HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Turkse premier belooft na herverkiezing Israël aan te vallen

Premier Davutoglu: ‘Wie kan ons stoppen? Iemand in het Midden Oosten, de Balkan, Azië?’


President Erdogan en premier Davutoglu verklaren regelmatig openlijk Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’, maar niemand in het Westen besteedt er enige aandacht aan.

Op een massale verkiezingsbijeenkomst heeft de Turkse premier Ahmet Davutoglu zijn toehoorders beloofd dat als hij volgende maand wint, hij ervoor zal zorgen dat Jeruzalem spoedig zal worden ‘bevrijd’. Dat houdt automatisch een Turks-islamitische militaire aanval op Israël in. Een week eerder had president Erdogan al in een toespraak gezworen ‘Jeruzalem binnen te vallen’ en te heroveren voor de moslims.

Erdogans en Davutoglu’s islamitische AK Partij werkt al jaren in sneltreinvaart toe naar de oprichting van het in de Bijbel voorzegde 8e‘Antichrist’ wereldrijk, het herstelde Turks-Ottomaanse Rijk dat zowel Israël als Oost Europa zal aanvallen, maar niemand in het Westen wil het horen of weten.

‘Jeruzalem voor altijd van ons’

‘De Al-Aqsa moskee (de Tempelberg / Jeruzalem) is voor altijd van ons, en met Allah en de geschiedenis als getuigen zal het voor altijd van ons blijven,’ zei Davutoglu. Na te zweren Jeruzalem te zullen veroveren onderstreepte de premier dat Turkije ‘geen bondgenoot of vriend kan zijn van degenen die de Al-Aqsa moskee met hun laarzen hebben ontheiligd.’

Daarmee verwees hij naar Israëlische politieagenten die regelmatig moeten ingrijpen om gewelddadige Palestijnse demonstraties te stoppen. Davutoglu beschuldigt Israël van het ‘ontheiligen’ van de Tempelberg, omdat het een grote zonde in de islam is om heilige grond met schoeisel aan te betreden.

Oppositie ‘staat aan kant van Joden’

De leiders van de in de Turkse oppositie zittende Democratische Volkspartij en Republikeinse Volkspartij uitten onlangs forse kritiek op de AKP vanwege de slechte relaties met Israël, en zeiden dat Jeruzalem aan de Joden moet worden gelaten, net zoals Mekka aan de moslims toebehoort.

Davutoglu beschuldigde deze partijen er vervolgens van ‘Jeruzalem te beledigen’ en aan de kant van de Joden te staan. Tijdens de verkiezingsbijeenkomst in Amasya zei de premier tevens er trots op de te zijn dat Turkije na 2002 zijn eigen geweren, tanks, vliegtuigen en satellieten kan maken.

Herstel Ottomaanse Rijk

Zoals zo vaak verwees Davutoglu direct naar het Ottomaanse Rijk. ‘Zij (de martelaren die stierven voor dit rijk) hoorden ons; onze voorvaderen willen een antwoord. Wij zullen de hal van de martelaren van Al-Aqsa (de Tempelberg / Jeruzalem) niet betreden totdat zij ons horen, dus moeten wij een antwoord geven. Wie kan ons stoppen? Iemand in het Midden Oosten, de Balkan (Oost Europa), Azië?’

Zijn ‘maatje’ Erdogan, inmiddels president, herinnerde de Turken er nog maar een week geleden aan dat het Ottomaanse Rijk in uiterlijk 2023 hersteld zal worden. Ook hij vroeg het volk om op hem en de AKP te blijven stemmen, zodat hij Jeruzalem kan ‘bevrijden’ van de Joden en Israël.

Blind voor Hitler, blind voor Erdogan

We schreven het vorige week ook al: net zoals het Westen in de jaren ’30 bewust blind bleef voor het gevaar van Hitler Duitsland, worden nu op vergelijkbare wijze de ogen gesloten voor het Turkse gevaar, met volgens de Bijbelse profetieën absoluut fatale gevolgen, namelijk de Derde Wereldoorlog. Bedenk dat de Turken ook volgens islamitische profetieën Jeruzalem zullen ‘bevrijden’, Europa zullen verslaan en de islam zullen doen overwinnen.

Turkije zal in de nabije toekomst –wij noemen geen jaartal, maar Erdogan heeft het zelf altijd over 2023- de NAVO verraden en zich ook militair tegen Europa keren. Feitelijk doet Ankara dat nu al door ISIS te steunen en Syrische jihadisten een veilige haven te bieden in Turkije.


Xander

(1) Anadolu Agency (via Shoebat)

Zie ook o.a.:

16-05: President Erdogan belooft in toespraak Turkse invasie van Jeruzalem
11-04: Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
05-03: Iran toont enorm spandoek met afbeelding Mahdi geholpen door Jezus (/ Ook islamitische teksten voorspellen Turkse aanval op Israël en Europa)
29-01: Shia moslims verwachten snelle komst Mahdi nu Saudische koning dood is (/ De opkomst van het geprofeteerde 8e wereldrijk in 2023)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
30-12: Turkse premier belooft Hamas spoedige invasie van Jeruzalem
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthuld
13-11: Turkije dreigt Israël met militair ingrijpen om Jeruzalem
10-11: Veel moslimgroepen zweren wereldwijd trouw aan IS (/ Westen nog steeds blind voor in de maak zijnde moslimalliantie onder leiding van Turkije en Iran)
09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthuld
 (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Videobewijs van IS trainingskampen in Turkije
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
20-08: Obama kiest partij voor Turkije, Moslim Broederschap en Hamas
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
18-06: Onthutsend: ISIS-terroristen werden getraind door Amerika en Turkije
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije
08-04: Pulitzerprijs journalist: Turkije achter gifgasaanval Syrië, werkt samen met Al-Qaeda
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
03-11: Profetisch: Turkije sluit geheim samenwerkingspact met Iran
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
21-03: Jordaanse koning waarschuwt het Westen voor Turkse premier Erdogan
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

 

Reacties

Pagina12
ottoman op 26-05-2015 08:02

Sommige willen doen vermoede dat er wapens of dergelijke aan boord zouden zijn, zo krijg t verhaal n andere wending en worden de turken als de boeman gezien, we weten wat voor goederen aan boord waren en de soldaten van israel ook, levensmiddelen, speelgoed, kleding, medicijnen, voeding enz electronica zoals laptops, de israeliers hebben o.a laptops gestolen maar alsnog is dit niet illegaal genoeg voor jullie? Nee want israel mag alles doen, als ze morgen n atoombom op turkije gooien is het alsnog goed volgens sommige, het was dan het werk van god tog? De israeliers zijn bijna heilig bij jullie lijkt het, hier moeten jullie overeen. God zal niet n onrechtvaardig israel helpen niet voor niets is dit allemaal voorspeld alleen jullie gaan er omheen en brengen het dat israel wel weer bovenop komt, dat is de focus, 

Esther op 26-05-2015 08:44

ottoman op 25-05-2015 23:56

De enige persoon die verantwoordelijk is voor de doden die gevallen zijn op “Mavi Marmara” is Erdogan zelf. Hij is tijdig door Israël gewaarschuwd, dat Israël in zou grijpen wanneer men de zeeblokkade zou proberen te breken en hij weet heel goed dat Israël geen loze beloften doet. Maar hij heeft doelbewust deze mensen opgeofferd om Israël in een kwaad daglicht te zetten bij de Europese landen. Ik heb zelfs gelezen dat de Israëlische commando’s paintballgeweren hadden om het geheel een ludiek karakter te geven, maar meteen zodra ze aan boord waren door de opvarenden met messen en stalen staven aangevallen werden zodat ze gedwongen werden uit lijfsbehoud hun pistool te gebruiken. Ook bleek dat er totaal geen hulpgoederen aan boord waren.

Josefientje, niet ingelogd op 26-05-2015 11:02

Horende doof en ziende blind.

De Belofte van De Heere God aan Abraham gegeven is nog nooit ten volle vervuld, zelfs niet ten tijde van Koning Salomo: Groot Israel (van de Nijl tot de Eufraat) moet nog steeds vervuld worden, wie weet hoe spoedig dit gebeurt. Maar ook zullen er nog zware tijden komen voor het hele M.O. totdat onze Heere Jezus Christus wederkomt en zich zal zetten op Zijn Troon in Jerusalem, de troon van Zijn Vader David. Daar kan Ottoman niets aan veranderen.

Kiest dan heden Wien gij dienen zult, voor de moordenaar en leugenaar van de beginne (zie zijn werken, niet moeilijk te onderscheiden) of voor De Grote Schepper aller dingen, Christus Jezus onze Heer en Heiland.

ottoman op 26-05-2015 19:39

Van de nijl tot de eufraat idd, vandaar juist de ergste onrust en verdeeldheid in t gebied, isis strijd niet voor de moslims maar moord moslims, ook n speelbal van de ziyonisten, ze willen de moslims tegen elkaad opzetten de islam is nooit tegen elkaar in gegaan zoals bij christenen wel de stromingen vochten tegen elkaar, nu zijn ze aan t proberen de moslims zover te krijgen vermoed dat het niet echt werkt bij t echte volk, die groepen die aan de gang gaan zijn de honden van de hel

ottoman op 26-05-2015 19:43

Er bleek geen hulpgoederen aan boord te zijn?? Wat dan wel?? Vandaar de gestolen laptops, wapens als die er waren hadden de israeliers die wel in beslag genomen, de turken verdedigde zich hun werden overvallen, oke ze deden het niet zacht aardig, maar moesten ze perse dood?? Sommige zijn van dichtbij in het hoofd geschoten terwijl ze op de grond lagen, ze zullen er voor boeten over n lange tijd

ottoman op 26-05-2015 20:01

Ja hoor de israelishe commando's hadden paintbal geweren, ik kan je vertellen dat geen leger dit doet zkr de commandos niet, het gaat om de staats veiligheid. De zware tijden voor moslims zijn er al lang en t word steeds erger let goed op syrie, gaat nog veel gebeuren, dit zijn de gouden tijden voor israel eerst zullen ze idd de macht krijgen maar niet voor lang, de eind overwinning wereldwijd is voor de islam en de goede aanhangers ervan

cefas op 26-05-2015 22:38

Velen spelen een dubbel spel.

Josef op 27-05-2015 12:40

ottoman,

De ene keer praat je met ons mee en de andere keer, ik denk dat je dan bij een haat imam geweest bent,heel andere taal uitkraamt.

Ik had  in de jaren 70, turkse vrienden dat waren mensen die geen haat zaaiden en hard werkten.

Toen werd er niet geroepen allah hakbar,maar gewoon echte vrienden waarmee je kon praten over het geloof, geen fanatiekelingen zoals er nu rondlopen.

Geen zielig gedoe dat zij gediscrimineerd werden, tegenwoordig is er met veel moslims geen land meer te bezeilen en voelen zich direct aan gesproken en beginnen met wij nemen over  dan zal je wel anders piepen als je kop rolt .

Wat een nare mentaliteit hebben veel moslims tegenwoordig, de waarheid wordt niet meer geloofd,liegen en doden  is hun handels merk geworden.

Ik had laatst een link gestuurd van een bekeerde moslim, dat het de islam alleen te doen is de Joden van de aardbodem te verdrijven, dat noemde jij geindoctrineerde gekken, ik wil het anders zeggen veel moslims zijn geindoctrineerde gekken en alles geloven wat de westerse media, en veel imams bij elkaar liegen.

Ben jij wel eens in de gaza geweest dat je het allemaal zo duidelijk ziet of is het je in gefluisterd, en het klakkeloos geloofd?

Maar het is hetzelfde als vele moslims in Nederland, zij zijn hier gevoed hebben een opleiding gekregen,en er deugd niets van hier, zij lopen hun feodale land te promoten dat het daar zo goed is, een goede raad, verdwijn hier en ga jullie land opbouwen ipv hier de boel te vernederen  en alles te laten verpauperen, en ons met de dood te bedreigen.

De Egyptenaren hebben 500 huizen langs de grens in gaza afgebroken om een veilheids zone te creeeren,

Niemand van de moslims  en ,wegkijkende westerse wereld heb ik daarover gehoord,maar zodra de Joden iets van die aard doen is de hele wereld geschokt vooral de moslims lopen dan moord en brand te schreeuwen en iedereen met een joods uiterlijk woordelijk voor moordenaars uit te maken, maar kijk in jullie eigen spiegel.

Jullie zgn. god/allah en zijn profeet zal jullie niet helpen hij zal jullie vernietigen, dat is de doelstelling van de boze.

Josef op 27-05-2015 12:52

ottoman.

Niet de zionisten maar de moslims zijn de schuld van alle kwaad tegenwoordig, liegen, moorden, haat zaaien,

Moet ik nog meer opnoemen ottoman?

Wat hebben de Joden jullie aan gedaan zonder te liegen, niets, het is jullie moh. die  jullie daartoe oproept, dus houd nu eens eindelijk op met dat klakkeloze meegepraat van haatzaaiende mede moslims en domme medestanders,die geen enkele notie hebben van de geschiedeis omtrent Israel.

Esther op 27-05-2015 13:27

ottoman op 26-05-2015 20:01

Droom lekker verder Ottoman.

Harold op 27-05-2015 14:06

De jodenhaat van de moslims, komt voort uit het feit dat Mohammed toendertijd graag als profeet erkend wou worden. Aangezien hij bij zijn eigen stam geen gehoor kreeg, is hij naar Medina getrokken waar een grote Joodse gemeenschap woonde. Als deze Joden en dus het Jodendom, hem zouden accepteren als zijn messias, dan zou de Islam algemeen ligitimiteit krijgen en zou zijn eigen stam ook onder de indruk zijn. Maar de Joden accepteerden hem niet als messias en dus werden er honderden afgeslacht en vrouwen als sexslavin gebruikt. Hij was dus een gefrustreerd mannetje geworden met een probleem. Want als jij zo'n genocide op Joden pleegt, dan zal helemaal niemand hem meer als profeet accepteren. 

Er waren dus twee mogelijkheden, of de Joden als slechte mensen, varkens en apen af te schilderen en in zijn preken oproepen dat dit volk daarom uitgeroeid moet worden, of hij moest erkennen dat hij gefaald had, een massa moordenaar is en dus nooit tot profeet benoemd zou worden. Het is duidelijk waar Mohammed voor gekozen heeft.

De huidige generatie moslims draagt de schuld en schande van Mohammed nog steeds op zich. Moslims zullen nooit erkennen dat Joden bestaansrecht hebben, want dan stort de hele islam als een kaartenhuis in elkaar, want dan moet men erkennen dat Mohammed een moordenaar is en helemaal geen profeet. Het geeft gelijk weer, hoe Klakkeloos Moslims in navolgen zijn, zonder na te denken over deze daden, sterker nog, men verdedigd zich uit alle macht, want het voelt natuurlijk als een mislukking als je erachter komt wat voor ideologie, die werkelijk op moord en haat is gebasseerd volgt.

ottoman op 27-05-2015 15:26

Ik ben geen haatzaaiende moslim, ik vertel ons verhaal, beetje tegengas ken tog geen kwaad hier, de moslims zijn niet bij machten als de ziyonisten en ja noem maar op josef we weten dat hun t doen en wij alleen worden gebruikt, als de moslims het doen doen die het zeker ook in oekraine?? Of georgie?? We weten wie de onrust en opstanden creeren. Nbeetje onderzoeker weet dat het de nieuwe wereld order is en niet vanuit de moslims, de onrusten in thailand waren dat ook de moslims, noem zo maar op in landen over de hele wereld, onrusten rondom korea zijn ook de moslims tog??? Of cuba???? En josef volgens jou doet israel niets? Ik ken je vertellen dat ze zon beetje alles doen kwa moorden en bezetten, ik wil tot n middenweg komen im ben niet n extremist of ben je dat al als ik n beetje opkomt voor mijn geloof of mijn mensen?? Voor iedereen is zn eigen kant het beste ik wil de mensheid in vrede brengen zonder chaos en ellende of uitbuitingen

ottoman op 27-05-2015 23:15

Ooit komt iedereen er 8ter dat de moslims het bij t goede eind hebben, wat nu gebeurd is de wereld word n complot tegen de moslims, ondanks dit blijf de islam groeien, het werk van Allah, soms is de minderheid de gelijkheid, zo zie ik het dan maar n minderheid die enorm groot is en ooit n meerderheid word over de hele wereld, n minderheid die niet de controle nog heeft op wereldschaal vandaar alle negativietijd over moslims en islam, de moslims hebben wel hier en daar controle over eigen gebieden maar de islam de juiste islam nog niet, laatstaan op wereldschaal dit moet nog gebeuren. Er komt een allergrootste oorlog nog waarbij meer mensen dan ooit om zullen komen een ongekend grote oorlog waarbij 1/3 de van de moslims op de vlucht slaat waarbij 1/3 van de moslims overlijd in de strijd en waarbij 1/3 van de moslims overblijft dus 1/3 van alle moslims in die tijd zullen de wereld controleren en zo de wereld naar vrede en gerechtvaardigheid brengen, het pad naar de hemel begeleiden

Josef op 28-05-2015 06:51

ottoman,

Je hebt helemaal gelijk wat betreft, oekraine voormalig joegoslavie, het is allemaal voor elkaar gekregen door de moslims.

Want jij weet ook wel dat waar moslims zijn daar is moord en doodslag dus houd op met dat promoten van jullie verkeerde profeet die bloed aan zijn handen heeft van onschuldige mensen.

Eens kom jij er achter dat jullie (geloof) een gedrocht is.

Jij leest volgens mij geen dingen waar weer zoveel onschuldige christen vermoord worden door ja je raad het al moslims.

Het moslim (geloof) en zijn aanhagers komen mij en vele anderen zo langzamerhand mijn keel uit.

Jij schrijft de islam is de juiste nog niet, moeten  er weer wat leugens bij geschreven worden in jullie vredelievende boek.

Lees eens een ander boek wat niet geinspireerd is op die onzinnige moslim idioterie.

Heb jij mijn bovenstaande brief gelezen, ottoman, ik weet zeker van niet, waar ik schrijf over overnemen, de boze die jullie aanhangen zal jullie  overnemen en vernietigen, houd dat maar voor ogen.

De negatieveteit komt bij jullie vandaan, lees bovenstaande reacties maar, dat onkennen en liegen zit er bij jullie ingebakken.

Harold op 28-05-2015 09:19

@ottoman, Jou bewering dat iedereen erachter komt dat de Islam gelijk heeft is pertinent onjuist en op drijfzand gebasseerd. Niets in de Islam wijst erop dat de Islam het ware geloof is. Kijk alleen naar het leven van Mohammed, zelfs de Islam veroordeeld de daden van hem, maar toch volgen moslims massaal deze moordenaar, hoezo profeet en groot voorbeeld? Dan is Jezus toch een stuk geloofwaardiger met zijn onberispelijke leven. De zgn. Vrede en overheersing die de Islam zou brengen is onzin. Het is onderdrukking en onder dwang mensen tot islam bekeren. Vrede is het alleen als iedereen moslim is geworden. Dit geeft het gebrek van de islam al aan, het is alleen maar beperkt tot moslims zelf. Ik zal als Christen afgeslacht worden en geen vergeving krijgen, volgens de islam, hoezo het ware geloof? Hier tegenover staat Jezus, niet gebonden aan welke Godsdienst dan ook, iedereen mag hem volgen en vergeving krijgen, moslims, hindus, moordenaars, echt iedereen. Denk eens goed na, of je niet geindoctrineerd bent, door wat je omgeving allemaal zegt. Heb al vaker gezegt hier, moslims kunnen niet zelfstandig nadenken, men is ook letterlijk een slaaf van de Islam, beladen met de grote schuld van Mohammed, die je als mens helemaal niet hoeft te dragen, maar als slaaf onder het juk islam wel moet. De enige oplossing is weer zelfstandig nadenken, dan pas wordt je vrij en krijg je zicht op de werkelijke waarheid.

vader Jakob op 28-05-2015 12:04

Als ik de ranglijst Christenvervolging van Open Doors bekijk zie ik dat de islamlanden  bovenin de top tien staan. Dood vernieling en chaos. Tegen beter weten in roepen dat de islam de waarheid vertegenwoordigt is zo lam...

Stefan op 28-05-2015 12:05

@ottoman

uw sprookje dat de zionisten (Joden van Israel) ISIS gecreeerd hebben grenst werkelijk aan een onzin leugens ongezien.

Dus als we uw redenering mogen volgen heeft Israël IS tot leven geroepen en al die moordende IS die in naam van allah daar gaan doden werken dan voor de Mossad en Israel??? Besef jij eigenlijk wat voor onzin jij uitslaat? Alles wat islam is maar dan alles van sunniet, sjiiet, allewiet, kortom alles van de islam wereld is maar op 1 ding uit en dat is Israel uit te moorden wat zouden zij dan gaan samenwerken met IS, dat is te vergelijken dat

ottoman op 28-05-2015 17:44

Stefan: en moord isis dan? Moslims tog, ze zijn verdeeldheid aan het creeren wij weten goed in wiens voordeel dat is, alleen soenitsh turkije en shiitish iran maken het israel moeilijk de strijd is tussen hun om t midden oosten dus isis kan ook n beetje in t voordeel van de turken zijn, meerdere geheime venootschappen hebben isis op de been gezet niet de joden van israel, maar dd ziyonisten wereldwijd, die ook israel van de gelovige joden heeft ingenomen, er is geen joodse staat op dit moment dit niet t israel waar jullie in geloven dat door God geholpen gaat worden deze staat lijkt niets te geven om Gods wetgeving dit word dan ook t einde israel ook aan seculier turkije komt n einde er komt een islamitish rijk, ziyonisme is niet joods en alqaida niet moslims alleen maar van naam met masker op, ze horen beide tot de duivel aanhang

ottoman op 28-05-2015 18:02

Kom is met harde feiten wrm t niet kan dat t ziyonisme alles tegen elkaar opzet zo ook met isis, nog n voorbeeld, de vliegtuig crash van de poolse president? Ik vind t verd8 maar je hoord er niks meer over wel is bekend dat er veel vliegtuigen neerstorten weer laatste jaren, hoe kan de pro russishe oekrainse president ineens aan de kant geschoven worden en n pro eu president op de plek komen?? Wat is de kracht hierachter diezelfde president met zn regering die al t goud op de bank reserves weg liet sluizen naar t westen nu in de handen van de federal reserve! En wie beheert dit??? Zo simpel jah jullie schijnheilige redders jullie zijn dan ook ontspoort, maar vergeet t mij krijg je nooit overgehaald, de wereld is aan t wakker worden maar nog even w8ten de tijd is nog niet rijp, nog wat er komt niet op t nieuws hier dat de russen tijdens de 8daagse oorlog georgie tijdens de russishe inval documenten in handen van de russen zijn gekomen uit een van de georgishe legervoertuigen documenten van de illuminatie en de vrijmetselarij hoedan?? De russen weten inmiddels veel geheime drm nu nog meer spanningen ook snowden een belangrijke ex cia'er nu aan russishe zijde is n belangrijke bron, duitse geheime diensten zullen ook wel al in contact zijn geweest bij de russen de amerikanen wantrouwen de duitsers ook erg vandaar dat duitsland t meest afgeluisterd word door engeland en usa, een van de westerse landen waar de illuminatie geen voet aan de grond weet te krijgen duitsland. Ow en nog iets, na de moord op charlie hebdo parijs, binnen n paar dagen is de hoofd officier verd8 omgekomen hij zou zelfmoord hebben gepleegd met zn dienstwapen?? Wist deze teveel?? Wrm niets op t nieuws?? Het is geen dingetje maar echt wereld nieuws eigenlijk, verd8

Josefientje, niet ingelogd op 28-05-2015 19:40

Leon de Winter heeft een grandioos artikel geschreven over:

" Hersenspoeling moslims lijkt op nazipropaganda " 

Ik kan de link helaas niet overbrengen, misschien kunt u hem vinden, het gaat over Memri TV, steeds te vinden op Youtube. Gaat over wat "imams" zeggen in het M.O.-in het Arabisch of wat ze zeggen in Het Westen.

Josef op 28-05-2015 20:46

ottoman,

Blijf maar in je profeet geloven dan komt het goed met jullie.

Deze dwaas heeft een blinde vlek in jullie kijk op alles gegeven.

Alles is verdacht wat tegen de islam gebruikt wordt, daar moet je over gaan liegen en draaien en anderen de schuld van geven, zoals de zionisten, maar bekijk de moslims eens met een onafhankelijke bril dan kom je er achter dat het gewoon geprogrameerde moordenaars zijn.

ottoman op 28-05-2015 23:34

Ja josef gooi t daar maar op ben je er simpel vanaf, dit zijn dus de dingen die niet kloppen, als je daar zo van wegloopt of het met n korreltje zout neemt, dan is het einde nabij, ik heb geprobeerd zo neutraal mogelijk te onderzoeken, en ik kom er gwn uit dat al onze leiders er mogelijk voor dienen de nieuwe wereld orde, en dat we maar naad elkaar wijzen en elkaars geloof aan vallen de satan lacht wel, ze willen alle geloven weg hebben, de moslims zijn nog t minst aanvallen naar de andere geloven, kortweg omdat we die ook erkennen. Onze leiders horen er mogelijk bij alleen bij israel heb ik t iddee dat die nog deels ook voor t jodendom bezig is n soort middenweg netzoals ik dat bij erdogan vermoed en bij poetin met t christendom. Hun geef ik nog kans dat ze ermee flirten maar tog zo de eigen weg inslaan, drm steun heb ik wel sympatie voor erdogan en poetin ook wel, hun kunnen die plannen nog tegengaan maar t is n hele zware taak, eigenlijk zijn de turken geen vijanden van de joden totaal niet, erdogan trekt de turken alleen meein om n moslim eenheid en de sympathie van de arabishe broeders, hij weet dat dit werkt, ik ken altijd opschieten met joodse mensen de grieken ook we zien hun als buren ondanks de geschiedenis, alleen de armenen lijken n struikelblok, zou t ook heel erg betreuren als ze hun echt aanvallen in de toekomst. 

ottoman op 28-05-2015 23:43

De dingen die harold verteld spreken me wel aan bedankt harold je zet me aan het denken steeds, mensen zie mijn reacties niet als aanvallend ik ben n moslim maar ik onderzoek tegelijk

Josefientje, niet ingelogd op 28-05-2015 23:45

Aan een slachtoffer (Matthew Ayairga uitf Chad), hij was ongelovig, maar werd toch door de beulen meegenomen naar het strand in Libie, aan hem werd gevraagd, toen alle andere Koptische Christenen net voordat ze gedood werden riepen: Heer Jezus Christus,   of hij Christus wilde verwerpen, antwoordde hij:

Hun God is mijn God                         en moest ook het leven laten.

http://www.wnd.com/2015/05/christian-witness-to-muslims-surges-after-isis-executions/

Stefan op 29-05-2015 11:31

@ottoman excuseer ik wil u niet beledigen, ben jij nu echt zo dom?

IS bestaat uit haatdragende marokanen vanover gans Europa en Marokko zelf. De hoofdrolspelers van IS de beulen de slachters degegenen die hier in de EU landen massaal vertrekken richting Syria en Irak om te moorden met plezier op de mensheid zijn marokanen ik ben dat zo beu mensen als u die denken dat wij blijven trappen in dat sprookje dat de islam vredeliefhebbens is en rest.

de vertaling van islam en koran = Onderwerping submission onderdanig zijn in de islam en heeft geen bal met vrede te maken maar met moslims die gefrustreerd zijn onder hun  eigen geloof en daarom aan het moorden slaan op de mensheid!

Wij zien het wat de islamieten allemaal eisen, hoe ze allen afglijden naar extremisme jij ook hier tegen ons in onze eigen landen effe komen vertellen dat jou geloof ons gaat domineren??? jij bent zo gebrainwashed dat je zelf niet beseft wat ge hier komt schrijven, ons Christenen beledigd continue door te zagen over uw cult religie, wij hebben 2015j ons geloof met Jezus Christus daarin, de onbeschoftheid van jou om ons hier de les te spellen en te zeggen dat die cult satan cult de plaats wilt innnemen van onze Lieve Heer hangt zo mijn strot en anderen uit, wie denk jij dat je bent??? Andersom moeste wij op een islam land als Christen doen wat jij als moslim hier doet waren we dood gekeeld, Christenen hebben bij jullie geen respect niets, wil je een keer ophoepelen met lef dat je dat ottomaans rijk hier ligt te verdedigen de islam hier wat komt verdedigen weet ik wat, iedereen ziet maar al te goed in wat die islam vorstelt moordende cult niets meer niets minder!

 

 

 

ottoman op 29-05-2015 12:46

Stefan: je wil me niet beledigen en vervolgens zeg je ben jij nu echt zo dom. Haha geef niet hoor ik zal t nietzo hoog opnemen en je serieus blijven nemen alleen isis zijn niet alleen maar marokkanen maar van alles wat je zal de marokkanen wel niet mogen, ergens kan ik me er iets bij voorstellen maargoed jij scheert een volk over een kam lijkt het, en jij als christen ken bijv in turkije of tunesie gwn naar de kerk en gwn je ding doen niemand die je iets aandoe, de beulen van isis is niet onze manier van handelen en niet onze islam ik ben alleen tegen het zwartmakerij van de islam in zn algeheel, of over een kam scheren van volkeren.  Wees blij met wat wij hier doen, wij kunnen met elkaar in gesprek geloof me dat ik niet vijandig ben. Ik geloof er alleen niet in dat moslims de satan aanhangen ze verafschuwen hem juist en alle regels zijn tegen de satan belangen in,  ik beledig jou geloof niet, ik geloof er alleen in dat het niet meer 100% klopt, als jij mij verteld hoe jij wil dat ik mee mag discuseren als n moslim zou ik t fijn vinden, mischien hou ik er rekening mee. Of wil je me weg hebben het liefst?

Harold op 29-05-2015 13:34

@ottoman, ik proef uit je bijdragen, dat je graag ziet dat Islam en Christendom de handen ineen slaan tegen de zgn. elite. Dat is een nobel streven, maar helaas onmogelijk. Islam en Christendom zijn geen religies die te vergelijken  zijn met elkaar. Islam is een religie, uitgevonden door Mohammed en opgelegd aan zijn slaafse volgelingen. Christendom is niet meer dan verzameling van alle mensen die Jezus volgen, onderverdeeld in diverse kerken, zodat ieder zijn eigen 'smaak' kan kiezen, maar ook mensen die niet kerkelijk zijn, maar wel Jezus aangenomen hebben. Christendom is dus geen absolute overheersende religie zoals de Islam wel is. Een Christen baseert zijn geloof dan ook op het persoonlijke aanbod wat Jezus aan ieder mens doet en baseert zijn geloof dus niet op het verplicht aangesloten zijn bij een religie. Als moslim zijnde ben jij juist gebonden aan de wetten en regels van de Islam. Jij komt daar als moslim niet onderuit. En mocht je niet aan de regels voldoen, dan ben je een afvallige en heb je niets meer om je aan vast te klampen. Dit is haaks op wat Jezus graag wil, nl. mensen die vrijwillig een persoonlijke keuze voor hem maken, zonderenige invloed, dwang van zijn omgeving, maar als vrije mensen. Het is voor een Christen dus nooit een keuze om zich bij het Christendom aan te sluiten, maar een keuze om Jezus te volgen.

AEO op 30-05-2015 11:46

@ottoman,

Je bent in Turkije geboren, of je bent in ieder geval van Turkse afkomst. Je bent dat, waar je geboren bent en waarin je opgevoed bent. Dat valt je dus niet aan te rekenen, je bent een moslim, en bij je opvoeding kreeg je deze religie met de paplepel ingegoten. Zou je in Congo geboren zijn, dan zou je zwart zijn, en in IJsland wordt men blank geboren. Daarom heb ik een basisprincipe, en dat is, dat ik niemand mag discrimineren vanwege zijn of haar huidskleur of afkomst. Als iedereen zo zou redeneren, dan zou de wereld al een stuk vreedzamer zijn. Jij gelooft rotsvast in allah en de koran, dat kan ik best wel begrijpen, en je zegt dat je ook iemand bent die onderzoekt. Dat doe ik dus ook, en daarom heb ik ook een koran in mijn bezit, die heb ik eens gedownload van een website van een moskee enige tijd geleden. Het is een koran in het Nederlands met de Arabische teksten ernaast. Nederland was vroeger een overwegend Christelijk land, en ik ben dan ook Christelijk opgevoed en ik heb ook de Bijbel in huis. Ik vraag me af of jij ook een Bijbel in huis hebt, en als dat zo is, heb je daar dan wel eens in gelezen? Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar. Prettige dag verder,

AEO

ottoman op 30-05-2015 13:46

Aeo: ben al paar keer in dd kerk geweest alleen heb nog niet de bijbel hier ga ik wel aan werken tot nu toe heb ik alleen nog openbaringen gelezen op internet, als iemand me hierin wil helpen zou ik echt super vinden, Harold hoor ik altijd bizondere dingen van! 

berenbot op 31-05-2015 02:12

Wat praten jullie stoer zeg .

Wat weten jullie van de islam

Stom doof en blind hoe kan jullie licht nog zien en jullie harten gesloten zijn

Hij de enige god oordeld .

En ga maar de koran goed lezen.

NederTurk op 31-05-2015 09:50

Mensen besef wel dat duizenden jaren geleden voorspeld is dat de Joden over de wereld zullen heersen...nu leven wij in die tijd. ..Alle media is van hen en jij mag denken wat zij willen dat jij denkt. .. Zij geven jouw denkwereld.vorm.

...

duizenden jaren geleden is ook voorspeld dat Turken 2x de wereld zullen overheersen....1x is al geweest...De 2 keer zal na de Joden zijn...

.

Harold op 31-05-2015 12:41

@berenbot, vind jij dat stoer hoe wij discussieren en gedachten wisslen? Die stoerheid ontbreekt wel een beetje bij jou. I.p.v. jouw visie te geven, kom je weer met uitgekauwde islam opmerkingen, in gebrekkig NL's, zonder dat je doorhebt, dat dit ook maar door je omgeving is ingegeven. Wees een vent, zoals Ottoman, die wel het lef heeft om discussie aan te gaan en te overdenken. Dat komt nl. heel wat inelligenter over dan jouw commentaar.

ottoman op 31-05-2015 23:43

De joden en turken blijven steeds bizonder terugkomen, wat bekend is is dat n spannende tijd aanbreekt

AEO op 01-06-2015 00:57

Beste ottoman, ik zal wat teksten voor je opzoeken, je hoort nog van me. Groeten,

AEO

AEO op 01-06-2015 11:06

@ottoman,

In de islam is er sprake van slechts één God, en ook de Joden geloven dat er maar één God is. In de Christenheid is er sprake van een Drieéénheid. Ten onrechte denken de moslims dat we dan dus drie goden zouden aanbidden, maar dat is absoluut niet het geval. God openbaart zich in drie verschijningsvormen, maar toch is het dezelfde God. Jezus is geboren uit de maagd Maria, dat betekent dat daar geen man aan te pas is gekomen. Eeuwen vòòr de geboorte van Jezus was Zijn komst al voorzegd in het Oude Testament in de Bijbel.

Jesaja 7:14

Daarom zal de Here u een teken geven: Zie, de jonkvrouw zal zwanger worden en een zoon baren; en zij zal hem den naam Immanuël geven.

Jonkvrouw is een ander woord voor maagd. Ik ben zelf niet zo goed in het uitleggen van de Bijbel, maar laat ik proberen de Drieéénheid zo uit te leggen:

Neem als voorbeeld water. We kennen water in drie verschillende verschijningsvormen, gewoon vloeibaar water, waterdamp of ijs. Drie verschillende verschijningsvormen, maar toch één en dezelfde stof.

De mens in van nature verdorven, of je nu moslim bent, Christen of welk ander geloof of ongeloof dan ook. De mens kan zichzelf nooit verlossen, hoe goed hij ook probeert om zijn best te doen. God daarentegen is volmaakt, en wij zondaren kunnen Hem niet naderen, wij kunnen Hem in onze zondige staat niet zien, want als Hij zich rechtstreeks aan ons zou laten zien, zouden wij ter plekke dood neervallen, zó onrein zijn wij tegenover God die heilig is. God heeft de mens als de kroon op Zijn schepping geschapen, maar ons ook een vrije wil gegeven. Als we het scheppingsverhaal in de Bijbel lezen, dan lezen wij na elke scheppingsdag, dat God zag, dat het goed was. Maar bij de schepping van de mens zag God, dat het zeer goed was! Hij heeft ons in de schepping een bijzondere plaats toebedeeld. De satan heeft de mens tot de zonde verleid, hoewel God de mens gewaarschuwd had om niet te eten van de boom der kennis van goed en kwaad. Natuurlijk zat het niet in die boom, maar God eist nu eenmaal gehoorzaamheid, en stelde deze ene boom als waarschuwend voorbeeld. Omdat de mens gezondigd heeft, is de aarde vervloekt en is de dood in de wereld gekomen. God is almachtig, voor Hem is niets onmogelijk, en Hij heeft Zichzelf geboren doen worden uit de maagd Maria, om zo in de gestalte van een mens Zich aan ons te openbaren. Hij heeft vele wonderen gedaan, maar Hij kwam om verzoening met God te bewerkstelligen. Hij stierf als een smetteloos volmaakt offer aan het kruis op Golgotha, om zó verzoening met God te bereiken, verzoening tussen God en de mensen. Maar op de derde dag stond Hij op uit het graf, Hij overwon de dood, en Hij zal het eeuwige leven geven aan ieder die gelooft dat Hij onze redder is. Het geloof in Jezus opent voor ons de weg tot het eeuwige leven. Moeten we nu de Joden verwijten dat ze Jezus vermoord hebben? Volstrekt niet, want God heeft het juist zó geleid, omdat Hij alle mensen wil redden. Iedereen is zondaar, en daarom zijn wij allemaal even schuldig aan de kruisdood van Jezus, geen één mens uitgezonderd. Als we het de Joden willen verwijten, dan moeten we het onszelf even zwaar verwijten. Het mooie is, dat God de mensen wil redden, maar Hij laat ons daarin de vrije keuze. Hij wil een relatie met de mensen op basis van liefde en genade, hij wil niet dat wij marionetten zijn.

Ik hoop dat ik je het een beetje op een begrijpelijke manier heb kunnen uitleggen, en ik hoop dat er hier nog anderen zijn, die het nog beter kunnen dan ik.

Tot slot vond ik dit nog op het internet:

http://www.kutsalkitab.nl

Misschien heb je daar wat aan.  Vriendelijke groet,

AEO

Flippie op 01-06-2015 13:13

@AEO

Ik heb maar één vraagje, waarom zij God na de doping van Jezus door Johannes de doper, Dit is mijn Zoon, en niet dit ben Ik?

Groeten, Flippie

ottoman op 03-06-2015 14:19

Ik geloof tog in 1 God ik vind dit gwn de meest vanzelfsprekende, wrm zou god zich anders gaan doen en gwn n boodschapper zenden? Het lijkt mij ook nogal wat om als almachtige geboren te laten worden uit n mens, wrm zou dat zo moeten? Nog n vraagje heeft jezus zelf dit geopenbaart of zijn mensen zo zelf over hem haan denken hij was naatuurlijk heel speciaal en bijzonder al en ook voor ons is hij speciaal en n profeet, en hoe verklaar je de voorgaande profeten dan? Wel gwn als boodschappers? Of ook als god of kinderen van god, opgelet ik val niet aan maar wil gwn weten hoe het zit hou me ten goede

resog op 03-06-2015 17:46

@ ottoman 

De eerste mens Adam heeft gezondigd en daardoor is de mensheid onder een vloek te komen staan en is de zonde over ons gaan heersen. Om die vloek op te heffen is er een mens nodig omdat de vloek door een mens is gekomen. God is dus mens geworden om die vloek te verbreken. 

Jezus heeft duidelijk geopenbaart dat Hij ook God was, zo zij Hij 'Ik en de Vader zijn één'. In de evangelieen staat er nog veel meer teksten die spreeken van de Godheid van Christus, maar die kan je zelf ook heel makkelijk op zoeken. Zelfs de duivelen spreken van Zijn Godheid.

De Heere Jezus was ook een profeet en een rabbi, Hij is ook gekomen om een voorbeeld te zijn hoe we moeten leven als Christenen. 

Andere profeten zien we niet als God hun profetie is wel van God, hun boodschap is ook van God. Maar andere profeten hebben de vloek niet opgeheven die over de mensheid heersde en andere profeten hebben niet verlossing mogelijk gemaakt van de vloek en de zonde. 

ik heb ook een paar vragen

Wat bedoelje met Hij was natuurlijk heel speciaal en bijzonder ? 

Wat zijn de onderwijzingen van Jezus voor moslims ? Zijn die ook heel speciaal en bijzonder?

En hoe zijn ze geopenbaart aan Mohammed, die werd 600 jaar later geboren? ( het antwoord kan niet zijn door God, omdat Jezus dan geen profeet of boodschapper is)

Josef op 05-06-2015 09:53

Kijk ottoman en alle moh. aanhangers en wegkijkenden,dit zijn de mensen die het heerlijke geloof waar jullie het steeds over hebben dat het niet geweldadig maar vredelievend is.

https://www.youtube.com/watch?v=EsUNs4--1xY

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl