Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

IS(IS)mobiliseert Europese moslims voor opstand en verovering Rome in 2020

‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken’ -  Egypte zet leger in voor totale oorlog tegen IS(IS) – President Obama blijft grootschalige actie tegen IS(IS) weigeren

 
Moslims verwachten met behulp van pro-Palestijnse linkse partijen uiteindelijk de macht in Europa over te kunnen nemen.

Deze maand is er een nieuw boek verschenen met de titel ‘Zwarte vlaggen naar Rome’. Hierin worden moslims in Europa aangemoedigd om zich achter IS te scharen en in opstand te komen. Eind 2014 zouden er al ‘kleine legers van de Islamitische Staat’ in ieder Europees land zijn gevormd, zonder dat de inlichtingendiensten hiervan op de hoogte waren. Volgens het boek zullen vele tienduizenden in Europa woonachtige moslims zich bij deze IS-legers aansluiten en van binnenuit een oorlog beginnen tegen de autochtone bevolking. Een van de hoofddoelen is om in 2020 Rome te veroveren.


De ondertitel van het boek luidt ‘Het verslaan van het Zionisme’: ‘Als u ooit bij een pro-Palestijns / anti-Israël protest bent geweest, ziet u dat er veel activisten zijn die niet eens moslims zijn, maar steunen wat de moslims willen (de val van het Zionisme / Israël). Het is zeer waarschijnlijk dat er contacten worden gelegd tussen moslims en linkse activisten. Een deel van hen zal zich realiseren dat protesten niet effectief zijn, en dat gewapende strijd het alternatief is.’

IS wil Europa overspoelen met vluchtelingen / terroristen

Begin deze maand kondigde IS aan van plan te zijn in één klap minstens een half miljoen bootvluchtelingen op Europa af te sturen. Onder hen zullen zich veel vermomde terroristen bevinden. Zij gaan helpen de in Europa woonachtige moslims te mobiliseren.

IS zal de nieuwe rekruten vervolgens inzetten voor het verzamelen van inlichtingen, geheime operaties en het delen van wapens. Dit moet de weg vrijmaken voor de verovering van Rome, dat in 2020 wordt voorzien. De val van Rome staat symbool voor de machtsovername van heel Europa door moslims, die daarin geholpen zullen worden door linkse partijen.

Straatoorlogen en lokale legers, uiteindelijk totale machtsovername

In het boek worden gedetailleerde beschrijving gegeven hoe Molotov cocktails moeten worden gemaakt en hoe moslims op lokaal niveau kleine legertjes kunnen vormen om te beginnen met ‘straatoorlogen’, om zo Europese stadsdelen, steden en uiteindelijk complete landsdelen te veroveren voor de islam.

Het uiteindelijke doel is de gewapende overname van heel Europa. De bestorming van Rome door vluchtelingen en plaatselijke moslims is een specifiek hoogtepunt, aangezien hier het Vaticaan zetelt, dat in religieus opzicht als de grootste vijand van de islam wordt gezien, samen met het Jodendom. Sinds 2013 is het aantal antisemitische haatmisdaden in Europa met 436% gestegen, vooral door het sterk toegenomen aantal moslims.

Volgens het boek zal het Italiaanse leger worden verslagen, alsmede ook de Russische-Iraanse alliantie die in het Midden Oosten tegen IS wordt gevormd.

Europa en Amerika treden amper op tegen IS

De gevestigde orde in Europa neemt nog altijd ISIS noch de islam serieus, of men kiest er juist bewust voor het allemaal te laten gebeuren. Zo bleek uit een hoorzitting in de Amerikaanse senaat dat het leger geen enkele harde tijdlijn of doelstellingen van de regering Obama heeft gekregen voor de strijd tegen IS. Amerikaanse luchtaanvallen op doelen van IS worden in de media weliswaar enorm uitvergroot, maar zijn in aantal slechts sporadisch, niet meer dan wat speldenprikjes.

Egypte: Totale oorlog tegen IS in Libië; mogelijk luchtaanvallen op Hamas

Uitgerekend in moslimland Egypte weigert men om zoals de Europeanen af te wachten totdat het te laat is. President Abdel-Fatteh El-Sisi heeft besloten een groot aantal commando’s en mariniers in te zetten voor een totale oorlog tegen IS in Libië. De islamitische terreurbeweging Ansar al-Sharia, op 11 september 2012 verantwoordelijk voor de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, is één van de grootste bondgenoten van IS in Libië en zal eveneens het doelwit van de Egyptenaren zijn. (2)

El-Sisi overweegt om ook luchtaanvallen te laten uitvoeren op Hamas in de Gazastrook, omdat de Palestijnen volgens de Egyptische inlichtingendiensten samenwerken met ISIS. Gisteren bestempelde een Egyptische rechtbank Hamas officieel als een terreurbeweging (3). Bizar genoeg deed de EU onlangs precies het omgekeerde, en haalde het Hamas juist van de lijst terreurorganisaties af.

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) DEBKA
(3) Arutz 7

Zie ook o.a.:

26-02: Voorspellingen zieners komen uit: Derde Wereldoorlog nabij? (/ Moslims zullen burgeroorlogen in Europa veroorzaken)
19-02: ISIS wil in één klap half miljoen bootvluchtelingen op Europa afsturen
16-02: ISIS waarschuwt christendom voor aanstaande ‘zee van bloed’
10-02: EU dreigt Israël met harde sancties als bevolking weer voor rechts kiest (/ Openlijke actie Brussel tegen ‘rechts’ – EU financiert illegale Palestijnse activiteiten)
23-01: Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims
10-01: Stratfor: Moslim terreur zal heel Europa destabiliseren

2014:
26-10: Video: ISIS daagt Westen en Rusland uit tot Armageddon

04-07: ISIS-leider roept moslims op Rome aan te vallen (Paus Pius kreeg visioen van verwoesting Vaticaan – Vernietiging Rome al 700 jaar geleden voorspeld)

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Gasten die hier niet meer posten:  Trol Koekwous ,Brillemans(je) , Frigo, M.van L,  Wilm alias Voltreffer, Nicky, Kristal alias Splinter, Hans1, Hansje Brinker , Al hasna itramo , NN.  Deze postings worden verwijderd. Niet op reageren.

 
Reacties

Angus mcPhart op 01-03-2015 16:17

Laat ze maar komen: hoe eerder, hoe beter.

Vroeg of laat gaat het mis en moeten we de moslims van het continent vegen en hoe lager we wachten, des te heftiger het wordt. Niemand zit op een (burger)oorlog te wachten, maar als het toch onvermijdelijk is, dan liever z.s.m.

Bertrand Zobrist op 01-03-2015 16:22

Jaren geleden voorspelde ik al dat er een leger van misschien wel 1 miljoen moslims vanuit het Midden-Oosten door heel Europa zou trekken en straat na straat, stad na stad zou veroveren en uitmoorden. Niemand kan ze tegenhouden. Niet de politie en ook niet ons verarmde leger. Luchtaanvallen baten niet tegen een verspreid grondleger. Maar dit was nog maar een gedachte vanuit een oprukkend leger. De waarheid blijkt dat we van binnenuit worden aangevallen. Niks oprukkend leger. Ze zijn er al. De slapende cellen moeten alleen wakker worden gemaakt. Op hetzelfde tijdstip. Dan is er helemaal geen weerstand meer mogelijk. Dan baten ook de Amerikanen en Canadezen niet meer. Proberen daarom onze politici bij de toekomstige heersers nu al in een goed daglicht te komen en de krokodillen te voeren?

ali moslim op 01-03-2015 16:45

Wat een bangmakerij, laat mensen eens genieten van hun weekend en van hun leven. Moslims worden direct door het westen uitgeschakeld als het moet, als ze elkaar al niet uitschakelen. Hahaha en dat allemaal van een moslim!

Agenda 21 op 01-03-2015 17:01

Het is een vooropgezet plan.

Zie 'Eurabia' door Bath Ye'or.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Eurabi%C3%AB

http://nl.wikipedia.org/wiki/Bat_Ye%27or

Free For All op 01-03-2015 17:19

Volgens mij klopt het verhaal zeker, ik enkele moslims die dit niet onder stoelen of banken stekken .Maar wat doen we er aan ik ben me al aan het voorbereiden ik zal me niet naar de slachtbank laten lijden als een mak schaapje, als ik sterf neem ik er toch wel een paar mee .Ik heb de indruk dat onze Media en politiekers maar laten begaan zij zitten straks ergens veilig weg en de onschuldige burgers zijn de duppe

rico88 op 01-03-2015 17:50

Volgens mij klopt dit verhaal van geen kant en is het gewoon weer pro zionisme propaganda. Daarnaast schrijven die Isis lui ook maar gewoon wat om hun zogenaamde propaganda te verkopen aan iedereen die het maar wil horen. Of ze ook maar uberbaupt een oorlog kunnen winnen van een van onze Europese legers. Ze kunnen daar al niks aanrichten tegen de bombardementen van de VS, Nederland etc laat staan dat ze hier echt iets kunnen aanrichten. Geloof niet alles wat hier op deze site geschreven word want hier klopt ook vaak het meeste nieuws van geen kant merk ik. Bronnen zijn vaak onbetrouwbaar en achteraf komt het meeste wat deze site te melden heeft helemaal niet eens uit. Maar goed iedereen laat zich weer lekker bang maken.

Esther op 01-03-2015 18:01

Kunnen ze dat boek niet even sturen naar onze Moslimknuffelaars in Den Haag misschien worden ze dan wakker.

PJ op 01-03-2015 18:26

Als U een rechtstreekse link naar het boek geplaatst had kon ik eer aangifte van doen. Dat is ondertussen blijkbaar al gebeurd en de link in het artikel geeft nu een website met kattenfilmpjes. Zo weken onze veiligheidsdiensten. www.shariah4belgium.com geeft nu een website uit Zuid-Oost Azië over producten om groenten mee te behandelen. Grappig!

Dit is Google's cachegeheugen van http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/191918. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 1 maart 2015 14:07:10 GMT. De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatieTip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.

Generaal El Sisi studeerde af aan de militaire academie te West-Point, USA, met een eindwerk over het kalifaat.

Parkiet op 01-03-2015 19:16

Laat de negatievelingen zoals rico maar lekker verder slapen door hun kop in het zand te steken. En niet miepen als het wel gebeurt.

joppo op 01-03-2015 21:45

En het gaat ze nog lukken ook!!!

Vanwege al die politiek lafbekken 

Ludwig op 01-03-2015 22:00

hoe is er zoveel bijstand kunnen onstaan voor die opstand in  het midden-oosten

laten we even syrie onder de loep nemen

volgen jullie eventjes mee

tussen 2006 en 2010 heerste er in in syrie extreme droogte waardoor het grote deel van de syrische bevolking honger begon te lijden

zonder regen hadden ze geen gewassen en geen voedsel voor hun kinderen

de syrische bevolking probeerde te verhuizen naar de grootsteden in damascus en homs en ze vroegen aan de president assad hulp en steun omdat ze zonder drinken en eten vielen voor hun kinderen

assad wou niet naafr hun luisteren en negeerde het probleem van de extreme droogte die een bevolking van hongerigen voortbracht

toen onstond er een revolutie

de revolutie van de hongerigen in 2011 in syrie

de rest van het verhaal hebben we kunnen volgen op het nieuws

ook in griekenland zien we een revolutie van de hongerigen die dan worden aangeklaagd als wanbetalers van europa wanneer ze met moeite een brood kunnen kopen

mensen willen vrijheid en de islamisten weg

morgen is er in antwerpen een betoging tegen de islamering van het belgisch grondgebied

burgemeester bart de wever heeft belooft hard op te treden tegen de vreedzame pegida betogers

hij zij dat de betoging onwettelijk is en verboden

onze vrijheid word afgenomen en we kunnen met moeite onze rekeningen betalen

dit is de revolutie om vrijheid

dit is de revolutie van de hongerigen

Indy op 01-03-2015 22:19

Het Paard van Troye is idd binnen .als ik moet geloven dat er 50 miljoen moslims in Europa zijn ,dan hoeft maar een gedeelte ervan de wapens op te pakken om compleet chaos in Europa te maken . een paar miljoen strijders en dan van binnenuit is werkelijk levensgevaarlijk. Maar dan zullen ook andere groeperingen de wapens op pakken en zal er idd burgeroorlogen komen in Europa

Gerard op 01-03-2015 22:27

Het zijn en blijven afgodische sprookjes vertellers en gelovers, Rusland verslaan ja hoor en die gaan er ook nog op zitten wachten zoals de janko,s hier in west europa. Wie het gelooft krijgt een stoel. Maar goed het is heel duidelijk uit welke hoek de wind waait, de land en geloofsverraders die al van meet af aan onder ons zijn komen nu in het eind der tijd versneld naar buiten. jammer toch dat het (voor hun) zo kort is.

Igor op 01-03-2015 22:35

Goed en helder weergegeven @Ludwig en de waarheid.

rico88 op 01-03-2015 23:09

Moet jij nodig zeggen parkiet dat ik negatief ben aangezien ik nog nooit zoveel negatievelingen op een pagina bij elkaar heb gezien. Heeft totaal niks met kop in het zand steken te maken maar met het feit dat hier gewoon teveel onzin uitgekraamd word. Daarnaast geloof ik idd niet in dit soort berichten aangezien ik wel vaker heb gemerkt dat ze achteraf helemaal niet waar blijken te zijn. En nee sta als christen niet achter pro zionisme propaganda aangezien ik er sterk in geloof dat God dat niet zou goedkeuren omdat zionisten ook geweld prediken.

FinalCountDown op 02-03-2015 08:34

2020.... kan dat niet sneller..?

Binnenkort begin WOIII, wat zal er dan nog overblijven van Rome...?

Zilvermeeuw op 02-03-2015 10:47

Wat een enorme - zelf verzonnen - nonsens over Syrië is bovenstaand weer te lezen. Gedachtenspinsels die door anderen ook nog klakkeloos voor "waar" aangenomen worden. Zonder ook maar één enkele onderbouwing of link naar een artikel.

Wellicht kan onderstaande link helderheid brengen al verwacht ik geen moment dat die gelezen zal worden door degenen die alleen hun eigen hersenspinsels als "waar" bestempelen.

In aanvulling wat in de link te lezen is: De VS heeft Mubarak en Ghadaffi laten "verwijderen" en wil hetzelfde kunstje flikken met de Syrische president. Gelukkig voor Assad (en de minderheden in zijn land w.o. Christenen en Alawieten) heeft hij een machtige bondgenoot: de Russische president Poetin. Het is daarom niet verwonderlijk dat ook Poetin door de VS (samen met hun slaafje de EU) wordt zwart gemaakt en tot in den treure wordt gedemoniseerd. In de hoop dat Poetin zijn geduld verliest. (Wat God verhoede want dan zijn we beland in de 3e wereldoorlog waarbij de 2 vorigen kinderspel zullen blijken te zijn geweest).

https://nl.wikipedia.org/wiki/Syrische_burgeroorlog

Zilvermeeuw op 02-03-2015 11:55

"Natuurlijk kan de uitkomst een onaangename waarheid blootstellen. Hieronder ziet u hoeveel procent van de moslims gelooft in het islamitische fundamentalistische kader".

Lees en huiver!

http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/3/Schokkend-hoeveel-westerse-moslims-het-fundamentalisme-steunen-1716213W/?masterpageid=158493

ster op 02-03-2015 12:07

Ludwig op 01-03-2015 22:00

geloof de staatsmedia eens niet en ga enes naar youtube en bekijk daar eens zeitsgeist 2 

boze buurman op 02-03-2015 12:18

Wat me altijd weer opvalt is dat ISIS figuren, te laf zijn om hun gezicht te tonen.

Mensen die vrezen voor herkenning van hun identiteit en bang zijn voor de consequenties van hun daden, bedekken hun aangezicht.

De lafaards verschuilen zich achter een gezichtsbedekking en het liefst ook nog achter weerloze kinderen, oude mensen of vrouwen. 

Waar zijn ze bang voor?

  

AEO op 02-03-2015 12:26

@rico88,

Even voor de duidelijkheid: Zionisme is het streven om zelfbeschikkingsrecht in het eigen land Israël te hebben! Niet meer en niet minder. Ik ben ook christen, maar ook een Zionist, omdat ik achter Israël sta. God heeft dit land aan de Joden gegeven tot een eeuwigdurend bezit, zoals er in de Bijbel op meerdere plaatsen beschreven staat. Als het Joodse Volk van God afweek, dat volgden er oordelen. Dat uitte zich in overheersing door vijanden. Bekeerde men zich, dan gaf God uitkomst, dat zien we als een rode draad door de geschiedenis lopen. Een veel gemaakte misvatting in de christenheid, waar ik dus zelf ook toe behoor, is de vervangingstheologie, oftewel, de vervangingsleer. De Joden hebben Jezus verworpen en daarom heeft God ze verstoten, en is nu de Kerk het geestelijke Israël geworden, met als consequentie, dat alle oordelen die in de Bijbel beschreven staan, van toepassing zijn op Israël, dus de Joden, en dat de toekomstige beloftes en zegeningen nu zijn overgegaan op de Kerk. Je zou kunnen zeggen, eigen schuld, hadden ze Jezus maar niet moeten kruisigen!

Maar wat bad Jezus, terwijl ze hem aan het kruis spijkerden? Hij bad met deze woorden: "Vader, vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen". God heeft de Joden geslagen met geestelijke blindheid, zodat ze Jezus zouden verwerpen en kruisigen. Waarom dan? Omdat dit het plan van God was, om zo verzoening voor de zondige mens te bewerkstelligen. En omdat alle mensen zondigen en daarom ook allemaal even schuldig zijn, is het onterecht om met een beschuldigende vinger naar de Joden te wijzen. Ze zijn inderdaad schuldig aan de kruisiging van Jezus, maar wij zijn net zo schuldig als de Joden. Je zou de vervangingsleer dan ook een "de pot verwijt de ketel theologie" kunnen noemen. Helaas is hier over het algemeen weinig oog voor binnen de christenheid. Als we dan in het Oude Testament de vele profetieën over het herstel van Israël lezen, en we zien die in onze tijd uitkomen, dan is dat een teken, dat het op de klok van God nu al bijna twaalf uur is!

Natuurlijk is Israël niet onfeilbaar, mensen maken fouten, en dat geldt dus ook voor Joden en voor de regering van Israël. Maar om nu te beweren dat ze daar geweld prediken is natuurlijk onzin, want daarvoor kan je beter naar de vijanden van Israël kijken. Nog nooit heeft Israël opgeroepen tot vernietiging van de Arabieren, of erver nog, tot totale uitroeiïng van alle Arabieren. Iran predikt haat en geweld, het heeft zich als belangrijkste doel gesteld om Israël van de aardbodem weg te vagen. Zowel Hamas als Hezbollah willen niet alleen de staat Israël vernietigen, maar nadrukkelijk ook alle Joden uitroeien. We hebben het hier dan ook over genocide, net zoals dat bij de Nazi's het geval was.

Dus rico88, vergaar nog eens wat informatie over de situatie in het Midden-Oosten en Israël, betrek daar ook de profetieën uit de Bijbel bij, en reageer maar.

groetnes,

AEO

Gebelgde Belg op 02-03-2015 13:24

EURABIA is het zeker en vast aan het worden, geen enkele politieker die daar iets tegen doet, want ze vinden er nooit geen meerderheid voor. Men had van in het begin moeten stellen dat immigranten maar 1 kind per koppel mogen hebben, dan kunnen ze nooit de oorspronkelijke bewonders gaan overwoekeren met het eigen soort & "geloof".

Het enige dat politiekers interesseert is macht, stemmen roven en poen scheppen. Gewoon meerderheid door stemmen brengt niet de bekame mensen aan de macht. Zogenaamde democratie is een schijnvertoning, het heeft nooit wat opgelost.

Ik citeer even Jahjah, hij schreef op facebook, “Wilders de ZioNazi genocidale eikel, is een welkom en frisse stem in het debat. We moeten hem toejuichen zonder het met hem eens te zijn. Hij kanaliseert de frustraties van een grote groep Hollandse 60 plussers die over 30 Jaar allemaal dood zullen zijn, terwijl hun kinderen een etnische minderheid zullen worden. Tegen dan zijn al die 16 jarige Marokkaanse jongeren 46 en aan de macht. The future is bright.”

Lumen op 02-03-2015 17:21

Volgens mij is het een misvatting om te denken dat de verovering vh Vaticaan/Rome, vanwege zijn symbolische betekenis, van groot belang is voor ISIS. Daarmee trappen we in hun propagandische misleiding, want ze zijn ook weer niet zo dom om hun ware intenties te tonen. Uiteindelijk willen ze het 'eerste kalifaat' herstellen en Rome (in Italie) was daar geen onderdeel van. Daarnaast, zou men dan veel eenduidiger verwijzen naar het Vaticaan, het Pontificaat, en juist niet expres de algemene verwijzing naar 'Rome'. In feite, zo vermoed ik, verwijzen ze in bedekte termen naar het 'nieuwe Rome' oftewel Constantinopel, het huidige Istanbul dat eeuwenlang de hoofdstad was van het Ottomaanse Rijk, het laatste Kalifaat. De verovering van Turkije is voor ISIS van groter belang dan 'Christelijk' Europa, hoewel ze anders wil doen laten geloven. Indien ze Europa binnenvallen doen ze dat, ben ik bang, via Spanje, wat ooit was ingenomen door de Saracenen. We moeten niet vergeten dat we het hier hebben over een Barbaarse beweging die de middeleeuwse grenzen van het Kalifaat wil herstellen om daarna de rest vd wereld te veroveren. Het is een niets ontzienende apocalyptische ideologische beweging, die gelooft dat indien men die oude grenzen vh Arabische en/of Ottomaanse Rijk heeft 'hersteld', de eindtijd zal aanbreken. Men gaat waarschijnlijk en hopelijk dan geen tijd verspillen aan een 'tweede front' in 'Christelijk Europa'

Lumen op 02-03-2015 18:41

Volgens mij is het een misvatting om te denken dat de verovering vh Vaticaan/Rome vanwege zijn symbolische betekenis van groot belang is voor ISIS. Daarmee trappen we in hun propagandische misleiding, want ze zijn ook weer niet zo dom om hun ware intenties te tonen. Uiteindelijk willen ze het 'eerste kalifaat' herstellen en Rome (in Italie) was daar geen onderdeel van. Daarnaast, zou men dan veel eenduidiger verwijzen naar het Vaticaan, het Pontificaat, en juist niet expres de algemene verwijzing naar 'Rome'. In feite, zo vermoed ik, verwijzen ze in bedekte termen naar het 'nieuwe Rome' oftewel Constantinopel, het huidige Istanbul dat eeuwenlang de hoofdstad was van het Ottomaanse Rijk, het laatste Kalifaat. De verovering van Turkije is voor ISIS van groter belang dan 'Christelijk' Europa, hoewel ze anders wil doen laten geloven. Indien ze Europa binnenvallen doen ze dat, ben ik bang, via Spanje, wat ooit was ingenomen door de Saracenen. We moeten niet vergeten dat we het hier hebben over een Barbaarse beweging die de middeleeuwse grenzen van het Kalifaat wil herstellen om daarna de rest vd wereld te veroveren. Het is een niets ontzienende apocalyptische ideologische beweging, die gelooft dat indien men die oude grenzen vh Arabische en/of Ottomaanse Rijk heeft 'hersteld', de eindtijd zal aanbreken. Men gaat waarschijnlijk en hopelijk dan geen tijd verspillen aan een 'tweede front'.

JM op 02-03-2015 23:07
Moslims Rome aanvallen laat me niet lachen. In Rome en de rest van zuid Italia hebben moslims een ondergeschikte rol. Zijn niks hier zien hebben een onderdanige rol. Moskee hier echt niet ze gaan maar een een leeg stand huis bidden. Moslims hier in opstand dan hebben ze de hele bevolking op hun dak.
LantR.fant op 02-03-2015 23:11

Ergens lijken moslims me toch makkelijke doelwitten als ze echt lastig worden. De rammen dragen een baardje en de voedsters een hoofddoekje. Tamelijk herkenbaar

paul.v op 04-03-2015 10:05

wat zielig voor isis vandaag stond ik naar canvas raportage te kijken over koerden die strijden tegen de isis de meeste strijders van de koerden zijn vrouwen ,.

nu is het punt dat de teorristen vn isis geloven als je door een vrouw gedood word dat je naar de hel gaat ,de meeste overwinningen zijn gehaald door vrouwelijke strijders van de koerden dus het word nu wel heel druk in de hel  ,en de maagden zijn nu werkloos

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl