Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven

Vlieghoogte van Su-25 op Westerse sites plotseling verlaagd van 14.600 naar 7000 meter


De Russen moeten hoe dan ook de schuld krijgen van het neerschieten van vlucht MH17, en daar trekken de media alle mogelijke leugens voor uit de kast.

In de dagen na ons artikel van 9 maart ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’ verschenen er opvallend genoeg een aantal berichten in de Westerse reguliere media waarin werd beweerd dat de Maleisische Boeing nooit door een Su-25 kan zijn neergehaald, en dat er ineens getuigen in Oekraïense dorpjes zijn gevonden die een raketlancering hebben gehoord. Toeval? Nee, hoogstwaarschijnlijk niet, vooral omdat het opnieuw om opzichtig vals bewijs blijkt te gaan.Vlieghoogte verlaagd van 14.600 naar 7000 meter

De Westerse gevestigde orde kwam deze week met de 78 jarige Russische expert Vladimir Babak op de proppen, die bij vliegtuigbouwer Sukhoi zou hebben gewerkt. Volgens hem kan het niet kloppen dat vlucht MH17 door een Su-25 werd neergehaald, omdat dat toestel gemaakt is voor vluchten vlak boven de grond en niet zo hoog kan vliegen als een Boeing 777.

En inderdaad, als we op Wikipedia kijken, zien we voor de Su-25 een plafond van 7000 meter opgegeven. De Maleisische Boeing vloog naar verluid op zo’n 10 kilometer hoogte toen het toestel door een raket werd getroffen. Conclusie in onze media: het moet dus toch een BUK-luchtdoelraket zijn geweest, gelanceerd door de pro-Russische separatisten of misschien zelfs wel door een Russische militaire eenheid, die daarna snel weer het land verliet.

Probleem: in augustus 2014 had de Su-25 volgens professionele websites zoals Fliegerweb een doorsnee (dus nog niet eens een maximum) plafond van 14.600 meter. Eén maand later was dit plotseling veranderd in 7500 meter. Overigens zou de Boeing theoretisch zelfs door een Duitse ME-262 uit de Tweede Wereldoorlog kunnen zijn neergehaald, maar dit terzijde.

Piloot: ‘Ik heb MH17 niet neergehaald’

In onze vorige update wezen we op de verklaring van een grondmedewerker van een militair vliegveld, die zei dat er kort na de ramp een Oekraïense jager was geland, waarvan de piloot onthutst had toegegeven dat hij ‘het verkeerde vliegtuig had neergehaald’. En waar kwamen de reguliere media vervolgens mee? Met een Su-25 piloot die verklaarde dat hij de Maleisische Boeing niet had neergeschoten.

Het lijkt er sterk op dat de gevestigde orde daadwerkelijk denkt dat de gemiddelde Westerse burger te dom en naïef is voor woorden en daarom heel simpel belazerd kan worden. Moeten we namelijk geloven dat een willekeurige piloot voor de camera zou toegeven dat hij de dood van 298 mensen op zijn geweten heeft? Natuurlijk luidt het antwoord van iedere voor de camera gehaalde piloot dan ‘nee’.

De media wisten ook te melden dat de Boeing in het midden uit elkaar zou zijn gebroken. Maar zelfs in het laatste nietszeggende bericht van de onderzoekscommissie werd juist gezegd dat dit niet in het midden, maar kort achter de cockpit is gebeurd.

De meeste brokstukken van vlucht MH17 bevinden zich in Nederland. Aan de hand van deze delen is niet één stukje bewijs gevonden dat erop wijst dat het vliegtuig door een BUK-raket werd vernietigd. Als dat wél het geval was geweest, dan was dat ongetwijfeld met veel tamtam bekend gemaakt.

Persbureau Reuters beruchte bron van misleiding en bedrog

Gisteren kwamen de media ineens met Oekraïense dorpelingen op de proppen, die een raket zouden hebben zien vliegen. De lancering zouden ze echter niet hebben gezien (2).

Dit bericht werd klakkeloos overgenomen van het Westerse persbureau Reuters, dat het nieuws verspreidde. De vele Oekraïense dorpelingen die pal na de ramp op 17 juli 2014 verklaarden een of twee straaljagers te hebben gezien (zie hyperlink onderaan, 18-07-2014), werden zowel nu als destijds echter compleet genegeerd.

Het afgelopen jaar kwamen diverse valse berichten dat er sprake was van een Russische invasie van Oekraïne eveneens uit de kokers van de in Londen zetelende nieuwsdienst.

Reuters werd in 2006 berucht omdat het een foto van zogenaamde Israëlische beschietingen van Libanon had gefotoshopt. In 2010 deed het persbureau de misleiding van het wereldpubliek nog eens dunnetjes over door foto’s van de Israëlische onderschepping van het Turkse Gazaflottielje zodanig te bewerken, dat de messen van de pro-Palestijnse terroristen die zich aan boord bevonden waren verwijderd, net als een plas bloed van een aangevallen Israëliër.

Ondanks leugens blijven mensen blind op media vertrouwen

Houd dus in gedachten dat dezelfde media die nu beweren dat het bewezen is dat de Boeing uit Amsterdam door een BUK-raket werd neergehaald, eveneens foto’s publiceerden die ‘bewezen’ dat Russische tanks Oekraïne binnen waren gereden. Nadat bleek dat het om foto’s uit 2008 ging, toen Russische eenheden reageerden op de Georgische aanval op Zuid Ossetië, verdwenen die foto’s zonder ook maar enig commentaar weer snel van de nieuwssites.

Wat u ook moet onthouden is dat de Westerse media onder strenge controle staan en enkel nog pro-Amerikaanse en pro-EU –en dus anti-Russische- propaganda mogen verspreiden. Omdat het voor de meeste mensen te moeilijk is om te accepteren dat ze zo schandalig worden voorgelogen, kiezen de meesten ervoor ‘blind’ op deze media te blijven vertrouwen.


Xander

(1) Anderwelt
(2) NU

Zie ook o.a:

09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Gasten die hier niet meer posten:  Trol Koekwous ,Brillemans(je) , Frigo, M.van L,  Wilm alias Voltreffer, Nicky, Kristal alias Splinter, Hans1, Hansje Brinker , Al hasna itramo , NN.  Deze postings worden verwijderd. Niet op reageren.

 


Reacties

Gabriel op 13-03-2015 00:29

Xander, je bent wel erg pro Russisch en pro Poetin in al je artikelen!

Kan het westen in jouw ogen dan helemaal niets goed doen?

getuige op 13-03-2015 00:33

"persbureau Reuters berucht van misleiding en bedrog" . 2 jaar geleden uitte ik deze uitspraak hier op XN, ik werd gelijk afgezeken. Niet om mijzelf een pluim te geven,  maar om eerlijk te zijn is Reuters nieuws berichtgeving alleen wat in de bazen hun straatje past en wat de bazen willen bereiken.  Stel obama zegt Reuters jullie nieuwsvergaring is tegen ons (Amerikaanse administratie doet nooit wat fout of verkeerd) en vanaf nu mogen jullie niet meer in ons pershokje komen!! tenzij jullie aan onze regels houden dan laten we jullie meeprofiteren. lees: meeprofiteren. 

Tja. 

Ikke op 13-03-2015 02:13

Helaas,het westen liegt eigenlijk over alles en altijd,ik draai alles wat westerse media beweren eerst 180 graden,en dan kom je tot de conclusie dat je daarna de waarheid over het algemeen dichter benadert.

Hoe diep is de westerse media en het zogenaamde vrije westen gezonken.

Faxe op 13-03-2015 06:51

Dat wij door boeven geregeerd worden, die boeven betalen, is de laatste dagen weer onweerlegbaar bewezen. En dan zegt een wandelend misgeboorte ook nog: "Voor volk en vaderland deed ik dit." (Teeven)

Faxe op 13-03-2015 06:51

Dat wij door boeven geregeerd worden, die boeven betalen, is de laatste dagen weer onweerlegbaar bewezen. En dan zegt een wandelend misgeboorte ook nog: "Voor volk en vaderland deed ik dit." (Teeven)

Faxe op 13-03-2015 06:53

@ Gabriël.

Wacht maar dat je met jouw gezin bedelend als oud vuil aan de straat staat en op afstand Zalm, Rutte en de bijbehorende kliek in Brussel hoort schaterlachen. Wellicht ga je dan wel dubbel los als Xander.

Danièl op 13-03-2015 07:14

Prima artikel. Aan beide zijden worden natuurlijk leugens verspreid en vind propaganda plaats omdat allen onder dezelfde 'meester' staan. Dus wie kanten kiest is ernstig misleid en bevindt zich op de 'brede weg die naar de vernietiging voert'.

Seb op 13-03-2015 08:30

Dus... Alle professionele naslagwerken én iemand uit het ontwerpteam van de SU-25 claimen dat dit toestel onmogelijk op de noodzakelijke hoogte en snelheid een Boeing 777 kan neerhalen. En jullie zetten dat weg als propaganda? Ik ben dan eigenlijk wel benieuwd wel soort informatie jullie wel zou kunnen overtuigen, want je kunt bovenstaande redenering moeiteloos overal op toepassen - Het 'westen' zegt het dus het is niet waar!

RussiaForever op 13-03-2015 09:38

Waarom verhuis je niet lekker naar Rusland Xander? Daar kan je vast ook een soortgelijke website maken! *** lach ***

Elchino op 13-03-2015 10:00

Het westen legt, het oosten liegt, het noorden liegt, het zuiden liegt..... Alle mensen zijn leugenaars .. en God is geen mens dat hij liegen zou ....Xander waar je een ander van  beschuldigd doe je zelf ook ... klakkeloos aannemen wat de tegeenstanders van westerse media publiceren .... Ik h=ben het idnerdad eens met Gebriel dat je wel heel erg aan het inkleuren bent... probeer de waarheid eens in het midden te laten met je commentaar  of wou je beweren dat het oosten niet liegt ? 

Ik bedenk me ineens als iedereen altijd liegt waarom zouden we deze berichten dan nog serieus nemen ?

Ultimate op 13-03-2015 10:14

Ik ben ook pró Putin omdat ik de leugens van de gevestigde orde doorzie.

Jaap op 13-03-2015 10:17

@Gabriel. 

Mee eens.  Als je het Westen niet vertrouwd hoef je niet per se de tegenpartij blind te vertrouwen.  De russen hebben ook zo hun duistere plannetjes.  En vergeet niet alle oppositie die de afgelopen jaren verdwenen is. 

rescue op 13-03-2015 10:39

Het enige wat opvalt is, dat de Russische president zo gelaten reageerd. Als hij er werkelijk van overtuigd is dat Rusland er niets mee te maken heeft, dan had hij dat in een toespraak tot het gehele volk moeten ontkennen en met bewijzen komen. Dan had hij het westen van oorlogshitserij kunnen beschuldigen. Nu laadt hij de verdenking op zich dat Rusland er wel degelijk mee te maken heeft maar voortdurend smoesjes verzint om er onder uit te komen. Ik denk dat beide partijen liegen dat het gedrukt staat.

Zilvermeeuw op 13-03-2015 11:08

Ik heb er altijd een beetje lacherig over gedaan maar vraag mij nu in alle ernst af of er werkelijk een stofje in het water (of de lucht) zit waardoor men niet meer in staat is om zelf na te denken èn te onderzoeken.

Maar dat niet alleen, óók dag en nacht voor de t.v. hangen en de leugens er in gestampt krijgen - b.v. door de NOS; immers is het journaal het best bekeken programma van de dag - helpt er aan mee dat men alle leugens gelooft die men voorgeschoteld krijgt. Vergis je niet, zelfs als je zéér kritisch zou kijken blijft er ergens in je hoofd tòch iets van die leugens hangen (die enige tijd later tot "waarheid" worden). Gooi die t.v. het raam uit! Onderzoek zelf alles via internet. En ja, al die belachelijke programma's kun je óók - desgewenst - tot je nemen via dat medium. Daar heb je helemaal geen t.v. voor nodig.

Wat het onderwerp betreft: denk na mensen! Als de Russen/Poetin schuldig zouden zijn aan de ramp met de MH17, zouden daarvan al lang onomstotelijke bewijzen op tafel zijn gekomen. Maar die zijn er niet en daarom wordt gedraaid gedraaid en nog eens gedraaid met dan weer deze, dan weer die leugen. De satellieten kunnen zelfs een miertje op de grond zien lopen maar wie de MH17 neerschoot zou niet bekend zijn? Laat-mij-niet-lachen! Natúúrlijk weet men wie de daders zijn: de facisten in Kiev! (waarschijnlijk in opdracht van de VS) maar dat moet natuurlijk onder het tapijt worden geveegd!

Het is het gebral van de katten in het nauw (zéér gevaalrijk!): de VS en hun EU-slaafjes die keer op keer zaken beweren (maar ook niet meer dan dat) , zoals ook dat er Russische militairen en materieel in de Donbas aanwezig zijn. Wáár zijn de bewijzen? Totaal afwezig. De enige beelden die ze kunnen (en ook) laten zien zijn de colonnes van honderden Russische trucks die voedsel, water en medicijnen komen brengen voor de door Kiev uitgeputte, uitgehongerde bevolking.

En zelfs dáárvan durft het Westen te beweren dat er zich militairen en militair materieel in die trucks bevinden. Zonder ook maar een spoor van bewijs. Die colonnes zijn o.a. door het Rode Kruis geïnspecteerd maar ook door de Oekraïense grenswachten. President Poetin laat de Russische mensen in de Donbas niet barsten!

Vergelijk dat maar eens met onze regering èn onze "koning" die ons volk verraden aan de EU-nazi's en de islam!. EU+islam zijn broertjes van elkaar!. Vandaar ook dat Brussel er op uit is om alle natie-staten in Europa te laten overspoelen door de islam en de natie-staten: hele volkeren! op die manier te vernietigen!. Denkt u daar woensdag aan in het stemhokje??

Al deze bedriegers, moordenaars en verraders van hun eigen volk zullen ééns voor de rechterstoel van Christus moeten verschijnen, hoe hard ze ook zullen gillen "bergen val op ons, heuvelen bescherm ons voor de toorn van het Lam".

"Want zie, Hij, die de bergen formeert en de wind schept, en de mens bekend maakt wat zijn gedachten zijn, die de dageraad duisternis maakt en voortschrijdt over de hoogten der aarde, – Heere, God der heerscharen, is zijn naam". Amos 4:13. 

 

etfaan op 13-03-2015 11:57

@ Gabriel meldt " Kan het westen in jouw ogen dan helemaal niets goed doen?"

 

ALs u er een paar goede boeken zou op naslaan, zou u gegarandeerd Zelf een heel ander beeld van ons arrogante, decadente westelingen hebben......wij zijn zo verwend en gemakzuchtig geworden, dat ons de miserie van anderen, klakkeloos koud laat....velen meken er zich (om hun geweten te sussen) af met een banale opmerking en dat was het dan......maar zij snappen niet dat "de andere kant opkijken" wel degelijk in hun nadeel kan spelen....maw, als u niet reageert wanneer onrecht   aangedaan wordt  op anderen, verwacht dan ook niet dat iemand zal reageren wanneer uzelf onrecht wordt aangedaan...Wij westerligen hanteren (en dan vooral de rijke elitaire banken -en groot-industriëlen) een typische werkwijze dat wanneer we onze "zin" niet krijgen, wij één van de meest lucratieve bezigheden uitoefenen  nl Oorlog voeren, regeringen omverwerpen , landen leegplunderen op de kap van ......We bezigen die typische roze bril, maar zijn al ziende blind voor wat er echt gebeurt......Neem nu het boek van Daniel Estulin ; " De ware geschiedenis van de Bilderbergconferenties" , lees hem en u zal razend worden over wat voor tyoe van volk wij Westerlingen wereklijk zijn.....Het is daarom dat ook ik hoe langer hoe meer uitermate respect heb voor Putin , weliswaar ook geen heilige, maar wel nog honderden keren beter dan the American-Agelsaksische establishment die tot nu toe enkel hegemonie en exceptionalisme nastreeft (the U.S.S.A).....jaren hebben ze alle ideologiëen de doorvoedt waren van socialisme/communismet willen vernietigen, maar het zijn dan wel diezelfden heerschappen die een uitermate bewondering voor het neo-nazistisch, fascistisch gedachtegoed......En de massa, die houdt zich liever met de laatste -Phone, geestdodende TV-programma's of kitschliteratuur bezig.....Maar dat zal binnen afzienbare tijd wel gaan veranderen...Wanneer ?...Als het te laat is natuurlijk

FriendOfJesus op 13-03-2015 12:07

@Gabriel

Ik zal het je is zo vertellen. Putin is ook een puppet. Maar het spelletje wordt zo gespeeld dat de schuld in de schoenen van de russen wordt geschoven waardoor Rusland vervolgens zal reageren en er een oorlog uit zal breken. Alles is een vooropgezet spel. ISIS, 9/11, MH17, MH370, Boston bombing en al die andere onzin. Dit heeft niks met complottheorieen te maken, maar met een zieke elite die tot in de hoogste regionen in contact staan met de allermachtigste demonen van satan himself. Onderzoek en behoudt het goede!

Gezegend weekend allemaal!

Putin op 13-03-2015 12:35

nog eens voor herhaling: Europa: vooral belgie, ned, duits, engl, ... zijn de slavjes van amerika ! jullie kennen putin niet eens. Putin is een engel. zou Obama in plaats van Putin zijn was het al lang oorlog!

VS: DE schuld van alle oorlog op aarde....! maar jullie slaapende europeanen ,blijven maar slapen??? koman zien jullie het nu niet ??? vs heeft rusland omsingeld ??? Putin doet nog niet veel : hij blijft rustig afwachten.... ik ben half Rus: rusmedia is volledig anders dan europes of --- cnn. Mensen daar berijden zich zwaar voor , voor de oorlog: Putin ga zijn land beschermen.... tis al. is dit verkeerd?? 

tuurlijk is dit verkeerd.

 

juist is: irak, iran, marocco, tunesie, libanon, sirie, .... indianen, neggers. Nu is VS vriendjes met oekr. enja tis daar hemel ahja kan gwn nie beter. 

Belgicastan: prototype van NWO. eat> sleep >work> repeat.

 

Media heeft jullie gehypnotiseerd!

pfffffffffffffffffffff 1ding Rusland is menselijk! jullie dumbo's gaan toch  niet wakker wrd volgens mij

Gebelgde Belg op 13-03-2015 12:58

De neo-nazi's in Oekraïne weten maar al te goed dat ze het zelf hebben gedaan, de leugens blijven in het Westen doordraaien tot ze alle zombies weer overtuigd hebben van hun waarheid. Het scenario dat ze een vliegtuig wilden neerhalen waar Poetin in zat, maar per ongeluk dit vliegtuig hebben neergehaald omdat het sprekend leek op dat ander vliegtuig lijkt mij dan toch een stuk dichter bij de echte waarheid.

Ik ken haar naam niet uit mijn hoofd, maar die feeks die door de neo-nazi's uit de gevangenis was gehaald heeft zo'n grote haat tegen Poetin dat ze gezworen had hem te zullen laten vermoorden. Maar het was mislukt, daarom zijn er die Poetin de kwaliteiten van Hitler toekennen omdat hij al zo dikwijls aan de dood is ontsnapt.

Volgens mij heeft deze het gedaan:

"Maak kennis met de piloot die de Maleisische Boeing MH-17 neerhaalde, Vladislav Voloshin: 'Het vliegtuig was op de verkeerde plaats op het verkeerde moment'"

https://www.youtube.com/results?search_query=Vladislav+Voloshin+%26+MH17

Waarom zou hij anders bekend hebben?

Gebelgde Belg op 13-03-2015 13:05

Hier nog een link over de bekentenis van deze piloot; https://jdreport.com/oekraine-piloot-onthuld-ik-haalde-vlucht-mh-17-neer/

Gebelgde Belg op 13-03-2015 13:12

In deze video wordt uitgelegd hoe het vliegtuig werd neergehaald vanuit de lucht, eerst is er nog een discussie over de beschuldigingen van het Westen in de richting van het verzet en Rusland..... https://www.youtube.com/watch?v=0Jbato-_yi0

arjaneke op 13-03-2015 13:15

ze laten een specialist op tv zien die zegt dat de oekrainse straaljager niet op de bewuste hoogte kan vliegen, terwijl recent in de media is duidelijk geworden dat de oekrarine de betreffende straaljagers heeft leten opwaarderen in Israel zodat ze wel op grotere hoogte kunnenn vliegen, tevens wordt het argument dat het toestel niet in de lucht is gexplodeerd/in brand gevlogen niet meegenomen, terwijl de hoeveelheid kinetische energie van de deeltjes van een buk raket voor een vuurbal / ontbranding van de kerosine in de lucht had moeten zorgen, dit is niet gebeurt, 

De hele zaak stinkt, ik geloof nul punt nul van wat tegenwoordig op het journaal wordt gedicteerd

Rhenania op 13-03-2015 13:19

Ik geloof niet in dat valse bewijs.

Pier op 13-03-2015 14:10

Keep up the good work Xander....

Eeelke op 13-03-2015 14:17

........en dat er ineens getuigen in Oekraïense dorpjes zijn gevonden die een raketlancering hebben gehoord......

Jammer dat hier niet verder op in wordt gegaan en ook niet op de foto van het raketspoor

Lynx op 13-03-2015 14:24

Getuige,en wie zou nou eigenaar van Reuters zijn,1 keer raden deze familie steunden in de 2e wereldoorlog beide kampen.En ooit riep er eentje dat Napoleon de engelsen had verslagen bij Waterloo.En kocht toen half engeland op.

Domus op 13-03-2015 14:59

Is er al iets meer bekent over de geruchten van Putin? Is hij echt ziek? of afgezet ?of dood??????? 

Rob op 13-03-2015 15:04

In nederland zijn ruim 7 miljoen woekerpolissen verkocht.

Je kunt kunt ze hier alles wijsmaken.

Janszn op 13-03-2015 15:56

Liegen, grof liegen is de methode om je eigen gelijk te halen. All over the world.

Ieder mens liegt en daarom kan ieder mens op zijn blote voeten aanvoelen, wanneer er gelogen wordt. In het onderhavige geval is het overduidelijk, dat het westen liegt, grof liegt, want'dit is beter voor het Westen. Daarbij is niet gezegd, dat ik voor Rusland etc. ben. Ik ben een goede'leugenaar en voel hier haarfijn aan wie de leugenaar is.

palma op 13-03-2015 16:13

Morgen is het 14 mrt ,dus afwachten maar.

pannekoek op 13-03-2015 16:25

Zijn vrouw is aan het bevallen. Daarnaast leiden er ook genoeg Russen een decadent leven. Kijk maar al die lui van die voormalige staatsbedrijven die alle rijkdommen bezitten en de gewone man moet daar in armoede leven. Misschien zijn ze er daar dus wel erger aan toe dan hier in het westen. Dan maar zeggen dat de mensen hier decadent leven. Liever dat iedereen het redelijk goed heeft zoals hier dan een paar mensen die zich hebben vereikt met voormalig staatseigendommen en niks over hebben voor de gewone Jan Modaal. Daarnaast vind ik dat xandernieuws zich iedere keer tegenspreekt aangezien ze bronnen die ze soms zelf aanvoeren later weer als onbetrouwbaar afschilderen. Volgens mij neemt Xander alles klakkeloos over zonder iets van onderzoek te doen naar de betrouwbaarheid van een bericht. Net zoals gisteren dat Poetin dood zou zijn terwijl die gewoon niet in het nieuws kwam omdat zijn vrouw/ vriendin aan het bevallen is. Niet echt goed onderzocht door deze zogenaamde nieuwssite dus. 

Theunis op 13-03-2015 16:27

@Gabriel. Het punt is ook zo de Europa, Brussel niet veel goeds voor heeft met de normale bevolking. Zie jij het verschil niet tussen een democratie of dictatoriaal. Heb jij niet het gevoel dat je eigenlijk al slaaf bent? Vind je het niet raar waarom wij voor bijvoorbeeld de grieken moeten betalen. Vind je het niet vreemd dat er vliegtuigen verdwijen dit terwijl we over hightec apparatuur beschikken. HM17? Tuurlijk weet iedereen wat daar gebeurd is. Heb je wel in de gaten dat de door velen van ons gekozen Ministers jouw grootste vijanden zijn? Heb je het RTL debat niet gezien? CDA en D66 die tegen de regering en hun besluiten zijn? maar wel met dik 90% dit kabinet steunen? Een zwaar liegende Rutte en Samsom? Vind je het niet gek dat je morgen zo naar Sirie kunt afreisen? Zomaar door Turkije? Ik hang geen geloof aan. Maar als ik de kop van Obama bekijk zie ik toch hele enge dingen.   

Luuk op 13-03-2015 16:33

Ik weet ook niet of het überhaupt een SU-25 was die bij MH17 vloog, misschien was het wel een SU-27 of een MIG-29, waar het regeringsleger van Oekraïne ook over beschikte (en die zeker in staat zijn om een 777 neer te halen).

vvb.vyh op 13-03-2015 17:06

http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie

http://en.wikipedia.org/wiki/Conspiracy_theory

Lodewijk op 13-03-2015 17:19

Een BUK is een raket van 5.5 meter lang. Dus geen vuurpijltje. Er is met geen woord gerept over het vinden van metaalresten van die lange vrij grote romp. Enkel over inslagen van projectieltjes in de romp van het vliegtuig, zonder te specificeren wat precies voor projectieltjes dat waren.Als het inslagen waren van een BUK was dat al lang bekendgemaakt. De forensische expersts die de metaalresten op de inslaggaten onderzochten, en de lichamen van de kaptain en de piloot weten al lang wat MH17 raakte.Een voorbeeldje van media bedrog:NOS: "De onderzoeksresultaten wijzen in één richting. De MH17 is neergehaald door een Buk-raket, die vanaf een Russische installatie is afgevuurd door zeer waarschijnlijk Russische militairen."

Gebelgde Belg op 13-03-2015 17:36

Politiekers vinden imago belangrijker dan serieus onderzoek, mensen mogen van hen ook niet alles weten, veel zwartgemaakte teksten wel! Ze gaan ook veel op de media kijken om te zien wat er het beste in de markt ligt! Dus stemmen zijn belangrijker dan de feiten!

https://www.youtube.com/watch?v=AhXEde_OVeQ

cefas op 13-03-2015 17:48

Een gevechtsvliegtuig uit W.O. 2 kon 7000 meter hoog vliegen. We zijn nu wat verder in de tijd. Een erg doorzichtige leugen dus! Wat zei Goebbels ook al weer? als je de leugen maar vaak genoeg herhaalt wordt het vanzelf wel waarheid, maar wel een valse. Wee degene, die krom recht maakt en recht krom maakt!

Gebelgde Belg op 13-03-2015 17:48

Dit is waarschijnlijk de link waar Xandernieuws zich in het vorig artikel op baseerde? Ik persoonlijk vind het ook erg geloofwaardig, maar ja, de leugens blijven doordraaien.

https://jdreport.com/sluitend-bewijs-dat-vlucht-mh17-werd-neergeschoten-door-oekraiense-jager/?relatedposts_hit=1&relatedposts_origin=25258&relatedposts_position=2

gijs op 13-03-2015 18:31

de een zegt dit, de ander dat. ze liegen allemaal. ik persoonlijk sta nergens meer van te kijken

FantoomPARadox op 13-03-2015 19:39

Zilvermeeuw, hoelang is het geleden dat die Nederlander vrij werd gesproken van het in brand steken van de Brandenburg in Berlijn ? Je wordt tegenwoordig zo gemanipuleerd en gehersenspoeld door de media dat je niet meer weet wat je moet geloven. Ooggetuigen worden genegeerd, maar experts aan beide kanten weten het absoluut zeker zonder ook maar iets onderzocht te hebben. Puur op valse geruchten direkt na de aanslag. Een Spaanse verkeersleider had 2 straaljagers gezien bij de MH17. Hij was vervan overtuigd dat het allebei een SU-25 was. Militaire toestellen maken zichzelf nooit bekend voor de civiele radars. Nergens weten ze wat er zoal rondvliegt. De Russen dagen het Westen net zo hard uit door maar wat rond te vliegen en te spioneren. Straks zeggen we: hadden we dit maar geweten, maar nu is het te laat. Putin heeft ons opgezet tegen onze eigen verdediging, de NAVO, we vonden het westen zelf ophitsers en veroorzakers van een 3de wereld oorlog. Putin was de heilige. Helemaal onterecht zwart gemaakt door westere propaganda.

Die 3de wereldoorlog is allang begonnen en wordt steeds heftiger en de Chinezen en de Russen zijn onze vijand. De Chinezen nemen alles eerlijk over. Ze werken keihard en doen heel goede zaken. Dat mensenrechten daar ook nog niks voorstellen dat doet niet ter zake. Evenmin geloof ik niet dat de SU ooit is ingestort. Alles hangt als los zand aan elkaar. Het was nooit een eenheid. Net zoals Europa nooit een eenheid zal worden. Amerika is weer anders. Die heeft een heel ander probleem.

Ik vind de bronnen die Xander aanhaalt zeer ongeloofwaardig. ik heb nu al zoveel experts gehoord en zoals altijd zijn ze het nooit eens met elkaar.

AEO op 13-03-2015 22:09

Kort na het neerstorten van vlucht MH17 heb ik een kort filmpje op het internet gezien van dit vliegtuig, dat op dat moment nog in een rechte lijn vloog, terwijl er meterslange vlammen uit de rechtermotor kwamen. Dit zou na de inslag van een BUK-raket onmogelijk zijn geweest, omdat het toestel dan al meteen in talloze stukken zou zijn uiteengevallen! Het verhaal dat zo'n straaljager niet hoger dan 7000 meter kan vliegen vind ik ook ongeloofwaardig. Het is een grote dramatische vergissing van de piloot van de straaljager geweest, dat hij dit vliegtuig heeft neergehaald. In kwade opzet geloof ik niet, want welke militaire winst valt er te behalen bij het neerschieten van een passagiersvliegtuig? Tenzij de regering van de Oekraïne dit opzettelijk heeft laten gebeuren om Rusland in een zwart daglicht te plaatsen. En hoeveel waarde moeten we nu nog hechten aan de uitspraken van premier Rutte, die niet zou rusten voor de onderste steen boven zou komen? Kunnen we de Russen vertrouwen? En dan de geruchten dat Rusland de Baltische Staten bedreigt? Putin is niet gek, die gaat echt geen lid van de NATO aanvallen, dan zouden we onmiddellijk in een wereldoorlog belanden, waarbij er geen winnaars mogelijk zijn, alleen verliezers. De verwoestingen zouden onvoorstelbaar zijn, het aantal doden niet eens te becijferen, en dat geldt voor beide kanten. Kunnen we Obama vertrouwen? Ik denk het niet, gezien zijn houding tegenover Israël. Ik ben echt benieuwd of we de ware toedracht ooit nog wel te horen zullen krijgen.

lente op 13-03-2015 23:06

In kwade opzet geloof ik niet, want welke militaire winst valt er te behalen bij het neerschieten van een passagiersvliegtuig? Tenzij de regering van de Oekraïne dit opzettelijk heeft laten gebeuren om Rusland in een zwart daglicht te plaatsen. 

Denk bij je volgende tankbeurt nog eens aan deze achtergrondinfo:

http://www.wanttoknow.nl/politiek/shell-en-het-vieze-spelletje-in-oekraine/

Kon zoiets alleen in "Dallas"?

Alles wijst helaas wel op kwade opzet, pottenkijkers zijn niet welkom. Zo'n rookgordijn van een neergestort vliegtuig leidt aardig de aandacht af.

rebas op 13-03-2015 23:25

De russen kunnen niet meer denken en leggen zich neer bij de situatie telkens als er een nieuw bewind verschijnt.

Eeuwenlang leefden ze als slaven onder schrikbewind van generaties tsaren,nadien vielen ze in een nietsontziende diktatuur van het communisme,en nu zijn ze beland in een nieuwe diktatuur.

Putin en Medejev hebben al meerdere malen haasje over gespeeld voor president en premier.

Tegenstanders worden ofwel vermoord of belanden voor meerdere jarenin de gevangenis.

Telkens hebben ze de verkiezingen(sic)gewonnen.

Trek maar je conclusies over democratie in Rusland

Qromwel op 14-03-2015 10:01

Ja, ja, het valt niet mee om een wettig en overtuigend vals bewijs te leveren.

Gebelgde Belg op 14-03-2015 10:54

@Rebas, democratie bestaat in werkelijkheid nergens, er staat nog geen dertig procent achter De Wever, toch denkt die nu de president van Belgium te zijn! De grootste partij met de grootste bek is nog steeds geen democratie.

En wie zegt dat democratie de oplossing is? Brengt de meeste stemmen de bekwaamste mensen in het bestuur? Nee, het kan ook islamisten aan de macht helpen of een tijd geleden Hitler! Democratie is een groot woord zonder werkelijke inhoudt!

In het Oosten van Oekraine stonden de overgrote meerderheid achter een los komen van Kiev, wat is democratie dan volgens jou? Amerika heeft daar gaan stoken door neo-nazi's aan de macht te helpen.

Oegro op 14-03-2015 22:11

De enorme leugenachtige kramp van de MSM om de SU-25 niet hoger dan 7000 meter te  laten vliegen en niet harder dan 'n Boeing 777 verraadt dat  de SU -25 'n rol van betekenis speeldde bij het neerhalen van MH 17.

'n serviceceiling van 7000 meter hoort bij de Arrado uit 1938 met 2 grote drijvers, niet bij 'n SU-25 uit 1975

Models: Ar 196A, B, COrigin: Arado Flugzeugwerke GmbHType: Maritime patrol float planeCrew: TwoNumber Built: 500+First Flight: Ar 196V1: May 1938Service Delivery: August 1, 1939Powerplant:Ar 196A-3:   Model: BMW 132K   Type: Nine-cylinder radial   Number: One   Horsepower: 960hp

Dimensions: Ar 196A-3Span: 40 ft. 8¼ in. (12.4m)Length: 36 ft. 1 in. (11m)Height: 14 ft. 7¼ in. (4.45m)Weights: Ar 196A-3Empty: 6,593lb (2990kg)Loaded: 8,223lb (3730kg)

 

Verder De  snelheid van 950km/h op zeeniveau voor de SU -25 zal resulteren in mach 1 op 10.000meter hoogte . 

Performance:Max. speed:  193 mph (310kph) at 13,120 ft (4000m)Cruising speed: 158 mph (255 kph)Initial climb: 980 ft (300m)/minService ceiling: 22,960 ft (7000m)Range:  670 miles (1070km) at 158 mph (253kph)

Armament:Ar 196A-0One 7.92mm MG 15 on pivoted mounting aimed by observer.Ar 196A-2 & Ar 196A-3Twin MG FF 20mm cannon in outer wings.One MG 17 7.92mm in top decking.One 7.92mm MG 15 on pivoted mounting aimed by observer.Payload:Underwing racks for two 110lb (50kg) bombs.

 
Rickjee op 16-03-2015 17:48

Wat xander zegt is gewoon waar.

Het vliegtuig is niet in het midden geraakt.

Bekijk de foto's van het vliegtuig.

Je ziet daar duidelijk dat er bij de cockpit inslagen te zien zijn.

Onder de foto staat zelfs 'dat er deeltjes zijn geweest die van boven naar beneden kwamen'

Een buk raket maakt inslagen van onder naar boven.

Ook zijn er een rij inslagen te zien op de vleugel wat toevallig gericht is op de cockpit.....

 

Verwijderd, zie punt 1 siteregels. Mod.

Dit betekent dat mensen geloven van wat ze het eerste horen.

Amerika is daar heel goed in.

3 uur na de crash gaven ze de pro russische soldaten al de schuld.

Mensen geloven altijd het gene wat als eerste wordt verteld. Je gevoelens hebben al jouw mening gevormd, het is heel moeilijk om deze gevoelens te doorbreken en dit hangt af van je karakter.

Dit werd wijd verspreid onder de media. Maar het enige bewijs wat ze hadden was een 'satteliet foto' die ze niet wilde publiceren. Elke keer kwam dit naar boven maar zelfs nu weet niemand waar die 'sattelliet foto's zijn.

 

Rickjee op 16-03-2015 18:53

Ga nu ook niet zeggen dat ik pro russisch ben. Als er meer bewijs komt voor de buk en mensen gewoon open zijn had ik dit niet gezegt. bekijk deze links en je ziet zelf dat er overal een raar luchtje aan zit.

'Non disclocure pack'    Dit is een afspraak tussen de landen die onderzoek doen naar de daders. Hierin mogen ze een veto gebruiken als ze niet willen dat het openbaar komt dus ook oekraine mag dit doen. ga nu niet zeggen dat het onzin is want de australische autoriteiten hebben dit al bevestigt.

https://openparachute.files.wordpress.com/2014/12/doc-aus.jpg?w=500&h=713

Nu gaan we over het proces van MH17 is alles wel goed gegaan en hoe is media benaderd hier zie je de documenten.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/mh17-stukken-openbaar-kabinet-maakt-veel-onleesbaar

Hier nog een foto wat extra bewijs is !

http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/MH17-jet-fighter-approach.jpg

Hubo op 20-03-2015 02:07

Bizarre hitserij op RTL en NOS nav stukjes schroot bij het neergestorte vliegtuig.Dat zou juist overtuigend bewijs moeten leveren,dat het vliegtuig van de grond door een bukraket is getroffen.De sentimentenworden weer flink opgestookt.Moord door de russen en de daders berechten.

Er wordt volledig voorbijgegaan aan het feit dat Ukraïne zelf ook beschikt over raketinstallaties die waarschijnlijk heel goed hadden kunnen penetreren in het oosten en vooral het feit dat dat vliegtuig daar helemaal niet had mogen vliegen.Dat laatste interesseert mij heel wat meer dan wie er geschoten zouden kunnen hebben.Dat kan gewoon een tragische vergissing zijn geweest.Daar zullen we wel nooit precies achter komen.Het kan mij eigenlijk ook niet veel schelen.Wat voor spel wordt hier gespeeld?Daar gaat het mij om.Het is duidelijk dat er allmaal emoties gemanipuleerd worden om het vijandbeeld met Rusland te vesterken en de publieke opinie voor te bereiden op een conflict.

En het zou kunnen dat de Ukraïners geprobeerd hebben met jachtvliegtuigenPutin uit de lucht te schieten,maar persoonlijk geloof ik daar niet zo in.Dat is me toch wat al te gek.En de russische radar zou zulke vliegbewegingen toch wel gedetecteerd moeten hebben?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl