Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Westen stuurt aan op verdere escalatie crisis Oekraïne

Merkel en Hollande voor crisisoverleg naar Moskou - Multinationaal Europees NAVO-korps in Polen verdubbeld naar 60.000 soldaten – Duitsland gaat jaarlijks bijna € 20 miljard extra aan defensie uitgeven


Putin, Hollande en Merkel (VLNR) bij een eerdere conferentie.

De burgeroorlog in het oosten van Oekraïne begint opnieuw te escaleren. Hetzelfde geldt overigens voor de eenzijdige anti-Russische berichtgeving in de Westerse media, die zich niets lijken aan te trekken van de aanzwellende stroom kritiek hierop. De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Francois Hollande gaan morgen met spoed naar Moskou voor een crisisgesprek met de Russische president Vladimir Putin (1). Tegelijkertijd overwegen de Duitsers om Oekraïne met miljarden te steunen en ‘niet dodelijke wapens’ en zelfs soldaten naar het land te sturen (2). Het lijkt er daarom sterk op dat de reis naar het Kremlin wederom enkel voor de show is, en het Westen niet van plan is om in te binden.


Voordat Merkel en Hollande Moskou aandoen reizen ze vandaag eerst naar Kiev. Ze hopen dat de Oekraïense president Petro Poroshenko akkoord gaat met een nieuw vredesplan, en Putin daar vervolgens eveneens mee instemt.

‘It’s payback time’

Volgens het Oekraïense leger, dat eind januari besloot om 50.000 reservisten op te roepen en in een later stadium nog eens 50.000 (10), zijn de pro-Russische rebellen begin deze week een groot offensief gestart. In het stadje Debalzevo, waar slechts 7000 van de oorspronkelijk 25.000 inwoners zijn achtergebleven, zouden ze een onbekend aantal Oekraïense soldaten hebben omsingeld (3). In Donetsk zou het leger een dicht bewoonde wijk met een ziekenhuis met zware artillerie hebben beschoten. Daarbij werd onder andere een kleuterschool verwoest.

‘It’s payback time,’ beloofde de Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen aan NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg, toen ze halverwege januari in Berlijn bij elkaar kwamen. ‘Het is amortisatietijd,’ voegde ze daar letterlijk aan toe. Deze economische term (schulddelging) betekent niets anders dan dat het tijd is voor ‘vergelding’.

Militaire opbouw NAVO in Oost Europa

Von der Leyen beweert nu voor de camera’s dat ze tegenwapenleveranties is (12), maar werkt actief aan waar eigenlijk alle gewone Europeanen terecht bang voor zijn: NAVO soldaten aan het front in Oekraïne, tegen Rusland. Waar dat op kan uitlopen, behoeft geen nadere uitleg. Teken aan de wand is dat het aantal NAVO-gevechtsvliegtuigen in de Baltische staten verder wordt opgevoerd.

In Polen wordt het Duitse-Deense-Poolse multinationale korps ‘Noordoost’ verdubbeld, zodat het straks 60.000 soldaten kan tellen. De Fransen sturen alvast tanks en pantservoertuigen naar Polen (6). De Duitsers stellen 4000 soldaten ter beschikking voor de NAVO-flitsmacht, waar ook de Nederlanders en Noren in zullen meedoen en die tijdens een gewapend conflict als eerste zal worden ingezet (4).

De gestage militaire opbouw van de NAVO in Europa kost miljarden. Duitsland heeft al toegezegd om weer 2% van het BNP aan defensie te gaan uitgeven. Dat betekent een verdubbeling van de uitgaven met bijna € 20 miljard per jaar, en dat terwijl de eurozone in een almaar diepere economische en sociale crisis terechtkomt.

Russen zijn weer ‘het kwaad’

Europa bewapent zich dus tegen Rusland. Omdat de gewone burger totaal niet op de derde grote oorlog op ons continent zit te wachten, doet de politieke elite er alles aan om via de media het volk te manipuleren, misleiden en op te hitsen. De Russen moeten opnieuw worden gezien als ‘het kwaad’, en president Putin als de verpersoonlijking daarvan.

Daarom krijgen de pro-Russische separatisten en de Russen vrijwel automatisch de schuld van alle ellende in Oekraïne. Steden beschoten, onschuldige burgers vermoord? Net als na de ramp met vlucht MH17 wordt er zonder enig bewijs onmiddellijk geïmpliceerd dat het de rebellen geweest moeten zijn, en het Westen daarom krachtig moet reageren en de druk op Moskou moet verhogen.

Talloze leugens regime Kiev

Dat de Oekraïense regering het afgelopen jaar op ontelbare leugens is betrapt en meerdere keren valselijk berichtte over Russische troepen in het land, Russische beschietingen (8) en zelfs een Russische invasie (9), doet schijnbaar niet ter zake. ‘Onze’ politici en media gaan er vanuit dat u dat inmiddels toch wel vergeten bent, en zo niet, dan helpen zij u wel een handje met de zoveelste misleidende NU-bericht (7) of dito NOS-rapportage, dat zijn bedenkelijke reputatie als links propagandakanaal van de globalistische elite meer dan waar maakt.

Zo berichtte de NOS in het programma Nieuwsuur deze week op schandalig onbeschaamde wijze dat de Amerikaanse president Obama –die in de ogen van de NOS nog steeds boven iedere twijfel is verheven- alles doet om escalatie in Oekraïne te voorkomen, maar dat hij misschien niet anders kan dan wapens sturen, omdat de Russen steeds actiever in het land zouden worden en de rebellen daardoor dreigen te winnen.

VS achter staatsgreep

Als u onze artikelen over dit onderwerp heeft gevolgd, dan weet u dat de realiteit is dat het de Amerikanen zelf zijn geweest die met steun van de EU lang van tevoren de staatsgreep in Kiev hebben gepland, gesteund en gefinancierd, niet alleen om Oekraïne binnen de Westerse invloedssfeer te trekken, maar ook om Rusland zowel economisch als militair de duimschroeven aan te draaien.

Journalisten moeten pro-Amerikaans berichten

Journalisten van het bekende Duitse Welt, onderdeel van het Springer mediabedrijf, het op twee na grootste van Duitsland, moeten een gedragscode ondertekenen die letterlijk stelt dat zij met hun berichten ‘het trans-Atlantische bondgenootschap en de solidariteit in de vrije waardengemeenschap met de Verenigde Staten’ moeten steunen. Het afgelopen jaar heeft (Die) Welt de Russische president Putin op veelal extreme wijze gedemoniseerd en zelfs als een nieuwe Hitler geportretteerd.

Amerikaanse huursoldaten betrapt

Terwijl u op het nieuws te horen krijgt dat er een groot aantal Russische soldaten in Oekraïne aan de kant van de rebellen vechten, is in werkelijkheid het tegendeel geval. Honderden Amerikaanse huurlingen van private militaire organisaties strijden voor het Oekraïense leger tegen de rebellen (5). Onlangs werd een van hen in de stad Mariupol op video betrapt (11).

Stafchef leger Oekraïne: ‘Geen Russen in ons land’

Inmiddels heeft de stafchef van de Oekraïense strijdkrachten, Viktor Mushenko, toegegeven dat er geen Russische troepen in zijn land zijn. De Westerse media negeren dit echter, omdat deze erkenning niet strookt met het valse vijandbeeld dat u als argeloze burger van Rusland moet krijgen, en omdat uw ogen anders wellicht worden geopend voor de eindeloze stroom leugens die u het afgelopen jaar over het conflict in Oekraïne voor uw kiezen heeft gekregen.

Westerse media verkopen leugens als ‘objectieve’ journalistiek

De meeste Russische media zijn in handen van de staat, waardoor u in ieder geval van tevoren weet dat ook zij niet geheel objectief zullen berichten. Veel erger is het echter gesteld met de Westerse media, die hun voortdurende manipulaties en leugens als ‘onafhankelijke en objectieve’ journalistiek verkopen, en iedereen die daaraan twijfelt belachelijk maken. Wat dit betreft kunt u dus beter naar bijvoorbeeld Russia Today kijken, want dat kanaal blijkt in het afgelopen jaar een stuk betrouwbaarder te zijn geweest.

 

Xander

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) KOPP
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(4) NU
(5) Süddeutsche
(6) Atlantic Council (via Infowars)
(7) NU
(8) Zero Hedge (/ YouTube)
(9) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(10) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(11) Zero Hedge / YouTube
(12) NU

Zie ook o.a.:

03-02: Kernoorlog gevaar? Nucleaire plangroep NAVO sinds 22 jaar weer bijeen
20-01: NAVO-land Litouwen bereidt bevolking voor op Russische invasie
19-01: EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt


2014:
20-12: ‘Oekraïne plant false-flag aanslag met kernbom voor oorlog NAVO tegen Rusland

19-12: Chaos in Rusland: Val van Putin betekent groot gevaar voor het Westen
16-12: (/ Leidt olie-oorlog Saudi-Arabië/VS tegen Iran/Rusland tot een echte militaire confrontatie?)
05-12: Amerikaans Congres verklaart met nieuwe wet oorlog aan Rusland’
03-12: Staatsgreep voltooid: Amerikaanse investeringsbankkier nieuwe minister Financiën Oekraïne
28-11: Vicepresident EU-parlement verwacht grote oorlog tussen Rusland en Oekraïne
17-11: ‘President Hillary Clinton begint oorlog tegen Rusland’
08-11: Weer geen bewijs voor Russische inval Oekraïne; ‘Westen zet IS in tegen Rusland’ (/ Wereldwijd befaamde hoogleraar/activist Noam Chomsky: Kernoorlog onheilspellend dichtbij door NAVO uitbreiding naar Russische grenzen)
14-10: Nobelprijswinnaar Vrede: NAVO dreigt kernoorlog met Rusland te veroorzaken
06-10: Vicepresident Biden: Wij hebben Europa tot sancties tegen Rusland gedwongen
31-08: Council Foreign Relations: Crisis met Rusland is schuld van Westen
07-08: ‘Alleen Putin kan door VS gewilde wereldoorlog nog voorkomen’
02-08: Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit
19-06: Kremlin wil wereldwijde anti-dollar alliantie om agressie VS te stoppen (/ ‘Gigantische verliezen voor Europa als EU kant van Amerika blijft kiezen’)
17-05: Oud-kanselier Schmidt hekelt grootheidswaanzin EU en waarschuwt voor WO-3
07-04: Adviseur Putin waarschuwt EU voor € 1 biljoen verlies en wereldoorlog
29-03: Obama drijft mensheid naar laatste wereldoorlog
24-03: VS en Oekraïne bereiden oorlog met Rusland voor

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Gasten die hier niet meer posten:  Trol Koekwous ,Brillemans(je) , Frigo, M.van L,  Wilm alias Voltreffer, Nicky, Kristal alias Splinter, Hans1, Hansje Brinker , Al hasna itramo , NN.  Deze postings worden verwijderd. Niet op reageren.

 


Reacties

Pagina12
Goodmorning op 07-02-2015 09:00

Disciplus@......applaus wat een uiteenzetting...compliment. ..

Heerlijk om te lezen dit commentaar en zet die ander strak tegen de muur...schaakmat...!

Remco op 07-02-2015 12:19

@Jean: meneer merkel?

vlokje op 07-02-2015 12:40

Conferentie in München dit weekend van de VN

Daar hebben ze die bierkelder, met die comediant afgehuurd zeker.

Wil u even in u achterhoofd houden, dat de nazi's ook begonnen in deze stad

vlokje op 07-02-2015 12:49

Ik heb trouw in het leger gediend maar ik verhuis veel liever naar Moskou dan dat ik ooit nog weer op die moordmachine klim. (Die tekst ga ik inlijsten) (lichting 6-1989)

Of als desateur tegen de muur, maar een wapen oppakken voor die witte boord criminelen,

nooit!

Hans op 07-02-2015 13:12

De mensen in Debaltsevo hebben gisteren antwoord gegeven op je verhaal; 600 zijn gevlucht naar Ukraïne, 30 naar de Russische kant Dat is 20:1. Die mensen weten namelijk waar ze het beste af zijn. En Ukraïne heeft ze zelf laten kiezen waar ze heen wilden.Ik werk niet voor de AIVD, ook niet voor de NATO, ook niet voor wat voor organisatie dan ook. Wat ik bedoelde met in de steek laten bedoelde , was niet de wapens opnemen. Ons volk zou de straat op kunnen gaan om er tegen te protesteren dat we 70 jaar na die verschrikking van WO2 weer in Europa aan het vechten zijn. Maar het is muisstil.Ik ben niet door de mand gevallen, je bent het niet eens met mij, dat is je goed recht. Ik heb op internet genoeg gezien om voor mezelf op te kunnen maken wie de agressor is. Jij hebt een andere mening, mij best. Aanvallen ad hominem zeggen alleen maar iets over wie deze aanvallen pleegt.Dat de westerse leiders slechte leiders zijn bestrijd ik helemaal niet. Het Westen is verantwoordelijk voor heel veel leed in de wereld. Maar dat is voor mij geen reden de ogen te sluiten voor de misdaden van andere leiders. Rusland pleegt op dit moment een invasie in een buurland. Dat is een feit.

Luuk op 07-02-2015 13:21

Disciplus Simplex 23:42, moedig en zorgvuldig dat je de moeite neemt om alle beweringen van Hans te weerleggen. Hans werkt wellicht voor de NATO,

die veel geld beschikbaar heeft om alternatieve media te ontregelen....

Luuk op 07-02-2015 13:37

Lavrov ziet nog kansen voor een vreedzame oplossing : http://nos.nl/artikel/2017855-lavrov-escalatie-is-aan-vs-en-eu-te-danken.html

Knip op 07-02-2015 14:26

@Willem op 06-02-2015 15:09

Ik zei hier eens dat ik de Telegraaf nooit las. Dat is ook zo, maar soms open ik wel eens een link op dit weblog naar dat vod. Dankzij jouw link zag ik de volgende link waarnaar ik zo nieuwsgierig was dat ik die ook opende. Gelukkig maar, want een zin hieruit is een absulute must om te onthouden:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/23646696/__McCain_zet_Obama_onder_druk__.html

''McCain noemt tegenover het Russische staatspersbureau Sputnik een opmerkelijk argument voor bewapening van het Oekraïense leger: „Als we ze hadden voorzien van de wapens die ze nodig hebben, dan hadden ze zich niet genoodzaakt gezien om clusterbommen te gebruiken”, aldus de Republikein. Dat zulke omstreden en onnauwkeurige bommen worden ingezet is in dus deels de schuld van de VS, redeneerde McCain volgens Sputnik.''

Heel grote troubles in paradise?

Let er vooral op dat hij toegeeft dat de fascisten clusterbommen gebruiken. Een officiele ooprlogsmisdaad (een van de vele ooplogsmidaden die ze plegen).

 

Hans op 07-02-2015 14:37

Hans werkt misschien wel voor de NSA, echt zielig zijn jullie.

Gebelgde Belg op 07-02-2015 15:09

Snap eigenlijk ook niet waarom Amerika en EU zich zo vastbijten aan dingen dat hun zaken niet zijn, trouwens Amerika zit met enorme schulden maar hadden wel geld om daar te gaan stoken! Ze zullen met dit theater Rusland niet op de knieen krijgen.

Luuk op 07-02-2015 15:10

Uit het hoofdartikel boven : niet alleen om Oekraïne binnen de Westerse invloedssfeer te trekken, maar ook om Rusland zowel economisch als militair de duimschroeven aan te draaien. Daar zijn de VSA en de EU dus al in geslaagd ! Zij praten steeds over de annexatie van de Krim, maar eigenlijk heeft het Westen ongemerkt West-Oekraïne (met Kiev) met militair vertoon ingenomen en daar hoor je ze niet over ! Rusland vertrouwt de NATO sinds "Kosovo" al niet meer en volkomen terecht !

Bij de aanvang van WOI en WOII waren er ook dit soort "spelletjes met Rusland" en het enige resultaat was uiteindelijk miljoenen liters bloed....

Knip op 07-02-2015 17:02

Reactie op Hansje,

Ten eerste, de stad is in de handen van de fascisten.Ten tweede wil iedereen de stad levend verlaten.Ten derde, wat denk je dat er gebeurd als je de fascisten vraagt je naar bevrijd gebied te brengen?

Maar de cijfers van Hansepansje zullen zoals te verwachten, van geen kant kloppen. Zelfs CIA agent Karel Platje van Oekraine Nieuws durft hier nog niets over te melden

Even snel wat van internet geplukt,

Het officiele westerse bericht

Bij het belegerde stadje Debaltsevo in Oost-Oekraïne wordt ook morgen een staakt-het-vuren in acht genomen, zodat mensen kunnen worden geëvacueerd.Vandaag zijn inwoners van Debaltsevo ook al opgehaald met bussen om ze naar veiliger gebied te brengen. --In de bussen was plaats voor duizend bewoners van de Oost-Oekraïense stad. Volgens NOS-correspondent David Jan Godfroid zijn maar enkele tientallen mensen meegegaan en is de evacuatie grotendeels mislukt.--Mensen konden naar Artjomovsk worden gebracht, waar het Oekraïense leger het voor het zeggen heeft. Maar ze konden ook kiezen om naar Donetsk, in rebellengebied, te gaan.

BNR--De rebellen van de zelfverklaarde Volksrepubliek Donetsk zetten tientallen bussen en auto's in om mensen uit het gebied te krijgen.-- Via een corridor worden de inwoners naar veilig gebied gebracht. Ze mogen zelf kiezen of ze naar de plaats Gorlovka gaan, waar de rebellen de controle hebben, of naar Artemivsk, waar het Oekraïense leger het voor het zeggen heeft.

Conclusie moet zijn: vandaag zijn er behalve de beweringen van westerse journalisten, nog geen gegevens bekend.

Een ding is zeker, binnen korte tijd is Debaltsevo ook bevrijd gebied. Daar kan de AIVD niets aan veranderen.Wordt vervolgt.

Knip op 07-02-2015 17:23

Hier het bewijs dat Hans liegt. Man man, en dat voor die paar rotcenten die je er voor krijgt!!

Bekijk het filmpje

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2015/02/05/porochenko-jij-kunt-verrekken/

Hans op 07-02-2015 18:28

Wie is wordpress? Iran. Waarom gillen ze zo tegen Poroshenko? Omdat ze weten dat die hun niets doet. Ze weten hoe Rusland omgaat met protesterende mensen. Natuurlijk zijn die mensen van streek. Maar Ukraïne heeft Debaltshevo niet in puin geschoten, dat deden de "zogenaamde rebellen". Het spijt me hr Knip, ik ben niet overtuigd. Uw constante kleineren van en emotionele uitbarstingen tegen iemand met een andere mening laten zien wie u bent.

Knip op 07-02-2015 19:44

Herkennen we hier de woorden van Hans? (Waar is Rebas eigenlijk gebleven)

''Nee die wil jij weer niet lezen omdat je ze afdoet als "westerse propaganda". Enige buitenlanders die je met wapens in heel Oekraine ziet rondlopen zijn Russen, maar daar gaat iedereen hier compleet aan voorbij...ze horen ergens 1 iemand Engels praten en meteen komt het verzinsel dat er al bataljons Navo soldaten rondwandelen....ook zonder onderbouwing maar dat is echt waar hoor, mogen wij totaal niet betwijfelen.''

Hier onder de schuilnaam Cruewelman 1974 Op Blik op Nosjournaal

Disciplus Simplex op 08-02-2015 03:39

"Hans op 07-02-2015 13:12De mensen in Debaltsevo hebben gisteren antwoord gegeven op je verhaal; ...Ik werk niet voor de AIVD, ook niet voor de NATO, ook niet voor wat voor organisatie dan ook. ....Ik ben niet door de mand gevallen, je bent het niet eens met mij, dat is je goed recht. ...Aanvallen ad hominem zeggen alleen maar iets over wie deze aanvallen pleegt"

Beste Hans, wie is 'je'? Ik zeg niet dat je voor enige organisatie werkt. Ik zeg alleen dat je de indruk wekt. Gezien het niveau van je reakties en mijn veronderstelling dat de door de US overheid betaalde desinformanten een redelijke opleiding en vaardigheden hebben ben ik daar niet zo van overtuigd. 

Je bent wèl door de mand gevallen, en niet zo'n beetje ook. Ik heb jouw opinies met logische argumenten en feiten bestreden. Niet met mijn persoonlijke meningen. Die zijn niet echt belangrijk noch steekhoudend. 

Een ad hominem aanval is een term uit de retoriek die betekent dat de geloofwaardigheid van een persoon ondermijnd wordt door hem persoonlijk aan te vallen. Het gaat dan niet over meer over de inhoud maar over de tegenstander. Dat staat echter in de siteregels dat het niet geaccepteerd wordt en is in het algemeen 'not done'. Ik zal een paar voorbeelden geven:" Hans werkt misschien wel voor de NSA, echt zielig zijn jullie." en "Uw constante kleineren van en emotionele uitbarstingen tegen iemand met een andere mening laten zien wie u bent." Dat is persoonlijk aanvallen en gaat niet om de inhoud. In een discussie op inhoud draag je feiten met een onderbouwing aan of geef je een logisch betoog waaruit een hoge waarschijnlijkheid volgt dat je gelijk hebt. Slecht poneren van een mening zoals de volgende is dat niet

Degene die met ad hominems begint is meestal ergens schuldig aan omdat hij weet dat als hij op de issues ingaat zijn motieven of daden aan het licht komen.

"Rusland pleegt op dit moment een invasie in een buurland. Dat is een feit."

De enige onderbouwing hiervoor is jouw integriteit. Dat is; dat uit je voorgaande uitingen gebleken is dat je betrouwbaar bent en een bepaalde mate van feitenkennis hebt en je mening kunt onderbouwen. Dat je een expert bent zeg maar. Dit is echter nog niet gebleken. Er is geen fotomateriaal, er zijn geen opnamen van, geen uitspraken, geen satellietfotos. Niets. Blijft over; jouw mening. Dat is echter géén feit. Ook al beweer je nòg zo stellig dat het een feit is maakt van een mening geen feit. Een feit is te herleiden of verifieren.

Het maakt mij niets uit wie je bent en wat je mening is. Wat mij wèl telkens aanzet tot reageren is dat mensen van data valse informatie maken (=foute conclusies trekken) of erger; de waarheid verdraaien, ontkennen en bagatelliseren. Of nog erger; gewoon bewust liegen. Wat ik niet zo erg vind is dat mensen hun mening ventileren waaruit blijkt dat ze misleid zijn. Hier is meestal geen opzet in het spel en men is met de juiste argumenten meestal wel te overtuigen.

Vlokje, ik ben lichting 1-1986. Gelukkig rijdt de Leo 1 niet meer. 

Knip op 08-02-2015 10:33

Blijkbaar was mijn reactie op Hans op 07-02-2015 18:28 iets te fel, want ik zie hem hier niet verschijnen.

Opnieuw dan maar, maar nu iets afgezwakt.

Hans zit er, zoals gewoonlijk slecht geinformeerd, weer eens naast. Wordpress zou van Iran zijn. Oei, dat is schrikken, nu kunnen de lezers van Xander dit bericht niet meer vertrouwen. Weer fout dus Hansje, Wordpress is een gratis weblog. Mogelijk kan jij er ook een openen. Lijkt me waardevol met al die slecht of geheel niet onderbouwde beweringen.

''Waarom gillen ze zo tegen Poroshenko? Omdat ze weten dat die hun niets doet''  Natuurlijk Hans, dat is heel logisch. Dit is wel de beste uitsmijter die ik van je gelezen heb.

Luuk op 08-02-2015 11:42

Wij worden geacht de Russen als onze vijand te zien, als een bedreiging voor "ons systeem". Dat wij inmiddels zelf een soort Soviet-Unie zijn geworden, wordt voor het gemak buiten beschouwing gelaten...

Ludwig op 08-02-2015 13:01

@zilvermeeuw

ben vandaag naar de protestanse kerk in leuven geweest

wil je mijn analyse in De Here lezen

de omgeving ernaast was een grasplein dat leide naar gekleurde linten en ging dat beschouwen

daar hing een blad aan het hek

in augustus ; draken en elfen

in juni iets met een droomcirkel

kormtom pure hekserij of wicca

maar wat heeft de omgeving met dat gebouw te maken?

het gebouw was een oud maria afgoderij kapel of koningin der hemelen kapel

die ze omgebouwd hebben

dus vroeger stond daar dan waarschijnlijk een oracle eik van de kelten en druiden

daarvoor hielden ze hun diensten in de krypte van een jezuitenklooster en daarvoor in een gebouw waar men vroeger desectie deden op mensen lijken

ok tot hier mijn analyse over de omgeving en de geschiedenis van het gebouw dan gaan we over naar de binnenkant

een orgel

en op het aalter een grote witte kaars met daarop het keltische kruis

wat hebben de kelten met de protestanten gemeen ?

de preek en de liederen waren bijbels doch wist ik in De Here dat dit een huicheldienst was

iemand gaf opeens een lezing aan de kinderen en zei we gaan het niet hebben over

"harry potter " maar ... kom maar mee kinderen naar een andere ruimte

raar waarom zei die dat

nadien waren ze gastvrij en vriendelijk en heb 50 cent in de collecte geworpen voor mijn koffie

ze nodigden mij na de dienst uit voor koffie en waren heel sociaal en gastvrij en zeiden je bent altijd welkom

voila mijn eerste zondagskerk dit jaar gaan beschouwern in de Here

een protestanse kerk

Lynx op 08-02-2015 14:48

Ludwig mooie bijdrage,ja door de Heilige Geest merk je snel iets op.

stevan op 11-02-2015 14:52

Pas maar op dat NATO en VS zich zelf niet in vingers snijden en kapitale blunders maken door te denken dat mensen in Nederland dom zijn,dank zij jullie informatie weet inmiddels grote groep burgers dan Amerika alles aan doet om WW III te starten en dat zou wel eens omkeer in strijd zijn maar hoe dan ook Rutte en CO net als Bende van Brussel zullen berecht voor samenzwering en massa moord en daar bij hebben we geen ICC nodig want dan zal nieuwe wet gelden van volk en dat kan je merken op alle comentaren overalen neem van mij aan dat 70% van burgers in Europa kan van Russland kiezen en niets moeten hebben van VS/EU criminelen (oorlogsmisdadigers )

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl