar mogelijke manier. Laat die onzin over volken erbuiten! Nergens is er een land waar alleen maar het zelfde denkende mensen wonen. Waar eindigd en waar begint het "Turkzijn"? Huidskleur? Neusvorm? Geloof? Politieke mening? Etnisiteit? Ik kan me herinneren dat ik je een heel verhaal verteld heb over de ongeloofelijke vermening van genen in de wereld. We zijn allemaal één grote familie! Jouw nationalistisch denken is het begin van het einde.

Alieb op 04-06-2015 12:38

Ottoman, tog schrijf je met toch!!!!

Qromwel op 04-06-2015 14:14

@Ottoman: Bent u niet benieuwd wat voor rotstreken Erdogan zal uithalen, teneinde de partij van Demirtas uit te schakelen vóór de verkiezingen? Hint; bekijk eens hoe de nazis alle oppositie uitroeiden. Het is wel kort dag, inmiddels.

Pier op 04-06-2015 16:40

Ik weet niet of het helpt, rebellio. Maar het is goed dat je gezegd hebt.

ottoman op 04-06-2015 21:21

Ik verdedig erdogan niet, ik blijf zeggen dat hij niet de genen is die het voor elkaar gaat krijgen, en bedankt voor de duitse les, dat blijft de methode om de turken precies als de nazi's weg te zetten zodat jullie de betrouwbare bron zijn, ik ben wel trots netzoals jullie dat hier zijn, ook jullie willen tog t liefst jullie systeem t liefst voor iedereen of zijn jullie nu wel tevrede met deze gebeurtenissen? Dit komt door de huidige machten, die je niet ziet! We weten tog wel dat de turken nomades zijn met meerdere stammen, netzoals je de arabishe ras heb maar met meerdere landen, turken zijn een van de wijdverpreide rassen, zon 350 miljoen is nog niet half azie!! Alleen india is al 1.1 miljard, de turken zijn idd de geduldige vandaar dat ook is voorspeld over de turken, zelfs door de profeet zijn ze omschreven en dat zolang de turk ons niet aanval wij hun niks aandoen, puur omdat hij wist dat ze over zouden gaan op de islam, vandaar dat er nu enorme angst terug keert van turken, wrm anders zovaak turkije hier?? Of de turken of de ottomanen of de huidige leider erdogan?? De wereld haat de turk en voor n deel zijn ze weer zeer geliefd maar w8 nog eventjes paar jaar, dan is het n hele andere level, ik schat binnen 8jaar al hebben de ottomanen meer invloed dan de russen dit proces ken versnellen als er n ander op de troon komt in turkije dit is niet de akp, niet chp, ook niet de mhp okk niet bdp

ottoman op 04-06-2015 21:26

Jullie kunnen dus niet tegenspreken dat de turken israel aan gaan vallen?? Ikzelf zeg niets wil eerst jullie reacties

ottoman op 04-06-2015 21:39

Hoe de nazi of de kruisvaarders te werk gingen wil niet zeggen dat de akpers ook zo te werk gaan, belangrijk verschil is hitler wilde n blanke germaanse ras, de turken willen het khalifaat herstellen, hierin maakt kleur en taal niet uit, erdogan wil ottomaans rijk, dat gaat niet alleen met turken, ik mag wel trots zijn maar we zijn niks meer dan de andere wij willen de islam ophemelen en verspreiden, n gerechtvaardige eenheid zonder verdrukkingen van minderheden, moslims zijn 1 voor ons! Allahu akbar het word tijd dat jullie de veranderingen gaan accepteren

Harold op 04-06-2015 23:15

@Ottoman "het word tijd dat jullie de veranderingen gaan accepteren"  hoho niet te hard van stapel gaan lopen hè. Als jij bedoeld de overheersing van de Islam over deze wereld, dan zal ik en de meeste Christenen dit nooit accepteren, dat moet je nu toch wel eens weten?

Verandering die in Turkije plaatsvinden, daar heeft niemand invloed op en dat moeten we logischerwijs accepteren. Wat dat betreft ga ik op dat gebied al een eindje met je gedachten mee, dat De wens van Erdogan voor het herstel van het Ottomaanse califaat wel eens uit zou kunnen komen. Hoe precies? Dat blijft gissen, maar ik acht de kans niet uitgesloten, dat als Assad valt, Turkije, Syrie overneemt, onder het mom van 'herstel van de rust'. Dan heeft Turkije al een heel stuk land in bezit wat vroeger ook onder het Ottomaanse rijk viel. Of Turkije, Israel gaat aanvallen, weet ook nog niemand. Maar de kans is zeker wel aanwezig, dat Turkije, de zgn. Koning van het Noorden is. Hoe e.e.a loopt blijft dus gissen, maar je zgn. 'Gerechtvaardige eenheid zonder verdukkingen van minderheden' zal pas alleen kunnen plaatsvinden, als ik en mijn vele Christen broeders- en zusters uit de weg zijn geruimd. Je verpakt het leuk, maar je weet best dat de Koran spreekt, dat er voor ons (die minderheden waar je het over hebt) geen plaats in die zgn. Tot moslim bekeerde wereld is.

Pier op 04-06-2015 23:48

Stel dat dat zou lukken beste ottoman, dat "ophemelen en verspreiden" van de islam, wat gebeurt er dan met degenen die over dat "ophemelen en verspreiden"... Laten we zeggen nou niet echt enthousiast zijn. Zoals ik, bijvoorbeeld. Ik geloof in Jezus Christus, de Zoon van God, die gestorven is aan het kruis van Golgotha als offer voor de zonden van de mensheid. Ik geloof dat Hij is opgestaan uit de dood, is opgevaren ten hemel en dat Hij zit aan de rechterhand van God, vanwaar Hij komen zal om de wereld te oordelen... Dat geloof ik.

Jouw islam staat daar lijnrecht tegenover. Verwerpt Jezus als Messias, als Zoon van God. Verwerpt Zijn offer en daarmee de enige, door God gegeven weg tot behoud, tot het eeuwige leven, tot de hemel. Verwerpt de Weg, de Waarheid en het Leven, Jezus Christus.

Dat is de duivel, die dat doet. Dat is satan zelf, die achter die religie van jou schuilt. Daarmee hebben we een probleem, want als die religie van jou het voor het zeggen krijgt, ben ik een gevaar voor die religie en voor wie er achter zit. Want Hij Die in mij woont, Jezus Christus, is groter dan degene die achter de islam zit. Vandaar dat ware aanhangers van de islam, de echte zeg maar, zoals de strijders van Isis, christenen weg willen hebben. En Joden, want die vertegenwoordigen het eerste deel van het Woord van God, de bijbel. Allemaal zeer gevaarlijk voor de satan, want die wordt in dat boek, en alleen in dat boek, de bijbel, ontmaskerd. En er staat in de bijbel dat Jezus hem voor eens en voor altijd verslagen heeft. 

Ik ben dus bang dat jouw "rechtvaardige eenheid zonder verdrukkingen en minderheden" betekent dat al die minderheden zijn uitgeroeid. Want echte, toegewijde islamieten, echte navolgers van Mohammed, hè, zoals je die nu tekeer ziet gaan in Syrië en Irak, die bezetenen, die kunnen niet tegen de aanwezigheid van christenen. Want in christenen woont de Koning der koningen, Die spoedig komen zal en Die heersen zal tot in eeuwigheid. Onze Heer, Jezus Christus, geprezen zij Zijn naam tot in eeuwigheid! Halleluja! Wen daar maar vast aan, dan valt het niet zo rauw op je dak als het zover is. Ik zou maar vrede met Hem maken, als ik jou was. En wacht niet te lang, want Hij komt spoedig, alles wijst erop.

rebellio op 05-06-2015 10:11

@Harold en Pier,

Amen!

En ik wil graag Piers woorden herhalen als tegenwicht tegen de vele ophemelingen van allah:

"Die spoedig komen zal en Die heersen zal tot in eeuwigheid. Onze Heer, Jezus Christus, geprezen zij Zijn naam tot in eeuwigheid! Halleluja! "

Josef op 05-06-2015 11:03

ottoman, wat hebben die gekken in Israel te zoeken, buiten dat zij erop uit zijn om klakkeloos te moorden?

Kom eens met de realiteit en blijf niet in de middeleeuwen hangen met dat moordende ottomaanse rijk wat volgens jou zo goed was.

Doe je ogen open en kijk waar de moslims goed in zijn.

ottoman op 05-06-2015 19:02

Harold: zou er dan letterlijk n koning ontstaan of word er met koning gwn de huidige leider bedoeld? Ik denk zelf eerlijk dat erdogan dit niet kan worden, hij word ook ouder mijn vermoede is dat er n sterke leider gaat ontstaan in turkije nog krachtiger dan erdogan, en de koning van t zuiden is tog egypte? Zou dit sisi moeten  zijn

ottoman op 05-06-2015 20:45

Wel valt op dat de 2 elkaar niet liggen, erdogan wil de door het volk gekozen mursi terug, hij heeft zelfs verteld dat die door turkije opgevangen zal worden als egypte dit wil, daar heeft hij nu de doodstraf gekregen, sisi is pas n echte dictator die geacepteerd word, omdat hij wel samenwerkt als n wolfs in schaapskleren met israel, 

ottoman op 05-06-2015 20:56

Pier: de ottomanen roeien niet uit ze overmeesteren en dan meteen komt er vrijheid, er woonde in de ottomaanse tijd meer christenen in t gebied dan dr na, er werden voor t eerst joden opgevangen in t centrum hoofdastad istanbul, n beetje de new york van toen. Het was n rijk met meer dan 30 rassen, je kan wel zeggen dat wijzelf eigenlijk minder waren dan derest bij elkaar dus dat is geen probleem voor mij hoef er geen ottomaans rijk meer in de landen met n moslim minderheid maar dit x alleen de gebieden met moslim meerderheid niet meer beginnend bij wenen, maar sarayevo bosnie, vanaf daar om griekenland zo naar het turks azie, naar t arabische zuiden en t noordelijk afrika voor derest dus vrijwel het zelfde, maar inplaats van oekraine en midden europa, dit x centraal azie die ook moslims zijn plus turks

Lynx op 05-06-2015 20:59

Ottoman bedankt voor je bijdrage´s-Ik blijf hier voortaan weg,je zit hier gewoon als stoorzender.Dat Xander dit toelaat.

Josefientje, niet ingelogd op 06-06-2015 08:48

Citaat 04-06-2015 23:48: de Koning der koningen, Die spoedig komen zal en Die heersen zal tot in eeuwigheid. Onze Heer, Jezus Christus, geprezen zij Zijn naam tot in eeuwigheid! Halleluja! Wen daar maar vast aan, dan valt het niet zo rauw op je dak als het zover is. Ik zou maar vrede met Hem maken, als ik jou was. En wacht niet te lang, want Hij komt spoedig, alles wijst erop.// einde citaat.

Sprakeloos, fantastisch, de volle Waarheid en niets dan De Waarheid.

Josefientje, niet ingelogd op 06-06-2015 08:54

http://cf.hum.uva.nl/dsp/ljc/da.costa/lof35.htm

ISAÄC DA COSTA (1798-1860)LOFZEGGING

[OPENBARINGEN, I : 4 - 7]

Nu vall’ alles te voet voor het Lam dat geslacht werd,in wiens bloed voor de Zijnen de losprijs gebracht werd!   Aller Koningen, Englen en werelden Heer   zij de sterkte, de rijkdom, de dankzegging, de eer!

Hy die dood was en leeft, ziet! Hy komt met de wolken!Roept Hem uit, alle Heemlen! verwacht Hem , gy volken!   En ook gy zult Hem zien, die Hem eenmaal doorstaakt.   Israël ziet, Hy komt en — uw hart wordt geraakt!

Lof, aanbidding en eer zij aan ’t Lam dat geslacht is,aan d’ onzienlijken Vader, wiens heildraad volbracht is,   aan den Geest, van den aanvang steeds Schepper geweest.   Hallelujah den Vader, het Woord en den Geest!

      1835.

Josefientje, niet ingelogd op 06-06-2015 09:04

Helaas vergeten velen, b.v. diegenen die nu aan het moorden en doodslagen zijn en die dodelijke ideologie durven te verdedigen, dat diegenen eens hun knieën  z u l l e n  buigen voor De Koning der koningen en De Heere der Heeren, buigen voor Díe Majesteit, zo mooi omschreven door Pier en vele anderen. Niemand kan God zien en leven.

Pieter op 06-06-2015 12:21

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24126588/__Poetin__oorlog_is_krankzinnig__.html

Alle hoop op arnageddon kan weer de  kast in, ze durven het gewoon niet aan dat blijkt nu wel weer...

Lynx op 06-06-2015 19:50

Josefientje op 9:04-prachtige getuigenis-Amen!

Luuk op 07-06-2015 12:09

Hopelijk gaat de HDP over de kiesdrempel van 10% heen ! http://nos.nl/artikel/2039921-hoe-machtig-wordt-erdogan.html

dimitri op 07-06-2015 21:47

wat een zooitje weer!Wat willen ze nou eigenlijk die islammieten,weer proberen de wereld allemaal islam te maken.allemaal 3 keer per dag bidden en elke zondag naar de moskee!Zal druk worden.en  die allah zal tevreden zijn!ik heb nog nooit zulke rare beweringen in de koran gelezen over hoe men moet gedragen en waar men voor moet oppassen!Het lijkt wel of al die moslims wantrouwig zijn en op elkaar letten,of je wel een goede moslim bent !Nou ze zoeken het maar lekker allemaal uit die moslims,gaan ze naar zo,n moskee moete ze zelf weten,al gaan ze elke dag,maar wij in Nederland wij Nederlanders hebben gewoon onze eigen cultuur,onze eige geloof,sommige katholiek,andere protestans,anderen geloven helemaal niet,en daar moet iedereen vanaf blijven,van al onze vrijheden!!Al geloof ik in sinterklaas of in een stoeptegel of  in een bakkie thee,,wij moeten allemaal onze eigen gang kunnen gaan,en niemand ook niet de moslims gaan effe uitmake wat en hoe wij moeten leven.Zeker zoals hun dat wil toch niemand.Die mensen die geloven zitten echt gevangen in hun eigen geloof!Heel veel lopen ook er gefrutreerd bij als ze al die vrijheden in ons land zien en die willen ze ook,maar de rem zit er op en daar raken vele van hun gefrustreerd van.Nou das niet mij pakkie an,moeten ze maar iets anders verzinnen dan alleen maar hun hele leven  familie achterna lopen@!en checken,kom op zeg,ga lekker elke vrijdag en zaterdag naar m.m kroegie en daar moeten ze van afblijven!!iet alleen de islam maar iedereen die met welk geloof wil aan komen zetten!!Ik geloof al en op mijn eige manier,ik veb er mee tevreden,jij niet pech dan kijk je maar een andere kant op of ga jemaar terug naar zo,n moslimland!daar kan je de hele dag in jurken lopen als  kerel.

dimitri op 14-01-2016 16:38

Naar mijn weten zijn die kruisvaarders  aan de slag gegaan omdat mohamed met zijn leger fanatieke moslims de wereld aan het veroveren was.Mohamed begon  in zijn eigen buurt,rondom hem en zo naar europa toe tot ze tot oostenrijk of zwitserland kwamen,met achterlatend van verwoestingen ,verkrachtingen en slaverij!Daarom zijn die Kruisvaarders onstaan om de mensen te helpen tegen die agressieve islam en mohamed!!De kruisvaarders onstonden niet om eventjes het evangelie van Jezus Christus met geweld te verspreiden!Nee ze waren nodig om al die europese landen te helpen in het Oosten van Europa van die moslim ellende en die fanatieke mohamed!!Want in elk land waar die agressieve moslims kwamen slachten ze de mensen af die geen moslim wilden worden,ze hielden slaven ,verkrachten de vrouwen en de meisjes,net als nu isis aan het doen isDie hele islam draait alles om en verteld alleen maar leugens.

Qromwel op 14-01-2016 18:55

dimitri op 14-01-2016 16:38: En die kruisvaarders gedroegen zich bij het passeren voorbeeldig in het toen nog niet islamitische Byzantium! Pas in de 16e eeuw hadden de Turken de Balkan voor een groot deel veroverd. Pas in 1529 belegerden ze Wenen. En vanaf 1683 nog eens.
Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl