HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Voorspellingen zieners komen uit: Derde Wereldoorlog nabij?


Volgens zieners zal Europa door de komst van nog eens miljoenen immigranten ten prooi vallen aan burgeroorlogen, en zullen onder andere Rome en Parijs in vlammen opgaan.

Toekomstvoorspellingen zijn altijd een vaag en vanuit christelijk oogpunt ook gevaarlijk terrein geweest. Niettemin zijn er in de loop van de tijd diverse ‘zieners’ met verschillende levensovertuigingen geweest –in het christendom doorgaans ‘profeten’ genoemd- die onafhankelijk van elkaar dezelfde toekomstige gebeurtenissen voorspelden, zoals de hereniging van Duitsland, de val van het communisme en de Sovjet Unie, een tijdelijke ontspanning tussen de wereldmachten, het uiteenvallen van Joegoslavië / de Balkan, een grote aanslag in New York en het begin van de grote financiële crisis in 2008. Als deze zieners met wat nog rest van hun voorspellingen eveneens gelijk zullen krijgen, dan wacht de wereld binnenkort een verschrikkelijke tijd die zal uitmonden in de gevreesde Derde Wereldoorlog.

Auteur Peter Orzechowski bestudeerde voor zijn boek ‘De Derde Wereldoorlog – Slagveld Europa’ ongeveer 500 verschillende voorspellingen van zieners, en construeerde daaruit een scenario dat veel mensen behoorlijk wat schrik zal aanjagen.

Eén van de andere correct voorspelde gebeurtenissen is de huidige chaos in het Midden Oosten, veroorzaakt door onder andere de islamitische terreurgroep ISIS, die daarin heimelijk wordt gesteund door de Amerikaanse regering Obama en Turkije.

Onlangs dreigde IS een half miljoen bootvluchtelingen op Europa af te sturen en zo ons continent te overspoelen, niet alleen met immigranten, maar ook met als vluchtelingen vermomde terroristen. Laat dat nu net iets zijn dat zieners inderdaad hebben voorspeld.

Instortingen, chaos, burgeroorlogen, massamoorden, wereldoorlog

Hieronder puntsgewijs de belangrijkste (maar niet noodzakelijk exact chronologische) nog uit te komen voorspellingen voor de nabije toekomst (tussen nu en maximaal 25 à 30 jaar) op een rijtje, aangevuld met enkele wat bekendere profetieën:

* Een nieuw groot militair conflict in het Midden Oosten waarbij de VS betrokken is (Syrië?).

* Enorme schok: een nucleaire aanslag met kleine ‘kofferbommen’ op New York, dat wordt verwoest. Mogelijk ook aanslagen met kernbommen op Chicago en enkele andere Amerikaanse steden. Grote crisis in de VS.

* Een wereldwijde financieel-economische instorting, ook in het Westen.

* Het christendom in islamitisch Midden Oosten en Noord Afrika wordt praktisch uitgeroeid. Alle overlevenden krijgen net als alle andere ‘ongelovigen’ de keus: bekeer je tot de islam (teken van het beest) of sterf (onthoofdingen)*.

* Radicaal linkse partijen –zoals het Griekse Syriza- krijgen het in grote delen van Europa voor het zeggen. Zij beloven een ‘eerlijkere (socialistische) verdeling’ van de welvaart, maar veroorzaken juist wijd verspreide armoede.

* Ondertussen zette deze partijen de grenzen nog verder open, waardoor ons continent in korte tijd met miljoenen vluchtelingen wordt overspoeld. In Duitsland wordt nu al serieus overwogen burgers verplicht hun huizen beschikbaar te stellen voor immigranten.

* Deze ‘moslim intifada’ van Europa zorgt voor enorme sociale spanningen en het instorten van de sociale zekerheid. Ernstige rellen en plunderingen in onder andere Rome en Parijs. De islam is nu ook openlijk in oorlog met het Westen.

* Ook het Vaticaan wordt aangevallen, iets waar IS maar ook andere islamitische terreurgroepen regelmatig mee dreigen. Geestelijken worden vermoord, de paus moet vluchten. Mogelijk wordt ook de paus vermoord, iets dat onder andere paus Pius X en ‘zuster Lucia’ in visioenen over de eindtijd zouden hebben gezien.

* Overal in Europa, ook in Zwitserland, vinden gewelddadige plunderingen plaats, worden massa’s mensen verkracht en vermoord en worden gelovigen hevig vervolgd. In Italië en Frankrijk breekt een bloederige burgeroorlog uit.

* Rusland valt Europa aan. Via Hongarije en Oostenrijk rukt een Russische troepenmacht op naar Italië.

* Rome en Parijs worden verwoest, hetzij door de uitgebroken revoluties, hetzij door een militaire aanval.

* Het Russische leger marcheert Duitsland binnen. De Derde Wereldoorlog breekt uit.

* Iran (mogelijk gesteund door Rusland), dat eindelijk over ‘de bom’ beschikt, verwoest Saudi Arabië* en enkele Golfstaten.

* Een Turks/Iraans/islamitisch leger valt Syrië, Egypte en Libië binnen*.

* Delen van Europa, de VS, Australië, Canada en Rusland worden met kernwapens vernietigd. In het Verre Oosten worden Japan, Zuid Korea en de Amerikaanse militaire bases en vlooteenheden door China en Noord Korea weggevaagd.

* De overlevenden in Europa vluchten weg uit het verwoeste en door straling vergiftigde continent, en vinden bepaald geen warm welkom in Afrika en andere omringende landen.

* Een door Turkije geleide moslimcoalitie van 10 landen –het geprofeteerde 8e en laatste wereldrijk- valt onder leiding van een charismatische leider –mogelijk de ‘Mahdi’ (ook wel de Verborgen Imam) genoemd- met miljoenen soldaten Israël aan*. Jeruzalem wordt deels veroverd*. Een grote aardbeving treft Israël*.

* Israël dreigt de oorlog tegen de moslimcoalitie te verliezen en kiest voor de ‘Samsom’ optie: het met kernwapens verwoesten van alle omringende legers en landen (o.a. voorzegd* door de profeet Zacharia).

* Een ongekend krachtige zonnevlam treft de Aarde, en zorgt met name op het Noordelijke Halfrond voor totale chaos en paniek. Miljoenen mensen komen om.

* Volgens de Bijbel: de Apocalyps is een feit; de wederkomst van Jezus Christus vindt plaats, omdat anders ‘geen vlees behouden’ zal blijven, oftewel niemand het zal overleven*.


Xander

* Wij gaan ervanuit dat alleen de Bijbelse profetieën voorzeggingen zijn, dus 100% zeker zullen uitkomen. Voor alle overige, niet in de Bijbel genoemde gebeurtenissen gaat het om voorspellingen.

(1) (o.a.) KOPP

Zie ook o.a.:

20-02: Topgeneraal:NAVO gaat zich actief voorbereiden op oorlog met Rusland
16-02: ISIS waarschuwt christendom voor aanstaande ‘zee van bloed’
03-02: Kernoorlog gevaar? Nucleaire plangroep NAVO sinds 22 jaar weer bijeen
29-01: Shia moslims verwachten snelle komst Mahdi nu Saudische koning dood is (/ De opkomst van het geprofeteerde 8e wereldrijk in 2023)
23-01: Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims
20-01: NAVO-land Litouwen bereidt bevolking voor op Russische invasie
10-01: Stratfor: Moslim terreur zal heel Europa destabiliseren

2014:
30-12: Turkse premier belooft Hamas spoedige invasie van Jeruzalem
20-12: ‘Oekraïne plant false-flag aanslag met kernbom voor oorlog NAVO tegen Rusland
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan (/ Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt)
12-11: Teken van het Beest in Nigeria: Christenen meteen vermoord als ze Allah niet belijden
26-10: Video: ISIS daagt Westen en Rusland uit tot Armageddon
14-10: Nobelprijswinnaar Vrede: NAVO dreigt kernoorlog met Rusland te veroorzaken
12-08: Winst Turkse premier Erdogan verzekert opkomst Rijk van het Beest
02-08: Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit
19-07: Islam Kalifaat Irak stelt christenen ultimatum: Bekeer, betaal, of sterf
04-07: ISIS-leider roept moslims op Rome aan te vallen (Paus Pius kreeg visioen van verwoesting Vaticaan – Vernietiging Rome al 700 jaar geleden voorspeld)
20-06: Iraakse bisschop waarschuwt voor uitroeiing christenen (/ Onthoofding kernmerk van (de) antichrist)
17-06: Bijbels Rijk van het Beest in wording: Toenadering Iran en Turkije
17-05: Oud-kanselier Schmidt hekelt grootheidswaanzin EU en waarschuwt voor WO-3
07-04: Adviseur Putin waarschuwt EU voor € 1 biljoen verlies en wereldoorlog
29-03: Obama drijft mensheid naar laatste wereldoorlog
29-03: Paus Franciscus erkent dat de eindtijd is aangebroken

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde
18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
03-06: Niet het Vaticaan, maar Mecca is Babylon’ (2)
13-03: Kardinaal Bergoglio gekozen tot laatste paus, Petrus Romanus
25-02: Exo-Vaticana (10): Paus impliceert dat Grote Verdrukking gaat beginnen

2012:
27-04: De komst van de laatste paus Petrus Romanus (deel 16)
03-01: '2012 wordt het jaar van de komst van de laatste paus, Petrus Romanus'


2011:

08-06: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 13)

07-06: Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (deel 12)

 

Indien u wilt reageren op het forum :

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de url van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan . Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Gasten die hier niet meer posten:  Trol Koekwous ,Brillemans(je) , Frigo, M.van L,  Wilm alias Voltreffer, Nicky, Kristal alias Splinter, Hans1, Hansje Brinker , Al hasna itramo , NN.  Deze postings worden verwijderd. Niet op reageren.

 


Reacties

Pagina12
vlokje op 27-02-2015 16:29

.......en omdat een beest niet in  de catagorie mens/uitvoerder van een religie of

dier/oorlog zuchtig land valt,

zit ik te deken dat het beest een creatie van de mens is, bv de financele sector, immers niet meer kopen of verkopen

vlokje op 27-02-2015 16:33

mijn conclusie

de banken gaan de a.c. groen licht geven

maa das oudnieuws

Lodewijk op 27-02-2015 16:50

@Jonah: God vergeet als mens niet alleen dat Hij God iss -"Mijn God, Mijn God, waarom hebt U Mij verlaten?"- maar vind Zichzelf als mens niet goed -"Waarom noemt u mij goed? Er is er maar een goed: God" antwoordde Hij als mens toen iemand hem "Goede meester" noemde. God kan Zichzelf als mens maar niets vinden, en Zichzelf als zodanig een "worm" noemen. Zo staat het er in Psalm 22.

Het is God Die dit nu leest als u. Maar dat zal Hij als u wel een veel te grote eer vinden, een eer die enkel God toekomt, gelovend als u "Ik ben maar een mens, soms zelfs slechts een worm." Totdat Hij ook als u Zichzelf herkent, geheel ten goede van u. Hij heeft u het beste wat Hij heeft gegeven door hier nu ook als u te verschijnen: Zichzelf, zij het nog in uw menselijke vermomming. 

Ditzelfde geldt overigens voor iedereen. Dit is de Tweede Komst, het Goede Nieuws. Deze keer is God hier gekomen in de menselijke verschijning van allen, al is het ervaren slechts mens te zijn het kruis voor God. En komt Hij pas weer tot Zijn leven wanneer Hij Zichzelf ook als u herkent.

Kay op 27-02-2015 17:37

Nuchter en netjes verwoord Zilvermeeuw.

Gorghel op 27-02-2015 19:05

Het is m.i. beter de voorspellingen van toen links te laten liggen. Want aan welke voorspelling heeft men nou iets gehad? Zo zou Nostradamus WOII voorspeld hebben. Maar wie kon in 1938 met zekerheid zeggen, weet je in 1940 komt WOII eraan dus ga ik verhuzen naar Brazilie. Misschien een enkeling, maar de massa heeft niets aan deze voorspellingen aangezien ze geen exacte datum geven. En indien wel, dan zul je altijd zien dat ze nooit uitkomen op die dag.

Het zal wel waar zijn dat het voorzegde zal gebeuren, alleen we hebben er helemaal niks aan omdat er geen daadwerkelijke datum wordt genoemd, geen daadwerkelijke plaats en geen daadwerkelijke personen. De opbouw naar de gebeurtenis vindt heel langzaam plaats en komt ineens in een stroomversnelling waarbij niemand meer de gelegenheid krijgt maatregelen te nemen. Dus zijn deze voorspellingen/voorzeggingen alleen maar een waarschuwing aan ons om het niet zover te laten komen of om voor onze persoonlijke heil het een en ander te doen. Meer hoef je er niet van te verwachten.

Jonah op 27-02-2015 23:10

@ jaja op 26-2/16:28 op “plunderingen en rellen in Rome”: Naar mijn mening weer zo’n satanisch ‘media-voorspel’, al dan niet uitgelokt/geënsceneerd, waarvan diverse ‘zieners’ (via dromen, gedachten of visioenen) dit wel voor het hele land voorspelden wanneer de Paus Rusland zou hebben bezocht en het land bij diens terugkeer in die staat aantrof. Het Vaticaan zou dan, zo als meermaals voorspeld, ook zijn gesloopt. Ik denk dat die ‘tekens’ cruciaal zijn. Deze rellen en plunderingen zijn eveneens voor Europa en de rest van de wereld voorspeld, voorafgaand aan WO3, waar iedereen dan wel ‘rijp’ voor zijn gemaakt…………………………..

@ Eeelke op 26-2/17:11 op: “ten einde van 40 jaren” moet, evenmin als de 144.000, letterlijk worden genomen maar is een teken van volheid ! Zoals ‘de volheid van de tijd’. @ Arno op 26-2/17:16: Kort maar krachtig ! Amen…………………………………

@ Gebelgde Belg op 26-2/17:34: God beslist ! Dmv Zijn Waarschuwende Stem door de Natuur, een wereldwijde natuurcatastrofe, waarbij Hij ‘alle strijdenden de wapens uit handen zal slaan” en er geen overwinnaars zijn, maar een voorgoed veranderde wereld, vooralsnog voor even zonder enige welvaartsgekte…………………………………..

@ vlinder op 26-2/18:34: Wat is voor jou het verschil in ‘waarheid’ bij wat ‘zieners’ zeggen en wat de media of de politiek zegt ?...............................................

@ dolphin op 26-2/23:59: God de Vader werkt altijd, zei Jezus tegen de Farizeeërs die Zijn ‘wonderwerken’op de sabbath verboden, en IK daarom ook “! Mocht Hij dat wel van jou ?.........................................

@ Indy op 27-2/01:28 op ‘dromen’: Niet bang zijn ! God laat jou dat ook in je droom weten ! Laat al het wereldse los, bid steeds en vertrouw in alles alleen op Hem ! Iedere ware van God gegeven boodschap dient om anderen te waarschuwen, dus mogelijk leidend tot bekering ! @ Sasha op 27-2/01:29: Vraag: wat ga je doen als je merkt dat jouw ‘droom’ niet uitkomt ?............................................

@ goodmorning op 27-2/06:35: God ziet enkel op het belang van jouw eeuwig levende ziel met haar geest van God ! Het lichaam is hiertoe slechts een tijdelijke verpakking, en de dood een bevrijding eruit………………………………….

@Marian op 27-2/08:36: Vergelijk het hele wereldgebeuren vanaf den beginne als een ‘spiraal’: hetzelfde thema wordt steeds iets anders herhaald. Zo ook spreekt God in Zijn Woord………………………………..

@ stevan op 27-2/08:36: Gek hè, dat alle mensen ondanks persé in deze hel op aarde, dit rijk van de satan, wil blijven doorleven….!?.......................................

@ vlokje op 27-2/11:28 op: “Openbaringen een blauwdruk hoe te rebelleren tegen God”? Nee, dat staat in de Satansbijbel, ihkv ‘ken uw vijand’ las ik die ook. Echter niet aanbevelenswaardig voor een bekering en zonder door gebed om voldoende bescherming te hebben gevraagd………………………

@ PJ op 27-2/11:32: In de 7e eeuw kwam de door een discutabele Engel aan Mohammed geïnspireerde Leer ineens alles overspoelend van de grond, zo’n 200 jaar na de dood van deze profeet. Geen handschrift meer ter controle. De grond voor het ontstaan bleek na grondig onderzoek ter plaatse ‘slechts’ een bijzonder geslaagde mythe. What about het Roomse Algemene geloof, zo’n 300 jaar na Jezus dood ?.............................................................

@ john op 27-2/15:44 op ‘droom’: Amen, zie ook onder

@ Indy 01:28 !...................................

@ vlokje op 27-2/16:29 op: ‘het beest’ is géén creatie van de mens. De mens wordt door deze al bewust gebruikt door satansaanbidding, of onbewust door onwetendheid door ongeloof !............................

@ vlokje op 27-2/16:33 op:” ‘de banken’ (ik lees: de top-elite ervan) gaan de a.c. (ik lees: de antichrist, en noem vooral zijn naam, zet hem in het licht, evenzo de satan-het beest !) géén ‘groen licht’ geven”. Dat doet God alleen, en wel op het moment dat Hij deze de vrije loop laat in diens toegezegde kortdurende openlijke heerschappij over de hele wereld. Er moet echter eerst chaos zijn wil de mensheid dit beest maximaal omarmen als hun redder en vredestichter (Israël naäpend). Niet op de laatste plaats omdat er dan geen verzet meer mogelijk is tegen de invoering van de NWO en voor de satan de tijd rijp om zijn merkteken af te dwingen, als er anders geen leven meer mogelijk is. De nwo-supporters trekken inderdaad momenteel wel alles uit de trigger-kast……………………..

@ Lodewijk 27-2/16:50 op: “Het is God die dit nu leest als u”. Ik hou van puzzels oplossen, maar ik kom hier niet uit. Toch ben ik nieuwsgierig naar wat je precies bedoelt. Zou je eea misschien wat duidelijker kunnen omschrijven ? Wie bedoel je met die ‘u’ bijvoorbeeld ?...................................

Helgoland op 28-02-2015 11:38

* Besef vooral dat geen enkele profetie uit de Schrift een eigenmachtige uitleg toelaat, want nooit is een profetie voortgekomen uit menselijk initiatief: mensen die namens God spraken werden daartoe altijd gedreven door de heilige Geest. (2 Petrus 1,20-21)

LantR/fant op 28-02-2015 14:28

Dat is alles?

Blackbull op 01-03-2015 00:39

Dusss we hebben niets aan Rutte? 

atheist op 01-03-2015 06:18

Valt nog mee dan

robert996874 op 01-03-2015 12:20

Het is heel gevaarlijk om voorspellingen te doen. stel er staan twee huizen in een straat. huis A en huis B. Huis A is bewoont, huis B niet. als ik voorspel dat huis A gaat ontploffen en ik laat die mensen verhuizen, en ik zat er een letter naast zijn die mensen dood door mijn schuld. dat is een last die ik niet wil dragen op mijn dag des oordeels. lieve mensen, God heeft alles wat je nodig hebt samengevat in een Bijbel. waarom denken zo veel mensen tegenwoordig dat het niet voldoende is? Ik zeg u, ik was juist in de dienst en ik heb de kracht van de heilige geest weer mogen ervaren uit gods woord. ik kom er meer dan mee toe

Zilvermeeuw op 01-03-2015 15:24
@robert996874 op 01-03-2015 12:20

lieve mensen, God heeft alles wat je nodig hebt samengevat in een Bijbel. waarom denken zo veel mensen tegenwoordig dat het niet voldoende is? (Ik zeg u, ik was juist in de dienst en ik heb de kracht van de heilige geest weer mogen ervaren uit gods woord. ik kom er meer dan mee toe). 

In de eindtijd zal men leraars zoeken (àls men dat al doet) die niet God's Woord verkondigen (wet en Evangelie) maar preken "naar de mens": wat mensen graag willen horen en die hen dan op hun wenken bedienen. 

"Tot de wet en tot de getuigenis, zo zij niet spreken naar dit Woord, het zal zijn dat zij geen dageraad zullen hebben".

De Wet (10 geboden) heeft in zich de zegen:

1) doe dat en gij zult leven

en de vloek:

2) Want zovelen als er uit de werken der wet zijn, die zijn onder den vloek; want er is geschreven: Vervloekt is een iegelijk, die niet blijft in al hetgene geschreven is in het boek der wet, om dat te doen. Gal. 3 : 10.

Omdat géén mens de wet kan houden is Christus gekomen om die te vervullen opdat een ieder die in Hem gelooft, niet voor eeuwig verloren gaat maar het eeuwige leven hééft. Op het moment dat de mens - door de werking van de Heilige Geest - tot Christus de toevlucht neemt, is hij behouden voor tijd en eeuwigheid.

En dan mag de wereld woeden, dan mogen allerlei rampen op ons afkomen ja zelfs een 3e wereldoorlog - die nog veel vreselijker zal zijn dan de vorige 2 samen -: spoed u om uw levens wil tot Christus. Die gezegd heeft: "Al wat de Vader mij geeft zal tot Mij komen en die tot Mij komt zal ik geenszins uitwerpen". In het oorspronkelijke staat er "niet, niet uitwerpen". Een dubbele ontkenning als wil Christus er nog eens extra de nadruk op leggen dat Hij geen een zondaar tevergeefs tot Hem zal laten roepen.

Hij heeft al de Zijnen in Zijn handpalmen gegraveerd en "niemand zal ze rukken uit Mijn hand". Zo belooft ons de Zaligmaker. Met die belofte kunnen we het leven door èn het leven uit, op welke manier dat laatste ook zal zijn.  

Jonah op 01-03-2015 16:09

@ robert996874 op "Het is gevaarlijk om voorspellingen te doen"........: Profeten die voor God een boodschap verkondigen zijn wat anders dan de door Hem in de Bijbel verfoeide 'waarzeggers' en 'astrologen'. De Waarheid komt alleen uit Hem voort ! Maar.....wie garandeert jou dat 'de dienst' waaraan of waarin jij je geest overgeeft, uit God is ? Zijn Heilige Geest werkt namelijk nooit in of voor groepen maar altijd persoonlijk van Geest-tot-geest, omdat daarvoor een heel innig gebed, en geheel los-van-de-wereld-zijn voor nodig is, plus lang wachten in de stilte totdat je de uiterst zachte, lieflijke Stem van de Heilige Geest, die de Liefde van Jezus Christus is, hoort. Hij is er altijd, maar ‘de wereld van satan’ overstemt Hem met zijn harde lawaai en eisen……...

Gods Tegenstander schroomt namelijk geen moment om bij een gezamenlijke oproep om 'over ons te komen' van alle aanwezigen bezit te nemen. Bij een diep gelovige zal het hem toestralende afschuwelijk bevonden 'Licht' hem weerhouden. Maar wat doe jij daar dan ? Hoe weet jij zeker dat de 'dienstleider' een 100% zuivere Godsman is ? Hoe zien zijn ‘vruchten’ er in het dagelijkse leven uit ?................ Want alles wat je bij het 'neerdalen van de Heilige Geest' (ahum, die is allang in je, zolang als je je niet aan Zijn Tegenstander en dus in zonde overgeeft !) daarbij aan lichamelijke gevoelens ervaart, is 'des duivels' !................ Door Gods Tegenstander wordt hiervan dankbaar gebruik gemaakt om mensen een bewijs te geven van Gods bestaan en wat bij een lichamelijk merkbaar gevoel als een ‘drugsverslaafde’ laat vragen naar 'meer'.

Dit is wat zijn volkomen inbezitname van deze naïeve, misleide mensen voorgoed mogelijk maakt, en die daarmee vervolgens weer anderen gaan 'infecteren'……… Zouden onze ogen in staat zijn om dit alles voortdurend aanwezige te zien, zo zou iedereen gillend weglopen en om Jezus' bescherming roepen.....maar Jezus wil ten ene male geen door wonderen 'afgedwongen', en dus bij enige druk nooit bestendige, geloof, dus je zult zelf persoonlijk moeten kiezen wat jouw eeuwigdurende Waarheid is !............. Sommige mensen bezitten nu eenmaal 'het 2e gezicht', wat niets zegt over hun geestelijke geloofsgesteldheid of rijpheid daarin. Er bestaan namelijk vele geesten uit het hiernamaals (ook van overledenen die hun draai naar God nog niet kunnen vinden) om ons heen , die niets liever willen dan met hun (gevallen) ziel weer voortleven door een mens, meestal van de eigen familie. Zij kennen de gedachten van mensen, en het is voor hen dus een koud kunstje om bepaalde verlangens te bevestigen.

Maar hadden zij de liefde in zich, dan zouden zij dit niet willen doen)................ Omdat in het hiernamaals geen tijd meer heerst, kan er nooit een datum worden gegeven. Wie dat begeert te weten zal dus door laatstgenoemde meer of minder boze, echter altijd beperkte geesten zijnde, daar wèl in worden voorzien ! Dit is dus ook een belangrijk kenmerk ter onderscheiding of iets uit God of van de Duivel afkomstig is, welke laatste hoogst misleidend werkt. Verder 'be-werkt' de Heilige Geest uit God, Die de Liefde is tussen Hem en Jezus Christus (en die dus Niet uit 3 afzonderlijke 'Personen' bestaat, welke valse duivels geïnspireerde leer het mogelijk maakte om mensen daarmee misleidend tot een derde Persoon als de Trooster, te doen roepen, zoals tot de Heilige Maagd Maria, waarachter eveneens die satanische geest schuilgaat die beelden z.g. kan laten leven en ‘materiële’ kracht toont, En die arme naïeve christenen kan laten geloven dat die 'kracht' van de Heilige Geest het zou zijn die mensen achterover doet vallen, als dieren laat lachen, dansen, grommen of brabbelen. Het is zwaar vergif, wat daar in die mensen treedt ! Vergif wat je nauwelijks, of met grote moeite nog uit je lichaam krijgt !

“Mijn volk gaat tenonder door een gebrek aan kennis”, zei Jezus, en ook die ‘voorspelling’ wordt bewaarheid, helaas................... Het spijt me dat ik jouw mooie, gelukkig en tevreden-makende droom dus zo wreed-lijkend moet verstoren, wil je na je (en eenieders) spoedige dood van het lichaam, vervolgens met je ziel het Lichtrijk van God kunnen binnengaan.....alwaar het 'duister' niet kan bestaan, maar niettemin hoopt als een 'koekoeksjong' daar toch via jouw in bezit genomen ziel binnen te kunnen glippen. Beiden zijn geen 'genodigden' en kunnen geen deel hebben aan het 'Bruilofsmaal'.

Je hebt (in dat geval) je ziel nu eenmaal verkocht !.................. . Dus, beste ‘robert...’: 'Bezint eer gij begint". Bidt altijd en wacht in gelatenheid af wat God jou toebedeelt, en dat zal nooit vergeefse moeite zijn ! Het is een andere Vreugde, die je in je hart voelt, en die je de Ware Levens-Kracht geeft, die je blij, liefdevol en behulpzaam maakt tegenover anderen, omdat je niets anders meer wilt als deze Liefde doorgeven !. Dit gaat altijd geleidelijk, dus nooit met een ‘geweldige kracht’. Gods Heilige Geest van Jezus Christus werkt altijd en alleen in ‘het natuurlijke’, waardoor er ook gemakkelijk aan kan worden voorbij gegaan, of als 'toeval' worden afgedaan.............. Maar misschien vergis ik me wel helemaal in jouw oprechte beleving !?

Dat is natuurlijk ook altijd nog mogelijk. Dan is dit alles niet voor jou bedoeld maar wellicht leerzaam voor een ander. In gedachten heb ik God om toezending van Zijn Kracht=Liefde(Licht)= Wijsheid, ofwel de Vader, de Zoon en de Heilige Geest voor jou gevraagd, want wat iemand in deze voor een ander vraagt zal altijd worden vervuld. Ook aan de doden (overledenen of doden van geest) zal Hij zo gevraagd steeds opnieuw Zijn Licht toezenden. En dat is het Enige wat alle zielen behoeven, waaruit zij geboren werden en waardoor zij eeuwig zullen bestaan! Alleen de belangrijkste vraag geldt nog: w a a r !?

Jonah op 01-03-2015 17:12

@ Zilvermeeuw op 15:24: Je hebt mooi en 'niet mis te verstaan' gesproken ! Toch wil ik nog iets daarop aanvullen, en wel het verkeerd post gevatte idee dat ieder geloof in Jezus Christus als Gods Zoon en onze Verlosser, in het vlees gekomen, voor ons gekruisigd en weer opgestaan uit de dood, zoals wij bij navolging van Hem allen met ook onze ziel zullen doen en eeuwig leven hebben, 'gered' zijnde dus van de tweede dood (van de ziel), OF: ‘gaan’ voor de Zaligheid van de status: Kind van God en altijd voortaan in Gods/Jezus' nabijheid kunnen en mogen vertoeven, dat is toch wel een behoorlijk groot verschil ! ……………… Het Kindschap Gods bereiken kan slechts eenmalig hier op aarde.

De andere weg voert naar bijna dezelfde hoogte, maar via een veel langere ontwikkelingsweg van de ziel in het hiernamaals. (Alleen) investeringen in (naasten)liefde worden geteld en naar verhouding beloond. Het is wèl zo dat ook de 'arbeiders aan de kant van de weg’ die het laatst werden geroepen en deze roep beantwoordden (en zich dus bekeerden) het 'gelijke loon' van de 'redding' van de dood van de ziel verwierven ! ………………… Maar er is dus méér mogelijk, namelijk: strijder worden voor God in Zijn Heirleger, en de satan geheel overwinnen met Zijn Woord wat Machtiger is dan een ijzeren zwaard.

Dit op de eerste plaats door in met met jezelf de weg van Jezus evenzo ten volle tot het einde te gaan, om daarna, als de moed door de grootste nood ten diepste is gezonken, àlsnog zegevierend in levende lijve tijdelijk 'opgenomen' te worden in de Hemel tijdens de herschepping van de ondergegane aarde en terugplaatsing erop in dit weer ware Paradijs op aarde………… Wat dus een àndere bescherming c.q. redding is voor de Israëlietische 10 stammen, dan voor de 2=3 Joodse stammen in Juda, die worden gemaand in de woestijn de bergen op te vluchten zodra zij het teken zien dat door de antipaus wordt opgericht voor de antichrist en wat door iedereen verplicht op straffe van de dood aanbeden moet worden voortaan………………

Vraag je dus altijd af wie belang heeft bij aanname van een foute interpretatie ! Wat zullen de diep teleurgestelde mensen gaan doen die zogenaamd niet ‘opgenomen’ werden ? Wat zij zeker denken te weten omdat er op een zeker moment inderdaad op hetzelfde moment ineens veel gelovige mensen blijken te zijn verdwenen……. Wel, dit zullen al die tegenstanders van de nieuwe wereldorde en de wereldregering en dito religie van de antichrist blijken te zijn (alsook atheïsten bv waar niets mee te beginnen valt, useless eathers, ouden van dagen, zieken, gehandicapten en waanzinnigen, kortom allen waar de dan eveneens verboden naastenliefde op zou kunnen worden beoefend)…….

Maar vooral diegenen met een zekere naamsbekendheid alswel (internet)verspreiders van het dan ook wereldwijd verboden wordend geloof in Jezus Christus (door onze eigen overheid notabene), staan (allang) ‘opgetekend’ en zullen worden beschouwd als ‘anarchisten’ die ‘de wereldvrede in de weg stonden met hun fanatieke fundamentalistische geloof in een andere, wrede God’, die Jahweh van het OT, Die door Zijn Laatste Waarschuwing tot bekering “toch die grote chaos en vernietiging op aarde bracht” ? Wat iedereen betreuren zal, ook al betreft het voornamelijk alle satanische werken. Want de ware ‘oorlogbeslechtende, vredelievende redder uit de aardse nood’ is nu toch gekomen ? En zie: deze (antichrist) wordt toch “door de hele wereld vanwege zijn ‘gaven’ omarmd en achterna gelopen…”?. Ja, helaas, Gods na-aper in ultima forma, als diegene ‘die kwam in zijn eigen naam en wel (blind) werd geloofd’ ! Wees dus als Petrus, een rots in het geloof en bidt altijd ! Dat moest er m.i. nog even bij.

Disciplus Simplex op 03-03-2015 01:41

@ Jonah op 01-03-2015 17:12"@ Zilvermeeuw op 15:24: Je hebt mooi en 'niet mis te verstaan' gesproken ! Toch wil ik nog iets daarop aanvullen, en wel het verkeerd post gevatte idee dat ieder geloof in Jezus Christus als Gods Zoon en onze Verlosser, in het vlees gekomen, voor ons gekruisigd en weer opgestaan uit de dood, zoals wij bij navolging van Hem allen met ook onze ziel zullen doen en eeuwig leven hebben, 'gered' zijnde dus van de tweede dood (van de ziel), [DS: tot zover het zuivere evangelie herhaald met korte ontkrachting ervoor]

OF: [DS: en nu de misleiding meeliftend op de waarheid van ZM] ‘gaan’ voor de ... status: Kind van God in...Jezus' nabijheid ... vertoeven, dat is toch wel een behoorlijk groot verschil! Het Kindschap Gods bereiken kan slechts eenmalig hier op aarde. De andere weg voert naar bijna dezelfde hoogte, maar via een veel langere ontwikkelingsweg van de ziel in het hiernamaals. 

Dit op de eerste plaats door in met met jezelf de weg van Jezus evenzo ten volle tot het einde te gaan"

Wat een sneaky manier om iemands boodschap te ontkrachten. Eerst stroop smeren, dan half herhalen en vervolgende de bodem er onderuit schoppen! En dan compleet omdraaien. Aan de woorden van Zilvermeeuw hoeft niets toegevoegd te worden. En zeker niet jouw babylonische dwaalleer van de new age. Er is geen 'evolutie van de ziel' in het hiernamaals. 

De leer van jonah is puur luciferianisme. Evolutie van de ziel: "gij zult voorzeker niet sterven maar worden als God". De woorden van de slang (nachash; de glanzende oftw lucifer) in het paradijs. 

Jonah op 03-03-2015 17:25
Zalig zijt gij, als u de mensen smaden, en vervolgen, / en liegende alle kwaad tegen u spreken, om mijnentwil. / Verblijdt en verheugt u; / Want uw loon is groot in de hemelen; / Want alzo hebben zij vervolgd de profeten, / Die vóór u geweest zijn. / (Mat.5:12 / Luk.6:20-23)
Dario op 13-03-2015 19:58

IK vrees dat dit jaar 2015,nog een derde wereld oorlog uitbreekt,als ik alle nieuwsberichten op een rij zet,het feit al dat amerika europa mee sleurt in de nato voor uitbreiding en een economishe wereldmacht,daarnaast rusland,china en is,die ok streven naar macht.Maar ik hoop dat het niet zover zal komen. Dario uit nijmegen

 

p. op 05-12-2015 14:37

Ja, makkelijk -- let op uw woordkeuze. Mod. achteraf. Die zogenaamde "zieners" kunnen zoveel zeggen, als dat wordt gezien door terroristen, die leven naar wat "zieners" hebben gezegd. Die "zieners" hebben terroristen ideeën opgedaan met hun idiote uitspraken. Die "zieners" zijn dus medeschuldig aan deze ellende. Die derde wereldoorlog is allang uitgebroken, zij het nog niet zo massaal. We zitten in de geboortefase hiervan helaas.

Tymotheus op 17-12-2016 18:21

De bijbel en alle religiueze schriften zijn voor de beeldvorming om tot een gelukkig en vooral begrijpbaar bestaan op deze unieke plaats. We staan op een T splitsing als het gaat m een moment in de geschiedenis. De ene weg lijdt onherroepelijk tot uiteindelijke zelfdestructie en de ander tot nieuwe inzichten en vooruitgang. Angst zaaien met een opeen stapeling van doem scenario's is in ieder geval niet de weg. Leer van alle profeten en zoals jeshua zei " ik ben de weg naar het licht". 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl