HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’

Nieuwe Turkse raketten kunnen heel Europa raken – Japan gaat Turkije plutonium voor kernwapens leveren


De moslimdictators Erdogan (Turkije) en Aliyev (Azerbeidzjan) spraken al in 2013 over hun plannen voor een hersteld Turks-Ottomaans rijk. Aliyev zei dat zijn land hiervoor over enkele jaren Armenië zal aanvallen en dat de (christelijke) bevolking taart ‘totaal zal verdwijnen’. Inzet: de geplande eerste fase van het herleefde 8e (Turkse) wereldrijk.

Totaal onopgemerkt in het Westen werkt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan openlijk toe naar zijn doel om over 8 jaar het Turks-Ottomaanse Rijk als nieuwe wereldmacht te hebben hersteld. In een afgelopen week gehouden toespraak bezwoer de Turkse tiran dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.

De Turken hebben nu al het op één na sterkste leger van de NAVO, en moeten alleen de VS voor zich dulden. Over enkele jaren moeten de rollen in ieder geval wat mankracht betreft zijn omgedraaid, want dan moet Turkije een leger van circa 1 miljoen soldaten tot zijn beschikking hebben. In totaal hebben de gezamenlijke Turkse strijdkrachten inclusief reserves dat aantal inmiddels al bereikt.

Raketten, afweersystemen en kernwapens

Turkije heeft sinds vorig jaar raketten met een bereik van 2500 kilometer, waarmee heel Europa kan worden geraakt. Het werkt ook aan het opzetten van een eigen, in China ontwikkeld raketafweersysteem, en weigert dit te koppelen aan dat van de NAVO-bondgenoten. De Duitse geheime dienst BND waarschuwde enkele jaren geleden dat Ankara in het geheim al jaren werkt aan eigen kernwapens. Dit alles zou in Europa alle alarmbellen moeten laten rinkelen, maar de gevestigde orde hier is nog altijd stekeblind voor het Turkse gevaar.

Japan levert Turkije ‘weapons grade’ plutonium

Teken aan de wand: Japan, dat in eigen land genoeg plutonium heeft opgeslagen om zeker 50 kernbommen te bouwen (4), heeft in landen zoals Groot Brittannië en Frankrijk een nog vele malen grotere voorraad plutonium opgebouwd dat voldoende is voor meer dan 5000 (vijf DUIZEND) kernwapens (2). De Japanners hebben met de Turken een verdrag gesloten om in 2023 te beginnen met het leveren van ‘weapons grade’ plutonium (3), precies in het jaar waarin Erdogan zijn Ottomaanse wereldrijk wil hebben hersteld, of op zijn minst daar actief een begin mee wil hebben gemaakt.

‘Beschermen’ van ‘1000 jarige’ Turkse invloedssfeer

In zijn toespraak voor de leiding van de Turkse militaire academies sprak Erdogan ook van een in januari 2014 voorkomen staatsgreep tegen zijn regime en van een in de maak zijnde vrede met de Koerden. (5) Hij zei weliswaar dat Turkije niet de intentie heeft om als wereldmacht andere landen aan te vallen, maar sprak wel over het ‘beschermen’ van de ‘historische en geografische’ gebieden die al ‘1000 jaar’ onder Turkse invloed vallen, en die onder het Ottomaanse Rijk Turks grondgebied waren.

Davutoglu kondigde openlijk aanval op Israël en Oost Europa aan

Voor de duidelijkheid: het gaat hier om een gebied van ‘Sarajevo (Bosnië) tot aan Damascus (Syrië), en van Benghazi (Libië) tot aan Batumi (Georgië)’, zoals de huidige premier Ahmet Davutoglu, destijds als minister van Buitenlandse Zaken, enkele jaren geleden verklaarde. Diezelfde Davutoglu beloofde eind vorig jaar op een conferentie in Turkije aan Hamasleider Khalid Meshaal de ‘spoedige bevrijding’ van ‘Palestina’ (heel Israël) en Jeruzalem.

‘Turkije is de kracht die alle moslimvolken vertegenwoordigt... Jullie zijn het centrum van de Moslim-Unna en zullen de missie om Jeruzalem en de Al-Aqsa moskee te bevrijden uitvoeren,’ concludeerde Meshaal, waarop de Davutoglu instemmend applaudisseerde en de duizenden aanwezige Turken massaal reageerden met ‘Allahu Akbar!’

Pact Turkije-Azerbeidzjan tegen christelijk Armenië

Ook president Erdogans ontmoeting in 2013 met collega moslimdictator Ilham Aliyev van de islamitische republiek Azerbeidzjan stond geheel in het teken van de aanstaande herleving van het Turks-Ottomaanse Rijk. Zo werd Erdogan begroet met het ‘wederopstandingslied’, de herkenningsmelodie van een TV-serie die handelt over het herstel van het Ottomaanse Rijk.

Aliyev zei dat ‘de 21e eeuw’ van de Turkse wereld zal zijn, en dat landen zoals het christelijke Armenië ‘zeker’ zullen worden veroverd. De despoot zei zelfs letterlijk dat ‘Armenië als land geen waarde heeft, en over een paar jaar geen Armeense bevolking meer zal hebben.’ Met andere woorden: zal worden uitgeroeid. (6) Hetzelfde lot staat tal van andere landen en volken in de regio te wachten.

 

Xander

(1) Shoebat
(2) China Daily
(3) AJW Asahi
(4) BBC
(5) Anadolu Agency
(6) Trend.az (via Shoebat)


Zie ook o.a.:

20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat (/ Tijd van vervulling laatste Bijbelse eindtijdprofetieën nabij)
05-03: Iran toont enorm spandoek met afbeelding Mahdi geholpen door Jezus (/ Ook islamitische teksten voorspellen Turkse aanval op Israël en Europa)
29-01: Shia moslims verwachten snelle komst Mahdi nu Saudische koning dood is (/ De opkomst van het geprofeteerde 8e wereldrijk in 2023)
21-01: Bevestigd: NAVO-lid Turkije levert wapens en raketten aan ISIS en Al-Qaeda

2014:
30-12: Turkse premier belooft Hamas spoedige invasie van Jeruzalem
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthuld
13-11: Turkije dreigt Israël met militair ingrijpen om Jeruzalem
10-11: Veel moslimgroepen zweren wereldwijd trouw aan IS (/ Westen nog steeds blind voor in de maak zijnde moslimalliantie onder leiding van Turkije en Iran)
09-11: Newsweek: Bewijs dat IS samenwerkt met Turkije
22-10: Verdachte dood TV-journalist die Turkse steun voor IS onthuld
 (/ Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen)
27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Videobewijs van IS trainingskampen in Turkije
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat
20-08: Obama kiest partij voor Turkije, Moslim Broederschap en Hamas
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
18-06: Onthutsend: ISIS-terroristen werden getraind door Amerika en Turkije
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije
08-04: Pulitzerprijs journalist: Turkije achter gifgasaanval Syrië, werkt samen met Al-Qaeda
30-03: VS steunt Erdogans misbruik van NAVO voor herstel Ottomaans Rijk
07-03: De sleutelrol van Rusland en Turkije in de eindtijd (2)

2013:
03-11: Profetisch: Turkije sluit geheim samenwerkingspact met Iran
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus
21-03: Jordaanse koning waarschuwt het Westen voor Turkse premier Erdogan
12-03: Duitse geheime dienst: Turkije werkt al jaren aan kernwapens
01-03: Turkse premier Erdogan: Israël en kritiek op islam zijn misdaden tegen mensheid

2011:
12-07: Turkije wil leger verdubbelen naar 1 miljoen man (/ Erdogan impliceert nieuw Ottomaans Rijk inclusief Sarajevo en Jeruzalem)

09-06: Turkse opperrechter: Erdogan is tiran en wil sultan van het Midden Oosten worden

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Gasten die hier niet meer posten:  Trol Koekwous ,Brillemans(je) , Frigo, M.van L,  Wilm alias Voltreffer, Nicky, Kristal alias Splinter, Hans1, Hansje Brinker , Al hasna itramo , NN.  Deze postings worden verwijderd. Niet op reageren.

 
Reacties

Pagina345
Qromwel op 23-11-2015 04:43

jojo op 22-11-2015 23:19: Wat voor "Christendom" doorging heeft ook wat ik wel eens noem zijn Stalinistische periode doorgemaakt. En het Evangelie werd verkondigd in het kielzog van de veroveraars, plunderaars, moordenaars, slavenhalers. Er staat dat het verkondigd moest worden, niet dat het ook aanvaard moest.
Rebellio op 23-11-2015 07:59

@Jojo, ik denk dat je als jojo zijnde nu op je laagste punt bent! Over geschiedenis valt veel te discuseren. Waarom denk je dat je het bij het juiste eind hebt en "wij" niet? Als ik, als moordenaar, jou wijs op je begane moord, vervalt de mijne dan? Wordt de jouwe dan minder omdat ik het zeg? En buiten dat om, ik spreek het in het verleden gedane onrecht niet goed, "Jij", de moslim Turken, wel!

m rah op 23-11-2015 21:02

Eindelijk het wordt tijd dat het ottomaanse rijk op komst is tegen 2023    

Dan gaan we zien asabessss !!! Wordt wakker tis der bijna.  Daga nie lang meer duren met jullie zevers  .

Osmanli imparatorulu    

Ottoman. Enpire is back  

Jan op 03-04-2016 17:13

Christelijke Armenie? Stalin Armenie ja. Wij Europeanen moeten het verschil goed zien. Wij moeten staan achter democtratie en dus ook de Turken.

Qromwel op 03-04-2016 18:43

Stalin (alias Dzugashvili) was aanvankelijk een Georgische seminarist, voordat hij leider van een bende bankrovers en later secretaris-generaal van de communistische partij werd. Voor sommigen heeft hij nog steeds charisma!

Zomer op 03-04-2016 19:53

Jan op 03-04-2016 17:13

De zin wij moeten achter democratie en dus ook achter Turkije, slaat echt nergens op Jan.

Graag verdere uitleg, want democratie is in Turkije ver te zoeken. 

sonja op 04-04-2016 13:14

@Ottoman, Ik wil proberen te reageren op je opmerkingen dat we mensen van het Boek zijn allemaal. Ik zeg duidelijk 'proberen' omdat het complex is en bovendien wil ik jou niet persoonlijk raken of kwetsen met mijn woorden. Daarom hoop ik dat het goed overkomt.

Wij -als in de islam en het christendom en het jodendom- zijn voor mij niet allemaal mensen van het Boek, dat is een claim die Mohammed heeft gemaakt, en ik geloof hem niet. Dit geldt ook voor de zogenaamde Abrahamitische religies; alleen Mohammed claimde dat Abraham een boek en een wet had. Dat hij (Mohammed) hetzelfde boek had als Abraham. Dit heeft hij allemaal gedaan om een voet tussen de deur te krijgen bij de christenen en Joden die daar al leefden en die 'iets' moesten herkennen van hun eigen religies om hem te accepteren. Het feit dat hij er zo weinig van begreep, is de reden dat er zoveel tegenstrijdigheden in de Quran staan en ook dat er zoveel de Bijbel tegenspreekt. Je weet het; Maria is dezelfde als de zus van Mozes, Maria zou ondedeel zijn van de Drieeenheid, op de eerste dag schiep allah een pen (Hadith) terwijl de eeuwige Quran er tegelijkertijd met allah was (dus waar had hij die pen voor nodig?). Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ook de term 'het boek' wordt in de Quran het meeste gebruikt. Alsof het om dat boek gaat. Dat is voor moslims ook zo; de Quran zelf is heilig. Voor ons gaat het niet om het boek maar om de boodschap. Dat is ook wat Evangelie betekent; goede of blijde boodschap. Dus wij leggen veel minder zwaarte bij de woorden 'het boek.'  Voor mij is dat essentieel, het was Mohammed die het nodig had dit zo te benoemen om zo de christenen en Joden aan zijn kant te krijgen. voor zijn zaak te winnen. Dat heeft hij met beide religies ook steeds geprobeerd (Mekka) en toen dat maar niet voldoende lukte is hij zo gewelddadig richting hen geworden (Medina). En hij heeft geprobeerd hen tegen elkaar uit te spelen.

Ik heb geprobeerd het zo nuchter mogelijk op te schrijven, omdat ik jou als persoon waardevol vind en je niet wil kwetsen. Tegelijkertijd wil ik dit punt toch maken, beetje dubbel gevoel dus. Nou ja, ik hoop dat je mijn kant begrijpt.

sonja op 04-04-2016 13:15

@Rebellio, En zo is dat! Goed gezegd.

vijgenboom op 04-04-2016 14:45

Turkije haar leger groeit en zal inderdaad tegen die tijd sterk zijn Als dat maar goed gaat.........

Qromwel op 04-04-2016 15:57

Hopelijk heeft Turkije tegen die tijd helemaal geen leger meer, net als alle andere volken rondom Jeruzalem. 

driekus op 14-04-2017 10:00

zo klaar als een klontje, ze verbinden zich aan de radicale islam en zo komt W.O. III dichterbij.

TurkishMilitaryForces op 10-07-2017 17:18

Als je goed naar onze geschiedenis gaat kijken, zul je zien dat we de mensen zelfs volgens ons ongelovigen altijd hebben bijgestaan. De ottomanen hebben de Hollanders gered van de Spanjaarden. De ottomanen hebben de Belgen gered van de kruistochten, (faymonville). En nog veel meer. Onze Sultan Abulhamit Han de 2d heeft zelfs een brief van de Armeense bevolking gekregen. Er staat (in het kort): Wij danken Sultan Abulhamit Han de 2e voor het zorgen voor de Armeense bevolking zoals je zorgt voor de Turken zonder onderscheidt te maken. Ondergetekend door de Armeense bevolking. Dus de vertegenwordiger. Wij hebben nog heel veel mensen geholpen hoor. Ik weet dat wij worden zwart gemaakt door jullie eige media, maar als je het grondig gaat onderzoeken, zul je zien waarom zoveel landen wou geregeerd worden onder de Ottomaanse wetten. Wij hebben landen gekregen zonder oorlog te voeren, gewoonweg omdat ze beschermd wouden worden door de Ottomaanse krachten, en omdat ze ons vertrouwden. Laterop zijn de Armenen tegen ons opgezet door de Russen en de Engelsen, en nu 40jaar geleden hetzelfde met de Koerden. We leefden zo een 1000 jaar samen in vreden, waarom is het opeens veranderd en willen ze hun eige land oprichten? Het komt door de grote machten die ons zwakker willen maken. Onze rijk is mischien verwoest, maar het zal terugkomen. Kijk wat er gebeurt is met de moslim landen nadat de Ottomaanse rijk verdwenen is. Ze zijn allemaal in Oorlog, moslims worden vermoord. Amerika heeft 2mil moslims vermoord in Iraq, zogezegt zijn ze allemaal terroristen. Ja zeker, als ge een ander religie ziet als een terrorist kunt ge beter heel die land platgooien. En op dit moment zijn ze in Syrie, waarom? Omdat ze korter en korter bij Turkije willen komen. En als ze uiteindelijk in Syrie Koerdistan hebben opgericht, gaan ze de land verdelen. En gaat America zich nestelen in Syrie voor de olie leeg te plunderen van de Koerden. Ik kan zo blijven gaan, jullie kunnen mij volgen op Instagram: TurkishMilitaryForces 114 duizend volgers.

Nietige op 24-08-2017 21:09

Wat zijn we toch met zijn alle een bekrompen zooitje op deze planeet met onze oorlogen vernietiging en haat.

Als we inteligent genoeg zijn om een karretje op mars te laten rijden zijn we toch ook wel inteligent genoeg om al onze nagativiteit uit te bannen?

 

Plaats uw email onder het reactiekader. Mod.

Cor op 01-09-2017 19:56

Wat staat er ongelooflijk veel onzin maar bovenal haat in bovenstaande stukjes. De een zaait nog meer haat dan de ander. Gelukkig lees ik in mijn bijbel dat je iedereen, ongeacht zijn afkomsf of godsdienst, met respect moet behandelen. Helaas contateer ik dat veel aanhangers op deze site vervuld zijn met een diepe haat tegen alles wat met het Christendom  te maken heeft. Ook Israel moet het zwaar ontgelden bij vele haatzaaiers op deze site en deze wereld. Vreemd dat de moslims die vluchten voor het geweld in Syrie en andere landen in die regio niet welkom zijn bij hun Saoedische geloofsgenoten en de Emiraten? Leg dit eens even uit? Ook die Erdogan is een neel gevaarlijk mannetje die tijdig moet worden afgestopt. Hij wil dolgraag bij de EU maar met dat ophitsende en dreigende taalgebruik notabene naar Europese bondgenoten is het verstandig en wenselijk om deze idioot buiten de deur te houden. Voorlopig geen Turkije in de EU tenzij de Turken de Armeense volkerenmoord begin vorige eeuw erkennen en spijt betuigen. Ook Christenen hebben in het verleden veel kwaad gedaan, m.a.w. Kwalijke geesten zijn niet aan een bepaald geloof gebonden. Helaas zijn er heel wat eigen rechtertjes in deze wereld doende, in europa (Erdogan) en ver daar buiten die anderen graag de wet voorschrijven. Ik lees echter in mijn bijbel dat het met al dit gespuis niet best zal aflopen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Wardje op 01-09-2017 20:13

@TurkishMilitaryForces op 10-07-2017 17:18.  Hoeveel jonge mannen of jongens op de Balkan zijn slaaf gemaakt en ingelijfd bji het leger? Wat was gedurende aanzienlijke tijd de regel? Eén per huisgezin? Hoeveel mensen op schepen en de kusten van de middellandse zee zijn er gekidnapt?  Die van geluk mochten spreken als ze voor veel geld werden vrijgekocht?

Pagina345
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl