Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse investeringsbank verwacht totale afschaffing cash geld in Europa

Zwitserse bank weigert pensioenen contant uit te keren


Al jaren worden mensen middels dit soort reclamecampagnes rijp gemaakt voor de totale afschaffing van contant geld.

De Duitse investeringsbank Baader Bank verwacht dat een groot aantal Europese landen er mogelijk al over enkele jaren toe over zal gaan om al het contante geld af te schaffen en geheel over te gaan op elektronisch betalen. ‘Want als cash geld wordt afgeschaft, dan kan niemand zich meer verweren tegen negatieve rente,’ legde Robert Halver, hoofdanalist bij de Baader Bank, uit. Volgens hem zijn de regeringen in Europa doodsbenauwd voor een bankrun, en proberen ze dat op deze wijze te voorkomen.


Een bank in Zwitserland weigerde onlangs om pensioenen contant aan mensen uit te betalen. Dat heeft volgens Halver allemaal te maken met het feit dat de banken slechts een zeer klein deel van het geld van hun rekeninghouders in kas hebben. Als de Zwitserse bank het verzoek had gehonoreerd, dan was er mogelijk een kettingreactie ontstaan en zouden andere rekeninghouders kunnen volgen, waardoor het hele bankensysteem –niet alleen in Zwitserland, maar in heel Europa- binnen de kortste keren bankroet zou zijn.

Bestrijden drugshandel en zwartwerken als voorwendsel

Halver wijst erop dat steeds meer Europese landen zullen overgaan tot het invoeren van negatieve rente, dus geld moeten betalen voor het op de bank ‘mogen’ hebben van je eigen geld. ‘Natuurlijk zal dat anders aan het publiek worden verkocht, bijvoorbeeld om de uit de hand lopende internationale drugshandel of zwart werken tegen te gaan. De logica hierachter is: als contant geld wordt afgeschaft, kan niemand zich meer tegen negatieve rente verzetten, dus ook niet tegen een steeds verdere verhoging van die negatieve rente.’

Laatste opleving economie

Het gevolg is dat de burgers hun geld gaan uitgeven, want door het opsparen en/of op de bank laten staan raak je het alleen maar kwijt aan... de bank zelf. Hierdoor zal de economie –waarschijnlijk voor de allerlaatste keer - nog een keer flink opleven.

Het proces dat tot de afschaffing van cash geld moet leiden zal naar zijn mening in twee fases plaatsvinden. Eerst wordt het bedrag dat mensen contant mogen opnemen steeds verder teruggeschroefd, zoals in september in Frankrijk gaat gebeuren. Uiteindelijk wordt het opnemen van en betalen met cash geheel afgeschaft – misschien niet meteen volgend jaar of het jaar daarop, maar zeker op de wat langere termijn.

Werknemers Zweeds gebouw krijgen geïmplanteerde chip

De medewerkers van een Zweeds high-tech gebouw in Stockholm –het Epicenter Building, waar onder andere Google en Microsoft zijn gevestigd- krijgen dit jaar allemaal een geïmplanteerde computerchip waarmee ze toegang krijgen tot het gebouw en straks ook maaltijden in het restaurant kunnen betalen. Volgens ‘biohackers’ is dit de volgende stap naar een maatschappij waarin iedereen zal worden verplicht om zo’n chip te laten implanteren, omdat je anders niet kunt werken en geen betalingen kunt verrichten.

Teken van het beest?

Veel christenen verwachten nog steeds dat iedereen in de eindtijd een verplichte microchip zal krijgen, het zogenaamde ‘teken van het beest’ dat in het laatste Bijbelboek Openbaring wordt genoemd. Niemand zal dan meer kunnen betalen en kopen zonder die chip.

Vaste lezers zal bekend zijn dat deze uitleg door mij al enige jaren veel minder waarschijnlijk wordt geacht. Wat nogal eens over het hoofd wordt gezien is dat dit teken in de Bijbel overduidelijk wordt gekoppeld aan een religieus-politiek systeem dat zo godslasterlijk is –openlijk ‘anti-christ’elijk: het ontkennen van de Vader en de Zoon-, dat iedereen die het teken (/ de tekens) accepteert, voor eeuwig verloren gaat. Het gaat dus om heel wat meer dan enkel een chip om te betalen, je voordeur te openen en je computer mee op te starten.

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

30-03: Het begint: Strenge kapitaalcontroles Frankrijk; Oostenrijk trekt garantie spaargeld in
30-01: Zweeds bedrijf voorziet medewerkers van geïmplanteerde microchip

2014:

13-11: Teken van het Beest in Nigeria: christenen meteen vermoord als ze Allah niet belijden
10-09: Twitter explodeert: Is vingerscan iPhone 6 Bijbels teken van het Beest?
12-02: BBC maakt reclame voor geïmplanteerde microchip

2013:

29-12: Al 500 Amerikanen hebben geïmplanteerde microchip in hand
18-11: Centrale Banken overwegen spaarders rente te laten betalen in cashloos systeem
19-10: Beast Tech (6): Ontsnappen uit systeem van 'Het Beest' niet meer mogelijk
30-09: 'Beast Tech': Geheim project voor totale 'Teken van het Beest' controle in 2017
21-09: Fujitsu presenteert identificatie en betalen met je hand
03-06: Niet het Vaticaan, maar Mecca is Babylon’ (2)
03-06: Niet het Vaticaan, maar Mecca is Babylon (1)
22-02: Bilderbergers willen wereldwijde ID-kaart, mogelijk op basis van handscan
23-01: EU wil net als VS totaal controlesysteem burgers invoeren (/ Terugblik: BEAST supercomputer in Brussel al 3 jaar actief?)

2012:
10-10: CNN voorspelt invoering geïmplanteerde microchip die gedrag controleert
28-06: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 13)
07-06: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 12)
03-06: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 11)


2011:
29-10: Amerikaanse TV zenders berichten over nieuwe implanteerbare 'killer' chip
16-08: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 8)  (... Het teken van het Beest: Allah?)
11-08: Boek 'Breaking News: Het Kenteken of het Merkteken'

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Gasten die hier niet meer posten:  Trol Koekwous ,Brillemans(je) , Frigo, M.van L,  Wilm alias Voltreffer, Nicky, Kristal alias Splinter, Hans1, Hansje Brinker , Al hasna itramo , NN.  Deze postings worden verwijderd. Niet op reageren.

 


Reacties

Eeelke op 01-04-2015 15:00

Dan gaan we gewoon de drugs verhandelen in goud en zilver. Kan natuurlijk ook een ijsje kopen voor een zilveren dubbeltje

M uit A op 01-04-2015 15:14

Het ene hoeft het andere niet uit te sluiten, Als je niet meer kan betalen omdat je geen chip hebt ingepland gekregen, kan plaatselijke gebonden zijn. Bijv. in Europa Amerika en andere westers lijkende landen zou het de chip kunnen zijn om mee te betalen in andere landen zou het het teken kunnen zijn van de Islam kunnen zijn. Echter allebei zouden ze door God niet gewild kunnen zijn, de één omwille van het niet vertrouwen op God en het schenden van je lichaam (inbrengen van iets lichaamsoneigenlijk materiaal) wat je vastkoppelt aan een computer en je dus niet vrij meer bent, de chip voor geld. De andere, het teken van de Islam, voor het aanbidden van afgoden.

Gewoon maar een idee, het hoeft niet iets specifieks te zijn, het kan ook geestelijk gezien worden, denk ik.

joepiejee op 01-04-2015 15:14

mooie 1 april grap

van zijn leven niet hoor genoeg mensen, die weigeren te pinnen en het liefst geld, cash betalen

Marcel op 01-04-2015 15:54

Inderdaad Xander, het teken van het beest heeft betreking op het huidige politieke en religieuse systeem.

Rome en alles wat daarbij hoor.

Zodra Jezus terug komt zal Hij het systeem herstellen naar Zijn wil.

Dat betekent terug naar de bijbelse hoogtij dagen en sabbat.

Weg zonddag riligieuse kerkelijk systeem van overheersing, met de daarbij behorende gedachten en werken.

gijs op 01-04-2015 18:20

fijn. uw ziektekostenverzekeraar zal ongetwijfeld razend benieuwd zijn naar uw leefgewoontes

eddeped op 01-04-2015 18:51

Eeelke hoe kom je dan aan het goud en zilver?

Rhenania op 01-04-2015 19:18

Onze vrijheid gaat verloren, niet door militair geweld, tenminste niet in de eerste instantie, maar door de dictatoriale machthebbers in dit zogenaamde democratische Europa. De gezelligheid,knusheid en vriendschap zoals wij die kenden uit de jaren 50, is al lang vernietigd. Het is een wonder dat mensen in ons land zich nog van alles laten wijsmaken door die Eurofielen zoals ene heer Pechthold. Deze man heeft de mond vol over democratie en hervormingen en voert ons land naar de ondergang. Wij waren vroeger een parel in Europa met een eigen karakter en dwongen overal respect af. Onze gulden was naast de Duitse Mark de meest geliefde munt in Europa. Holland stond voor degelijkheid en kwaliteit. We hadden durf en waren trots. Al het goede is ons ontnomen en nu zijn we alleen nog maar goed om armoedzaaiers in Europa te onderhouden en er voor te zorgen dat zij in ieder geval op redelijk jonge leeftijd met pensioen kunnen gaan. De grenzen staan wagenwijd open en de toeslagen en uitkeringen marcheren ons land uit. Voorts worden we leeggeroofd door Oosteuropese bendes en zo zoetjes aan onderdrukt door volkeren die nog in het stenen tijdperk leven. Dit soort mensen geven wij hier volledig de ruimte. En onze ouderen worden zodanig behandeld dat zij het niet meer zien zitten. Waarom accepteren wij dat allemaal? Moeten wij allemaal gechipd worden net als die arme koeien in de wei, voor zover zij nog in de wei lopen? De meesten van ons zijn al gehersenspoeld en praten de media na. Wat zij zeggen is toch immers waar? En nu dan zijn we bijna zo ver dat we niets meer te vertellen hebben over onze eigen centen! Straks wordt dat ons ook door de strot geduwd en wee degene die een afwijkende mening heeft! Kijk maar eens hoe Geert Wilders wordt gedemoniseerd. Arm Nederland, wegzinkende vaderland! We zijn een laf volk geworden en de ondergang staat voor de deur!

White Lion op 01-04-2015 20:25

Het teken van het beest is het nummer van zijn naam. Een chip lijkt mij logisch omdat je ookal heb je geen bandage van islam om je arm, je prima van alles kunt kopen of verkopen. Daarbij zal islam niet over de wereld heersen. Het elektronische systeem wel. Er worden in de bijbel twee beesten genoemd, het eerste beest is gewond en het tweede beest onderwerpt elk mens aan het eerste beest.

Met de chip kunnen ze je manipuleren en ja, je bent dan letterlijk een slaaf van het systeem. Islam zal zeker een rol spelen in de eindstrijd, maar de elketroninsche knechting is naar mijn mening het teken wat er in de bijbel genoemd wordt. De bijbel rept nml niet over het aannemen van een godsdienst, of het verwerpen van God, maar over het aanvaarden van het teken, nummer in je hand of voorhoofd. Mensen worden gedwongen het teken te dragen. Het dragen van een polsbandje, om de machthebber tevreden te stellen, zal je eeuwige leven niet veel schade toebrengen. Dit bandje kun je af en om doen wanneer je wilt. Een chip daarentegen niet. Die draag je bij je en maakt deel uit van je lichaam. Dit nummer kun je niet verkopen, zo'n bandje wel.

Hoe dan ook, we gaan hele interessante dingen beleven. Ik raad iedereen aan om iig de chip te weigeren. Beter safe dan sorry.........

Shalom

Freedom op 01-04-2015 21:58

Anonymous gaat 7 april a.s. Israël platleggen, voor het leed wat ze de Palestijnen hebben aangedaan. Een goed plan, de president behoort tot de Illimunati, God zal Israël straffen voor wat ze de Palestijnen hebben aangedaan. Een goede zaak om nu actie te ondernemen TEGEN het corrupte systeem van Israël.

Israël en Amerika hebben zich afgewend van God, Jonathan Cahn heeft dit al voorzegd, dit jaar met zijn bloedmanen, het Schmitajaar, zal Israël niet ongestraft voorbijgaan, evenals Amerika, het corrupte land van hel en verdoemenis. God's hand zal straffen, Israël heeft zich afgewend van God, Zionisten die verblijven in Israël, het zijn niet de joden, ze zullen niet terugkeren naar het zogenaamde beloofde land.

Fantastisch om dit op niburu.nl te mogen lezen, 7 april a.s. zal Israël een lesje worden geleerd, mooi zo!

De nadenker op 01-04-2015 23:34

Voor de zoveelste keer , wat zeuren wij nou , kijk nu eens wat er gestemd word , zolang eurofielen en graaiers de dienst uit mogen maken en volgens de peiling weer de grootste word , hebben wij geen recht van spreken toch .

Te triest voor woorden hoe uit een verleden een soeverein volk met een nuchtere cultuur zich zo laat belazeren en zijn rechten verkwanseld .

Uit protest alleen al geen ene pin betaling meer , opzouten met de plastic kaartjes en weer baas worden over ons en eigen geld .

Zolang de mobieltjes onbeschaamd gebruikt word als multimedia om te communiseren terwijl men naast elkaar zit zal dit zombie volk dom hun implantaten ( chip ) laten zetten voor de algehele controle op hun leven .

Lynx op 02-04-2015 00:13

Marcel goede bijdrage.er worden steeds meer mensen wakker.Ga uit Babylon,en neem geen deel van haar vruchten,afgodendienst.

watikzeggenwil op 02-04-2015 00:30

Rhenania  helemaal met je eens!  "toen was geluk heel gewoon"

Bundy op 02-04-2015 01:06

Rhenania  op 01-04-2015  19:18

Wat heb je de trieste realiteit MEESTERLIJK samengevat , zo een artikel zou op de voorpagina van de papieren media moeten staan . Hulde !

gijs op 02-04-2015 06:19

@freedom: voor de belangstellenden: het is niburu.co ipv .nl en men verwacht er weinig effect van

maria23 op 02-04-2015 09:53

ja ,en ?? ik zie het probleem niet. betaal gewoon altijd contant, en als de banken er niet aan mee willen werken, dan doen de mensen het gewoon zelf. ik betaal contant aan iemand, en die persoon betaald dan weer contant elders, op deze manier hebben de mensen de banken helemaal niet meer nodig, en zullen de banken stuk voor stuk gaan vallen, Mits natuurlijk iedereen contant gaat betalen.

of de overheid moet al ons contant geld gaan vernietigen.

dan kan je nooit meer over je eigen beschikken, dan mag je voortaan alleen nog een broodje pinnen ,en de rest blijft op de bank. en vooral de rest blijft van de bank, totdat je weer een broodje nodig hebt om te eten

DE mensen doen dit tenslotte allemaal zelf. en willen dit ook zelf, anders zouden ze niet pinnen

Esther op 02-04-2015 11:32

Freedom op 01-04-2015 21:58

Wedden dat het die sukkels van Anonymous niet lukt.

vlokje op 02-04-2015 13:02

Nou eelke dan zou ik het goud en zilver in je mond maar goed opbergen :-) 

Dus geld omzetten naar goederen, Ruil handel wordt dan weer een optie, net als in oost-duitsland tijdens het communistische overheersing, gevolg hamsteren, en lege winkels.

Westbound op 02-04-2015 15:38

Maar éérst krijgen we een derde wereldoorlog.

Bertrand Zobrist op 02-04-2015 15:49

De Nul-rente die komt er zeker; gewoon een stap in de volledige sharia-isering van Europa.

Luuk op 02-04-2015 18:38

Inflatie is in wezen ook negatieve rente. Negatieve rente zou de economie inderdaad een impuls geven. Zonder kasgeld kan het zwarte circuit alleen nog bestaan via ruilhandel, cocaïne wordt dan bijvoorbeeld betaalmiddel.....

Verder vind ik die euro-biljetten lelijk en erg op monopoly-geld lijken en mogen van mij afgeschaft! Ik zelf leef al jaren vrijwel zonder contant geld te gebruiken. Ik pin vooral en spoedig wordt dat contactloos betalen.

Dat de islam anti-christelijk is en Mo een valse profeet, dat is mij duidelijk.

Eeelke op 02-04-2015 19:13

@eddeped op 01-04-2015 18:51 

Er zijn diverse bedrijven die goud/zilver/munten/bars verkopen met 3 % op de dagwaarde Holland Gold; tov Hazel

Eeelke op 02-04-2015 19:16

vlokje op 02-04-2015 13:02

De euro is in 3 manden 25 % van zijn waarde verloren van 1,36 naar 1,05. 

De overheid heeft dus ook van jou 25 % gestolen en dat vind je goed.

Gebelgde Belg op 05-04-2015 17:49

Dat gaan ze nooit kunnen, ook al zouden ze dat willen....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl